PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HALKIN TAKIMI Dergi 4.Sayı ÇIKTI!..

MUHTAR
05-11-2008, 22:54
http://img220.imageshack.us/img220/7628/kapak4ch1.png

2. BİZDEN

Mart ayında fikir olarak aklımıza düşen ve acabalarla dolu geçen 7 ayın ardından 4. sayımızı da çıkarmayı başardık. Ataların “Kervan yolda düzülür” ilkesine sımsıkı sarılarak ilerlemeye devam ediyoruz. Şimdilik her iki kanadımızı oluşturan okuyucu tepkileri yönünden zaafiyetimiz olsa da savunma göbeğimiz, orta sahamız ve de forvetimizin üstün gayretleriyle başımızı eğmek zorunda kalmadık; artık düşmeyiz diyebiliyoruz.

Bu sayımızdan itibaren konuları kategorize ederek işlemeye başlıyoruz. Sitemiz üyelerinin yazılarını “Özkaynak” başlığı altında yayımlıyoruz. Hayatın diğer alanlarına ilişkin yazıları ise “Endirek Serbest Vuruş” bölümünde değerlendireceğiz artık. Bu bölüme ilk topu “çekilin ikisini de ben kullanacam” diye kapan Yumurtakafa Yılmaz dikti.

Geçen sayımızdan bu yana geçen iki aylık sürecin gelişmelerine ilişkin detaylı bir analizi Gökhan Gürgan arkadaşımız kendi üslubunca yapmaya başlıyor. Çarşı’nın kilit isimlerinden Çene (Ergin)’in zamane taraftarına verdiği dersler ise direk vuruş kategorisinde olmasına karşın Özkaynak sayfalarımızda yerini aldı.

3. sayımızda başladığımız Satranç sayfamızı hazırlayan Uluslararası FIDE hakemi Aykut İlker Mete arkadaşımız değerli katkılarını vermeyi sürdürüyor. Cem Özel’in kültür sanat sayfası Atölye ve Bahattin Baba artık ilk onbirde formayı tamamen kapmış görünüyorlar.

Bu sayımızın konuk yazarı Topraksaha Ruhundan Kenan Özcan. Aslen bir İnegölspor taraftarı olan Kenan bu kez Avrupa-Brezilya futbolu üzerine sosyal kriterlere dayalı bir yorumunu bizlerle paylaşıyor sayfalarımızda. Ümit Bayezit’in söyleşilerindeki tatlı sohbet tarzı artık gelenekselleşiyor. İzmir’li genç kartalların geçtiğimiz Ramazan Bayramında toplu

olarak gerçekleştirdikleri huzurevi ziyaretlerinin izlenimlerini ise Halkın Takımı PAF tan Emre Yüksel “Etkinlikler” bölümümüzde yazdı. Aynı bölümde Eskişehir Halkın Takımı kartallarından <nobr>Deniz</nobr> Güllü Akkuş arkadaşımızın öncülüğünde Van'ın Bahçesaray ilçesine bağlı Elmayaka köyü İlköğretim okulumuza yapılan yardım organizasyonunun detay ve fotoğraflarını bulabileceksiniz. Bundan sonra ki olası etkinliklere yine bu bölümde yer vermeyi sürdüreceğiz.

Eylül ayının tırpanı bu sene de üstümüzden çok yakın geçti. Kazım Kanat abimiz de kombinesini alıp şeref tribünündeki yerine yerleşti. Yukarıdaki kapalının yavaş yavaş dolmasıyla tribün dengesi iyice bozulmuş olmalı ki Galatasaray tribünlerinin <nobr>güzel</nobr> emekçisi Alpaslan Dikmen kardeşimiz de karşı tribünlerde yerini alıverdi. Eğer ki yolda Kazım abiye yetişmişse, niye bu kadar acele ettiğinin hesabını kendine sora sora gitmiştir; eminiz. Öğreniyoruz ki Alpaslan’ın ardından bu kez de Ultraslan-Uni temsilciliği yapmış Anıl Aydın kaçırdığı Eylül’e yetişmeye çalışıyormuş. Lösemi teşhisiyle kaldırıldığı İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde ilik nakli bekleyen bu kardeşimizi göndermeye kimsenin niyeti yok. Galatasaray tribünlerinin kendisine yaptığı çağrıya katılıyor ve “Dayan koca adam” diyoruz.

Eylül, verdiği acılardan özür dilercesine bir de kupa getirdi bizlere. İlk kez düzenlenen kadınlar voleybolu Balkan kulüpleri kupasında ilk şampiyonluğu Beşiktaş’ımızın dişi kartalları kaptı geldi. Tüm kız kardeşlerimizin alınlarından öpüyor ve teşekkür ediyoruz.

Amiral gemimiz futbol takımımız yine su almaya mı başladı yoksa taze kalafat mı su yapıyor henüz anlamadık ama sintinemiz dolmaya erken başladı bu sene. Kendi sularımızda bir iki yalpaya rağmen hızlı yol alıyorduk ki uluslararası sulara çıkar çıkmaz bir metal kayaya toslayıp battık. Şimdi geminin kaptanını değiştirip salıverdik sulara. Bakalım ne olacak.

Ocak ayındaki 5. sayımızda görüşmek üzere…

İÇİNDEKİLER....

3. KAPAK KONUSU (Şafak BATMAN)

4. AŞIĞIZ ULAN!.. (Çene ERGİN)

5. SENEDE BİRGÜN (Emre YÜKSEL)

6. FELEĞİN TEKERİNE ÇOMAK SOKUYORUZ (Deniz Güllü AKKUŞ)

7. KRİZ Mİ?... KERİZ Mİ?... (Yumurtakafa YILMAZ)

9. SÖYLEŞİLER (Ümit BAYEZİT)

13. PARK ÇOCUĞU <nobr>AVRUPA</nobr> MAHALLE ÇOCUĞU BREZİLYA (Kenan ÖZCAN)

14.ANALİZ (Gökhan GÜRGAN)

18.MUSE (Hakan KİREZCİ)

19.HALKIN TAKIMI AMATÖRLER

20.ATÖLYE (Cem ÖZEL)

21.SATRANÇ (Aykut İlker METE)

22.BAHATTİN BABA (Hakan Kirezci)
* * *

<nobr>İSTANBUL</nobr> için derginin temin adresleri:

KİTAPİÇİN-Sahaf Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet Caddesi No:19
G.Saray-Beyoğlu

MEPHİSTO KİTABEVİ
İstiklal Caddesi No:197
Beyoğlu

İZMİR için
DEVRİM KİTABEVİ
859 Sokak No:1 Saray İşhanı C Blok Konak

ANKARA için...
<!-- e -->serkankeskin@hotmail.com<!-- e -->

ESKİŞEHİR İçin;
<!-- e -->mutineer_eagle80@hotmail.com<!-- e -->

KOCAELİ için:
<!-- e -->ubayezit@gmail.com<!-- e -->

BURSA-YALOVA için:
<!-- e -->kisdbycem@hotmail.com<!-- e -->

KAYSERİ için:
<!-- e -->gattuso_red@hotmail.com<!-- e -->

ANTALYA için:
<!-- e -->kara.carsi.1903@hotmail.com<!-- e -->

İletişim için:
<!-- e -->halkintakimidergisi@hotmail.com<!-- e -->

İlk üç sayıyı okumak için:
<!-- m -->http://halkintakimidergisi.blogspot.com/<!-- m -->

ARKA KAPAK
http://img381.imageshack.us/img381/5822/4arkakapakfo5.jpg

www.halkintakimi.com

Murat Aru
05-11-2008, 22:59
Emek veren ve dergiyi yaşatan bütün arkadaşlara teşekürler.

Ismail Hakki Demirel
05-11-2008, 23:43
emeği geçen tüm dostlara teşekkürler,

heyecanla bekliyoruz.

Turgut Eren
05-11-2008, 23:54
ellerinize sağlık abicimm. tşkler

Sezen Gunduzalp
06-11-2008, 08:36
Başta Aboneler olmak üzere Kocaeli İzmir Antalya Bölgerine de Dergiler Bugun Yola Cıkıyor :)

Ismail Hakki Demirel
06-11-2008, 09:12
bu sefer yaramazlık yapmadan SAKİN SAKİN beklicem dergimi :)

Umit Bayezit
06-11-2008, 13:19
bekliyoruz
nice sayılarıda...

yönetim istifa.

Deniz Akkuş
06-11-2008, 14:21
hayırlı olsun doslar...

Emre Yüksel
06-11-2008, 14:36
Nice sayılara inşallah...
emeği geçenlere teşekkürler.
Bir kaç hafta sonra İzmir Devrim KİTABEVİ'nden dergileri temin edebilirsiniz.
Belki daha da yakın :)

Orçun Masatçı
06-11-2008, 14:50
tebrikler dostlar.
yeni sayının kapağını da koyuyorum tiyatroların birliği sayfasına :) en kısa zamanda da devrim kitabevine uğrayarak alıyorum dergiyi.

Emre Yüksel
06-11-2008, 17:14
ben bloguma koydum bilee...

İŞTE BURDA... (http://tribunhaberbjk.blogspot.com)

Mustafa Tunaoğlu
06-11-2008, 21:00
sabırsızlıkla bekliyorum...emeği geçen herkese teşekkürler....._
NO PASARAN_

Serkan Balcı
06-11-2008, 21:16
herkesin emeğine sağlık.artık bize düşen sahip çıkmaktır emeğe.

Deniz Akkuş
06-11-2008, 23:56
sevgili mustafa merak etme elime bir geçsin hemen arıcam seni :):)

Umit Bayezit
07-11-2008, 00:14
tebrikler dostlar.
yeni sayının kapağını da koyuyorum tiyatroların birliği sayfasına :) en kısa zamanda da devrim kitabevine uğrayarak alıyorum dergiyi.

www.tiyatrobulusmasi.com

teşekkürler orçun hocam

yönetim istifa.

Alperen Kılınçer
07-11-2008, 10:47
emeği geçenlere saygı ile eğiliyorum

Umit Bayezit
07-11-2008, 13:10
dergilerimi aldım teşekkürler

bana müsade keyfini süreceğim ve dağıtım listesinide ayarlamam lazım :)

yönetim istifa.

Fatih Alper Ozen
11-11-2008, 15:10
Kazanın karşısındaki(ya da yan tarafında) gazete bayiiden almıştım 3.sayıyı ama 4.sayıyı sordum bu haftasonu,yok gelmedi dedi.Şimdi belirttiğiniz satış noktalarında da yok orası.Ne oldu ordan alamıyacakmıyız artık?

Akin Akoglan
11-11-2008, 15:14
daha bugun alacaz şimdiden emeği geçenlere teşekkürler

Safak Batman
11-11-2008, 16:12
Kazanın karşısındaki(ya da yan tarafında) gazete bayiiden almıştım 3.sayıyı ama 4.sayıyı sordum bu haftasonu,yok gelmedi dedi.Şimdi belirttiğiniz satış noktalarında da yok orası.Ne oldu ordan alamıyacakmıyız artık?

istanbuldaki dağıtım noktalarına henüz ulaşmadı dergi bu haftasonundan itibaren belrtilen noktalardan dergimizi alabilirsiniz.

Emre Yüksel
11-11-2008, 18:36
Halkın Takımı Dergi 3. ve 4. Sayı(yeni) İZMİR DEVRİM KİTABEVİNDE...

İzmir Devrim Kitabevi
853. Sokak No:33/B Konak İzmir
Tel : (0232) 483 10 40

http://img47.imageshack.us/img47/936/resim000nj8.jpg

Cüneyt Saltan
14-11-2008, 13:40
sizi seviyorum. ben nasıl temin edebileceğim istanbuldayım ?

MUHTAR
15-11-2008, 23:40
KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu
Mephisto Kitabevi
İstiklal Caddesi No : 197 Beyoğlu

Beşiktaş Gazete Bayii
Garanti Bankası (Kazan yanı) karşısındaki gazete bayii
Beşiktaş

Bugün itibari ile (15 Kasım) Yukarıdaki adreslere dergi bırakılmıştır, istanbulda bulunan arkadaşlar bu adreslerden dergiyi temin edebilirler.

Cüneyt Saltan
20-11-2008, 21:32
teşekkürler muhtar bey :)

Emre Yüksel
20-11-2008, 23:34
Devrim Kitabevini bulamayan arkadaşlar özel mesaj yolu ile ulaşabilir.

Baris Yaman
11-12-2008, 15:31
Anadolu yakasında edinebileceğimiz bir yer var mı?