Orijinalini görmek için tıklayınız : Divan Başkanlığı Seçimi
Özer Özçetin
23-02-2007, 10:36
Seçim trafiğinden başını kaldıramayan Beşiktaş ta Divan Başkanlığı seçimi gündemde.
Halen başkanlık görevini sürdüren Şeref Nasır la birlikte camianın eski isimlerinden Yalçın Karadeniz de aday.İşin ilginç yanı 6 yıldır hiç bir seçimde kimseyi işaret etmeyen Onursal Başkan Süleyman Seba nın direkt olarak Yalçın Karadeniz ismini zikretmesi.
Yalçın Karadeniz in Beşiktaş ahlak ve terbiyesi ile yetiştiğini ifade eden Seba,eğer doğru adres Divan ı teslim alırsa bundan böyle yanlış işler da olmaz diyerek,görevini sürdüren Nasır a da gönderme yaptı.
Seba ayrıca zor dönemde geçildiğini ve mutlak surette yönetime destek olunması gerektiğini kaydetti.
Efsane Başkan ın sözleri ve tespitleri bana göre doğrudur,Beşiktaş adına özellikle mali konularda yapılan yanlışlara Şedref Nasır döneminde ses çıkartılmadı,gerek hisse satışları,gerek Fulya projesinin kiralanıp kırdırılması ve bunun gelecek yılları kapsaması,reklam firmaları ile yapılan anlaşmaların erken feshi nedeniyle açılan davalar,CAS dan gelen tazminat gibi konularda Divan ın olaya el koymaması sonunda Seba yı da isyan ettirmiş demek ki.
Serdo Yeşil
23-02-2007, 11:07
Bu yönetimin görünen öylesine çok hataları olduki degil seba taş çatladı ama artık o bile sesini çıkartmaya başlamışsa ciddi şeyler oluyormuş demekki
biz takımımızı içerde dışarda nasıl Beşiktaşlılıga yakışır bir şekilde temsil ediyorsak onlarda bizleri ve renklerimizi temsil etsinler seveni kadar olmazsada sevmiyeni olan sebanın önünde ceketini ilikleyen üstüne arkadaşını ceketi alıpta karşısına çıkılan Baba hakkıların, Sebaların mirasını eritiyorlar ama tüketemeyecekler
Alaattin Çam
25-02-2007, 07:28
olsa kaç yazar özer abi olmasa ne
alsınlar tepe tepe kullansınlar...
Yönetim istifa etmelidir... bundan daha beter ne olabilir? divanın yalamalığı yüzünden nasır gibi insanların edilgenliği yüzünden gelecek 5 yılımız ipotek altında değil mi?
Özer Özçetin
25-02-2007, 13:18
Temizlik Divandan başlasın,herşeye göz yuman Nasır tutmuşlar gitsin artık
Cihan Güngör
01-03-2007, 09:44
Beşiktaş'ın Divan Kurulu Başkanlığı seçiminde Şeref Nasır'a rakip olmaya hazırlanan Yalçın Karadeniz yönetimini belirledi. Karadeniz'in listesi şöyle: Mustafa Sedat Piroğlu, Fahrettin Curoğlu, Mehmet Vedat Cem, Mehmet Özdilek, Necdet Erbaylar, Cemil Cengiz Satar.
(Fotomaç)
Yusuf Helvaci
03-03-2007, 17:50
http://img233.imageshack.us/img233/2700/medyajj2.jpg
Divan Kurulu Başkanlığı’na Karadeniz Seçildi
03.03.2007 16:50
bjk.com
Kulübümüz'ün Divan Başkanlık Kurulu Seçimi bugün Ceylan Intercontinental Oteli'nde yapıldı. Oylama sonunda Yalçın Karadeniz BJK Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi.
Ceylan Intercontinental Oteli'nin Dolmabahçe Salonu'nda yapılan seçime Şeref Nasır ve Yalçın Karadeniz aday olarak katıldı. Toplam 261 Divan Kurulu Üyemiz'in oy kullandığı seçimde, Yalçın Karadeniz 153, Şeref Nasır ise 105 oy aldı. 3 oy da geçersiz kabul edildi.
Bu sonuçların ardından Yalçın Karadeniz, BJK Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Karadeniz'in Yönetim Kurulu'nda Mehmet Özdilek, Fahrettin Curoğlu, Mustafa Sedat Piroğlu, Mehmet Vedat Cem, Necdet Erbaydar ve Cemil Cengiz Satar yer alıyor.
Vedat Hamzacelebioglu
03-03-2007, 20:58
Seçim sonucu olumlu.
Artık değerlerimiz de gözetilerek, içinde bulunduğumuz olumsuz konumdan çıkmaya çalışılacaktır.Buna inanıyorum.Bundan böyle yönetim istediği gibi düşünse bile aynı şekilde davranamayacaktır.
Hayırlı olsun.
Erkan Özberk
03-03-2007, 23:04
çok hem de çok güzel oldu. bu arada büyük başkan sebayla erdoğan demirören sözlü olarak tartışmışlar
Cihan Güngör
04-03-2007, 11:26
Şeref Nasır bu görevi yapamıyordu. İşlevsiz, sessiz, beceriksiz, siz oğlu siz... İyi bir Beşiktaşlı olabilir, iyi bir insan da olabilir; ancak bu görev ona uygun değildi. Sevindim seçim sonucuna.
Gürhan Oğuz
04-03-2007, 11:28
çıbana neşter vurulmuş
gerisi gelir umarım
İsmail Şahin
04-03-2007, 12:01
ayrıca Sebanın yıldırım demirörenin babası erdoğan demirörene "ne olacak Beşiktaşın hali" diye sorması gerçekten Beşiktaşın durumundan rahatsız olduğunun göstergesi...
hatırlandığı gibi yıldırım demirören ve fikret orman tek bi liste altında başkanlık seçimine gireceklerdi fakat erdoğan demirören oğluna, kendisinin tek başına aday olması halinde 25 milyon dolar vereceğini söylemesi caziplik getirdi...
kulubüne sahip çıkanlar daimi olacaktır
içimizde yaşayacaktır
sahip çıkmayanlar veya çıkamayanlar çıktırsın gitsin!!...
Ahmet Ayyıldırım
04-03-2007, 12:08
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı seçimi çok farklı bir anlam taşıyordu. Yönetimin desteklediği Şeref Nasır ile muhalefete yakınlığıyla bilinen Yalçın Karadeniz’in seçim mücadelesinden, muhalifler galip ayrıldı.
04.03.2007
http://img81.imageshack.us/img81/6269/yonetim280hq2.jpg
Camiada yankı uyandırdı
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı seçimi, bir anlamda muhalefet ile yönetimin yarışmasına sahne oldu. Yönetim adına Behçet Ümitlen, Şeref Nasır için çalışırken; Süleyman Seba, Serdar Bilgili ve İsmail Ünal, Yalçın Karadeniz’in başkanlığa seçilmesi için çaba gösterdiler. Seçimden Karadeniz’in zaferle ayrılması, camiada ‘Yönetime ilk ihtar’ olarak yorumlandı. Bu arada Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ile, Siyah-Beyazlı kulübün şimdiki başkanı Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
Süleyman Seba’dan uyarı
Kongre girişinde Erdoğan Demirören tarafından karşılanan Seba, “Bu kulüpte neler oluyor Erdoğan... Neler yapılıyor Beşiktaş’ta?” diyerek sitem etti. Baba Demirören, “Bunları başbaşa konuşuruz” derken, Seba, “Her şey ortada... Gizli saklı yapacak ne var?” yanıtını verip, öfkeli bir görüntü çizdi. Öte yandan seçim genel kurulunda, salona kurulan kürsüye ışık verilemeyince, başkan adayları konuşmalarını okumakta güçlük çekti. Üyeler, “Dünyanın parası verilen bu salonda ışık bile yok” diyerek aksaklığı protesto etti.
Orhan YILDIRIM
Özer Özçetin
04-03-2007, 12:10
Camiamız için başarılı adımların ilk başlangıcı olması için hayırlı olsun diyorum,fakat ilginçtir Bilgili yıllardan sonra ilk kez bir resmi kurula gelmiş,ama Sredar Bey uzak dursun yeni Divan Kuruluna da destek falan vermesin.
Cihan Güngör
04-03-2007, 17:24
Beşiktaş'ın adını bile duymak istemiyordun Serdar Bey, nedir bu hamle?
Özenç Kurt
04-03-2007, 22:58
Şeref nasırın amatör branşlarda ki çoğu maçı kaçırmaması ve efendiliği ile iyi
bir izlenim bırakmıştır benim gözümde
Teşekkürü haketmiştir...
Ahmet Ünal
05-03-2007, 11:20
Divan başkanlığı seçiminin neticesi belirli dengeleri değiştireceği bir gerçektir. Divan kurulu yönetim kurulununda üstünde bir organdır.Fakat özellikle S.B. döneminde yaşananlar ile birlikte bu kurul gerçek işlevinden uzaklaşmıştı.Son dönemde denetim mekanizmasından çok mevcut yönetimi destekleme biçimi benimsenmişti .
Yeni kurulun Seba ve muhalif destekli gözükmesi belki ilk bakışta çalışmalar bakımından yönetim kurulunun karşısında olur düşüncesi olsa bile umarım bu tarz bir çizgi belirlemez.
Divanda yeni dönem umarım Beşiktaşımıza katkı sağlayacak , Kulüp yararına denetim mekanizmalarını gerçekleştirecek , muhalefetin sözcüsü olmadan , yönetimin önünde engel olmadan, geleneklerimize bağlı, sağlıklı bütçe ve harcamalar konusunda gerçek bir denetim mekanizması oluşturacak, çağdaş tüzüğü hazırlayacak , kulübü gelecek yıllara hazırlayacak işlevini tam yerine getirecek bir çalışma şekli oluşturabilir.
Beklemek ve görmek gerekir.Yeni divan kuruluna başarılar
Erkan Özberk
05-03-2007, 23:02
Beşiktaş'ın adını bile duymak istemiyordun Serdar Bey, nedir bu hamle?
şeref nasırla şahsi husumetinden dolayı...
Umut Tutun
06-03-2007, 08:58
1.Şifo Mehmet her ne kadar beklendiği seviyede heyecan yaratmamış olsa da, ortaya ilginç bir manzara çıktı aslında. Divan bizim için, yine her ne kadar son dönem yıpranmış olsa da, en üst seviyeden çağrışımlar yaratan bir kurum. daha eski dönemde Divan başkanı dendiğinde ayrı bir saygı adresi idi, bununla paralel, kurul da ismen bile olsa daha etkili idi. şahısların çekişme arenası değildi.
evladımız Şifo ise, zor bir dönemden geçti, hocalıktan çıktı. bazılarımız belki de hoca olarak beklerken onu, Divan'da gördük şimdi.
2.fotoğrafçı s.b nin Beşiktaş ile alakalı olabileceği konular ancak böyle şahsi çekişme mevzuları olurdu zaten. Beşiktaş'ın kazanımları ise apayrı şeylerdir,onun ilgi alanına girmez diye biliyoruz biz.
3. Seba'nın gidip de başkan babasına Beşiktaş'ın durumunun hesabını sorduğu tablo ise içler acısıdır, trajiktir.
içimiz sızlar da alem kendi derdine düşer yine.
Serenat Tutaklı
04-05-2007, 13:07
BJK Divan Kurulu'nun 2007 yılı 1. Olağan Toplantısı yarın (5 Mayıs) saat 10.30'da The Ritz Carlton Oteli'nde yapılacaktır.
Balo Salonu'ndaki toplantının gündemi şöyledir:
GÜNDEM
1.Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2.Gündemin Arzı
3.Divan Başkanlık Kurulu faaliyetlerinin arzı.
4.Denetleme Kurulu raporu'nun arzı.
5.Yönetim Kurulu çalışmalarının arzı.
6.Raporların müzakeresi
7.Dilekler ve kapanış
bjk.com.tr
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.