PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : başlık bulamıyorum....

Sinan Kara
07-10-2008, 21:24
stada girdiğimizde maçın başlamasına 20 dakika vardı.herkes sessiz ve kendi aralarında sohbet muhabbet maçın başlamasını bekliyoruz.pkk ya edilen lanetlerden sonra.alkışlar arasında beşiktaş sahaya çıktı.alkışları onlar değildi aslında benim gördüğüm kadarıyla kimle konuşsam ellerindeki şehitlerle ilgili pankartdan dolayı alkışladık dediler.sonrasında e.sağlam ve yanında s.e beraber yedek kulübesine doğru yol almaya başladılar.tepki bizim tribünde çıktı,diğer tribünler buna katılmadı benim gördüğüm kadarıyla çünkü tepkiye ve ıslığa kendimizi kaptırdık.hani şu basının yazdığı vardı ya;inönü sağlam ı ıslıkladı diye,koskoca bir yalan.çünkü ıslık ve tepki sağlama değil sağlamın yanına sığınıp onunla beraber sahada yürüyen s.engineydi.ama kolpa basın yine yaptı yapacağını.s.e ye gösterilen tepki ve ıslığı sanki sağlam a göstermişiz gibi yalan yanlış bir haber daha yaptılar.oysaki e.sağlam a karşı inönü de en ufak bir tepki bile olmadı.zaten basın toplantısında stadda gelişen olayları ne kadar iyi idrak ettiğini taraftara teşekkür ederek gösterdi...
maç başladı,herkes oturmaya başladı.tabi ki bu oturma işi kapalı kutudan başladı. herkes merakla ne olacak diye oturup büyük bir protesto hazırlığı varmış gibi bekledi,protestodan kastım yönetim s.e es. hepsine birden istifa veya da ne biliyim işte bir çeşit ültimatom olacak diye bekledi.ama her yerde her forumda beşliktaşlıların olduğu yerde sözü edilen o beklenti(eski açıkta s.e istifa diyen küçük bir grup hariç) gerçekleşmedi.tribün ayağa kalkıp desteğe başladı beşiktaşına sahip çıktı.çünkü beşiktaşın kötü gününde de biz yanındayız mesajı vermek istedi ama istifa etmesi ve gözdağı verilmesini gerekenlere o mesaj verilmedi.bunun sebebini bende bilmiyorum ama istifa diye bağırmak için o tribünlerin % 99 buna hazırdı.. benim beklentimde bu değildi.kimsenin de böyle bir beklentisi yoktu.ama öyle oldu.
devre arasında soyunma odalarına giden futbolcularına burası beşiktaş adam gibi oynayın diye tezahürat yapıldı.ama istifa sesi gene yoktu.(bütün beşiktaş forumlarını dolaşın yönetim e.s s.e istifa etsin diye millet yazı yazıp kendini yırtıyor.)
2.devre mi ondan hiç bahsetmeyeyim...
tirbünlerin takıma sahip çıkması ve tatlı sert bir uyarı yapması güzeldi ama buda takımı hareketlendirmedi.ruhsuz gibi oynadılar kazandılar.
benim anlamakla zorlandığım ve anlam veremediğim şudur;
bu stadda olan herkes beşiktaş taraftarı ve çarşı değil mi.bütün forumlarda istifa diye kendini yırtan bu taraftar değil mi,hal böyle iken bu stadda neden yönetim s.e e.s istifa sesi çıkmaz.
tamam abiler bir karar almış eyvallah ona bir sözümüz yok,üstelik bu karara bir de saygı duyarım.ama herkesin düşüncesi (%95 bir kesim için net konuşuyorum) böyleyken neden bu stadda istifa sesi çıkmaz.
kutu bu stadın orkestrasıdır. nederse o olur çünkü onların yapmak istedikleri bütün taraftarların düşüncesidir.ama bu maçta öyle olmadı..kutunun dediği oldu.beşiktaş taraftarlarının dediği olmadı...
sakın kimse de benim bu yazımdan abilere kutudakilere yada çarşıya bir ithamda bulunduğumu zannetmesin ve öyle bir yanılgıya düşmesin.çünkü böyle bir düşüncem yok..olamazda
ama genede soruyorum size,neden böyle oldu,hiç kimse sadece e.sağlam gitsin demiyor,hepsi beraber gitsin diyor,buna tepki koyulmadı,saf ve temiz duygularımla soruyorum neden böyle oldu...kutudakileri anlıyorum,biz yönetim göndermek istemiyoruz öyle dedirtmek istemiyoruz diye düşünüyor olabilirler.ama bütün bjk taraftarları toptan bir istifa protestosu için o stadda buluşurken neden bu yapılmaz....
KAPALI BEŞİKTAŞ ın sesi değilmi???
e.sağlam ın adamlığına kişiliğe türkiye cumhuriyeti bir tek insan çıkıpta birşey diyemez o kadar temiz ve düzgün bir insandır.ama benimde düşündüğüm gibi teknik açıdan bjk için yetersizdi ve kendisine yakışanı yaptı.helal olsun diyorum kendisine.ama tek başına istifa ettiği için hiç bir anlamı kalmadı..çünkü s.e orada kaldığı sürece beşiktaşa çektirmeye devam edecektir.hepsi beraber gitmedikten sonra e.sağlamın istifa etmesi biz ve kendi adına yazık olur...
,,,,
üzgünüm beşiktaşım dün gece anlaşamadık...

Sinan Kara
07-10-2008, 21:27
maçı stadda izleyenlen arkadaşlar bir yanlışım ve eksiğim varsa düzeltebilirler...
bu arada bomboş ve yazısız bir pankart açtık...ama kimse bir anlam veremedi ne demek diye falan, oysa biz yzacak ve diyecek bir söz bulamadık o yüzden boş bir bez parçası açtık...

Akin Akoglan
07-10-2008, 22:15
bence kapalıda insanlar içlerinden geçenlerle abiler arasında kaldılar böyle bir karar alınmasaydı her şey çok farklı olurdu ayrıca ıslıklar e.s. olsa bile aşırı yüz kızartacak bi tepki değildi en azından benim beklentilerimin altında kaldı daha sert bi tepki beklerken ıslıkta kalması daha hafif bir tepki olarak yorumluyorum.birde şu var acaba seba dönemindeki istifa seslerinden sonra sebanın gidişi ve buna tribünün öyle veya böyle sebebiyet verişinden ötürümüdür bu 5 yıllık sessizlik aklıma gelmiyor değil

Serkan Balcı
07-10-2008, 22:19
sinan herkes o kadar gergin ve sıkıntılı ki bu sıkıntı yılların özlemi ile birleşmekte.insanlar inanki bende dahil hala bir umut içindeyiz aman takımımıza
zarar gelmesin diye .
sanmasınlarki yönetimi veya yönetim şeklini beğendiğimizi kimse mennun değil ama yine denir ya;BİR UMUDUM SENDE ANLIYORMUSUN bence hala o hesap.

Bende şunu anlamakta zorluk çektim;dakika 75 falan beşiktaş 2-1 önde hala kötü oynuyor rakip başmaya çalışıyor rakipde ligin mutevazi ekiplerinden HACETTEPE trübünlerde hala lay lay lom besteler söyleniyor. neyseki korttuğum olmadı bir an dattiri dattiri başlayacak diye korttum .

trünbünler herşeyi yaptı yıllarca küfür etsen olmuyor, bağırsan olmuyor ,yazsan çizsen olmuyor, BUNLARLA HİÇ OLMUYOR.
Nasıl olacak kimse bilmiyor ama bence gün gelecek bunlardan da hesap sorulacak ..

Sinan Arin
07-10-2008, 22:20
bende yönetim istifa sinan engin istifa diye ne zaman başlanacak diye maç sonuna kadar bekledim. hatta maç bitti bi 10 dk daha kaldım belki şimdi başlarlar diye ama olmadı. maçı kazandık ama sevinemedim bile. ne atılan gollere ne de kazanılan 3 puana..evet sinan hocam dediğin gibi neden böyle oldu bende anlamadım. böyle bi yönetimin böyle bi menajerin bu takımda yeri olmadığını dün değilde başka ne zaman haykıracaz..

M.Ilke Bortacina
07-10-2008, 22:37
Sinan o sessizliğin ardından tüm kapalı, BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR ..... ÇOCUĞUDUR .. tezahuratı ile ayağa kalktı tribün.. ve bunun anlamı çok açıktır.. çünkü BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ.. BEŞİKTAŞLI DOĞULUR.. tepki bence güzeldi.. ancak gel velakim bende senin gibi e.s s.e ve y.d ye tepki verilecek diye düşünmüştüm hatta maçtan önce bazı arkadaşlarla konuşmamızda buna yönelik hareketler olabileceği söylenmişti.. ama ben onu bunu bıraktımda bu futbolculardaki ruhsuzluğa hala hiç bir anlam veremiyorum.. insan biraz çabalar dimi ?

Benim kafam çok karıştı çok... Sanki hamamda tellak beni evire çevire keseliyor..

Ata Önder Atabay
07-10-2008, 22:49
demirören yönetimiyle birlikte kapalıdaki tribün bilinci resmen manüple edilmiştir. Resmen biyat ediliyor ..........

Necdet Bulut
07-10-2008, 23:16
demirören yönetimiyle birlikte kapalıdaki tribün bilinci resmen manüple edilmiştir. Resmen biyat ediliyor ..........

HAY AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIM,,,

şimdi merak ediyorum artık ne için SABOTE ETMEYIN DENİLEC !!!!!

sonbarikat YIKLIMIŞTIR !!! ((malesef arkadaşlar ))