PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bitmesin dertler

Ismail Hakki Demirel
08-10-2008, 17:52
Demiştik ya böyle işte bitmesin dertler .... kadar, Beşiktaşlıyızı ölene kadar... diye gidiyor...

O yüzden tüm kardeşlerimi artık halkın takımı olarak kavga gürültü ve tartışma içerikli konulardan mesajlardan uzak durmaya davet ediyorum.belki haddime değil ama şu perşembeden beri süre gelen zaman zarfında bunaldık yeter artık her gün bir polemik bir tartışma YETER!!! yönetime ne dersen de istifa etmiyorlar taraftarın sesini duyan yok. hadi bunları geç çoğu yerde sadece eleştiri var çözüm önerisi yok!!! bu daha da kötü bende diyorum ki şimdi... sallayın dertleri semtten aşağı aksın gitsin boğazın serin sularına karışıversin.biz ise sevdamızdan mahrum kalmayalım sevelim sayalım bağıralım çağıralım ASIL davamızı unutmayalım. Tek Aşk BeşiktAŞK dedik eee o zaman şahıs kavgasına bi son verelim kim ne yapıyorsa yapsın, onları atalım içimize Sevgilimizle ilgilenelim baksanıza kartal bile bükmüş boynunu Optik Başkan'ın kemikleri sızlardır. bunların kısa ve net bişekilde özetleyende Optik Başkan değilmiydi? " Ben beşiktaşı ali veli için sevmiyorum "

haydi o zaman halkın takımı biz kendimize gelelim silkelenelim ve

"Haydi Kalk Ayağa Yürü Güneşe"

Suleyman Korkmaz
08-10-2008, 18:08
Sevmek kimi zaman korkutuyor,
bazende içinde buluyorum kendimi.
An oluyor kalbimi yerinden söküp ellerine veresim geliyor.
An oluyor içim yanıyor,
munzur bir kıpırtı düşüyor yüreğimin orta yerine…
Sevmek istiyorum gücümün yettiğince,
sevmek istiyorum haykırırcasına
bir an yitip gitmek istiyorum
Bir sen düşünüyorum
bir akşam kızıllığı,bir fırtına,ateşten bir top.
Saplanıyor en hassas noktadan…
Gözyaşlarımı akıtıyorum hani bir yol uğramıştır yüreğine,
bir kapı aralamıştır pas tutan kilitleri açmıştır…
Çaresizliğimdir yolladığım,umutsuzluğumdur gidişin
Saklıyorum gidişlerini,amansız özlemlerini
Sevmek istiyorum tutsak olurcasına
Görmek istiyorum seni ama olurcasına
Konuşmak istiyorum seni lal olurcasına
Yüreğimi okyanuslar içinde kalmış bir sandala benzetiyorum yalnız ve çaresiz sallantısı durmayan hırçın dalgalara kafa tutamayan….

Burhan Kaynar
09-10-2008, 00:04
evet aga bi şey yapmalı ama ne ?

İsmet Hakan Kara
09-10-2008, 00:25
ya somut bir mücadele vereceksin , yada oturduğun yerde oturup kaderine boyun eğceksin ..

Ali Keskin
09-10-2008, 01:12
geçen sene ali gültiken bu sene ertuğrul sağlam bunlar kolay kolay yetişmiyor ama kolay kaybediyoruz üzülüyoruz canımız yanıyor...

Can Topal
09-10-2008, 01:58
Sadece Alimi ? Sadece Ertuğurul mu ? kac kisi gitti kac Beşiktas emekçisi .. Uykusu kacan yokmu ?

Neyzen Ünal
09-10-2008, 13:47
öncelikle içten yıkanları yıkmamız gerek.sonrası çok kolay.