PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TD ES nin Metalist maçı sonrası açıklaması

Demir Han
02-10-2008, 23:30
UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna temsilcisi Metalist karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam "Elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor" dedi.

Maçtan ardından teknik direktör Sağlam şunları söyledi;

"Öncelikle çok kötü bir maç oynadık. Çok kötü goller yedik. Yediğimiz goller motivasyonumuzu düşürdü ve oyundan kopmalar oldu. Savunmadaki iki futbolcumuzun bireysel hataları yüzünden iki gol yedik. UEFA'dan elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor. Pazartesi günü lig maçımız var ve bir an önce ayağa kalkıp eski halimize dönmemiz gerekiyor. Biz nasıl eski kimliğimize döneriz ona konsantre olmalıyız. Bu gibi karşılaşmaların olumsuz etkilerinden kurtulmak zorundayız. Bir tarafta bir kayıp verdik. Elimizde tutunacağımız bir lig bir de Türkiye Kupası kaldı."

Sporx.com'dan alınmıştır

Yorum Yok

Cihan Boztepe
02-10-2008, 23:34
adama bak ya nerdeyse 5 yemedik buda iyi bir sonuç diyecek gidin ya bırakın beşiktaşımızın yakasını.... erdogan türkiyeyi bitiriyor ertugrul beşiktaşı nede olsa aynı zihniyet....

Akin Akoglan
02-10-2008, 23:34
beklenmeyen sonuç beklenen açıklama geldi artık beklenmeyen açıklamalar bekliyoruz e.s. dan istifa gibi

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:38
ne desek de boş bu yazdıklarımızda beklenen gıbı !! susturulamkada öyle olacak!! yıne beklendıği gibi sezon bitecek gün gün beşiktaşımız hem değerlerini yitirmeye devam edecek hem biz AŞIKLARI kahr çekmeye devam edeceğiz,,,

Gokhan Akyol
03-10-2008, 00:57
beklenen açıklamalar diyecek söz yok artık ...

Bülent Acar
03-10-2008, 03:54
Ne diyim ki?

Amin!

Metin Yalçınkaya
03-10-2008, 10:43
Herkesin ortak düşüncesi gibi beklenen bir açıklama olmuştur.Artık bu tarz söylemlere bile alışık olan beşiktaş taraftarı farklı şeyler beklemektedir sizden e.s İSTİFA gibi...Yani bu sebepten dolayı aynı şeyleri söyleyeceğinizi bildiğimiz için boşuna vaktinizi basın açıklamasına ayırarak çalmayın açıklamaya ayıracağınız vaktinizi takımım nasıl bu hale geldi onu düşünmeye ayırın...

Vedat Benakay
03-10-2008, 12:22
hayat devam mi ediyor hocalarin hocasi saglam,ben nefes alamiyorum nedendir acaba????

Ulaş Benakay
03-10-2008, 12:45
hyat dewam ediyorr?????önemli olan hayatın dewam etmesimi hayatımızın nasıl dewam ettiğimii..keyifle gazete okuyamamakk hatta hiç okumamakk televizyonda gönül verdiğimiz takımın maç özetini hatta bu ruhsuz oyundan sonraa daha fazla üzülmemek için maçıı izleyememek ne demek bilirmisinn.ee işte hayat böle dewam ediyoo....bence ertuğrul sağlamdaa hayatındaa farklı bi şeyler yapsınn çok iyi senaryo yazıyoo bencee yönetmen faln olsun yada çok iyi izleme yeteneiği var hep izliyooo=)))))

Deniz Caglar Dundar
03-10-2008, 12:53
Adam gibi adam oyuncularını satmaz,geçen sene Bobo'ya yaptığını şimdi başkasına yapıyor.İnşallahla maşallahla kısmetseyle allah büyüktürle yürümüyor bu işler.Menajer bozuntunu alıp öyle gitsin.

Hüseyin_Giray
03-10-2008, 13:19
hoca ertuğrul amerikaya fetullahın yanına...adam gibi adam istifa eder yakışanı yapar...

Emre Yüksel
03-10-2008, 14:04
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/hayattt.jpg

Ama "Hayat devam ediyor" diyemiyoruz sayenizde.
Ruhsuzluğunuzla içine ettiniz!

forzadan alıntıdır..

Bıktım artık yolda gördüğüm birini elimin tersiyle itmekten...
Bıktım maçlardan sonra telefonumu kapatmaktan...
Bıktım siz ve sizin gibi sömürücülerden...
Yeter ulan yeter ...
Hayatımda bir şampiyonluk gördüm...
YETER !

Necdet Bulut
03-10-2008, 14:11
daha neler öğreneceğiz !!!

Fatih Yildirim
03-10-2008, 14:38
böyle gelmiş böyle gidecek KORKARIM VALLA..

hayat elbet devam eder,
Beşiktaş ta,
ama ne olursa olsun bu yönetimle/bu teknik heyetle devam etmesin.. rica ediyorum..

Erhan Albayrak
03-10-2008, 14:41
Sevinmek için sevmedik dedik. 8 yediniz gıkımız çıkmadı. Yönetime yüklendik, istifa dedik. Siz futbolcuları bağrımıza bastık. Başka takım taraftarları gibi futbolcu dövmedik. Bu takım bizim dedik iyi günde kötü günde destek oluruz dedik. Ben kendi açımdan söylüyorum. Taaaki dün akşamki maça kadar futbolcular aldıkları maaşlar ile ailelerine bakıyorlar değilmi bu parayı harcarken hiç düşünüyorlarmı acaba bu aldığımız paralar harçlıklarını biriktirip maça gelen insanlar tarafından bizlere ulaşıyor. Bence Dün Akşam sahada olan tüm futbolcular amatördü ben onlardan daha profesyonelim. Hiç koşmayan savaşmayan bir takım izledik dün akşam hele birde 2 futbolcumuz vardı. Bu 2 futbolcuya özel olarak değinmek lazım G.Zan ve H.Arıkan 2 side rakip takım için ellerinden geleni yaptılar. Daha başka şeylerde yazmak istiyorum ama sinirlerim dahada bozuluyor. Kötü kelimeler kullanmak istemiyorum. Ben yenilmeye karşı değilim elbette futbolda yenmekte var yenilmekte ama bu tarz yenilgiler için artık yeter diyorum. Aciz 11 tane adamı toplamışlar sahaya sürmüşler. Hiç bu kadar Aciz adamı bir arada görmemiştim. Sonuç olarak dün oynanan karşılaşmada teknik heyet benim gözeümde tam anlamıyla bitti. Ertuğrul Hocanın yerinde olsam hiç düşünmeden istifa ederdim. Bu sefer yönetim e bir suç bulamıyorum. Sahaya çıkıp oynayamıycaklarına göre onların pek bir suçu olduğunu düşünümyorum. Yinede yönetim ve teknik kadro hepsi topluca istifa etmeli diye düşünüyorum. Sürçi lisan ettiysek affola hepinize saygılar....

Bülent Acar
03-10-2008, 15:06
Arkadaşlar ülkemizde Teknik D. malesef yetişmemektedir. Rakiplerimiz "Türk t.d. mü? Aman aman düşman başına" diye demeçler verirken biz "İçimizden biri" diyerek bagrımıza bastık, erhan albayrak'ında söylediği gibi 8 yedik gıkımızı çıkarmadık. Eger ligimizde başarılı bir teknik adam olsaydı, en başta o kişiyi fb veya gs kapardı.

Tribünün tek yumruk olarak tribüne çıktıp istifa çagrısı yaptıgı
Mualefet ve onursal başkanımızın, gün itibari ile birazcık gururlarını evlerinde bırakıp, sazı ellerine alma zamanı gelmiştir. Yoksa YD'nin "Beşiktaş'ı bitirme" projesi başarı ile sonuçlanacaktır ve buna cok az bir zaman kalmıştır.

Erdal Arayici
03-10-2008, 15:32
"Elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor"

ben utaniyorum, daha adam hayat devam ediyor diyor, o sözler kendisine keciyor ama besiktas'i düsünmüyor
ulan fetullahci.....................................

Ulaş Benakay
03-10-2008, 16:08
seneye uefaya yada şampiyonlar ligine gitmeyelim bari ülke puanı düşmesin yyaaa hemde artık rahat bi nefes alalım gerçi 11 tane nobremiz olsa böyle savaşanadam ne güzel olur gweeçi takımda kumaş varda terzi(ertuğrul) iğne iplik tutmayı bilmiyo

Emre Yüksel
03-10-2008, 16:22
Arkadaşlar ülkemizde Teknik D. malesef yetişmemektedir. Rakiplerimiz "Türk t.d. mü? Aman aman düşman başına" diye demeçler verirken biz "İçimizden biri" diyerek bagrımıza bastık, erhan albayrak'ında söylediği gibi 8 yedik gıkımızı çıkarmadık. Eger ligimizde başarılı bir teknik adam olsaydı, en başta o kişiyi fb veya gs kapardı.

Tribünün tek yumruk olarak tribüne çıktıp istifa çagrısı yaptıgı
Mualefet ve onursal başkanımızın, gün itibari ile birazcık gururlarını evlerinde bırakıp, sazı ellerine alma zamanı gelmiştir. Yoksa YD'nin "Beşiktaş'ı bitirme" projesi başarı ile sonuçlanacaktır ve buna cok az bir zaman kalmıştır.

tribün hayatta tek yumruk olamaz eskisi gibi bence Bülent abi...
olsa bile bu baya bir zaman sonra olur.
Bunun en iyi örneğini -tersi çıkar inşallah- cumartesi istifa çelengi koyma organizasyonunda görceğimize inanıyorum...
ama tek bilek olduğumuzu düşününce ertesi gün gelen istifalar gözümün önüne geliyor sanki...
tüm tribün birlikte ; YETER YILDIRIM DEMİRÖREN...

Deniz Akkuş
03-10-2008, 16:28
dünkü 11'i geçensene son fb derbi maçında aynı ruhsuz oyunla yenilmiştik.. dünde öle oldu ama nedenini düşünüyorum neden yeri geldiğinde terinin futbolcu son damlasına kadar oynayan oyuncular neden dün oynamadılar??? bunun çalıştırıcı hoca ve heyetle alakası varmı... çünkü futbol bir meslekse ve bunun karşılığında parasal anlamda tatmin olunuyorsa neden profösyönel bu futbolcular ölüydüler... öle bir lüksleri varmı.. yani bu yazının kısa özeti hocanın taktikleri ve oyuncuların buna karşı tutumu nedir... işte fb şuanki hocaları ile yaşaduıkları hemen hemen aynı...biri çıksın açıkça desin yaaaa... olaylar şu şunlardır.. yokmu böle bir delikanlı bu camiada??

Cem Ozel
03-10-2008, 16:37
nasip kısmet işleri bunlar. takdir-ilahi işte ne buyrulur ki!

Deniz Caglar Dundar
03-10-2008, 17:25
nasip kısmet işleri bunlar. takdir-ilahi işte ne buyrulur ki!

Katılıyorum,Allah'ın izniyle güzel günler bizi bekliyor inşallah.

Fikri Kaya
03-10-2008, 17:38
MERHABA

Ben 36 yaşında İzmir / Karşıyaka'da oturan bir beşiktaşlıyım.Tüm ailem ve sülalem beşiktaşlı ama dün gece bundan hayatım boyunca ilk defa utandım.Bu güne kadar Beşiktaş'ın hazırlık maçları dahil,hiçbir maçını kaçırmadım.Ama bugünden itibaren Ertuğrul Sağlam gidene kadar ben ve ailem beşiktaş maçlarını seyretmiyeceğiz. Hatta giderken yanında Gökhan Zan'ı da götürünceye kadar..

Dün gece Kazım Abi hayatta olsaydı,kahrından ölürdü zaten. Bir takım bu kadar mı aciz olur.Böyle taktiksel hatalar yapar. Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok. İbrahim toroman hayatında ne zaman sağ açık oynadı.seric hazırmıydı? Kanatlar çalışmazsa bir takım nasıl gol atar? Defans bloğu tello-ibrahim toroman-zapo-serdar önünde cisse kanatlar serdar özkan(ekrem) aydın delgado forvet bobo-nobre bu şekilde bir bjk o takıma beş atardı.Ama Hocanın hafta içi açıklamasında uefa da gittiğimiz yere kadar gidicez gibi korkak bir açıklama yapması, futbolcularıda motive etmedi. Maç içinde yedek kulubesinde ateşleyici olmadı,bakınız Fatih Terim'e maç içinde bir dakika durmuyor.Adamın giydiği gömlek sırılsıklam oluyor,futbolcuda o hırsla top oynuyor.Bizim hoca efendi kişiliğine kimse birşey diyemez,manken gibi çıkıp maçı bitiriyor. Bana göre akşam ki maç 1-0 skorunun üzerine yatılmış bir maç olucaktı ama hocanın planları tutmadı.

Lütfen sizden ricam her yazınızda yönetime gidene kadar taraftarın bundan huzursuz olduğu,en kısa zamanda yeni bir hocayla (ki buda lucescu) anlaşılması gerektiğini yazmanız,bizlerin sesi olursanız seviniriz.Kaleminize kuvvet...

Hoşçakalın.

Murat Ödemiş
03-10-2008, 19:43
evet başlıyoruz bitmesin dertler .....kadar beşiktaşlıyız ölene kadar

Fırat Kaya
03-10-2008, 22:01
biz inşallah maşallahlı bişe beklioduk ama bu da şaşırtan bi açıklama olmadı..
cemaatini de al git..

Hakan Kirezci
03-10-2008, 22:28
Ertuğrul gidecek gitmesine aşağı yukarı orası belli oldu gibi de sonrası mühim.
Demirören şu anda Ukrayna'da, geri dönmedi yani. Bu yılın sonuna kadar sözleşmesi olan Lucescu'nun istifasını Shaktar kabul etmemiş. Oradan onunla döndü döndü, yok dönemezse herkes M.denizli'ye merhaba desin.Huriyi yakalayalım derken Nuri'ye yakalanmayalım da...

Yanı Akdemır
03-10-2008, 22:33
yıne hatalarından ders çıkartacak bence ertuğrul sağlam 2 senedir ders çıkarta çıkarta bir hal olduk!! burası beşiktaş burda ders ogrenılmez ders verılır bunu anlayamadı malesef!!!

Murat Yıldırım
03-10-2008, 22:49
Öyle olmaz Fiko...
Biz, bunca yıldır sahıp olduğumuz ve aslında bilirsin ve hepimiz de biliriz "biz" dediğimiz adamlar olarak çok sevdiğimiz bu kimliğimizden koşullar ne olursa olsun utanmayız... Koşullar ne olursa olsun bizim ekip öfkelerine asla yenik düşmez..Olabilir... Yenilebiliriz ve elenebiliriz... Hiç yaşamadığımız şey değil ki Fiko, seneye bakalım deriz ve geçeriz. Bizim için önemli olan Beşiktaş'ımızın hala ayakkta duruyşor olmasıdır. Biz buna sevinir bundan mutlu oluruz.
Arkadaşlar... Ne oluyoruz yahu... Yoksa mutluluklarımızı , sevmelerimizi, kabullenme, benimseme vb. lerimizi galibiyetler, tur atlamalar üzerine mi kurar olduk. Fe Be liler gibi... LÜTFEN KENDİNİZİ TOPARLAYIN VE TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN... Lütfen bir **** tereftarından farkınızı kütür kütür ortaya koyun...Lütfen... Sizi arıyorum, tam da şimdi...

MUHTAR
04-10-2008, 00:25
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=4050

Lütfen buradan devam ediniz.

Teşekkürler.