PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşıma hayırlı olsun: s.e gitmiş

Cem Ozel
09-10-2008, 15:07
Sağlık sorunları nedeni ile sinan engin görevinden ayrılmış durumda imiş.. Beşiktaşımıza hayırlı olsun

Akin Akoglan
09-10-2008, 15:13
hayırlı olsun BEŞİKTAŞIMIZA bu kadar yanlış kararlar uefa dan elenme sonunda bir doğruya sebep oldu zararın neresinden dönülse kardır darısı demirören in başına

Metin Kart
09-10-2008, 15:19
Mutluluk verici bir olay,Eğer bu haber doğruysa uzun süredir ilk defa rahat uyuyacak kartal yürekliler.

Zaza Karatas
09-10-2008, 15:29
harika super siradaki Y.D

Ismail Hakki Demirel
09-10-2008, 15:57
Sağlık sorunlarımı? ne sorunu varmışki turp gibi görünüyordu kameralar karşısında... gittiği iyi olmuş sıradaki gelsin :D:D:D:D uzun zaman sonra çok güzel bir haber

Onur Sarısoy
09-10-2008, 15:58
bugünlerde duyduğum en güzel 2. haber

Gursel Metin
09-10-2008, 16:00
Kafası vücüduna ağır geliyomuş geçmiş olsun...

Deniz Akkuş
09-10-2008, 16:05
bizde inandık hastaymış....

Fatih Balcilar
09-10-2008, 17:06
umarım bu son gidiş olur bi daha dönüşü olmayan bi gidiş allah kabul etti dualarımızı sıra y.d de hadi hep beraber:D

Ufuk Saygin
09-10-2008, 17:13
Sonunda...

Genco Gökmen
09-10-2008, 17:19
Cehennemin dibine kadar inşallah.
Bu akşam güzel bir kafa çekmek lazım.

Umit Bayezit
09-10-2008, 17:30
bi .ok olmaz ona domuz gibi maşallah olduysa da ahımız tutmuştur bize yaşattıklarından sonra hiç güzel şeyler söyleyemeyeceğim sinan

yönetim istifa.

Suleyman Korkmaz
09-10-2008, 17:35
gidişin olurda dönüşün olmaz

Turgut Eren
09-10-2008, 17:46
Flaş! Beşiktaş Sinan Engin'i kovdu!

İki gün önce 'Başkanla giderim' diyen Manejer Sinan Engin, Denizli anlaşmaya varıldıkan sonra Beşiktaş'tan kovuldu. Engin kovulmayı kabul etmedi.

Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesi ile görevi bırakmak isteyen fakat istifası Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edilmeyen Sinan Engin'in iki gün sonra işine son verildiği bildirildi. Beşiktaş'ta Mustafa Denizli göreve getirildikten sonra manejerlik sistemi kaldırıldı ve Engin'in işine son verildi. Lig Tv'den Ömer Güvenç'in haberine göre Sinan Engin'in 2 gün önceki istifasını reddeden yönetim, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından menajerlik sistemini kaldırdı ve Engin'in istifasını işleme koydu.

Fakat Sinan Engin işine son verilmeyi kabul etmedi ve sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını söyledi. Sinan Engin, iki gün önce istifasının kabul edilmediğinin açıklanması üzerine 'İstifamı rafa kaldırdım. Demirören ile geldim, Demirören ile gideceğim. Beşiktaş'ın başına yerli hoca düşünmüyoruz. Yeni hocamız mutlaka yabancı olacak ve ona Beşiktaş'ı en iyi anlatacak kişi benim' diye konuşmuştu.

MUSTAFA DENİZLİ İSTEMEDİ
Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli bugün siyah beyazlı kulüple anlaşmadan önce teknik kadrosunda menajer sıfatıyla bir birim istemediğini ve bu doğrultuda Sinan Engin ile çalışmayacağını belirtti.

Haber7

Barış Şahinler
09-10-2008, 17:47
Bu haber doğruysa eğer, bayramım bu gündür benim.

Birde diğer bayramları görsek.

Sinan Git gide bildiğinkadar, yorumcu ol tv de attut şimdi Beşiktaş hakkında. senin gibi bir gereksizde bu takımda menejer olduya o kokun nasıl temizlenir orasınıda bilmiyorum.

Hakan Kirezci
09-10-2008, 18:14
Turgut'un flaş biraz geç mi çakmış yoksa ben mi bişey anlamadım. Zaten Cem'in açtığı başlık bu haber değil mi ki yav?
Zaten bir gıdım aklım kaldı onu da buralarda heba edeceğiz.

M.Ilke Bortacina
09-10-2008, 18:44
Hakan abi Cem' in açtığı ayrıldığı tarzında ancak turgut' un bildirdiği kovulduğu yönünde..

Neyse.. önemli olan bu değil önemli olan bir pisliğin Beşiktaşımdan gitmiş olması.. sırada Y.D. ve yönetimi var.. en kısa zamanda onlarında gittiğini gördüğümüz gün.. işte o gün bayramdır bizim için.. şampiyon olmasada, başarı yakalayamamış olsada (bunların gidişi başarıdır) bu takımı herkes destekleyecektir..

Mustafa Fatih
09-10-2008, 19:07
aferin ulan Denizli seni sevmiyordum ama şimdi gözüme girdin:)

Mustafa Fatih
09-10-2008, 19:12
allah aşkına şu videoyu izleyelim abilerim arkadaşlarım demirörene bakın bende şimdi gördüm yok böyle bişey yaaa

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585

Sinan Kara
09-10-2008, 19:54
kızdırmayın adamı şimdi geri gelecek:) beşiktaşa hizmet etmek istiyorum diye...

demedim farzedin:)

Ata Önder Atabay
09-10-2008, 20:31
Cok İyİ Bİr Haber Darisi DemİrÖrenİn BaŞina ........

Gökhan Bora
09-10-2008, 21:00
bu gün mutlu bir gün

Erdal Arayici
09-10-2008, 21:23
cok harika haber, sirada yildirim demiroren ve yönetim

Sinan Arin
09-10-2008, 22:04
efsane kadromuzla(metin ali feyyaz rıza gökhan ulvi kadir ve diğerleri) birlikte oynamış olmak gibi büyük bi şansa sahip olan bu gereksiz adam sonunda gitti ya umarım dönüşü olmaz.. ah be atom karınca bu adamı zamanında adam edemedinizmi de bizim başımıza bela ettiniz..darısı y.d.nin başına inşallah

Ahmet Ozgul
10-10-2008, 01:18
teşekkürler krakov teşekkürler ohbe herşeyde bir hayır var derlerdi ertuğrul iyi insan biz zaten adam gibi adam dedik kötü birşey söylemedik ama yetersiz be kardeşim çok yetersizdi vizyon sıfırdı ha çok iyiydi insan olarak ama ne yapalım o zaman gitsin camii yaptırsın sinan da gitti ama o i.... biliyor ve ben ne yapmışım allahım diyordur herhalde ulan kahpe yıllarca şanlı beşiktaşın ekmeğini yedin. oğlum iki elimiz yakanda o 2004dün hesabını vereceksin yada bir daha semte bile giremeyeceksin

Bülent Acar
10-10-2008, 01:24
Hiç bir zaman klübümüze yakışmadın Sİ.E.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_02_SinanEnginPankart01.jpg

Orçun Masatçı
10-10-2008, 02:33
ne iyi bu akşam rahat uyuycaz demek ki. 3 gitti 1 kaldı :)

Barış Şahinler
10-10-2008, 13:29
Sinan Engin konuştu:
Gidişimin Mustafa Abi ile bir ilgisi yok!
İSTANBUL / DHA

Beşiktaş'ta tartışılan isim Sinan Engin, görevden ayrıldıktan sonra yazılı bir açıklama ile merak edilenleri yanıtladı.

Beşiktaş'ta menajerlik görevinden ayrılan Sinan Egin'in, istifasının Mustafa Denizli'nin gelişiyle hiçbir ilgisinin olmadını söyledi.

Engin yaptığı yazılı açıklamada 1.5 yıl önce başladığı menajerlik görevine bugün itibarıyla son verdiğini belirterek, "Yanlış anlamalara sebebiyet vermemek için görevden ayrılırken büyük Beşiktaş camiasına, büyük Beşiktaş taraftarına ve saygıdeğer medyaya bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum. 1.5 yıldır omuz omuza çalıştığım eski teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'm istifasından sonra hakkımda hakettiğimi hiç düşünmediğim yorumlar yapıldı. Bunlar beni çok üzmesine rağmen büyük Beşiktaş için hepsini sineye çektim.. Bu yorumları yapanlar beni Beşiktaş Genel Menajeri sanıyorlardı. Oysa bilmiyorlardı ki, ben Beşiktaş "Gönül" Menajeriydim. Benim için önemli olan fırtınalarda gemiyi azgın dalgaların arasında bırakmak değil, gemiyi her halükarda kıyıya yanaştırmaktı. Azgın dalgalar bizi yıpratsa da gemiyi kıyıya yanaştırdım ve şimdi gönül rahatlığıyla görevime veda ediyorum" dedi.

Aldığı Beşiktaş terbiyesi, hem taşıdığı ekip anlayışı, hem de yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir görevden ayrılmayı

düşündüğünü kaydederek, "Ancak Ertuğrul Sağlam'ın ani istifasından sonra bana yakışan büyük Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmamaktı. Nitekim, çok yakından tanıdığım, çok takdir ettiğim, Beşiktaş'ı büyük hedeflere taşıyacağına yürekten inandığım Mustafa Denizli'nin göreve başladığı gün, bayrağı kendisine teslim etme şansını buldum. Sağlamla beraber bırakmadım, çünkü Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmak bu camiaya verilecek en büyük zarar olurdu. Sağlam'la beraber bırakmadım, çünkü ben başkanımız Yıldırım Demirören'i böyle kritik bir aşamada yalnız bırakmak istemedim. Sağlam'la beraber bırakmadım, çünkü transferlerini bizzat yaptığım yabancı oyuncular başta olmak üzere tüm futbolcu ekibimizle ilgili bilgileri görevi yeni devralacak ekibe vermeyi kendime bir borç bildim" şeklinde konuştu.

Bazı eleştirilere çok sinirlendiğini ancak "kan kusup kızılcık şerbeti içtim" dediğinin altını çizen Sinan Engin, "Bazı çevrelerin üretmekten keyif aldıkları hayali senaryolara itibar edilmemesi için bu açıklamayı yapıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"İstifa etmemin Mustafa Denizli'nin gelişiyle hiç ilgisi yoktur. Aksine kendisi göreve devam etmem konusunda bana büyük ısrarlarda bulunmuştur. Mustafa Abi ile bir sorun yaşamamızın imkanı yoktur. Ancak benimle ilgili yapılan haksız saldırıların, yeni ekibi rahatsız etmesini engellemek de bana düşen ilk görevdir. Aynı şekilde sevgiii başkanımızın gitmemi engelleme girişimlerini de görev yaptığım dönemde 'başarılı olduğumun' bir ölçüsü olarak değerlendiriyorum. Dediğim gibi ben 'genel' değil, 'gönül' menajeriyim. Büyük Beşiktaş'a elimden geldiğince yardım etmeye devam edeceğim. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

Derya Banu Akgul
10-10-2008, 14:55
Cehenemme kadar yolu var ....

Ozkan Agtas
10-10-2008, 17:29
hafizam beni yaniltmiyorsa,95 ya da 96 sezonunun sonuydu,ertugrul saglamin sozlesmesi bitmis,o donemki yonetimle gorusmeleri devam ediyordu!derken adam gibi adam ertugrul saglam kendini ergun gursoyun ofisinde buldu,yapilan gorusmeler sonunda karsilikli anlasma saglanmis ve ertugrula yine e.gursoy tarafindan on odeme yapilmis ve karsiliginda kendisinden senet alinmisti!ama taraflarherseye ragmen anlastiklarini aciklamiyor tersine gorustuk ama anlasamadik aciklamalari(bonservisin dusurulmesi amaciyla)yapiyorlardi!daha sonra o donemin guclu besiktasli yoneticileri(ahmet hamoglu)milli takim kampina ozel izinle girip e.saglami ikna etmeyi basariyor ve tekrar besiktasla anlasmasini sagliyorlardi!daha da sonra t.ciner ve z.yildirim,ergun gursoyla gorusup,ertugrula yaptigi odemeyi,geriverdiler ve ertugrulun senetlerini geri aldilar.....ertugrul saglamin suleyman sebadan ogrendigi adamlik,besiktaslilik durusu boyleyse oldukca sasirtici!yine sinan engin ise besiktasta futbolcuyken yaptigi tum anlasmalari bos mukavele uzerinden yapmistir,simdi gelinen nokta oldukca sasirtici tabi....birisi adam gibi adam oldu ,birisi mafya bozuntusu...zaman sen nelere kadirsin!

Hakan Kirezci
10-10-2008, 17:51
Ben Tayfur'un hikayesini severim.
Birkaç futbolcuyla beraber Tayfur'un da sözleşmesi bitmiş. Bunlar kulüp binasında yönetim kurulu odasının kapısında sıraya giriyorlar görüşmeler için. Başkan Seba ve birkaç yönetici içerde tekliflerini sunup teklifleri alıyorlar. İşte futbolcular giriyorlar tek tek. Anlaşan imzalayıp çıkıyor anlaşamayan bir daha görüşmek üzere randevulaşıp çıkıyor derken Tayfur giriyor içeri. Onu gören Seba Başkan şaşkınlıkla soruyor buna "Sen ne arıyorsun burda?" Dayısı ya Tayfur'un. O da "Başkanım sözleşmem bitti görüşmeye geldim". İçinden söylene söylene ses etmiyor başka Seba. Görüşme uzuyor. Tayfur'un istediğiyle yönetimin verdiği arasında fark büyük. Tayfur direniyor direniyor derken Seba patlıyor buna.
"Hadi şeyi şeyet de bir an önce şey yap git şurdan"
Bunun üzerine gülerek imzalayıp çıkıyor Tayfur.
Kendisi anlatmıştı seneler önce Televizyonda.

Ugur Yılgın
10-10-2008, 21:41
süper olmuş beşiktaş için hayırlı olsun .denizli ve ekipine hayırlı olsun

Deniz Özdemir
10-10-2008, 22:12
çok üzüldüm vallahi :D:D

Deniz Akkuş
13-10-2008, 17:50
İmparator Sinan!

"Kim senin gibi bu camiaya yararlı oldu ki? Kim seni anlayabildi kim seni iyi tanıyabildi. Çok haksızlık yapılıyor sana çoookk."

Sen değilmisin medyada Beşiktaş çıkarları adına bas bas bağıran, sen değilmisin hakemleri Beşiktaş adına uyaran ve "Korkmayın arkanızda ben varım" diye özveride bulunan?

Yazık yazık sana çok ayıp ediyor taraftarın çoğu. Ayıp ta ne kelime haksızlık ediyor be İmparator!

Senin yerin belli duruşun belli. Senin kadar Beşiktaş ahlaki etiğinden anlayan ve özümseyen senin kadar Beşiktaş'ın tertemiz şanlı tarihine sahip çıkan biri daha var mı? Sorarım seni yerden yere vuranlara..!

Oysa sen çok farklısın, senin güçlü lobin var, senin güçlü ve mevki sahibi arkadaşların var.

Ne yani " Beşiktaş'ı bitireceğim" diye Türkiye'nin gözlerinin içine baka baka bağıran Levent Kızıl ile arkadaş olman kötü bir şey mi?

Ne var yani Levent Kızıl ve arkadaşı Fenerli yönetici Şekip Mosturoğlu Beşiktaş'ı 101. yılında Samsun maçı ile yakan hakem Cem Papilla'yı apar topar 2.ligden 1. lige maç yönetmek için getirdilerse. Ne var yani Sinan Engin'in samimi arkadaşı olan Levent Kızıl'ın kankası Şekip ile Cem Papilla sınıf arkadaşı ise! Bu kadar da fesatlık olur mu be İmparator? Sana haksızlık ediliyor kanımca!

Hadi onları da geçtik, " Buranın patronu benim" diyen samimi(!) bir adam 2 Milyon dolar para verip 40.cm'lik poposu için bir koltuk satın alımışsa ne olur? Hele ki kalbi Beşiktaş aşkı(!) ile yanıp tutuşan bu adamcağız seninle birlikte Levent Kızıl ile de ortak bir arkadaş ve kankaysanız ne var bunda? Şanına şan katmak istiyorsa, o kartvizitin ona verdiği geçiş üstünlüğü ile aynı senin yaptığın gibi soyunma odalarında parmak arası puro şovu yaparak hani senin tarif ettiğin gibi " Bu renk bir teknik direktör sadece biz de var" diyerek aşağılamaya ahh pardon anlatmaya çalıştığın teknik direktör Tigana'mı(!) neydi işte onu hiçe sayıyorsa bunda ne kötülük var. Tigana'mı buranın sahibi yok sa senin kankan mı?

Aaaa ayıp oluyor neden bunlara müdahale etmiyorsun İmparator?

Bak adam senin ve kankan için giderayak laf söyledi. Yakıştı mı şimdi bu adama sana laf söylemek. O kim, Sinan Engin yani namı-diğer İmparator kim?

Vallahi ayıp ediyorlar billahi saçmalıyorlar, bunlar. Neymiş sen Celal Kolot kankanı fişfikliyormuşsun. Ümraniye'de onun nasıl davranması gerektiğini dost konuşmalarınızda anlatıyormuşsun; " Bak Celal buranın patronu olmayacaksın daha da öte Baba sı olacaksın" diye! O da yönetici olarak çok acemi olduğu için senden ders alıyormuş ve zaten yakında demeye başlayacakmış " Buranın Babası benim" diye.

Ah be İmparator yazık ediyorlar senin geçmişine mazine. Sana çamur atıyorlar ve diyorlar ki ; " Sinan Engin'in mafyöz ilişkileri sayesinde 101. yılda elimizde olan şampiyonluk öyle bir el değiştirdi ki anlatılmaz yaşanır! Sen birisi ile, borcu olduğu mafya babası arasında iletişimi sağlıyormuşsun. Bi de ne diyorlar biliyormusun senin hakkında; O sene kaçan şampiyonlukta senin futbolcular ile aran çok iyiymiş ve sen onları tek tek ayrı ayrı bişeyler konuşmak için yemeğe götürüyormuşsun. Haa bir de Aziz bey ile aran iyi olduğu için o birisinin borcuna karşılık bir şeyler yapılması için o beyi devreye sokmuşsun." Ba ba ba baaaaa..!

Ne fesat insanlar bunlar ya. Bunlar Beşiktaş'lı olamaz, "çamur at izi kalsın" işte sana aynen bunu yapıyorlar, sen uyma onlara ve şimdiki gibi resmen yönetime girene kadar Celal Kolot arkasında gölge adam olarak yer al. Öyle olunca dokunamazlar sana!

Hem sen Alaattin Çakıcı ile olan ilişkin yüzünden ve Beşiktaş kulübü üzerinden bir pasaport yolsuzluğu davasında aklanmıştın değil mi? Merak ettim de İmparator. Ne yani insanın nüfuzlu ve Derin Büyükleri olmayacak mı? Suç mu yani? Bak Polat Alemdar bile ne güzel işlere imza atıyor..

"Yaşasın İmparator Baba Sinan , yaşasın "Kurtlar Vadisi Beşiktaş!"

NOT:çarşıforumdan alıntıdır...

Demir Han
13-10-2008, 20:00
Hem kendisine hem de Beşiktaş'ıma geçmiş olsun...bir daha lütfen dönmesin..

Gurol Haliloglu
14-10-2008, 14:31
çok sevindirici bi haber
umarım birdaha donmez
zira besiktaslilari en cok uzen,utandiran olaylardan birini yasatti 2004 de
bu buyuk camiaya

MUHTAR
09-08-2011, 03:03
Eskilerden bir haber ....