PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİNAN ENGİN Geri mi dönüyor?

Mustafa Fatih
17-10-2008, 09:47
Geri mi dönüyor?
Beşiktaş'ta futbolcularin Engin'i istediği öne sürüldü !.. Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in iddiasına göre Kaptanlar Delgado ve Nobre, Genel Sekreter Kenan Öner ile görüştü ve Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerini söyledi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de "Sinan’ın takımın başında olmasından mutluluk duyarım" diyerek konuya yeşil ışık yaktığını önesüren İsmail Er'in haberi şu şekilde:

Beşiktaş’ta Mustafa Denizli dönemi başlayalı kısa bir dönem oldu ama futbolcular görevini bırakan menajer Sinan Engin’in tekrar geri dönmesi konusunda fikir birliğine vardı. Kaptanlar Delgado ve Nobre, genel sekreter Kenan Öner ile bir araya geldi, takım arkadaşlarının isteklerini iletti. Delgado, sezon başından bu yana yanlarında olan Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerini belirtirken, "Sinan Engin bizlerin her türlü sorunları ile ilgileniyor. Futbolun içinden geldiği için önemli bir tecrübe. Sinan’ı takım olarak tekrar aramızda görmek istiyoruz" dedi.

"MUTLULUK DUYARIM"
Mert Nobre ise şöyle konuştu: "Menajerimiz bizler kadar teknik heyetimize de sahip çıkıyor. Desteği ile bizlere moral veren ve hırslandıran Sinan Engin’in geri dönmesi en büyük arzumuz." Mustafa Denizli ise Sinan’ın takım işlerine hiçbir zaman karışmadığına değinerek geri dönmesini istediğini söyledi. Denizli, "Sinan Engin benim çok eski arkadaşım, dostum. Futboldan anlayan Sinan Engin’in takımın başında olmasından mutluluk duyarım. Engin’i ısrarından caydırarak eski görevine getirilmesi iyi olur" dedi.

Genel sekreter Kenan Öner ise "Yönetim olarak Sinan Engin’in tekrar geri dönmesi konusunda çalışma yapacağız." dedi.

Mustafa Fatih
17-10-2008, 09:51
haber doğruysa benim burnuma kötü kokular geliyor inşallah haber yalandır

Namik Kartaloglu
17-10-2008, 10:27
Yine Bir Ismail ER duzmecesi... Yav bu adam Kemalettin Tugcuyu bile gecti nasilda diziyor.

Vedat Benakay
17-10-2008, 10:37
geri donerse hic sasirmam...cunku artik sasirma limitim doldu her seyi normal karsiliyorum...

Mustafa Fatih
17-10-2008, 10:46
geri donerse hic sasirmam...cunku artik sasirma limitim doldu her seyi normal karsiliyorum...

katılıyorum vedat abi hatta sinan gelmezse şaşırırım adam zaten giderken takımdan kopmadım dışardan destekleyeceğim dedi.

Namik Kartaloglu
17-10-2008, 10:48
eee iyi ya Gitsin kadiköyden baksin ordan daha guzel görunuyor Besiktas

Cem Ozel
17-10-2008, 10:57
bir İsmail Air haberi. S.E. için yoklama çekiyordur.

Akin Akoglan
17-10-2008, 12:08
zürriyet gazetesi ismail er sinan engin haber hiç inandırıcı değil hayal gücü bile yok adamlarda

Umit Bayezit
17-10-2008, 12:13
BEŞİKTAŞ'a dönemez gayride nereye isterse dönsün

yönetim istifa.

Emre Yüksel
17-10-2008, 15:06
Kulübümüz’den Açıklama
17.10.2008 13:57

Hürriyet Gazetesi’nde bugün “Futbolcular Engin’i İstedi” başlıklı haberle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır.
Haberde yer alan, takım kaptanlarımız Delgado ve Nobre’nin Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner’e, eski menajerimiz Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerine dair bir talepte bulundukları iddiası asılsızdır. Kaptanlar ile Kenan Öner’in arasında bu konuda herhangi bir görüşme olmamıştır. Kamuoyunun bildiği üzere Sinan Engin kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır.

Aynı haberdeki, bu konuyla ilgili Yönetim Kurulumuz’un çalışma yapacağı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Bu konuyla ilgili bu şekilde, hiçbir basın organına ve basın mensubuna herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Cem Ozel
17-10-2008, 15:10
İsmail Air'e yalancımı diyorlar.. ayıp.

Safak Batman
17-10-2008, 15:45
nabız yoklamak için yapılan haberlerden bir tanesi."Gazeteci" İsmail Er yine ısmarlama bir haber yapmış,oturduğu yerden.

Erdal Arayici
17-10-2008, 21:47
insallah haber yalan olur, sinan engini istemiyoruz,bu adamdan biktik.
fenere gitsin

Emre Yüksel
17-10-2008, 21:56
insallah haber yalan olur, sinan engini istemiyoruz,bu adamdan biktik.
fenere gitsin

Kulübümüz’den Açıklama
17.10.2008 13:57

Hürriyet Gazetesi’nde bugün “Futbolcular Engin’i İstedi” başlıklı haberle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır.
Haberde yer alan, takım kaptanlarımız Delgado ve Nobre’nin Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner’e, eski menajerimiz Sinan Engin’i tekrar aralarında görmek istediklerine dair bir talepte bulundukları iddiası asılsızdır. Kaptanlar ile Kenan Öner’in arasında bu konuda herhangi bir görüşme olmamıştır. Kamuoyunun bildiği üzere Sinan Engin kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır.

Aynı haberdeki, bu konuyla ilgili Yönetim Kurulumuz’un çalışma yapacağı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Bu konuyla ilgili bu şekilde, hiçbir basın organına ve basın mensubuna herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Serkan Keskin
17-10-2008, 22:22
kulup o kadar yanlış işlere imza atıyoki yalanlasada inanmak zor geliyo insana en yakın olanı denizli için sayın başkanımızn söyledikleri ve sonrası...

Ozkan Agtas
18-10-2008, 00:13
bence haber balon!aksi olursa...bu futbolcularda hep bir sahip arayisi icindeler derim!

Murat Aru
18-10-2008, 00:38
Sinan Engini Özledim onsuz ne bir komplolu günümüz nede saçma salak günümüz oluyor bu monotonluk forumada yansımış, öle herşey yolunda gidince kimseninde bişi yazası yok.

Tabiki birçok midenin kaldırmayacağı işler var Beşiktaşta ama ne bileyim biraz daha aktüel iğrençliklere ihtiyaç vardı.

Neredesin Sinan Ağa, seni özledi bu Halk.

Beşiktaş'a gelemesende tekrardan bari bir TV ye çık göster dosta düşmana kendini. salya Sümük kattığın yorumlardan muaf tutma bizi.

Namik Kartaloglu
18-10-2008, 01:30
Ne cabuk Özledin ya sinani. Beni yokken özlememistin. helal sana sinan Bak Muratin kalbinde ne yer yapmissin.

Murat İscan
18-10-2008, 17:48
s.e geri dön geri dön ne olur geri dön ama doğduğun topraklara yuvaya dönme yani=)=)

Mehmet Gurman
05-11-2008, 12:55
o herif geri dönerse şampiyonluğu unutun arkadaşlar

Barış Şahinler
05-11-2008, 15:14
Dalgınlığıma geldi, "Yeter yahu" dedim, başlığa girdim bir baktımki eski haber, şimdide bir oh çektim ki dağlara taşlara.

Suleyman Korkmaz
05-11-2008, 17:51
bence silinsin bu başlık