Orijinalini görmek için tıklayınız : Desteklediğimiz Federasyona bak
Özer Özçetin
22-02-2007, 10:00
Beşiktaş delegelerinin [MAksu hariç]tulum oyuyla seçilen federasyonun yaptıkları bardağı taşırıyor artık,konya maçında tribünlere el kol hareketleri yapan hakaretler eden küfürler yağdıran görevli kollukla saldırgan tavırlarını sürdürüp tribünü tahrik edene ceza yok buna tepki gösteren Beşiktaş taraftarına ceza yolda.
Önce Denizli maçı için ceza verdiler hemde alakasız şekilde şimdi de konya maçı için 60 bin YTL ceza istiyorlar.
Burası Patagonya bile olsa bu kadar yanlılık olamaz,bumuydu Beşiktaşın desteklediği federasyon,imza toplayanları elinin tersiyle iten Beşiktaş ödül istemiyordu ama bu cezalar neyin nesi.
Federasyon gider ayak ne yapmak istiyor,nasıl olsa desteklemeuenler çoğunluğa geçti,destekleyenleride ezip geçeyim ki tarafsız görüneyim mantığındalarmı,Beşiktaş her şeyin deneme tahtası veya diyet ödetme ağacımı.
Alaattin Çam
22-02-2007, 11:02
Nedir bu rezalet?
Saat 18:45 de stada girdim. Titreten kuru soğuğa inat Kanatlarını şaklatan Kartalları izledim. Hiç susmadılar, hiç küfür etmeden besteler söylendi. Konya tribünleri yeşil-beyaz diye kıpırdana dursun iç kulakları Kartal’ın sesine kilitlenmişti. 90 dakika küfürsüz alayına coşkulu atkılar, bayraklar coşkuyu anlatıyordu. İyi oynamadık. Ama desteği çeker gibi olduk yediğimiz 2. gol sonrası. Ve bitime doğru sesimiz, coşkumuz, desteğimiz hiç eksik olmadı. 90 artıladı ve bitiş düdüğüyle bizim futbolcular soyunma odasına giderken Konyasporlu oyuncular haklı sevinçlerini taraftarıyla paylaşmak için kapalısına koştu. İşte bu sırada 2 tahrikçiyi gördüm. Üzerlerinde fosforlu yeşil formaları ve boyunlarında A5 ebadında asılı kartlarla bizim taraftarın bulunduğu bölüme koştular!
50 ya yakın Çevik kuvvet polisinin gözü önünde Beşiktaş Tribünlerine hareket çekmeyi sürdürdüler. El-kol-bacak hareketi. Nedir durum ağalar kim sabreder bu duruma? Koltuklar yağmaya başladı enine ne geçerse atmaya başladık. Evet sahaya yabancı madde attık inkar eden şerefsizdir ama o 2 yabancı memelinin ne işi var sahada ? Yetmedi hareket çektiler, tahrik ettiler amaçlarına ulaştılar pistten protokole doğdu gidiyor gibi yapıp geri dönüp hareket çektiler kimin gözü önünde Konya 1.Sınıf Emniyet Müdürünün gözü önünde, yetmedi beyler aynı elamanlar vali locası önüne gelerek Kulüp Başkanımız Demirören’e de hareket çektiler! İzlediyseniz tv görüntülerini Başkan çılgına döndü biz taraftar olarak ne yapalım yahu!
Bütün basının gözü önünde oldu bu olaylar!
Görmediler!
Be hey Affan hazretleri sen o makamı işgal ettikten sonra bizi mahvetmeye mi endeksledin zat-ı alini?
Be hey Başkan sırtından vuruluyorsun! Onurumuz kırılıyor yeter artık!Federasyonla ilgili “davranışlarınızı ve kararlarınızı” gözden geçirmeniz gerekiyor. B planını uygulamaya geçir başkan!
Saygı olayı
Alaattin çam
Gürhan Oğuz
22-02-2007, 11:28
sorun gene medyada bitiyor
federasyon görmüyor ve görmekte istemiyor
oysa basın birebir yaşıyor olayları ve bir tek satır maalesefki yok sütünlarında geçiştirilmiş ve sıkıştırılmış bir haber olarak yerini alıyor yine
oysa ankaragüüc fener maçında ( izmirdeki) yaşanan olaynları aynı medya çarşaf çarşaf yazdı ve yayınladı
federasyondaki temsilcimiz sayın keçeci maalesefki ( görünen'de odur )
beşiktaş alehine olan hiç bir olayda gerekli tavrı koyamadığı gibi ya yönetimi yada taraftarı suçlayan beyanları var
sormak lazım keçeciye sen kimi temsil ediyorsun yada görevin nedir diye
...........
yukarda olayları birebir yaşayan alaattin
çarpıcı örnekleri vermiş daha ne yazılmalı yada yapmalıyız yönetimin ve federasyonun hareket geçmesi için
Muhittin Saban
22-02-2007, 11:42
Nedir bu rezalet?
Be hey Başkan sırtından vuruluyorsun! Onurumuz kırılıyor yeter artık!Federasyonla ilgili “davranışlarınızı ve kararlarınızı” gözden geçirmeniz gerekiyor. B planını uygulamaya geçir başkan!
Alaattin çam
Sevgili Alaattin,
İyi niyetinle "B planı" diyorsun da, başkanın bırak B planını hiç bir planı yok ki zaten. Olasılıklar üzerine kurulmuş bir vizyonu var ve gerektiğinde önemli yerlerde masaya vurulacak o " Yumruk" maalesef yok başkanda.Orada yapılan hareket Demirören'in kendisine değil bizzat Beşiktaş Kulübüne karşı yapılan bir harekettir.(Aziz Yıldırım bile kendisine karşı savaş açan Cihan Oskay'ı fener adını kullanarak sanki camiaya bir saldırı gibi lanse ettirip adamı "Yok etti"! Düşünün işte))
Celal Kolot ile Konya'da yaptığı tartışma esnasında onca kişinin içinde "Benim şirketlerim var ve bende işci çalıştırıyorum bu kulübü de ben yönetirim" diyen bir zihniyetten daha fazlasını beklemek hayalden öteye gitmemektir.(Görüyoruz nasıl yönettiğini!)
Onun için bırakın hiç bir şey yapmasın, "istemez!".Beşiktaşımızın öyle aile toplantılarının zengin sofralarında yenecek yemekler esnasında alınacak kararlar ile korunmaya ihtiyacı yok. Çok samimi söylüyorum yok..
Özer Özçetin
22-02-2007, 18:04
Sporda 104.yılını yaşayan camiaya yakışan kendi federsayon başkanını ilan etmesidir,fbnin gsnin desteklediği açıkladığı adaylara oy verme devri bitmelidir.Bu sadece bize desek olsun diye değil,köstek olmasın diyedir,başkalrına iltimas geçilmesin diyedir.
Alfin Ustanın B planınıdan anladığım ve daha önceleri de dile getirdiğim 3.bir yoldur.
Kemal Agül
22-02-2007, 20:30
Bizim en büyük sorunumuz federasyon değildir Yıldırım demirörendir birde kongre üyeleri
Rasim Bektaş
22-02-2007, 23:19
son yüz yılın en iyi fed. bşk.na , en iyi Bjk başkanına selam olsun!
Özer Özçetin
25-02-2007, 13:15
Devam et federasyon,trabzon da atılan gülleride yaz...
Serenat Tutaklı
28-02-2007, 00:14
Konya maçında çıkan saha olayları nedeniyle 5000 ytl para cezası almışız.Konya'da 35000 ytl ceza almış.Konya 'nın almasına şaşırdım pehh.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.