Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistem değişiyor !..
Mustafa Fatih
11-10-2008, 19:58
Sistem değişiyor !..
Beşiktaş yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile birlikte sistem değişikliğine gidiyor.
Eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uyguladığı çift ön liberolu sistemden vazgeçecek olan Denizli'nin yorum yaptığı dönemlerde 'İbrahim Toraman mutlaka bu takımda oynamalı'dediği ve bu nedenele de takımı 3-5-2 sisteminde oynatacağı öğrenildi.
3'lü savunmada Zapo Sivok ve Toraman'a görev vermeyi planlayan Denizli'nin 5'li orta alan kurgusunda ise Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Uğru İnceman, Delgado ve Tello'yu oyanatacağı belirtildi.
Yorum yaptığı dönemlerde Holosko'nun sağ kanatta verimli olamadığını dile getiren Denizli'nin ileri ikilide Holosko ile birlikte Bobo'ya görev vereceği bildirildi..
kaynak: ligtv.com.tr
"bence harika olur"
Hakan Kirezci
11-10-2008, 20:33
Yalan bildirilmiş.
Sinan Kara
11-10-2008, 22:15
aynen hakan abi kaynak fena sallamış,iş olsun diye sistem yazmışlar resmen:)
Mustafa Fatih
11-10-2008, 23:11
yalan yada değil, iyi olmaz mı ?
İsmet Hakan Kara
11-10-2008, 23:15
Bu sistem normalde çok zor uygulanan bi sistemdir ama bizim defans oyuncularımız sağlam olduğu için bence olabilir.. Ama asılsız haber olduğu belli =)
Mert Iyigun
11-10-2008, 23:38
3-5-2 ortada bi sistem bence. Seyir zevki de verebilir, ortasahada çok top kaybedilirse insanı fitil de edebilir.
Hakan Kirezci
12-10-2008, 00:18
Yahu çocuklar siz şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz...
6 kişiyle savunma yapıp habire gol yiyen, kanat hücumunu ise zaten unutmuş bir takımımız var. Sıradan iki tane açık oyuncumuz yokken 3-5-2 nin kanatlarında kimin oynayacağını düşünüyorsunuz da pek bir mutlu oldunuz. Her maç üçlük beşlik oluruz yahu... bilgisayarda bile 3-5-2 oynamaz bu takım. Boşverin siz kıl tv yün tv nin televole muhabirlerini.
Cem Ozel
12-10-2008, 02:16
4 1 3 2 olmasın sakın
Akin Akoglan
12-10-2008, 09:46
4 1 3 2 olmasın sakın
başka bir sözüm ona basın kuruluşuda bu şekılde bir diziliş olacağından bahsediyordu
Gokhan Akyol
12-10-2008, 12:31
kanat oynayabilecek oyuncumuz yokken 3-5-2 çok da uygulanabilir değil bence kaldıki bizim defansında maşallahı var. 3-5-2 sistemi manager oyunlarında bile zor uygulanan bir sistem :)
kaldıki teknik direktörün yaptığı yorumlardan ben 3-5-2 sistemi oynatacağını düşünmüyorum.4-1-3-2 gibi bir sistemle oynatacağını düşünüyorum.birde tandoğan kadroda yer alabilir.
Mustafa Fatih
12-10-2008, 22:13
kanat oynayabilecek oyuncumuz yokken 3-5-2 çok da uygulanabilir değil bence kaldıki bizim defansında maşallahı var. 3-5-2 sistemi manager oyunlarında bile zor uygulanan bir sistem :)
.
serdar özkan, ali tandoğan , aydın karabulut, tello (kanat oyuncumuz yoq...)
Ahmet Ozgul
14-10-2008, 01:33
ben sisteme inanmam kardeşim sahada uyumadan futbol oynayalım yenemeyeceğimiz takım yok
Hakan Kirezci
14-10-2008, 10:56
Fatih o saydığın kanatlar 3-5-2 de mangal bile yellemez.
Umit Bayezit
14-10-2008, 11:10
olmaz o iş
bu takım nasıl tek forvetle oynayamazsa orta saha kurgusu sebebiyle 3-5-2 yi asla oynayamaz keşke oynayabilsek deli gibi mücadele bol pozisyon ve gollerle süslü bir takım izlesek ama olmaz
hoca yaratacağım derken bunumu kastetti acaba
bizim eşeklerden arap tayı olurmu? ne dersin cem atın eşeğin uleması sensin :D
yönetim istifa.
Mustafa Fatih
15-10-2008, 14:54
Fatih o saydığın kanatlar 3-5-2 de mangal bile yellemez.
iyi bir serdar özkan ve tello 3-5-2de takımı uçurur söz konusu kanatlar ise ? ancak diğer bölgelerden pek umudum yoq özellikle defans
"çok isterim böyle bi sistemle oynamayı ama olmaz gibi"
Sinan Kara
15-10-2008, 19:21
az kaldı pazara hep beraber görürüz:)
Uğurcan Erdem
15-10-2008, 19:29
iyi bir serdar özkan ve tello 3-5-2de takımı uçurur söz konusu kanatlar ise ? ancak diğer bölgelerden pek umudum yoq özellikle defans
"çok isterim böyle bi sistemle oynamayı ama olmaz gibi"
abi "yoq" değil işte adam gibi yok yazamıyormusun ?
bu arada bu tello takımı nereye uçuruyo ?
Mustafa Fatih
15-10-2008, 20:15
abi "yoq" değil işte adam gibi yok yazamıyormusun ?
bu arada bu tello takımı nereye uçuruyo ?
yoq olayına biraz daha dikkat ederim...
tello konusuna gelince tello'nun ilk geldiği yıl Beşiktaş'ın SOL kanadını nasıl uçurduğunu herkes gördü eğer ilk geldiği gibi çalışır ilk geldiği yıl gibi oynarsa ki; aynı şeyler serdar özkan içinde geçerli kanatlar uçurur Beşiktaş'ı
Uğurcan Erdem
15-10-2008, 21:19
yoq olayına biraz daha dikkat ederim...
tello konusuna gelince tello'nun ilk geldiği yıl Beşiktaş'ın SOL kanadını nasıl uçurduğunu herkes gördü eğer ilk geldiği gibi çalışır ilk geldiği yıl gibi oynarsa ki; aynı şeyler serdar özkan içinde geçerli kanatlar uçurur Beşiktaş'ı
evet ilk geldiği günler öyleydi ama son zamanları gerçektende çok kötü...
Son zamanları dediğim, geçen yılın devre arasından beri bi tane maç göster bana güzel oynadığı ama inş. düzelir...
Orçun Masatçı
16-10-2008, 04:53
aydın karabulut'a oldukça umutlu bakıyorum. bence takımın geleceği olacak oyunculardan biri. daha fazla şans verilse bence yeterliliğe kavuşur. tello'nun da iyi olduğunu düşünüyorum ama serdar ve aliyle olmaz bu iş attığımızdan fazlasını yiyebiliriz. ama yemiyedebiliriz :)
Fatih Alper Ozen
16-10-2008, 15:29
aydın karabulut'a oldukça umutlu bakıyorum. bence takımın geleceği olacak oyunculardan biri. daha fazla şans verilse bence yeterliliğe kavuşur. tello'nun da iyi olduğunu düşünüyorum ama serdar ve aliyle olmaz bu iş attığımızdan fazlasını yiyebiliriz. ama yemiyedebiliriz :)
Ben de Aydın ın oynaması gerektiğini düşünenlerdenim.Tello bence çok iyi bir oyuncu değil.Geçen sene ilk yarı maçlarında iyiydi.Sonra büyük bir düşüşe geçti.Arada 1-2 iyi maç çıkardı ama istikrar yok.Yerinde oynamıyo falan söylemleri ise bahane.Her yerde oynadı,verimli olamadı.Onun yerine Aydın oynasaydı bence daha iyi bir sol kanadımız olurdu.Sağ kanatta ise tartışmasız Serdar Özkan.Ekrem Dağ da aslında çalışkan ve yetenekli onun da biraz dakika bulup takıma katkısı gerekli.Bu anlatılan sistem biraz riskli ama iç sahada çok zorlu olmayan rakiplere karşı uygalınıp verim alınıcak bir sistem bence.Zor deplasman ve derbi maçlara bu taktikle çıkılmaz o ayrı.
Bülent Acar
16-10-2008, 19:56
Toromanın bile adının geçtigi sistemde bakıyorumda nobre nerede göremiyorum.Nobre şu aralar formda devamlılıgının gelmesi için ilk 11 de sahaya cıkmalı
Umit Bayezit
16-10-2008, 20:23
atamayabilirizde hocam :D
yönetim istifa.
Zulfikar Kaya
18-10-2008, 20:15
Bu takima ara transferde Caner Erkin ve Mehmet Topuz kazandirilabilinirse 3-5-2 de, 4-4-2 de, 4-3-3 te, 4-3-1-2 de yani kisaca her sistem rahatlikla uygulatilabilinir onemli olan orta sahada kanatlari iki yonlu calistirabilecek 2 saglam oyuncu alabilmekte.simdi aydin ve serdar ozkan diyeceksiniz ama ikiside hucumda yaratici fakat defansta sadece gencliklerinin verdigi enerji ile kosuyorlar her kosan oyuncuda takim savunmasina katki sunamiyor ,onemli olan savunmada dogru yer tutmasini bilip dogru yerde dogru hamleyi yapabilmek.Zaten son dort yildir basarisizligin altindaki en buyuk neden orta saha oyuncularinin ya sadece hucumcu yada sadece defansci olmalari bu yil ilk defa Ugur gibi birazda olsa iki yonlu bir oyuncu alindi buna her iki kanadada ayni ozelliklerde iki oyuncu daha alinirsa basari gelebilir sahada.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.