Orijinalini görmek için tıklayınız : Tsl 8.Hafta | BEŞİKTAŞ (1)-Sivasspor (1) | 24 Ekim Cuma | Saat: 20:00 | Bjk İnönü
Uğurcan Erdem
21-10-2008, 18:04
BEŞİKTAŞ-Sivasspor
Turkcell Süper Lig
24 Eki 2008-20:00
Stad: BJK İnönü
Maç Öncesi Ve Sonrası Tüm Yorumlar...
Namik Kartaloglu
21-10-2008, 18:18
Gecen sene Biz o maci vermistik bu sene de biz bu maci alacagiz. Kisacasi maci ya alacagiz, ya da alacagiz!
Akin Akoglan
21-10-2008, 19:36
Kaleci Petkoviç'in bu sabah yapılan antremanda parmağı kırılmış ve 8 hafta oynamayacakmış.
Ercan Kartal
21-10-2008, 19:49
milliyetin haberine gore gokyuzunde kartallar geziyormus sivasta
o kartallar kimin ruhunu tasiyor oralarda
Derya Banu Akgul
22-10-2008, 16:38
Ben cuma günü nasipse tribündeyim.Mutlaka 3 puan almalıyız sivas iyi takım bence bu hafta rakiplerin işi de zor biz mutlaka yenmeliyiz.
Sinan Kara
22-10-2008, 23:47
inşallah yeneriz...
Necdet Bulut
23-10-2008, 01:28
gecen senekı sivas maçı aklıma geldi o soğuk ve yağmurlu bir gündü paf takımını sahada görmek içinde gitmiştim 8-0 ardından !!y ,d ye içimdeki sesi haykırmak için haykırdımda ama nafile aradan bır yıl gecti sözünün eri olmayan adına başkan bile denmiyecek kişi hala o şerefli yerde oturuyor,, sivası yensek ne olurki !!!
Deniz Akkuş
23-10-2008, 11:46
o maçı çok iyi hatırlıyorum sevgili necdet.. o maç ilk gittiğim maçtı..o günkü yağmuru hiç unutmam çorabıma kadar ıslanmıştım öyleki ancak trende ısınmıştım :D:D ama o maçı sivas hak etmişti adamlar oynamış ve almıştı.. bizdende en iyi oynayan yada sahada basılmadık yer bırakmayan hugien'di.. bu maç ne olur bilmem dilerim güzel bir maç olur...
Akin Akoglan
23-10-2008, 13:43
maçın hakemi halis özkahya....
Zaza Karatas
23-10-2008, 13:44
kartal haberi dogru BJK tv de gostermislerdi :) 2.kalecileri eskiden bizde forma giyen Volkan Unlu diye biliyorum fena kaleci degil ama hata cok yapiyo tek umudum galibiyet
Hakan Kirezci
23-10-2008, 13:46
Fark olur...
Uğurcan Erdem
23-10-2008, 14:00
Bu arada Düdükler:
(O) HALİS ÖZKAHYA
(Y) CEM SATMAN
(Y) VOLKAN NARİNÇ
(D) GÖKHAN GÜNEŞER
Murat Ödemiş
23-10-2008, 19:06
Hakan Kirezci
23-10-2008, 19:24
Olmuş Murat artık deneme...
Deniz Özdemir
23-10-2008, 22:07
Bu arada Düdükler:
(O) HALİS ÖZKAHYA
(Y) CEM SATMAN
(Y) VOLKAN NARİNÇ
(D) GÖKHAN GÜNEŞER
halis özkahya benim favorilerim arasında..bu maçta başarılı olmasını canı gönülden istiyorum:) yardımcı hakem Cem abiye gelince kendisi inönünün atmosferini çok beğeniyor.aramızda kalsın:D diğerlerini tanımadığım için yorum yapamıyorum...
maça gelince sivas bizi zorlar gibi ama yinede maçı kazanırız diyorum..
M.Ilke Bortacina
23-10-2008, 22:16
Skor yok Tahmin Yok.. Tek cümle.. Bu Maç Bizim !!!
Namik Kartaloglu
23-10-2008, 22:40
3veya 4-0 bizim olurmu Ilke? Hakan abinin teorisinden yola cikiyorum. MD ilk maclarinda gol olur yagar demisti ya..
Suleyman Korkmaz
23-10-2008, 23:22
bu maçı 3 2 alırız
Necdet Bulut
24-10-2008, 02:59
y,d gelmez ıse maca alırız !!!!
Tuncer Çınar
24-10-2008, 12:38
rahat geceriz..cekemeyen anten taksın ul@nnnnn
Dağhan Ayhan
24-10-2008, 14:16
mabette 11 mücadeleci sahada ve binlerce mücadeleci tribünde iken bizim bugün yenilmek gibi bir olayımız olamaz kesin alacağız yiğidolar yanlış anlamasın ama yeneceğiz bugün
Ismail Hakki Demirel
24-10-2008, 19:04
verdiğim sözü yiyemeyecek olup halısaha maçına gitceğimden bu maçı izleyemicem, şefime o kadar da dil dökmeme rağmen :(
Namik Kartaloglu
24-10-2008, 19:56
Inönu deki show görulmesi gerek! Lig TV "gurultu" den(Maci anlatan Melih degil de digeri) rahatsiz oldu kusurumuza bakmasin artik! Cekirdekcilerin Bokluderedeki göruntulerine alisiklar ya. BU hava skora yansisin dilegimle. Haydi kartalim UCMAK ÖZGURLUKTUR! Kim tutar seni.
Namik Kartaloglu
24-10-2008, 20:18
Goooollllll
Namik Kartaloglu
24-10-2008, 20:19
0-1 den 1-1 yaptik. Golumuzu Delgado atti.
Namik Kartaloglu
24-10-2008, 20:36
Sesimizi duyan Delgado bu macta harikalar yaratiyor
Uğurcan Erdem
24-10-2008, 20:55
ilk yarı 1-1 bitti mücadele güzeldi son 10 dk. oyundan düştük sadece ikinci yarıda "golleri" bulacağımıza inanıyorum Delgado ve Sivok güzel oynuyor.
Taraftar süper.
Saldır Beşiktaşım Oley...
Demir Han
24-10-2008, 22:06
Merhaba Arkadaşlar
Bu maç bize şunları da göstermiştir.Bu takımın orta sahası ısrarlı yaratıcılıktan uzaktır.Bunda en baş sorumlu ise Delgado'dur.Hiçbir zaman kendisini bir 10 numara olarak görmedim kendisi zor maçlarda silik kalan sorumluluk alamayan bir 10 numara.Diğer bir yandan ise kaleye bir türlü yüzü dönük olmayan Nobre ve keyifsiz Bobo ...Heleki Holosko...Motive olmuş bir Bobo'nun haricinde takımda kamburdur.Bu adamlar ile bu takım gözle görülür bir başarı yakalayamaz Lig kupası ise hiç önemli değil.
Derya Banu Akgul
24-10-2008, 22:11
Sivas sporun yedek kulubesinden yapılan el hareketini gören varmı arkadaşlar o andan sonra tribün delirdi.Sahaya ayakkabı bile atıldı.Hele maç sonu mehmet yıldızın tribüne yaptığı sesiniz gelmiyor hareketi terbiyesizlikten başka bişey değildi.Yenemediğimiz zaman en çok bunlara deliriyorum.....
Namik Kartaloglu
24-10-2008, 22:15
Berabere bitmesine ragmen seyir anlaminda cok zevkli bir macti. Bu tur maclari gecen haftaki maca tercih ederim. Takimda en verimsizimimizi konusmak gerekirse Tello en ust sirada yer alir. Takimin Yildizi bence Serdar Kurtulustu sahanin heryerindeydi ve hep iyi seyler yapmaya calisti. Macin son dakikalarindaki olay eksi hanemize yazildi. Holosko Yeter artik sira sende! Titre ve kendine dön!
Mustafa Fatih
24-10-2008, 22:23
ben beşiktaşımızın bütün futbolcularını alnından öpüyorum kıran kırana mücadele ettiler hepsi birer aslan gibi oynadılar çalıştılar didindiler ama top sevmedi girmedi işte bir türlü o başka.
yarın gazete başlıklarınıda çok iyi tahmin edebiliyorum skor tabelacı yazarların yazılarınıda ama biz beşiktaşlıyız yemeyiz beşiktaş bana göre çok iyi yolda bugün en az 7 net pozisyonumuz vardı atsak fark yapabilirdik.
mustafa denizli'ye gelince; bana göre tek hatası serdar kurtuluşla başlaması kurtuluş yerine ekrem'i oynatması gerekirdi ve hazır olmadığından dolayı da 2. yarıda s.özkan'ı oynatmalıydı...
AYNEN BÖYLE KARTALIMMM...
Sezen Gunduzalp
24-10-2008, 22:24
Macın yıldızı Sıvok...
Hakan Kirezci
24-10-2008, 22:24
Mustafa hocaaaaa!... Takımın sağ kanadı nerededuuur?!....
Tek bacaklı oyun da yeni moda mıdır. Bu ne hıyarlıktır be birader..
Hangi akla hizmettir? Daha doğrusu hizmet edilecek bir akıl var mıdır?
Sıkıldım ben be arkadaş. 11 kişi çıkıp top oynayacaksınız hepsi bu be kardeşim.
Koy yerli yerine adamları bırak oynasın yahu.
Hay senin taktiğine deee, sistemine deee...
Deniz Özdemir
24-10-2008, 22:25
berabere kalmamıza çok fazla üzülmedim açıkcası çünkü bu oyun beni tatmin etti..hep böyle olsun işte.kötü futbolla kazanmaktansa böyle oynayıp yenilmeyi tercih ediyorum doğrusu..artık sahada mücadele eden bir takım olsun istiyorum.izlemekten büyük keyif aldım...bir Delgado hayranı olarak da şunu söyleyim ki keşke ankarada da bize böyle bir futbol izletseee
Uğurcan Erdem
24-10-2008, 22:26
Yenemesekte böyle beraberlik içinde Takıma Helal Olsun diyorum.
Sezon başından beri ilk kez bu kadar mücadele ettik şansa atılan bir gol vardı.Başkada hiç bir şey yapamadılar...
Ismail Hakki Demirel
24-10-2008, 22:53
maçı izleyemedim ama okuduğum anlatıldığı kadar iyi futbol oynamışız, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek yorum yok...
Emre Yüksel
24-10-2008, 23:02
namağlup'üz..
Tesellimiz olsun gayri...
Sinan Arin
24-10-2008, 23:46
böyle bi delgadonun yeri yedek klübesidir başka biyer değil..2 tane net pozisyonda topu kaleye gönderemeyen, bir kez olsun adam eksiltip güzel bi pas atamayan birisine 90 dk sırf alternatifi yok diye sabredilmezki. yeter delgado yeter holosko
Hakan Kirezci
24-10-2008, 23:49
Arkadaşlar şaka yapıyorsunuz gibi sanki. Güzel oyun oldu diyorsanız ben seyrettiğimden birşey anlamıyorum demek. Bir kere şunu netleştireyim kafamda. Güzel oynuyorsan kazanırsın genelde. Marifet kötü oynarken kazanmaktır iyi oynayıp kaybetmek değil. Takım alenen topaldı yahu. Tamam 3 net pozisyon gol olmadı ama Sivas'a verilen 2 pozisyon ne olacak.
Takımın motoru tam kapasite çalışıyor bu da sizleri yanıltıyor ama araba gitmiyor arkadaşlar çünkü aks kırık.
Neyse, bu akşam bu kadar kötümserlik yeter. Benimki sadece hayal kırıklığı o kadar. Bu kadar kötü bir Sivas'ı güzel oynamış görünerek hala İnönü'de yenememek...
Bilemiyorum gerisini. Belki de sizler haklısınızdır.
Murat Aru
24-10-2008, 23:57
:D
Ben anlamıyorum kıllıgınamı yapıyorlar, neden garip garip taktikler denenir, neden futbolcu adam gibi yerinde oynamaz, neden oyuna müdehale edilmez.
Yahu neden eşşek yükü kadar aldıkları paranın hakkına azıcık emek vermezler. Neden be kardeşim.
Televizyondan nasıl göründü bilemem ama tribünden kocaman bir hiç görüldü!!!
İyi ler vardı, ama kötüleri saymakla bitiremiyeceğim.
Ben çok yoruldum .................................................. ....................
Serkan Keskin
25-10-2008, 00:04
takım henüz maçın başında gol yemesine rağmen maçın genelinde kontrollü oynadı çok cazip fırsatlar ele geçirmesine rağmen son vuruşları yapamadı ben ikinci yarıya göre ilk yarı iyi oynadığını düşünüyorum hakan abinin dediği gibi sağ kanadı kullanamadı hep soldan üzülmez ile bindirmeler yaptı hakem berbattı sürekli lehimize ve hatalı kararlar vererek oyunun soğmasına neden oldu sivasın oyunu kitlemesside katı defans yapmasıda aut atışlarını yavaş yavaş kullanmasıda takımın kötü gözükmesini sağladı. ben maçın pozisyonuna üzülmezin kaleyi bulan şutu diyorum
Suleyman Korkmaz
25-10-2008, 00:49
aynı tas aynı hamam lanet olsun ya
Derya Banu Akgul
25-10-2008, 00:52
Anlamıyorum yahu hem mücadele var diyoruz iyi futbol diyoruz ama sonuca sanırım bakmıyoruz.Bence senelerdir fb galibiyetlerinden alışkanlık oldu bizde bu avuntuluk..
Murat Aru
25-10-2008, 02:33
Valla vatandaşın teki numaralıdan ayakkabı attı, heralde başka bişi kalmamıştı atacak. Bu başka bişi atmak için arayıpta bulamayan vatandaşın tekide kapalıdaydı, oda salladı ayakkabısını. Kapalıdan diğer bir vatandaşta atacak ayakkabısıda olmadığından kendini sahaya attı.
Hayır korkum şu: yakında bütün bir sıtat ayakkabı atma furyasına kapılırsa 80 bin ayakkabı eder fena durum.
Malum Dünyadaki krizin büyük etkisinde kalan bizlerde yakında atacak ayakkabıda olmayacağına göre 40 bin kişi kendini sahaya atarsa ozaman ne olur orasını bilmiyorum.
Bakalım kunduraların cezası ne olacak...
kundurama kum doldu atmaya kürek gerek
nazlı yarin yanında yatmaya yürek gerek
amman başım nanay
ağrıdı dişim nanay
çok içmişim nanay
nanay gülüm nanay
nanay balım nanay
duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur
kör olası kaynana kapıda hanek mi olur
amman başım nanay
ağrıdı dişim nanay
çok içmişim nanay
nanay gülüm nanay
nanay balım nanay
duvara mıh çakaram sen sallan ben bakaram
mendilin kirlendikçe sen gönder ben yıkaram
amman başım nanay
ağrıdı dişim nanay
çok içmişim nanay
nanay gülüm nanay
nanay balım nanay
yukarıda sözleri olan parçayı dinlemek isteyenler şu linge bir baksın (Türkan Şoray'da Türkan Şoray Hani: http://www.youtube.com/watch?v=cU01JEVgrmU
Birde Başka bir türkü var onunda sözleri "Kundurama Kum doldu" ile başlar onuda bu lingden dinleyin, trt korosu söylüyor: http://www.turkutadi.com/trt-korosu-gide-gide-kundurama-kum-doldu/
M.Ilke Bortacina
25-10-2008, 09:45
Eeee muratçığım sonunda iyice manyaklaştık yani :) Beşiktaş aşkı kriz falan dinlemez.. :)
Maça gelince yeni bir sisteme ayak uyduramayan futbolcularımız vardı.. dün nedense nobre ve boboda çok sıkışık oynadılar.. ve bir çoğunuz delgadoyu suçlarken ben bu iki nacizade golcumuzun ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim.. beşiktaşa golcu sıfatınızla geldiniz bir çok maçta gol atabilirsiniz ama önemli olan bu tarz dişli takımlara karşı kritik maçlarda gol atmanızdır, ayrıca sanırım mustafa hocanın 5 li orta sahanın kanatlarını iyi bir analiz etmesi gerekiyor.. yahu bek adam (i.üzülmez) ne ortalar yaptıda tello ayağındaki bütün topları ezdi.. ama yinede mücadele fena değildi.. eğer takım 3-5-2 ye alışırsa ve ayaklarındaki topu ezmezlerse sanırım bundan sonraki maçlar daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..
Mustafa Fatih
25-10-2008, 10:12
Eeee muratçığım sonunda iyice manyaklaştık yani :) Beşiktaş aşkı kriz falan dinlemez.. :)
Maça gelince yeni bir sisteme ayak uyduramayan futbolcularımız vardı.. dün nedense nobre ve boboda çok sıkışık oynadılar.. ve bir çoğunuz delgadoyu suçlarken ben bu iki nacizade golcumuzun ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim.. beşiktaşa golcu sıfatınızla geldiniz bir çok maçta gol atabilirsiniz ama önemli olan bu tarz dişli takımlara karşı kritik maçlarda gol atmanızdır, ayrıca sanırım mustafa hocanın 5 li orta sahanın kanatlarını iyi bir analiz etmesi gerekiyor.. yahu bek adam (i.üzülmez) ne ortalar yaptıda tello ayağındaki bütün topları ezdi.. ama yinede mücadele fena değildi.. eğer takım 3-5-2 ye alışırsa ve ayaklarındaki topu ezmezlerse sanırım bundan sonraki maçlar daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..
her konuda katılıyorum sana ilke abi, fakat tello konusunda hayır tello belki çok fazla orta yapamadı ama takımın jokeri gibiydi iyi oynadı iyi mücadele etti haklı olarak da yoruldu ve oyundan alındı
tello bana göre maçın iyilerindendi...
Ozkan Agtas
25-10-2008, 13:54
yaklasik 10 senedir ibrahim uzulmezi izlemekten,artik turkiyede ve dunyada sol bek olmadigina ve ondan dolayi yonetimin ve teknik ekibin bize onu izlettirdigine inaniyorum!!!!
Gursel Metin
25-10-2008, 14:27
yaklasik 10 senedir ibrahim uzulmezi izlemekten,artik turkiyede ve dunyada sol bek olmadigina ve ondan dolayi yonetimin ve teknik ekibin bize onu izlettirdigine inaniyorum!!!!
Üzülmez dün gece hem sol bek oynamadı hemde hayatının oyununu oynadı özellikle ikinci yarı.Zaten birkaç oyuncu dışında kisenin sabit bir mevkisi yoktu dönerek oynuyorlar acaip acaip:) Rüştü bile bol bol ceza yayına orta yaptı:)
Ali Erken
25-10-2008, 17:03
dun o kadar iyi oynadık gibi gozuktu cunku sivas acayip mucadele etti.
benim anlamadığım o kadar mucadele ve taraftara rağmen maçı neden kazanamadık?
delgado'ya göre sistem kuruyoruz. Delgado sistemi bozuyor. Delgado oynamazsa başka birşey oynayabiliriz. Neden illa ki Delgado oynamalı ki?
Namik Kartaloglu
26-10-2008, 18:07
Bugun Trabzon-Antep maci beraberligiyle Lider Yine BESIKTASIMIZ
Mustafa Fatih
26-10-2008, 18:40
''kaybedilen puanlar şampiyonluğu engelleyecek kadar olmayacak'' M.D
Safak Batman
26-10-2008, 19:03
şuandaki puan durumu (http://www.halkintakimi.com)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.