Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 14.Hafta BEŞİKTAŞ(1)-Ankaraspor(3) 06.12.2008 saat: 19:00 İnönü Stadı
Akin Akoglan
01-12-2008, 16:20
derbi moral bozukluğundan kurtulmamız gerekiyor
zorlanacağımızı düşündüğüm bi maç
zan oynamasın uğur oynasın
başarılar BEŞİKTAŞ ım
Ismail Hakki Demirel
01-12-2008, 16:46
güzel futbol 3 puan bizim ilacımız olacaktır...ilk yarı sonuna kadar puan kaybına tahammülümüz kalmadı artık.mutlak 3 puana ihtiyacımız var.
Anılcan Us
01-12-2008, 18:39
puan kaybına tahammüLümüz yok bunun farkıan mustafa denzLininde warmısı Lasımm...
Namik Kartaloglu
01-12-2008, 18:43
Moral bozuklugu deyip fenerasyona yenilgimizi bir hata olarak kabul etmiyorum. 10 kisiyle dusman cephesinde savasan kahramanlarimiz vardi. bunyamin(light polis/kivrik hakem) geber/Fenerasyon a karsi 10 KARTAL ancak bu kadarini yapabilirdi. Ankaraspor maci da Fenerasyon macindan önceki dusunce cizgimizde olacak ve bu maci kazanacagiz!
Hakan Kirezci
01-12-2008, 19:19
puan kaybına tahammüLümüz yok bunun farkıan mustafa denzLininde warmısı Lasımm...
Puan kaybına tahammülümüz yok. Bunun farkına Mustafa Denizli'nin de varması lazım.
Çevirisini yaptım ki yabancı dili olmayan arkadaşlar da anlayabilsin Anılcan.
Bülent Acar
01-12-2008, 19:33
Patatesgücünün güzel oyunundan mı yoksa ankarasporun kötü oyunundanmı bilmem ama 1-0 patetesgücü yendi geçen hafta ankarayı.
Mustafa denizlinin kendine yapılan eleştirilere yanıtı bugünkü basın toplantısı değil bu maçın farklı skoru olacaktır.Gerçi her ne olursa olsun hele hele inönüde ise, yıkar geçeriz o takımı.
Namik Kartaloglu
01-12-2008, 20:32
Patatesgücünün güzel oyunundan mı yoksa ankarasporun kötü oyunundanmı bilmem ama 1-0 patetesgücü yendi geçen hafta ankarayı.
Mustafa denizlinin kendine yapılan eleştirilere yanıtı bugünkü basın toplantısı değil bu maçın farklı skoru olacaktır.Gerçi her ne olursa olsun hele hele inönüde ise, yıkar geçeriz o takımı.
Bulent madem patatesle basladin devamini getirseydin ya! Ben de bu alintiyi Bulentin affina siginarak biraz daha rötuslayip sunayim; Patatesgücünün güzel oyunundan mı yoksa Tupcimsporun kötü oyunundanmı bilmem ama 1-0 patetesgücü yendi geçen hafta Tupcimsporu.
Zaza Karatas
01-12-2008, 22:41
Puan kaybına tahammülümüz yok. Bunun farkına Mustafa Denizli'nin de varması lazım.
Çevirisini yaptım ki yabancı dili olmayan arkadaşlar da anlayabilsin Anılcan.
saol ceviri icin Hakan abiApploud
Mustafa Fatih
01-12-2008, 23:21
2-0 beşiktaşım alır skor tahmini yaptığım hiç bi maçı kaybetmedik inşallah bu gelenek bozulmaz
Mustafa Fatih
01-12-2008, 23:43
BEŞİKTAŞ - ANKARASPOR maçının hakemi İlker Meral
Anılcan Us
02-12-2008, 10:06
saoL..!!
Deniz Akkuş
02-12-2008, 12:04
haydi kartal haydi kartal tam zamanı tam zamanı şimdi... bu maçı alacaz başka yolu yok...
Turgut Eren
02-12-2008, 14:22
denizli macera aramaz inşallah yine.
Uğurcan Erdem
03-12-2008, 18:32
rahat alırız...
Erol Gölçek
04-12-2008, 02:27
bence de bu maçı kazanırız. hemde 1 farktan daha fazla olur diye düşünüyorum. sanırım ilk yarı bitene kadar 10 puan toplayacağız.
(içerideki 3 maçı kazanıp gs ile berabere kalacağız.......)
12 olursa şampiyonluk büyük olasılık...... tabii ki sağ bek ve sol bek sorununun ikinci yarı çözülmesi elzem bir gereksinim olarak orta yerde duruyor.
Emre Onar
04-12-2008, 16:51
Bu ve diğer maçlara HT forumu üyeleri olarak birlikte gitmeye yönelik bir organizasyon var mı? Yoksa bir organizasyon yapabilir miyiz?
Sevgiler/Saygılar.
Tayfun Tatli
04-12-2008, 19:31
kolay mac olacak.bu arada kapalı alt kombinesi olan bana özelden ulasabilir mi??
Eren Yıldırım
04-12-2008, 21:29
Gol yetmez goLLer beqliyoruz...
Onur Sarısoy
06-12-2008, 14:41
kazanmamak için elinden geleni yapan bi teknik direktörümüz varken işimiz çok zor ankaraspor iyi bi takım
Hakan Kirezci
06-12-2008, 14:50
İkinci bir Kocaeli maçı olur dediği gibi Bobo-Nobre-Holosko çıkarsa.
5-2 lik skoru beklerim.
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 14:55
-----------------------Rüştü---------------------------
-----Toroman-----------Zapo-------------Sivok--------
------------------------Uğur-------------------------
--Ekrem----------------------------------------Tello----
-------------------Delgado(K)----------------------
------Holosko----------Bobo--------------Nobre
Biraz ilginç ama böyle çıkmayı isterdim....
Hakan Kirezci
06-12-2008, 16:31
Maç saatinde BURAYI (http://www.ligtv-izle.net/) bir deneyin bakalım...
Olmadıysa BURAYI (http://de.justin.tv/mustafa5758) deneyin bakalım...
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 17:51
medyasporun haberi doğru çıktı zemin hakkında.. Çok kötü olmuş ya . Yemin ederim içim yandı. :( premier lig zemimlerinden bile güzeldi. Tabi yönetim hangi işi doğru yaptıki bunu götürsün.....
Bu arada Bobo oynuyor en sonunda.
Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Zapotocny, İ.Üzülmez, Uğur, Delgado, Tello, Ekrem , Bobo, Nobre
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 18:27
Canmıdır nedir bir adam var. Beşiktaşspor 2 haftadır farklı 11le çıkıyor diyo...
Namik Kartaloglu
06-12-2008, 18:51
medyasporun haberi doğru çıktı zemin hakkında.. Çok kötü olmuş ya . Yemin ederim içim yandı. :( premier lig zemimlerinden bile güzeldi. Tabi yönetim hangi işi doğru yaptıki bunu götürsün.....
Bu arada Bobo oynuyor en sonunda.
Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Zapotocny, İ.Üzülmez, Uğur, Delgado, Tello, Ekrem , Bobo, Nobre
Ugurcan Medyaspor de demisti yazmamissin. Simdi saha sorumlusuyla ömer abi konustugunda sahadaki deliklerin yagmurun asagi suzulmesi icin ve ustune serpistirilmis kum da soguktan cimleri korumak maksatliymis. Yani sahanin teknik sorunu sadece kolpa basinin beynindekidir, gerisi Turkiyenin en kaliteli cim ve zeminine sahip eger suni cim sahasi olan Ankara sahasi sayilmazsa.
Zaza Karatas
06-12-2008, 19:23
abi bu nedir ya boyle giderse bunlar bizi gazoz gibi icer....
Zaza Karatas
06-12-2008, 19:27
dedim ben size
Namik Kartaloglu
06-12-2008, 19:47
Gooolll zapooooo
Zaza Karatas
06-12-2008, 19:48
super zapooooooo
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 19:54
Ugurcan Medyaspor de demisti yazmamissin. Simdi saha sorumlusuyla ömer abi konustugunda sahadaki deliklerin yagmurun asagi suzulmesi icin ve ustune serpistirilmis kum da soguktan cimleri korumak maksatliymis. Yani sahanin teknik sorunu sadece kolpa basinin beynindekidir, gerisi Turkiyenin en kaliteli cim ve zeminine sahip eger suni cim sahasi olan Ankara sahasi sayilmazsa.
evet Abi dinledim öyleymiş. Ne biliyim sanki parasızlık falan demişlerdi gibi hatırladımda ondan. Zaten maçtada belli oluyo zeminde kum olduğu bi sorun yokmuş.En çok beğendiğim şeylerimizden biriydi zeminimiz ondan sinirlendim...
25 dk kötü oynadık ama son 20 dk çok güzel oyunuyoruz. Golüde bulduk.
2. Yarı fark olur...
Zaza Karatas
06-12-2008, 20:12
penalti niye vermedi bu hakem ya eline carpti resmen
Namik Kartaloglu
06-12-2008, 20:12
Ulan zapo helal olsun sana! 4 defa israrla durup durup armayi öptu.
Zaza Karatas
06-12-2008, 20:21
ah ulan be sivok :(
Namik Kartaloglu
06-12-2008, 20:22
sivok bize atti golu. 1-2
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 21:00
ulan kime küfür ediyim bilmemki..
hakememi küfür ediyim şerefsizin satılmış ankarasınamı i.... hakememi ...
Yeter Yıldırım Demirören yeterrrrrrrrrrr
Şerefsiz Fenersyon.........
şerefsiz gökçek...........
Batuhan Kalabalık
06-12-2008, 21:11
son dk'larda uzun süre soylenen bi beste vardı sadece sonunu anlıyabldim tamamını blen varmı arkdaslar... " soylesene ..... hoca takım yine oynamıyor " boleydi yalnıs hatırlamıosam
Metin Yalçınkaya
06-12-2008, 21:20
Artık ne söylenebilir ki böyle bir maçtan sonra.Kazanma arzuları sıfıra inmiş bir takım vardı sahada benim gözlemlediğim.Mustafa Denizlinin de yorumculuk zamanında atıp tuttuklarını şimdi çok iyi görüyoruz.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Mustafa Fatih
06-12-2008, 21:20
YEEEEEEETEEEEEEER yıldırım demirören YEEEEEEETEEEEEEER yıldırım demirören
delgadoyuda al git delgadoyuda....
Namik Kartaloglu
06-12-2008, 21:30
Elde Turkiye liginin en kaliteli takimi varken oynanan bu oyun ve bu sonuc icin tek bir sey söyleyebiliriz Beceriksiz YÖNETIM. Tek beceriksiz olan Bizim Yönetimmi? hayir! Rakibimizde bizim yöneticiler kadar beceriksizdi yoksa 7-8 tane atmislardi.
Uğurcan Erdem
06-12-2008, 21:36
son dk'larda uzun süre soylenen bi beste vardı sadece sonunu anlıyabldim tamamını blen varmı arkdaslar... " soylesene ..... hoca takım yine oynamıyor " boleydi yalnıs hatırlamıosam
ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
söylesene bize hoca
takım niye oynamıyor...
Sezen Gunduzalp
yanlış oldu....
Murat Aru
Bünyemizin alışkın olduğu Beşiktaşlı günlerimize yine döndük!
Biz bu eziyetten besleniyoruz!
Ne zaman, bu damardan alınan dozajı yüksek eziyet biter o zaman biz ÖLÜRÜZ!
Yönetim ve onun yardakcıları ne zaman pes eder o zaman damarımıza takılı olan eziyet serumunu koparıp atarız! Attıgımız an ÖLÜRÜZ! Ölürüzki kömür gözlüm birdaha damarımıza takılan eziyeti görmeyelim...
Hepimiz ÖLMEYE HAZIRIZ!........................................
Hakan Kirezci
06-12-2008, 21:54
Takımın taktiğini çözdüm sonunda valla.
Denizli gömleğin üst düğmesini ilikleyip papyon takmış ve iyicene sıkmış. Pantolonu da ters giydirmiş ve fermuarını açık bırakmış, üstüne üstlük don giydirmeyi unutmuş.
Bu arada ceketin tek düğmesi de iliklenemiyor çünkü kopuk.
Aha taktik, takım budur.
Mustafa Tunaoğlu
06-12-2008, 22:04
bu seneki rüyada bitti darısı seneye...gelecek sene yine iki üç maç alırız en büyük favori biz oluruz.sonra birden düşeriz.allahtan fb ve gs bu sene kötü gidiyorlardıda biraz sevinmiştik yoksa 20 puan fark atmışlardı bize şimdiden...
Ismail Hakki Demirel
06-12-2008, 22:06
bu seneki rüyada bitti darısı seneye...
seneyede değil... yönetimin ve yönetilme zihniyetinin değişeceği seneye !!! başkan olduğundan beri aldığımız 2 tane türkiye kupası !!! başka icraat yok...
SİYAHI YAŞIYORUZ BEYAZI ARIYORUZ
Mustafa Tunaoğlu
06-12-2008, 22:17
bu arada rıdvan dılmene,şansal ve erman tora, buradan dünyanın bütün küfürlerini armağan ediyorum...birileri bu üçlüye ulaşıp ağızlarının payını versin.NTVbahçeye sesleniyorum beşiktaşın maçlarını şerefsiz rıdvan pardon şeytan rıdvan yorumlamasın.fenerli ya bukalemun gibi dönüyor...yeter artık.
Fatih Alper Ozen
06-12-2008, 22:31
Ben yenilgiye sevindim.Çünkü bütün stad ilk defa böyle istekli ve ısrarlı yönetime tepkide hatta nefrette bulundu.Her işte bir hayır vardır.Azıcık gururları varsa ordan inerler ve bu büyük kulübü layıkıyla yönetecek kişilere bırakırlar.YETER kolacımısın tüpçümüsün nesin bırak git artık.
Ozkan Agtas
06-12-2008, 22:39
takim bu aksam oldukca kotuydu,tasarlanan hic bir plan islemedi,rakip takimin da etkili oyunu bizi bozdu,sicagi sicagina yapilan elestrileri anlamakla beraber biraz sukunetin oldukca yararli olacagi kanisindayim,futbol da yenilgide yengi gibi dogaldir,ben denizliye ve takima hala guveniyorum ve daha cok seylerin degisecegine inaniyorum, 105 yillik sevdamizi,1,2 galibiyet veya maglubiyet degistiremez,mac sonlarinda yonetim aleyhine ve delgado aleyhine yapilan alehte tezaruhatlarida yersiz ve anlamsiz buluyorum!
Onur Özgen
06-12-2008, 22:42
Bayram gelmiş neyime, kartalım esir düşmüş Demirören'e...
Mustafa Tunaoğlu
06-12-2008, 22:43
Ben yenilgiye sevindim.Çünkü bütün stad ilk defa böyle istekli ve ısrarlı yönetime tepkide hatta nefrette bulundu.Her işte bir hayır vardır.Azıcık gururları varsa ordan inerler ve bu büyük kulübü layıkıyla yönetecek kişilere bırakırlar.YETER kolacımısın tüpçümüsün nesin bırak git artık.
arkadaşım boşuna seviniyosun.2 hafta maç alırız herkes unutur.seneye uefaya gıderız(ki o da kesin deyil) yine bir tane maradona alırız (seriç) sonra lige iki üç galibiyetle başlarız.herkes mışıl mışıl uyumaya devam eder.en sonunda devran döner ama yine aynı yere sarar film.alıştım ben... geçen hafta takımı eleştirince bütün forum üstüme yüklendi.herkes oyundan memnundu.ayakta duramayan fenere karşı 3 pozisyon bulduk diye herkesin ağzı kulaklarındaydı(yenilgiye rağmen).halbuki 8 tane pozisyon verdiğimizi görmemişti heralde arkadaşlar... bu sene fb ve gs kötü olunca biz biraz iyi göründük yoksa takım aynı tas aynı hamam.dökülen fb bizi geçiyor gs zaten havada karada geçiyor, bakalım antalyada yaklaştı valla ben korkmaya başladım...
Mustafa Tunaoğlu
06-12-2008, 22:44
takim bu aksam oldukca kotuydu,tasarlanan hic bir plan islemedi,rakip takimin da etkili oyunu bizi bozdu,sicagi sicagina yapilan elestrileri anlamakla beraber biraz sukunetin oldukca yararli olacagi kanisindayim,futbol da yenilgide yengi gibi dogaldir,ben denizliye ve takima hala guveniyorum ve daha cok seylerin degisecegine inaniyorum, 105 yillik sevdamizi,1,2 galibiyet veya maglubiyet degistiremez,mac sonlarinda yonetim aleyhine ve delgado aleyhine yapilan alehte tezaruhatlarida yersiz ve anlamsiz buluyorum!
sen polyannacılardansın sanırım....
Fatih Alper Ozen
06-12-2008, 22:55
Ankaragücü maçında da bu tepki devam etmeli bence.Burda böyle kalmamalı.Zaten gereği yapılır.Tüm tribün neyin ne olduğunu biliyor artık.Herkesin canına tak dedi.Bırakın şu takım bu maç iyiydi şu maç kötüydü,yenilgi de olur,kötü de oynanır ayaklarını.1 değil 2 değil 3 değil kaç sezondur tüpçü hiçbirşey yapmıyor.Yapamadıklarını buraya yazsak satırlar yetmez.Gerçi adamın umrunda değil Beşiktaş.Onun derdi kola turkayı stadın nerelerine yazabiliriz,ucuza nasıl adam transfer edebiliriz,cemaat kökenli kimi kulübe alıp doyurabiliriz,kulüpün bütçesinden kısıp biten tüpgaz sektöründeki şirketimi nasıl ayakta tutuabilirim herifin derdi bu.Ah be SÜLEYMAN SEBA senin gibisi gelmedi gelmez diyorum.!_sinir_!
Varol Özdemir
06-12-2008, 23:12
Sayın ÖZEN , bende şu anki yönetimden ,kulübün mali politikasından ve diğer amatör branşlarından kaynaklanan başarısızlıklarından çok mutlu değilim.Sonuç ne kadar vahim olursa olsun bizi temsil eden bir camianın başkanına " tüpçü" sıfatı yakıştırılmasına şiddetle karşıyım.Sayın başkanı sevmiyor olabiliriz ancak bu durum bu camianın başındaki insana terbiyesizliği gerektirmez.Duygularımızın ön plana ittiği egolarımızla değil de daha rasyonalist bir eleştiri mantığı içinde hareket etmemiz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Sevgi ve Saygılarımla...
Ozkan Agtas
06-12-2008, 23:14
sevgili mustafa tunaoglu,yazilarindan anlayabildigim kadariyla oldukca atesli bir besiktaslisin,bu enerji ve atesin sanirim senin biraz anlik ve ofke dolu yorumlar yapmana neden oluyor.Alinacak bir galatasaray galibiyeti ve oynanacak iyi bir futbolun senin bu anlik ofke ve atesinin ilaci olacagi kanaatindeyim.polyanacilik,serinkanlilik ve objektif olmakla ilgili birsey sanirim,kulaga oldukca hos geliyor,sevgiler sunarim!
Umit Bayezit
06-12-2008, 23:30
Sayın ÖZEN , bende şu anki yönetimden ,kulübün mali politikasından ve diğer amatör branşlarından kaynaklanan başarısızlıklarından çok mutlu değilim.Sonuç ne kadar vahim olursa olsun bizi temsil eden bir camianın başkanına " tüpçü" sıfatı yakıştırılmasına şiddetle karşıyım.Sayın başkanı sevmiyor olabiliriz ancak bu durum bu camianın başındaki insana terbiyesizliği gerektirmez.Duygularımızın ön plana ittiği egolarımızla değil de daha rasyonalist bir eleştiri mantığı içinde hareket etmemiz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Sevgi ve Saygılarımla...
bizim köyde tüp satarak para kazanan adama TÜPÇÜ derler kardeş...
yönetim istifa.
İnan Ceylan
06-12-2008, 23:44
ümite katılıyorum.
sayın sıfatı hakedene kullanılır..sebayada sayın derken bu salağa da sayın demek saygısızlıktır..bu adam bildiğimiz tüpçüdür.beşiktaşı rant kapısı olarak görmekten başka bir amacı da yoktur..
Fatih Alper Ozen
06-12-2008, 23:48
Varol arkadaşım burası demokratik bir ortam uslubumdan rahatsız olabilirsin,normal karşılarım.Fakat artık tahammülüm kalmadı benim.İnsanı bu şekilde konuşmaya getirdiler.Kaldı ki senin sayın başkanın olabilir ama benim sayın başkanım falan değil.Ne amaçlarla bu kulübü yönetiyolar?Yukarda yazdım.Sen ben umrunda değiliz adamın,dünyanın parasını götürüyolar bu işten.Senelerdir başarısız oluyolar,Beşiktaşımızı layık olduğu yerlere götüremedikleri yetmezmiş gibi bir de değerlerimize saygısızlık ediyolar.Ne olmuş bir taraftar tüpçü demiş.Bunlar bu ayıbı utanmadan yapıyolarsa biz de maça giden,forma alan,sesi kısılana kadar bağıran bir taraftar olarak küfür etmeye,sövmeye sonuna kadar hakkımız vardır.Bugün orda istifa diye bağıranların da vardır ve bu haklarını kullandılar da.Bu sitenin forum yöneticileri var.Hakaret sınırlarını aşarsam beni cezalandırılar,atarlar vesaire.
Umit Bayezit
06-12-2008, 23:57
Bunlar bu ayıbı utanmadan yapıyolarsa biz de maça giden,forma alan,sesi kısılana kadar bağıran bir taraftar olarak küfür etmeye,sövmeye sonuna kadar hakkımız vardır.
ne bilet aldığımda nede KARTAL YUVASI ndan yaptığım alışverişlerin sonrasında
SERBEST KÜFÜR KARTI vermediler
benmi kazıklandım yahu?
yönetim istifa.
Demir Han
07-12-2008, 00:45
Selamlar
Öncelikle şunu söylemek lazım bu yenilgiden ders çıkarırsak hiçbirşey için geç kalınmış değildir.Lütfen şampiyonluk gitti diye söylemlerde bulunmayın.36 haftalık bir ligde bunu 14. haftada söylemek biraz garip oluyor.
Unutmayın bu takım son yıllardır yaşadığı pasifizasyonun etkisindan çıkmaya çalışıyor.Denizli takıma hücumu aşılamaya çalışıyor ve en iyi savunma saldırmadır diyor ama aynı zamanda takımdan savunma bekliyor tabiki bu takımda bunu kaldıramıyor.
Denizli hatasından dönmeli ve bu geçişi en azından adam gibi bir 4 4 2 ile başlatmalı
Bizim kamburlarımız belli arkadaşlar...Delgado,Üzülmez,Toraman,Zan,Nobre
İnanın artık yönetime kızmıyorum...onlar gitse kim gelecek..aranızda Muhalefet gören var mı ?
Saygılar
Demir
Ozkan Agtas
07-12-2008, 00:51
kufur etmek birseyleri degistirecekse,kendini yorup harap etmekten baska........zayifliktan baska birsey olduguna inanmiyorum,tepkimizi daha uygar ve bize yakisan yollardan yapmamiz daha anlamli ve sonuc verici olur,kufur etmek,zaten bizimle ilgili birsey olsada haber yapsak medya bozuntularina malzeme vermekten oteye gitmez.......tek soyleyecegim BIRAZ SAKIN OLUN!!!!!
Mustafa Fatih
07-12-2008, 01:04
beşiktaş bu maçı alsa averajla lider olacaktı 14. haftadaki bir maçı kaybetti diye eğer şampiyonluk gittiyse beşiktaş tarihinde hiç şampiyon olamaz demektir
hiç bişey için geç değil, hiç birşey kaybedilmiş değil, biz ilk yarı bitene kadar tüm maçları alırsak ilk yarıyı lider tamamlayacağımızdan eminim
kimse ümitsizliğe kapılmasın evet kaybedilen bir 3 puan var ama hiç kimse hakemden bahsetmiyor. benim sayabildiğim 3 penaltımız vardı, bunların 1i kesin penaltıydı. ilk yarının sonlarına doğru ankarasporlu bir futbolcuya bi kaç dakika içinde 2 sarı kart gösterip 10 kişi bırakması gerekiyordu. sivok'un atılması bence ağırdı. gelen tabana karşı kendini korumak için zıplayınca siyahi oyuncunun ayaklarının üzerine düştü bence her 2side sarı kart görmeliydi
belki bunlar mazeret sayılmıyor ama verilen bir penaltı ve ilk yarı 10 kişi kalsalar beşiktaş maçta 3-4 sallardı
Deniz Akkuş
07-12-2008, 12:40
maçı izleyemedim artık izlemek benim için hayal dinleyemiyorumda.. tam iş saatinde oluyor ve değil radyodan dinlemek tel görüşme yapmakta yasak her neyse.. gelelim yenilgimizeherkesler izlemiş olmalıki birşeyler yazıyor.. bende diyorumki daha bu taraftardan ne kadar sağ duyulu olmasını beklersiniz ey bekleyenler.. bu ülkede beşiktaşımın aldığı yarayı diğer takımlar alsa idi ne olurdu onların seyirvileri ne yapardı!!!! bizler sevinmek için sevmemiş olabiliriz ama yeter artık bunları hak edemioruz.. yıkılmış neredeyse ligde mücadele olarak sıfıra inmiş bir fb yi yenemedik!! anakara sapora gidip yeniliyoruz peki bunların hesabını kim verecek!! bu yönetim gitsin anladık peki yenisi neler kazandıracak!! sanırım taraftarın devrim yapması gerekiyor.. artık göstermenin zamanı gelmedimi beşiktaşın varlığını sürdüren onu karşılıksız ölümüne seven taraftardır!! artık açın gözlerinizi ... şampiyon olsakta içimize sindirebilecekmiyiz beşiktaşımın değerlerinin yok edilmesini!!!!
Akin Akoglan
07-12-2008, 12:47
dün sahada beşiktaş diye birşey yoktu hani haftalardır dilediğimiz savaşan ama kaybeden beşiktaşta yoktu.ankaraspor takımı lige çıktığından beridir antipatik gelselerde 0-1 öne geçmelerine rağmen kapanmadılar s.özkan zapo ve nobreyle pozisyon kazanmamıza rağmen orta shası olmayan beşiktaş vardı herşeye rağmen ekremi gayretli gördüm devre arasında oyuncu olmasada bu takıma ruh ve inanç takviyesi şart
Fatih Alper Ozen
07-12-2008, 16:17
Bir çift lafım da Delgado ve Tello ya.Delgado tamam yetenekleri olan,teknik,spekteküler bir futbolcu fakat ben Delgado nun 2-3 maç üstüste takımı sırtladığını görmedim.Hatta bu sene 1-2 maç dışında sahada gezindi durdu.Bu adamı getirdik kaptan yaptık,eyvallah, efendi,cenilmen ve uyumlu kişiliğiyle Beşiktaşımıza kaptan olarak yakıştı ona sözüm yok,kaptanlığın gerektirdiği bu özelliklere sahip öte yandan kaptan olmanın diğer nitelikleri olan hırs,kazanma azmi,mücadele,özveri gibi özelliklerden yoksun.Bir diğer önemli nokta da Delgado nun bu takımın en fazla para alan futbolcusu olması.O zaman ben bu adama sorarım formanın hakkını verebiliyomusun?Bence hayır veremiyor.Peki bu adam neden yedek oturmuyor?Bazı cevaplar var kafamda ama o sponsor konularına hiç girmiyorum.Şimdi diyceksiniz bu adam olmasa kim oyun kurcak??Geçen seneki GS ı hatırlayalım Lincoln hemen hemen hiç oynamadı geçen sene ama GS oyunu kanatlardan kurup sonuca gidiyordu.Bakın şimdi Lincoln e bu sene bence Türkiyenin en formda yabancısı.Her maç ya gol ya asist yapıp sonuca götürüyor takımını.Üstelik adamın 2.senesi.Bizim Delgadonun 3.senesi fakat dediğim gibi en fazla 2 maç iyi oynuyor kritik maçlarda sahne alamıyor,sorumluluk alamıyor,hiç bir derbide iyi oynadığını sonuca etki ettiğini göremedim.Tello da keza öyle 1 maç var 3 maç yok.Bir gol atıyor sonra kayıp.Sonuç olarak benim düşüncem bu adamları kimse yedek bırakmadıkları için akılları başlarına gelmiyor.Biraz otoriter olup şu adamları 1 yada 2 maç kenarda oturtsa hoca belki ne kadar kötü oynadıklarını anlarlar ve formanın değerini farkederler.
Emre Yüksel
07-12-2008, 20:24
Ne zaman şampiyonuz Diye Bağırsak...
Kursağımızda Kalıyor...
Söylesene bize " başkan " takım niye oynamıyor...
Umut Abi bende sendenim artık...
yönetim istifa
Mustafa Tunaoğlu
07-12-2008, 21:45
sevgili mustafa tunaoglu,yazilarindan anlayabildigim kadariyla oldukca atesli bir besiktaslisin,bu enerji ve atesin sanirim senin biraz anlik ve ofke dolu yorumlar yapmana neden oluyor.Alinacak bir galatasaray galibiyeti ve oynanacak iyi bir futbolun senin bu anlik ofke ve atesinin ilaci olacagi kanaatindeyim.polyanacilik,serinkanlilik ve objektif olmakla ilgili birsey sanirim,kulaga oldukca hos geliyor,sevgiler sunarim!
beşiktaş benim herşeyim...ama hiçbir şeyide unutmam.sizede söylüyüm gs maçı eğer çok iyi oynarsak bile belki 3 farkla kurtuluruz.fenerlileri konuşturuyoruz ya (futbolcu,yazar,taraftar) buna tahammül edemiyorum...
Mustafa Tunaoğlu
07-12-2008, 21:50
bizim köyde tüp satarak para kazanan adama TÜPÇÜ derler kardeş...
yönetim istifa.
ne tesadüf bizde de öyle diyorlar... bu tüpçüde fenerli galiba.zaten amaçları beşiktaşı sıradanlaştırmaktı.eskiden 4 büyük vardı ts gitti 3 tane kaldı.şimdide beşiktaşı sıradanlaştırıp bütün pazarı ele geçirip rantı ikiye bölmek istiyorlar.ki bunuda başardılar ts den farkımız kalmadı.anadolu kulüplerinin bir üst kulübüyüz artık.en üst sofrada da gs ve fb...
Mustafa Tunaoğlu
07-12-2008, 21:54
Selamlar
Öncelikle şunu söylemek lazım bu yenilgiden ders çıkarırsak hiçbirşey için geç kalınmış değildir.Lütfen şampiyonluk gitti diye söylemlerde bulunmayın.36 haftalık bir ligde bunu 14. haftada söylemek biraz garip oluyor.
Unutmayın bu takım son yıllardır yaşadığı pasifizasyonun etkisindan çıkmaya çalışıyor.Denizli takıma hücumu aşılamaya çalışıyor ve en iyi savunma saldırmadır diyor ama aynı zamanda takımdan savunma bekliyor tabiki bu takımda bunu kaldıramıyor.
Denizli hatasından dönmeli ve bu geçişi en azından adam gibi bir 4 4 2 ile başlatmalı
Bizim kamburlarımız belli arkadaşlar...Delgado,Üzülmez,Toraman,Zan,Nobre
İnanın artık yönetime kızmıyorum...onlar gitse kim gelecek..aranızda Muhalefet gören var mı ?
Saygılar
Demir
nobre- rüştü -seriç -ali tandoğan-bursalı serdar kurtuluş.bunları takımda gormek istemiyoruz.bu arada şampiyonluk falan beklemeyin boşuna.geçen haftada ders çıkarmak gerektiğini söylemiştik demek çıkmamış...
Özgür Öge
07-12-2008, 21:58
İBu kadar pozisyon vermemizin sebebi orta üçlünün her iki kenarında kalan adamların defansa katkı yapmamalarıdır.Tello 10 numara havalarında geziyor,Ekrem ise ya dörtlü ortasahanın sağında oynar yada sağ bekte bu sistemde hiçbir varlık gösteremiyor.Oyundan ilk çıkması gereken bu ikiliydi.Mevcut kadro yapısıyla tek önlibero üçlü ortasaha oynayacaksak Serdar Kurtuluş kadroda mutlaka yer almalıdır diye düşünüyorum.
Ethem Kelmendi
07-12-2008, 22:00
yeter artık bi adam bu kadar mı ruhsuz olur ya:@
bizdeki bu demirören zihniyeti değişmediği sürece biz daha çok kahroluruz...
Mustafa Fatih
08-12-2008, 23:43
nobre- rüştü -seriç -ali tandoğan-bursalı serdar kurtuluş.bunları takımda gormek istemiyoruz.bu arada şampiyonluk falan beklemeyin boşuna.geçen haftada ders çıkarmak gerektiğini söylemiştik demek çıkmamış...
BURSALILARA ÖLÜM mü ? yani ne olmuş bursadan gelmiş diye senin tribünde kolkola girip tezahurat yaptığın kavgalara karıştığın insanlar içinde ne kadar bursalı var biliyormusun ne kadar bu forumda bursalı var biliyormusun
bana göre bizim düşmanlığımız bursasporlu futbolcularla değil beşiktaş üzerinden reklam yapan şerefsiz bursa taraftarıyla
Mustafa Tunaoğlu
14-12-2008, 17:49
BURSALILARA ÖLÜM mü ? yani ne olmuş bursadan gelmiş diye senin tribünde kolkola girip tezahurat yaptığın kavgalara karıştığın insanlar içinde ne kadar bursalı var biliyormusun ne kadar bu forumda bursalı var biliyormusun
bana göre bizim düşmanlığımız bursasporlu futbolcularla değil beşiktaş üzerinden reklam yapan şerefsiz bursa taraftarıyla
geçen bir söyleşiye katıldı oyle şeyler söylediki.en çok sevdiğim oyunculardan biriyken şimdi en nefret ettiğim oyunculardan biri oldu...araştır bul ne dediğini öyren.sonra bana hak verip vermediğini görelim...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.