Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Beşiktaş'ın borcu!
Akin Akoglan
12-10-2008, 13:25
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inandığını söyledi.
Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Kenan Öner, kısa süre önce teknik direktör değişikliğine gittiklerini hatırlatarak, ''Bu konuda Divan Kurulu başkanımız çok doğru tespitler yaptı. Çalışanımızın arkasından konuşmak istemiyoruz.
Bundan sonra başarılar diliyoruz. Yıllardan beri hem sporculuğunda hem de teknik adamlığında Beşiktaş'a gelmek için istekli olan Mustafa Denizli ile anlaştık. Kendisine başarılar diliyoruz. Başarılı olacağına da inanıyoruz'' diye konuştu.
Bu sezon teknik heyetin isteği doğrultusunda şampiyonluk yolunda mücadele edecek bir kadro oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Öner, ligde yollarına devam ettiklerini ifade ederek, ''UEFA Kupası'na maalesef çok erken veda ettik. Bu da bizi çok üzmüştür'' dedi. Öner, daha sonra amatör şubeler, idari ve mali konularla ilgili divan kurulu üyelerine bilgi verdi.
TOPLAM BORÇ 115.6 MİLYON YTL
Beşiktaş Kulübü'nün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğu açıklandı. Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, Ritz Carlton Oteli'nde düzenlenen Divan Kurulu toplantısında, denetleme kurulu raporunu aktardı. Kuş, siyah-beyazlı kulübün toplam borcunun 115.6 milyon YTL olduğunu, bu borcun 50.6 milyon YTL'sinin Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğunu ifade etti.
Bülent Acar
12-10-2008, 13:47
Suyundanda koy.
Barış Şahinler
12-10-2008, 13:47
51 milyon doları bu yıldırım demirören nereye vermiş söylesin bi.
şuana kadar aldığı 60 futbolcu ve yolladığı 4 tekniktirektöremi vermiş.
EVET.
eeee ozaman direksiyonda yıldırım demirören varsa 51 milyon dolar ı kendi cebinden çıkacak hatta hatta alkolsüz arac kullanmaktan ehliyetide yokmuş o zaman kulübün kaynaklarınıda iç ettiğinden kasayı boşalttığından diğer borçlarıda o ödeyecek yoksa aksinimi iddia ediyor.
Bu kulubün içine ettin YD birde bana borcunuz mu var diyorsun senin ben Beşiktaşlılığına emi. Yaktın bizi.
İstifa et 116 milyon doları öde ve git ozaman sana adam derim ben.
SANA BAKKALI EMANET ETSEK 2 GÜNDE BATIRIRSIN.............
Sinan Kara
12-10-2008, 20:03
az mış yaw...
Deniz Akkuş
12-10-2008, 20:54
hımm...
Sinan Kara
12-10-2008, 21:16
daha kulübü batıramadı,siz o zaman görün borcu harcı!!!
bunlar iyi günler...
Suleyman Korkmaz
12-10-2008, 23:07
bu kadar sahipsizmiyiz? bu adama mahkum olduk
Zaza Karatas
13-10-2008, 08:08
varmis biraz ama bisey olmaz buyuk baskan yapar biseyler :(;/
Zaza Karatas
13-10-2008, 09:18
bu borcla bu yonetimi kim alir ?:(
Polat Can
13-10-2008, 11:12
Benim anlamadığım vakti zamanında...bunlar neden tepki vermiyor,yoksa bunlar yönetimi adamı mı? diyip satılmış çArşı diye bağırıp iftira atanlar nerde?
Divana Kurulu tepki vermiyor,eleştiri yok Genel Kurul tepki vermiyor,eleştiri yok
Madem çArşı satıllıksa peki bunlar ne oluyo.... Yada çArşı bunlardan daha üst bir makamdamı?.. ah Beşiktaş'ım ahh...
Cem Ozel
13-10-2008, 11:42
sıfırlayıp öyle gidecek. başka yolu yok.
Umit Bayezit
13-10-2008, 16:40
bıraksın almayan puşttur (kendi adıma konuşuyorum :D )
BEŞİKTAŞ tan ve BEŞİKTAŞ başkanlığından bahsediyoruz dostlar BEŞİKTAŞ başkansız kalmaz.
yanlış hatırlamıyorsam yönetimi aldıklarında kulübün 6 yıl vadeye yayılmış 20 mlyn dolar civarında borcu buna karşılık 15 mlyn dolar/yıl civarında geliri vardı
şimdi borç yaklaşık 90 mlyn dolar ve gelecek gelirlerinin bir kısmı harcanmış kırdırılmış gelecek temlik altına alınmış durumda
vereceğin çok hesap var yd. ancak yapman gereken çok basit bir kez olsun madem BEŞİKTAŞ lısın al kebini önüne bir muhasebe yap yol ayan beyan ortada istersen bir daha hatırlatayım
ne kadar davul zurna az gelsede sizlere;
yönetim istifa.
Akin Akoglan
08-01-2009, 11:10
Demirören 59 milyon TL alacak
Mali yönden büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, yine Başkan Yıldırım Demirören’in eline baktı. İki aydır sporcularına para ödeyemeyen siyah-beyazlılar, Başkan Demirören’in verdiği 7 milyon TL. ile personelinin geçmiş dönem alacaklarını kapadı.
Futbolcuların yanısıra, basketbol, voleybol ve diğer branşlardaki sporculara da ödeme yapan kulübün başkana olan borcu biraz daha arttı. Daha önce 52 milyon TL olarak açıklanan Demirören’in alacağı böylece 59 milyon TL’ye çıktı.
İlk yarı sonuna kadar parasal nedenlerden dolayı oyuncularını motive etmekten zorlanan Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, bundan dolayı Başkan Yıldırım Demirören’e, yöneticiler aracılığıyla teşekkür ettiği öğrenildi. Kulübün transfer konusunda da yine Demirören’in cebine baktığı, iyi bir isimle anlaşılması durumunda yine başkanın yardımcı olacağı vurgulandı.
Neyzen Ünal
08-01-2009, 12:17
çok sayın başkanım!!!
SANA BORCUMUZ OLMAYA BORCUMUZ VAR
AMMA VELAKİN BU GÜNLERDE ELİMİZ PEK DAR
SEN HER İHTİMALE KARŞI HAKKINI HELAL ET
BU İŞİN SONUNDA MALUM EL HAREKETİNİ YAPMAKTA VAR.
(MALUM HAREKETİN AÇIKLAMASI: sağ el yumruk şeklinde biraz havaya kaldırılır,ve baş parmak işaret parmağıyla orta parmağın arasından iyicene geçirilir ve daha sonra sol elimizin içi yukarı gelecek şekilde açılır,sağ elimizi açılmış olan sol elimizin avucundan seri bir biçimden geçirilerek şrrrrakkk diye ses çıkartılır. solak olan arkadaşlar ise bu hareketin açıklamasını tam ters olarak uygulayacaklardır.)
KISACASI SEVGİLİ BAŞKANIM ÖDEME EN SON BU HALİYLE YAPILACAKTIR ZAT-I ŞAHANENİZE...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.