PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Denizli Beşiktaş ile el sıkıştı

Zaza Karatas
08-10-2008, 16:56
ÖVÜNÇ ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş'ta dün istifa eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ardından teknik direktör arayışlarına hızlı bir şekilde devam eden Siyah Beyazlı yönetim kararını verdi.

Siyah-Beyazlı Kulüp eski millİ takım teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı. Dün akşam ve bugün yapılan görüşmeler sonrası, tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmasına karar veren Siyah Beyazlı yöneticiler, Denizli ile cuma gününe kadar resmi şözleşmeyi imzalayacaklar.

Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın adı daha önceki dönemlerde de birlikte anılmIş, ancak tecrübeli teknik adam Siyah Beyazlı takımda bugüne kadar görev yapamamıştı. Denizli'nin son olarak Ertuğrul Sağlam'ın göreve başladığı 2007-2008 sezonu öncesi siyah Beyazlı takım ile anlaşabileceği gündeme gelmişti.

Öte yandan Mustafa Denizli'nin yardımcılığına Beşiktaş'ın eski futbolcularından Sergen Yalçın'ın getirileceği ve bu anlaşmanın da sağlandığı belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1000601&Date=08.10.2008&b=Mustafa%20Denizli%20Besiktas%20ile%20el%20sikist i&ver=2435

Halil Kılıçaslan
08-10-2008, 17:03
Geçmiş olsun

Deniz Akkuş
08-10-2008, 17:05
yazıklar olsun.. yazıklar... her maçımızdaki yorumunda beşiktaşımı yerden yere vuran fb gs aşığı bu adammı hocalık yapacak kartalıma.. yazıklar olsun hala susan bzibizden edenlere yazıklar olsun ....

YETER ÇORAPÖREN YETER... SİNANINIDA ALGİT

Hakan Kirezci
08-10-2008, 17:19
İlk olarak hemen belirteyim ki şahsen hiç istemediğim hocalardan biridir Mustafa Denizli. Ha bu takımla Ertuğrul'un yaptıklarından çok daha fazlasını yapacağından da hatta bu sene bu takımla şampiyonluğa rahat rahat ulaşacağından da neredeyse eminim eğer meselemiz sadece buysa.

Kendisinin Beşiktaş taraftarı olduğunu birinci elden bilenlerdenim. "Bu takıma oyuncu olarak gelemedim ama mutlaka birgün hoca olarak geleceğim" dediğini bilmeyen neredeyse yoktur. Sonunda muradına erdi görünüşe göre. Sadece başarıya endeksli taraftarı öyle ya da böyle mutlu edecek bir hocadır üstelik endüstriyel futbolun kağıttan kalesinin çöktüğü, bir diğerinin ebesiz sakat doğmaya çalıştığı, Trabzon'un sadece ilk onbirden ibaret iki boyutlu mücadele edebildiği bu ortamda bu iş onun için çokta kolay olacak gibi.

Bunun dışında beklentileri olan bizlerin ise bağıracak daha çook zamanı var.

Akin Akoglan
08-10-2008, 17:25
cümleten geçmiş olsun şahsen istemediğim beğenemdiğim bi isimdi hele son toraman-zan yorumuyla sinir katsayımızı yükselten bi isimdi ama yönetimimiz sağolsun denizliye karşıda bizi sus pus bırakacak artık yabacak bişiy yok denizliye karşı notr olmaya gayret ediyorum bir turlu olamıyorum hayırlı olsun diyelim

Uğurcan Erdem
08-10-2008, 17:25
Hayır. İnanmak istemyorum buna..
Mustafa Denizlinin hem şahsiyetinden nefret ederim hemde futbolundan.
o koltuğa en son yakışıcak adamdır denizli inşallah böylebirşey olmaz eğer gerçekten böyle birşey olursa
HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN

!_sinir_! !_kork_!

Barış Şahinler
08-10-2008, 17:41
Haha al sana müthiş yönetimin icratı...

Madem Denizli gelecekti Ertuğrul'un günahı neydi!?!

Ulen ne mide var bizde be...................................

Halil Kılıçaslan
08-10-2008, 17:45
Sanırım Sergen Yalçın'da Denizli'nin yardımcılığına getirilmiş. Onu da büyük ihtimalle can dostu s.e istemiştir. Sergen acaba idmanlara gelir mi dersiniz! Ne hale geldi kuküp, s.e ve sergen yalçına beşiktaşı yok etmeri için maaş veriyoruz.

Utkan Çalışkan
08-10-2008, 17:47
mustafa denizli - sergen yalçın - sinan engin... ya elbette bir şey söylenir bunlar için ama...hangisini hangi kulak duyar...hangi ses hangi yöne gider belli değil...ama bu takım benimse ben içime sindiremedim...sindirene de saygı duyarım...sevemedim...yapamadım...olamadım...

Suleyman Korkmaz
08-10-2008, 17:51
kimse yakınmasın bu forumda olanlar ,türübündekiler,forzada veya diğer forumlarda olanlar muhalifler, bizler bu yönetimin gitmesi için ne yaptık? beşiktaşımızın geleceği çalınırken ne yaptık ?bence ilk önce kendimizi sorgulayalım ha ne yapalım derseniz bence halkın takımı forumu olarak inönüdeki maça organize gidelim tepki pankartları ve sesimizi duyurmaya çalışalım

Uğurcan Erdem
08-10-2008, 17:54
denizli toraman-zan ikilisini Sivok-Zapo'ya tercih ederim demişti bu adamın gelirse yine eski günler başlar...
artık yönetime istifa bile diyemiyorum çünü etmezler etmeyeceklerde...

M.Ilke Bortacina
08-10-2008, 18:17
4 hece 8 harf Sadece Gü-Lü-Yo-Rum...

Zaza Karatas
08-10-2008, 20:51
bu heriflerin Besiktasimizi daha kucuk dusurebilicegini sanmiyorum cunku dusurduler dusurecekleri kadar...

y.d s.e. s.y m.d super oldu abi ya omur torpusu hepsi

Hakan Gültekin
08-10-2008, 21:03
artık yeter .bunun sonu yok mu. vay bizim halimize

Sinan Kara
08-10-2008, 21:37
bir kere kesinleşmiş bir şey,m.denizli yle anlaşılımış olsa zaten bu saate kadar açıklanırdı.yok yere adamı eleştiriyoruz.sanki t.d oldu,ne gerek var buna anlamıyorum yani...haberi verene bak milliyet..ismail air den ne farkı var...

Onur Sarısoy
08-10-2008, 21:54
keşke ertuğrul kalsaydı dedirten bi olay

Bülent Acar
09-10-2008, 00:00
keşke ertuğrul kalsaydı dedirten bi olay

Bir başka deyiş işe, gelen gideni aratıcak dedirten bir olay.

Cem Ozel
09-10-2008, 09:25
birisi bizle dalga geçiyor olmalı.

Genco Gökmen
09-10-2008, 10:24
Bu saatten sonra Beşiktaş'a gelecek yabancı hoca ya emekli ya da takımından kovulmuş olacaktı. Türkiye'den de takımın başına geçebilecek M.Denizli'den başka kim var ki?

Vedat Benakay
09-10-2008, 10:37
keske ertugrul kalsaydi dedirtecek bir olay..???!!! yapmayin kartal kanatlilar..

Yücel Yücel
09-10-2008, 11:24
Bu linki vermek istemezdim ama Allah aşkına şu videoyu bi izleyin
kafayı bozacam yavv
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585

Metin Kart
09-10-2008, 11:26
İlk Defa doğru karar verildi kanısındayım.

Deniz Özdemir
09-10-2008, 11:42
Bu linki vermek istemezdim ama Allah aşkına şu videoyu bi izleyin
kafayı bozacam yavv
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585

ne kadar karaktersiz kan emici bir adamsın sen demirören yaa..defol yaa defooollllllll

Yücel Yücel
09-10-2008, 12:13
Mustafa DENİZLİ ile anlaşılmış
http://www.bjk.com.tr/tr/

Abdulkerim Cakmak
09-10-2008, 12:34
peki şimdi ne yaplaım;
-- maça mı gitmiyelim..
-- protestoya devam mı edelim...
-- denizli istifa mı diye bağıralım...
ne yapalım..ertuğrulun gitmesini isteyenlerden biriyim;ama;
galiba gelen gideni aratır....

Emircan Uysaler
09-10-2008, 12:42
Müthiş bir olay...
Bundan sonra Yıldırım Demirören-Sinan Engin-Mustafa Denizli birlikte giderler
Yönetime karşı tepkilerde Ertuğrul kendi kendini kalkan yapmıştı koltuğu için
Sivas maçında Sinan Engin-Yıldırım Demirören ikilisine tepki gösterilince "Bizi bölmek isteyenler var" açıklamasıyla tepkiyi sonlandırmıştı
Taraftarın Ertuğrul'a saygısının zerresi Mustafa Denizli için yok
Mustafa Denizli kalkan olmaz, gidiş bu sefer toplu olur inşallah

Akin Akoglan
09-10-2008, 12:47
bu yönetimin bundan sonraki hedefi herhalde f.t. olursa hiç şaşırmam ne yazıkki yapacak bişey yok mustafa denizli BEŞİKTAŞIMIZIN teknik direktörü

Gurol Haliloglu
09-10-2008, 14:25
daha once konulmuş olabilir bakmadım
bakınız aşağıdaki link de y.d açıkça 'mustafa denizli ben oldugum surece bu kulube giremez diyor'

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2797

Akin Akoglan
09-10-2008, 14:52
sinan engin istifa etti...

http://www.sporx.com/futbol/superlig/128388/

Hakan Kirezci
09-10-2008, 15:07
Denizli'nin, menajer Sinan Engin ile çalışmak istememesini belirtmesinden sonra Engin'in görevine son verildiği de belirtildi. Sinan Engin ise sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını söyledi.

İlk icraat hayırlı...

Soner Aytar
09-10-2008, 15:12
yaa arkadaşlar Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu herkes bilmektedir ve kendisi de bunu söylemekten hiç mi hiç kaçınmamıştır.Üstelik kendisi Demokrat birisi olup Beşiktaş üzerinden pis oyunlara kalkışmayacak bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.Üstelik en önemlisi şu, Beşiktaş yenildiğinde en az bizim kadar üzülecek bir kişiliktir.Ne diyelim artık hayırlı uğurlu olsun...ha birde şunu haykırmak kalıyooo...Demirören sinanıda al ve defol gitt.....

Onur Sarısoy
09-10-2008, 16:02
y.d. işte daha önce de paf takımıyla sahaya çıkıyodu

Hakan Kirezci
09-10-2008, 16:54
Yalnız bu 6+2 meselesinden başımız yanmasın da... Sabıkalıdır biliyorsunuz Denizli bu konuda. 8 yabancıyla birlikte oynayıverir maazallah.

Fatih Balcilar
09-10-2008, 17:08
allahım ne olursun bu kez olsun bu kez başaralım ne olur umutlandırıp utandırmayın

şampiyon beşiktaşım

Umit Bayezit
09-10-2008, 17:15
4 hece 8 harf Sadece Gü-Lü-Yo-Rum...

9 harf :D

yönetim istifa.

Ufuk Saygin
09-10-2008, 17:19
Denizliyi de yollarlar seneye..sonra X gelir,onu da yollarlar,Sonra Y gelir o da gönderilir... Halbuki herkesin bildiği üzere şu yönetimin gitmesi farz..

Umit Bayezit
09-10-2008, 17:20
bayraklar flamalar hazır olsun mayısta bayram var

inşallah erken bayramıda ocakda yaşayacağız

yönetim istifa.

Suleyman Korkmaz
09-10-2008, 17:47
şampıyon olsak ne değişecek?bu adam şampıyonluk görse y.d ömrümüz sonuna kadar çekeceğimiz var.ben külübümün başında y.d varken mutluluğu yaşayamam arkadaş unutamam beşiktaşıma verdiği zararları saysam sayfalar yetmez o yüzden ha denizli, ha hasan ,ha mehmet ,ne fark eder lanet olsun y.d

Barış Şahinler
09-10-2008, 17:53
YORUMSUZ....

Bir Gazetenin İnternet sayfasındaki bir kullanıcı yorumu:

Yıldırım Demirören'e bizi Mustafa Denizli'nin ligtv deki insanı kanser eden saçma sapan yorumlarından kurtardığı için ne kadar teşekkür etsem azdır.

örnek:TSL 2.hafta maçı fenerbahçe-ibb
MUSTAFA DENİZLİ:Edu ve Lugano bu dakikaya kadar defansta çok boşluk verdi,arka alana çok top kaçırıyorlar...
MELİH ŞENDİL:hocam edu bu hafta cezalı onun yerine defansta yasin çakmak görev yapıyor!
MUSTAFA DENİZLİ:olsun farketmez yasin de çok boşluk bırakıyor

*alıntı

Zaza Karatas
09-10-2008, 18:08
YORUMSUZ....

Yıldırım Demirören'e bizi Mustafa Denizli'nin ligtv deki insanı kanser eden saçma sapan yorumlarından kurtardığı için ne kadar teşekkür etsem azdır.

MUSTAFA DENİZLİ:Edu ve Lugano bu dakikaya kadar defansta çok boşluk verdi,arka alana çok top kaçırıyorlar...
MELİH ŞENDİL:hocam edu bu hafta cezalı onun yerine defansta yasin çakmak görev yapıyor!

*alıntı

haha nasilda gecistirmeye calisiyo ANGUT ya :D

Hakan Kirezci
09-10-2008, 18:11
YORUMSUZ....

*alıntı
Yanlış mı yani, sahiden ben de baktım Yasin'de çok boşluk bırakıyordu.

Zaza Karatas
09-10-2008, 18:28
Yanlış mı yani, sahiden ben de baktım Yasin'de çok boşluk bırakıyordu.

orasini bilmiyorum Hakan abi zaten Yasinde ayri bi vaka uzun sure ****de kalir umarim :D :D komik olan oyunculari karistirip gecistirmeye calismasi .. xD

Leyla Murat
09-10-2008, 18:32
tek yol besiktas

Özgür Öge
09-10-2008, 19:18
O değilde amigo Orhan ne güzel uçmuştu buna ya.

Hakan Kirezci
09-10-2008, 20:12
İyi Sergen yokmuş. Yıllardır gönlümden geçen adam yardımcılığa gelmiş; Tayfur Havutçu. Kaleci antrenörü de Zafer Öğer. İyidir Zafer ona da sevindim açıkçası. 95 şampiyonluğunda büyük payı vardır. Kaleci Aumann bizi yolda bırakmıştı da yedek kaleci olarak geçip şampiyonluğa taşımıştı bizi. O yıl Trabzon maçında Recep Çetin (bizim takoz) buna kafayla bir gol atmıştı ki hayatımda yediğim en güzel gol der o gol için. 93 teki Ajax maçımız daki performansı da unutulmaz. Nedense eflatun formalarla çıkmıştık maça (Allah Allah).Stefano Moreno'da kondisyoner olarak çok önemli bir adam.

Özgür Öge
09-10-2008, 20:36
Hakan abi hatırladığım kadarıyla Zafer bize 86 daki şampiyonluğu Trabzon deplasmanında yaptığı kurtarışlarla getirmişti.95 Şampiyonluğunda kalecimiz Aumann idi.Hemen hemen her maçımızda oynamıştı.Aumann'ın balonu ertesi sezon şampiyonlar ligi ön elemesinde Rosenborg'dan 3 gol yiyince patladı.O sezon zaten bir başarı elde edemedik.Ertesi senede Rasim Kara teknik direktör olarak göreve başladığında Mrmiç'i getirmişti.

Ata Önder Atabay
09-10-2008, 20:40
HoŞgeldİn Denİzlİ Hocam .

YÖnetİm İstİfaaaaaaa.........

Zaza Karatas
09-10-2008, 21:24
Arkadaslar Mustafa Denizli ve Tayfur Havutcunun yaninda bir Italyan Kondisyoner gelmis ismini hatirlayamiycam...Bence cok gerekliydi kondisyoner Besiktasimiza iyi bi secim olmus yabanci olmasi da arti bi deger bbence

Umit Bayezit
09-10-2008, 21:41
stefano kulüpte zaten var olan bir isimdi zaza yanılmıyorsam

sadece çalışmaya devam edecek mustafa hoca

yönetim istifa.

Leyla Murat
09-10-2008, 21:50
Besİktas Buyuk Sevgİdİ Onsuz Yasam Yok Besİktas Askİmdİ Canİmdİ

Sinan Arin
09-10-2008, 22:19
çocukluktan beri beşiktaşlı olduğunu söylüyo mustafa denizli ama benim bu adama hiç kanım kaynamıyo ya..yerli t.d. den beşiktaşımızın başına gelmesini istemediğim iki adam vardı birisi geldi hayırlı olsun. o ikincinin adını bile anmak istemiyorum.siz anladınız ama!!!

Hakan Kirezci
09-10-2008, 23:01
Zafer bizde 82-88 arası bir de 93-95 arası oynadı diye hatırlıyorum yav. Ama herşeyi karıştırıyor da olabilirim valla Özgür. Auman 94-95 de geldi 96 da gitti sanıyorum. Ne bileyim. Sonuç olarak iyidir Zafer gerisini boşver.

Umit Bayezit
09-10-2008, 23:27
takozun attığı en güzel gol enginedir ama

yönetim istifa.

Serkan Balcı
09-10-2008, 23:35
hayırlı olsun

Zaza Karatas
09-10-2008, 23:50
stefano kulüpte zaten var olan bir isimdi zaza yanılmıyorsam

sadece çalışmaya devam edecek mustafa hoca

yönetim istifa.

oylemi bilmiyordum ben valla haberlerde cikinca italyan kondisyoner geldi filan dediler ondan heralde neyse

Necdet Bulut
10-10-2008, 00:30
bu adam (y,d) olduğu sürece kim gelirse gelsin nafile ,,, mustafa denizli belki sahadaki futbolu düzeltebilir ama BEŞİKTAŞIN DEĞERLERİNİ KİM GERİ GETİRECEK !!!!

İsmet Hakan Kara
10-10-2008, 00:42
Bence şu saatten sonra yıkıcı yorumlar yapmayalım . Mustafa Denizli yeni hocamızdır gerekn saygı ve sevgiyi kendisine gösterelim Beşiktaşlı olduğunu hepimiz biliyoruz ve Beşiktaş'ın başarısı için mücadele edeceğindende zerre i miskal kadar şüphemiz olmasn.

Özgür Öge
10-10-2008, 00:57
çocukluktan beri beşiktaşlı olduğunu söylüyo mustafa denizli ama benim bu adama hiç kanım kaynamıyo ya..yerli t.d. den beşiktaşımızın başına gelmesini istemediğim iki adam vardı birisi geldi hayırlı olsun. o ikincinin adını bile anmak istemiyorum.siz anladınız ama!!!

Senin kastettiğin 2. isminde gençlik yıllarında Beşiktaş taraftarı olduğunu sağlam kaynaklardan duymuştum.
1996-2000 arası M.Denizli milli takım antrenörü iken ligin 2.devresinde oynanan 1-1 biten İnönü'de bir gs lig maçımız vardı.Cüneyt Tanman ile M.Denizli kaçan gs gol pozisyonuna üzülürken cine5 kameralarına yakalanmıştı.
Küçüklüğünde Beşiktaş taraftarı olabilir ama aidiyet hissettiği camia başkadır.

Hakan Kirezci
10-10-2008, 01:01
Fatih Terim gençliğinde Beşiktaş taraftarıdır doğru istihbarat.

Zaza Karatas
10-10-2008, 01:56
ya arkadaslar adamin eskiden hangi klubu tuttugu onemli degil onemli olan Besiktasimiza ne yaralari dokunucak ne gibi yenilikler yapicak bunlari konussak daha iyi olur bence yeni hocamizdir saygi duymak lazim bence...

Özgür Öge
10-10-2008, 11:08
Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımı teknik direktörlüğü için tek kıstas takımı şampiyon yapmak ise Mustafa Denizli iyi seçimdir bu sene takımı şampiyon yapabileceğine inanıyorum,hatta Tigana ile başladığımız şampiyonluk yarışının çok düşük puanlarda seyrettiği evelki sezon futbol takımının başında Denizli olsa ipi biz göğüslerdik diye düşünüyorum.
Tüm bunlara rağmen bu adamın teknik direktörümüz olmasını içime sindiremiyorum.

Ercan Kartal
10-10-2008, 11:58
bence denizli besiktasin teknik direktoru olsam diye her hafta kadro kurmus , oyunculari tek tek denemis bir isim . ilk olarak soyledigi sey de cok onemli "kadro yeterli" yeni gelen ve transfer istemeyen td kac tane vardir. ayrica ikinci lig takimina basina gecme istegi kendisine aittir , forzada herkez atip tutyordu bugun . herkez diger takimlarda iken elde ettigi basarilardan sebeb biraz antipati olusturmus yani ciddi bir bir onyargi var aslinda

ne diyelim
onyargiyi parcalamak daha zordur, atomu parcalamaktan
albert einstein

Zaza Karatas
10-10-2008, 17:45
bence Mustafa Denizli takima sezon ortasinda gelmemistir 6 macin gectigi lig yari lig degildir kendiside aciklamalar yapmisti zaten sezon ortasinda hic bi takima gitmem diye sezon ortasi derken kastettigi sey ligin 16-17 haftalari arasidir

Necdet Bulut
11-10-2008, 00:29
ben varken mustafa denızlı bu kapıdan girmez diyen bır adamla göreve gelmesi mustafa denizliye yakışmadı ,mustafa denızlı bu yönetimle başarıyı yakalaması imkansız ,,,
((bir yanım hep bu y,d yüzünden başarı gelmesini istemiyor malesef))

Ömür Hıncal
11-10-2008, 01:07
deli deli deli deli mustafa niyetlenmiş bak sen şampiyonluğa...

Her türlü sabote edilir,provake edilir. Çekinmem.

Demir Han
11-10-2008, 10:00
Merhaba,

Öncelikle hedefi bu yıl için küçülmüş bir takımın yterli yada ligi bilen bir hoca alması gerekirdi en azından bu doğru yapıldı.

Mustafa Denizli'ye gelince kendisinin Beşiktaş'lı olduğunu herkes biliyor.Fakat Sergen ?...Bu adam SE den sonra başımıza örülen ikinci çoraptır.

Denizli'ye bakınca ES den daha donanımlı olduğu kesin.Lucescu olsa idi daha iyi olur idi ama onada bakınca onun da MD den farkı yok....

Sonuçta fikrim...bu hedef için bu hoca yeterlidir kendisinin seçimlerini ve takımı oynatışını ise göreceğiz....hadi hayırlısı

Onur Sarısoy
12-10-2008, 18:57
O değilde amigo Orhan ne güzel uçmuştu buna ya.

ehüeehüee :D:D:DApploud Apploud bu_! :D