Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam gidiyor, Lucescu geliyor
Bülent Acar
03-10-2008, 22:48
http://www.ntvspor.net/Images/35882.jpg
NTVspor'un haberine göre:
Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.
Herkes kendi görüşünü belirtir ama benimkisi Lucenin geri gelmesinden yanadır. Luce Shaktar Donetsk'i 4 yılda 3 kere şampiyon yaptı. He niye gelsin o zaman derseniz, gelir çünkü klüp ile arasında şu sıralar prüzler varmış. Hadi hayırlısı.
Neyzen Ünal
03-10-2008, 23:11
keşke gelse.
Necdet Bulut
03-10-2008, 23:24
ne değişecek ki belkı saha ıcı duzelır ama YİTİRİLEN DEĞERLERİMİZ NASIL GERİ GELECEK arkadaşlar y,d gıtmeden hiçbir sey eskısı gıbı olmıyacak ,,,,,,
Sinan Kara
03-10-2008, 23:34
bunlar da hikaye.yok öyle birşey gelmez...
Akin Akoglan
03-10-2008, 23:39
keşke gelse görünüşe göre e.s. bi mucize olup istifa edip gitse bile devre arasından önce mumkun değil ayrıca e.s. gidecek dertler bitecek değil derdimiz yönetiminde birlite gitmesi en büyük temennimiz fakat oda 2010 dan önce mümkün değil en azından y.d. döneminin en potansiyeli olan kadrosunun e.s. elinde heba olmasından kurtarabiliriz takımı luce gelse en azından şu silik futbolu oynamayız en azından şampiyon olursun olmazsın değil
Akin Akoglan
03-10-2008, 23:45
tabii birde s.e. faktörü var ikisi kanlı bıçaklı ayrılmışlardı yine birlikte çalişirlarmı yada luce gelirse s.e. kalırmı?öyle basında yazıldığı gibi görüştük oldu bitti olması mumkun değil
Gokhan Akyol
03-10-2008, 23:54
çok mümkün bir olay gibi görünmüyor özellikle s.e varken nasıl olur biinmez.ama yönetim kendini kurtarmak için taraftarın sevdiği bir ismi getirerek kendini kurtarabilir.bu açıdan bakılırsa oladabilir.ben şu durumda lucescu nun (en takdir ettiğim teknik direktörlerden biridir.) gelmesini istemiyorum öyle olursa bütün fatura sağlam'a kesilip olayların üstü kapatılır.
Uğurcan Erdem
04-10-2008, 00:48
Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.
Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.
Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...
Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.
Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.
www.ntvspor.net
Ali Erken
04-10-2008, 01:03
yanlış karar olur
Ozan Kaya
04-10-2008, 02:17
Umarim haber yalandir ve Luce bu yonetimle calismaz. Sivrisineklerin omru uzamasin...
Neyzen Ünal
04-10-2008, 09:51
Beşiktaş'ta deprem sürüyor... Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet sonrasında karışan Kartal’da fatura, Ertuğrul Sağlam’a kesildi. Oynanan kötü futbol ve yaşanan hezimetin sorumlusu olarak Sağlam’ı gören bazı yöneticiler, basın mensuplarının önünde teknik direktörlerini ağır bir dille eleştirirken; mücadele sonrası noktayı Başkan Yıldırım Demirören koymuştu: “İstifa tek taraflı bir müessesedir. Hocamız istifa ederse, İstanbul’a dönüşte konuyu yönetimde görüşürüz...”
İstifaya ‘dur’ denmeyecek
Bu sözlerin yorumu aslında çok açıktı: Teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifasını sunarsa, Beşiktaş Başkanı ve yönetim ‘kal’ demeyecek... Kâbus gecesinden bu yana yaşananlar da aslında geleceğin göstergesi. Öncelikle, Ertuğrul Sağlam’ın her maç sonrası düzenli olarak kulübün internet sitesine konulan açıklaması, bu kez www.bjk.com.tr’de yer almadı. Sağlam telefonlarını kapattı, ağzını bıçak açmıyor; Siyah-Beyazlı yönetimde ise kelimenin tam anlamıyla çok hareketli saatler yaşanıyor.
Tazminatı da yüksek değil
Muhabirimiz Orhan Yıldırım’a dün soğukkanlı açıklamalar yapan Demirören, “UEFA’da en güç rakibi çekmiştik. Elenmemiz normal. Çok yeni takımız, bu nedenle istediğimiz sonucu alamadık” dedi. Ancak Kharkiv maçı sonrasında İstanbul’a dönmeyip Kiev’e geçen Başkan’ın, Lucescu ile temasa geçtiği ifade ediliyor. Rumen hocanın, Shakthar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve bu nedenle tazminatı çok yüksek bir miktar değil. Camiada herkes bugün Türkiye’ye gelecek olan Yıldırım Demirören’i bekliyor.
Cem Ozel
04-10-2008, 11:07
sporx ve ntvspor gibi doğruluğuna güvendiğim sitelerde de bu haber var.
Bülent Acar
04-10-2008, 12:05
Luceye karşı cıkan arkadaşlara sormak istiyorum.
Kaç sezondur ligin başlarında olmak üzere genelde hiç şampiyonluga ciddi bir şekilde oynamadan havlu atan Beşiktaş.. Bunların yanı sıra liverpool ve metalist rezillikleri.. Tabi oynadıgımız futbol da ortada tam bir rezilllik. Anlatmak istediğim zaten dibe vurduk arkadaşlar, bundan daha kötüsünün olcagını düşünmediğim için luce'yi istiyorum.
İnşallah gelmiştir, hayırlısı olsun.
Gokhan Akyol
04-10-2008, 12:29
ben lucescu'nun şuanda gelmesini istemiyorum.Lucescu gelirse bütün fatura sağlama kesilmiş olacak bunun yanında yönetimde lucescu gibi bir ismi getirerek kendine artı puan çıkarmış olacak.ayrıca lucescu nun oynattığı futbolda şuanda milletin istediği tarz göze hoş gelen bir futbol değil.(benim açımdan en iyi futbol defans futbolu 3 puan alınırsa tabiii )
Ismail Hakki Demirel
04-10-2008, 13:01
Bende lucescuyu isteyenlerdenim, adam takımı nasıl oynatırsa oynatsın sahada mücadele eden ve kazanmayı rakibinden çok isteyen bir takım oluyor, zaten önemli olanda 4-4-2 , 4-3-3 , 4-2-3-1, 3-5-2 , 5-3-2 gibi sistemlerin sadece sistem olduğu maçıda sistemlerin değil teknik adamların oyuna müdahelesi ve sahada savaşan bir takım yaratmaları değilmi ? ee lucescu da oyunu iyi okumuyormu?oyuna müdaheleleri ve oyuncularla olan ilişkileri başarılı değilmiydi ? ha yönetim kanadında problem vss sorunlarda var tabi ki.belki yönetim akıllanırda lucescunun gelişiyle sinan'ıda yollarlar ve Ali Gültiken'i yeniden menajer pozisyonunda takıma fayda sağlayacağını görerek geri getirirler, tabi bunlar benim düşüncelerim ama ne getirir bilemezmiyiz, bunların hiç biri olmayabilirde o zamanda Fesüphanallah deriz ve hep beraber başlarız,
ARKASI GELMEZ DERTLERİMİ BIKTIM İLLALLAH,
BİRİ BİTERKEN ÖTEKİDE BAŞLAR VERMESİN ALLAH,
BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDECEK KORKARIM VALLAH,
YOKMU ÇARESİ DOSTLAR FESÜPHANALLAH
ALEMİN KEYFİ YERİNDE YİNE MAAŞALLAH
BİZE DE BİRGÜN KADER GÜLER GÜLER İNŞALLAH...
Derya Banu Akgul
04-10-2008, 13:24
Bu haberlerin doğruluk payı nedir bilmiyorum gelmelimi onuda kestiremiyorum.Tek bildiğim artık Beşiktaşımın hak ettiği yerde olması.
Halil İbrahim Akbulut
04-10-2008, 13:42
ortada bikaç suçlu varken bir tek suçlu gösterip ınu giyotine götürmek doğru değil,e.s takımı oynatış şekli taktiği çoğu zaman yanlıştı korkak oynatması ve sonucunda kötü alınan mağlubiyetler durumu buraya kadar getirdi.
Tamam e.s gitti diyelim yerine lucescu geldi takım bi iki maçta güzel oynadı hatta şampiyon oldu diyelim ertesi sezon bi iki maç kötü gittiğnde yine aynı mantıkla bu t.d gitcek sorun kafada beyler kafa böyle olunca el ayak napsın bu yönetim gitmediği sürece bu takımın beşiktaş çizgisini seba dönemindeki yapısını yakalayamacktır.
Ahmet Ayyıldırım
04-10-2008, 13:47
1-0'ın avantaj olduğunu defalarca savundun.kendı evınde gol yememek cok onemlıdır dedın,gıttın ukraynaya..
ukraynada mactan once yaptıgın basın toplantısında bır anda degısıverdın.sankı bızlerı cıldırtmak ıcın 1-0'a ''cok avantajlı bır skor degıl tabıkı,rısklı skor'' dedın.yoksa mactan once sana(bazı gucler tarafından) kötü seylerın olacagı haberı mı geldı?
kendı evınde adam gıbı oynatmadın takımı.yattın,yattın,yattın ulan!
senınde yatacak yerın olmasın.
Deniz Akkuş
04-10-2008, 13:54
yaf şaştım kaldım bu işe.. e.s istifa dedik demesinede ama sadece onun gitmesi çözüm getirmez.. bu yönetim komple değişmedikçe yeni gelecek hocanın yapacakları ne boyutta değişir bilemiyeceğim.. Y.D S.E ve tüm ekibide İSTİFA!!!!!
Eren Yıldırım
04-10-2008, 13:58
İLaC gİbİ GeLir LuCeYcU BEaaA Apploud
Sukru Gursoy
04-10-2008, 14:04
ertuğrul sağlama iş buldum gözü aydın..yeni bir klüp
klüp ismi : el nasip ya kısmet
başkan : fettulah gülen
futbol şube sorumlusu : ihsan kalkavan
menejer : sinan engin
yardımcı antrönör : hakan şükür
Eren Yıldırım
04-10-2008, 14:12
ertuğrul sağlama iş buldum gözü aydın..yeni bir klüp
klüp ismi : el nasip ya kısmet
başkan : fettulah gülen
futbol şube sorumlusu : ihsan kalkavan
menejer : sinan engin
yardımcı antrönör : hakan şükür
Apploud
Neyzen Ünal
04-10-2008, 14:34
benim anlamadığım konu biz hangi sistemle oynuyorduk.çözebilmiş değilim.basında şişirdi iyice sallama haberlerle ve kendi kendimizi çok güzel kandırdık.geçen seneden beri takım top oynamıyorduki zaten.benim aklım sıırrım ermedi oynadığımız sisteme.
birde en çok zoruma giden maçtan sonra ertuğrulun açıklaması resmen bana cinnet geçirdi.HAYAT DEVAM EDİYOR!!!!!!!
SEN HAYATINA DEVAM ET .
AMA BEŞİKTAŞLILIK HAYATI BİZİMDİR.
HAYAT DEVAM EDİYOR DEDİĞİN GECEDEN BERİ KAÇIMIZ ÇOCUKLU BÜYÜKLÜ BU HAYATIN DEVAMINA İSYAN İÇİN GÖZYAŞLARI DÖKTÜK BİLİYORMUSUN?
SİZİN ÜZERİNİZDEKİ O FORMA TERLEMEDEN BİZİM BEBEKLERİMİZİN GÖZYAŞLARININ ISLAKLIĞI HALA KURUMADI FORMAMIZDA.
GELDİĞİNDE NELER ANLATMIŞTIN BİZE BE ERTUĞRUL EFENDİ.
TAKIM GALİP GELEMESE BİLE O KADAR YIRTICI BİR FUTBOL OYNAYACAKKİ HERKEZ BİZİM MAÇLARIMIZI SWEYREDECEK DEMİŞTİN.
BANA BİR TEK MAÇ SÖYLESİN BİRİ RAHAT RAHAT İÇİ HUZURUYLA SEYRETTİĞİMİZ BİR TEK MAÇ.BUNA HAZIRLIK MAÇLARIDA DAHİL.
SEN BENCE SAMSUNDA DEVAM HAYATINA.
SEN NE İSTEDİLERSE ALDIRDIN TAKIMA.BUNUN HESABINI NASIL VERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN ÇOK MERAK EDİYORUM.
BU YAZDIKLARIMDAN SAKIN VURUN ABALIYA CÜMLESİ ÇIKMASIN.GERÇEKÇİ OLALIM VE BAKALIM BİR OYNADIĞIMIZ FIUTBOLA.
DAHA 3.HAFTAKİ TRABZON MAÇININ İLK 5.DK SINDA VARMI İDDAAYA GİREN DEDİM BU MAÇ YÜZDE BİNBEŞYÜZ BERABERE BİTER TAKIMIN NE OYNAYIP OYNIYACAĞI KAFADAN BELLİYDİ YANİ.
ERTUĞRUL BEYİM BU KADAR KORKAK BİR FUTBOL ELİNDEKİ MALZEMEYLE OLMADI YAKIŞMADI.
SEN BEŞİKTAŞSIN RAKİP SANA ÖNLEM ALACAK.AMA BECEREMEDİN. VE BÖYLE BİZE KAHIR MEKTUPLARI YAZDIRDIN.
SANA SÖYLEYECEK BİR KAÇ CÜMLE KALDI
YENİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.
BU ARTIK HANGİ ŞEHİRDE OLUR ONU BİLEMİYORUM.
İSTİFA ET.SADECE SEN DEĞİL TABİKİ.
Mustafa Tunaoğlu
04-10-2008, 16:22
metalist maçını kaybetmemizin tek sorumlusu ertuğrul saglamdır.takımı motive edememiş,iyi hazırlayamamaış.ve en önemlisi yanlış kadro tercihi.
beşiktaşımıza korkak futbol oynatıyor oysa ilk geldiğinde zevkli futbol ve bol golden bahsediyordu.105 yıllık tarihimizde en kötü 10 hezimetin ikisine sahip.kendisi gibi futbol mantığıda muhafazakar.gitsin artık...rıza hocaya acımadılar.halbuki çok iyi antrenör.ertuğrulu neden kolluyorlar takiyeci olduğu içinmi.YETER..........NEREDESİN BE LUCESCU.........NO PASARAN.......
Erdal Arayici
04-10-2008, 17:10
yeterki o fetullahci ,sinan engin ve yildirim demiröen gitsinler
keske RIZA CALIMBAY ve ALI GÜLTEKIN gelsinler takimin basina
Erhan Genç
04-10-2008, 17:16
Luçesku yerine bence Mustafa DENİZLİ takımın başına getirilmeli.Bu takımı ancak o adam eder.Lucesku bildiğimiz gibi takımı 2 nci sene perişan etmedimi.Samsun maçını unuttunuzmu.
Emircan Uysaler
04-10-2008, 17:26
Hiçbir 2. geliş başarılı olmaz, olmuyor
Futbolun kurallarından biri bu
Aynı dönemeçlerden geçiyoruz gibi
Evlat kontenjanı, ünlü etiketli ve genç yetiştirsin adamı getiriliyor kovuluyor ve son şampiyon geri dönüyor
Ama dönemeç şunu gösteriyor ki Luce'den sonrakiyle şampiyon oluruz
Mircea Lucescu - İkinci geliş
Ertuğrul Sağlam - Evlat kontenjanı
Jean Tigana - Genç yetiştirsin adamı
Rıza Çalımbay - Evlat kontenjanı
Vicente Del Bosque - Ünlü etiketli
Mircea Lucescu - İlk geliş ve Şampiyon
Christoph Daum - İkinci geliş ve hiçbir şey yok
Nevio Scala - Ünlü etiketli
Hans-Peter Briegel/Feldkamp - Genç yetiştirsin adamı
John Benjamin Toshack - Ünlü etiketli
Rasim Kara - Evlat kontenjanı
Christoph Daum - İlk geliş ve Şampiyon
1995'te Christoph Daum'un ilk gelişi nasıl olmuş?
1992'de sürpriz bir şekilde Stuttgart le şampiyon olan Daum göze çarpmış
Başarıya aç, istekli, hedefliyken getirilmiş
2003'te Mircea Lucescu'nun ilk gelişi naısl olmuş?
2002'de elindeki çok kötü kadroyla Galatasaray'la şampiyon olan ve CL'de çeyrek finale çıkan Lucescu göze batmış
Türkiye'ye kendini tekrar kanıtlamak için başarıya aç, istekli, hedefliyken getirilmiş
Başarısız başkan ve teknik direktör değişikliği ile birlikte durumumuz bence Valencia'ya benziyor
Ancak son teknik adam değişiklikleri tuttu onların
Unai Emery ile mali krizde olmalarına rağmen, Benitez'den beri en iyi dönemlerindeler şu anda
Unai Emery
Ronald Koeman - Genç yetiştirsin adamı(Jean Tigana)
Quique Sánchez Flores - Evlat kontenjanı(Rıza Çalımbay-Ertuğrul Sağlam)
Claudio Ranieri - Chelsea'den gelen ünlü etiketli(Vicente Del Bosque)
Unai Emery nereden geldi?
Baktılar Avrupa'ya, mucize yaratan takım aradılar, Almeria çıktı
Başarıya aç, istekli, hedefli Unai Emery geldi takımın başına
Bizim Unai Emery'miz kim olur?
Bakarız Avrupa'ya, mucize yaratan takım ararız, Hoffenheim çıkar
Başarıya aç, istekli, hedefli Ralf Rangnick olur
Ama Lucescu olursa, 2. Daum dönemine benzer bir durum yaşanır
Akin Akoglan
04-10-2008, 18:05
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 7 Ekim Salı günü basın toplantısı düzenleyecek.
Sağlam, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı karşısında alınan 4-1 yenilgi sonrası gelişen olayların ardından 7 Ekim Salı günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te basın mensuplarının önüne çıkarak, sorulara yanıt verecek.
Sağlam, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de Hacettepe ile önemli bir maça çıkacaklarını ve bu önemli karşılaşmadan dolayı toplantıyı 7 Ekim Salı günü yapmanın daha doğru olduğuna karar verdiğini söyledi.
kaynak:AA
Akin Akoglan
04-10-2008, 18:06
Tayfur Havutçu da Mircea Lucescu'yu doğruladı!
Beşiktaş yönetimi, UEFA Kupası birinci turu rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verip, Mircea Lucescu ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Siyah Beyazlı yöneticilerin son olarak Sağlam'ın 4-1 kaybedilen mücadele sonrası "Hayat devam ediyor" açıklaması ve kadroda sık sık rotasyona gitmesi sebebiyle genç teknik adamın görevine son verilmesi konusunda fikir birliğine varmışlardı. Ertuğrul Sağlam'ın en geç salı gününe kadar Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayrılması beklenirken, Sağlam'ın 6 Ekim Pazatesi günü Süper Lig'in altıncı haftasında oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasında da Beşiktaş teknik direktörü olarak son kez görev yapacağı kaydedildi.
Öte yandan Ukranya'da oynanan karşılaşma sonrası Türkiye'ye dönmeyen kulüp başkanı Yıldırm Demirören, Kiev'e gitmiş ve Siyah Beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden olan Mircea Lucescu ile biraraya gelmişti. İki gündür süren görüşmelerin ardından Lucescu'nun yeniden Beşiktaş teknik direktörü olması konusunda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamın son dört sezondur çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te eski heyecanının kalmadığı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini belirttiği öğrenildi. Demirören'in bu akşam İstanbul'a döneceği ve pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Lucescu ile anlaşma şartlarını yönetim kurulu üyeleri ile paylaşması bekleniyor.
TAYFUR HAVUTÇU HEYECANLI
Ayrıca Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye dönmesi halinde yardımcı antrenör görevine Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi bekleniyor. Özellikle Beşiktaş'ın 100. yılında yaşadığı şampiyonlukta Lucescu ile büyük pay sahibi olan bu iki futbolcunun Lucescu ile yeniden biraraya gelmeye sıçak baktığı kaydedildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tayfur Havutçu kendisine böyle bir teklifin geldiğini doğrularken, Lucescu'nun yeniden Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde Rumen teknik adam ile çalışmaktan mutlu olacağını ifade etti.
Bu arada Beşiktaş'ın Mircea Lucescu ile anlaşamaması halinde ikinci adayın Christoph Daum olduğu iddia edildi. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Köln'ü çalıştıran tecrübeli teknik adamın da Beşiktaş'ın listesinde olduğu ve Rumen teknik adam ile anlaşılamaması halinde Daum ile görüşülebileceği belirtildi.
04.10.2008
Kaynak : DHA
Neyzen Ünal
04-10-2008, 18:18
etuğruldan başka kim gelirse gelsin artık.hangi maça sabit 11 le başladı hangi maçı taktik değişiklleriyle kazandırdıki bize.basın açıklamasıda HAYIR lı olsun ona.umarım hayat devam ediyor gibi saçma sapan bir laf etmez.hala o cümlenin şokundayım kaç gündür deli olcam inanın ya.o laf çok koydu bana.mahalledeki 13-14 yaş grubundaki çocuklarımız bile(neyzen abi hayat gerçekten sencede devam ediyormu?) dediklerinde ne cevap vereceğimi bilemeden o çocuklardan utandım .ve hala o çocuklar forma ve tişörtleriyle geziyorlar mahallede.bu utancı yaşatanlar hangi kılıkta geziyor acaba?yazıklar olsun.bir an önce gidin artık.
Murat Ödemiş
04-10-2008, 19:04
sinan engin 2020 yılına kadar sozlesme yapılmalı dediği fettullahcıyı alsın gitsin ..ne kadarda kibarca bir teklif ..bi git lan bi git ya
Ulaş Benakay
04-10-2008, 19:39
gelsin yaa çok iyi teknik adam hiç olmazsaa baba yüreklii biri gerçi ertuğrul gibi maçı izleyemez(onu kimse yapamaz bi tek ertuğrul sağlam)=)) bide noumaa özledik valla şöle girse maça .......
Uğurcan Erdem
04-10-2008, 19:57
Bende lucescuyu isteyenlerdenim, adam takımı nasıl oynatırsa oynatsın sahada mücadele eden ve kazanmayı rakibinden çok isteyen bir takım oluyor, zaten önemli olanda 4-4-2 , 4-3-3 , 4-2-3-1, 3-5-2 , 5-3-2 gibi sistemlerin sadece sistem olduğu maçıda sistemlerin değil teknik adamların oyuna müdahelesi ve sahada savaşan bir takım yaratmaları değilmi ? ee lucescu da oyunu iyi okumuyormu?oyuna müdaheleleri ve oyuncularla olan ilişkileri başarılı değilmiydi ? ha yönetim kanadında problem vss sorunlarda var tabi ki.belki yönetim akıllanırda lucescunun gelişiyle sinan'ıda yollarlar ve Ali Gültiken'i yeniden menajer pozisyonunda takıma fayda sağlayacağını görerek geri getirirler, tabi bunlar benim düşüncelerim ama ne getirir bilemezmiyiz, bunların hiç biri olmayabilirde o zamanda Fesüphanallah deriz ve hep beraber başlarız,
Apploud bu_!
sana katılıyorum...
Polat Can
04-10-2008, 21:45
bunlar da hikaye.yok öyle birşey gelmez...
Doğru söze ne denir ki.
Millet Luce'yi Rıza falan sanıyo(hoş artık Rıza da gelmez ya) bi telefon hoop Luce İst.'te gazetelere malzeme çıktı artık yarında F.Terim gelir obürsü gün M.Denizli sonra bi bakmışız aaaa lig bitmiş.
Hakan Kirezci
04-10-2008, 21:58
Gelir gelir siz merak etmeyin. Asgari ücrete gelmiyorlar. Adam yıllık 3.5 milyon euro alıyor ordan. O da gelir, Daum'da gelir, Denizli'de gelir. Fatih Terim uçarak gelir. Burası Beşiktaş, alayı da gelir...
Demir Han
04-10-2008, 22:12
Merhaba...ES ilk geldiğinde yazdığım yazı budur.
Haklı olmak istemezdim....
http://halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=1303&page=7
Şu an için favorim Lucescu ama SE kesinlikle gitmeli.İkisi olmaz SE onu kesinlike sabote eder.
Mustafa Denizli'de denemeye değer.
Uğurcan Erdem
04-10-2008, 22:12
Beşiktaş Yeni Hocasını Buldu
UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına elenen Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam ile yolların kesin olarak ayrılacağı ve teknik direktörlüğe Mircea Lucescu'nun getirileceği öğrenildi!..
Ukrayna'da Lucescu ile görüşen Başkan Yıldırım Demirören'in, Romen teknik adamla her konuda anlaştığı gelen haberler arasında!..
Yıldırım Demirören'in yarın Ertuğrul Sağlam ile görüşmesi ve kendisiyle yola devam etmeyeceklerini bildirmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR
Mustafa Fatih
05-10-2008, 00:12
bana göre maraton'un haberi yalan ben hiç inanmadım o sitenin haberlerine 1 kere bile girdiğimde yoktur.
LUCE GELECEK BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLACAK
ertuğrul hocanın gidip lucenin gelmesi ne kadar doğru bilinmez ama bana göre çok yanlış yapıyoruz metalist takımı ile inönüde oynadığımızda tribünler hocayı çağırdı alkışladı tezahurat yaptı sadece 15 gün sonra ertuğrul istifa diyoruz bence burda bi yanlışlık war
yani yönetim hatalı değil futbolcu hatalı değil hatta mazemeci hatalı değil ertuğrul hoca tek suçlu öylemi ?
luce gelince siz inanıyormusunuz ki beşiktaşlı futbolculara ruh gelecek beşiktaşlılığı öğrenecekler... luce zamanında harika bir ruh wardı o öyle bi takımın başına geldi (nouma, ilhan, sergen,nihat,tayfur)
ben lucenin eskisi gibi başarılı olacağını hiç sanmıyorum bir takımda ruh olmazsa isterseniz morinho'yu getirin hiç birşey olmaz (fener örnek buna:aragones)...
Sinan Kara
05-10-2008, 00:33
herkesin biraz haklılık payı var yazdıklarında.ama ben derim ki; herkes yazdığını aklında tutsun:) çok değil 1/2 hafta içinde birşeyler net olarak belli olur...
Ismail Hakki Demirel
05-10-2008, 02:24
Bence bu görüntüler çok şey anlatıyor , Rico bile dayanamayıp oyuna müdahele ediyor Ertuğrul Hoca ise hem oyunu hemde ricoyu izliyor... Kulakların çınlasın rico paşa
http://img363.imageshack.us/img363/3598/39988298in1.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/55/35654230qi8.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/8236/21913960qy0.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1772/26751085bx0.jpg
Ismail Hakki Demirel
05-10-2008, 02:36
Luca ağır geldi arayış sürüyor
İsmail ER 5 Ekim 2008
Başkan Demirören’in Kiev’de görüştüğü Lucescu’nun menajeri, "Sinan Engin kalırsa 1 milyon dolar daha talep ediyor. Seric, Sivok ve Cisse’nin yerlerine yeni oyuncular istiyor" dedi. Siyah beyazlılar bu gelişmeler üzerine alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı.
METALIST Kharkiv hezimetiyle UEFA Kupası’na veda eden Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı sürüyor. Başkan Yıldırım Demirören’in Metalist maçından sonra geçtiği Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerinin çok ağır şartlar öne sürmesi, Rumen hocanın devre arasından önce gelemeyeceğini bildirmesi üzerine, siyah beyazlılar alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı.
Ertuğrul Sağlam’la yolları ayırmaya kararlı olan başkan Yıldırım Demirören, dün Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerine tekliflerini iletti. Luca’nın menajerinin, "Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi devam ediyor. Devre arasından önce gelemez. Sinan Engin’in kalması halinde 1 milyon dolar daha istiyor. Ayrıca devre arasında Seric, Sivok, Cisse gibi yabancıların gönderilip yerlerine yeni isimlerin alınmasını istiyor. Ayrıca tam yetki talep ediyor" dedi.
Aybaba faydalı olur
Demirören bu sözlerin ardından telefonla konu hakkında yönetici arkadaşlarıyla görüş alış verişinde bulundu. Yöneticilerin, "Lucescu eski havasında değil. Takımın başına getirirsek büyük kumar oynamış oluruz. Beşiktaş’a aklı başında daha güçlü, bilgi ve birikime sahip teknik adam gelmeli" karşılığını verdiler. Bazı yöneticilerin, Trabzon ve G.Birliği’ne Türkiye Kupası’nı kazandıran Samet Aybaba ismi üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.
Yalçın, Daum’a gitti
Lucescu’nun ağır şartlar öne sürmesi üzerine Avrupa’da arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların geçen sezon Zenit’e UEFA Kupası’nı kazandıran Hollandalı Dick Advocaat ile Rusya Milli Takımı’nı çalıştıran Hollandalı Guus Hiddink’le temasa geçtikleri belirtildi. İki teknik adamın bir hafta içinde kesin kararlarını verecekleri ifade edildi.
Öte yandan yönetici Şeref Yalçın, Köln’ü çalıştıran eski teknik direktörleri Christoph Daum’la görüşmek için Almanya’nın yolunu tuttu. Bu arada başkan Yıldırım Demirören, yurda dönerken bugün Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılması konusunda bir araya gelecek.
Paramı vermezlerse hiçbir yere gitmem
5 Ekim 2008
"2010 yılına kadar sözleşmem var. Eğer yönetim bizi gözden çıkardıysa, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir."
BEŞİKTAŞ Yönetimi, UEFA’dan elenmenin faturasını kestiği Ertuğrul Sağlam’ın yerine teknik direktör ararken genç çalıştırıcı, "Sözleşmem devam ediyor. Hiçbir yere gitmiyorum" diyerek rest çekti. Siyah beyazlı takımla 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Sağlam, "Paramı almadan bir yere gitmem. Ancak tazminatımı alırsam ayrılırım" dedi. Kendisinden önce takımı çalıştıran Del Bosque, Rıza Çalımbay ve Tigana’nın tazminatlarını alarak görevlerinden ayrıldığına dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:
Takımı Engin çalıştırsın!
"İstifa etmeyi düşünmüyorum. Yönetim görevimize son verecekse, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir. Rıza Çalımbay, tazminatını almak için yönetimi mahkemeye vermekle tehdit etti. Ben ise bu işin medeni yoldan çözülmesi taraftarıyım." Öte yandan bazı futbolcuların takımı menajer Sinan Engin’in çalıştırması halinde daha başarılı olacaklarını belirttikleri, yönetimin bu alternatif üzerinde de durduğu öğrenildi. Bu arada MehmetEkşi, Yiğit Sarp ve Ömer Güven’in takımı Hacettepe maçına hazırlayacağı iddia edildi.
not: iki haberde hürriyet.com.tr ' den alıntıdır...
Gursel Metin
05-10-2008, 02:47
Arkadaşlar bende Lucescu yu seviyorum hatta gs deyken bile severdim.Ancak artık şartlar biraz olumsuz değilmi ne dersiniz,nasıl gittiğini bir hatırlayın.
Lucescu ilk geldiği zaman ki gibi değil çok yıpranmış gelecek.Basın şimdiden başladı s.e ile lucescu nun birbiri hakında söylediklerini yazmaya,hıncal da yakında başlar Çavuşesku nun Romanyası saçmalığına.Türkiye hakkında söylediği olumsuz şeyler sırada bekliyordur eminim.
Sizce muhterem başkan bunlarla başa çıkabilirmi ,arkasında durabilirmi,önünü temizleyebilirmi Lucescunun,azizin daum un önünü temizlediği gibi.
Sonuçta Beşiktaşla ilgili herşey başkana gelip dayanıyor.O ve ekibi orada olduğu sürece ne teknik direktörün nede futbolcuların kendi kendilerine herşeyi belirleyebilme gücü yok,birşey değişmeyecek daha epey bir süre.
Ekin Ozan
05-10-2008, 14:56
Ertuğrul Sağlam istifasını verirse gelebilir.Zira Shaktar'da da işler hiç iyi değil bu sene.Takımın en önemli oyuncusu kaptan Srna'nın bile adı LFC ile anılıyor.Bence herşey avrupa'da devam edip edememelerine bağlı.Şampiyonlar liginde 2 maçta 3 puandalar.
Zaten ayrılırsamda Aralık ayında ayrılırım demiş Luce.
Ben en çok Slaven Bilic'i istiyorum o gelse efsane olur,tatlı bir hayal işte:)
Hakan Kirezci
05-10-2008, 17:01
Buyurun buradan yakın...
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çark etti. Rotayı Lucescu'ya çeviren yönetim spor kamuoyuna sürpriz yaptı. Hoca arayışına Aralık ayına kadar ara verildi. Ertuğrul Sağlam ile yola devam dilecek..
Bu sabah önemli bir gelişme yaşandı siyah beyazlı camiada. Yıldırım Demirören, Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam bir araya geldi.
Toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Zirveden "yola devam" kararı çıktı.
Yola devam kararının sözleşme bitimi olan 2010 yılına kadar mı olduğu netlik kazanmadı. Kesin olan bir şey var ki Ertuğrul Sağlam Aralık ayına kadar takımın başında..
Sağlam'ın istifa edeceğine dair iddialar yalanlandı. 7 Ekim'deki basın toplantısında kendisini istifaya çağıran Levent Erdoğan'a cevap verecek ve istifa etmeyeceğini ilan edecek.
Ismail Hakki Demirel
05-10-2008, 17:10
...........
bunların hiç biri olmayabilirde o zamanda Fesüphanallah deriz ve hep beraber başlarız,
Fesüphanallah çekmeye devam o zaman :(
Umit Bayezit
05-10-2008, 17:55
desenize hayat devam ediyor...
Derya Banu Akgul
05-10-2008, 18:50
Ben böyle hayatın .. töbe töbe ya bunlar yüzsüz,onursuz yemin ediyorum tiksiniyorum artık.Maçlara bile gitmek istemiyorum.herşeyden nefret ettirdiler yuh olsun ...
Cem Ozel
05-10-2008, 18:53
elbirliği ile taraftarı bitirdiniz tebrikler yönetim
Hakan Kirezci
05-10-2008, 22:21
Şimdi anladığım kadarıyla bunlar Lucescu'nun 1 milyonluk tazminatından yırtmak için yılbaşını beklemeye karar verdiler. Bu arada Sinan ve Ertuğrul'u da onore ederek, en azından ezmeden gönderip halledecekler.
Şimdi bu haftadan itibaren hocanın oynatmaya çalışacağı oyuna dikkat. Korktuğu herşeyi yapacaktır artık. Oyuncak olduk iyice.
Merak ediyorum ne düşünüyorsunuz. Şu anda takımda Tello-Seriç ikilisi yerine Mehmet Sedef ve İbrahim Akın olsaydı...
Cisse-Uğur yerine Fahri Tatan-Koray Avcı olsaydı nasıl olurdu?
ister miydiniz?
Umit Bayezit
05-10-2008, 22:30
fahri koraya sözüm yok üstad ancak koray uğur daha iyi olurdu
i.akın olmazdı sanki
Hakan Kirezci
05-10-2008, 22:42
Yav Koray ve Fahri kalsalardı zaten Uğur alınmazdı diye dedim yoksa Uğur'u beğeniyorum açıkçası.
İbrahim Akın için ise; Solbekte M.Sedef ve İ.Üzülmez alternatiflerinin önünde Aydın'ın alternatifi olarak hiç de zararı olmazdı yani. Şimdi kim var ki? Serdar Özkan boşuna aşınıyor o kanatta sanki.
Derya Banu Akgul
05-10-2008, 22:56
Tello iyi onyadığına şahaneler yaratıyor,seriçi de daha pek anlayamadık,ama koray ve fahri keşke olsalardı.Zaten gidiş şekillerini ömrüm oldukça unutmıyacağım.Buda utanç duyduğum ayrı bir durum....
Turgut Eren
05-10-2008, 23:39
gelir mi yaa.
Utku Rıza Pirim
06-10-2008, 00:06
İbrahim Akın demeyin abi bana
o adama verilen şans kimseye verilmez
koray olsaa hoş olurduama tek özlediğim adam diyebilirim
Gursel Metin
06-10-2008, 02:24
Onu bunu bilmem sinan lucescu yüzünden Beşiktaştan ayrılırsa Beşiktaşın altını oyar anasını ağlatır.
Ismail Hakki Demirel
06-10-2008, 09:40
ya ben bu işten hiçbişey anlamadım, bir gitcek bir gitmicek, arkadaş yönetimde napcağını şaşırdı ya... Haburdan İzleyebilirsiniz!!! (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45441)
Cem Ozel
06-10-2008, 11:41
Onu bunu bilmem sinan lucescu yüzünden Beşiktaştan ayrılırsa Beşiktaşın altını oyar anasını ağlatır.
yaparmı? yapar. tecrübe ile sabittir.
Barış Şahinler
06-10-2008, 11:52
yaparmı? yapar. tecrübe ile sabittir.
Luce neden gitmiştiki bu takımdan?
Sinan Engin bu takımın meneceri acı duruma bak!
Luce bu takımda değil. Gelirse Luce Gider Sinan.
Leyla Murat
06-10-2008, 12:27
Tek Yol Besİktas
Emre Yüksel
06-10-2008, 18:42
http://www.sporx.com/images/1/29/5454_B_ErtugrulSaglam081.jpg
"Yemek bile yemiyorum"
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Kupası 1. tur rövanşında 2 Ekim'de oynanan ve Beşiktaş'ın 4-1 mağlup olduğu Metalist Kharkiv maçının ardından kendisi hakkında çıkan haberleri yanıtlamak üzere 7 Ekim Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı. Sağlam'ın bu kararının ardından yapacağı bu toplatıda istifa kararını açıklayabileceği ifade edilmişti. Ancak Sağlam'ın istifa etmeyeceğini açıklayacağı ve Metalist maçının ardından kendisine istifa etmesi için çağrıda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan ve yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın'a tepkisini dile getireceği öğrenildi.
SAĞLAM : "ÜÇ GÜNDÜR YEMEK BİLE YEMİYORUM"
Ayrıca Sağlam'ı maçın ardından sadece bir yöneticinin aradığı ve kendisine moral verdiği öğrenildi. Sağlam'ın bu konuşmada çok üzgün olduğunu ifade ettiği ve kendisinin yalnız bırakıldığını söylediği kaydedildi. Genç teknik adamın maçın ardından geçen üç günlük sürede yemek bile yiyemediğini ifade ettiği belirtildi.
DHA
--------------------------------------------------
http://www.sporx.com/images/1/29/3884_3616_3666_sondakika001.jpg
İşte Demirören'in kararı!
Maçın ardında Kiev'e hareket eden Demirören, burada Beşiktaş eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile buluştu. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamla büyük oranda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Lucescu'nun Aralık ayına kadar Shakhtar Donetsk’te kalmak isteği anlaşmanın geçerlilik kazanmasına engel oldu.
Dün İstanbul'a dönen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören bu gelişmenin ardından bu sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin ile biraraya geldi. Yapılan toplantıda çıkan karar ise bu ikili ile yola devam etmek oldu.
Ancak Demirören'in verdiği bu karardan yönetim kurulu üyelerinin haberi olmadığı
DHA
Mustafa Fatih
06-10-2008, 22:28
Hüngür hüngür ağladım ertuğrul hocayı görünce o 2.yarıda sahaya girdiğinde bi kaç kendini bilmezin küfürlerinden sonra yüzünün şeklini gördünüz mü? ertuğrul sağlam çok büyük bir beşiktaşlı çok iyi bir insan adam gibi adam dünyanın en kötü teknik direktörü olsada o beşiktaşa yakışan bir insan, hatta ertuğrul hoca beşiktaşta görev yaptığı için benim bir çok tanıdığım beşiktaşlı olduğunu biliyorum böyle bir insanı basın yerden yere vuruyor 3-4 gündür...
1 hafta önce beşiktaş hakkında ertuğrul hoca hakkında söylenenler şimdi 180 derece değişti aklıllı olalım benim fikrimce şerefsiz basın yine oyun oynuyor. tamam korkak oynatıyor takımı ama sırf bunun için bu kadar gidilmez bir insanın üstüne (fb bile aragonese bu kadar yüklenmiyor adamlar 12.sırada insaf) Adam yemek yemiyor yemin ederim maçtan sonra eve gidip hüngür hüngür ağlayacak oda çok duygusal bi insan bu küfürlere dayanamaz...
ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM
Hakan Kirezci
06-10-2008, 22:44
İşin aslına bakarsan haklısın da Mustafa. Ertuğrul'u yetersizliği yüzünden eleştirmekle, suçlamak arasındaki çizgiyi net bir biçimde çekemedik. Bu akşam izleyebildiğim kadarıyla takım yine çok kötüydü. Sanki Hacettepe ile değil de derby maçı oynuyormuşuz gibi zorlandık durduk. Oyuncular golden sonraki gibi hocalarına sahip çıkacaklarsa onun boynuna atlamak yerine sahada birşeyler yapmaya çalışsalar hocaları da bizler de yeterince mutlu oluruz zaten.
Mustafa Fatih
06-10-2008, 22:52
hakan abi bu maçta kaybetsek yarın gazetelerin manşetlerini tahmin edebiliyorsundur bu piskolojiyle oynadılar futbolcular birde büyük taraftarımız hocamızı eleştirdiğinin 100de biri kadar delgado'yu eleştirse bence biraz daha adil oluruz
Halil İbrahim Akbulut
06-10-2008, 23:00
Yönetim değişmedikçe bir çözüm olmaz 5 tane t.d çalıştılar hepsini yolladılar.Herşeyi e.s üzerine yıkmak kolay arkadşn dediğine katılıyorm argonesin bile üzerine bukadar gitmiyorlar, ama bu e.s takımı yanlş oynatmasının doğru olcağı anlamına gelmez,s.e ve y.d. gitmedikçe bu takım başatıyı bırakn beşiktaş cizgisini yakalayamıyacktır.
Bugn lucescunun bi konuşmasnı gördüm t.d en büyük hatam s.e takımda tutmaktır diyor. düşünün artık lucescu görmş durumu
Mustafa Fatih
06-10-2008, 23:06
e artık huzursuzluk çıkarmaya gerek yokki 2010 a kadar başkan gitmeyecek. o gitmezse ertuğrul gitsin luce gelir başarısız olur o gitsin morinho gelsin olmaz böyle abilerim kardeşlerim 2010 kadar bekledikten sonra bu yönetimi ve s.e göndermek lazım daha sonra takımı eleştirelim hocayı eleştirelim takım zaten iyi gidiyor futbol kötü ama 3 büyükler arasında tek nağmağlup takım en az gol yiyen takım
Umit Bayezit
06-10-2008, 23:15
yönetim istifa.
Mustafa Fatih
06-10-2008, 23:22
istifa etmek erdemdir
Akin Akoglan
07-10-2008, 11:44
luce olmayınca ertuğrula sarıl medyanın gazına asıl gelen taraftar değil büyük başkan sağlam beşiktaş ın antrenörlüğü oynattığı futbol tartişilir ama dün iyikide e.s. ıslıklar dışında protesto edilmedi edilseydi ****lerden farkımız kalmayacaktı
Hakan Kirezci
07-10-2008, 11:47
Ertuğrul'un dün gece başkana "Ben artık yokum" dediği ve de apar topar Mustafa Denizli-Sergen ikilisinin göreve getirildiğine dair duyumlar aldım. Bu konuda haberi ya da bilgisi olan var mı yav? Bir de Ertuğrul'un basın toplantısı kaçta olacakmış?
Sezen Gunduzalp
07-10-2008, 11:49
Basın toplantısı saat 13:00 de abi
Sezen Gunduzalp
07-10-2008, 13:15
Sağlam ve Engin istifa etti
7 Ekim 2008
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Sinan Engin istifalarını, Başkan Demirören'e verdiler... Demirören bu olay üzerine 'Acele etmeyin' dedi... Bu nedenden dolayı da 13:00'te yapılacak basın toplantısı 13:45'e ertelendi...
Ayrıntılar birazdan...
hurriyet.com
Mustafa Fatih
07-10-2008, 17:17
ertuğrul sağlamı antönörlük dışında dini inanç ve fetullah hoca cemaaitinde olduğundan dolayı eleştirip göndermek isteyenler hepiniz*** kına yakın
Eleştiri mahiyetinde de olsa kullandığımız kelimeleri seçerken göstermek zorunda olduğumuz özen kimliğimize gösterdiğimiz özen demektir. Bu bir akıl verme değil uyarı olarak algılanmalıdır.
İhtiyar Heyeti
Akin Akoglan
07-10-2008, 17:21
Ertuğrul'un dün gece başkana "Ben artık yokum" dediği ve de apar topar Mustafa Denizli-Sergen ikilisinin göreve getirildiğine dair duyumlar aldım. Bu konuda haberi ya da bilgisi olan var mı yav? Bir de Ertuğrul'un basın toplantısı kaçta olacakmış?
umarım öyle bir şey söz konusu olmaz yoksa hakikaten gelen gideni aratır ben lucescu nun türkiyeye gelmeden önceki pozisyonunda olan bir antrenör istiyorum
Sukru Gursoy
07-10-2008, 17:22
sendenmi alacağız o kınayı ?
arkadaşım biraz terbiyeli ol.
Para uğruna BEŞİKTAŞ lı olan birini savunurken BEŞİKTAŞ la yatıp BEŞİKTAŞ la kalkan insanlara saygın olsun biraz.
Mustafa Fatih
07-10-2008, 17:47
para için mi
Mustafa Fatih
07-10-2008, 17:48
para için olsa gitmezdi kendini kovdurur parasını alırdı
Mustafa Fatih
07-10-2008, 17:53
özür diliyorum çok sinirliyim mazur görün
Sukru Gursoy
07-10-2008, 18:04
mustafa sana bir soru.
sana para verseler başka takımı tutarmıydın ?
peki ya o çok savunduğun adam BEŞİKTAŞ a gelmeden önce bizden daha çok para veren bir klüp olsa BEŞİKTAŞ a gelirmiydi ?
Mustafa Fatih
07-10-2008, 18:11
bana para değil ne verirlerse versinler ben takım değiştirmem
2.sorunun cevabı ERTUĞRUL SAĞLAM'ın futbol oynarken bu takımdan gidişini hatırlayacak kadar yaşının büyük olduğunu sanıyorum ben bu yaşıma kadar beşiktaştan ayrıldığı için hüngür hüngür ağlayan bir adam daha hatırlamıyorum böyle bir adam adam gibi adam nasıl olurda para için beşiktaştan başka bi takıma gider
Sukru Gursoy
07-10-2008, 18:28
o zaman
Fahri TATAN
Koray AVCI
Baki MERCİMEK
bunlarıda hatırlarsın heralde ?
hayır soruyu yanlış değerlendirmişsin birde..BEŞİKTAŞ tan gitmek değil.BEŞİKTAŞ a gelmeden böyle bir teklif gelseydi ?yani misal biz 3 verdik diğeri 6 verdi ?
Mustafa Fatih
07-10-2008, 18:33
saydığın isimleri ertuğrul göndermedi artı ertuğrul hocanında futbolcularla aynı anda haberi oldu 2. sorunun cevabıda yine aynı beşiktaşı bu kadar seven futbol oynadığı yıllarda beşiktaştan koptuğu için sahada hüngür hüngürr ağlayacak kadar beşiktaşlı bir insan para için beşiktaş haricinde bir takıma GİTMEZ...
Ismail Hakki Demirel
07-10-2008, 20:00
saydığın isimleri ertuğrul göndermedi artı ertuğrul hocanında futbolcularla aynı anda haberi oldu 2. sorunun cevabıda yine aynı beşiktaşı bu kadar seven futbol oynadığı yıllarda beşiktaştan koptuğu için sahada hüngür hüngürr ağlayacak kadar beşiktaşlı bir insan para için beşiktaş haricinde bir takıma GİTMEZ...
Mustafa kardeş sen şükrü gürsoy'un sorusunu yanlış anlamışsın.sana diyorki ertuğrulun hüngür hüngür ağladığını hatırlıyorsan, koray fahri ve baki'nin de nasıl bir durumda ayrıldıklarınıda hatırlarsın demek istiyor.onları ertuğrul gönderdi demiyor.ama sen soruların alayına yanlış yerden yanlış bir perspektifle bakıyorsun !!! Fahri hava alanında konuşamıyordu!!! Koray desen kaç gün kendini evine kapattı!!! Baki desen o da aynı. hem ertuğrulun beşiktaştan gitmesi gerektiğini sen cvbının içinde vermişsin kendi ağzınla söylemişsin neyi tartışıyorsunki? saydığın isimleri ertuğrul göndermedi artı ertuğrul hocanında futbolcularla aynı anda haberi oldu eee bu daha kötü değilmi bu adam futbolcusunun gitceğinden bi haberse nasıl takımı yönetsin.
Mustafa Fatih
07-10-2008, 23:37
siyah takım elbiseli sinan enginin yanındamı yoksa yıldıran demirörenin yanındamı yönetsin bu takımı bu adamlar gitmedikçe yine söylüyorum morinho gelse yinede şampiyon olamayız
Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 09:01
siyah takım elbiseli sinan enginin yanındamı yoksa yıldıran demirörenin yanındamı yönetsin bu takımı bu adamlar gitmedikçe yine söylüyorum morinho gelse yinede şampiyon olamayız
bize kurtuluş reçetemizi yazsana.bizim kafa artık basmıyor!!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.