PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 13. Hafta Fenerbahçe (2) - BEŞİKTAŞ (1) 29 Kasim Saat:19:00 S: Şükrü Saraçoğlu

Ismail Hakki Demirel
23-11-2008, 22:05
İLK MAÇ TOPİCİĞİM UMARIM ŞANS GETİRİR....

http://img339.imageshack.us/img339/8951/beklefenerpq9.jpg

Zaza Karatas
23-11-2008, 22:09
Aliriz Bu Maci Lutfen Alalim Ya Dunyadaki En Mutlu Insan Olurum Abi Ya Bobo Atsin Delgado Atsin Zapo Atsin Kim Atarsa Atsin 1-0 Olsun Alalim Bu Maci !!!!!!!!umarim Ilk Topigin Sans Getirir Besiktasimiza!!

Serkan Keskin
23-11-2008, 22:14
burası BEŞİKTAŞ

Deniz Akkuş
23-11-2008, 22:18
ÇOOOOOOOK gitmek isterdim .... neyse artıkın seneye... haydi kartalım göster kanaryaya nasıl uçulurmuş görsünler.. öle cikcikle olmaz bu işler.... herkes yerini bilecek...

Sezen Gunduzalp
23-11-2008, 22:22
Orda olmak harika olacak!
Saldır BEŞİKTAŞIM Oleyyyy !!!!

Mustafa Fatih
23-11-2008, 23:17
hakem:
bünyamin gezer

Mustafa Fatih
23-11-2008, 23:18
bugün hakemide yendik pek konuşulmuyor hakem fakat puan kaybetsek çok fazla konuşacaktık yani c.tesi hakemide yenelim

Sinan Kara
23-11-2008, 23:35
bekleriz sezen hanım,buyrun gelin kadıköy sizindir:)

Ismail Hakki Demirel
23-11-2008, 23:40
gitmeyi en çok istediğim deplasmanlardan birisi ama olmuyor gidemiyorum,,,, :(:(:( artık öcü maçında orda olacaz

Sezen Gunduzalp
24-11-2008, 09:08
bekleriz sezen hanım,buyrun gelin kadıköy sizindir:)

Benim olmasın mümkünse !_nanik_!

Ali Erken
24-11-2008, 10:19
inşallah önceki yıllarda yaptığımız gibi işi büyütmeyiz,
nostalji formasıyla çıkmayız,
yöneticiler abuk sabuk konuşmaz,
forumlarda garip garip yorumlar yapılmaz.

ancak dünkü maçtan edindiğim izlenim hiçbirşeyin değişmeyeceği.
belli bir grup kafayı fb'ye takmış. ya kendini tatmin ediyor. veya başka problemler var. yani bunun futbolla rekabetle alakası kalmamış.

futbol sahada kazanılacağına göre mustafa denizli'ye güvenmemiz gerekiyor. Beşiktaş'ın ilk 18'i fenerbahce'nin 18'inden iyi. 5 puan da önde. Yalniz fener de evinde zor maçları 3-4 yıldır kaybetmiyor. Insallah bu seriyi bozarız.

Umit Bayezit
24-11-2008, 10:43
evet ali haklısın 3-4 yıl oldu :D

uğraşma bizimle...

Akin Akoglan
24-11-2008, 10:44
seni düşündüüüm dün akşam yineee..... :)

Ali Erken
24-11-2008, 15:02
evet ali haklısın 3-4 yıl oldu :D

uğraşma bizimle...

farketmeden olmus o,
ama simdi ben de etkilendim :)

Namik Kartaloglu
24-11-2008, 15:17
BEKLE FENER GELİYORUZ !!

KahpeLik iLe değiL , DeLikanLıca geLiyoruz !
Rakip takım forması iLe değiL Kendi formamızLa geLiyoruz !
Nağmerde , zaLime inat onurumuzLa geLiyoruz !
ÇoLuk çocuk arasına gizLice değiL , ULu orta dim dik geliyoruz !
Kupa aşkı oLanLara , Renk aşkı iLe geLiyoruz !
55 bin değiL 55 miLyon oLsa geLiyoruz !!

ÇaLdığınız bestelerin orjinalleri iLe geliyoruz !
Sevdamız dağ diyenLere çakıl taşı oldukLarını göstermeye geLiyoruz !
biz yenmeye yenilmeye değil SİYAH BEYAZ ile geliyoruz !

Valimize "saygı" sunmayarak ! geliyoruz !
Biber gazına bağışıkLık kazanmış olarak geLiyoruz !
Siz gibi gizli , sessiz , sedasız değiL davullarla zurnaLarLa geliyoruz !
sizin cehennem dediğiniz yere bizLer cehennemin dibinden pikniğe geliyoruz !
omuz omuza , yan yana , boynumuz dim dik gözler ufukta geliyoruz !
az kaLdı.. BEKLE FENER GELİYORUZ..!!

Namik Kartaloglu
24-11-2008, 15:33
Yukardaki yazi feyzbuk den alintidir.

Ömür Hıncal
24-11-2008, 16:08
bu gerizekalılar kale boş olmasına rağmen gol atamayanlar değilmi.

o zaman sorun yok yine baldan bir duran toptan 1 atarlar fakat Beşiktaş ın ilk 3 harfi kadar yerler.

3 harfliler rahatsız etmesin seni fener dikkat et :)

Barış Şahinler
24-11-2008, 16:48
Ya arkadaş, yine tek eğlence Fenerbahçe...

Ama velakin liğde sadece FB yok!

Busene şampiyon olacak isek Feneride yeneceğiz geri kalanlarıda.

Rastgele kartalım....

Yanı Akdemır
24-11-2008, 16:52
insallah alacağız bu maçı özledık fener galibiyetini hakem adil olsun fark atarız ev sahibine kıyak geçsin zor kazanırız 2-1 gibi şerefsizleri tutarsa berabere kalırız fener biz geliyoruzz!!!

Yankı Aydın
24-11-2008, 20:23
biletler ne zaman çıkıyor

Sezen Gunduzalp
24-11-2008, 20:49
Perşembe Sabahı

Namik Kartaloglu
24-11-2008, 21:24
Ya arkadaş, yine tek eğlence Fenerbahçe...

Ama velakin liğde sadece FB yok!

Baris Sahinler haklisin ve lakin bunlar kel fatma gibi ha bire kabariyor ya, biz de ha bire bunlarin havalarini aliyoruz ya mesele o. Biri demisti bunlar ne zaman ki bir kisi eksik ve kallede de alex oynadiginda ve bizi yendiklerinde Derbi yeniden baslar.
Simdi kafamda kadrolarimizi karsilastiriyordum; hem kisilik hem karekter hem beceri hem yetenek konusunda bunlardan 3-4 gömlek buyuguz.

Ozkan Agtas
24-11-2008, 21:36
turk sporunun gozbebegi,futbolumuzun temel tasi,doruklarin sanli besiktasi!boyle bir pankart asilirdi kapaliya 80 li yillarin ikinci yarisinda,fener kekimiz di ozamanlar,nedendir bilmem aklima geldi.....dayan bakim besiktas!

Barış Ulusoy
24-11-2008, 21:39
Biri demisti bunlar ne zaman ki bir kisi eksik ve kallede de alex oynadiginda ve bizi yendiklerinde Derbi yeniden baslar.

Sergen Yalçın söyledi diye hatırlıyorum :)

Geliyoruz ulAn!!

Mustafa Tunaoğlu
24-11-2008, 22:20
ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.eskişehirde beşiktaşlılar bir kafede toplanıp maçımızı izleyeceyiz.emin olun eğer sakin olur ayaklarımızı yere sağlam basar ve en önemlisi hücumda sert ve düzgün şut çekersek feneri dağıtırız.fenerede faul yapmamaya özen göstermeli çünkü hakem EDİT...fenere çok kolay frikik veriyor.gerçi frikiki atmayı bilen yok fb de EDİT....haydi BOBO haydi TELLO haydi KOMANDANTE DELGADO haydi ZAPO haydi SIVOK haydi HOLOSKO haydi TORAMAN haydi BEŞİKTAŞ.......

Yankı Aydın
24-11-2008, 22:21
Laf Ağızdan bir kere çıkar.7'den 70'e Geliyoruz dedik.Gecekondulardan varoşlardan iyi açalım ki bayrakları gözüksün etilerden nişantaşından,kadıköyde..
Alayına isyAn
Ölümüne BeşiktAŞK!

Mustafa Tunaoğlu
24-11-2008, 22:32
Mustafa Tunaoğlu, gerek kişilere gerekse yer ve mekanlara uygunsuz sıfatlar takma biçiminde ısrarla sürdürdüğünüz söylem biçiminizi düzeltmediğiniz takdirde imzanızdaki non pasaran aynen size uygulanacaktır bilgilerinize...

İhtiyar Heyeti...

M.Ilke Bortacina
25-11-2008, 08:36
kadıköyde şenlik var şenlik :)

Sinan Gün
25-11-2008, 15:12
Ah Ah şu bileti bi alabilsem . Allah ım yardımcımız ol

Akin Akoglan
25-11-2008, 16:09
Tello'dan iyi haber!

Beşiktaş, bugün sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Siyah beyazlı takımda sakatlıkları bulunan İbrahim Üzülmez, Tello, Holosko ve İbrahim Toraman çalışmada yer almadı.

Bu oyunculardan İbrahim Toraman ve Holosko'nun çok ciddi problemlerinin bulunmadığı ve yarından itibaren çalışmalara başlayabilecekleri öğrenildi.

Sol üst adalesinde ödem bulunan Tello'nun ise durumunun iyiye gittiği ve Perşembe günü antrenmanla çıkarak, derbi maçında forma giyebileceği öğrenildi. İbrahim Üzülmez'in ise sağ üst adelesindeki ödemin tam olarak iyileşmemesi sebebiyle önümüzdeki günlerde yapılacak kontrollerinin ardından Fenerbahçe karşısında forma giyip giyemeyeceğinin netleşeceği belirtildi.

İlk 45 dakikası basın mensuplarına açık olan çalışmada teknik direktör Mustafa Denizli, oyuncularına kondisyon ve pas çalışması yaptırdı. Futbolcuların hırslı ve moralli olduğu gözlenirken, taktik çalışma öncesi basın mensupları antrenman sahasından çıkartıldı.

Öte yandan Mustafa Denizli, kulüp doktoru Ayhan Optur ile kısa bir toplantı yaparak, sakat oyuncular hakkında bilgi aldı.

Beşiktaş, yarın 11.00'de yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktör Mustafa Denizli ise saat 14.00'te Nevzat Demir Tesisleri'nde haftalık basın toplantısını düzenleyecek.

25.11.2008
Kaynak : DHA

Cem Ozel
25-11-2008, 16:37
totem eskişehir maçında tuttu. 2-0 yeniliriz demiştim. bu seferde 5-0 fener kazanır diyorum :D

Barış Ulusoy
25-11-2008, 17:08
totem eskişehir maçında tuttu. 2-0 yeniliriz demiştim. bu seferde 5-0 fener kazanır diyorum :D

Umarım yine yanılırsın :)

Sinan Gün
25-11-2008, 17:21
Bilet limitleri

Platinum(Kart Başına 3 Bilet)
Gold(Kart Başına 2 Bilet)
Klasik Kart(Kart Başına 1 Bilet)
Kongre Taraftar Kart(Kart Başına 3 Bilet)
Kongre Üyesi(Kart Başına 3 Bilet)

- Etkinlik 26 Kasım 2008 Çarşamba saat 10:00'da genel satışa çıkacaktır.
- Kişi başı bilet limiti 3 adettir.

Biletix ten alıntıdır

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta müsabakasına ait bilet fiyatları aşağıda belirtilmiş olup, 26 Kasım 2008 Çarşamba gününe kadar Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 27 Kasım 2008 Perşembe günü itibariyle genel satışa açılacaktır.

fenerbahcenin resmi sitesinden alıntıdır

???

Ben anlamadım.Anlayan varsa anlatabilir mi

Namik Kartaloglu
25-11-2008, 18:05
Carsamba gunu sut cocuklari, persembe gunu de biz ayrancilar bilet alabilecegiz demek istemis Fenerbahce sitesi.

Sinan Gün
25-11-2008, 19:56
Carsamba gunu sut cocuklari, persembe gunu de biz ayrancilar bilet alabilecegiz demek istemis Fenerbahce sitesi.

Biletixi aradım konuştum.Bizim için ne zaman çıkacağı henüz belli değilmiş

Yankı Aydın
25-11-2008, 21:34
çarşamba veya perşembe yapılacak il güvenlik kongresinin ardından biletler çıkacakmış.

Ömür Hıncal
25-11-2008, 23:03
Güvenlik toplantısı perşembe , perşembe öğleden sonra veya cuma sabah biletler.

Emre Yüksel
26-11-2008, 13:05
Fener maçları hakkında hayatım boyunca kesin yorum yapmadım.
Gene yapmam.

Başarılar Beşiktaşım :)

Umit Bayezit
26-11-2008, 14:13
Biletixi aradım konuştum.Bizim için ne zaman çıkacağı henüz belli değilmiş

karaborsa yapacak yine adi biletix açıklamaz tabi

2008 de biletix kuyuruğunda ömür tükettiren yönetim istifa.

Fatih Alper Ozen
26-11-2008, 16:41
Başarılar Beşiktaşıma.Bu maç çok önemli.Geçen sene yenemedik ama bu sene 2 maçta da yenmeliyiz diyorum.Ve maça Bobo-Nobre-Holosko 3 lüsü ile çıkalım istiyorum.Dün akşam gördük Porto 2 sıradan hücum oyuncusu ile Kadıköyde rahat 5 pozisyon buldu(2 sini de attı :)).Biz bu üç hücum oyuncusu ile gol yesek bile en az 3 gol atarız diyorum.Haydi Karakartallar

Sinan Gün
26-11-2008, 20:52
Ya ben iyice sabırsızlanıyorum.

Biletler büyük ihtimal cuma çıkar.Benim uyuz olduğum şey daha il güvenlik toplantısının ne zaman yapılacağının belli olmaması.

Bi de bu kamil biletixin sitesin genel satışın bugün olduğu,fenerin resmi sitesinde ise perembe günü olduğu yazıyor.Ne saçma iştir anlamadım.

Hakan Kirezci
26-11-2008, 21:21
Yahu Sinan amma telaş yaptın ha. Fenerbahçe sitesi kendileri için veriyor satış günlerini konuk takım taraftarı için değil. Onların kombine harici biletlerin alış önceliği taraftar kartı sahipleri olması gibi bir uygulaması var. Onlarda platin mlatin sınıflanmış yine de bilet kalırsa onları da perşembe günü gariban Fener taraftarına satıyorlar. Seninle benimle ilgisi yok yani.

Sen bekle, resmi karaborsacı satar İnşallah cumaya mumaya onlardan alırsın.

Eren Tuncer
26-11-2008, 21:49
arkadasın biri klübü aramiş perşembe sabahı toplantı yapılacak öglen gibi de biletler cikacakmıs diye duydum..

Yankı Aydın
26-11-2008, 22:08
Biletlerin öğleden sonra çıkacağını sanmıyorum.Ev sahibi takımın biletleri çıktıktan birgün sonra çıkar deplasman takımının biletleri.fb'nin biletleride yarın çıkacağı için bizim biletler cuma 9-10 gibi çıkar diye düşünüyorum

Bülent Acar
27-11-2008, 01:56
Askere gidiyorum artık arkadaşlar, bu maçtan itibaren yokum.
Hadi Beşiktaşım, gider ayak yap bi güzellik bana.

Cem Ozel
27-11-2008, 09:06
Askere gidiyorum artık arkadaşlar, bu maçtan itibaren yokum.
Hadi Beşiktaşım, gider ayak yap bi güzellik bana.

şimdidenhayırlı teskereler..

( tezkere mi doğrusu teskeremi? biri açıklasın bunu bana )

Hakan Kirezci
27-11-2008, 12:31
Bülent sana hayırlı tezkereler dilerim. İnşallah seni güzel uğurlar Beşiktaş.
(Oltalar bilendi, sazan mevsimi açıldı...)

Cem Ozel
27-11-2008, 12:34
saol hakan abi. bu arada fenerasyon derbi öncesi ısınma turlarına başlamış. kondisyon depoluyorlarmış.

Namik Kartaloglu
27-11-2008, 13:00
Bulent gitmeden Kadiköy sazanlarindan yiyecekmisin? Mokludere sazanlari meshurdur taze taze citir citir. Hayirli Tezkereler. Gel bilmem kac gun gel:D Askerlik bitmez sen de firar edersin, artik kimseyi hakkariye göndermiyorlarmis herkesi sibiryaya gönderiyorlar:D:DKorktunmu?

Sezen Gunduzalp
27-11-2008, 13:05
Biletler yarın 11 de Stadda ki gişelerden satılacak...

Hayırlı olsun :S

Akin Akoglan
27-11-2008, 13:08
Biletler yarın 11 de Stadda ki gişelerden satılacak...

Hayırlı olsun :S

stad gişesinden derbi bileti satmak katliama ve karaborsaya davetiye biletix gişelerinden daha çok karaborsacı olacak

Bülent Acar
27-11-2008, 13:43
Herkese teşekkürler hayırlı dilekleri için. Namik abi vallahi ne diyim, sibiryada iyidir hoştur ama, şöyle istanbula falan da hayır demem hani :) Neyse konuyu saptırmayalım.

Ntvsporun yeni haberi fenerbahçe farkı ile başlıyor, içeriginde ise 6 maçtır fenerbahçeyi yenemiyormuşuz. Bu haber sabah sabah biraz canımı sıksa da, boşverdim şimdiden.

1-2-3 tane yetmez 4-5-6 olsun
Gelen, giden fenere koysun
Beşiktaşım şampiyon olsun :)

Namik Kartaloglu
27-11-2008, 14:21
Derbi Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor
27.11.2008 12:40

Fenerbahçe ile Cumartesi günü Kadıköy'de oynayacağımız derbi mücadelesinde taraftarlarımız için ayrılan biletler yarın (28 Kasım) satışa çıkacak.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 29 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Turkcell Süper Lig 13. hafta karşılaşması için taraftarlarımıza 2500 bilet ayrılmıştır.
Bu biletlerin satışı sadece BJK İnönü Stadı bilet satış gişesinden yapılacaktır. Satışlar, yarın (28 Kasım) saat 10.00'dan itibaren başlayacaktır. Bilet fiyatları 66 YTL'dir.

Kişi başına en fazla iki bilet anılabilecektir. Bilet almak isteyen taraftarlarımızın kimlik fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

Resmi siteden alintidir.

Namik Kartaloglu
27-11-2008, 14:24
Derbi Maç Öncesi Güvenlik Toplantısı
27.11.2008 13:02

Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağımız derbi maç öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.
İstanbul Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Kulübümüz'ü temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Tahir Perek, Futbol Federasyonu temsilcisi ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, derbi maçında 2 bin 500 Beşiktaşlı taraftarın kendilerine ayrılan bölümde maçı izleyebileceğini, karşılaşmada 2 bin 650 emniyet görevlisinin yanı sıra 525 özel güvenlik elemanının görev yapacağını söyledi.

Güngör, bileti olmayan kişilerin güvenlik noktasından alınmayacağını belirterek, "Karaborsada veya elden bilet satışına izin verilmeyecek. Stat çevresinde gerekli önlemler alınacak ve kulüpler toplu bilet vermeyecek. Ayrıca stada toplu seyirci götürme organizasyonu da yapılmayacak. Seyirciler güvenlik güçleri eşliğinde toplu olarak stada ulaştırılmayacak" dedi.

Münferit olarak stada gelen rakip takım seyircilerine UEFA kriterlerine göre güvenlik sağlanacağını vurgulayan Ergun Güngör, "Stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında konuk takım taraftarlarına yer ayrılacak. 29 Kasım Cumartesi günkü maçta tüm tedbirler saat 13.00'ten itibaren alınacak ve misafir takım organizasyonu olmadığından stat kapıları saat 14.00'ten itibaren açılacak. Maç günü ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla eşgüdüm toplantısı yapılacak" diye konuştu.

İstanbul Vali Yardımcısı Güngör, güvenlik önlemleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

''Bu maçla ilgili olarak her iki yakanın iskelelerinde yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Beşiktaş seyircisine karayoluyla gelmelerini tavsiye ediyoruz. İskelelere toplu gelinmemesi hususunu özellikle hatırlatıyoruz. Beşiktaş seyircisinin de saat 17.00'ye kadar stada ulaşmalarının uygun olduğunu hatırlatıyoruz. Maçta toplam 2 bin 650 güvenlik görevlisinin yanı sıra Fenerbahçe Kulübü'nün tahsis edeceği 525 özel güvenlik elemanı görev yapacak. Toplam 190 kamera tespit yapacak. Ayrıca soyunma odalarıyla koridorların çıkış kısmına kadar olan yerlerde emniyet kameraları gerekli tespiti yapacak.''

Hakan Kirezci
27-11-2008, 14:27
Merter'deki Migros'ta biletix gişesi önünde toplanan yaklaşık 250 taraftar yağmura aldırmadan sloganlar eşliğinde saatlerce bilet alabilmek için bekledi.

Ancak biletlerin yarın satışa çıkacağı haberi gelince Beşiktaşlı taraftarlar hayal kırıklığına uğradı.

Yaklaşık 5 saat kuyrukta beklediklerini belirten taraftarlar, kötü haber üzerine doğalgaz zamlarını protesto etmeye başladı. Taraftarlar zammın geri alınması için sloganlar attı.

Bu kadar adam toplanmışken boşa gitmesin bari demiş arkadaşlar.

Ismail Hakki Demirel
27-11-2008, 15:15
vayy be güvenlik bile bizden daha kalabalıklar!!!

Namik Kartaloglu
27-11-2008, 15:46
Hakan abinin ekledigi haberin yorumlarini okudum simdi. 7 sayfa sadece övgu dolu ICTEN,YUREKTEN yazilar hafiften hafife agzimda kulaklarima varmadi degil.

Bülent Acar
27-11-2008, 18:48
TELLO nun ağrıları arttıgı belirtilmekte şu an. Ceza sahası civalarında göndericeğin toplara çok ihtiyacımız var tello, yapma.

:(

Mert Kavak
27-11-2008, 20:46
Şafak 3 Gelİyoruz

Sinan Kara
27-11-2008, 21:30
şafak mafak kalmadı mert zaman geçmiyor,evdeki saati eleri alacağım:) :)

sağ salim biletimizi alabiliriz(kafamızı kolumuzu kırdırmadan)inş....:)

Mustafa Tunaoğlu
27-11-2008, 22:26
haydi TELLO bu maçı alalım.ankaraspor maçında oynamazsın dinlenirsin.SANA İHTİYACIMIZ VAR.....no pasaran

Mustafa Fatih
27-11-2008, 23:45
şafak mafak kalmadı mert zaman geçmiyor,evdeki saati eleri alacağım:) :)

sağ salim biletimizi alabiliriz(kafamızı kolumuzu kırdırmadan)inş....:)

kafana takma sinan abi :) :)

birde bana diyosun kafana takma diye:)

Sertac Beyaz
28-11-2008, 01:04
biz iyi futbolumuzu oynayalım yeter de artar.

Deniz Özdemir
28-11-2008, 10:51
Kartal Gol Gol Gol!!!!

Sinan Gün
28-11-2008, 16:03
Bir sıkıntı yaşamışsan ve buna ilişkin bir eleştiri getireceksen olayı anlatıp uygun bir dille kınarsın, okuyanlardan sana katılanlar varsa takdiri onlara bırakırsın.
Bu mesajını bu ölçüler çerçevesinde tekrar yazmanı ve kelimeleri daha dikkatli seçmeni tavsiye ederiz...

Hepimiz Beşiktaşlıyız...

İhtiyar Heyeti

Bülent Acar
28-11-2008, 16:14
TELLO nun kötü haberini dün veren ben şu anda da sizlere müjdeli haberi veriyorum. TELLO KADRODA. Tabiki bu kadro muhtemel ama oynayabiliceği belirtildi.

İşte muhtemel 11'imiz;
Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre.

Malum takımın 11 eziğide şöyle; (Semihin olmaması beni sevindirdi, umarım kâzımda formunda olmaz.Gerisini hallederiz.)
Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza.

Sinan Gün
28-11-2008, 16:54
Ya abilerim soruyorum sizlere;

*Bi insan gece 2 de gişede olup bilet alamaz mı ?

*Bi insan nasıl Beşiktaşlı Kardeşini,kendi menfaati için ezmeye çalışır?

*Abi dediklerimiz neden benim gibilere sahip çıkmaz?

*Ali samiyene , kadıköye gitmek için semtte oturmak,Birilerini tanımak mı gerekir ?

*Bi İNSAN kendisini söven kişilerin karşısında nasıl elini kolunu sallayarak 50 tane bilet alabilir?

*Neden bunlara atıp tutanlar orada ses çıkartmaz?

*Bizim polislerimiz bi sıranın nasıl yapılacağını bilemeyecek kadar zeki midir?

*Neden tipe bakarak adam seçilir? ( Benim gibi süt tipler)

*Bi maça bizim sayımızdan fazla polis görevlendiren kişiler neden bugünkü gişelerde 20 polis görevlendirir?

*5-6 serseri elini kolunu sallayarak nasıl herkesin önüne geçebilir?

*Neden ADALET isteyen kişiler gişeden 2500 bilet satılmasını istemez?

Hepimiz Beşiktaşlıyız...

Hakan Kirezci
28-11-2008, 17:10
Memlekete hoş gelmişsin Sinan...

Daha önceleri de buna benzer bazı vatandaşlara yönelik söylediğim birşey vardı onu tekrarlayayım.

Beşiktaş'lı olmak, kendine Beşiktaş'lıyım demek adam olmanın önkoşulu değildir. Herkesler böyle diyebilir...
Ancak;
Beşiktaş'lı olmanın, kendine Beşiktaş'lıyım diyebilmenin olmazsa olmaz şartı adam olmaktır. Herkes adam olamıyor gördüğün gibi.

Aradaki ayrımı iyi gözetmek gerekiyor.

Sinan Gün
28-11-2008, 17:17
Memlekete hoş gelmişsin Sinan...

Daha önceleri de buna benzer bazı vatandaşlara yönelik söylediğim birşey vardı onu tekrarlayayım.

Beşiktaş'lı olmak, kendine Beşiktaş'lıyım demek adam olmanın önkoşulu değildir. Herkesler böyle diyebilir...
Ancak;
Beşiktaş'lı olmanın, kendine Beşiktaş'lıyım diyebilmenin olmazsa olmaz şartı adam olmaktır. Herkes adam olamıyor gördüğün gibi.

Aradaki ayrımı iyi gözetmek gerekiyor.

Çok doğru abi çok doğru gerçekten çok iyi özetlemişsin

Sinan Gün
28-11-2008, 17:20
Söylediğin doğru ama sorduklarımın hepsine yanıt vermiyo abi

Hakan Kirezci
28-11-2008, 17:36
Normal koşullarda alır, normal miydi?

"Kendi menfaati?, kardeş?, ezmek?" bunlar Beşiktaş'lılığın özelliklerinden midir?

Ya abi dediklerinin bir bildiği vardır ya da abi değillerdir.

*Ali samiyene , kadıköye gitmek için semtte oturmak,Birilerini tanımak mı gerekir ?
Bak buna cevabım yok...

*Bi İNSAN kendisini söven kişilerin karşısında nasıl elini kolunu sallayarak 50 tane bilet alabilir?
Bunun cevabı da çok kolaymış yav Sinan. Memleket buna benzer örneklerden geçilmiyor ki. Sorunun başında cevabı kendin vermişsin zaten. İNSAN demişsin ya, daha ne olsun.

E vururlar adamı... Mesele delikanlılık meselesi değil ki örgütlü suç.

Nasıl yapılmayacağını bilecek kadar zekidir.

Polat Alemdar gibi durursan sorun çıkmaz ama tip müsait değilse elden birşey gelmez. Korkaklar için en önemli kriter karşındakinin tipidir çünkü.

*Bi maça bizim sayımızdan fazla polis görevlendiren kişiler neden bugünkü gişelerde 20 polis görevlendirir?
Sen ona şükret, mecbur olmasalar hiçbiri gelmez.

Namuslular namussuzlar kadar cesur olamadıkları için diyeceğim ama diğer yanda kalleşlik de var be kardeşim ne yapsın millet.

Kombine sistemini kutsadıktan sonra adaletten sözetmenin bir anlamı zaten kalmamış.

Hepimiz Beşiktaşlıyız...
Bundan da o kadar emin olma (söz meclisten dışarı)

Sinan Gün
28-11-2008, 18:06
Normal koşullarda alır, normal miydi?

"Kendi menfaati?, kardeş?, ezmek?" bunlar Beşiktaş'lılığın özelliklerinden midir?

Hayır.Bunlar Beşiktaşlı değiller zaten.Bu sorum diğerleriyle bağlantılı biraz.Biz bunlara tepki koyamazsak,ki koyamayız dediğin gibi,katlanacağız bunlara.Elden birşey gelmez

Ya abi dediklerinin bir bildiği vardır ya da abi değillerdir.
Herkes senin gibi olsa orda abi derim de,diğerlerine dilim varmıyor.Hem de bu çok yüksek rütbelilere :)

Bak buna cevabım yok...

Evet abi cevabını verdin sen

Bunun cevabı da çok kolaymış yav Sinan. Memleket buna benzer örneklerden geçilmiyor ki. Sorunun başında cevabı kendin vermişsin zaten. İNSAN demişsin ya, daha ne olsun.

Ee niye @ var o zaman Ç@rşı'da.Kalksın, olsun bitsin.Şekil olsun diye kullanmaya gerek yokki.

E vururlar adamı... Mesele delikanlılık meselesi değil ki örgütlü suç.

Bi önceki sorunun cevabı ile aynı abi

Nasıl yapılmayacağını bilecek kadar zekidir.

Alaycı bi şekilde söylemiştim onu.Yani bi polis,daha doğrusu orada görevlendirilen bir kişi,bir sıranın nasıl yapılacağını bilemez mi?

Polis ilk beni tellerin arka arafına çekiyor sıra burda olacak diye.Herkes buraya gelecek diyor.Bir de bu işe en öndekileri alarak başlıyor.Daha sonra tekrar eski sıraya koyuyor ve en arkaya..

Saat yanlış hatırlamıyorsam 12 gibi yeni yeni öğrenmeye başladılar bu işi.Yeni açık tarafındaki sırayı yeni açık tarafındaki gişeye,kapalıda tarafındaki sırayı kapalı tarafındaki gişeye yönlendirdiler.Ne kadar zor değil mi abi bunu düşünmesi

Polat Alemdar gibi durursan sorun çıkmaz ama tip müsait değilse elden birşey gelmez. Korkaklar için en önemli kriter karşındakinin tipidir çünkü.

Peki ya orada abiyim diye geçinenler.Korkmayanlar?

Sen ona şükret, mecbur olmasalar hiçbiri gelmez.

Bugün gişe önünde en az 100 tane polis,polis de demeyeyim yunus olmalıydı.Tabi bunları nerelere yönlendireceğini bilmeyecek kadar ZEKİ bir amir olursa başlarında istersen 300 polis koy

Namuslular namussuzlar kadar cesur olamadıkları için diyeceğim ama diğer yanda kalleşlik de var be kardeşim ne yapsın millet.

Aynen abi namuslu diye bildiğimiz kişilerin böyle yapması koyuyor insana zaten

Kombine sistemini kutsadıktan sonra adaletten sözetmenin bir anlamı zaten kalmamış.

Kombine sisteminde ne varki abi anlamadım şimdi?

Söylemek istediğim Adalaetten,Anarşiden bahseden abilerimiz niye taraftarın bilet bulmakta zorlandığı maçlarda bedava bilet alırlar?

Yoksa bu onların hakkı mı?

Adalet bunu mu gerektiriyor?

Hepimiz Beşiktaşlıyız...
Bundan da o kadar emin olma (söz meclisten dışarı)

Biz İnsanız.O halde Beşiktaşlıyız

Bülent Acar
28-11-2008, 18:21
Alamazsın kardeşim alamazsın.Neler dönüyor bu işlerde neler, ama başta şu bi gerçek orada göz göre göre insanların önüne geçip onlarca bilet alan insanların aga babaları senin bilet aldıgın gişenin yan tarafında oturup diledikleri kadar bilet alabilmekte.Tabiki onları sana bana en aşagıya 100ytlden satmak için alıyor.

Bir kadınköy deplasmanı yalan oldu çoğumuz için.Oradan bilet almayı başarabilenleri ilk önce tebrik ediyorum, daha sorna da allah bogazlarına güç kuvvet versin diyorum.

Bir başka, derbi deplasmanı sohbetinde, aynı cümleleri sarfetmek üzere...

Ufuk Saygin
28-11-2008, 18:26
tam bir rezaletti bugün..yazıklar olsun
Ayaklarım dondu sabahın köründen saat bire kadar bir umut ''sırada'' bekledim ama nerdeee?
insanlar yolunu bulmuş, mesele Hakan abi'nin dediği gibi örgütlü suç moduna geçmiş,insanlar tomarla bilet alıp çıkabilmiş,ama arkada bekleyenler kimin umrunda sabah 6 da gelmiş,akşamdan gelmiş,istanbul dışından gelmiş kimin umrunda..
o polisler,bunlar bilmezlermi orada dönen muhabbeti millet gişeleri patlattıktan sonra müdahale etmenin anlamı nedir? biletler gittikten sonra müdahale etmek tesadüf müdür? polis ne yapar orda? bir işe yaradı mı bugün?

ve son sözüm bu karaborsadan bilet alanlara:suç sizin arkadaşım!! alma o ...lerden bilet,66 aldığını 200 satıyor,okunmuş bilet satıyor,verme o parayı,patlasın içinde bi şekilde,hiç bir maça almayın,prim vermeyin.. talep oldukça adamlar bu işi bırakmaz,süper rant,bu böyle gider..
Olanda sana bana olur,Beşiktaşı sevene olur..

Suleyman Korkmaz
28-11-2008, 18:27
aslında sözün özü yukarıda olduğu gibi sorun beşiktaş lı olmak değil adam olabilmekte dün geceden arkadaşlar sabahladı aradım nasıldı diye nefes nefese dediği ilk cümle şu süleyman ölüyorduk kardeşim

Akin Akoglan
28-11-2008, 18:35
futbol endüstriyelleştikçe biletlerde hisse senedi tahvil gibi değer görecek. son senelerde en azından gişelerde bilet görüyoruz öyle veya böyle bir lazio maçı hatırlıyorum x tarihte bilet çıkacak deniyor biletix inden tut stad gişesine kadar hiç bir yerde bilet yok paran olsa karaborsa almak istesen yine bilet yok

bugun bilet alamayan arkadslara geçmiş olsun diyorum ayağı krılan bir arkadasımız olmuş acil şifalar

Sinan Kara
28-11-2008, 19:42
biletimizi aldık,zor mor birşekilde aldık.sinan gün sen orada beni bulsaydın sana da alırdım bileti...
ki birçok kişiye aldım,arka tarafta olupta arbededen dolayı ilerlemeyenlere önde olduğum için uzanıp almam kolay oldu.ki birçoğunuda tanımıyorum bile,

kadıköydeyiz..:)

Mert Kavak
28-11-2008, 20:10
semtimizden,kordondan,tunalı hilmi'den
sevdamızla,ilkelerimizle,duruşumuzla geliyoruz..
vecihiyle,cobarde gallina ile, kadıköy panteri ile geliyoruz..
baba hakkı'yla,şeref bey'le,atom karınca'yla..
sözde "adam gibi adam"lara karşı,
"adam gibi adam;atam" diyerek geliyoruz..
iktidar yalakalarına inat geliyoruz..
sesimizde tertemiz şarkılar,yüreğimizde kor bir sevdayla..
"madımak" diyerek, "eto'o" diyerek "kazım koyuncu" diyerek geliyoruz..
yalanlarınızı silip üzerine adımızı yazmak için..
saklanışlarınızı..
hayattan ve onun doğrularından..
ve onun erdemlerinden uzaklaşışlarınızı..
bir tokat gibi yüzünüze çarpmak için geliyoruz...
29 kasımda yine ordayız GELİYORUZ!!!

KahpeLik iLe değiL , DeLikanLıca geLiyoruz!
Rakip takım forması iLe değiL Kendi formamızLa geLiyoruz!
Nağmerde , zaLime inat onurumuzLa geLiyoruz!
ÇoLuk çocuk arasına gizLice değiL , ULu orta dim dik geliyoruz!
Kupa aşkı oLanLara , Renk aşkı iLe geLiyoruz!
55 bin değiL 55 miLyon oLsa geLiyoruz!!

ÇaLdığınız bestelerin orjinalleri iLe geliyoruz!
Sevdamız dağ diyenLere çakıl taşı oldukLarını göstermeye geLiyoruz!
biz yenmeye yenilmeye değil SİYAH BEYAZ ile geliyoruz!

Valimize "saygı" sunmayarak geliyoruz!
Biber gazına bağışıkLık kazanmış olarak geLiyoruz!
Siz gibi gizli , sessiz , sedasız değiL davullarla zurnaLarLa geliyoruz!
sizin cehennem dediğiniz yere bizLer cehennemin dibinden pikniğe geliyoruz!
omuz omuza , yan yana , boynumuz dim dik gözler ufukta geliyoruz!
az kaLdı.. BEKLE FENER GELİYORUZ

Namik Kartaloglu
28-11-2008, 20:56
Bekleeeeee Fener GE LI YO RUZ!!!

Mahir Mustafa Şahin
28-11-2008, 21:29
http://www.internethaber.com/images/news/34164.jpg

Mahir Mustafa Şahin
28-11-2008, 21:31
çoçuklar inanın inanın çocuklar
fenerbahçeyi kadıköyde devireceğiz..

sen yarına olan umudumsun ŞANLI BEŞİKTAŞIM

Mustafa Fatih
28-11-2008, 22:11
beşiktaş kazandığı takdirde lider (trabzon haksız ama 1 puan aldı)

Mustafa Fatih
28-11-2008, 22:34
****leri kadı(n)köyde yenip lider çıkmak dileğiyle haydi KARAKARTALIM

Bülent Acar
28-11-2008, 22:42
Mustafa fatih arkadaşımızın yazdıgını belirtmek için girmiştim ama o önce davranmış. Bildiğiniz gibi hamsiler berabere kaldı, devir feneri, çık kadıköyden lider olarak, daha ne olsun?

SALRISANA!

Hakan Kirezci
28-11-2008, 22:44
http://img357.imageshack.us/img357/7652/edirnekprsvr3.jpg

Ne güzel bir pankarttı bu yav...

Sinan Kara
28-11-2008, 22:54
hakan abi katılıyorum sana,benim en beğendiğim pankartlımızdan biri.

pankart sokamayacağız diye düşünüyorum yoksa;
msnde imza olarak kullandığım bir yazıyı götürecektim::)

MUTLULUKSUN SEN...

Sinan Gün
28-11-2008, 23:02
biletimizi aldık,zor mor birşekilde aldık.sinan gün sen orada beni bulsaydın sana da alırdım bileti...
ki birçok kişiye aldım,arka tarafta olupta arbededen dolayı ilerlemeyenlere önde olduğum için uzanıp almam kolay oldu.ki birçoğunuda tanımıyorum bile,

kadıköydeyiz..:)

Abi iyi hoş sen onları düşünerekten almışsın biletleri ama senin yaptığın da çok yanlış.

Düşün bi sen o sıradan hiç çıkmadan 10 tane bilet alıyosun,50 yaşında garibanım da sırada bekliyo.Olacak iş mi Allah aşkına.Bilet alacak arkadaşların da erken gelip sıraya girselermiş madem bu kadar istiyorlar.Gelemiyolarsa da gitmicekler kadıköye.Bu kadar basit.

Ama sağol abi seni tanısaydım kesin verirdim paramı sana alırdın sen bileti :)

Suleyman Korkmaz
29-11-2008, 03:02
Ana Sayfa

Unutulmayanlar
İki takım da birbirlerine karşı en farklı skorlu galibiyetlerini 7'şer golle aldı. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla elde etti. Beşiktaş ise 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmada ezeli rakibini 7-1 yenmeyi başardı.

LİGDE FARKLI SKORLAR
Ligde ise Beşiktaş, 6 Ocak 1990 tarihinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek en farklı skorlu galibiyetini elde etti. Siyah-beyazlılar ayrıca, 16 Mayıs 1987 ve 21 Kasım 1987'deki lig maçlarında ezeli rakibini 4-0'lık skorlarla yendi. Fenerbahçe ise Beşiktaş'a karşı ligdeki en farklı skorlu galibiyeti 7 Mart 1976'da 3-0'lık sonuçla aldı.

EN GOLLÜ MAÇLAR
Ezeli rakipler arasında 84 yıllık rekabette geride kalan 320 maçta penaltılar hariç en fazla golün atıldığı karşılaşmada sporseverler toplam 9 gol izledi. 11 Ağustos 1974 tarihinde İnönü Stadı'nda yapılan TSYD Kupası maçını Beşiktaş 5-4 kazanırken, filelere giden toplam 9 gol, 84 yıllık rekabette bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti. Ayrıca, 19 Mayıs 1955'de yapılan Atatürk Kupası maçı da 4-4 berabere sonuçlanırken, 1 Temmuz 1960'deki Cemal Gürsel Kupası karşılaşmasını ise Fenerbahçe 6-2 kazanmıştı.

GOLCÜLER
Ezeli rekabette en fazla golü Beşiktaş'ın efsane kaptanı Hakkı Yeten attı. Fenerbahçe'ye karşı 58 kez Beşiktaş forması giyen ''Baba'' lakaplı Hakkı Yeten, 32 kez ezeli rakiplerinin filelerini havalandırdı. Fenerbahçe adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti.

EN ÇOK FORMA GİYENLER
Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinde en çok forma giyen futbolcu unvanı ise Beşiktaşlı Rıza Çalımbay'a ait. Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı formayla Fenerbahçe karşısına 64 kez çıktı. Bu futbolcuyu 61 maçla Beşiktaşlı Şeref Görkey, 59'ar maçla da Beşiktaşlı Ulvi Güveneroğlu ile Fenerbahçeli Müjdat Yetkiner izliyor.

İKİ TAKIMDA DA OYNAYANLAR
Ezeli rekabetin 84 yıllık geçmişinde iki takım formasını da giyen pek çok futbolcu bulunuyor. Bunlar arasında son 20 yılda iki takımda da oynayan futbolcular şöyle:
Adem İbrahimoğlu, Ali Kemal Denizci, Engin İpekoğlu, Tayfur Havutçu, Feyyaz Uçar, Saffet Sancaklı, Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu, Alpay Özalan, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Ali Güneş, Tayfun Korkut, Murat Şahin, Mustafa Doğan, Mert Nobre, Fahri Tatan, Tümer Metin, Mehmet Yozgatlı, Rüştü Reçber, Burak Yılmaz.

BİR MAÇTA EN ÇOK GOL ATANLAR
Ezeli rekabet tarihinde bir maçta bir futbolcunun attığı en fazla gol, 4 olarak kayıtlara geçti. 18 Haziran 1926 tarihinde şimdiki Fenerbahçe Stadı'nın bulunduğu yerde yapılan rekabetteki 2. randevuyu Fenerbahçe 4-1 kazanırken, bu özel müsabakadaki gollerinin tamamını Zeki Rıza Sporel attı.

İLK RESMİ MAÇ
Ezeli rakipler arasında ilk resmi maç 12 Kasım 1926 tarihinde oynandı. Taksim Stadı'ndaki İstanbul Ligi maçı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

KENDİ KALESİNE GOL ATANLAR
Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarında bazı oyuncular kendi kalelerine gol atma şanssızlığını yaşadı. Son dönemde oynanan karşılaşmalarda, Beşiktaş'tan Mehmet Ekşi, Recep Çetin, Ulvi Güveneroğlu ve Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'den ise Nejat Barut, Piotr Soczynski ve Saffet Akbaş, kendi kalelerine gol attılar.

İLK LİG MAÇI
Fenerbahçe ile Beşiktaş, 51. sezonunu geçiren profesyonel lig tarihindeki ilk karşılaşmalarını 18 Mart 1959 tarihinde yaptı. İnönü Stadı'ndaki ilk lig maçını Fenerbahçe 1-0 kazandı.

İKİ TAKIMDA DA GOL ATANLAR
Ezeli rekabetin 84 yıllık geçmişinde her iki takımın da formasını giyen oyunculardan bazıları, derbilerde iki takım formasıyla da gol atma başarısına ulaştı. Şenol Birol, Ali Kemal Denizci, Tayfur Havutçu, Mert Nobre ve Tümer Metin, hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçe formalarıyla rekabette gol sevinci yaşadı.

İLK GECE MAÇI
Ezeli rekabet tarihindeki ilk gece maçı ise 12 Haziran 1960 tarihinde, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapıldı. Işıklar altında yapılan ilk karşılaşma özelliğini taşıyan bu lig maçını Fenerbahçe 1-0 galip tamamladı.

EN ÇOK GÖRÜLEN SONUÇ 1-0
Ezeli rakiplerin geride kalan 320 maçında en çok görülen sonuç 1-0 oldu. Fenerbahçe Beşiktaş'ı 37, Beşiktaş da Fenerbahçe'yi 36 kez 1-0'lık sonuçlarla yenerken, 84 yıllık derbi tarihindeki toplam 73 maçta sporseverler 1'er gol gördü. Toplam 13 ayrı statta karşılaşan ezeli rakipler ayrıca 28 kez de 0-0 berabere kaldı.

HASRET MAÇLARI
Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında üst üste 17, Fenerbahçe ise çeşitli dönemlerde 3 kez 12 maç üst üste galip gelemeyerek, taraftarlarına derbi galibiyeti hasreti çektirdi.
Öte yandan Beşiktaş 7, Fenerbahçe ise 5 maç üst üste kazanarak, rakiplerine belirli dönemlerde üstünlük kurdu.

HÜKMEN GALİBİYETLER
Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin bir asra yaklaşan ezeli rekabetinde son dönemlerde iki karşılaşma hükmen sonuçlandı. 4 Mayıs 1983 tarihinde Fenerbahçe Stadı'nda yapılan Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı 1-1 berabere sonuçlandı, ancak Beşiktaşlı Mehmet Ekşi'nin çift sarı karta rağmen oynadığının anlaşılması üzerine Fenerbahçe karşılaşmada 3-0 hükmen galip sayıldı. Beşiktaş, rövanş maçını 2-1 kazanmasına rağmen elenmekten kurtulamadı.

16 Eylül 2000 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda yapılan lig maçında ise Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-0 yendi. Ancak Fenerbahçe, yeni uygulamaya giren 5+1 kuralına uymayıp, şimdi Beşiktaş'ın başında bulunan teknik direktör Mustafa Denizli 62. dakikada 6. yabancı oyuncuyu da sahaya sürünce, siyah-beyazlı takımın 3-0'lık galibiyeti hükmen olarak tescil edildi.

KALECİ PANCU
Ezeli rakiplerin 2004-2005 sezonunda Kadıköy'deki randevusu Türk futbol tarihine geçti. 17 Nisan 2005 tarihinde FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maç adeta gol düellosu şeklinde geçerken, Beşiktaşlı futbolcu Daniel Gabriel Pancu'nun kaleye geçmesi maça damgasını vurdu. Beşiktaş kalecisi Oscar Eduardo Cordoba'nın 80. dakikada kırmızı kart görmesi sonucunda, siyah-beyazlıların 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanmış olmaları nedeniyle kaleye Pancu geçti. Uzatma bölümüyle birlikte 18 dakika kaleyi koruyan Rumen futbolcu, sadece penaltıdan bir gol yerken, Beşiktaş Kulübü, 4-3 kazanılan bu maçın anısına hatıra tişörtleri yaptırmıştı.

Yanı Akdemır
29-11-2008, 11:59
Allahın iznıyle alıp gelıcez maçı... maç sonunu duyar gibiyim:
Lİder burayaaa... Lider burayaaa....

Zaza Karatas
29-11-2008, 14:02
arkadaslar ozellikle Hakan abiyle Ismail abi linki bekliyorum 4 gozle umarim problemsiz bi sekilde izlerim BESIKTASIMIZIN fenere cakisini!!!

oooooooooooo Bir ManItAm oLsSaAaAa...
sSaClAri SaRi OlSa
fenerbahceli OlSa
bIR k....M KARTAL oLsAaAa....
OOOOOOOOOo....

Zaza Karatas
29-11-2008, 14:04
gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder aldigin dolarlar elbet birgun biter BESIKTAS CARSISI ERKEGE KUFREDER iste sen bu kadar ZAVALLISIN tumer!!!!oyniyicakmiymis tumer hanim?

Orçun Masatçı
29-11-2008, 14:44
valla zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)))
sabah 9 da kalktım tiyatroyu uşağa turneye yolladım heyecanla maç saatini bekliyorum :)
11'den beri beşiktaşımın marşlarıyla inletiyorum balçovayı :))
kartal gol gol gol !!!!!!!!!

Bülent Acar
29-11-2008, 15:48
Ntvspor'un haberi: Paf takımın maçı şu aralar devam ediyor ve BEŞİKTAŞIMIZ 1-4 önde! Önemli bir detay olarak üstüne vurgulayarak söyledikleri ise, Batuhan karadeniz'in paf takıma 1 beden büyük geldiği oldu. Zaten şu anda 3 golümüz ona aitmiş. Baya bir begeni topluyormuş herkesten batuhanımız.

Hadi bakalım. Sıra geldi büyük ****leri devirmeye.

SALDIRSANA KARAKARTAL!

Zaza Karatas
29-11-2008, 15:53
helal olsun paflara !!

Akin Akoglan
29-11-2008, 16:04
2-1 kazanıcaz :)

Serkan Balcı
29-11-2008, 16:48
kazanacağızzzzzzzzzzz .

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 17:05
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=25035&part=sports

Bu lenk ten istediginiz yayini secebilirsiniz. Mac baslamadan biraz önce cogu yayinci yayina giriyor.

GE LI YO RUZ!!!!

Serkan Balcı
29-11-2008, 17:09
forzadaki bir arkadaşın linkini aldım.ben buradan maç öncesini izliyorum.
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r3e909b04e5ea385fb0f532a9b60e12fd897ce4 06.swf?channel=live24_6

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 17:25
12 hafta istikrarli oyunu ve her macta 90 dk forma giyen TÜMÖR sakatlanmis antremanlarda, Besiktasimiza karsi oynayamayacak. Onun talihsizligi adina uzuldum, bizim icin sevindim.

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 17:31
çokkkk PİSSS geliyoruz,,,,

bizi özlediniz biliyoruz....

kadıköyü siyah-beyaz'A boyamaya geliyoruz !!!!

dikkat et fener, hep ARKANDA!!!YIZ

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 17:53
Simdi;
Burasi Besiktas alayina gider...

i duyuyorum:D

Mustafa Fatih
29-11-2008, 17:56
1 hafta boyunca yemedim, içmedim, yatmadım bu maçı düşündüm inşallah kazanırız
HAYDİ KARTALIM!!!

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 18:27
sayın denizli neyi düşünerek tello ve holoskoyu yedek bıraktı maçta göreceğiz !!!

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 18:32
http://img141.imageshack.us/img141/5378/b51dddd6e46c99881f1a782qv4.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/8690/bb9ef54e8343810648215a0wg7.jpg

Kartallar stada giriyor. Japon bayragi:D ve Mesaleyle

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 18:45
malesef denizli yenilmeye çıkmış.şoktayım şimdi.tello sakat anladık riske etmiyor ama holosko fener savunmasını dağıtacak bir oyuncuydu. neden fenerden bu kadar korktu.bütün takımlar fb ye karşı oynamak istiyor biz tek forvet çıkıyoruz.yazık....ama inşallah alırız

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 19:18
aha başladık.fark yiycez.eğer ayakta duramayan fenerden korkarsak olacağı bu...

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 19:25
GOOOOLLLLLLLLLLlllll

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 19:25
Nobreeeee volkanin bacaginin arasindan

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 19:30
sivokun golunu saymadi hakem

Namik Kartaloglu
29-11-2008, 19:52
2-1 öndeler, Cisse iki saridan atildi simdi 10 kisi oynuyoruz. Tarih tekerrur mu ediyor? Neden olmasin, bu feneri kac kisiyle ciksak yeneriz ama oynarsak.

Fatih Alper Ozen
29-11-2008, 20:04
Çok defansif çıktık.Ama yine de iyi hücum yaptık.10 kişiye düşmemiz kötü oldu ama umudumuzu yitirmeyelim.Gol atabiliriz.Holosko-Bobo sahaya

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 21:01
bravo..denizli.bu fenerden korktun ya helal olsun.sende yalanmışsın.forumda bana diyorlarki neden herkesi eleştiriyorsun.boyle devam edersen senin üyeliğini sileriz dediler.ne diyim yani bravomu diyim.şerefsiz hakem ...bravvo denizli

Murat Ödemiş
29-11-2008, 21:13
aldırma kartal aldırma .......................

Zaza Karatas
29-11-2008, 21:14
bobo holosko yu ya macin basinda ya da daha erken alicakti ya abi kahroldum burda nedir bu ya!! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!
rustude yapti yapacagini yine

Suleyman Korkmaz
29-11-2008, 21:15
bravo..denizli.bu fenerden korktun ya helal olsun.sende yalanmışsın.forumda bana diyorlarki neden herkesi eleştiriyorsun.boyle devam edersen senin üyeliğini sileriz dediler.ne diyim yani bravomu diyim.şerefsiz hakem ...bravvo denizli

tabi ya neden denizli,yi eleştiriyorsun hani bu değilmiydi lig tv de ertuğrul sağlama seslenen ya neden çift forvet oynatmıyor nereden çıktı tek forvet moda oldu diyen denizli ....kaybedilen puanların ardından bişey olmaz diyen denizli eleştirmeyelim lütfen adam hem defansif oynatıp hemde defansif oyuncularla gol aradı yani sözün özü süpriz yaptı peki kime stad önünde ssoğukta bekleyen sabahlayan taraftara tv başında izleyen beşiktaş lılara süpriz haftanın süprizi DENİZLİ!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!

Mustafa Kemal Varol
29-11-2008, 21:18
helal olsun denizli&gezer ikilisine...
şampiyon oluruz hala dimi mustafa...

Suleyman Korkmaz
genelde maç sonunda skora göre yorum yapmam hatta kayseri maçı ve sivas maçında takımı beğendim ama bugün kimse kızmasın bana çıldırdımya bu kadar korkak oynatılırmı?neye yanıyorum futbol adına hiçbirşey yapmayan fenere yenildik fark atacağımız maçta yenildik

Onur Sarısoy
iddia ediyorum Beşiktaşı denizliden daha iyi idare ederim
adam yenılmek için elinden geleni yaptı
zaten gelince de ilk tepkim keşke erturul kalsaydı oldu....
malesef haklıyım....seni getirene de sana da lanet olsun

Serkan Balcı
tattik açısından kötüydük.ama yeter her fener maçında böyle karar veren hakemlerden bıktık artık.şöyle düzgün bir maç izlemek istiyoruz .hakem farelerinden bıktık artık.

Barış Şahinler
29-11-2008, 21:35
Denizli + Bünyamin 2 - 1 BEŞİKTAŞ

Garip garip işler yapsın diyemi bir teknik direktöre para bayılırlar.
Kadroyu görünce "yok daha neler!!!" dedim.
Yinede hiç umudumu yitirmemiştimki Bünyamin ağa devreye girdi.
Fenerlede biz hiç bir zaman 11'e 11 oynayamayacak mıyız?

Ben yorum yazarken Denizli ile tv de yorum yapılıyor, garip bir surat ifadesi garip bir tebessüm var suratında! Koskoca Beşiktaşıma sahip çıkacak bir tane adam yok mu?

Futbol sadece puanla ölçülecek bir pok değildir, sen gidip bu feneri yeneceksin yenmek için elinden geleni yapacaksın. Sen Fener maçını kazanma, Bursa maçını kazanma sen git gariban anadolu takımlarına kafa tut, sonrada şampiyon ol! Yemişim şampiyonluğu!!!

Gelelim Futbolculara.
Ekrem'e teşekkürler.
Gökhan Zan, sen bu takımın kamburusun!

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 21:54
nobrede beşiktaşta oynadığı sürece ben beşiktaşın yenilmesii istiycem.ve bobo nun yerinde olsam bir dakika durmam artık.

Mustafa Fatih
29-11-2008, 22:00
Yorumlarınızı skor tabelasına göre yapmayın o sahada 50 dakika 10 KİŞİ mücadele eden 10 tane aslan vardı aslanlar gibi gittik aslanlar gibi döndük başımız dimdik, ne denizliyi eleştirin nede cisse haricinde bir futbolcuyu.
holosko oyuna girdikten sonra kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa şimdi kimbilir neler denilirdi denizli hakkında

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 22:01
İnanamiiyorum Ya.nasil Yenİldİk.artik KadikÖyde 10yil Beklerİz Fenerİ Yenmeyİ.bugÜn En Az 5 Farkla Kazanacagimiz MaÇi Kaybedİyoruz Ya Bu Bana Koyuyor.fenerlİlerİ KonuŞturuyoruz Ya.selÇuk Gİbİ Bİrİ Bİze Gol Atiyor Ve Dİyorkİ Volkani Tebrİk Edİyorum.asİst Yapmaya İhtİyaci Vardi BugÜn Yapti...bunlari KonuŞturuyoruz Ya...helal.denİzlİymİŞ TÜrk Futboluna HÜcumu GetİrmİŞ.getİrmez Olaydi

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 22:05
Ben Derdİm Dİyecegİmİ.korkak Tavuk Denİzlİ.bu SÖzlerİ Hakettİ Sali GÜnÜ 3 Forvet Çikicaz Dedİ Ayip Olmasa Forvetsİz Çikacaktik.kayserİ Bursa Gİbİ Takimlar 2forvet Oynuyor.bİz SÜper Formda Adamlarimizi Oynatmiyoruz.İnŞallah Haftayada Evİmİzde Yenİlİrİz.

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 22:07
Ben Derdİm Dİyecegİmİ.korkak Tavuk Denİzlİ.bu SÖzlerİ Hakettİ Sali GÜnÜ 3 Forvet Çikicaz Dedİ Ayip Olmasa Forvetsİz Çikacaktik.kayserİ Bursa Gİbİ Takimlar 2forvet Oynuyor.bİz SÜper Formda Adamlarimizi Oynatmiyoruz.İnŞallah Haftayada Evİmİzde Yenİlİrİz.

Her ne olursa olsun nasıl olurda Beşiktaş'ın yenilmesini istersin...

Ali Erken
29-11-2008, 22:27
1-Fenerbahce'ye karsi ustunlugumuz artik tarih oldu
2-Her fener maci sonrasi hakeme sallamak moda oldu
3-Besiktas tekrar bir saha ici bir saha dışı lideri bulana kadar da böyle sürecek.

Geriye dönüp de baktığımda Lucescu'lu 2-0lık galibiyetten sonra Fenerbahceyi rahat yendiğimizi hatırlamıyorum. Aksine her maçımız olay.
Son 3 yıldır her maçın ilk 15 dakikada gol yiyoruz. Maçların çoğunluğunda geride oynuyoruz. Fb'ye karşı öne geçemiyoruz.

Bilmem bu ayrıntılar dikkatinizi çekiyor mu?

Sebebi ne acaba? Bütün sezon fener maçlarıyla yatıp kalkan bir yönetim-taraftar grubu var. Sahadakilerin eli ayağına dolaşıyor. Vallahi da inanıyorum Beşiktaş'ın kadrosu bugünkü feneri 0-3 yenecek karakterdeydi.

Resmen çuvalladık.

İkinci bir ayrıntı. Delgado bu takıma geldi geleli 25 zor maç oynadı ligde (gs-fb-ts-kayseri-sivas). Beşiktaş'ın galibiyet sayısı 3! Ekrem'in ayaklarına saglık. Ama kardesim maçı kazandıracak adam Ekrem degil ki, şifo sergen hatta O! gibi bir futbol takımının etrafında döndüğü futbolcular gerekiyor.

Büyük takım karakteri kalmadı Beşiktaş'ta. Bu gerçeği kimse inkar etmesin. Demirören yönetimi bunu bitirdi. Ellerine sağlık diyorum. Tekrar nasıl kazanabilir onun çareleri üzerine kafa yormalı daha çok.

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 22:33
Her ne olursa olsun nasıl olurda Beşiktaş'ın yenilmesini istersin...

midemi bulandırdılar çünkü başta deöiröen ve beşiktaşımda banko oynayan pis fenerliler...

Uğurcan Erdem
29-11-2008, 22:40
nobrede beşiktaşta oynadığı sürece ben beşiktaşın yenilmesii istiycem.ve bobo nun yerinde olsam bir dakika durmam artık.

ne akıldır bu. Neymiş Nobre butakımda oynadığı sürece Beşiktaşın yenilmesi istiyomuş Pis fenerliymişte. Kardeşim iyimisin sen ?
Adam fenerden geleli kaç sene oldu ve bu takımda formayı en çok ıslatan oyuncu. Nolmuş yani fenerden geldiyse eskide kalmış artık her ne olursa olsun fenerede koyuyor cimbomada. Bu zihniyetle hiçbiyere varamzsın . Ne demek Beşiktaşın yenilmesini istiyorum...

Nobre... Nobre Nobre ...!

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 23:04
ne akıldır bu. Neymiş Nobre butakımda oynadığı sürece Beşiktaşın yenilmesi istiyomuş Pis fenerliymişte. Kardeşim iyimisin sen ?
Adam fenerden geleli kaç sene oldu ve bu takımda formayı en çok ıslatan oyuncu. Nolmuş yani fenerden geldiyse eskide kalmış artık her ne olursa olsun fenerede koyuyor cimbomada. Bu zihniyetle hiçbiyere varamzsın . Ne demek Beşiktaşın yenilmesini istiyorum...

Nobre... Nobre Nobre ...!

asıl sen bu zihniyetle bir yere gelemessin.4 yıldır kadromuz fenerlilerden geçilmiyor.elle gol attığında bütün beşiktaş ayağa kalkmıştı.şimdi biz kaptan yapıyoruz.sağa sola koşuyor gibi yapmakla forma ıslatılmaz.zaten geldiyinden beri karşıydım.rüştüde böyle.fenerlilerin kovduğu adamlarla bir yere varamayız arkadaşım...

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 23:08
gün muhalefet günümü ???

işte hendek işte arşın!!! hadi buyur genel kurula git aday ol, seçil başkan temizle beşiktaşı beşiktaşlı olmayanlardan.

not: benden ipucu, gökhan zan'da fenerli

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 23:11
gün muhalefet günümü ???

işte hendek işte arşın!!! hadi buyur genel kurula git aday ol, seçil başkan temizle beşiktaşı beşiktaşlı olmayanlardan.

ben gökhan zanı tanıyorum.onu savunmuyorum ama fenerli deyıl.çocukluğunda feneri tutuyodu.ama çok delikanlı biri şimdide gerçek beşiktaşlı.

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 23:13
düzeltiyorum "işte henden işte deve" olcaktı, işte halep işte arşın'la karıştırmışım

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 23:14
ben gökhan zanı tanıyorum.onu savunmuyorum ama fenerli deyıl.çocukluğunda feneri tutuyodu.ama çok delikanlı biri şimdide gerçek beşiktaşlı.

her neyse işte mağdem herşeyi biliyorsun , temizle işte!!!

MUHTAR
Mustafa Tunaoğlu (http://www.halkintakimi.com/forum/member.php?u=2756)

Sözlü olarak buradan uyarıyorum!

Düşünceni açıklarken başkalarını tahrik etmeye çalışma!

Amacın kendini ifade etmek mi yoksa germek mi?

Lütfen yorumlarına dikkat et!

Mustafa Fatih

o zaman hepimiz fenerli olalım bu ruhla biz hersene şampiyon olalım

neyse abi dediğin gibi konu bu değil tartışılması gereken bu değil

bu yönetim olduğundan beri fener'in beşiktaş'a ezici bir üstünlüğü var

Deniz Özdemir
29-11-2008, 23:15
bugün yenilmiş olsakta şu oyunu gördüm ya o bana yeter..evet kazansak çok güzel olacaktı ama yenildik diyede çok fazla üzülmedim...bugün ekremin güzel oyunu delgadonun şutları 10 kişi kaldıktan sonra verilen mücadele gelecek için güzel şeylerdi.açıkcası benim şampiyonluk için dahada umutla bakmama neden oldu..bu arada kadıköyde fener taraftarının sesini duyan var mı???? 2500 > 55.000!!!!

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 23:19
o zaman hepimiz fenerli olalım bu ruhla biz hersene şampiyon olalım

neyse abi dediğin gibi konu bu değil tartışılması gereken bu değil

bu yönetim olduğundan beri fener'in beşiktaş'a ezici bir üstünlüğü var

mustafacım fenerin beşiktaş'a tabelada üstünlüğü olabilir, ben onlar gibi tabelaya bakıp takım sevmem, desteğimi azaltmam yada çoğaltmam, her zaman her türlü her yerde sonuna kadar beşiktaş derim...

bu akşam 10 kişiyle ezdik adamları daha nasıl üstünlük kuralım ?

Mustafa Fatih
29-11-2008, 23:25
söylemek istediğim bu değil abi feneri son 7 maçtır yenemiyoruz evet skor tabelasını hiç sevmem buna göre yorum yapanlarıda ama fenerin bi yeri kalktı artık dile kolay tam 7 maç

bende sonuna kadar beşiktaş derim bilsemki son sözüm beşiktaş olacak hemen beşiktaş derim bugün kaybettik ben caddeye çıkıp beşiktaş formamla başım dimdik yürüdüm mesele bu değil senin yada benim beşiktaşlılığım değil

Mustafa Tunaoğlu
Mustafa Tunaoğlu (http://www.halkintakimi.com/forum/member.php?u=2756)

Sözlü olarak buradan uyarıyorum!

Düşünceni açıklarken başkalarını tahrik etmeye çalışma!

Amacın kendini ifade etmek mi yoksa germek mi?

Lütfen yorumlarına dikkat et!

pardon ama ne diyim.çok sinirliyim şimdi.bravo mu diyim herkes iyimi diyim.böyle devammı diyim.gerçekleri konuşalım biraz.bu maçı kaybettik önümüzdeki maçlara bakalım diyemem ben.beşiktAŞK...

Uğurcan Erdem
bugün yenilmiş olsakta şu oyunu gördüm ya o bana yeter..evet kazansak çok güzel olacaktı ama yenildik diyede çok fazla üzülmedim...bugün ekremin güzel oyunu delgadonun şutları 10 kişi kaldıktan sonra verilen mücadele gelecek için güzel şeylerdi.açıkcası benim şampiyonluk için dahada umutla bakmama neden oldu..bu arada kadıköyde fener taraftarının sesini duyan var mı???? 2500 > 55.000!!!!

bencede ölyeydi şampiyonluk havası var takımda. Delgado baya bir toparlamış en iyi oydu sahada...

Uğurcan Erdem
29-11-2008, 23:27
asıl sen bu zihniyetle bir yere gelemessin.4 yıldır kadromuz fenerlilerden geçilmiyor.elle gol attığında bütün beşiktaş ayağa kalkmıştı.şimdi biz kaptan yapıyoruz.sağa sola koşuyor gibi yapmakla forma ıslatılmaz.zaten geldiyinden beri karşıydım.rüştüde böyle.fenerlilerin kovduğu adamlarla bir yere varamayız arkadaşım...

sağa sola koşmakmı ??? Biri arkadaş nobrenin ne yaptığını açıklasın lütfen....
Başka maçları izliyoruz heralde rüştü neysede yani Nobre hiç haketmiyor bu eleştirileri...

Mustafa Fatih
29-11-2008, 23:31
Biri arkadaş nobrenin ne yaptığını açıklasın lütfen....

ben açıkliyim 2. golü atmadı KRAL NOBRE olamadı

skoru lehimize çevirecek değerde gol atmadı

nobre bu takımda formayı hak edecek en önemli isimlerden biri eleştiriyi hak edecek son adam

Deniz Özdemir
29-11-2008, 23:32
nobre daha ne yapsın yaa.adam eksiltiyor koşuyor pres kapıyor topu rakipten çalıp kendi gol pozisyonunu yaratıyor..adam en azından mücadele ediyor ya mücadele..daha ne istiyorsunuz ki..fenerden Beşiktaşa gelip en faydalı olan oyuncu nobre..ama bir size yaranamadı gitti..

Mustafa Tunaoğlu
29-11-2008, 23:33
sağa sola koşmakmı ??? Biri arkadaş nobrenin ne yaptığını açıklasın lütfen....
Başka maçları izliyoruz heralde rüştü neysede yani Nobre hiç haketmiyor bu eleştirileri...

BEN O FORMAYI GİYDİĞİNİ GÖRDÜKÇE DAHA DA SİNİRLENİYORUM...FENERDE YAPTIKLARINI UNUTMA.ŞİMDİ BEŞİKTAŞTA DİYE NOBRE NOBRE BAĞIRAMAM BEN...KİMSE KUSURA BAKMASIN...BOŞ KALE YERİNE TOPU DAĞLARA TAŞLARA ATIYOR İYİMİ.HER MAÇTA 3 TANE BÖYLE POZİSYON KAÇIRIYOR.....BEN ÖLE KONUŞUYORUM DİYE FORUMDAN ÇIKARMANIZI İSTEMİYORUM..ELEŞTİRİ OLMAYAN YERDE BAŞARI GELMEZ.POLYANNACILIKLA BİR YERE VARAMAYIZ.beşiktAŞK

Mustafa Fatih
29-11-2008, 23:37
sayın mustafa eleştirileri takımın daha iyi yerlere gelmesi temennisiyle yap kendini kanıtlamak , göstermek yada birbirimize girmek için değil

Ismail Hakki Demirel
29-11-2008, 23:41
mustafa kardeş, bizim midemiz geniş kabul ediyoruz ne yapalım ya, kusura bakma !!!

fbli şefimle msn konuşmam aynen aktarıyorum !!!

murat:
ne oldu ismail
murat:
tlf niye açmadın
murat:
hangi şerefle oynadınız
İsmail Hakkı :
bişey olduğu yok abi 50 dk şerefimizle sizden daha iyi oynadık ve size kadıköyde kontratak futbolu oynattık ya 11 kişi olsaydık
murat:
ne dedim ben sana
murat:
vayyyy
İsmail Hakkı :
hakem luganoya sarı vermiyor cissenini ilk sarısı sarımıydı abi ?
murat:
had, len
İsmail Hakkı :
hafta başı söyledim ilker abiye filan
murat:
rezil olacaktınız acımasak
İsmail Hakkı :
hakem maça müdahele etmesin istersek 5 yiyelim sesim çıkmaz dedim
murat:
gs olsaydı 5 lerdik
İsmail Hakkı :
ama her fener maçında böyle oluyor
İsmail Hakkı :
ne acıması abi ya
murat:
hadi len
murat:
hakemmiş
İsmail Hakkı :
65 ten sonra yürüyemediniz bile
İsmail Hakkı :
denizli resmen hediye etti
İsmail Hakkı :
fenerli damarı tuttu :(
murat:
alex yok,
murat:
devid hiçbirşey yapmadı
İsmail Hakkı :
yapamadı abi !
murat:
yine gücünüz yetmedi
İsmail Hakkı :
sizden daha iyi mücadele ettik
İsmail Hakkı :
10 kişiyle anca bu kadar abi işte
murat:
at gözlüğüyle bakma len,
murat:
2005 ten bu yana galibiyete hasret kaldınız
murat:
daha utanmadan konuşuyorsun
murat:
tebrik etmeyi öğren önce
İsmail Hakkı :
abi tabelaya bakmıyorum ben ya, bana bu takım umut veriyor bu futbol bizi şampiyon yapar
İsmail Hakkı :
tebrikler abi ne diyeyim
murat:
biraz zor,olursunuz
İsmail Hakkı :
ama sende kabul et güzel futbol oynadık, sizinkiler oyunu soğutuyor wederson filan
murat:
bizi zorla potaya soktunuz
murat:
saçmalıyorsun ismail
murat:
ne oyunu soğutması olum
murat:
gücünüz yetmedi
İsmail Hakkı :
üzüldüğüm tek nokta kötü feneri yenememek oldu :( geçen yılki fener olsaydı karşımızda 5 yesek gıkım çıkmazdı, helal olsun derdim hakettik derdim ama bu akşam öyle değildi abi işte
İsmail Hakkı :
abi 10 kişiyle yetmedi gücümüş işte
murat:
haaa bunu anladığın iyi oldu
murat:
bu halimizle bizi yenemiyorsunuz
İsmail Hakkı :
yendirtmiyorlar abi
İsmail Hakkı :
hakemi görmedin mi ?
murat:
galatasaray gibi hasret kalacaksınız
murat:
ne oldu hakeme
İsmail Hakkı :
abi kırmızı kırmızımıydı ?
murat:
gol attınızda vermedimi
İsmail Hakkı :
luganonun pozisyon neydi
murat:
sarı kartlar doğru
İsmail Hakkı :
gollerin 2side ofsayt onu demiyorum
İsmail Hakkı :
değil abi ya ilk sarı kart alaksı yok
İsmail Hakkı :
luganoya vermedi ? nobreye yaptığı harekette
İsmail Hakkı :
çalacaksan 2 tarafada ver çatır çatır
İsmail Hakkı :
cisseyi attıktan sonra bitti maç zaten

Uğurcan Erdem
29-11-2008, 23:54
BEN O FORMAYI GİYDİĞİNİ GÖRDÜKÇE DAHA DA SİNİRLENİYORUM...FENERDE YAPTIKLARINI UNUTMA.ŞİMDİ BEŞİKTAŞTA DİYE NOBRE NOBRE BAĞIRAMAM BEN...KİMSE KUSURA BAKMASIN...BOŞ KALE YERİNE TOPU DAĞLARA TAŞLARA ATIYOR İYİMİ.HER MAÇTA 3 TANE BÖYLE POZİSYON KAÇIRIYOR.....BEN ÖLE KONUŞUYORUM DİYE FORUMDAN ÇIKARMANIZI İSTEMİYORUM..ELEŞTİRİ OLMAYAN YERDE BAŞARI GELMEZ.POLYANNACILIKLA BİR YERE VARAMAYIZ.beşiktAŞK

Nobrenin fenerbahçede yaptığı fenerbahçede kaldı. Beşiktaşta bir şerefsizliği yoktur... Öyle boş kaleyede dağlara taşlara falan top atmıyor. Eleştri tabi yapıcaksınsın aba adam gibi eleştirceksin öyle pis fenerli şöyle böyle diyerek eleştiri olmaz. Serdar özkanı eleştir İbrahim üzülmezi eleştir. Ama doğru onlar fenerden gelmedi. Nobre gibi golcü türkiyede zor bulursun...

Can Topal
30-11-2008, 00:31
Mustafa Tunaoğlu biraz sert cıksa da doğru pay var söylediklerinde Nobre'Nin oynadığı topa birsey demicem ama fenerde yaptığı orda kaldı mantığı ters geliyor bana adama sahtekar deyip sonra Mert dedik .. formaya ter ıslaklığı yansıyo adam gol atıyo , kosuyo da , herseyi cabuk unutmayalım..

maca gelince hakem makem hikaye biraz iyi bi kadro cıksaydı sonu cöyle olmazdı... Cissenin kırmızısı doğruysa fenerli kac kisinin de sarı görmesi lazımdı.. fark yemedğimiz için Guıza'nın salaklığına minnettarız

ne diyelim artık ; UMUT DİMDİK AYAKTA !

Gursel Metin
30-11-2008, 00:42
Yahu kardeşler yenildik te bir durun düşünün,
Beşiktaş korkak futbolmu oynadı,en son fb ye ne zaman 10 kişi böyle başı dik oynadı bu takım,geçen seneki İnönü deki maçı ne çabuk unuttunuz,top göstermediler.Adamlar kendi sahalarında kontratak oynadılar,10 kişi daha nasıl atak oynanır.
Sadece yenince mi gurur duyacaksınız Beşiktaşla,hemen kelle aramayın,daha öncede çok yenildik daha da çok yenileceğiz,en kötü yenilgimiz böyle başı dik olsun.

Namik Kartaloglu
30-11-2008, 00:45
Macin ilk dk sindan itibaren defans ta yanlis paslasmalar basladiginda ben bu isin biraz zor olacagini dusunmustum. Sonra Selcukun golu hic olmamasi gereken bir hata olarak geldi ki o zaman ve ondan sonrasinda da sahada ustun ve bastiran takimdik ama bir sorunumuz vardi paslasmalarda titiz degildik.Bunyamin sahne aldi( Light erkek/polis) resmen oyuna EL koydu "bu takim Feneri bitirir bir el atmasam" der gibi. Cissenin kartlik pozisyonlari olmamasina ragmen iki saridan atti. Buna ragmen Besiktas gibi oynayan bir takim cikmasi gerekiyordu ikinci yariya. Mustafa Denizli de Futbol siyasetine ayak uydurdu ve Fenerbahce liderlikten uzak kalmasin ki kombine/bilet/lisansli urunler satisindan zarar etmesinne alttan alta destek verdi yanlis kadro seciminde. Yani Kisacasi önumuzdeki nimeti elimizin tersiyle geri ittik. Sezon sonunda Bu maci ve Ertugrul Saglamla Trabzon beraberliginin acisini cekebiliriz. Iki antrenör ve iki buyuk Yalan yuzunden.

Gursel Metin
30-11-2008, 01:22
Beşiktaşın en büyük düşmanı gene Beşiktaşlılar,o kartlar fb ye verilseydi 10 kişi kalıp yenilselerdi ortalığı ayağa kaldırmışlardı hep birlikte.Kızıp kampanya yapacaklar diye medyanın eli ayağı titriyor,biz birbirimizi harcamaktan kafamızı kaldırıp hakkımızı bile arayamıyoruz.

Gursel Metin
30-11-2008, 01:29
Bir Denizli eleştiriside ben yapayım,kadroyu bende garip buldum ama korkak bir takım görmedim çoğunluk gibi.Özellikle büyük maçlarda böyle fantazileri eskidende severdi birşey değişmemiş.Kırmızı çıkmasaydı bence yine kazanacaktı ki o dakikaya kadar Beşiktaş gayet üstündü.
Kısaca Ertuğrul efendi ile iki atak yapıp maçı berabere bitirmektense böyle adam gibi yenilgiye razıyım.

Umit Bayezit
30-11-2008, 01:46
RÜŞTÜ

ZAPO-SİVOK-İ.ÜZÜLMEZ

İ.TORAMAN(alex)

S.ÖZKAN-U.İNCEMAN(CİSSE)-E.DAĞ(MECBUREN)

DELGADO

HOLOSKO BOBO

basiretsiz yönetim istifa.

İnan Ceylan
30-11-2008, 02:07
denizli bu kadar da kötü bi kadro çıkarılmaz ki ya..

bide allah belanı versin cisse..bi maçta adam gibi gir. ilk sarısı haksızdı ama kırmızı kart görecekti zaten her maç sert bir faul yapıyor..uğur inceman gibi bir oyuncu varken elimizde..yazık oluyor..

Deniz Akkuş
30-11-2008, 03:23
arkadaşlar sevgili MUSTAFA TUNAOĞLU eskişehirden arkadaşımdır.. kendisi çok genç kanı hızlı akan çok şeker bir kardeşimizdir.. Maçı izlemek kısmet olmadı ekmek parası derdine... ama anladığım kadarı ile mustafa çok heyecanlıydı.. tel görüşmelerimizden bunu anladım... lütfen onu sözlü diologlarla uyarırken o anın atmosferine bağlayın.. olduki bu forumda neler yazıldı böyle sert bir dil kayıt olduğumdan beri kullanılmadı... eğer bu forum sahip çıkan herkesin ise lütfen hemen uyarma alma moduna gidilmesin... maç için birşey yazmıcam son yıllarda hep yaşanan şeyler bunlar öyleki hayatımda ilk gittiğim derbi geçen seneki inönüdeki f5 derbisiydi ve bizim mabedimizde kartal ..öt ..öt tezahuratı yapılırken kimse o bir avuç güruhu susturamadı bizi o şahısların ağzına sakız yaptı işte o gün daha çok iyi anladım beşiktaşlı olmak aslında acıya kedere ortak olmaktan öte değil.. saygılarla...

Ömür Hıncal
30-11-2008, 05:14
Resmen sattın maçı ligtv nin elemanı ve usağı denizli yazıklar olsun. feneri potaya soktun ligtvnin paraları kurtardın.

Şampiyon yaptığın gün sevinirsem namerd olayım. Ben düzenle şampiyon olmayı yediremem kusarım.

Özgür Öge
30-11-2008, 11:54
Mustafa Denizli'nin fb'ye önlem almaktan ziyade kendi egosunu tatmin etmek için takım tertibiyle oynadığını düşünüyorum.
Takımın zorluk derecesi yüksek maçlarda ofansif açıdan başarılı olabilmesi için Nobre-Holosko ikilisi ile başlayıp klasik 10 numara pozisyonundada Delgado'nun oynaması,bunların arkasındaki üçlü ortasaha bloğunda Serdar Özkan-Tello ikilisinden tercih edilen birinin mutlaka görev yapması gerekir.
Bana göre dün ligin vasat futbol oynayan takımlarından birine karşı bile ilk 40 dakikada özlenen futbolu sergileyemedik.
Defansa gelince sağ ve sol beklerimizin kanatları iyi kapatmasına rağmen tandemde çok pozisyon hatası yaptık.Bunun başlıca nedeni Sivok-Zapo ikilisinin bozulmasıydı.Önliberoya adam lazımsa bu pekala Uğur yada S.kurtuluş olabilirdi,bence defans kurgusuyla gereksiz oynandı.
Son olarak hakem faktörü olmasa ligin vasat takımlarından fb'ye karşı dünkü maçı alırdık ama bu dizilişte hoca ısrar ederse 2 hafta sonraki gs maçının skoruda pek farklı olmaz diye düşünüyorum.
ASY.'deki maçta kesinlikle hücum organizasyonu 2.paragrafta yazdığım gibi olmalıdır.Çok defans adamıyla çıkıp silik oynamak yerine kendi futbolumuzu oynayalım rakip bize önlem alsın.

Akin Akoglan
30-11-2008, 12:12
her puan kaybettiğimiz maçta olduğu gibi bu maçtada ele geçen fırsatları değerlendiremedik baskı yiyen takım modunda olmadık ele geçen fırsatlar değerlendirilseydi...ama şu var denizli kadroda yanlış yaptı kadro kağıt üzerinde defansif fakat mantalite olarak günü kutarabilirdi oyun mantalitesiyle kadro çelişkili her ne olursa olsun ben maça mağlup çıkmak istiyorum desen bile bu maçta holosko 11 de başlardı ve değişiklikler geç geldi.yenilen goller bireysel hata rüştü milyon euro luk kazmayı kahraman yaptı aynı pozisyonda gökhan zapo bana metalist maçını hatırlattı bu iki adam yanyana anlaşamıyorlar mustafa denizli bazen rakibe göre kadro çıkarma işini abartıyor en azından bazı bölgelerde standardı yakalamamız lazım örneğin cisse nin oynadığı bölgede rotasyon yapabilirsin aynı şekilde kanat oyuncularında farklı isimleri farklı maçlarda deneyebilirsin ama gerideki beklerde bi standardın olsun.yenilen ilk gole zaten bir şey demiyorum türk futbolunun kronık problemi artık yan toptan gol yemeyi olağan karşılamaya başladım.delgado bizim hayalini kurduğumuz 10 numara saha lideri ne yazıkki değil haftalardır söyleniyor bu delgadonun 2.5 seneden sonra üstüne koyacağını sanmıyorum.kırmızı kartta ise ilk sarı sıradan bi maçta sıradan bi takıma verilmeyecek bi karttı ama söz konusu beşiktaş olunca hele **** maçında çıkabiliyor.herşeye rağmen 13. hafta geride kaldı trabzonun ardından 2. sıradayız 3 puan geride yarışın dişina atabileceğimiz **** yi yarışın içine kendi elimizle davet ettik devre arasına kadar puan kaybetmezsek 2. devre başında şimdiye dek yakalayamadığımız seriyi 2 devre başında yakalayacağımızı düşünüyorum.ayrıca maçta olan tüm kartllara teşekkürler sesleri radyodan dahi geliyordu

ne kadar BEŞİKTAŞ düşmanı varsa....

Akin Akoglan
30-11-2008, 12:18
(http://www.hizliresim.com)

[img]http://www.hizliresim.com/2008/11/30/2912.jpg (http://www.hizliresim.com)

[img src=http://www.hizliresim.com/2008/11/30/2912.jpg]

Uğurcan Erdem
30-11-2008, 12:53
Bencede sivok-zapo ikilisinin bozulması çok yanlıştı şu gökhan zandan bıktım artık.
adam sırf zarar yav. bence kadro

------------Rüştü-----------

------toroman------zapo-----sivok------

-------------------cisse---------------

ekrem dağ---------inceman-----------tello

------------ Delgado(K)----------

----------Nobre-------Bobo(Holosko)------

böyle olamalıydı. Ama yinede ilk 40 dk çok güzel oynadık Bünyamin gerizekalısı maçın içine s****.

Bu arada Akın neden Ekrem Dağ'a mecburen diyosun ki ? Daha ne yapıcak. Adam geçiyor savunma yapıyor iyi paslar veriyor. Uzun zamandır olan kanatlardaki eksikliğimizi kapadı adam...

Deniz Akkuş
30-11-2008, 13:16
yaf şu maçı izleyecek bir link varmıdır acep..

Akin Akoglan
30-11-2008, 13:20
uğur yazıyı tekrar okudum ekrem ilgili bir eleştiride bulunmadım olumlu yada olumsuz.ama konu açılmışken ekrem ofansif anlamda üstüne koyması lazım bu vaziyette elbette oynaması serdar k. un oynamasından olumludur defansif anlamda açık kapattığıda muhaakkak.ofnastaki tek sorun elbette ekrem değil ekreme sıra gelmeden sırada delgado var delgadonun vaziyeti çok daha vahim ve alternatif olarak koyabileceği direkt bi oyuncu yok ama ben delgado nun pozisyonuna aklıma gelen iki isimden tello ve uğur incemandan tello yu denemsini bekliyorum özellikle delgado böyle devam ettikçe

Deniz Akkuş
30-11-2008, 13:33
maçı izledim kesinlikle bu hakemlerle rağmen bu mücadele ne diyeyim alayınız gelse hiç fark etmez ulan 50 bin kişilik stadı inletmiş kartallarımız helal size kartal yürekliler.. helal size...

Mustafa Tunaoğlu
30-11-2008, 13:56
Nobrenin fenerbahçede yaptığı fenerbahçede kaldı. Beşiktaşta bir şerefsizliği yoktur... Öyle boş kaleyede dağlara taşlara falan top atmıyor. Eleştri tabi yapıcaksınsın aba adam gibi eleştirceksin öyle pis fenerli şöyle böyle diyerek eleştiri olmaz. Serdar özkanı eleştir İbrahim üzülmezi eleştir. Ama doğru onlar fenerden gelmedi. Nobre gibi golcü türkiyede zor bulursun...

biraz beyin jimnastiği yapalım seninle. 1= m.doğan, her maçta çok kritik hatalar.liverpol bizi yendiğinde hala beşiktaşın oyuncusu olmasına rağmen maçı istanbulda kalan beşiktaşlı futbolcularla deyilde fenerli bir futbolcuyla izlemiş.2= ali güneş yetenekleri kısıtlı olan bir oyuncuydu bir maç var beş maç yoktu. 3= m.yozgatlı iki sene önce kezmanın gölüyle yenildiğimiz maçta soyunma odasına giderken fener formasıyla kapalı tribüne karşı dans etmiş el kol hareketleri yapmış,yetersiz bir futbolcu olduğu için fener istememiş hemen biz almışız ve tribünlerimizdende hiç beklemediğim kadar ilgi görmüştür.4=fahri tatan fener alt yapısında yetişmiş hr fırsatta kiralandığı takımlarda fenere dönmek istediğini belirtmiş fener yetersiz olduğu için yine geri almamış hemen biz almışız ama yine fos. 5= rüştü dün nasıl bir fenerli olduğunu gene gösterdi konuşmaya bile gerek yok. 6=nobre fenerden kovuldu biz kaptık kurtarıcı diye.fenerdeyken sahtekar yaptık bize geldi kaptan yaptık.antrenmanı terketti gs ye gol attı diye ilah yaptınız.allah için dünkü maçta bobo holosko ilk 11 de olsaydı ne olurdu bir düşün.fener savunması zaten dağılmış tır gibi ağır.kesinlikle en azından birer gol atarlardı bu takıma karşı ama siz istiyorsunuzki nobre nobre,rüştü rüştü.devre arasındada maldonadoyu alalım isterseniz.bu arada üzülmez zaten yetersiz bir oyuncu yeterince eleştiriyoruz.S.ÖZKAN ise gerçek bir beşiktaşlı bir panelde soru sordular teklif gelirse fenere gidermisin cevap BEN BEŞİKTAŞ ALT YAPISINDA YETİŞMİŞ VE BEŞİKTAŞ TERBİYESİ ALMIŞ BİR OYUNCUYUM.bu yeter dimi... NO PASARAN...

Mustafa Tunaoğlu
30-11-2008, 14:01

biraz beyin jimnastiği yapalım seninle. 1= m.doğan, her maçta çok kritik hatalar.liverpol bizi yendiğinde hala beşiktaşın oyuncusu olmasına rağmen maçı istanbulda kalan beşiktaşlı futbolcularla deyilde fenerli bir futbolcuyla izlemiş.2= ali güneş yetenekleri kısıtlı olan bir oyuncuydu bir maç var beş maç yoktu. 3= m.yozgatlı iki sene önce kezmanın gölüyle yenildiğimiz maçta soyunma odasına giderken fener formasıyla kapalı tribüne karşı dans etmiş el kol hareketleri yapmış,yetersiz bir futbolcu olduğu için fener istememiş hemen biz almışız ve tribünlerimizdende hiç beklemediğim kadar ilgi görmüştür.4=fahri tatan fener alt yapısında yetişmiş hr fırsatta kiralandığı takımlarda fenere dönmek istediğini belirtmiş fener yetersiz olduğu için yine geri almamış hemen biz almışız ama yine fos. 5= rüştü dün nasıl bir fenerli olduğunu gene gösterdi konuşmaya bile gerek yok. 6=nobre fenerden kovuldu biz kaptık kurtarıcı diye.fenerdeyken sahtekar yaptık bize geldi kaptan yaptık.antrenmanı terketti gs ye gol attı diye ilah yaptınız.allah için dünkü maçta bobo holosko ilk 11 de olsaydı ne olurdu bir düşün.fener savunması zaten dağılmış tır gibi ağır.kesinlikle en azından birer gol atarlardı bu takıma karşı ama siz istiyorsunuzki nobre nobre,rüştü rüştü.devre arasındada maldonadoyu alalım isterseniz.bu arada üzülmez zaten yetersiz bir oyuncu yeterince eleştiriyoruz.S.ÖZKAN ise gerçek bir beşiktaşlı bir panelde soru sordular teklif gelirse fenere gidermisin cevap BEN BEŞİKTAŞ ALT YAPISINDA YETİŞMİŞ VE BEŞİKTAŞ TERBİYESİ ALMIŞ BİR OYUNCUYUM.bu yeter dimi... NO PASARAN...

Sinan Gün
30-11-2008, 14:17
Hiç üzülmedim.Aksine helal olsun bize diyorum.Çok iyi mücadele ettik.10 kişiyle bu kadar olur.Ayrıca kadıköyde fenerin kadro baya geniş oluyo malum.Napalım sağlık olsun

Ayrıca tribünü de çok beğendim.O 80 lerdeki ardarda 9 defa üçlü çektiler ya orda bittim ben ya.

İlk defa bi maçta yenildiğimize üzülmedim

Ayrıca bişi sorucam forzada yazlıyodu fener maçına organizasyon var falan ben bişi göremedim

Uğurcan Erdem
30-11-2008, 18:18

ben mustafa doğana ali güneşe çok iyi oyuncu çok şerefli oyuncularmı dedim ?

Nobre Türk mü ? Nobre Fenerbahçe alt yapısından mı yetişmiş ? Serdar Özkan soru sorulunca evet ben koşa koşa fenere giderim mi diyecek ? Tümerin dediklerini unuttun heralde. Sen Nobreyi Fenerbahçeye gol atıncamı sevcen? Nobreyle Holosko olsaydı ne olurdu bunu düşün. Ben sana Fahri tatanı rüştüyü ali güneşi övmedim. Adam gibi oynayan adamı tabi övücem. Nobre serdar özkandan daha çok bu formanın hakkını veriyor...
Ama tartışmamıza gerek yok kimse kimseyi ikna edemeyecek...

Mustafa Tunaoğlu
30-11-2008, 21:02
ben mustafa doğana ali güneşe çok iyi oyuncu çok şerefli oyuncularmı dedim ?

Nobre Türk mü ? Nobre Fenerbahçe alt yapısından mı yetişmiş ? Serdar Özkan soru sorulunca evet ben koşa koşa fenere giderim mi diyecek ? Tümerin dediklerini unuttun heralde. Sen Nobreyi Fenerbahçeye gol atıncamı sevcen? Nobreyle Holosko olsaydı ne olurdu bunu düşün. Ben sana Fahri tatanı rüştüyü ali güneşi övmedim. Adam gibi oynayan adamı tabi övücem. Nobre serdar özkandan daha çok bu formanın hakkını veriyor...
Ama tartışmamıza gerek yok kimse kimseyi ikna edemeyecek...

benim demek istediğim fenerin atıklarıyla başarı boşuna.fener neden gönderiyor bu oyuncuları çok iyi olsalar göndermezki.nobre dün 5 tane atsa.her sezon her maç 2 gol atıp 68 golle dünya gol kralı olsada onu sevmeyeceğim.fenerden oyuncu almaya başladığımızdan beri belimizi doğrultamadık.dün karşımızda resmen ikinci lig takımı vardı.nasıl yenemedik.nasıl ayakta duramayan bir takıma yenildik.ve nasıl selçuk gibi bir oyuncuya konuşma fırsatı verdik.bunlarıda bir düşün.biz fenerden oyuncu istemiyoruz bu ronaldinho olsada.şunuda söylüyüm önümüzdeki maçlara bakıyoruz mantığını bırakın.tamam iyi oynamış olabiliriz ama trabzona bir bak 13 maçın 12sinde çok kötü oynadılar ama 3 puan farkla liderler.sen tanıdığın fenerlilere sor deki dün sizi nasıl dağıttık nasıl gömdük çimlere bu kadromuza rağmen.alacağın cevapları bakalım hazmedebilecekmisin...kısacası bobo varken holosko varken nobre fossssssssss

Mustafa Tunaoğlu
30-11-2008, 21:07
Resmen sattın maçı ligtv nin elemanı ve usağı denizli yazıklar olsun. feneri potaya soktun ligtvnin paraları kurtardın.

Şampiyon yaptığın gün sevinirsem namerd olayım. Ben düzenle şampiyon olmayı yediremem kusarım.

işte bu bravo sana.canı gönülden tebrik ediyorum söylemini.böyle şampiyonluk istemiyoruz....NO PASARAN...

Necdet Bulut
30-11-2008, 22:57
sayın denızlı hocamız beşiktaş a yarasır gıbı takımı oynattı ,barız hatalar ve hakemın göstermıs olduğu basıretsızlık yüzünden mağlup olduğumuzu düşünüyorum bende ,

Can Topal
30-11-2008, 23:15
işte bu bravo sana.canı gönülden tebrik ediyorum söylemini.böyle şampiyonluk istemiyoruz....NO PASARAN...

futbolcular da insan arkadasım , biraz sakin ol .. iyi günde , kötü günde demedik mi biz ? hatalar olmustur ama her baslığa girip olmaz olsun demenin ne anlamı var ve taraftarlık ruhu , şu an bile böyle tepki koyuyosan son 5 yıldır senin cokdan basman lazımdı tesisleri ... biraz sakin lütfen :)

Suleyman Korkmaz
01-12-2008, 00:36
bencede eleştirmeliyiz ama ağır,suçlayıcı,aşağılayıcı olmamak kaydıyla aslında sözün özü bugün gs hacettepe maçını izledikten sonra anladımki şampıyonluk çok zor endüstürüyelleşen futbol istemiyor seni dolayısıyla buna karşı neler yapılabilir nasıl tepki konulur ona bakmak lazım halen iddaa ediyorum yenildiğimiz kayseri maçı berabere kaldığımız sivas ve dünkü fener maçlarında ezilmeyen iyi top oynayan bir beşiktaş var son yıllarda görmediğimiz eğer (haramiler) çeksin pis ellerini bu takım şampıyon olacaktır.dün mustafa hoca büyük hata yapmıştır eyvallah fakat dünyanın sonu değil zaman beşiktaş,ımızın yanında dimdik durabilmektir yanyana omuz omuza

Ismail Hakki Demirel
01-12-2008, 08:22
son 50 dk.10 kişi oynamışız, ve bununda son 30 dk.sı fener kontratak futbolu oynamış... feneri sahasında ne hallere sokmuşuz 10(yazıylaON)...ve 2500(ikibinbeşyüz) taraftarımız 50,000(ellibin) taraftara ders verip gelmiştir !!! eeee daha ne olsun illa tabelayamı bakacaz !!!

Mustafa Tunaoğlu
01-12-2008, 11:29
[QUOTE=Can Topal;68955]futbolcular da insan arkadasım , biraz sakin ol .. iyi günde , kötü günde demedik mi biz ? hatalar olmustur ama her baslığa girip olmaz olsun demenin ne anlamı var ve taraftarlık ruhu , şu an bile böyle tepki koyuyosan son 5 yıldır senin cokdan basman lazımdı tesisleri ... biraz sakin lütfen :)[/QU İyi günde kötü günde ama yeter artık.şu fenerlilerin konuşmalarına dayanamıyorum. arkadaşlar feneri dağıttık diyor ama ben anlamadım 4 tane pozisyon bulduk diye dağıtmışmı sayılıyoruz.allahtan guıza sakar ve ugurla kazım bencilce oynadılar yoksa 7 gol yerdik.ve maç 7-3 biterdi.arkadaşlarda dağıttık diyor.bu arada fenerin ikinci lig takımından farkı yokken ona yenilmemizi hazmedemiyorum.adamlara gelen giden çakıyor biz korkuyoruz.biz bu kötü fenere karşı 4 pozisyon bulduk 7-8 pozisyon verdik arkadaşlar oyunu beyenmiş.iyi valla.bir daha bu feneri zor buluruz.tarihi farkı kaçırdık. rüştü gerçek fenerli olduğunu gösterdi zaten maçta...NO PASARAN...

Deniz Akkuş
01-12-2008, 11:59
sevgili mustafa seni anlıyorum ve haklılık payın çok fazla bir çoğunda ama tek sorun şu sevgili kardeşim herkse seni anladı emin olki ama vurgulaman ve sinirinin geçmemiş olmasından dolayı hala aynı şeyde diretiyorsun... sana özeldende yazdım bazen sinirle kalkan zararla oturur.. bir birimize zıt düşerek heleki söz konusu f5 derbisinde tkılı kalmak olmamalı.. önemli olan öz eleştiriyi zamanında yapmaktır.. sen kendini burda bukadar yıpratsanda bjk yönetimi ve politikaları değişmeyecektir.. futbol olmuş bir kurtlar vadisi... anlayacağın derin işler futboldada üzerine düşeni kaçırmıyor... anladınmı canım kardeşim.. neyse izin günümde oturur konuşuruz.. sevgiyle kal..