PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkanın ekim yazısı

Cem Ozel
10-10-2008, 12:01
Sevgili Beşiktaşlılar,

Öncelikle tüm Camiamız’ın başı sağolsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Kongre Üyemiz, çok iyi bir Beşiktaşlı, spor yazarı dostumuz Kazım Kanat’ı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Bütün Beşiktaşlılar adına Kazım Kanat’a rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. O’nu hiç unutmayacağız.

Sonbaharın serinliğini yaşadığımız bugünlerde Beşiktaşımız’ın başarıları hepimizin yüreğini ısıtıyor. Süper Lig ve UEFA Kupası maçlarına fırtına gibi başlayan Takımımız, her geçen gün performansını artırarak bizlerle birlikte bütün futbolseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Bu yıl sadece futbolda değil, Beşiktaş’ın temsil edildiği bütün branşlarda başarı hedefi ile yola çıktık. Sadece saha ve salonlardaki başarılarımızla değil, hayata geçireceğimiz yatırım ve projelerle de Beşiktaşımız’ı daha da yukarılara taşımak öncelikli amacımız.

Sevgili Beşiktaşlılar,
Türk Sporu’nun en önemli projesi, 50 yıldır hasretle beklediğimiz BJK Fulya Süleyman Seba rüyasını gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Ocak ayında tüm Camiamız’ın katılacağı coşkulu bir törenle BJK Fulya Süleyman Seba projesinin kurdelasını kesmeyi planlıyoruz. Beşiktaşımız için yine çok önemli olan BJK İnönü Stadı projemiz için de yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. BJK İnönü Stadı projemizi mutlaka Beşiktaşımız’a kazandıracağız ve Kulübümüz’ün her alanda rakiplerinin önünde olmasını sağlayacağız.

Beşiktaşımız tüm bu hedeflerine Camiamız’ın tek yürek olmasıyla, birlik beraberliğimizle ulaşacaktır. Önümüzdeki günlerin Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için çok daha güzel ve aydınlık olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Büyük Beşiktaşımız’ın mutluluğunu ve övüncünü birlik ve beraberlik içinde yaşayacak ve de taraftarımızın tribünde söylediği şarkının sözlerini hep birlikte haykıracağız;

“Övünmekte çok haklıyız, çünkü BEŞİKTAŞ’lıyız...”

Hepinize tüm sevdiklerinizle mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyor, saygılar sunuyorum.

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Umit Bayezit
10-10-2008, 13:53
öngörüsü olmayan basiretsiz bir adam yıldırım demirören

vermemiş mabut neylesin mahmut misali...

yönetim istifa.

Necdet Bulut
11-10-2008, 00:33
sizin BEŞİKTAŞLI olmanızla en büyük utancı yaşıyorum sayın demirören!!!!

Cem Ozel
11-10-2008, 00:39
sizin BEŞİKTAŞLI olmanızla en büyük utancı yaşıyorum sayın demirören!!!!

Ömrümüz vefa ederse gittikleri günü hep birlikte kutlayacağız.

Gursel Metin
11-10-2008, 00:49
Yalan söylemeyin o adam yazı mazı yazamaz başlık değişsin bence...

Necdet Bulut
11-10-2008, 00:53
Ömrümüz vefa ederse gittikleri günü hep birlikte kutlayacağız.

umarım o güne kadar beşiktaşımızın değerlerinden geriye kalan bir şeyler olur,,,
hergün değerlerimiz eriyor bu beni anlatılmaz derecede üzüntüye sevk ediyor arkadaşım,,,

Sinan Kara
11-10-2008, 00:58
gürsel metin seni alkışlıyorum:)
yorum budur..

Cem Ozel
11-10-2008, 01:05
Yalan söylemeyin o adam yazı mazı yazamaz başlık değişsin bence...

Resmi sitede öyle yazıyordu. onların yalancısıyım :)