PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üç büyüklere 27 bin ytl ceza

Yusuf Helvaci
21-02-2007, 22:04
Üç büyüklere 27 bin YTL ceza
Hürriyet
21 Şubat 2007

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), üç büyüklere toplam 27 bin YTL para cezası verdi.

Kurul, 10 Şubat’taki Beşiktaş-Denizlispor maçında çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin, stat içinde görevli olmayan kişileri bulundurarak talimatlara aykırı davranıştan bin YTL, talimatlara aykırı ürünler satılması dolayısıyla bin YTL ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle de bin YTL olmak üzere Beşiktaş’ı toplamda 13 bin YTL para cezasına çarptırdı. PFDK, aynı tarihteki Ç.Rize-Fenerbahçe müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle Fenerbahçe’yi 10 bin YTL’lik cezaya çarptırdı. Kurul, ayrıca, V.Manisaspor ile 11 Şubat’ta oynadığı maçta çıkan saha olayları ve çeşitli nedenlerle de Galatasaray’a 4 bin YTL ceza kesti.

--------------

Toplam cezanın neredeyse yarısına yakını bize verilmiş... Adamlar sanki sadece bizim stad için ince eleyip sık dokuma tim'i kurmuş...Kartalımın malı deniz... Yemeyen domuz... :mad:

Özer Özçetin
21-02-2007, 22:57
fenerin yanıp yakındığı,yerlere yattığı asla olmaz istifa et dediği,uğruna levent kızıl çantacısını tetikçi yaptığı bir federasyon ve onun kurulları.İlk yarı fener 9 kez disipline biz ise 16 kez disipline gs de bizden bir fazla.
Bumu kayrılan BJK ve gs,bumu hakkı yenen fener.sırf azize yakın olmak ,aradaki buzları eritmek,fenere yol vermek için aportta bekleyen bir federasyon var ve bu kavga kayıkçı kavgasını anımsatıyor bana.

Deniz Can
21-02-2007, 23:51
Vur ensesine al lokmayi!

Vurdurmayacaksin.

Safak Batman
21-02-2007, 23:55
adalet istiyoruz ,adalet
başka bir derdimiz yok !

Berk Sezenler
22-02-2007, 01:12
Beşiktas Jimnastik Kulübü federasyona ''zorla bağış'' yapmakla yükümlü bir hayır kurumu değildir.

Yusuf Helvaci
22-02-2007, 01:24
Anlamak mümkün değil yaaa :mad:
Ana cezalar "saha olayları" başlığında veriliyor...
Tarife ye bak, 10 bin bize , 10 bin fenere , 4 bin gs ye (fakirler ya o bakımdan herhalde)... Sonra bakıyolar ulan adaletsiz oldu galiba BJK ya ıvır kıvır dan bir 3 bin daha haşlayalım diyolar...

Yuh yuh soyanlara Yuhhhhhhh... :mad:
Soyduranlara katmerli yuh... :mad:

Serenat Tutaklı
22-02-2007, 02:17
Bir kere bizi boş geçseler bünye yadırgar zaten bizim.

Ersan Üngüder
22-02-2007, 08:24
'çıkan saha olayları' denilen şey küfür mü?

Burak Güven
22-02-2007, 08:38
Fenerbahçe tribünlerinde her maç yaşanan kavga (sadece AZ maçında olan birşey değil bu) acaba saha dışı olarakmı nitelendiriliyor? Yani taraftar kendi bıçaklasın öldürsün dövsün bundan banane, aman bana dokunulmasın mı mantık?

Küfür; bugün Beşiktaş tribünlerine laf edenler sadece İstanbul değil, anadaolu da edilen küfürleri neden hiç dikkate almazlar?

Sahaya atılanlar; Son 2 yılda ne zaman görülmüş Beşiktaş taraftarının sahaya birşey attığını, hatta gözlemciler hiçmi görmüyor, sahaya birşey atıldığında taraftarın tepkisini, madem öyle kadıköyde atılan çakıya ne demeli?

Eh peki başka sebeb nedir ki Beşiktaşa 13 bin ytl ceza, anlamadım gitti, hayırdır inşallah hey....

Özer Özçetin
22-02-2007, 08:45
Önce aba altından sopa ile yola çıkıyorlar,sonra ceza verip sindirme politikası başlatıyorlar,ardından puan gaspları yapacakları için taraftar tepkisni en aza indirmek için bunu kalkan kullanıyorlar.
Bakınız basket federasyonu önce para cezası açıkladı ardından Daçka maçını katleden hakemleri görevlendirdi.

Cihan Güngör
22-02-2007, 09:54
Denizlispor maçında olay mı çıkmıştı?

Umut Tutun
22-02-2007, 10:15
İnönü için olay dedikleri, tribünün susmamasıdır...
her yer için olay farklı oluyor muhtemelen.

demek ki, bizim için " böyle bir tribün yok, bambaşka bu olay bu" laflarından sonra, konuyu bu cezaya bağlamak için zorluyorlar.takımla da bir bütünleşme olduğu için , tribün de saha içi oluyor zaten.

Berkant Tutaklı
22-02-2007, 10:53
Federasyon yıllık gelirlerini hesaplarken bize ayrı bir yüzde ayarlıyor herhalde.Kota dolana kadar cezaya devam...

Alaattin Çam
22-02-2007, 12:02
federasyon temsilcisi ve federasyon gözlemcisi ulan size ne deyim en değerliniz neyse, en önceliğiniz neyse ordan başlayayım!

Ulan ne ettik Denizli maçında ne?

Yönetim yok!
Denetim yok!
Usulden itiraz adet yerini bulsun...

Vicdanlarınıza tüküreyim federasyon

Eyup Kaymaz
22-02-2007, 12:30
bu adamlarla aynı kulvarda bulunuyor olmak, aynı havayı teneffüs etmek bile başlı başına bir ceza!

Gürhan Oğuz
22-02-2007, 12:30
unuttuğunuz bir şey var arkadaşlar
federasyon sezonluk ceza kombinesi almış bize

nefes dahi alsanız makbuz elinizde buyrun kasaya

Mustafa Yardım
22-02-2007, 16:56
merak ettiğim bişey war. acaba fener- az maçında yaşananlar inönüde yaşansa neler olurdu? tüm türkiye avrupa seferber olurdu herhalde ceza alalım diye... özellikle spor programlarını izliyorum kimse maçta yaşananlardan bahsetmiyor... adaletsizlik:mad: