PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zamanı gelmedimi

Ulaş Benakay
02-10-2008, 21:40
her sene boş ümitlerii hep senaryosuu olan bitakımm tek gerçeği taraftarııı.evet işte beşiktaşşş.Ben şampiyon olucağımıza falan artık inanmıyorumm yetmedimi bu taraftarınn susmasıyla oynamasıı susmak en iyi cewaptı belki ama cewabını alamadılar o zamann suskunluğumuzuu bozcazzz bunlar anlamıyooo bu takımıı şampiyonlktan uefadan eden ertuğrullll sinan ve yıldırım istifaa artıkkkk

Uğurcan Erdem
02-10-2008, 21:41
yeterr beeee yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Vedat Benakay
02-10-2008, 21:45
ulasim ne diyeyim ki..gozlerimi kapadim ve maziye dondum.sen besiktasli olduktan sonra hep agladin sevindigin zamanlar cok az oldu..ve bende imzami cakiyorum defolun kulupten hemde arkaniza bakmadan.14 yil sampiyon olmadigimiz zamanlar bil;e marslarimizi soyler basimiz dik gezerdi.simdiyerden kaldiramiyoruz.Besiktasliyiz Besiktasli..anlayamaz kimse bu ASKI...yeter ulan defolun..bakin defolun diyorum sonra terbiyemi bozacgim...ve gollllllllllllllllllllllllllllll nobree...bu gol kotu oldu...gitmezler artik

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 21:52
Benim başım hala dik ve kimse aşşağı indiremez sadece üzüldüğüm tek şey bu kutsal formanın hak ettiği yerde olmaması ...

Sezen Gunduzalp
02-10-2008, 22:02
Nasip , kader kısmet ...
Zamanıda takdiri ilahi...

Yücel Yücel
02-10-2008, 22:06
Burada bi arkadaşın imzası vardı
SUSMAK İNSANA AYKIRI falan öyle bi şeydi

Yücel Yücel
02-10-2008, 22:07
çok sinirliyimm çookk elinde süper bi kumaş var ama sen dandik bi don çıkardın karşımıza
Yapacak bi şey yok içelim anasını satıyım

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 22:16
bizi susturanlar utansın .......

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:16
ulasim ne diyeyim ki..gozlerimi kapadim ve maziye dondum.sen besiktasli olduktan sonra hep agladin sevindigin zamanlar cok az oldu..ve bende imzami cakiyorum defolun kulupten hemde arkaniza bakmadan.14 yil sampiyon olmadigimiz zamanlar bil;e marslarimizi soyler basimiz dik gezerdi.simdiyerden kaldiramiyoruz.Besiktasliyiz Besiktasli..anlayamaz kimse bu ASKI...yeter ulan defolun..bakin defolun diyorum sonra terbiyemi bozacgim...ve gollllllllllllllllllllllllllllll nobree...bu gol kotu oldu...gitmezler artik

gitmezler bunlar gitmezler,,,,

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:20
bizi susturanlar utansın .......

en buyk acılardan bırıde bu SUSTURANLAR neden neyı beklıyorlar beşkitaşımızın gun gun eriyişine neden seyirci kalıyorlar bari siz yapmayın abilerim!!!!!!!!!!!!

Yanı Akdemır
02-10-2008, 23:26
yazıklar olsun ya yeter yeter!! pazartsi istifaya çagırmassak bize ayıp aslında...

Cihan Boztepe
02-10-2008, 23:32
offff offff bu adamlar gitmez.... bizi verem ettiler

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:32
SusturulacaĞiz !!!!

Deniz Akkuş
02-10-2008, 23:48
gün döner devran döner ne olur kimse bilemez...

Gokhan Akyol
03-10-2008, 00:59
artık susmamak lazım yoksa gün ve gün eriyoruz

Orçun Masatçı
03-10-2008, 01:54
Bşiktaş... 30 yaşındayım bana inanılmaz heyacanlar, sevinçler ve mutluluklar yaşattı. ama babam ankaragüçlüydü ve oğlum bizim bi iddiamız yok en azından kafamız rahat sen kahrolmakiçin mi beşiktaşlı oldun derdi. çocuktum bursa maçında yenilmiştik o zaman anlayamadım ta ki malmö maçına kadar... sonrasında dediğim gibi başkaları bu maçı rahat alırsınız dediğinde hep içimde bi korku belirdi. izlemeye gitmiyordum televizyon karşısına bile... uğurdur diye :) ah.. çok üzüldüm bugün. yenilmek inanın umrumda değil. kimlere yenildik kaldı ki biz liverpool hezimetine göğüs gerdik ama bugün o futbolcuların hali yokmuydu ve ertuğrul sağlamın yorumları. tarifsiz bir duygu içine soktu beni. insan biraz çabalar yahu. yağmasa bile gürler. bence nouma oynasın metin tekin oynasın sakat ilhan mansız oynasın kale de kaç gol yerse yesin hakan arıkan olsun, küme düşelim. küme düşelim ama diyelim ki bunlar da beşiktaşlı çalıştılar olmadı. şimdi insan bakiye aramaz mı be kardeşim... yine de söylüyorum bugün neredeyse bir tiyatro sitesine yaşasın beşiktaş yazacaktım. gördümki tüm dostlarımda öyle. kime baksam msninde Beşiktaş yazıyo. bu taraftaraı çok seviyorum ! ve herşeye rağmen; BEŞİKTAŞ ULAN !

Erol Gölçek
03-10-2008, 02:19
Namık Kemal'in bir şiirinden alınmış iki dizeyi başlık yaparak kızgınlık ve aceleyle yazılmış Mahmut İnce imzalı eleştiri-suçlama yazısına ben de bir tarafından katkı yapayım diye yazdım ama sanırım o tartışma forumun ilkelerine ters düşen bir yola evrilmiş olmalı ki yazı kaldırılmış. eğer neden buysa bir sorun yok,böyle olmasını umuyorum. Ben yazımı gönderiyorum yine de...
------------------------------------------------------------------
Sevgili Mahmut İnce,
Hayatım boyunca en sevmediğim üslup "mutedil","arayı bulma" şeklindeki yaklaşımdır.Ne acı ki bugün zorunlu olarak bu vechede olacak yazım,zira hem senin eleştirilerine içerik olarak ve de kısmen katılıyorum,hem de kullandığın kırıcı üslup yüzünden tepki veren arkadaşlara hak vermekten kendimi alamıyorum...
Neo liberal siyasal iktisat sistem yaşamı,insanı ve toplumu ilgilendiren her konuya kendince yeni tanımlamalar-yeni anlamlar kazandırdı.Evet büyük insan kalabalıklarının çeşitli kademelerde müdahil olduğu futbol da yeni anlamına kavuşmuştu artık... "Futbolun piyasa mekanizması yaklaşımına uygun olarak yönetilmesi" şeklinde özetleyebileceğimiz bu yeni süreç, Beşiktaş için de kaçınılmaz olarak bir değerler yitim süreci olarak şekillendi."Endüstriyel Futbol" şeklinde kavramsallaşan bu yeni vahşi anlayış futbola dair tüm değerlerin paraya(rant) tahvil ettiği ölçüde yüceltildiği, aksi halde değersizleştirdiği bir öze sahip.(bunları en az benim kadar bildiğine eminim,lakin konuya giriş olsun diye yineledim).
Evet çok haklısın Serdar Bilgili ile başlayan,Yıldırım Demirören ile halen devam eden Beşiktaşın bu yeni döneme adapte edilme süreci gerçekten "kökten değer yıkıcı" bir niteliğe sahip.çünkü beşiktaşın temel referansları gs ve fb ye göre biraz daha farklı (Örneğin en temel ayırdedici özellik;Beşiktaş sevgisinin oluşumunda sportif başarının determine edici bir niteliğe sahip olmaması,başka değerlerin de pay sahibi olması...). Dolayısıyla klüp olarak DNA mızın çok kolay uyum sağlayamadığı bu yeni sistem bizi daha yıkıcı etkiledi...
Tüm bunlar yıllardır kombine alarak maçlara giden biri olarak benim de canımı hep sıktı, sıkmaya devam ediyor.
Örneğin Bu yıl Ben de kombine almayı asla düşünmüyordum,bunu hem halkın takımı forumunda ,hem de penche.com da çok kararlı bir şekilde belirttim(penche.com da 19,06,2008 tarihli,kombilibom başlıklı, kafkara nickli yazı). lakin ligin başlamasına yakın hiç değilse eski açıktan(halkın takımından arkadaşların yer aldığını sandığım tribün) alayım maçlara ara sıra giderim diye düşünüp stada gittiğimde kapalıyı görünce dayanamayıp kapalı üstten aldım kombinemi.Bunu sadece Beşiktaş sevgimin herşeyin üstüne çıkması yüzünden yaptım."Yeter Y.D" şeklinde bağırmak değildi kombine almamdaki amaç(onu da büyük bir keyifle yapacağımdan kuşkun olmasın). E.Sağlam konusunda da söylediklerine katılıyorum.Beşiktaşın Başına getirilmesini hiç kabullenemedim (futbol anlayışına ve T.Direktörlük derinliğine inanmadığım için;dünya ve toplum,yaşam algısına karşı olduğum için değil). 8-0 lık liverpol maçından sonra bile(hele kapalıda) adam gibi adam ilan edilmesi beni de çok sinirlendiriyordu. Yönetim konusunda da benim kişisel olarak beklediğim protestoları yapamadık,orda da haklısın......
Katılmadığım kısma gelince;
Öncelikle halkın takımı gibi çok özel ve benzerinin belki dünyada bile olmadığı bir yapıyı bir "iktidar ilişkileri platformu" olarak suçlamışsın, çok insafsızca. Bu siteye 1,5 yıllık bir üyeliğim var,buradaki herkes bir isim olarak tanınıyor.örneğin ben burdaki hiç kimseyle karşılıklı olarak tanışmadım(çok isterim), üzerimde bir iktidar ilişkisi kurulma çabasına tanık olmadım.aksine son derece demokratik bir yapısının olduğunu söyleyebilirim. Bu insanlar büyük emekler vererek bir de dergi çıkarmaya çalışıyorlar, bir üye olarak yeterince katkı veremediğime de üzülüyorum. Hiç mi eksiği , yanlışı yok? olmaz mı. bir sürü....
tamamlamak boynumuzun borcu olmalı.
Namık Kemalin şiiri anlam olarak aslında bir özeleştiri şiiri,senin de bu amaçla ama büyük bir kızgınlıkla yazdığından hiç kuşkum yok,ve ben senin özeleştirinden kendime pay çıkardım bile....dörtlüğün tamaını ben yazayım:
edepsizlikte tekleriz
kimi gorsek etekleriz
hakk'tan da yardim bekleriz
ne utanmaz kopekleriz
Sevgili Dost,
Bu platform yaşamalı eleştirilerini ve beşiktaşlılığa dair düşüncelerimizi yaşama geçirebileceğimiz biricik alan da "halkın takımı" dır. ve mutlaka sen de burda olmalısın. eleştirmek geliştiricidir.
Mayakovski ile bitirelim.

"Ben nerede acı varsa ordayım
Her yerdeyim
İşte her yerim acı ve yara
Sayısız kalplerim var,her yerinden kanıyor."

Sevgi saygı...

Bülent Acar
03-10-2008, 03:50
2 sezon önce yeni açık dahil olmak üzere numaralı tribünden yükselen "Yönetim istifa" sesleri ve bunların peşi sıra bizim numaralı çıkışına kavgaya gitmemiz geldi aklıma.

Söylemeden edemicem, acaba numaralı haklımıydı? Bu sorunun cevabı o kadar zor değil, o günden bu güne herhangi bir başarı söz konusu mu? İşte sorunun cevabı:
EVET NUMARALI HAKLIYDI!

Bizi o gün yönetimi istifaya çagırttırmayanlar utansın!

Polat Can
03-10-2008, 11:02
Birileri Sabote etsin artık..

Vedat Benakay
03-10-2008, 12:19
Besiktasliligimizla bizde hic utanmadik derya kardes.bir anket yapsak acaba son10-15 yilda dogan cocuklarin kac tanesi Besiktasli..Besiktasli olanlarda CARSI,HALKIN TAKIMININ onurlu mucadelesini gorduklerinden dolayi veya benim gibi cocuklarina baski kurarak olmuslardir..dun aksamki gece kara bir gece degilmiyi.bir utanc gecesi degilmiydi...

Bülent Acar
03-10-2008, 13:12
Hacettepeye atılacak 3-4 gol, yönetim ve teknik kadronun kullanıcagı önemli bir göz boyama olcaktır. Bunu yememeliyiz, bu oyuna gelmeyin.

Gokhan Akyol
03-10-2008, 13:47
bu takım ligde bir iki maç kazanırsa yine herşey unutulur makaraya sarılır. şampiyonluk yolunda takıma köstek olmayalım :(

Bülent Acar
03-10-2008, 13:53
Klübümüzde görmekten utanıyorum!

http://img218.imageshack.us/img218/2536/enginsinan3ok4.jpg

Derya Banu Akgul
03-10-2008, 14:02
Beşiktaşlılığından utananlar varsa söylenecek söz yok zaten.Şu fotoyu görüp utanmayan varsa da bir düşünmek gerek.Beni bu kadar ağır biri eleştirse intahar ederim.

Necdet Bulut
03-10-2008, 14:09
Hacettepeye atılacak 3-4 gol, yönetim ve teknik kadronun kullanıcagı önemli bir göz boyama olcaktır. Bunu yememeliyiz, bu oyuna gelmeyin.

malesef hiç birşey olmıyacak , az ses cıkacak oda bastırılacak herzamanki gibi !!!

Bülent Acar
03-10-2008, 14:59
Beşiktaş 2ye ayrılır;

Süleyman sebalı Beşiktaş, ve diğerleri..

Bi an önce büyük başkanımız gururunu bir kenara bırakıp bu işe bir el atmalı, gerekirse yanına kalkavan'ı da alarak! Yoksa "Ligimize hoşgeldin 2.trabzonspor" pankartları görücez.

Deniz Akkuş
03-10-2008, 15:10
sevgili derya hiç sanmıyorum kimsenin beşiktaşlılıkl**rından utandığını ama utandığımız noktalar git gide ağırlık vermeye başladı.. belimiz kamburlaştı.. eskiden yenilsekte derdik sevinmek için sevmedik demek başkaydı çünkü o zamanlar değerlerimzi onurumuz ayakalr altına alınmamıştı.. ama şimdi öle değil.. şimdi herşey bambaşka bir beşiktaşlı olarak grurluyum ve başım dik olsada belim gittikçe bükülüyor.... işte belimizi büken beşiktaşlı olupta beşiktaşı yönetmekten aciz insanların asena gibi kıvırmalarından utanıyorum... yine çıkar leş kargalarının içinde haykıra bilirim '' ASLOLAN HAYATTIR HAYATSA BEŞİKTAŞ... ULAN !!!....eskiden buna saygı gösetrirdi diğerleri ama şimdi dalga geçiyorlar bizim aşkımıza saygı gösterenler şimdi bir haltlarmış gibi o aşkla alay eder oldular.. offff diyorum offff belimizi bükenlere nalet olsun sağır sultan duydu,gördü ama bizi sömüren zömürgenler 3 maymunu oynamakta direniyorlar oda yetmezmiş gibi sürekli sürekli senaryolar yazıyorlar... yeter bee yeter... devrimse devrim,darbeyse darbe.... taraftara düştüyse bu iş işte hodri meydan.. yapılacaklar orataya konulsun ve yapmak için herkesin üzerine düşeni yapacağına eminim... yeter bee yeter...

Erdal Arayici
03-10-2008, 15:24
yildirim demirören, sinan engin ve fetullahci ertugrul saglam gitsinler, biktim bunlardan ve daha bunlari görmek istemiyorum, yeter yavvv

Mehmet Karadag
03-10-2008, 18:54
“V” dusmanlariyla son defa catisip, kendisini onlarca mermiyle olduremeyen polis sefine soyle der:

“Bu maskenin altinda bir bedenden fazlasi vardir, bayim, bu maskenin altinda bir fikir var ve fikirler kursun gecirmez.”

Ne zamanki bizim camiamiz o formanin altinda bir bedenden fazlasi oldugunu en basta bir ruh oldugunu hatirlarsa o zaman tribunlerde zafer sarkilari yeniden soylenir.

MUHTAR
03-10-2008, 19:16
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=4050

Bu başlıktan devam ediyoruz arkadaşlar.