Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakaryaspor - Tatangalardan Çağrı
Özgür Ergün
21-02-2007, 19:44
Aşaığdaki yazı www.tatangalar.com (http://www.tatangalar.com) sitesinde yayınlanmıştır. Onları bu tavrılarında dolayı destekliyorum.
(Konunun önemi ve bu alanın açık alan olması sebebi ile başlığı burda açtım. Uygun görülmez ise arkadaşlar gereken uygulamayı yaparlar)
Ben elimden gelirse eğer formamla maça gideceğim.
"18 Şubat 2007 tarihinde meydana gelen olayda, Aykut ADIYAMAN kardeşimizin hayatını kaybetmesi sonrasında; farklı renklere gönül vermiş olmalarına rağmen; büyük bir dostluk ile acımızı paylaşan tüm takım taraftarlarına sonsuz şükranlarımızı sunarız.
Bazen aynı okulda sınıf arkadaşlığı yapıyoruz, bazen aynı mahallede komşuluk... Kimi zaman aynı safta namaz kılıyor, kimi zaman da toplumsal bir mitingde birlikte slogan atıyoruz...
Aynı sınıftan, aynı mahalleden, aynı binadaki farklı işyerlerinden çıktıktan saatler sonra; sadece gönül verdiğimiz renklerin ve üzerimizdeki formanın renginden başka farklılığımız olmamasına rağmen; birbirimize attığımız taşların, karşılıklı olarak savurduğumuz küfürlerin, aramızda oluşan kinin nedenini henüz hiçbirimiz açıklayamadık...
Bazen arkadaşlarımızın dolduruşunun, bazen sorumsuz yöneticilerin yanlış
yönlendirmelerinin, bazen de tiraj artırmak için sınır tanımayan medyanın aramızda oluşturduğu uçurumların kurbanı olduk...
Dün Ömer kardeşimizi Düzce yolunda kaybettik, bugün Aykut kardeşimizi İstanbul yolunda...
Her ölümde; hiçbir puanın,hiçbir şampiyonluğun, hiçbir başarının OĞLUNU KAYBEDEN BİR ANNENİN BİR DAMLA GÖZYAŞINDAN DAHA DEĞERLİ olmadığını bilmemize rağmen, gözyaşlarını dindirecek birliktelikler oluşturamadık...
Kısa bir süre üzüldük, gözyaşı döktük, kahrolduk; sonra aynı düşmanlıklara kaldığı yerden devam ettik.
Bugünden itibaren; bir daha hiçbir ana yüreğinin EVLAT ACISI ile yanıp kavrulmaması amacıyla; geçmişten gelen düşmanlıklara, oluşan husumetlere DUR!!!!! demeye karar verdik.
Bu amaçla; TATANGALAR ve SAKARYASPORLULAR DERNEĞİ olarak; aşağıdaki çağrıda bulunmaya karar verdik:
1-)TÜM TAKIM TARAFTARLARI'NA: Hangi takımı tutarsanız tutun, takımınızın rengi ne olursa olsun, takımınız hangi kümede olursa olsun, geçmiş dönemde TATANGALAR ile aranızda tatlı-tatsız ne geçmiş olursa olsun; hafta sonunda Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Sakaryaspor-Bursaspor maçını izlemek üzere ve TATANGALAR'ın davetlisi
olarak Adapazarı'na gelin...
Gelirken; üzerinizde mutlaka tuttuğunuz takımın forması, boynunuzda atkısı olsun...
Tüm Türkiye'ye; aslında sporun barış-dostluk ve kardeşlik olduğunu ispat etmeye; aramızdaki farkın sadece tuttuğumuz takım olduğunu göstermeye, anaların gözyaşını dindirmeye kararlı olduğunuzu ispat etmeye, Sakarya'dan başlayıp tüm ülkeye yayılacak kardeşlik köprüsüne ilk harcı atmaya gelin...
2-)SAYIN LEVENT KIZIL VE BURSASPOR YÖNETİMİ'NE: "Olay çıkar ve ceza
alırız" korkusu ile Sakarya deplasmanına taraftar götürmeme kararınızı yeniden gözden geçirin... TATANGALAR'ın; şehrimize gelecek Bursaspor taraftarlarını, kendilerine yakışan şekilde karşılayıp, rekabeti saha dışına taşırmayacak olduklarından emin olun. Futbolun; seyircisiz oynanmayacağı, sevdalılarını aşık olduğu takımdan mahrum etmenin YAZIK olduğunu anlayın...
3-)SAKARYASPOR TARAFTARLARI'NA: Bu büyük organizasyona iştirak edecek ve ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelecek misafirlerimizi baş tacı edin. Geçmişte yaşananları unutun. Daha önce yaşanan tüm düşmanlıkları, bir daha çıkmamak üzere toprağa gömün...
Unutmayın; aynı siperde nöbet tuttuğunuz, aynı bayrağa sevdalı olduğunuz, aynı vatanı paylaştığınız insanlar; sadece BAŞKA TAKIMI TUTUYOR diye, sizin DÜŞMANINIZ OLAMAZ!!!
Bugün itibrıyla ve tüm açık yürekliliğimizle bildiririz ki;
TATANGALAR'ın, düşmanı yoktur.
Not: İletişim kurmadan gelecek olan taraftarların saat 11:30' da Sakaryasporlular Derneği'nde olmasını önemle rica ederiz."
İLETİŞİM
E-Mail: dernek@tatangalar.com
Telefon: 0 264 281 86 65 / 66
Adres: Adnan Menderes Cd. Ünver İşh. (Yenicami karşısı) Kat:2
TATANGALAR / SAKARYASPORLULAR DERNEĞİ
Özer Özçetin
21-02-2007, 19:55
Tekerlek kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur derler ya,tatangalarınkide
o misal,ama bu işe bir yerden başlamak lazım,evet doğrudur yapılacak iş atılacak adım, her ortamda Barış Hemen Şimdi diyen bizlerin de desteğini almalıdır.
Safa Şenyıldız
21-02-2007, 20:19
Görelim bakalım ne kadar başarılı olacaklar. Zor ama başlamak da birşeydir.
Bahadır Ahıska
21-02-2007, 20:30
valla etkilendim ne yalan söyleyim. böyle çağrıya can kurban. "başka türlü bir spor mümkün" bence de...
Namik Kartaloglu
21-02-2007, 20:41
Sakaryaspor-Tatangalar bir imza da benden.
Uğraş Polat Şahin
21-02-2007, 21:25
Tatangalar'ı canı gönülden kutluyorum..
Çok anlamlı bir davet..geç kalınıp kalınmaması yada başarılı olunup olunmamasının hiç bir önemi yok..güzellik niyette..İntikam alacaz,asarız keseriz,prestijimiz düştü alayına gitmeliyiz demekte vardı...görüyoruz her yerde ortalık kendini şiddetle güçlü göstermeye çalışanlarla dolu,önüne gelen ağır abicilik oynuyor..Sadece futbol mevzularında değil,genelde de böyle olmuş ne yazık ki ilişkiler..insanın insana saygısı yok..ne yaparımda üstte çıkarım sevdasında herkes..
Sakarya'nın attığı bu güzel adımın amacına ulaşması en büyük dileğim..tüm tribünlere de en kısa zamanda yansımasını umuyorum..herkes de her ortamda elinden geleni yapmalı bu konuda..Ne kadarını düzeltebilirsek,ne katabilirsek o kadar iyi..
''sadece gönül verdiğimiz renklerin ve üzerimizdeki formanın renginden başka farklılığımız olmamasına rağmen; birbirimize attığımız taşların, karşılıklı olarak savurduğumuz küfürlerin, aramızda oluşan kinin nedenini henüz hiçbirimiz açıklayamadık...
Bazen arkadaşlarımızın dolduruşunun, bazen sorumsuz yöneticilerin yanlış
yönlendirmelerinin, bazen de tiraj artırmak için sınır tanımayan medyanın aramızda oluşturduğu uçurumların kurbanı olduk...''
''OĞLUNU KAYBEDEN BİR ANNENİN BİR DAMLA GÖZYAŞINDAN DAHA DEĞERLİ HİÇBİR ŞEY YOK...!''
Erdem Gazi
21-02-2007, 21:55
bende etkilenmedim değil bu işe başlamakda bir şey bence ama iyi irdelemek lazım bir organizasyon olursa haberimiz olur herhalde!!!
Birkan Bürüngüz
21-02-2007, 22:01
tatangaları canı gönülden tebrik ederim
ama kesin bu çağrıya çomak sokmak isteyenler olacaktır, çünkü bu ülkede barış ortamını hazmedemeyen bir basın var. Basın kavgaları kendine maddi kaynak görüyor. Çomak sokulmaya şimdiden de başlamış zaten levent kızıl "aman başımıza birşey gelir" diye taraftarını götürmeyecekmiş sakaryaya. Canı yanan bir topluluğa bir de bu tarzda hakaret etmek sağlanılmaya çalışılan barış ortamına daha en başından çomak sokmak çelme takmaktır.
Berk Sezenler
21-02-2007, 22:54
Öyle yada böyle bir adım attılar.Organizasyonun sonucunda elde birşey kalır mı bilinmez ama önemli olan bu değil.Hiç olmazsa saflarını belli ettiler.
Tebrik etmek gerek Tatangalar'ı.
Eren Cemaloğlu
21-02-2007, 23:13
helal tatangalara valla.ben gidemeyecegim ve cok üzülüyorum gercekten.ama burdan sakaryada oturan serdar kardeşime gitmesini istediğimi belirtirim.aman serdar mutlaka git abi valla süper bi düşünce
Ferhat Talan
21-02-2007, 23:21
helal olsun tatangalara...
yaşasın renklerin kardeşliği...
Özgür Ergün
21-02-2007, 23:22
Haydarpaş-Adapazarı Tren Kalkış Saatleri
06:30
08:10
10:35
12:37
Adapazarı-Haydarpaşa Tren Kalkış Saatleri
16:36
17:15
18:55
21:15
Arkadaşlar eğer gitmek isteyen olursa tren saatleri bunlar ve yol yaklaşık 2 saat 45 dk sürüyor.
Gitmek siteyen arakadaşlara bir Adapazarlı olarak elimden gelen yardımı yaparım. Ben büyük bir ihtial ile zaten adapazarında olacağım.
Maça girilmeyebilir. Zaman açısından bir sıkıntı olacak ise Dernek ziyareti ve stad ziyareti yeterli olabilir.
Bir ihtimal Trabzo dönüşü bizim arkadaşlarda Adapazarına uğrayacaklarmış.
Berk Sezenler
21-02-2007, 23:25
Saat belli,yol belli,niyet belli.
Maça kalınmasa bile gitmek çok iyi olur.Bazı şeyler için birşeyler yapmış oluruz.
Ulaş Pekgüzel
21-02-2007, 23:45
biz gidnce de çarşı gittii der bu ne biçim basındır :)neyse
maça da bak !bursa! gel de formanla git a... :) ben zaten tebrik maili attım umarım giidermmm sakaryalılar zaten ezelden dostmuzdur..optik abim az gtmemiştir oraalra ünv bjk dernekleri de çok rahat çalışma yapmakatadır..
sadece aradan kocaeli kolpa çıkmışıtr saygılar :rolleyes:
TATANGALARIN SİTESİNİ BUGUN 1800misafir kullanıcı ziyaret etmiş..:cool:
Ali Mandacı
21-02-2007, 23:46
Keşke demek için çok geç ama keşke Aykut KARDEŞİMİZİ kaybetmeden öne bu adım atılsaydı doğru bir karar için geç kalındı ama başka canlar yanmasın başka evlerede bu ateş düşmesin başka analarda ağlamasın...
Sakarya taraftarlarının bu cağrısı insanım diyen herkesedir ve sahiplenilmelidir sahiplenilmelidir ki gözünü hırs bürümüş yöneticilerin dolduruşları artık takımına sevdalı insanları karşı karşıya getirmesin...sahiplenilmelidir ki medyanın kan ile beslenen sözde spor yazarlarının ezberleri bozulsun...
bir Beşiktaş taraftarı olarak bazı taraftar gruplarının Çarşı yı hedef alarak yükselme girişimlerini hep kaygı ile izledim malesef adına yetkili denen bazı şahıslarda izledi...yıllar önce genç bir mühendis Oktay Arkadaşımız katledilirken izledikleri gibi bir çok olayı da hatırlayabilriz ama bugün SAKARYALI KARDEŞLERİMİZİN uzattıkları dost elini tutmak en anlamlısı...
tirübün insanlarının dertleride kederlerinde aynıdır...o zaman ...
KURTULUŞ YOK TEKBAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇ BİRİMİZ...:cool:
Atilla Bahçıvan
21-02-2007, 23:49
Güzel çağrı, güzel niyet
Keşke...
Gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa bende gitmek isterim.
Sevgi ve dostlukla...
Arda Can
21-02-2007, 23:54
etkilenmemek mümkün değil..bu bir milat olur umarım...
Ulaş Pekgüzel
21-02-2007, 23:56
BİR SAKARAYALININ İMZASI ARKADAŞLAR YORUM YAPMAK İSTEMYORUM .
BU YAZIYLA KONU SAPCAK BİRAZ AMA AYRI KONU AÇMAYA GEREK DUYMADIM.!!
Ne Fener KapitaLizmi Ne Cimbom Batı Sevgisi Ne Beşiktaş SosyaLizmi Biz SakaryaSporLuyuz . . .
Cihan Güngör
22-02-2007, 00:12
Hentbol maçında olacağım.
Deniz Sabri Leventoğlu
22-02-2007, 00:12
bursalilar o gun yuvarlaklik yapmazsa belki zamanla olabilecek bisey
hos ve guzel bir yaklasim
Turgut Eren
22-02-2007, 02:22
sonuna kadar destekliyorum. harika bi düşünce olmuş. tebrikler.
Serenat Tutaklı
22-02-2007, 03:15
Keşke Aykut'u kaybetmeden yapılsa idi böyle bir şey.Ama bizler canımız yanmadıkça akıllanmıyor,dersler çıkarmıyoruz.Zararın neresinden dönülse kardır diyip yol alalım biz de.Arkadaşları kutluyorum,attıkları bu adım umarım binlerce adıma dönüşür.Geç kalınmış ama nihayet alınmış bir karar.Bu kararı sahiplenmek bizlere de düşen.Ancak Ulaş arkadaşın yazdığı şeyi pek kavrayamadım.Hem konu sapacak demişsin hem de yazmışsın.Ne alaka Ulaş?Sakaryalı bir arkadaşın imzası bu ve ben yadırgamıyorum.Yadırgamak da komik geliyor bana.Sanki biz Beşiktaşlıların arasında hiç bu tür imzaları kullanan yok!Burda artık farklı renkleri sevmenin yarattığı hali sonlandırmak adına ortaya atılmış düşünceyi filizlendirelim derken,bu olmamış açıkcası.
Bir can kaç şampiyonluğa bedel?!
Berkant Tutaklı
22-02-2007, 09:55
Bu bir başlangıç olur ve bundan sonra hiç kimse spor seyretmek üğruna yada sevgisini belirtiyor diye zarar görmez.İnsan olduğumuzu ve karşımızdakininde insan olduğunu unuttuğumuz anlar.Kimsenin geri dönüşü olmayan ve neden diye soracağımız büyük bir soru aslında.Ne uğruna yada kimin için.Niye bu düşmanlık biribirimize karşı.Ne kadar tahrik olsada değermi bizim takım sevgimiz bir başkasının hayatına? Tebrikler tatangalara...
Cihad Erbek
22-02-2007, 10:37
tatan!!!a tebrikler !!!
ama bence bursasporun buna karsı gosterecegi tavır önemli bakalım ne yapacaklar?
Serdo Yeşil
22-02-2007, 11:30
Bizler turbünlerde ayrı ayrı otursakda farklı sesler çıksada agzımızdan bizim ortak alanımız heryer önemli olan bu duyarlıgı klüp yöneticiligi yapan kişiler adları her neyse bunların açıklamaları her zaman turbüne gelen insanları inanılmaz etkilemiştir bugün febli tuncayın gs maçında bir baba hindi tezauratına klübünden ve federasyondan bir ceza bırakın bir ihtar bile gelmemişse onların istedigi gibi yaşamak devam eder bizler için
Deniz Can
22-02-2007, 11:33
Tebrikler Sakarya.
Rekabetin maneviyatta olmasi gerektiginin belgesini sunmuslar.
Bu siara inanmadigini gosteren cantaci Levent Kizil’a, siddete alkis tutan Aziz Yildirim’a ve onlarin korumaligini yapan duzenin alninin catina cakilmis bir cagri....
KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇ BİRİMİZ
Gürhan Oğuz
22-02-2007, 11:53
sevdiği renk uğruna ölen ( öldürlen ) bir genç var umarım
bu gencin ölümü tüm renkleri ortak noktada buluşturur
ve medya maymunlarının yazdıklarına güzel bir cevap olur
hangi renk hangi takım olursa olsun hiç bir şey insan hayatında daha yukarıda olamaz
Ersan Üngüder
22-02-2007, 11:55
Umarım güzel bir başlangıç olur ve açıklamada da denildiği gibi kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam etmez bu düşmanlıklar.
Tebrikler Sakarya!
Cem Çınar
22-02-2007, 13:09
inş. havada kalmaz amacına ulaşır...
Mustafa Yardım
22-02-2007, 13:29
helal olsun...
Ufuk Saygin
22-02-2007, 14:11
bana çok samimi geldii,umuyorum diğer klüplerde bu çağrıya sadık kalırlar..bu haftasonundaki maçlarının öncesi ve sonrasını merakla bekliyorum..
Mahir Çağlar Kurt
22-02-2007, 14:36
hayatın her alanında toplumu ufak parçalara bölüyorlar
bölünen parçalar arasına nifak tohumları ekiyorlar
tatangalardan hayatın en azından bir cephesinde birleşmek için güzel bir davet
tribünlerden şiddeti düşmanlığı silmek için bir başlangıç fırsatı
amacına ulaşmasada safımız belli olmalıdır
baska bir futbol mümkün dediğim için yanınızdayım tatanga kardeşlerim
İskender Kalafat
22-02-2007, 16:42
umarım sadece güzel bi çağrı demekle yetinmeyiz, biz de taşın altına elimizi sokarız beşiktaş ailesi olarak...
M.Bahattin Belen
22-02-2007, 21:04
Acıyı yaşamak kolay değil, insan hayatı kutsaldır.Asıl olan hayatır hayata Beşiktaş 'tır.Onun için başkaların hayatı için bile olsa o acıyı en iyi gerçeği ile görenler anlayanlardanız.. Biz Beşiktaş' lılar hayatı acı üstüne kuranlardan değiliz.Güzel günler göreceğiz diyenlerdeniz.
Güzel günlere doru barış ve kardeşlik için her çabaya alkış tutarız.
Diren Eren Bolat
22-02-2007, 21:08
Olaydan Sonra Sitelerini Gezerken Bir Kullanıcı İmzasına Rastladım Ufak Bir Tebessumle...
Ne Fener KapitaLizmi Ne Cimbom Batı Sevgisi Ne Beşiktaş SosyaLizmi Biz SakaryaSporLuyuz . . .
Çağrıları Gerçekten Güzel ve Anlamlı ve Destek Çıkılırsa Güzel Ses Getirir Dünya Tribunlerine.. Ah Gidebilsem Birde...
Levent Kızıla Bile Mesaj Yollamışlar Ama Gel Gör ki bUrsa Taraftarında Şöyle Gidiyoruz Böyle Gideceğiz Mesajları Hala Durmakta...
Lig Tv de Bir Jest Yapsa TRT Verse Şu maçı...
Erkan Özberk
22-02-2007, 22:12
inanın böyle birşeyi hep diledim.
bence çok güzel bir çağrı.
mazeret bulmak zamanı değil, çağrıya cevap verme zamanıdır
en çok beşiktaş tribünleri canlar verdi
bizim mutlaka yanlarında olmamız lazım
Deniz Sabri Leventoğlu
22-02-2007, 23:05
forzabesiktas da bu topicin olmaması(topic açılıp admin tarafından silinmişse bilemem) üzüntü verici
Özenç Kurt
22-02-2007, 23:12
bağzen güzel şeylerde olmuyor değil yani
Tebrik ediyorum tatangaları
Özgür Öge
22-02-2007, 23:51
Sakarya tribünlerinin Türkiye tribünlerinin bugün gelmiş olduğu noktada olumsuz katkısı olmadığı gibi olayların düzelmesine de olumlu bir katkısının olacağını düşünmüyorum.
Alihan Yılmaz
23-02-2007, 16:45
Keşke başarılı olsalarda bizde o üzüntü verici olayları yaşamasak diiicem ama zor abi... Yinede Moymullu bi kartal olarak Tatangaları sonuna kadar destekliyorum....
Gürhan Oğuz
23-02-2007, 17:00
Sakarya tribünlerinin Türkiye tribünlerinin bugün gelmiş olduğu noktada olumsuz katkısı olmadığı gibi olayların düzelmesine de olumlu bir katkısının olacağını düşünmüyorum.
her şeyin bir başlangıcı vardır mahkum etmeden önce sen zeytin dalını uzatmalısın bize gu yakışır örgür ağbim
aralarında bizler insanlarında varlığını unutmamak lazım ve en önemlisi bir can var yaşamını yitirmiş ona saygımız vermeliyiz olaya birde bu açıdan bakarsan nçok iyi olur
Özgür Öge
23-02-2007, 18:53
Bana sempatim olan 3 tribün grubunu soracak olursanız ilk sıraya Tatanga ikinci sıraya şimşekleri yazar 3.lük için Antalya ve diğer bir kaç tribün grubunun ismini veririm.
Günümüzde tribün terörüne en büyük ortamı sağlayan antibizans ideolojisdir.
Sabahlama dönemlerine ağırlığını koyan tribünler İstanbul da Beşiktaş ve fb,Anadolu da ise eskişehir ve bursa dır.Kanımca bunlar o dönemin 1.sınıf tribün grupları olarak değerlendirilebilinir.
O yıllarda Anadolu da ise 2 tip tribün grubu vardı.1.grup:Sakarya,A.Demir,İzmir takımlarının başını çektiği apaçiliği değil,takımını içeride dışarıda en iyi şekilde desteklemeyi hedefleyen kendisine saldırmayan gruplara saldırmayan,şehrine gelen ve şehrindeki diğer takım taraftarlarına saygılı deplasmanlarda reklam peşinde olmayan,tribün grupları.
2.grup ise başını kocaeli ve ankaragücü nün çektiği şehrine gelen her taraftara gider yapan,her türlü yöntemi mübah gören,1 kişiye 30-40 kişi saldıran şehrindeki futbolseverlerin bile ezici çoğunluğunun nefret ettiği,bedava olmadığı zaman deplasman bile yapamayan ,kitleselleşemeyen tribün grupları.
Bu 2.grup son yıllarda palazlanmaya başladı açıktan antibizans diyorlardı ama güçleri böyle şeylere yetmeyeceği için kendilerine diğer gruptaki anadolu takımlarını hedef seçtiler.
Bursa ve eskişehir deki yeni nesil tribüncüler de bunlara eklenince bursa-ankara ve eskişehir-kocaeli dostluklarının çekirdeğini oluşturduğu yeni bir tribün terörü dalgası hortladı.
Sakarya da tıpkı bizim gibi İzmir takımları gibi bu dalganın hedefi konumundadır.
Tatangalar saldıran değil savunan konumdadır.Dolayısı ile bana göre tutumlarının tribün terörünün bitmesi konusunda belirleyici olması söz konusu değildir.
Özgür Ergün
23-02-2007, 21:20
Arkadaşalar ben yarın Adapazarına gidiyorum. Pazar günü de orda olacağım. Halkın Takımı adına Tatangaları da ziyaret edeceğim. Gelmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşabilir.
Ve arkadaşlarımıza iletmek istediğniz mesajlarınızı bu başlığa yazarsanız onlara ulaşmasını sağlarım.
İsmail Şahin
23-02-2007, 21:43
Hentbol maçında olacağım.
tesadüfün bu kadarı Cihancım...
Ersen Güven
23-02-2007, 22:14
biz gidnce de çarşı gittii der bu ne biçim basındır :)neyse
maça da bak !bursa! gel de formanla git a... :) ben zaten tebrik maili attım umarım giidermmm sakaryalılar zaten ezelden dostmuzdur..optik abim az gtmemiştir oraalra ünv bjk dernekleri de çok rahat çalışma yapmakatadır..
sadece aradan kocaeli kolpa çıkmışıtr saygılar :rolleyes:
TATANGALARIN SİTESİNİ BUGUN 1800misafir kullanıcı ziyaret etmiş..:cool:
kocaeli kolpa çıkmıştır filan yazmışsın ama beşiktaş fenerbahçeyle kardeş olabilirmi olmaz kocaelide sakaryayla kardeş olamaz ayrıca KOSTAD yani hıdrimeydan sakaryanın liderlerine tel. yoluyla ve yerel gazetelerle başsağlığı dileklerini iletti hemde sakaryalıların çocuğun kafasına izmitte dışardan bira şişesi geldi diyipte suçu kocaelispor taraftarının üstüne attığı halde... saygılarımla
Selinsu Alaz Gümüş
24-02-2007, 10:56
hangi renklerin taraftarı olursak olalım;
barış için yapımış bir çağrıya,uzatılan seytin dalına (kurtuluşun hep birlikte olacağına inanıyorsak) barış için el uzatmamız gerektiğine inanıyor ve bu davetin kimden gelirse gelsin kabul edilmesi gerektiğine hatta koşullar elverişli ise SAKARYA ya gidilmesi gerektiğine inanıyorum.
Piraye Oğuz
24-02-2007, 11:55
tebrikler...
Umarım güzel bir başlangıç olur.
Orcun Batmaz
24-02-2007, 12:50
Tebrikler.Umarım tatanglar bu davranıslarıyla herkese örnek olur.
Ahmet Özdemir
24-02-2007, 13:01
ya neyi tartıştığınızı anlamıyorum neden bir önyargıyla bakıp insanları "ÖTEKİ" haline getiriyorsunuz, daha önce ne olduysa oldu kardeşim ben bugüne ve şimdiye bakıp herhangi bir insanın neyi yaptığını değil yaşama neler kattığına bakarım. anladığım kadarıyla canı yanan bir yürek topluluğunun samimi ve doğru olduğuna inanmak istediğim bir davet tir bize sunulan...
ve bu daveti vakti, isteği ve yüreği olan değerlendirir, altında bişeyler arayacağınız yerler burası değil hatırlatayım..!
bırakın artık içinizdeki yalan söleyen seslerinizi ve sorgulayın kendinizi;
EN SON NE ZAMAN YÜREĞİNİZDEN SÜZÜP GERÇEKTEN NEYİ SAMİMİYETLE YAPTINIZ?
BU YOKSA SADECE BİR ACININ SİZE HATIRLATTIĞI BİRŞEY MİY Dİ?
Murat Aru
24-02-2007, 15:53
Şafak ve Özgür arkadaşımız Sakaryadalar,
Telefonla verdikleri bilgilere göre, sakarya Tribün lideri Keçi Yılmaz kendilerini karşılamış, sıtadı gezdirmiş ve yarınki yapılacak organizasyon hakkında arkadaşlarımızı bilgilendirmiş.
Arkadaşlarımızda bir cana mal olan kötü olay karşısında Sakaryalı arkadaşların acılarını paylaştıklarını belirtmişler.
Özgür ve Şafak Arkadaşımız Sakarya'dalar, daha geniş bilgi için kendilerine cepten ulaşabilirsiniz.
Ulas Bozkurt
24-02-2007, 21:35
Abartmişlar..
Özgür Ergün
24-02-2007, 21:56
Abartmişlar..
????? Kimsin sen??? Abartan kim???
Bu forumda bu kadar öfkelendiğim bir an ilk kez oluyor ve kendimi nasıl tuttuğuma şaşırıyorum (aslında şu asıl tavrımı msn de dostlarıma gösteriyorum malum bu forumda kötü söz söylemek yasak)
Dostum.. senden ricam ne olur şu; abartmayı ve abartanları bir anlat...!
Özgür Ergün
24-02-2007, 22:02
Geldik bizi stadta karşıladı arkadaşlar. Yılmaz(keçi) bizlerle paylaştı yaşadıklarını ve niyetlerini. Bizde bunlardan uzak olmadığımızı elimizden geleni yapacağımızı ilettik asl olanın hayat olduğunu ve Aykut kardeşimize en az onlar kadar üzüldüğümüzü söyledik.
Halkın Takımı olarak çağrılarını sahiplendiğpimizi ve yaymak için elimizden geleni yaptığımızı anlattık.
Soruk bir günde içimizi ısıtan bir samimiyetle sohbet ettik. Gittiğimizde yarına hazırlık yaptıkları için bizi stadta karşıladılar ki bizim için en güzeli buydu :) pankartlarını gördük acılarını hissetik ve niyetlerini..
Gerçekten canları yanmış arkadaşlar ama bu yangına rağmen intikam çığlıkları atmak yerine sağ duyu ile bir çağrı yapmtılar gelin bütün renkler kardeşimiz diye...
Yarın Emirhan abide gelecek ve bütün günü Tatanglar ile birlikte yaşayacağız
Kişisel fikrim Tatngaların bu çağrısının Halkın Takımı misyonu ile bire bir örtüştüğüdür.. bunun üzerine aklen ve fiilen yürümeliyiz... diyorum ben..
Deniz Can
24-02-2007, 22:54
Abartmadan soyluyorum arkadaslar; Insanliginiz ve Besiktasliliginiz ile yapilan cagri karsisinda gostermis oldugunuz duyarlilik gurur vericidir.
Uğraş Polat Şahin
24-02-2007, 23:21
Abartmişlar..
Neyi abartmışlar?Öyle tek kelimelik mesaj yazmada altını doldur adam gibi sen önce..!
" Merhaba
Rahmetli Aykutumuz'un vefatinin acisini saniyoruz hepimiz en derinden
hissettik. Bu derin acinin, futbolumuzda bir milat olmasını
umuyor ve onun için çabaliyoruz. Gelebilirseniz basimizin üstünde yerinizin
oldugunu bilmenizi isteriz. Desteginizden ve yanimizda olmanizdan ötürü
tesekkürlerimizi sunuyoruz. Halkin Takimi Ailesi'ne selamlar."
Sevgi ve Saygilarimizla
Sakaryasporlular Dernegi (TATANGALAR) Adina
Genel Sekreter
Oguzhan Öçalan
dernek@tatangalar.com (http://by120fd.bay120.hotmail.msn.com/cgi-bin/compose?curmbox=00000000-0000-0000-0000-000000000001&a=7dd754c35d25fdfc6235cec9890bcdd29ada5c26e8a9c1bf 2f17432420d96b26&mailto=1&to=dernek@tatangalar.com&msg=3E0D9F91-5BA3-4A7E-A369-3DE879B0466E&start=0&len=4960&src=&type=x)
+90 264 281 86 65
www.tatangalar.com
Umut Keskin
25-02-2007, 11:00
tebrikler tatangalar inş verdği sözlerde dururlar
spor dostluk ve kardeşliktir
Gürhan Oğuz
25-02-2007, 12:38
Abartmişlar..
can yangısısnın abartması olamaz olmamalıda
şu abartıyı açmakta fayda
dostlukmu abartılı,
insanlıkmı abartılı,,
neyse fazla takılmak istemiyorum
ya biz yanlış anladık, yada sen anlatmak istediğini bir satırla anlatmaya çalıştın, yetersiz kaldı
Ozan Doğan
25-02-2007, 17:04
umarım son olur bu olaylar. tamam deplasmana gidip gösteri yapmak süper keyif veriri adama örnek bizim kadıköy çıkarmamız. ama sonu bu şekilde sonuçlanacaksa bırakın gösteriyi filan. maçada gitmeyelim olsun. tatangaların çağrısı çok önemlidir ama kim takar bunu? yani öyle sen ben gittiğimizde değilde tribün liderlerinin buluşup adam gibi bişey yapmaları lazım. he belkide ilk adım için güzel olabilir. ama dediğim gibi ne başkanlar ne emniyet ne de biz çözeriz ancak tribün liderleri çözer. maçı izleyemedim malum dünün etkisi var ama umarım ortam çok güzeldir. hatta bursankaragücünün yaptığı gibi birleşik izleyebilirlerde maçları. ama bu çok uzak ihtimal tabiki.
Özgür Ergün
25-02-2007, 19:35
Arkadaşlar bugün inanılmaz bir gün yaşadık Adapazarında bence ülke tribün tarihine bir milat olarak düşmeyi hak etti bugün burda yaşananlar!
Öncelikle Tatangalara yürekten teşekkür etmek gerekli yaşanan onca sıkıntıya rağmen ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ve gelen misafirleri ağırladılar. Bazı durumlarda yaşadıkları o mahsun !!!!liği sözlerimizler azaltmaya çalışsakta beceremedik.
Gün sabah emrihan abinin telefonu ile başladı İstanbuldan gelmişti ve onu buraya getiren kendi kelimeleri ile Tatangaların Çağrı metnin ondaki etkisi idi.
Buluştuktan sonra taraftar derneğine gittik derneğin önü tıklım tıklımdı ve bildiğiniz bütün takımların atkısı forması vardı orda ve elbette Beşiktaşlılar Ümraniye Beşiktaşlılar gelmişti bir on kişi kadar bizde onlara yanaştık allahtan emirhan abiyi konya deplasmanından tanıdılar da yabancılık çekmedik aksine bizi kanatları altına aldılar.
Dernek ile stad arası yaklaşık iki kilometre kadar o yolu omuz omuza ve coşku ile yürüdük..
"aykut ölmedi kalbimizde yaşıyor" "aykutlar ölmesin.. deplasmanlar bitmesin"
slgonalrı ile stada vardık. Tatanga arkadaşlar misafirler için ayır bir giriş ayarlamışlardı fakat yönetim ve resmi güçlerin anlaşılamaz tavırlarında dolayı maça girişimiz anca ikinci yarı olabildi.
Bu arada bizler için yabancı olmayan çeşitli çatışmalar yaşandı ama çatışmanın tarafları bursa-Beşiktaş, fener-Gs v.s. değil...
TARAFTARLAR ve emniyet güçleri idi... emniyet her yerde emniyet, yönetim her yerde yönetim.. ama helal olsun Sakaryalı kardeşlere hiçte öyle kolay teslim olmadılar.
Bunca olaydan sonra Tatangaların inanılmaz çabası ile maça girdik. ÜniBjk bizden önce girmiş güzel yer kapmışlardı kendilerine... tanıştık selamlaştık.. sevindik...
Bir yanımda sakaryasporlu diğer yanda sivaslı.. manisalı... eskişehirli... karşıyakalı.. göztepeli.. inanılmaz bir gündü..
Günün en belirleyici ve bizim orda olmamızı anlamlı kılan sloganı;
AYKUTLAR ÖLMESİN.. DEPLASMANLAR BİTMESİN...
Tribün dayanışması ve kültürü açısından bu günü yaşamamıza özncülük eden Tatangalara ve bugün orda olan bütün renklere teşekkür ederiz.
Daha uzun ayrıntıları zamanla aktaracağım.
Abartmadan ama :):)
Serenat Tutaklı
26-02-2007, 15:49
Helal olsun size.Yüreğinize,canınıza sağlık.(abartarak söylüyorum,avaz avaz bağırarak!)
Gürhan Oğuz
26-02-2007, 16:41
söylenecek fazla bir şey kalmamış
renklein ortak dili konuşmuş orda
spor evrenseldir bunu yaşatan herkese teşekkürler
yüreklerine ve emeklerine selam olsun diyorum bir kez daha
Berk Halil Lişesivdin
26-02-2007, 17:33
umarımki bu olanlar ne sakaryada kalır ne burda taktidir edildiği gibi bu dostluk havası illaki birilerini rahatsız edecektir çünkü taraf olmak artık bilinçle yürekle saygıyla sevgiyle değil ÖTEKİLER yaratılarak gerçekleştiriliyor ÖTEKİLERİ yaratmanın kime ne çıkar sağladığını hepimiz az çok biliyoruz en basitinden iktidarını ve iktidarının devamını sağlar düşman yaratmak tirbündeki atışmaların ve pankart savaşlarının dışarda kanlı sopalı bir hal alması gerçekten acı... umarım herkez aslında aynı ÖTEKİ olduğunun bir gün farkına varır ve amaçsız kan deryasından ellerini çeker.
Ali Mandacı
26-02-2007, 19:50
bugün gazatelerde malesef Sakardayada yaşanan güzellikleri göremedik göstermediler...evet onların kan ve şiddet ile beslendikleri bir kez daha tescillenmiş oldu ama pes etmeyeceğiz ....Basın kalleştik yapmaya devam etsin BİZ İNADINA KARDEŞLİK DİYECEĞİZ...:cool:
Ozan Doğan
26-02-2007, 20:47
aynen öyle ali abi. artık gazete almıyorum fb stadında olanlardan sonra basının vermediği tepki dolayısıyla ama bugün aldım bir kaç gazete sırf bu olayın ayrıntılarını görmek için fakat hiçbirinde bulamadım böyle bir haber !!! sadece bir gazetede taraftarların Aykut'un mezarının başına gittiğini yazıyordu küçücük bir resim altında tam 2 satır yazı ile birlikte. aslında ordaki emniyet ile olan atışmayı haber yapmaları lazımdı ama kaçırmışlar demekki yazık !!! her ne olursa olsun o çağrıyı yapanlarada o çağrıya uyanlarada helal olsun. teşekkürler sağduyulu taraftarlara.
Rıza Aslan
26-02-2007, 22:55
Böyle barış girişimleri hakimin hakim medyasında
yer bulmaz.
Onların topluma pompaladıkları şeyler belli.
Zaten Türkiyede neyi çok istiyosan ,gerçekleşmesi hiç bir zaman
olmayacak şeydir..
Gökhan Gürses
26-02-2007, 23:13
köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama insan köpeği ısırırsa haber olur.
bu habercilik dersinde öğretilen ilk kuraldır.
Sinan Dedeli
27-02-2007, 00:23
çok sevindirici bir olay. bursa nın taraftar temsilcisi de beşiktaş ve karşıyaka nın da adını anarak artık tatsız olayların kapanması gerektiğini söylemiş. diğer taraftar temsilcilerinden de aynı sözlerin söylenmesi önemli bir gelişme. basının bu olayı dikkate almasını beklemeden bu kardeşliği hangi etkinliklerle devam ettirebileceğimizi düşünmemiz gerekir. hazır bir araya gelinmişken taraftar temsilcileri kendi arasında bir kurul oluşturabilir bence. umarım arkası gelir diyorum.
Ulaş Pekgüzel
27-02-2007, 00:30
görüntü resim yok mu şimdi yaaa!!!!!!! medya insan köpeği ısırınca yapıcaktı haberi hepsi sotede beklemişlerdir aç köpekler
Sinan Dedeli
27-02-2007, 00:57
youtube da bir kaç tane video var bu yürüyüşden. http://www.youtube.com/watch?v=7ZsZuzDWIFs bir tanesini ben yazayım diğerlerine bulabilirsin youtube dan.
Odam Kirec tutmuyor, kumunu karmayınca,
İçim rahat etmiyor, Aykut'um olmayınca
Özgür Ergün
27-02-2007, 00:58
Yarın resimleri ve becerebilirsem videoları koyacağım foruma..!
Ulaş Pekgüzel
27-02-2007, 01:38
özgür koydum benn multiye :)
Tuncay Yılmaz
27-02-2007, 02:07
http://img451.imageshack.us/img451/1691/10690wf9.th.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/3112/25022007318ir2ij3.th.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/6400/b9d708c037ad1bb03ee480bnm0.th.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/488/bce9913689542f056e25dcbxq7.th.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/2366/dsc01819js7ze9.th.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/8238/sakaryabursa20021ig9.th.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/7664/bddf8736a6658b449ec9efbde7.th.jpg
Özgür Ergün
27-02-2007, 02:13
güzel güzel koyun bakalım resimleri :) copyraytı bende olanları koyduğumda bakalım ne olacak :):)
Tuncay Yılmaz
27-02-2007, 02:28
gıcıklığına koydum zaten, multümediaya açılmış burayada koymak geçti içimden
içimden geçerken o sıra koymuşum zaten
neyse saat 02.30 yatayım artık
cumartesi görüşürüz filozof abi, hiç selam sabah yok
Özgür Ergün
27-02-2007, 02:28
Tatangalarla dayanışmaya dair küçük anektodlar;
- Maça girmemize ket koyan resmi(yönetim-emniyet) güçlere karşı sağ omzuma yaslanmış gs li arakdaşlara teşekür ederim. Onlar olmasa muhtemelen o hengamede ayakta duramaycaktık.
- Emirhan abi yaş haddinden torpilli olduğu için nedense bütün kartallar onu kanatları altına aldı. Baktım emrihan abinin keyfi yerinde güle oynaya dolanıyor.
- Bir ara kendimi gazeteciliğe o kadar kaptırmışım ki bir çatının üstünde resim çekmeye çalışıyorum. Allahtan çatı sahipleri tanıdık çıktı da mevzusuz ordan ayrıldık.
- Gürcü kod adlı tatanga kardeşimizi bizim için o kadar çok kavga etti ki resmi güçlerle bir ara ben artık yeter kardeş yorma kendini demek zorunda kaldım. Ama helal olsun cevvalliğine kök söktürdü r. güçlere :)
- Orda bizi gören bütün sakaryalı dostlar polilere fırça attı (tamam biz girmiyoruz ama şu misafirleri alın ayıptır rezil ettiniz bizi) diyerek. Bir memurun ya bende sakaryalıyım bende rezil oldum demesi ise sadece hoş bir söz olarak ortalıkta kaldı.
- Onuncu deneme ve beşinci kapıdan sonra artık stada girdik. ÜniBjk önceden girmiş ve en güzel yeri kapmıştı.
- Doğamız gereği maratonun en ortasında kendimize yer bulduk. Bir ara tatangaların bütün amigoları nedense bizim önümüzde toplanmıştı. söylenen bestelerin hemen hemen hepsi bize hiç yabancı gelmedi. yüzümüzde gülümseme ile Sakaryaspora uyarladık besteleri.
- Şu açık ki aradaşlar Kapalının birgün bir alternatifi olacaksa oda Sakarya Maraton ortasıdır.
- Maç bitti "yenildik" ama yaşanılan duygu ortaklığı yenilgiyi ezdi geçti. Maçın bitimi ile kale arkasında ki bir grup Bursalıyı sakaryaspor taraftarları kapılaı açarak yanlarına aldı. Günün bitimi için muhteşem bir sondu.
Tatangaların ileri gelenleri ile çok güzel muahbetimiz oldu canları sağolsun. Birgün belki bizde onları kapalıda misafir ederiz (bazıları zaten kapalının çocuğu :))
Böyle geçti iki gün daha ayrıntılı muhabbeti artık gs maçında şairlerde yaparız. tabi ki emirhan abinin o güzel anlatı mı ile yoksa benim yavan dilim farkındayım ki yetmiyor.
Özgür Ergün
27-02-2007, 14:55
http://img14.imagevenue.com/loc1/th_81085_S4031501_122_1lo.JPG (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=81085_S4031501_122_1lo.JPG)http://img16.imagevenue.com/loc89/th_81093_S4031505_122_89lo.JPG (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=81093_S4031505_122_89lo.JPG)http://img157.imagevenue.com/loc250/th_81100_S4031508_122_250lo.JPG (http://img157.imagevenue.com/img.php?image=81100_S4031508_122_250lo.JPG)http://img145.imagevenue.com/loc183/th_81107_S4031512_122_183lo.JPG (http://img145.imagevenue.com/img.php?image=81107_S4031512_122_183lo.JPG)
http://img150.imagevenue.com/loc210/th_81115_S4031513_122_210lo.JPG (http://img150.imagevenue.com/img.php?image=81115_S4031513_122_210lo.JPG)
Özgür Ergün
27-02-2007, 15:01
http://img175.imagevenue.com/loc133/th_81449_S4031526_122_133lo.JPG (http://img175.imagevenue.com/img.php?image=81449_S4031526_122_133lo.JPG)http://img17.imagevenue.com/loc150/th_81451_S4031524_122_150lo.JPG (http://img17.imagevenue.com/img.php?image=81451_S4031524_122_150lo.JPG)http://img16.imagevenue.com/loc189/th_81459_S4031530_122_189lo.JPG (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=81459_S4031530_122_189lo.JPG)
http://img170.imagevenue.com/loc173/th_81465_S4031545_122_173lo.JPG (http://img170.imagevenue.com/img.php?image=81465_S4031545_122_173lo.JPG)
Bahadır Ahıska
27-02-2007, 15:26
adamım bu, son zamanlarda olan en güzel şeylerden biri. başkaları bilmese bile biz sayenizde bu olaya tanıklık ettik. sağolun varolun.
Özgür Ergün
27-02-2007, 16:07
http://img134.imagevenue.com/loc255/th_85338_S4031635_122_255lo.JPG (http://img134.imagevenue.com/img.php?image=85338_S4031635_122_255lo.JPG)http://img138.imagevenue.com/loc136/th_85344_S4031640_122_136lo.JPG (http://img138.imagevenue.com/img.php?image=85344_S4031640_122_136lo.JPG)http://img170.imagevenue.com/loc270/th_85352_S4031593_122_270lo.JPG (http://img170.imagevenue.com/img.php?image=85352_S4031593_122_270lo.JPG)http://img162.imagevenue.com/loc136/th_85355_S4031631_122_136lo.JPG (http://img162.imagevenue.com/img.php?image=85355_S4031631_122_136lo.JPG)
http://img146.imagevenue.com/loc55/th_85360_S4031647_122_55lo.JPG (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=85360_S4031647_122_55lo.JPG)
Mahir Duman
27-02-2007, 16:14
en bastaki keci sakallı arkadasi bi yerden tanıyorum ama nerden.???
Özgür Ergün
27-02-2007, 16:19
http://img154.imagevenue.com/loc43/th_85717_S4031550_122_43lo.JPG (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=85717_S4031550_122_43lo.JPG)http://img171.imagevenue.com/loc200/th_85723_S4031568_122_200lo.JPG (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=85723_S4031568_122_200lo.JPG)http://img21.imagevenue.com/loc57/th_85725_S4031639_122_57lo.JPG (http://img21.imagevenue.com/img.php?image=85725_S4031639_122_57lo.JPG)
http://img21.imagevenue.com/loc111/th_85732_S4031598_122_111lo.JPG (http://img21.imagevenue.com/img.php?image=85732_S4031598_122_111lo.JPG)
Özer Özçetin
27-02-2007, 17:03
2007 dostluk ödülüne layık olmalı bu davranış,Birgün gazetesi bu gün olayı işlemiş,kardeşliğe omuz veren herkesi ve oraya katılan Halkın Takımı üyelerini kutluyorum.
Ahmet Ayyıldırım
27-02-2007, 17:33
gercekten etkilenmemek elde değil..
bu güzel kareleri yaşayan ve bizlere yaşatan herkese sonsuz teşekkürler.
HEPİMİZ İNSANIZ !
Deniz Sabri Leventoğlu
27-02-2007, 18:10
cok guzel ve duygulu manzaralar...
ama bazi seylerin hemen olamayacagi ts macinda ortaya cikmistir... zaman gerekli ama iyi bir baslangic oldu...
nefret dinsin artik
Arda Can
27-02-2007, 23:08
işte budur...gerçek taraftarlık budur..yaşasın renklerin kardeşliği...
Varol Özdemir
28-02-2007, 14:04
En başta Halkın Takımı üyeleri olmak üzere katılım gösteren herkese teşekkürler.
Gokhan Elci
28-02-2007, 18:55
bence daha once akan annelerın gozyasları: medyadakı ıçı geçmıslık bıtmeyene kadar! klup yonetımlerındekı rant kavgası bıtmeyene kadar! trıbunlerdekı çıkar mucadelesı bıtmeyene kadar ıstenılen barış sözkonusu bıle degıldır!!! bunlar halledılmeden barıştan soz etmek sadece lafta kalır!! ama ynede tatangalara tesekkurler....
Onur Oto
01-03-2007, 01:24
SAÜ'de okuyan bir öğrenci olarak ölen arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.
Tatangalar'ı yaptığı organizasyon için tebrik ederim. Gerçekten o gün orda bir çok takımın taraftarı ordaydı hiçbir sorun olmadı. Arkadaşlarım, Beşiktaş taraftarları adına "Acınız acımızdır" yazan pankart hazırladır o maç için, zaten böyle bir davet olmasa bile biz Sakarya Üniversitesi'nde okuyan Beşiktaşlılar olarak böyle bir pankartı Galatasaray maçına hazırlamayı planlıyorduk. Maçta ki tek eksik isim Aykut arkadaşımızdı. Keşke böyle bir günü o da görseydi.
O maçta bizleri yalnız bırakmayan diğer Beşiktaşlı ağabeylerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime de teşekkür ederim.
Adnan Gur
01-03-2007, 01:54
sagolun Arkadaşlar siz orada giderek hem bizim hem sakaryasporlu arkadaşların (belki ileride dostlarında diyeceğiz) gönlünü fethettiniz. Bu insanlıktır , bu dayanışmadır, bu güzelliktir. 'Güzellik kurtaracak bir insanı , sevmekle başlayacak herşey dünyayı !.. (!).............
Özgür Ergün
01-03-2007, 10:25
http://youtube.com/watch?v=RW6DBu54GPA
http://youtube.com/watch?v=HK66eCfMtTc
Uygar Önder Şimşek
02-03-2007, 18:30
tatangalar gibi "çılgın" bir ekibin böyle bir çağrıda bulunması cidden çok anlamlı.
Onur Oto
02-03-2007, 23:49
Bu arada bişey dikkatimi çekti eğer yanlış anlamadıysam SAÜBJK için UNİBJK yazılmış. SAÜBJK, UNİBJK üyesi bir oluşum değildir. Ama gönüller bir olduktan sonra isimler de o kadar önemli değil bence. Sonuçta onlar da bizde Beşiktaşlıyız.
Murat Aru
03-03-2007, 10:52
tEŞEKKÜRLER ÖZGÜR
Yaser Gündüz
23-03-2007, 20:48
Keşke demek için çok geç ama keşke Aykut KARDEŞİMİZİ kaybetmeden öne bu adım atılsaydı doğru bir karar için geç kalındı ama başka canlar yanmasın başka evlerede bu ateş düşmesin başka analarda ağlamasın...
Sakarya taraftarlarının bu cağrısı insanım diyen herkesedir ve sahiplenilmelidir sahiplenilmelidir ki gözünü hırs bürümüş yöneticilerin dolduruşları artık takımına sevdalı insanları karşı karşıya getirmesin...sahiplenilmelidir ki medyanın kan ile beslenen sözde spor yazarlarının ezberleri bozulsun...
bir Beşiktaş taraftarı olarak bazı taraftar gruplarının Çarşı yı hedef alarak yükselme girişimlerini hep kaygı ile izledim malesef adına yetkili denen bazı şahıslarda izledi...yıllar önce genç bir mühendis Oktay Arkadaşımız katledilirken izledikleri gibi bir çok olayı da hatırlayabilriz ama bugün SAKARYALI KARDEŞLERİMİZİN uzattıkları dost elini tutmak en anlamlısı...
tirübün insanlarının dertleride kederlerinde aynıdır...o zaman ...
KURTULUŞ YOK TEKBAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇ BİRİMİZ...:cool:
Sevgili Ali Mandacı... satırların için çok teşekkürler... iznin olursa ... bu aşamada tekrar okunsun
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.