Orijinalini görmek için tıklayınız : Godot'yu Beklerken yolda Diyojen'le Karşılaşan Taraftar ve Son Tahlilde Yorumu!..
Barış Şahinler
03-10-2008, 11:08
Godot :Buraya Tıklayınız! (http://tr.wikipedia.org/wiki/Godot%27yu_Beklerken_%28oyun%29)
Diyojen : Buraya Tıklayınız! (http://tr.wikipedia.org/wiki/Diyojen_%28d%C3%BC%C5%9F%C3%BCn%C3%BCr%29)
HALKIN TAKIMI'na yakışır bir tartışma üslubu ile
Muhtar emmiyi yormadan sorumlu bir tarzda
neden, niçin, nasıl sorularımıza cevap aramaya var mısınız?
Godot'yu Beklerken yolda Diyojen'le Karşılaşan Taraftar ve Son Tahlilde Yorumu!..
Başlık kendi içinde anlam taşımaktadır, kendi tercihimdir.
Anket yukarıdadır, tercihlerde kendi farenizin üzerindeki sol tıkta!
Aynı anda birden fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz.
TArtışalım, Paylaşalım, Bir daha hiç susmamak için.
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş...
Mazlum Safak Eren
03-10-2008, 11:24
yönetimi zaten söyleye söyleye bi hal olduk. Ertuğrul Sağlamla Sağlam geliyoruz dedik ama Sayın Sağlam, Sağlam takımı nasıl Sakat oynatabilirim diye çaba sarfediyo. Yeter artık biz ruhsuz futbol istemiyoruz. Adam gibi oynasın, mücadele etsin yine yenilsin, elensin ama bu futbolla bana kimse sen neden böyle diyorsun diyemez....
Ismail Hakki Demirel
03-10-2008, 11:26
Önce teknik heyet ve sonrasında da bu teknik heyeti ve yönetimi başımızdan defetmeye bir türlü cesaret edemeyen hatta varlığından bile endişe duyduğum MUHALEFET !!! koca beşiktaş sadece Demirören Ailesinemi kaldı da baba oğul ordalar... Baba parasıyla klüp yönetiyor...
Akin Akoglan
03-10-2008, 11:34
deveye sormuşlar neren eğri nerem doğru ki demiş bizimkide o hesap dünkü maç için şüphesiz sahada oynayan oyunculardı dünkü sonuca rağmen en az suçu oyuncularda buluyorum halen tr standartları üzerinde bi kadromuzun olduğunu düşünüyorum ama beşiktaşın problemi yönetim teknik ve idari anlamda gerçek bir yöneticimiz yok maalesef ve idareye talip olabilecek ciddi bi muhalefet demirören farzedelımkı bugun istifa etti yönetim için aklıma gelen bir isim dahi yok
Merhaba Arkadaşalar, Barış'ın açmış olduğu ankete aynı anda birden fazla seçenek işaretleye bilirsiniz.
Teşekkürler.
Murat Aru
03-10-2008, 11:43
Godot'yu Beklerken (oyun): Samuel Beckett (http://tr.wikipedia.org/wiki/Samuel_Beckett)'ın ünlü eseridir.
- Eylemsizliklerine yenilmiş insanların, Godot adında ne olduğunu bilinmeyen bir kimseyi veya "şeyi" beklemelerini konu alan absürd tiyatronun en önemli eserlerinden birisidir.
Diyojen (düşünür) : M.Ö. 412 (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=M.%C3%96._412&action=edit&redlink=1) - M.Ö. 323 (http://tr.wikipedia.org/wiki/M.%C3%96._323) yılları arasında yaşamış olan ve kendine yetme ile sadelik ilkelerine dayanan Kinik (http://tr.wikipedia.org/wiki/Kinizm) yaşam biçiminin öncülerinden Sinop (http://tr.wikipedia.org/wiki/Sinop)'lu çileci düşünürdür.
- Hakkında doğruluğu kuşkulu pek çok öykü anlatılan Diyojen'in gündüzleri Atina (http://tr.wikipedia.org/wiki/Atina) sokaklarında elinde fenerle dolaşarak, dürüst bir adam aradığı söylenir.
Cem Ozel
03-10-2008, 11:54
Fotografa bakalım. S.E, Y.D. ve tebaası günden güne kötüye giden birtakım. Mutlak bir belirsizlik içinde birazcık umut. Godotu bekliyoruz da godot kimdir cevap veren varmı? lucescumudur, tanrımıdır?
beklenilen asla gelecekmidir yoksa bizim ömrümüz hep beklemekle mi geçecektir?
Demir Han
03-10-2008, 12:13
Merhaba Dostlar,
Ortada çok enteresan bir tablo var.Tüm stratejilerin yanlış olduğu,insanların aptal yerine konuludğu başarının olmadığı bir yerde tribünler ise şen şakrak.
Balık hafıza ile hareket eden bir grup haline geldik.Hepimiz tribünlerdeki bu havaya hayranız hatta bir ara ben bile dalıp diyorum ki bırak maçı seyrettir tribünleri diyorum televizyona.Maça gelenlerde amaaaan bırak Beşiktaş'ı haydi arkadaşlar eğlenmeye devam der gibi havadalar.Eh takımda biraz adam olup en azından mağlup olmazlar ya o mutluluk perçinlenir o gece inönü'de
Bir hafta sonra takım kötü oynar mağlup olur deplasmanda o gece tüm herkes o rüyadan uyanır veryansın başlar taaa ki salıya kadar sonra o da küllenir ve İnönü'de maç günü gelir yine unutulur herşey yine başlar eğlence.....
Fareli köyün kavalcısı gibi...ama kaval kimde ?....
Teşbihte hata olmaz beni maruz görün hepinize iyi haftalar
Özer Özçetin
03-10-2008, 18:46
Müjdeler var Beşiktaşımın Siyahına Beyazına,suçlu bulunmuş yaşasın kurtulduk.Daha önce Rıza Del Bosgue T igana şimdide Ertuğrul.
Evet taraftar da karar vermiş,aslki suçlu hoca tali suçlular G.zan Z apo sakatlanan R üştü ve Sivok.
EVET böylelikle 4 yılda transfer dönemlerinde 100 milyon avroya yakın parayı sokağa atan bir Seviç bile bulamayan yönetim ve onun has adamı menajer suçsuz teknik ekip suçlu.Haydi hocalar ve 2-3 futbolcu suçlu acaba bu hocalar gökten zembillemi indi de haberimiz yok. veya onlar kafalarına görev aldılar da haberimiz yok.
Protesto edilmesi gereken teknik heyet ve bazı futbolcular meğer yaşasın kurtulduj suçlu bulundu.
Mehmet Karadag
03-10-2008, 18:57
Aci olan su ki: Yildirim Demiroren taraftarin sesini bastirmayi basarmistir, bu konuya deginmek istemiyorum, vicdan meselesi.Hic bir taraftar Besiktas'li oldugundan utanmiyordur, yanlis anlama vardir ancak Demiroren, Sinan Engin ve bunlara canak tutan kitleden ben kendi adima utaniyorum.
Besiktas bize en buyuk mutluluklari vermistir, Besiktasli duyarliligi bir cicegi sevmeyi, kaldirimda bir hayvan gorunce yolumuzu degistirmeyi ogretmistir bize. Bunlarin yaninda acilarin, kederlerin sozu mu olur?
Ancak Metalist macinda yasananlar ve son yillarda tribunler dahil olmak uzere Yonetim ve Teknik Ekip'in sergiledigi davranislar futbolun temel degerleriyle celisir hale geldi. Ilk olarak bizim taraftar olarak Yildirim Demiroren - Sinan Engin tavrinin potansiyel olarak getirebilecegi (?) tum sportif basarilari reddetmemiz gerekiyor. Cunku bu insanlarin prim yapmasi Besiktas geleneklerinin yozlasmasi anlamina gelecektir. Tek top yapamayan, hizli paslasamayan bir takima sahibiz maalesef ve ben bunun sucunu teknik direktorde ararim. Nerede Besiktas’in genc oyunculari, yeni bir nesil yetistirmeden, takim icerisinde asama kaydeden oyuncu bulunmadan basarinin geldigi nerede gorulmus.
Delgado’yu cok severim ama Besiktas kaptanliginin hic bu kadar elden ele dolastigini ve insanlara mavi boncuk gibi dagitildigini hatirlamiyorum. Metalist’in son iki macini Besiktas adina gidip kimler seyretmistir acaba.
Merhaba,
Arkadaşlar, forumumuzda son durumumuza dair ve onun türevleri başlıkları bu başlık altında topluyoruz. Aynı içeriğe sahip yeni başlıklar açılırsa yine birleştireceğiz. Lütfen dikkat edelim. Hem sözlerimizi bir yerde toparlamış oluruz hemde fikri takip kolaylaşır.
Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Özer Özçetin
03-10-2008, 19:12
Evet Zmanı Gelmedimi başlığı konuyla alakalı olduğundan Muhtaca buraya taşınmalıdır
O başlığın açılma tarihi ile Barışın açtığı anket ve tartışma başlığı tarihleri bir birinden farklı olduğundan birleştirildiğinde barışın anketi aşağıda kalmaktadır teknik nedenle birleştirilememektedir.
Başlık kitlenip buraya link verilmiştir.
Neyzen Ünal
03-10-2008, 19:24
bir önceki sezondanberi takım berbat.ertuğrulla bu iş olmaz dediğimde bazı arkadaşlar çok sert tepki vermişlerdi bana.koca beşiktaşımı ne hale getirdiler be yazıklar olsun.resmen kahır.artık ne diyeceğeimi bende bilemiyorum.dünden beri aldığım ilaçların haddi hesabı yok.her derdin ilacı bulundu ama ertuğrulun sinanın yıldırımın yaptığı ihanetin ilacı bulunamadı.ne yüzle bakacaksınız çocuklarımızın yüzüne.pazartesi görüşeceğiz merak etmeyin.
Neyzen Ünal
03-10-2008, 19:41
ne söyleyim ne yazıyım kilitlendim resmen.çocuklarımızın yüzlerine nasıl bakacaksınız.şöyle sokakta gezerken diyelimki evlatlarımızdan bir ile göz gözew geldiniz.o bebeklerin gözlerinin içine bakabilecekmisiniz çok merak ediyorum.:( :( :( :( :( :( :( :( :( Tüm Beşiktaşlılar isyanlarda %75imiz istifayı savunurken geri kalan kesim "Hayır!" diyor. Taraftarlar ikiye bölünmüş durumda, gazetelere göre e.s. istifa isteği gönderdi, y.d. bakarız dedi. Peki forumda ki arkadaşlar sizce 4-1lik bir hezimetten sonra "hayat devam ediyor" diyebilecek kadar ruhsuz olan insanlar istifaya etmeli mi etmemeli mi ???
Doğuşum müddetim miadım sensin
Zamana attığım ilk adım sensin
Hazreti İsa´ nın doğumu değil
Ben seni tanırım miladım sensin!
Ünal Abi,
Açtığınız başlık bu konu ile alakalı olduğundan bu başlığa aktarılmıştır.
Anlayışınız için teşekkürler.
Gökhan Bora
03-10-2008, 21:25
sıfır çektikleri sene fenerli bir arkadaşa artık avrupaya çıkıpta rezil etmeyin bizi demiştim dün mesaj atmış isterseniz amblemden türk bayrağını çıkartın bunlar önemsiz gelebilir ama mahallede binbir zorlukla beşiktaşlı yaptığınız çocukların diğerleri karşısında size bakıp gökhan abi neden hep biz demeleri sizi üzüyor ve birilerine çok şey söylemek istiyorsunuz ama susuyorsunuz saygısızlık etmemek adına bizi temsil ettiklerini düşünüyorsunuz o kişilerin ama nedense hayat onlar için devam ediyor ama ben hala dündeyim.
ekşisözlükte güzel bir not vardı sabretmek ile alakalı aktarmak istedim sadece.
sabretmek:gereginden fazla yapıldıgında kişinin ortadan çatlamasına neden olabilecek eylem. inatla karıştırılmaması gereken fiil.
Özer Özçetin
03-10-2008, 23:46
450 km yol yaptım bugün,kafamda bir yığın düşünce.
Bir Beşiktaş masalı düşümde yol boyu.Her km.de siyah beyaz düştü yanıma ve de iki nefeste biten tütünüm.
Bir başka oluyor Beşiktaş sevdası.Bu yaşta yağmurdsa ayazda 85 km yol hikaye geliyor adama.DAMARIMDA KANIMSIN pankartını asmak ta ayrı bir heyecan getird, bana.
2700 kişiden biri olmak ta BAŞKA BİR HEYECAN YA.
Vallahi bu herhalde gizli sevda ,karın duysa kıskanır.35 yıllık arkadaşlarla zor saatlerde maça gitmek.Galiba boşanma sebebi.Olsun serde Beşiktaşlılık var ya.
Bana ne satandan,satana yol verenden.
Ben dönmezem yolumdam.Yol ki hayatımı adamışım.Kolay değil Yol da olmak Yol a devam etmek.
Gizli sevda bu.Sevene kızanlar varmış bana ne.
Sevdiğini gösterim rant peşinde koşanlar varmış bana ne.
Bak işte kapitalizm en vahşini yaşadı,bunalımı gördü,emperyalizm,finans kapital hepsi hikaye.,İnsanları ne kadar kandırabilerler ki.
Kapitalizm sömürdükçe yaşar,ya sömürülenler sömürenin ürettiğini alacak kudreti kaybedince,sömürenler kime satacak malları.
Aynen Beşiktaşta olduğu gibi,kandırmak nereye kadar.Elbette bu yolsa revizyonist oportunist te çıkacak.Sahte önderlik ve dalgalara biat edecek edecek.Gerçek Beşiktaşlılar gün gelecek mevzi kaybedecek gün gelecek can verecek,gün gelecek geri çekielecek.Ama tarih elbet gerçeğe dönecek.
Utananlar mahcuplar ve hainler yanyana gelip özür dileyecek.Verdikleri zararın hesabını verselerde affedilmeyecek.
Gizli sevda gün ışığı gibi doğup satılanların alnına şamarını indirecek.
Özer Özçetin
03-10-2008, 23:49
Bu forumu yöneten kadro neden benim yazımın altını kapatıyorsunuz,gelen cevaplarını başka yere kaydırın,benim yazdığımın yazının altını kapatma hakkını size kim veriyor.
Beşiktaşla ilgili karar verme mecii olma hakkını nereden aldınız merak ediyorum.Kullandığınız Beşikatşın adı,size babanızdan miras kalmadı ve siz lerde bu tribün için can kan vermediniz emek vermedinzi ki kendinizde böyle bir meşru hak olsun.
Biraz ayıp oluyor sekter davranmak oluyor.
Burası Beşiktaşa gönül verenlerin yeri,öyle kafanıza göre yazıları kapatamazsınız....
Özer Özçetin
04-10-2008, 00:10
Bu yazı maçtan 3 gün önce yazılmıştır,perşembenin gelişini pazartesiden gören bir anlayıştır,müneccim medyum değiliz ama ortada bir realite var.Beşiktaş kötü yönetiliyor birileri buna çanak tutuyor ne yazık ki ancak skorlar kötü olunca birşeyler görülüp ortaya dökülüyor kamuoyu oluşuyor.
8-0 bile unutup sineye çeken balık hafızalı bir topluluk olduk,skorlar gelir geçer ama kaybedilen değerler asla geri dönmez.BakınFulyada kayıplara,sadece kiralama hakkının müteaahide verilmesinde giden para ve katların artırılıp bize pay verilmemesinde giden toplamla beraber 150 milyon dolar.
Bunlar şaka değil gerçektir.
Beşiktaşı satanlar bellidir hesap sormayan soranı engelleyenlerde bellidir.
,Biz hala ertuğrulda gökhan zandayız.
Açalım gözlerimizi yeter artık.
Hani yıllar önce bir pankart vardı çocuklar gençler bilmez yazalım buraya.
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı
Alayınız gelse yıkamaz Şanlı Beşiktaşı.....
Derya Banu Akgul
04-10-2008, 00:12
Beşiktaşı kimler sattı özer bey ????????????
Derya Banu Akgul
04-10-2008, 00:20
"Suçlu bulunmuş kurtulduk
Müjdeler var Beşiktaşımın Siyahına Beyazına,suçlu bulunmuş yaşasın kurtulduk.Daha önce Rıza Del Bosgue T igana şimdide Ertuğrul.
Evet taraftar da karar vermiş,aslki suçlu hoca tali suçlular G.zan Z apo sakatlanan R üştü ve Sivok.
EVET böylelikle 4 yılda transfer dönemlerinde 100 milyon avroya yakın parayı sokağa atan bir Seviç bile bulamayan yönetim ve onun has adamı menajer suçsuz teknik ekip suçlu.Haydi hocalar ve 2-3 futbolcu suçlu acaba bu hocalar gökten zembillemi indi de haberimiz yok. veya onlar kafalarına görev aldılar da haberimiz yok.
Protesto edilmesi gereken teknik heyet ve bazı futbolcular meğer yaşasın kurtulduj suçlu bulundu"
Bu yazı sizin ,siz sadece yönetimi suçlayarak işin kolayına kaçıyorsunuz ama burda yazan arkadaşlar suçlunun herkez olduğunu savunuyor sonrada forum yöneticilerini beşiktaşı satanları yazdığınız için rahatsız olmakla suçluyorsunuz ama biz diyoruzki BİZ HEPİMİZ SUÇLUYUZ .biz şunu yaptık bunu dediklerle olmuyor bu işler malesef .1980 lerdeki tv yayınları gibi ses var görüntü yok ARTIK SES İSTİYORUZ.kökten çözüm yani topluca istifa gerekerise bu takım küme düşsün ama yetti artık onurumuzu gururmuzu geri istiyoruz.Cep telimde arayana BJK marşı dinletiyorum .Dün geceden beri arayanlar kaldır şunu artık hangi yüzle bu marşı dinletiyorsun diyorlar diyen desin alayına gider ama ben bu konuşmalarla muhatap da olmak istemiyorum YETTİ ARTIK GERÇEKTEN YETİİ.....
Derya Banu Akgul
04-10-2008, 00:33
birde böyle bir durum var yazıyosun cevap alamıyorsun o zaman yazmıyacaksın yada insan yerine koyup cevap verecksin ben böyle öğrendim ............
Fırat Gürgan
04-10-2008, 00:42
Beşiktaşımızın içinde bulunduğu durumu sağlıklı değerlendirmek için biraz eskiye gitmek lazım Süleyman Seba ya yapılan protestodan başlamak lazım. Daha doğrusu yapılış biçimine bakmak lazım. '' Futbola fitbol diyen , maçları radyodan dinleyen başkan istemiyoruz'' diye açılan pankart bizim şu noktaya gelmemizdeki başlangıç taşı oldu. Gerisi domino taşı gibi geldi. Sonra ne oldu seçim oldu peki nasıl bir seçim?? seçim salonunda viski şişelerinin, sandalyelerin, tekmelerin havada uçuştuğu bir seçim sonuçta başkan seçildi , gözler başkana döndü ama asıl dikkat edilmesi gereken kaybedilendi. Sonra o başkanda ne hikmetse kendinin seçtiği üyeler tarafından küfürler , hakaretler ile yollandı. Tekrar seçime gidildi ve işte şimdi bugün geldiğimiz durum ortada. Bu süreçte bir sürü futbolcu , hoca geldi gitti , milyon dolarlar saçıldı , dünya borca girildi. Şimdi burada suçlu kim?? Herkese göre değişir ama bana kalırsa en az suçlular futbolcular ve hocalar. Bir sıralama yapmak gerekirse kabaca:
1_ Camia içinde yer alan ve her rüzgara yelken açan, fırsatçı adamlar. ( Buna yönetimde dahil edilebilir.)
2_ Olan bitene ses çıkarmayan taşın altına elini sokmayan, camia içindeki kurt adamlara göz yuman: MUHALEFET
3_ Balık hafızalı olan, hala saf düşüncelerle oyuncularla, hocayla uğraşan BİZ ( TARAFTAR)
Ömer İlimsever
04-10-2008, 00:43
Hayat devam ediyor,Hangi hayat sizin hayatınızmı bizim hayatımızmı valla bizim hayatımız devam etmiyor,,POLLYANNA cılık nereye kadar,komik oluyorsunuz...
Hazırlıklı olalım artık cumleler o kadar soğuklaştı ve rutinleştiki ya biz çok buyutuyoruz,,ya da onlar çok küçülüyor..Bir sonraki acıklamayı ben yapıyorum yormasınlar kendilerini;;;
DÜNYANIN sonu DEĞİL ÖNÜMÜZDEKİ sénéléré BAKACAĞIZ..
Gursel Metin
04-10-2008, 01:12
Bu yazı maçtan 3 gün önce yazılmıştır,perşembenin gelişini pazartesiden gören bir anlayıştır,müneccim medyum değiliz ama ortada bir realite var.Beşiktaş kötü yönetiliyor birileri buna çanak tutuyor ne yazık ki ancak skorlar kötü olunca birşeyler görülüp ortaya dökülüyor kamuoyu oluşuyor.
8-0 bile unutup sineye çeken balık hafızalı bir topluluk olduk,skorlar gelir geçer ama kaybedilen değerler asla geri dönmez.BakınFulyada kayıplara,sadece kiralama hakkının müteaahide verilmesinde giden para ve katların artırılıp bize pay verilmemesinde giden toplamla beraber 150 milyon dolar.
Bunlar şaka değil gerçektir.
Beşiktaşı satanlar bellidir hesap sormayan soranı engelleyenlerde bellidir.
,Biz hala ertuğrulda gökhan zandayız.
Açalım gözlerimizi yeter artık.
Hani yıllar önce bir pankart vardı çocuklar gençler bilmez yazalım buraya.
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı
Alayınız gelse yıkamaz Şanlı Beşiktaşı.....
Sayın Özer Özçetin 4 ay önceki yönetim ve faaliyetleri,genel kurul,taraftarlar,taraftarın görevleri, satılmışlıklarla ilgili yazılarınızı hatırlıyorum.
Özer Özçetin
04-10-2008, 10:22
Ben yazdığımdayım hala yazmaya da devam edeceğim.Genel Kurul son 4 yılda yapılan üyeliklerle Beşiktaşlılığını sekteye uğratmıştır Kurulun.Yönetim 2010 yılına kadar görev almıştır doğru bırakıp kaçmasına müsade edilmemesi konusunda ısrarımı sürdürmekteyim.Fulyanın hesapları dökülmeden müteaahhidin sonradan aldığı katlar için BJK ya vermediği yerlerin geri alınması kazanılmadan Del Bosgueye verilen para Başkanın alacağından mahsup edilmeden YD gitmememlidir.Camiaya tarafsız hesap uzmanlarınca yapılacak deneteim sonucunda hesap vererek gitmeliler.
Anlaştıkmı Gürsel Metin.Ayrıca bu konuda yüzlerce kez yazdım.
Satılmışların yelpazesi ve coğrafyası bayağı geniş Derya Hanım.Seçim akşamına kadar YD karşısında yer alıpta aynı akşam o safa geçip bir saat öncesine kadar çalıştığını kötüleyenden tutun da Başkanın her yaptığına eyvallah diyene kadar o kadar çok ki.Tarih hepsini gösterecek.
Özer Özçetin
04-10-2008, 10:35
Bu dakikadan itibaren Halkın Takımı forumundan ayrılmış bulunuyorum.Bir çok sevgili kardeşim var bu forumda bazı arkadaşlar var benden yaşça büyük yine bir kaç isim.
Herkese elveda Halkın Takımı satırlarında sizlere kolay gelsin
Barış Şahinler
04-10-2008, 11:09
Uzatmadan Son tahlilde yorumum.
1- Söyle bir şey varmı? İktidarın muhalefeti yok!
Olmayan Olamayan Muhalefet.
2- Muhalefet yok (Varda yok) Muhalif kimliği taşıması gerekenlerde Esen rüzgara yelken açtıklarından nemalanma kültürü ile bir ses çıkarmıyorlar.
Kafayı kaldırdıklarında ağızlarına çalınan bir parmak bal ile YALANIP DURUYORLAR.
Yani: Her esen rüzgara yelken açan zamane adamları
3- Her esen rüzgara yelken açan zamane adamlar yüzünden muhalefeti olamayan kurumda. "An itibari ile aldığımız nemalar sağlam" deyip sesini
çıkarmayanlar bir taraftanda birileri bişi yapmalı deyip her seferinde taraftarı ateşin içine atıyorlar!!! Aslında şuda var mesela: Nemalanamayan kimileri de bu süreci yönetime karşı tehdit olarak kullanıyor, bak taraftarı hareketlendiririm başınıza bela ederim NEMALARIMI çoğaltın diyorlar. Nemaları gelmez ise oyunlarını kurmaya başlıyorlar. Bu oyunlara gelmek istemeyen taraftarıda Beşiktaşı satmak ile suçluyorlar. Taraftarda ne isaya ne musaya durumunda orta yerde kalıyor. Burada suçlamak istediğim o aç bezirgan başları değil Taraftarın bukadar dağınık olması oynanan oyunlara karşı daha sert tavır alamıyor olması. Belkide bu sürecin en masumu taraftar ama iyi niyetini son tahlilde sorumlular listesine koyuyorum.
4- Yukarıda ki dağınıklık tabiki Yönetimin bukadar futursuzca davranmasına neden oluyor. Yönetim BEŞİKTAŞI bitirdi...................................... Son darbeyi vurdular.
5- En büyük Suçluda Ben Kendim, elimden yazmak dışında bişi gelmiyor olması........................
Sukru Gursoy
04-10-2008, 12:22
Godot'yu Beklerken (oyun): Samuel Beckett (http://tr.wikipedia.org/wiki/Samuel_Beckett)'ın ünlü eseridir.
- Eylemsizliklerine yenilmiş insanların, Godot adında ne olduğunu bilinmeyen bir kimseyi veya "şeyi" beklemelerini konu alan absürd tiyatronun en önemli eserlerinden birisidir.
Diyojen (düşünür) : M.Ö. 412 (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=M.%C3%96._412&action=edit&redlink=1) - M.Ö. 323 (http://tr.wikipedia.org/wiki/M.%C3%96._323) yılları arasında yaşamış olan ve kendine yetme ile sadelik ilkelerine dayanan Kinik (http://tr.wikipedia.org/wiki/Kinizm) yaşam biçiminin öncülerinden Sinop (http://tr.wikipedia.org/wiki/Sinop)'lu çileci düşünürdür.
- Hakkında doğruluğu kuşkulu pek çok öykü anlatılan Diyojen'in gündüzleri Atina (http://tr.wikipedia.org/wiki/Atina) sokaklarında elinde fenerle dolaşarak, dürüst bir adam aradığı söylenir.
geçmişten beynimde yer etmiş ve gerektiğinde kullanmam için depoladığım bir bilgide benden ;
diyojen yani nam ı diğer ROMEN DİYOJEN bir fıçıda yaşadığı tasvir edilir kendisi gündüz gözüyle elinde fenerle insan ararken günümüzde halen kullandığımız bir cümleninde sahibidir.
GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEM...
Sukru Gursoy
04-10-2008, 12:57
Daha önce değişik konularda kullandığım ve benim için güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir kıssadan hisse meselesi ;
Fransanın ünlü bir yazarıyla yapılan röportajda gazeteci sorar.
- Efendim pariste en beğenmediğiniz yer neresi ?
yazar cevap verir.
-Eiffel kulesi.
Gazeteci şaşırır çünkü,konuştuğu yazar senelerdir her öğlen yemeğini kulenin ikinci katındaki lokantada yemektedir.
-Ama efendim her öğlen yemeğini burda yiyorsunuz senelerden beri.
Yazar hemen cevaplar.
-Pariste Eiffel kulesini görmediğim tek yer orası ondan orda yiyorum.
Şimdi gelelim sadede.
Bize reva olmayan bir yönetimin ve onun getirilerinin yükünü senelerdir çekiyoruz. Genelde tepkimizi veriyoruz ama takım bir iki hafta iyi gittiğinde birçoğumuz o yazarın yaptığı gibi yanlışı görmemek için lokantaya sığınıyoruz.
Bu bir zincir meselesi hiçbirinin birbirinden ayrılmadığı..
Aziz yıldırım mantığıyla klübü sürekli kendine borçlandıran bir yönetim.
(Bu şartlarda muhalefet yapmakta kolay değil bu adamlar ilk kongrede gitsinler ikinci gün klübün bana olan borcunu ödeyin diyecek yeni geleceklere.Taşın altına elini koymak o kadar kolay değil)
Bu yönetimin getirdiği bir mafyacık.
( Başlı başına bir sorun.Adam tribünden tut yönetime ordan tut futbolculara kadar kök salmış durumda her taşın altındaki pislik kısacası.Toraman- Üzülmez kavgasında Toramanın bu mafyacığı tokatladığını duymuştum çok hoşuma gitmişti,ama gel görki yine var.Varlığını başkalarının üzerinden sağlayan asalak bir kene gibi kan emmeye devam ediyor)
Tohumları İhsan kalkavan döneminde atılmış bir ümmetcilik.
(Kim ne derse desin Ertuğrulda bu ümmetciliğin bir eseridir.Nasıl yaşadığı veya mantalitesi bizi ne ilgilendirir diye bilirsiniz ama şunuda düşünün.Geçen sene Ankara maçından sonra beraberlik sonrası yaptığı açıklamayı hatırlayın " NASİP KISMET DEĞİLMİŞ" .ulan nasiple kısmetle olsaydı Konya Kombassan Şampiyonlar ligi kupasını alırdı.Sen kimsin ve nesinki yada ne işe yararsınki.Nasip ve kısmetin arkasına sığınırsın ancak.Takım beraberedir geri yaslarsın,takım mağlüptür geri yaslarsın.Bilim ve bilimsel düşünceden uzak bir kalkavan adamısın.Bu günkü islami basına bakın nasıl sahip çıktılar adamlarına)
İçinde en ufak bir ruh taşımayan yürüyen para kasaları.
( milyon dolarlık mezarlık selvileri.rüzgar nereden eserse oraya eğilen tipler.amaçları sadece ve sadece para olan ve içlerinde oyuncuyken taraftarda olabilmenin erdemini taşımayan zamane futbolcuları.Koray - Baki - İ.KAŞ dahada eski Nouma.Çokmu kötülerdi sadece BEŞİKTAŞ a gönül vermişlerdi oynarken taraftar olmanında erdemini bilen kişilerdi.Şİmdi kimlere kaldık bir kaç fener eskisine ve oynamadığı halde pazarlıktan geri kalmayan G.Zan ....)
Aslında söylenecek çok söz var ama yazdıkça sinirim kabardı.
Yönetim ve onun uşakları olan mafyacık sinan,kaderci ertuğrul ve ruhsuz bazı topçulara hep isyan tam isyan.
ve ÇARŞI nında bir daha özür dilemediği günlere özlemle.......
*ne olursa olsun beşiktaşlı ahlakımıza ters düşmeyelim.
Hakan Kirezci
04-10-2008, 13:20
Godot hiçbir zaman gelmez bilindiği üzere.
Godt bizim geçmişimizdir. Sadece özlenir ve beklenir.
Daha önce değişik konularda kullandığım ve benim için güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir kıssadan hisse meselesi ;
Fransanın ünlü bir yazarıyla yapılan röportajda gazeteci sorar.
- Efendim pariste en beğenmediğiniz yer neresi ?
yazar cevap verir.
-Eiffel kulesi.
Gazeteci şaşırır çünkü,konuştuğu yazar senelerdir her öğlen yemeğini kulenin ikinci katındaki lokantada yemektedir.
-Ama efendim her öğlen yemeğini burda yiyorsunuz senelerden beri.
Yazar hemen cevaplar.
-Pariste Eiffel kulesini görmediğim tek yer orası ondan orda yiyorum.
Şimdi gelelim sadede.
Bize reva olmayan bir yönetimin ve onun getirilerinin yükünü senelerdir çekiyoruz. Genelde tepkimizi veriyoruz ama takım bir iki hafta iyi gittiğinde birçoğumuz o yazarın yaptığı gibi yanlışı görmemek için lokantaya sığınıyoruz.
Bu bir zincir meselesi hiçbirinin birbirinden ayrılmadığı..
Aziz yıldırım mantığıyla klübü sürekli kendine borçlandıran bir yönetim.
(Bu şartlarda muhalefet yapmakta kolay değil bu adamlar ilk kongrede gitsinler ikinci gün klübün bana olan borcunu ödeyin diyecek yeni geleceklere.Taşın altına elini koymak o kadar kolay değil)
Bu yönetimin getirdiği bir mafyacık.
( Başlı başına bir sorun.Adam tribünden tut yönetime ordan tut futbolculara kadar kök salmış durumda her taşın altındaki pislik kısacası.Toraman- Üzülmez kavgasında Toramanın bu mafyacığı tokatladığını duymuştum çok hoşuma gitmişti,ama gel görki yine var.Varlığını başkalarının üzerinden sağlayan asalak bir kene gibi kan emmeye devam ediyor)
Tohumları İhsan kalkavan döneminde atılmış bir ümmetcilik.
(Kim ne derse desin Ertuğrulda bu ümmetciliğin bir eseridir.Nasıl yaşadığı veya mantalitesi bizi ne ilgilendirir diye bilirsiniz ama şunuda düşünün.Geçen sene Ankara maçından sonra beraberlik sonrası yaptığı açıklamayı hatırlayın " NASİP KISMET DEĞİLMİŞ" .ulan nasiple kısmetle olsaydı Konya Kombassan Şampiyonlar ligi kupasını alırdı.Sen kimsin ve nesinki yada ne işe yararsınki.Nasip ve kısmetin arkasına sığınırsın ancak.Takım beraberedir geri yaslarsın,takım mağlüptür geri yaslarsın.Bilim ve bilimsel düşünceden uzak bir kalkavan adamısın.Bu günkü islami basına bakın nasıl sahip çıktılar adamlarına)
İçinde en ufak bir ruh taşımayan yürüyen para kasaları.
( milyon dolarlık mezarlık selvileri.rüzgar nereden eserse oraya eğilen tipler.amaçları sadece ve sadece para olan ve içlerinde oyuncuyken taraftarda olabilmenin erdemini taşımayan zamane futbolcuları.Koray - Baki - İ.KAŞ dahada eski Nouma.Çokmu kötülerdi sadece BEŞİKTAŞ a gönül vermişlerdi oynarken taraftar olmanında erdemini bilen kişilerdi.Şİmdi kimlere kaldık bir kaç fener eskisine ve oynamadığı halde pazarlıktan geri kalmayan G.Zan .bnesine.)
Aslında söylenecek çok söz var ama yazdıkça sinirim kabardı.
Yönetim ve onun uşakları olan mafyacık sinan,kaderci ertuğrul ve ruhsuz bazı topçulara hep isyan tam isyan.
ve ÇARŞI nında bir daha özür dilemediği günlere özlemle.......
Yazı bizde görülüyor.
Sistemde bir sorun olsa gerek. beklerseniz yazınız görülür.
Hakan Gültekin
04-10-2008, 18:51
bu takımda değişiklik olmalı ama nasıl.bence lucesko doğru olabilir.
Neyzen Ünal
04-10-2008, 19:06
sen ne diyorsun özer kardeşim.okuduklarım doğrumu ne istifAsı bu şimdi.gerekçelerini pek net olarak bilmiyorum ama varmıydı ben gelince burdan erkenden çekip gitmek.üzüldüm doğrusu birde istifa ediyorum demişsin.bu hiç olmadı dostum.başka yerlerde başkalarının istifası beklenirken sen nasıl bir karar almışsın çok şaşırdım doğrusu okuduğumda.bu konuyu iyice düşünmeni isterim bir daha gözden geçir bence.başkada ne yazacağımı bilemiyorum.çok şaşırdım.
Neyzen Ünal
04-10-2008, 23:11
arkadaşlar bu arada birbirimizi kırmamaya bakalım.bu zor süreci ne yapıp yapıp atlatmalıyız.bizim bizden başka dostumuz yok.mümkün olduğu kadar serinkalnlı olup muhabbetlerimize devam edelim.ben yeni üye oldum ama çok hoşuma gitti bu forum.kimseninde birbiriyle dargın olmasını istemem.
Sinan Kara
05-10-2008, 01:39
olmadı özer abi böyle bırakıp gitmek olmaz.bilen bildiğini söyler bilmeyende bilmediğini öğrenir..
haklıyı haksızı tartışmak yersiz bence.
seni burada bekliyorum.yok ben sözümden dönmem dersen sorun değil canın sağolsun özelden görüşürüz..
Deniz Akkuş
05-10-2008, 01:46
ne neden.. kim nereye gitti anlamadım.. olaylar nedir onuda kaçırdım kendi özel sorunlarıma dalmışım.. ama yok öle pes etmek yok öle küstüm ben gidiyom oynamıyom demek.. nedir bu kavgam nedir bu özlemim daha güzel günler görmek için değilmi.. o zaman aslolan beşiktaş diyorsak bir birimizin aynısını düşünmesekte bir birimiden kopmamalı tam aksine suçlayıp silip köşelere atmak yerine sözde değil öde kenetlenme günü...
Murat Yıldırım
05-10-2008, 02:09
Sevgili Özer Arkadaşım,
Neler olup bittiğine ilişkin emin olun bir fikrim yok. Az önce, öylesine dolaşırken sitemizi, sizin siteden ayrılma beyanınıza tanık oldum. Bir önceki vedanızda size bırakıp gitmek işin kolayıdır, ağırlığınızın hakkını verin ve gelin kalın , itirazlarınızı dillendirin konulu bir mesaj atmıştım. Bu defa ise, şöyle düşünmekteyim... Gidişiniz ile kalanları cezalandırmakta olduğunuza inanıyor iseniz, yolunuz açık olsun...Kendi adıma ben,sizin yazılarınızın eksikliğinizi emin olun hissedeceğim. Kalsaydınız iyi olurdu.Ama şunu bilmelisiniz ki, bu hayat siz olmadan da yaşanır...
Deniz Akkuş
05-10-2008, 02:43
sevgili özer abicim sanırım gittiğin için bu satırları okuyamayacaksın ama ben yinede yazmak istedim... çok özde güzel yazıların vardı bu forumda ama bazı yazılarındaki aşırı takıntıların yeri geldi azarlama yeri geldi direk suçlama modundaydı.. herşeyden önce aşırı heyecanından dolayı olayları galeyana gelerek yazdığını düşünüyorum... forumdaki bazı aşırılıklar önlenmek adına durdurulmuş,kaldırılmış,silinmiş v.s v.s olabilir ama tek bir gerçek var abicim kimse kimsenin kasıtlı olarak yazısını veya yorumuna müdehalede bulunmuyor.. ama bazen öle arkadaşlar oluyorki hem forumda fikirlerini beyan etme özgürlüğünü forum yönetmelikleri dışına taşırıyor hem kişi ve kişileri zan altında bırakıyor hemde konuları bilmeyen diğer üyelerin akıllarında şüpe uyandıracak izlenimler bırakıyorlar.. abicim şu süreçte herkes aşırı kızgın sinirli çünkü en büyük aşkalrı sevdaları yok edilmekle karşı karşıya ve herkes içini bir şekilde buraya klavye yardımı ile aktarıyorlar... ama işte bunu yaparkende biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.. ve gerçek olan birşey herşeyin yeri ve zamanı vardır ateşin üstüne ateşle gidilmez ama ben buraya üye olduğumdan beri bir kaç arkadaş olayları topiklerde muhaliflik adına insanları kötüleme üzerine gtopikleri veya açtıkları topikleri saptırma yoluna gitmişlerdir.. burda kimsenin bir çıkarı yok burası bir sosyal grup formudur ama en büyük ortak noktası beşiktaş olan bireylerin buluştuğu bir forum.. ve bu forumda kimse beşiktaşın adını kirletecek bişey yapmamış aksine bunun üstüne giden yada gidilmesi yanlısı arkadaşların olduğunu düşünüyorum.. bir çok beşiktaş forumuna üyeyim ama forum üyelerine en az müdahale eden tek forum burası diye bilirim... ama abicim sen buna rağmen burası için aksini düşünüyorsan canın saolsun ama şunu unutma abicim burdaki hiç kimseye beşiktaşın değerlerini satanlardanmış muamelesi yapman inanki acıdır yanlış bir tahlildir... saygılarla
Neyzen Ünal
05-10-2008, 14:10
özer kardeşim tek dileğim bunları okursunda seni sevenlerinde olduğunu görürsün.hadi biz yeni tanıştık diyelim burdaki senin eski dostların ne olacak.bak ne de güzel yazmış kardeşlerim.biz bir aile isek bu halkın takımıysak ben olsam halkımı asla yalnız bırakmazdım.burda bulunan tüm dostlar çok değerli kişiler tıpkı senin gibi.elbette aile içindede ufak yada büyük çatışmalar fikir ayrılıkları olacak.ama bunları hepimiz olgun bir şekilde karşılayıp.bu aile temelinin sağlam kalmasını sağlamalıyız.yoksa dostum ne temel kalır ne çatı nede kiremit.her yer deprem olayına döner.asla bunuda kendi adıma istemem.değerli dostum sen yine bir düşün derim.unutma halksak halkı yalnız bırakmamaız gerek.dostça selamlarım hepinizi.
Deniz Akkuş
05-10-2008, 22:00
Bu forumu yöneten kadro neden benim yazımın altını kapatıyorsunuz,gelen cevaplarını başka yere kaydırın,benim yazdığımın yazının altını kapatma hakkını size kim veriyor.
Beşiktaşla ilgili karar verme mecii olma hakkını nereden aldınız merak ediyorum.Kullandığınız Beşikatşın adı,size babanızdan miras kalmadı ve siz lerde bu tribün için can kan vermediniz emek vermedinzi ki kendinizde böyle bir meşru hak olsun.
Biraz ayıp oluyor sekter davranmak oluyor.
Burası Beşiktaşa gönül verenlerin yeri,öyle kafanıza göre yazıları kapatamazsınız....
sanırım cevabı burda özer abi..
Merhaba,
Arkadaşlar, forumumuzda son durumumuza dair ve onun türevleri başlıkları bu başlık altında topluyoruz. Aynı içeriğe sahip yeni başlıklar açılırsa yine birleştireceğiz. Lütfen dikkat edelim. Hem sözlerimizi bir yerde toparlamış oluruz hemde fikri takip kolaylaşır.
Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Ercan Kartal
10-10-2008, 16:26
utopyanin kahramanlari , olmeyen bir kartal gibidir
Bir cocugun inandigini yapabilme gucudur ve her ne kadar gecmisin guzellgini onumuzdeki zamana koyamasada umut edebilir . diyojen bizimledir aslinda kimse gormesede!!! ve tuketmek oburkulerin isidir , cunku berikiler yani biz bir emegin son halkasiyiz
Murat İscan
12-10-2008, 19:48
Arkadaşlar,Özer Dayım forumla iligili yazı yazan bazı arkadaşlara cevap niteleiğinde açıklama yazmamı istedi ,Özer Özçetinin kendi ağzından açıklama şöyledir.
Halkın Takımına katılma sürecim yaşanması gereken bir süreçti ve ayrılmam da olması gerekendi.
Halkın Takımıyla güzel günlerim oldu,üzüldüğüm anlar oldu.Ama Halkın Takımı bana ben Halkın Takımına birşeyler kattım ,buna inanıyorum.
Bu süreç bir şekilde sonlandı kendi adıma,zaman zaman dergiye yazı göndermeye çalışacağım.Şu an tribünlerin kardeşliği ve Beşiktaşın sağlam temellerde geleceğinin kurulması adına temas ve çalışmalarım devam ediyor.
Bayağı mesafe aldık,tribünlerde güzellikler yakında.
Hep beraber yaşayacağız ve eski günlerdeki gibi dayanışma içinde yürüyeceğiz.
Halkın Takımında bana hitaben yazan arkadaşlara Neyzen Ünal Abiye Deniz e teşekkür ederim.
Beşiktaş mücedalemiz kesintisiz sürüyor sürecek. Özer Özçetin
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.