Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 11. Hafta Bursaspor(0) - BEŞİKTAŞ(0) 16 Kasim Saat:15:00 S:Bursa Atatürk
Zaza Karatas
12-11-2008, 00:19
Beşiktaşımıza Başarılar...
Zaza Karatas
12-11-2008, 00:22
Tsl
Safak Batman
12-11-2008, 09:03
Bursaspor - Beşiktaş
T. Süper Lig
16 Kas 2008-15:00
Bursa Atatürk Std.
Serkan Keskin
12-11-2008, 09:59
ruhumuz orada sizinle birlikte başarılar
Fatih Alper Ozen
12-11-2008, 15:23
Bursaspor da bişey yok arkadaşlar.Bu maçı alıcaz bence.Delgado-Cisse-Sivok oynamadı Trabzon maçında umarım bu maça yetişirler dinlenmiş olarak.
Mustafa Tunaoğlu
12-11-2008, 18:38
BURSALILARDAKİ TAKINTIYI ANLAMIŞ DEYİLİM.BEŞİKTAŞ O SEZON ZATEN SON BEŞ MAÇININ HEPSİNİ KAYBETTİ.BURSADA YİRMİDOKUZUNCU HAFTAYA KADAR SADECE 3 GALİBİYET ALMIŞTI.AMA SON BEŞ MAÇININ HEPSİNİ KAZANDI.BENCE SORGULANMASI GEREKEN BİR TAKIM NASIL OLURDA 29 MAÇTA 3 GALİBİYETİ VARKEN SON 5 MAÇINI KAZANIR...ACABA??? no pasaraN........
Mustafa Fatih
12-11-2008, 18:41
BURSALILARDAKİ TAKINTIYI ANLAMIŞ DEYİLİM.BEŞİKTAŞ O SEZON ZATEN SON BEŞ MAÇININ HEPSİNİ KAYBETTİ.BURSADA YİRMİDOKUZUNCU HAFTAYA KADAR SADECE 3 GALİBİYET ALMIŞTI.AMA SON BEŞ MAÇININ HEPSİNİ KAZANDI.BENCE SORGULANMASI GEREKEN BİR TAKIM NASIL OLURDA 29 MAÇTA 3 GALİBİYETİ VARKEN SON 5 MAÇINI KAZANIR...ACABA??? no pasaraN........
iyi bir tespit, ama bana göre beşiktaş düşmanlığı bunun için değil tek nedeni beşiktaş üzerinden pirim yapmak
Serkan Balcı
12-11-2008, 20:12
bursa sporun tabiki ilk derdi küme düşme olayından dolayı beşiktaşımıza bir öfke bilemişti.
ama sonradan benim hissetiğim bursa taraftarı ÇARŞI grubunun reytinginden kendilerini pay çıkarmak oldu.ve gümdemde kalabilmek için bu kavganın içine girdiler bu kavgayı ankaragücü ile beraber yapmaları medyada onlardan daha fazla söz edilir oldu.bu da sanırsam hoşlarına gidiyor.
Uğurcan Erdem
12-11-2008, 20:16
ne yazıkki hakem Kuddusi Müftüoğlu yani yine saç baş yolacağız şu herifi inatla neden bizim maçlarımıza verirler anlamadım işimiz çok zor olacak.
Ama yinede bursadan 3 puanı söke söke alırız...
Saldır Beşiktaşım Oleyyy...
Namik Kartaloglu
12-11-2008, 22:07
Macin Hakemi Kuddusi. Yandik yandik. Bursa hava civa belki ama kuddusi hic de dikkatten kacilmamasi gereken rakip oyuncusu.
Cem Ozel
13-11-2008, 09:47
kuddusi'yi durdurabilirsek rahat kazanırız.
Hüseyin_Giray
13-11-2008, 12:10
kuddusi engellemezse şeftaliyi yarıp geliriz...
Zaza Karatas
13-11-2008, 14:28
Hakem Kuddu$mu? Desenize 12 ye 11 oynayacagiz...Ama Besiktasim alir maci soke soke
Safak Batman
13-11-2008, 17:23
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 16 Kasım Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, koşu ve pas çalışması yaptı. Pas çalışması sırasında Gökhan Zan, Delgado ile girdiği ikili mücadelede sakatlanırken, bu oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı. Tedavinin ardından bir süre kendini deneyen tecrübeli futbolcu, idmana devam etti.
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları süren Sivok ve Cisse'nin yanı sıra sol alt adalesinde ödem olan Zapotocny katılmadı. Bursaspor maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Sivok'un Eskişehirspor maçında da oynamasının zor olduğu bildirilirken, Cisse'nin durumu kendisine uygulanan tedavi sonrası netlik kazanacak. Bugün dinlendirilen Zapotocny ise yarın takımla birlikte çalışacak.
Siyah-beyazlı takım, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Namik Kartaloglu
13-11-2008, 18:29
kuddusi'yi durdurabilirsek rahat kazanırız.
Zapo ve I.Toroman marke etse kuddusiyi diger oyuncularimiz da Burssporlulari hallederler
Akin Akoglan
13-11-2008, 18:56
sivok un sakatlığı çok büyük dezavantaj bizim için o bölgede umarım eksikliğini aramayız ama sıkıntı yaşayacağımız kesin
Mustafa Fatih
13-11-2008, 19:44
sıkıntı yapmayalım arkadaşlar
HAYDİ KARTAL'IM bursa'yı TOP 'a tutalım 16'sında 16' lara ÇAKIP 16 puanla bırakalım......SALDIR KARAKARTALIM
:D :D :D
Safak Batman
14-11-2008, 10:18
Holosko mu, Bobo mu, Nobre mi?
Kararı merak konusu
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, tatlı bir sıkıntıyla karşı karşıya... Fanatik'te Orhan Yıldırım imzasıyla yer alan habere göre, her maçta daha başarılı bir görüntü çizen Mert Nobre ve Filip Holosko’nun ardından Bobo’nun da yükseliş içerisine girmesiyle, Denizli’nin forvettte kimi oynatacağı merak konusu oldu. Antrenmanlarda kendilerini göstermek için büyük bir mücadele sergileyen Beşiktaş’ın golcüleri de, teknik direktör Mustafa Denizli’nin vereceği son kararı bekliyor.
‘Maçı kazanalım da...’
Trabzonspor maçındaki görüntüsüyle alkış alan Bobo, “Sözleşmemde her maç ilk 11’de oynayacak diye bir madde yok. Ayrıca Nobre ve Holosko ile çok iyi anlaşıyorum. Kendimi çok formda hissediyorum. Görev alırsam, Bursaspor maçında formumu daha da yükselteceğime inanıyorum” dedi. Kaptan Nobre ise, “Kimin oynayacağından çok, takımın kazanması önemli. Her oyuncu ilk 11’de oynamak ister. Maçı kazanalım da, kim oynarsa oynasın!” diye konuştu.
Holosko: Hepsi final
Son haftaların formda ismi Filip Holosko da, hazır olduğunu belirtip şu ifadeyi kullandı: “Her maçın taktiği ve oyun anlayışı farklı. Hocamız buna göre sistem belirleyip, bizlere görev veriyor. Bazı maçlarda sonradan oyuna dahil oluyoruz. Şampiyonluk istiyoruz, bu nedenle her karşılaşmamız çok önemli, her maç final gibi... Sıradan maçımız yok. Bu bilinçle her mücadelede oynayacakmış gibi kendimizi hazır tutuyoruz
Fatih Balcilar
14-11-2008, 10:36
saldır kara kartaaaal oollleeeeyyyy
topitoşlara adandaki gibi bi skor yaşatıp geliriz inşallah :D:D:D fasulyede kendini nimetten saymazmı :D
Kisaltmalarla dahi olsa kufur kullanmiyoruz!
Mustafa Fatih
15-11-2008, 21:22
önemli bir maç ama kimse bu maça yorum yapmıyor, tabi diğer konularada yapılmıyor neden acaba ???!!!...
Umit Bayezit
15-11-2008, 21:33
nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz mustafa ondandır
yönetim istifa.
Hakan Kirezci
15-11-2008, 21:35
Koyverin nefesleri 2-3 lük maç bu...
Hasan Can
15-11-2008, 21:45
Sesiz sedasız bir maç olsun istiyoruz.Kimseyle alıp veremediğimiz yok.Kavga etmeye değil bize ait olan üç puanı almaya geliyoruz.
Umit Bayezit
15-11-2008, 22:14
çok beğendim paylaşmak istedim :D
vallahi bir ard niyetim yok :D:D:D:D:D:D
http://www.eresim.gen.tr/out.php/i72964_s305rayla.jpg (http://www.eresim.gen.tr/show.php/72964_s305rayla.jpg.html)
http://www.eresim.gen.tr/out.php/i72965_bursaa.jpg (http://www.eresim.gen.tr/show.php/72965_bursaa.jpg.html)
Emre Yüksel
15-11-2008, 22:15
http://img61.imageshack.us/img61/9383/bjkkaalt11dx2vj3.jpg
Serkan Keskin
15-11-2008, 22:21
ümit abi sağol paylaştığın için buğsa noolacak işte
Mustafa Fatih
15-11-2008, 22:38
ümit abi senin art niyetin yok ama başkalarının var:)
Uğurcan Erdem
16-11-2008, 09:41
Fazla önemi olmayan bir maç. Sıradan bi anadolu takımı işte. Bence İnönüde yenceğimiz belli olan maçlardan sonra yapılan makarada hopluyor bursa falan dememizde gerekmez onlar üstümüzden rant yapmaya çalışıp bizim sayemizde millete kendilerini tanıtmaya çalışıyor. Hopluyor bursa diyince kendilerni adam yerine konulduğunu zannederler...
Akin Akoglan
16-11-2008, 13:42
maç için link varmı yoksa daha erkenmi?
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 14:07
Anlamsiz anlamsiz seyler; o dudukler i duduklere kim ne akla hizmet vermis?
Uğurcan Erdem
16-11-2008, 14:09
maç için link varmı yoksa daha erkenmi?
http://www.justin.tv/live24_6
Akin Akoglan
16-11-2008, 14:17
http://www.justin.tv/live24_6
erişim engellenmiştir diyor bendemi bi problem var acaba?
Akin Akoglan
16-11-2008, 14:23
Rüştü
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Ekrem
İbrahim Toraman
Delgado
Tello
Nobre
Holosko
Uğurcan Erdem
16-11-2008, 14:25
erişim engellenmiştir diyor bendemi bi problem var acaba?
dns ayarlarını değiştir o zaman burda resimli anatımı var :
http://www.zamansiz.com/windows-xp-icin-dns-ayari-degistirmek-resimli-anlatim-t219744.html
Akin Akoglan
16-11-2008, 14:29
saolasın uğurcan
Ismail Hakki Demirel
16-11-2008, 14:51
Maç içinTıkla (http://de.justin.tv/kaybedenler)yıverin!!!
Hakan Kirezci
16-11-2008, 14:56
SAĞLAM LİNK (http://de.justin.tv/mustafa5758)
Kaydedin burayı kapanmadan
Akin Akoglan
16-11-2008, 15:35
yapma nobre beaaaa
Uğurcan Erdem
16-11-2008, 15:55
fene oynamıoz yencez gibi nobre onu atsaydı güzel olurdu...
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 15:56
Nobrenin ivankov u calimlamasi bile guzeldi. Ilk yarida ilk 10 dk. ortada birsey di sonra lehimize döndu. Delgado,tello, holosko. ekrem. zapo, deli, toroman, ya daha acikcasi hepsi cok istekli oynuyorlar. Gökhan Gulec basarisiz bir Besiktas deneyimini Nefretiyle kusmaya calisiyor, Yusuf ta sanki Kirk yillik Bursali:D. ilk yari patates tarlasinda duduk seslerine karsin cok iyiydi.
Akin Akoglan
16-11-2008, 15:57
iyi organize oluyoruz baskı kuruyoruz takım istekli 2. yarı gol erken gelirse farka gideriz
Varol Özdemir
16-11-2008, 15:58
http://www.justin.tv/ssetv
buradan net bir şekilde izleyebilirsiniz arkadaşlar.Bazen donuyor ama idare edin.
2.yarı bursa tribünleri " GÜNDOĞDU" YU SÖYLERLERSE ŞAŞIRMAYIN LÜTFEN.
Akin Akoglan
16-11-2008, 16:00
sahada tandoğandan başka sırıtan oyuncu yok gökhan zan bile çıkışlarda etkili bi şutu kale çizgisinden çevrildi
Hakan Kirezci
16-11-2008, 16:01
SAĞLAM LİNK (http://de.justin.tv/mustafa5758)
Kaydedin burayı kapanmadan
Varol sende buraya bir bak istersen, hiç donma olmadı ilk yarı...
Valla Linkler havada dolaşıyor ama hadi neyse. Muhtarlığın Kapısına Cendermeler dayanırsa "Ben Muhtarı tanımıyorum, ikametgah almaya gelmiştim!" deyip dış kapıya doğru yönlenirim artık...
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 17:03
Tekzaz tomikiz bu muydu? mac baslamadan bir iki, baslarda da bes-alti Besiktasin urettigi sarkilar sonra... bir hic. Mac patates tarlasinda oynandi yoksa cok yerlerdi bunlar. Kutlarim Besiktasimi. O sahada ancak bir puan, yeter.
Ismail Hakki Demirel
16-11-2008, 17:05
buğsaspor 8 korner , BEŞİKTAŞ 17 korner,
buğsaspor net gol pozisyonu 0 BEŞİKTAŞ net gol pozisyonu 2 (nobre ve serdar özkan)
Buğsa beraberliğe oynadığı ve istediğini aldığı bir maç oldu, nobre günün de değildi ama o çıktıktan sonra hucüm hattımız zayıfladı...
her kayseri maçından biraz daha canlıydık , ama her hafta bu maç iyidik umutluyuz diyoruz ama nereye kadar sürecek bu durum.artık iyi futbolun 3 puan ödülünü almamız gerekiyor
Mustafa Fatih
16-11-2008, 17:06
ekrem dağ ve ali tandoğan bu takımda oynayamaz bu futbolcular 2.ligde çok fazla var en az 20 tane orta yapıldı 1 tane adam gibi orta yok m.d'nin de 70e kadar bekleyip 70 den sonra 2 futbolcu birden sokması moda oldu oyuna biraz daha erken müdahale etmesi bence daha yerinde olur...
Ismail Hakki Demirel
16-11-2008, 17:07
"her " i yanlış koymuşum ayrıca eklemek istediğim bir şey. 17 korneri fb atsaydı 3-4 tanesini gol yapardı !!!
Sinan Gün
16-11-2008, 17:08
Yeter artık be yeter ya.Kimse şimdi bana yenildik diye şuraya sinirli sinirli konuşmayınf alan demesin.Lütfen !
Bursaya puan ver sivasa puan ver kayseriye puan ver trabzona puan ver eeekimi yenicen sen.Amatör takım kocaeliye 5 tane sallarsın tabi 2 gol yiyip!10 kişi antep e 3 tane sallarsın!Sonuncu olan antalyayı yenersin son 15 dakkada bulduğun golle!
Daha durun yahu bunun eskişehiri var feneri var ankarasporu var galatasarayı var.Var babam var.
Şu balon trabzonla aramızda 4 puan var yaa.Nasıl iştir bu anlamıyorum
Şimdi zaten dökülür foruma yazılar böyle oynayın canımızı yiyin diye
Yok ya artık iyi oyun falan beklemiyorum bu takımdan ben.Koskoca Beşiktaş şu 10 numara! delgadoya kaldıysa vay halimize.
Ama artık yok öyle iyi oyun falan.Ligin en kötü oynayanı biz olalım kıçımızla gol atalım.Ama şampiyon olalım artık yeter !
Mustafa Fatih
16-11-2008, 17:11
"her " i yanlış koymuşum ayrıca eklemek istediğim bir şey. 17 korneri fb atsaydı 3-4 tanesini gol yapardı !!!
ben bunu maç içinde söyledim abi yanımdaki herkes hak verdi dün adamlar 2duran topla maçı aldılar
Çayan Işıklar
16-11-2008, 17:12
konuyu anlatmama gerek yok artık
Gökhan Zan, Ali Tandoğan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkanın acilen bu takımdan kovulması lazım.
Mustafa Fatih
16-11-2008, 17:15
ama seviyoruz UL@N seni seviyoruz. beyazdan daha çok siyahı seviyorum ben
Mustafa Fatih
16-11-2008, 17:26
1.si bu düşünceni paylaşmak için bi konu açman gereksiz
2.si ali tandoğan haricinde sana katılmıyorum...
Deniz Akkuş
16-11-2008, 17:26
maçtan çok buğsa izleyicileri size sesleniyorum hem beşiktaştan nefret eder düşman ilan edersiniz birde utanmadan maç boyunca bizim tezahuratlarımızı kullanırsınız... yaf siz nesiniz yoksa bukelamun musunuz.. insanda biraz haysiyet olur onur olur siz onların en aşağısınız..... bu yüzden hırsızlığınızdan dolayı ki bariz hırsızlık yapıyorsunuz bundan dolayı size bir alkış eehh ne demişer uazanamadığı ciğere mındar demiş kedi sizde aynen öle diyonuz hehehe
Sinan Gün
16-11-2008, 17:31
!_kork_! Abi ne yaptın sen gözünü seveyim ya.Aralarından en iyisi tandoğan ya
Karakter olarak diyosan hepsi gitsin.Tandoğanı ayırmanın ne manası var
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 17:33
Tasvip etmedigim olay; Gecen sezon da mactan bir gun önceye kadar savas sigaralari icen bursaspor yönetimi mac gunu artik baris olsun simdi gec kaldik ama yeni bir sayfa acalim lafi deyip topu Besiktas yönetimine atmasi. Ve bu barisin saglanmasi icin bizlerin ilk adimi atmamizi istiyorlar. Ki ardindan diyeceklerdir; Bakin nasil dize getirdik.
Çayan Işıklar
16-11-2008, 17:36
ileriki zamanlarda göreceğiz :D
Mustafa Fatih
16-11-2008, 18:07
!_kork_! Abi ne yaptın sen gözünü seveyim ya.Aralarından en iyisi tandoğan ya
Karakter olarak diyosan hepsi gitsin.Tandoğanı ayırmanın ne manası var
çayan ışıklar bu konuyu başlatmıştı
konuyu anlatmama gerek yok artık
Gökhan Zan, Ali Tandoğan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkanın acilen bu takımdan kovulması lazım.
benimde cevabım:
buydu sanırım yanlış anlaşılma oldu
Mustafa Fatih
16-11-2008, 18:09
yani demem o ki ali tandoğan haricindekiler kalmalı aliye ekrem'de eklenmeli
Ufuk Dede
16-11-2008, 18:10
şampiyon olamıcağımızı biliyorum bu futbol bizi en fazla uefaya götürür....6 kişi sadece defans yapıyo 4 kişi sadece hücum yapıyor varmı böyle futbol yada kaldımı...neyse nobreyi kutluyorum ama hırsı içinApploud
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 19:48
demek istedigimi anlamissin sen Hakan abi. Savas piposu demeliydim degilmi? ha eger neler yapmislari soruyorsan onlarda iki haftadan beri ortada olanlar. 2000 duduk daha sahada olacagi, Yönetim kurulunun sebeplerini bilmeden Kulup baskanimizin bizlere ayrilan yerde mac seyretmesi ve bu tahriklerden dolayi gelmemesi gerektigi provaksiyornlari vs. vs.
Sinan Kara
16-11-2008, 19:53
takımın alayını gönderelim her siteden birkaç taraftar alır sahaya koyarız,bizim için oynarlar...
yenince coşanlar puan kaybında kimi eleştireceğini şaşırıyor..
bu takımın bütün futbolcuları en az devre arasına kadar burda kalacak bu kesin...
skora ben de üzüldüm ama olacak tabi ki;dün arsenal de yenildi,açın bakın bakalım kime yenildi...
Namik Kartaloglu
16-11-2008, 20:00
takımın alayını gönderelim her siteden birkaç taraftar alır sahaya koyarız,bizim için oynarlar...
bu takımın bütün futbolcuları en az devre arasına kadar burda kalacak bu kesin...
skora ben de üzüldüm ama olacak tabi ki;dün arsenal de yenildi,açın bakın bakalım kime yenildi...
Sinan vallahi serzenislerine ben de katiliyorum. Ekrem dag her futbolcumuz hatta sahadaki 22 kisi kadar oynadi onlardan eskik bir yani yoktu. Ali de o derecede. O sahada oynanacak oyun oydu baskasi beklenemezdi. Bursalilar bile sikayet etti ki orasi onlarin sahasi ve alisik olmaliydilar hatta ustun oynamaliydilar bizden. Bizden daha kötu oynadilar ve sikayetciydiler. Yildiz vermemiz gereken bir oyuncu vardiysa sahada o da deli ibo olmaliydi Gökhan Gulec cok istekli olmasina ragmen ona adim attirtmadi, ikili deparlarin hepsini aldi.
Umit Bayezit
16-11-2008, 20:49
batuhan ı oyuna alacaksan neden nobre yi oyundan alırsın hocam?
uğur inceman nerelerde bilen varmı? yada neden yok?
yönetim istifa.
İnan Ceylan
16-11-2008, 21:56
delgado seksen dakka hiç birşey yapmadı..ilerde en çok top tutan oyuncu nobre çıktı..yerine giren serdar özkan..uğur inceman bangır bangır bağırdı trabzon maçında ya..yuh artık yani.
Mustafa Fatih
16-11-2008, 22:08
valla sinan abi o sahada ben olsam iddia ediyorum ali tandoğandan daha iyi oynardım
Necdet Bulut
16-11-2008, 22:08
cok rahat kazanacağımız maçda puan yitirdik yazık oldu,,,
Ozkan Agtas
16-11-2008, 22:20
sezon basindan beri olan gene oldu,puan kaybetme ihtimalimiz olan bir macta daha puan kaybettik..genel goruntu fena degildi ama sezon basindan beri hic birsey oynamayan delgado yine saklandi durdu.bence yedekte oturmasi gereken delgadodur,bobo degil....ugur incemanin oynatilmamasi bence dogru bir karar ,orta saha savunma yonunden hic zorlanmadi..sonuc olarak bu sene, henuz kazanmamiz gereken kilit maclarin hic birisini kazanamadik boyle maclarda ortaya cikmasi gereken yildiz diye adlandirdigimiz oyuncular(delgado,holosko,)gene siliktiler...bu arkadaslar kendi sahamizda zayif rakiplerle oynadigimiz maclarda yildizlasirken,guclu rakipler karsisinda oldukca kotuler ve bence yedek beklemeliler!
Metin Yalçınkaya
16-11-2008, 23:33
Zor bir deplasmana geldiğimiz gerçeğini kabullenmeliyiz öncelikle.Kendi sahasında ben daha iyi bir rakip bekliyordum ama umduğum gibi olmadı silik bir takım çıktı karşımıza.Bu durumda yapmamız gereken en iyi şey sahada savaşarak biraz da becerimizi kullanarak kazanmamızdı.Ama her zaman ki gibi bazı arkadaşlarımızında dediği gibi delgado holosko gibi yıldız diye nitelendirilen futbolcularımızın toptan uzak bir görüntü sergilemesi bizim böyle maçlarda hep eksik oyamamıza sebep oluyor.Biz böyle kritik maçları kazanıp puan alamayacaksak hangi maçları kazanıpta şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğiz merakla bekliyorum.4 mağlubiyet almış fb ile aramızda 3 puan fark kalmış ki bana göre çok komik bir durum.Artık şaşıramıyorum bile herşeye alışmak zorunda olmak ne kadar kötü bir durum.Yine de inadına BEŞİKTAŞK ...
Hasan Can
17-11-2008, 00:18
http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=14170
Böyle habermi olur bu nası iş ahlakı.Renklerini ne güzel belli ediyo şerefsizler.
Suleyman Korkmaz
17-11-2008, 01:27
belki birçoğunuz bana kızacak fakat ben takımın iyi olduğunu düşünüyorumbuna kayseri,ve bursa maçı dahil.sadece sahada skoru değiştirebilecek oyuncular haftalardır çok formsuz buna saha zemini şansızlıkta ekleyebiliriz mustafa denizli yi iki maçla eleştirebiliyoruz yada e.sağlam döneminde daha iyidik diye yorumluyoruz biraz sabır medyanın gazına gelmeyelim ve skora göre hareket etmeyelim yeter
Akin Akoglan
17-11-2008, 10:54
tüm kaybedilen puanlara rağmen takımı beğendim dün bazı oyuncuların bireysel performansları haricinde genel manada galip gelmek için herşey yapıldı gerekli pozisyonlarda üretildi gol yollarında başarısız olundu aslında denizlinin geldiğinden beri genel portre bu sahada belli bi standardı yakalama çabası içinde ama delgado serdar özkan gibi oyunculardan yeteri kadar yaralanılamıyor.
tüm puan kayıplarına rağmen 22 puanla 2. sıradayız üstümüzdeki trabzonda bizim puan kaybettiğimiz sivas kayseri bursa gibi takımlarla henüz oynamadı.derbilerden mağlup olmadan çıkıp iki ankara takımından 6 puan alırsak devreyi lider bitireceğimizi düşünüyorum
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.