PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Teknik Direktör Kim Olacak...Sıradaki gelsin !..

Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 11:36
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_cs_Denizli_Bilic_Lucescu01.jpg
Ertuğrul Sağlam görevi bıraktı, 4.5 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım Demirören, 5. teknik adam için çalışmalara başladı. Aday çok, ancak şu an için ön plana çıkan isim hayli ilginç: Slaven Bilic...

‘Adam gibi geldim...’
Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1’lik yenilgi, Ertuğrul Sağlam’ın ipini çekti. Dün basın mensupları önüne çıkan ve yönetim kuruluna yönelik hayli ağır ifadeler kullanan Sağlam, “Adam gibi geldim, adam gibi durdum, adam gibi gidiyorum” diyerek istifa etti. Genç hocanın istifasını kabul eden Beşiktaş Yönetimi, yeni teknik direktör adaylarıyla temasa geçti. Kharkiv maçı sonrası Başkan Yıldırım Demirören’e, “Ocak’tan önce gelemem” diyen Mircea Lucescu, Shakthar Donetsk’i şu an bırakamayacağını bir kez daha bildirdi.

LE GUEN, DAUM, ADVOCAAT
Yönetimde çoğunluğun ‘okey’ verdiği isim Fransız Paul Le Guen oldu. Lyon’da efsaneleşen ve şu an PS Germain’de görev yapan Le Guen ikna edilmeye çalışılıyor. Ancak PSG ile UEFA yoluna devam eden Le Guen’in gelmesi ‘düşük bir ihtimal’ olarak değerlendiriliyor. Yöneticiler; Christoph Daum için “Aynı hoca 3. kez çağrılmaz” yorumunu yaptı. Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın yıllık 5 milyon Euro’luk maliyeti çok bulundu. Menacerlerin önerdiği Koeman kabul görmedi. Osieck ise yönetimin çoğunluğu tarafından istenmedi.

ROCKÇI BILIC!
Mustafa Denizli-Sergen Yalçın ikilisi ilk etapta ‘olumlu’ karşılandı. Ancak Başkan’ın ‘yabancı olsun’ baskısı nedeniyle 2. görüşme henüz yapılmadı. Tüm bu gelişmelerin ardından hayli ilginç bir isim ortaya atıldı:?Slaven Bilic... Euro 2008’de elediğimiz Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü olan Bilic, henüz 40 yaşında... Çok genç olmasının yanı sıra hobileriyle de dikkat çekiyor. İşte özel hayatından birkaç not:?Küpe takıyor, profesyonel anlamda rock müzikle uğraşıyor, gitar çalıyor. Alkolle arası hayli iyi ve bazen idmanlara bile alkollü çıktığı iddia ediliyor.

Bu Slaven Bilic Bana çok sempatik geldi :) resimdeki t-shirt'ünüde çok sevdim :) tabi beşiktaşın başına geçcek teknik direktör'ün ADAMLIĞI veya SEMPATİK OLMASI vss. önemli değil. TeknikDirektörlük yetenekleri yeterli olsun kafidir.bu arada bu adamın Euro 2008 de fatih terim'e sus yapmasıda ayrı bir yer kazandırdı gönlümde :D

kaynakmı? Ligtv !_yok_!

Barış Şahinler
08-10-2008, 11:40
4 Yılda 4 Teknik Direktör harcayan yönetim (bu 4 teknik drektörün maliyeti ile Süperliğde takım satın alabilirsin!) şimdi bütün suçlamalarını üzerine atıp gerektiğinde paklanmak üzere 5. teknik direktörünü seçiyor!!!

Burada Medyada adı geçen SUÇLULARI (teknik direktör) leri yazalım yorumlayalım bakalım.

Hadi Rast Gele.

Ben Açılışı yapam gerisi yüce medyamızda...

Beşiktaş'a sürpriz aday!
DHA

Hırvatistan Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan ve Avrupa Şampiyonası'nın ardından bir kulüp takımında görev alma ihtimali bulunan Slaven Bilic'in adı, Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları arasında geçiyor.

Siyah beyazlı takımın eski kalecilerinden Marijan Mrmic'in de devreye girmesiyle genç teknik adamın Beşiktaş'a gelebileceği gündeme geldi. Siyah beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde Bilic'le de görüşeceği öğrenildi.

Hem rockçı hem alkolik!

Beşiktaş'ın hoca arayışlarında hayli ilginç bir isim ortaya atıldı:?Slaven Bilic... Euro 2008'de elediğimiz Hırvatistan Milli Takımı'nın teknik direktörü olan Bilic, henüz 40 yaşında... Çok genç olmasının yanı sıra hobileriyle de dikkat çekiyor. İşte özel hayatından birkaç not:? Küpe takıyor, profesyonel anlamda rock müzikle uğraşıyor, gitar çalıyor. Alkolle arası hayli iyi ve bazen idmanlara bile alkollü çıktığı iddia ediliyor.

http://www.football.co.uk/shared/images/news/400x400_SlavenBilicNew2.jpg

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00390/SNS1604A_682_390619a.jpg

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Scotland+v+Croatia+International+Friendly+38tpwcNq p2yl.jpg

Barış Şahinler
08-10-2008, 11:42
bende başlık açmıştım :)

Önce sen davranmışsın.

Vedat Benakay
08-10-2008, 11:45
adam gibi geldin adam gibi durdun adam gibi gidiyorsun.adamligina suphemiz yok hocam...peki BESIKTASIMIN hali ne olacak.tabii tek seni suclamiyorum yonetimde adam olsa,sinanda olsa ve hep beraber gitseler...yeni teknik adam ne getirecek Besiktasima.?bence alt yapidaki antranorler gelmeli.hic olmazsa milyon eurolar sokaga atilmaz...

Halil Kılıçaslan
08-10-2008, 11:48
Saraçoğlunda final oynucaz yalanını sürdüremediği için Ertuğrul'u görevden alan Demirören'e güç vermek için, takımı sabote etmeyelim diyeceğimize, Kapalının altına üstüne dizilip Demirörenin lanetli yönetimini protesto etmeyecekmiyiz? İnönüden daha nice teknik adam gececek...

Fatih Balcilar
08-10-2008, 12:17
bu kadar teknik adam gelip geçio hepsi suçluda bir y.d haklı yazılar olsun adamlık yapda çek git y.d

Cem Ozel
08-10-2008, 12:29
biliç'e benimde kanım kaynadı ama yönetimin onu da harcamasına gönlüm el vermez. önce yönetim gitsin.

Utku Temiz
08-10-2008, 13:09
Kim gelirse gelsin bence bu yönetim başta olduğu müddetçe hiçbir anlam ifade etmez, başarı ve istikrar adına bu yönetime gösterilen sabrı da anlamıyorum.

Yeni teknik direktör yeni bir umut anlamına gelmeyecek, tüm gücümüzle geleceğimiz için bu yönetimi göndermek gerek, en fazla bir sene daha kaybederiz. 5 sene kaybetmetmedik mi zaten?

Zaza Karatas
08-10-2008, 13:11
bilic gelsin Che li t-shirt u hosuma gitti xD s.e gitsin artik yeter!!

Deniz Akkuş
08-10-2008, 13:27
bu takımın başına mustafa denizli gelmesin.. siyah giyen adamların beşiktaşımı yönetmesin.. y.d s.e nide al git yaa gitttt.. biraz grur hasiyet olur insanda gittt yaa gittttttttt

Murat Ödemiş
08-10-2008, 14:16
biliç iyi içiyorsa che yi seviyorsa hemen gelsin...eee adam rock dinliyor gitar çalıyor daha nolsun ...iyi bir rakı testin den geçerse hemen gelsin bize yakışır

Neyzen Ünal
08-10-2008, 14:22
Ertuğrul Hoca’ya çok küskünüm!..

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam’ın sitem dolu istifası sonrası Fotospor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirören, kendisine ve yönetimine sitem eden, adeta “Benim başkanım Seba’dır” diyen genç çalıştırıcıya kırgın olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, “Sağlam konusunda konuşmak istemiyorum ama beni çok kırdı. Bu konuda daha sonra konuşacağım. Şimdi gündemimiz hoca... Yerli ve yabancı tüm alternatifleri değerlendiriyoruz” diye konuştu.

al birini vur birine hesabı....madara ettiniz be.lanet olsun.

Derya Banu Akgul
08-10-2008, 14:33
slavan bilic mi yok canım daha neler ???

Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 15:00
biliç iyi içiyorsa che yi seviyorsa hemen gelsin...eee adam rock dinliyor gitar çalıyor daha nolsun ...iyi bir rakı testin den geçerse hemen gelsin bize yakışır

Yönetimde bulunmayan beşiktaşlılık duruşunamı ters bilic? yoksa bazılarının ağzına sakız ettiği duruştan mı? ertuğrul olayındaki gibide ertuğrulun adamlığı bilicinde che t-shirlü fotoğrafını görmem benim için sempatik geliyor tıpkı bazı ideolojik düşüncelere sahip taraftarların ertuğrul'uda fetullah'ın yanındaki fotosunun hoşlarına gitmesi gibi , alkolik olması ise ayrı bir durum, takımın kaderiyle oynamicaksa içsin varsın, hayat felsefesi ne olursa olsun beşiktaşın başına geçcek teknik direktör'ün kapasitesi olsun.beşiktaş'a başarı getirsin göze hoş gelen futbol kazanmayı bilen bir takım mücadeleci tuttuğunu koparan bir takım hüvviyetine bölünsün.

ben artık beşiktaş duruşunun kameralar önünde yada dilden dile dolaşması değil futbolcuların sahada beşiktaş formasının hakkını vererek onun kutsallığını kavrayarak mücade etmeleri gerektiği ve o duruşu bizlere göstermeleri hatta gözümüze sokmalarından yanayım...

sürç-i lisan ettiysek affola...

Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 15:02
bölünsün yazmışım :( bürünsün olcaktı..çok farklı belki birisi takar diye düşündüm yazayım buraya dedim.

Derya Banu Akgul
08-10-2008, 16:42
Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına vardı.

Derya Banu Akgul
08-10-2008, 16:46
CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu.

Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü.

Görüşmeler devam ediyor ...

Oğuz Yenihayat / Medyaspor

Akin Akoglan
08-10-2008, 16:52
inşallah balondur inanmıyorum yaa

Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 17:26
Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ...

denizliye ne diyeyim bilemiyorum yoruldum sıkıldım artık yorum yapmaktan.bize faydası dokunsunda başkada birşey istemiyorum.istediğim şey sinan enginin gitme ihtimali varsa ali gültiken'in yeniden menajer olmasıdır.ama o da bu mevcut Yönetim döneminde gönderilmemişmiydi?gelceğini sanmıyorum

Akin Akoglan
08-10-2008, 17:28
bari sinan enginin gitmesine vesile olsun e.s. ın gidişi m.d. nin gelişi uefa dan elenmemiz

Suleyman Korkmaz
08-10-2008, 17:39
önce sinan sonra yönetim görürmüyüz dersiniz o günleri

Sinan Arin
08-10-2008, 18:34
şimdi ntv de altyazıyla geçti beşiktaş mustafa denizli ile prensip anlaşmasına vardı diye. daha ne diyim artık ne diyim. başka adam kalmadımı?? defoll y.d defol s.e. içimden daha ağır laflar geçiyo ama ahh ah

Ugur Yılgın
08-10-2008, 19:09
ilk olarak yerliden yanayım mustafa denizli yalnız sinan enginin istifa etmesi gerek yardımcıları sergen tayfur ali gültiken yakışır manejer olrak pascal nouma gelmesi lazım alın size 100 yıl ruhu . eger ila yabancı olacaksa 100 yüz bilic olmalı adamın yardımcı antrörü bizim eski kaleci mrmiç artı adam sempatik hemde otarite sahibi .bu_!

Namik Kartaloglu
08-10-2008, 21:25
Simdiki duzen itibariyle ruzgarin estigi yöne yelken acmis gemiler gibiyiz. Daha dun istifa eden Ertugrul Saglamin olayini tartismadan(yeterince) simdiden yorumlara baslamisiz; Mustafa Denizliye yardimci Sergen ve Tayfur mu yoksa Ali mi olsun diye.

Iki gundur Gazeteler, iki gundur siteler, iki gundur Besiktas Guruplari Ertugrul Saglamin Besiktasli durusunu tartisiyor. Kimse agzini acip Allah Ertugrul Saglamin belasini versin neden o laflari kullandi demedi(burda bela okudugum Ertugrul Saglam degil adam gibi savunmasini yapti ve görevinden ayrildi. Bin yasasin) Besiktasin Durusunu gösterecek olan Besiktastan istifa edecek kisi degil Besiktasa Sahip cikacak kisinin göstermesi gereken kisi olmaliydi demedi. Ve o yukun altina hepimizi soktu ve biz halen birsey yapamama acizligi(tembelligi) icinde simdi gelmis Mustafa Denizlinin yardimcilarini tartisiyoruz. Baskan olacak Musvedde Besiktasin kapisindan bile giremeyecekleri antrenör yapiyor tartismasi bir kenera itilmis(Sampiyonluk hatrina mi?) yardimci antrenörluk ,menecerlik tartisiyoruz. Cok ucuz politikaci olmusuz! Citamiz ya cocuk boyu ya da sakatlar olumpiyadindaki yukseklik. Daha yukarisini ne dusunuyor ne de gözumuze kestiriyoruz. Yorgandaki bit Ertugrul Saglammiydi?

Iki gun oldu; Yildirim Demirören Besiktasimiza bir leke daha bulastirdi, Iki gun oldu Sinan Engin kus beyniyle Mafyasiyla Koca gövdeli cinari yola yola ciliz bir fidana cevirdi. Mustafa Denizliye yardimci yerine Mustafa denizlilerin Besiktasa gelmemesi tartisilsin. Yildirim Demirörene selam vermeme kampanyalari baslatilsin, Sinan Engine selam vermeme kampanyalari baslatilsin. Izole edilsinler bu Besiktas Dusmanlari. Yuzleri kalmasin eslerinin cocuklarinin yanina varacak.

Gundem olarak Yildirim Demirören ve Sinan Enginin Besiktastan Defolmalari olacakken lutfen Mustafa Denizli nin yardimcilarini tartismayin, Digerlerinden Farkli olalim, ve ayagimiz yere bassin artik.