PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milica Dabovic-Guard(Kadin Basketcimiz)

Namik Kartaloglu
26-10-2008, 21:09
http://img238.imageshack.us/img238/3889/milicadabovicft1.jpg

Adı soyadı : Milica Dabovic
Önceki Takımı : Mondeville, Fransa
Forma Numarası : 13
Pozisyon : Guard
Doğum Tarihi : 16.02.1982
Doğum Yeri : Cetinje, Karadağ
Boy : 172
Yabancı Dil : İngilizce
Kilo :
Ayakkabı No :
Takım : A Takım
Medeni Durum : Bekar
Eğitim : Üniversite
Milli Maç :

Ethem Kelmendi
16-02-2009, 15:39
en sevdiğim bayan basketbolcudur kendisi:D:D:D
nitekim o da beni sever:D:D:D
en sevdiği taraftarıym ben onun:D:D:D

http://img25.imageshack.us/img25/3222/grnt005cq0vh3.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/9483/matador0015ns1.jpg

resimlerden de belli oluyor zaten beni çok sevdiği:D:D:D

Samet Şaher
18-02-2009, 00:17
aynen,oyununu da kendisin de çok severim. :)

Akin Akoglan
18-02-2009, 17:50
aradan yıllar geçecek mılıcayı;ethemın trabzon maçında sürekli anmasıyla hatırlayacağım aşağı mılıca yukarı mılıca

Namik Kartaloglu
18-02-2009, 18:03
Akin dokunma Etheme! Bak dogru söyluyor ne guzel kafa kafaya vermisler resimlerde.

Ethem Kelmendi
21-02-2009, 18:41
Akin dokunma Etheme! Bak dogru söyluyor ne guzel kafa kafaya vermisler resimlerde.

kesinlikle_)
her geçen gün samimiyetimiz artıyor_)
ilişkimiz çok iyi gidiyor kısacası_)
işte son resmimimz de bunun apaçık bi ispatı_)

http://img12.imageshack.us/img12/6590/grnt055x.jpg

her maç Ethem aşkım nolur yine foto çekilelim diyo:D
olmaz kız yanlış anlarlar diyom olmaz bana ne bana ne diyo:D
ben de yeter ki sen iste diyorum napim:D
bu kadar güzel bi kız hiç kırılır mı ya:D

Namik Kartaloglu
21-02-2009, 20:06
Al sana bir belge daha Akin. Simdi hic ama hic konusma hakkin yok. Ethem devam kim tutar seni

Ethem Kelmendi
25-02-2009, 21:34
Al sana bir belge daha Akin. Simdi hic ama hic konusma hakkin yok. Ethem devam kim tutar seni

aynen Namık abim
her maç en az 2-3 foto çekilemezsem aşkımla gece rahat uyuyamıyorum:D :D :D

Akin Akoglan
04-03-2009, 01:48
Birşey dediğimiz yok Namık abi yakışır Ethem kardeşimize gözü olanında gözü çıksın Dabovic yenge dünya ahiret bacımızdır

Ismail Hakki Demirel
04-03-2009, 07:51
ethem istemeye gidelim bari ht ailesi olarak :)

Ethem Kelmendi
04-03-2009, 13:25
Birşey dediğimiz yok Namık abi yakışır Ethem kardeşimize gözü olanında gözü çıksın Dabovic yenge dünya ahiret bacımızdır

işte bubu_! Apploud

ethem istemeye gidelim bari ht ailesi olarak :)

kesinlikle :D
ama annesini biliyorum çok cadı bi kadın:D
olmadı kaçırırım:D
bana her yol Dabovic_)

Mustafa Saribas
04-03-2009, 17:11
Ethem Allah mesut etsin, çok yakışmışsınız, derler ya boyu boyuna huyu huyuna uygun diye. Tam öyle olmuş.
Git gel askere de düğününüzü yapalım :D

Buket Yıldız
04-03-2009, 19:09
bence bi albüm yapalım foruma Ethem&Dabovic olarak:D sen oraya gelişmeleri falan yaz yeni çekildigin fotoları koy takıl yani kafana göre:D bi aradaa gider isteriz bi yüzük takarız olur biter:D onada yazık canım hani senden bahsediyodur oda heryerde sadece sevgiliyiz demesin yani bi sözlüm falan desin en azından:D :D :D

Namik Kartaloglu
04-03-2009, 20:18
Hepiniz dayakliksiniz(Hakan abi haric) vallahi. Etheme karismayin diyorum yav. Hangi birimiz bu kadar yaklasabildik bizim erkek veye kadin sporcularimiza? Hicbirimizzzz. Hangimiz el ele kafa kafaya yanak yanaga bel bele kivilcim sacan gözlerle birbirine Ekhem Dabovic gibi bakabildi? Kiskanclar sizi...

Buket Yıldız
04-03-2009, 20:23
abim ne kıskanması yahu anca özeniriz biz:D ben yıllardır Toramanın peşindeyim hala 1foto çektirebilmiş degilim Ethem başarmışken bi isteme faslı yapalım diyorum:D :D

Buket Yıldız
04-03-2009, 20:32
Ethem & Milica Kelmendi !_music_! !_music_!

Namik Kartaloglu
04-03-2009, 20:50
Ethem & Milica Kelmendi !_music_! !_music_!

Ne guzel uydu soyisim- Milica Kelmendi

Buket Yıldız
04-03-2009, 20:52
abi çokta yakışıyolar valla tü tü tü tü maşallah yavru kartalımla yengeme:D :D

Ethem Kelmendi
06-03-2009, 13:33
bence bi albüm yapalım foruma Ethem&Dabovic olarak:D sen oraya gelişmeleri falan yaz yeni çekildigin fotoları koy takıl yani kafana göre:D bi aradaa gider isteriz bi yüzük takarız olur biter:D onada yazık canım hani senden bahsediyodur oda heryerde sadece sevgiliyiz demesin yani bi sözlüm falan desin en azından:D :D :D

bence de işi artık resmiyete dökmenin zamanı geldi:D

Hepiniz dayakliksiniz(Hakan abi haric) vallahi. Etheme karismayin diyorum yav. Hangi birimiz bu kadar yaklasabildik bizim erkek veye kadin sporcularimiza? Hicbirimizzzz. Hangimiz el ele kafa kafaya yanak yanaga bel bele kivilcim sacan gözlerle birbirine Ekhem Dabovic gibi bakabildi? Kiskanclar sizi...

bu_! Apploud

abim ne kıskanması yahu anca özeniriz biz:D ben yıllardır Toramanın peşindeyim hala 1foto çektirebilmiş degilim Ethem başarmışken bi isteme faslı yapalım diyorum:D :D

merak etme zamanı gelsin en kralını yaparız_)

Ethem Kelmendi
06-03-2009, 13:34
abi çokta yakışıyolar valla tü tü tü tü maşallah yavru kartalımla yengeme:D :D

:D :D :D

Deniz Özdemir
08-03-2009, 11:21
Dişi Kartal SUNUCU OLUYOR

Sırp Milica, büyük umutlarla geldiği Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'ndan FHM Dergisi'ne verdiği çıplak pozlar yüzünden kovuldu. Güzel sporcu, Number One Tv'de Hip-Hop R&B Top 10 programını sunmaya başlıyor. Milica'nın sunduğu program, 10 Mart Salı 13:00'te Number One Tv'de olacak.

Sekiz yıldan bu yana basketbol oynayan, ilk derslerini babasından alan Milica Daboviç, daha önce Belgrad'ın Beopetrol, Crvena zvazda ile Vojvodina'nın Novi Sad takımlarında oynadı. Beşiktaş'a gelmeden önce Rusya ve Fransa'da kariyerine devam eden genç oyuncu, "Özellikle kadınsanız başarılı olmak inanılmaz bir duygu, çünkü bu bağımsız olduğunuz ve istediğiniz şekilde yaşayabileceğiniz anlamına geliyor. Bana çekici gelen erkeğin sıradan olmaması gerekiyor, profesyonel olmasa bile hobi olarak spor yapması gerekir. Benim için en önemlisi antrenmanlarım. Tabi arkadaşlarımla dışarı çıkma, Skype'deki ailem ve Facebook'taki dostlarımla konuşma fırsatı buluyorum. Eğer isterseniz herşey için vakit bulabilirsiniz" dedi.

Dövmelerinin güç, sevgi ve mutluluğu sembolize ettiğini söyleyen Daboviç, yunusların zeka ve iyiliği simgelediğini belirtti. Bir arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybettiği için dövmelerini göstermeyi kabul ettiğini kaydeden basketçi, "Takım arkadaşlarım bana, bana benzemek istediklerini söylüyor" dedi. (Hürriyet)

hadi gözünaydın ethem:D:D

Uğurcan Erdem
08-03-2009, 12:32
Artık Ethem Number One nin stüdyosunun önünde uyursun :D

Namik Kartaloglu
08-03-2009, 13:41
Spor gazetelerinin hepsinde senin kiz arkadasinin resimleri var Ethem. Simdi seni ben nasil koruyayim?

Mert Kavak
08-03-2009, 14:11
ethem bu işin sonucu namus cinayatiyle biter:D

Cem Ozel
09-03-2009, 14:12
ethem amatör olarak spora başlamış. :D

Umit Bayezit
09-03-2009, 14:29
sen iyisimi bir FHM al ethem...

yönetim bravo.

Ethem Kelmendi
10-03-2009, 14:14
Artık BJK Tv ve MTV'den sonra en sevdiğim kanal Numberone Tv'dir:D
her çarşamba saat 13.00 de ekran başındayım:D
hip-hop ve R&B her ne kadar tarzım olmasa da Milica Dabovic sonuna kadar tarzımdır:D

he bu arda gazete haberlerine gelince o gazetelerin hepsini inceledim:D
Dabovic'ten de söz aldım bir daha böyle şey yapmayacak:D

Deniz Özdemir
10-03-2009, 21:13
BEŞİKTAŞ BANA YANLIŞ YAPTI

FHM Dergisi'nin Şubat sayısına verdiği seksi pozlar yüzünden Beşiktaş Basketbol Takımı'ndan kovulan Sırp manken Millica Daboviç, içini ''Orada Neler Oluyor'' adlı magazin programına döktü.

BU ÜLKEDE NEDEN AYIP ANLAMADIM
"Sporcu olmanın ötesinde güzel bir vücuda ve seksi hatlara sahibim. Bunları göstermek, paylaşmak ve iltifat almak, hayal kurulan bir kadın olmak bu ülkede neden ayıp anlayamadım? Bizim oralarda hiç böyle değil. Takımımın beni attığını öğrendiğim gün hüngür hüngür ağladım. Hala da geceleri ağlıyorum.

NOUMA VE BEN BİRE BİR SEKSİ YILDIZDIK
Çok sevdiğim Beşiktaş bana yanlış yaptı. Tıpkı yıllar önce Pascal Nauma'ya yaptıkları gibi beni de harcadılar. İkimiz de başarılıydık, ama seksi birer bir yıldızdık. Bu yüzden mi atıldık? Keşke Çarşı bize sahip çıksaydı. Onlar da sahip çıkmadı" dedi.

BEN SANA SAHİP ÇIKARIM
Bu sırada stüdyoda bulunan Prof. Dr. Mustafa Öz "Ben saha sahip çıkarım. Ömrün boyunca seni bedava muayene ederim. Sağlık sponsorun olurum" şeklinde konuştu.

Ethem dikkat et bak bu mustafa öz elinden alabilir Milica'yı:D:D

Ethem Kelmendi
11-03-2009, 14:32
BEŞİKTAŞ BANA YANLIŞ YAPTI

FHM Dergisi'nin Şubat sayısına verdiği seksi pozlar yüzünden Beşiktaş Basketbol Takımı'ndan kovulan Sırp manken Millica Daboviç, içini ''Orada Neler Oluyor'' adlı magazin programına döktü.

BU ÜLKEDE NEDEN AYIP ANLAMADIM
"Sporcu olmanın ötesinde güzel bir vücuda ve seksi hatlara sahibim. Bunları göstermek, paylaşmak ve iltifat almak, hayal kurulan bir kadın olmak bu ülkede neden ayıp anlayamadım? Bizim oralarda hiç böyle değil. Takımımın beni attığını öğrendiğim gün hüngür hüngür ağladım. Hala da geceleri ağlıyorum.

NOUMA VE BEN BİRE BİR SEKSİ YILDIZDIK
Çok sevdiğim Beşiktaş bana yanlış yaptı. Tıpkı yıllar önce Pascal Nauma'ya yaptıkları gibi beni de harcadılar. İkimiz de başarılıydık, ama seksi birer bir yıldızdık. Bu yüzden mi atıldık? Keşke Çarşı bize sahip çıksaydı. Onlar da sahip çıkmadı" dedi.

BEN SANA SAHİP ÇIKARIM
Bu sırada stüdyoda bulunan Prof. Dr. Mustafa Öz "Ben saha sahip çıkarım. Ömrün boyunca seni bedava muayene ederim. Sağlık sponsorun olurum" şeklinde konuştu.

Ethem dikkat et bak bu mustafa öz elinden alabilir Milica'yı:D:D

bu mustafa öz kim oluya çabuk bu adamı(!) bulun bana !_sinir_!

Özgür Sezer Topal
11-03-2009, 18:30
ethem işleri ilerletmişsin bravo kardeşim...:D

Ethem Kelmendi
12-03-2009, 15:32
ethem işleri ilerletmişsin bravo kardeşim...:D

eyvallah Sezer :D
gittiği yere kadar :D

Buket Yıldız
13-03-2009, 22:30
düğün fotonuzu gördümde içim rahat etti. tamam gelinin tarafı biraz geniş ama bşz erkek tarafı olarak kendimizi kötü hissettik yani. işin tatlıya baglanmış olması içimi rahatlattı:D

Ethem Kelmendi
19-03-2009, 14:08
düğün fotonuzu gördümde içim rahat etti. tamam gelinin tarafı biraz geniş ama bşz erkek tarafı olarak kendimizi kötü hissettik yani. işin tatlıya baglanmış olması içimi rahatlattı:D

:)