Orijinalini görmek için tıklayınız : utanın çocuklar,çocuklar utanın
Sinan Kara
03-10-2008, 21:24
utanın çocuklar,çocuklar utanın
güzel günler görecektik,güneşli günler
uefa da finali biz oynayacaktık
kadıköy ü siyah beyaza boyayacaktık...
utanın çocuklar,çocuklar utanın....
hacettepe maçında söyleyebilirmiyiz bilmiyorum ama bence iyi
bir fikir,biz utandık,skordan değil,oynanan futboldan.
umarım onlarda utanacaktır...
bu konuyu açmamın sebebi hacettepe maçında söyleyelim mi söylemeyelim mi...
unutmalıyım ki hayat devam ediyor,ama ben devam eden birşey görmedim...
Sinan Arin
03-10-2008, 21:37
bence güzel olmuş sinan hocam..böyle bişey yapılmalı ki, futbol oynadığını sanan 11 adet ruhsuz insan belki birazcık utanır!!!
Sinan Kara
03-10-2008, 21:46
yok sinan ben gene de birşeylerim değişeceğine inanmıyorum.istifasını istediğimiz insanların hiçbiri istifa etmeyecek.kandıracaklar gene bizi,onlar da utanmayacaklar,enazından ben inanmıyorum utanacaklarına.
stadıda başlarına yıksak birşey değişmeyecek.y.d e.s s.e hepsi yerli yerinde duracak...taraftara birilere gaz verecek ha şöyle ha böyle diyecek 3/5 maç sonra herşeye normale dönecek,hele bir de fener maçı var deplasmanda,onuda kazanırsak hepten düzeleceğiz.ben skor taraftarın değilim,ama skora bakıyoruz artık...
bunlarda onur ve birazda ucundan kıyısından bjk duruşı olsa,maçtan sonra biz beceremedik bu kulübe bu taraftara layık olamadık der
maçtan hemen sonra İSTİFA yı yazarlardı...
gerisi bence boş laftır...
Deniz Akkuş
03-10-2008, 21:49
sinan arı sahada ruhsuz oynayan o 11 adet insanı o kadar ruhsuzlaştıranlar da utansın...
Deniz Akkuş
03-10-2008, 21:53
bencede haklısının sinancım bencede eğer birazcık onur olsaydı maç sonunda yenildik ama hayat devam ediyor diyecek kadar yüzsüz onursuz olmazlardı... bugün basardı istifayı.. ama işte aln memmnun satan memnun.. hepsi birbirinin ekmeğine yağ sürdüğünden kimse kolay kolay istifa etmeyecektir.. beşiktaşta artık istifalarla birlikte devril niteliğinde bir temizlik yapılmalı... yoksa pek bişi değişmez.. sadece e.s gitmesiylede bitmeyecektir.. kökten de gidin alala...
Ismail Hakki Demirel
03-10-2008, 22:05
abi güzel olur , bizler hep polyanna olalım dedikçe bunlar bizi dahada üzüyor, gerçekten yeter artıkkk yeterrrrr
Çocuklarr utanın utanın çocuklarrrrr
Neyzen Ünal
03-10-2008, 22:13
lanet olsun bu şahsiyetsizlere.formamızın üstünde hala.çocuklarımızın gözyaşları var.nasıl hesap vereceksiniz.!_sinir_!
Necdet Bulut
03-10-2008, 22:26
sinan arı sahada ruhsuz oynayan o 11 adet insanı o kadar ruhsuzlaştıranlar da utansın...
bu noktaya gelinmesinde suçlu aranacaksa en az suç futbolculardadır,,,
Yanı Akdemır
03-10-2008, 22:30
abi tamam futbolcularda suç az diyosun ama ustlerındeki bjk forması bence TDsiz bile çıksalar mucadele etmelerı gerekırdı bence utanın çocuklar çocuklar utanın yerıne ruhsuzlar utanın utanın ruhsuzlar demek daha ineliyici olur belki bir şeyler anlarlar...
Bülent Acar
03-10-2008, 22:53
Farklı galip geldiğimiz maçlardan sonra oldugu gibi
1 kez çıplak gözle görüp, kameralara ahkam kestiğiniz günlerde oldugu gibi olun.
İşler kötü gidincede çıkın taraftarın önüne, kafanızı kuma gömmeyin, korkaklığın luzumu yok!
Necdet Bulut
03-10-2008, 23:13
abi tamam futbolcularda suç az diyosun ama ustlerındeki bjk forması bence TDsiz bile çıksalar mucadele etmelerı gerekırdı bence utanın çocuklar çocuklar utanın yerıne ruhsuzlar utanın utanın ruhsuzlar demek daha ineliyici olur belki bir şeyler anlarlar...
ben son 4-5 yıla vurgu yapmak ıstedim arkadaşım yanı ,doğru diyorsun t,d siz bile daha ıyısı olurdu emınım bende ama SAĞLAM ın salmış olduğu korkaklık futbulcularımızın içine işlemiş ,,,
Zaza Karatas
04-10-2008, 00:09
hic birini takmam ben ben oyunculari teknik direktoru baskan ve ekibini veya s.e yi sevmiyorum abicim ben o renklere asigim ben BESIKTAS ismine asigim gerisi umrumda degil ama bu kadarda olmaz ya o formanin hakkini verin futbolcularin sucu en az orda ben de hemfikirim ama bu e.s gibi takimi korkak oynatan bi td istemiyorum s.e gibi bi adami istemiyorum y.d gibi bi baskan istemiyorum yeter....
SEBA BASKAN DONSUN ,Luce Donsun adam gibi bi menajer gelsin yeter ULAN
Hakan Gültekin
04-10-2008, 18:59
yeter artık.sinan hocam şiir cok güzel olmuş
Gokhan Akyol
04-10-2008, 22:40
boş ver sinan hayat nasılsa devam ediyor yapılacak ne vardıki kader sonuçta :(
kaderde hacettepe maçında bu besteyi söylemek varsa söylenir
Neyzen Ünal
04-10-2008, 23:16
sinan kardeşim tebrik ederim o kadar güzel oturmuşki mısralar.umarım utanacak olanlarda okurlar bunu.ben şu an kararsızım maça gidip gitmemek hakkında.ama gidersemde neden olmasın toplu halde söyleriz.fakat hangi birinden utandılarki bunca zamandır bundanda utansınlar.
Deniz Akkuş
05-10-2008, 00:38
8-0 da utanmayan bu kadro kusura bakmayında 4-1 dede utanmayacaklar. es. kadar y.d ve s.e de suçludur bir kişinin gitmesi ile olmaz arkadaşlar bunu bilin.. utanan adam verdiği 40milyon dolarmıdır ne halttır istemez... sistem bu arkadaşlar birileri kraldan daha kralcı olur sömürür sömürür yönettiğini sanırken aslında başına geldiği herşeyi kurutur İŞTE ŞANLI BEŞİKTAŞIMI BU HALE GETİRENLER UTANSIN... futbolcular utanmasın demioz ama bence en az suç onlarda nedenmi onlar başlarına buyruk oynamıyorlar nasıl ve hangi pozisyonda ne yapması gerektiğini söyleyen hocadır.. yani zincirleme bir olaydır....
Sinan Kara
05-10-2008, 00:42
ben özellikle şunu belirtmek isterim ki;benim nazarımda pazartesi günü hacettepe maçında kapalı bir sınav verecek,özellikle kutu,nota verip not alacaklar.bekleyip göreceğiz ama inanıyorum ki beni yanıltmayacaklar...
Cagdas Sezgin
06-10-2008, 22:05
ayıptır asıl bizler utanmalıyız.bize avrupada 2 senedir mükkemmel maçlar izlettiren takımımıza haksızlık ediyorsunuz.her maç sonu beşiktaşım elele çekip çağırmalıyız.
Gokhan Akyol
07-10-2008, 11:41
ben özellikle şunu belirtmek isterim ki;benim nazarımda pazartesi günü hacettepe maçında kapalı bir sınav verecek,özellikle kutu,nota verip not alacaklar.bekleyip göreceğiz ama inanıyorum ki beni yanıltmayacaklar...
sınav nasıldı???
Sinan Kara
07-10-2008, 21:41
bir topik açaçağım gökhan sınav beklediğim gibiydi.bununla ilgili fikrimi yazacağım...
Fatih Alper Ozen
07-10-2008, 22:30
ben son 4-5 yıla vurgu yapmak ıstedim arkadaşım yanı ,doğru diyorsun t,d siz bile daha ıyısı olurdu emınım bende ama SAĞLAM ın salmış olduğu korkaklık futbulcularımızın içine işlemiş ,,,
Çok doğru yazmışın dostum.Olayın Sinan Engin ve yönetim boyutu çok büyük ama o akşamki mağlubiyetin en mantıklı açıklaması bu.Korkaklığı futbolculara aşılamış.Zaten hatasını da gördü ki istifa etti.Evet efendi ve iyi bir insandı Ertuğrul ama başarılı değildi,olamadı.Yolu açık olsun.Peki şimdi bize kaybettiğimiz zamanımızı ve kaçırdığımız kupaları kim getiricek?Kimse.Efsane başkanımız Seba dan beri hep kandırılıyoruz,susturuluyoruz.Kulübümüzü cebini doldurmaya çalışan,rant peşinde,eşine dostuna çıkar sağlamak için şanlı camiamızı kullanan yönetici bozmalarına alet etmeyelim.Artık bişeyler yapalım.!_sinir_!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.