Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 15.Hafta BEŞİKTAŞ - Ankaragücü 13.12.2008 saat: 19:00 İnönü Stadı
Safak Batman
08-12-2008, 23:39
Beşiktaş
Ankaragücü
13 Aralık 2008 -19:00
BJK İnönü
6.BEŞİKTAŞ 14 7 4 3 24 14 10 25
15.MKE ANKARAGÜCÜ 14 3 5 6 13 21 -8 14
Mustafa Fatih
08-12-2008, 23:47
6.BEŞİKTAŞ 14 7 4 3 24 14 10 25
böyle daha iyi:)
Mustafa Fatih
08-12-2008, 23:47
bunlar niye aynı hizaya gelmiyor yahuu:)
Zaza Karatas
09-12-2008, 00:14
ankaragucunun durumu kotu teknik direktorleri istifa etti sanirim bu maci alicagimiz kesin 3-0 alir hersey unutulur
Akin Akoglan
09-12-2008, 00:36
galibiyet dışındakı her sonuç kaosa sürükler bizi puan kaybetmekten daha kötü bi sonuç kazanacağımızı umuyorum
Namik Kartaloglu
09-12-2008, 00:56
Beşiktaş
Ankaragücü
13 Aralık 2008 -19:00
BJK İnönü
6.BEŞİKTAŞ............ 14 7 4 3 24 14 10 25
Böylemi istedin mustafa? hah simdi oldu!:D
Serkan Keskin
09-12-2008, 01:47
Ankaragücünün bu maça asılacağını düşünüyorum ama önemli olan a.gücünün
maça asılması değil bizimkilerin ruhumuzu sahaya yansıtması olacaktır eğer futbolcularımız sahaya tüm varlıklarını koyarak çıkarsa farka gideriz aksi takdirde şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşmış oluruz kartalıma başarılar
Deniz Akkuş
09-12-2008, 01:52
hadi bakalım ne olacak ****** yenmişti sanırım dakikalar içinde 2-3 gol atmış... bakalım kartalım ne yapacak... haydi kartalım şimdi tam zamanı
Mert Kavak
09-12-2008, 02:00
iki haftadır kan aglıyoruz haydi kartalım güldür bizi
Mustafa Fatih
09-12-2008, 12:04
Böylemi istedin mustafa? hah simdi oldu!:D
aynen öyle abi çok saol rahatladım:):)
Metin Yalçınkaya
09-12-2008, 12:07
Sahamıza kum dökmezlerse kazanacağımız bir maç olur kesin :)
Mustafa Fatih
09-12-2008, 19:09
Beşiktaş - Ankaragücü: Yunus Yıldırım
Özgür Öge
09-12-2008, 19:24
Sezonun en farklı galibiyetini alırız.Bu maç bizim için dönüm noktası olacaktır.
Mustafa Fatih
09-12-2008, 19:28
bu maç topiklerinin ilk 2 sayfası alırız, atarız, yıkarız, parçalarız ile başlıyor. Son 2 sayfası ise sevinmek için sevmedik şampiyonluk yarınlara kaldı demirören istifa ile bitiyor.
ANLAMADIM GİTTİ
Ethem Kelmendi
11-12-2008, 03:22
rahat 5 atıcaz gibi geliyo bana ama haydi hayırlısı :Pp
Cem Ozel
11-12-2008, 04:12
ben ağzımı açmıyorum
Buket Yıldız
11-12-2008, 13:25
ben tahmin yürütmeye korkar oldum NEDENSE!!
Uğurcan Erdem
11-12-2008, 13:49
Ne zaman şöyle çıkmalıyız desem. Şöyle parçalarız desem yeniliyoruz. :(
Bu sefer bir tahminim yok...
Akin Akoglan
11-12-2008, 19:01
Beşiktaş'ta üç eksik
Beşiktaş, Ankaragücü ile hafta sonunda oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın, yaklaşık 1.5 saat sürdüğü bildirildi. Isınma koşusu ile başlayan idmanın daha sonra yakalamaca ve 5'e 2 pas çalışması ile devam ettiği kaydedildi. Antrenmanın, yarım sahada pas çalışması ve yarım sahada çift kale maçın ardından, köşe atışları ve taktik maçla sona erdiği belirtildi.
İdmana sakatlıkları bulunan Aydın, Serdar Kurtuluş ve Uğur'un katılmadığı ifade edildi. Tedavilerine devam edilen Tello ve Tuna'nın ise takımdan ayrı düz koşu yaptığı belirtildi.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, Aydın'ın Almanya'da olduğunu, Serdar Kurtuluş ve Uğur'un Ankaragücü karşılaşmasında oynayamayacaklarını söyledi. Optur, Tuna Üzümcü'nün başkent ekibine karşı forma giyebileceğini, Tello'nun durumunun ise yarın belli olacağını bildirildi.
Siyah-beyazlılar, Ankaragücü maçı için yarın öğleden sonra kampa girecek.
Akin Akoglan
11-12-2008, 19:30
3- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 06.12.2008 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - ANKARASPOR A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu TOMAS SİVOK'un, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu İBRAHİM ÜZÜLMEZ'in, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Uğurcan Erdem
11-12-2008, 19:51
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu TOMAS SİVOK'un, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Bu çok kötü oldu işte... !_sinir_!
Mustafa Fatih
11-12-2008, 20:16
ankaraspor maçı bize çok pahalıya mal oldu haftaya gs maçını bile etkiliyor
Umit Bayezit
11-12-2008, 21:07
ankaragücü hiçbir zaman olmadığı gibi şimdide BEŞİKTAŞ ımın rakibi olamaz...
yönetim istifa.
Deniz Akkuş
12-12-2008, 03:57
Takımına,oyuncusuna,renlerine,değerlerine,tesisler ine,armasına ve TARİHİ KADAR ŞANLI TARAFTARINA SAHİP ÇIKMAYAN ÇORAPÖREN YETER ARTIK .. bizi bizden ettin.. çek git... kene gibi yapıştın BEŞİKTAŞIMIN YAKASINA!!!
YÖNETİM İSTİFA
Kadir Okan Cerrah
12-12-2008, 11:46
rahat alırız bu maçı. gs maçına kadar da umutlanır, kendimizi avuturuz, yönetim istifa sesleri duyacağımı sanmıyorum pek.
Fatih Alper Ozen
12-12-2008, 15:13
Bence bu maçta takım sonuna kadar desteklenmeli ve yönetim sonuna kadar yuhalanmalı
Uğurcan Erdem
12-12-2008, 15:51
Bence bu maçta takım sonuna kadar desteklenmeli ve yönetim sonuna kadar yuhalanmalı
Bencede...
maçın başında ve sonunda yönetim yuhalanmalı. Takım sonuna kadar desteklenmeli...
Mustafa Fatih
12-12-2008, 23:36
hoca değiştiriyorsun olmuyor futbolcu değiştiriyorsun olmuyor
bir tek süreyya(malzemeci) ile sen kaldın biriniz gidin birde böyle deneyelim:)
Can Topal
12-12-2008, 23:37
Eze eze yenmeliyiz baska caresi yok.. yeni acıkda olucam bu arada orda olacak olan varsa görüşelim..
Murat Aru
13-12-2008, 00:14
Eze eze yenmeliyiz baska caresi yok.. yeni acıkda olucam bu arada orda olacak olan varsa görüşelim..
Can, Ben Maça gelmiyorum Tatilimi 1 gün daha uzattım Karamürsel'deyim.
TV den izliyeceğim maçı bakalım sesin çıkacak mı? :)
Umit Bayezit
13-12-2008, 09:29
Can, Ben Maça gelmiyorum Tatilimi 1 gün daha uzattım Karamürsel'deyim.
TV den izliyeceğim maçı bakalım sesin çıkacak mı? :)
akşam karamürselde izliyoruz o zaman maçı
ben hemen yatıyorum :D kalktığımda ararım sizi
yönetim istifa.
Mustafa Tunaoğlu
13-12-2008, 15:17
ben maçtan çok toplara bir ders vermemiz gerektiğini düşünüyorum.gençlerbirliği maçında akli dengeleri yerinde olmayan,tiner çeken allahın yaratıpta takip etmediği birkaç götkondu taraftarının saldırısına uğradık.giydikleri formaların arkasındada ÇARŞI grubuna yazdıkları küfürlerde cabası...ben artık maçı düşünmüyorum çünkü yensekte haftaya hezimete uğramamız içten bile deyil...
Uğurcan Erdem
13-12-2008, 17:09
tsde yenildi maçı yenmemiz şart oldu...
Namik Kartaloglu
13-12-2008, 18:38
Delgadoya tum turbunlerden cicekler verildi, Iyi bir gönul alma eylemi.
Uğurcan Erdem
13-12-2008, 18:40
Evet çok güzeldi. Delgado'ya sevgi gösterileri vardı.
Çiçekler verildi...
Namik Kartaloglu
13-12-2008, 19:30
Gooolllllllllllllllllllllllllllll
Namik Kartaloglu
13-12-2008, 19:42
su kacan toplar gol olsa simdiye kadar dört olmustu.
Fatih Alper Ozen
13-12-2008, 20:22
Bu Delgado ya daha ne kadar tahammül edicek bu hoca.Çıkar artık 1 kişi eksik oynuyoruz resmen
Ercan Kartal
13-12-2008, 21:04
bence delgado fena degildi hatta diger haftalara gore daha iyi buldum inanilmaz sansiz bir gece oldu nobre yerine baskalari kacirsaydi kizardim ama nobrenin kredisi var bende. serdar ozkan degisikligi cok iyi buldum gonderilcek olan seric hic siritmadi takimda bir kac mac daha sans verilmeli bence ali tandogan bir seyler yapmaya calisiyor ama en azinda hakemle oynamayi birakti bu yasta bunu asmak kolay degil , tek anlamadigim gokhan zan neden ve nicin oynuyor bu takimda
genel olarak ben keyif aldim sondakikalar zor gecti ama olsun ne yapalim bizim takimda kanserojen var , izlerken kanser oluyorsun
Erdal Taşdemir
13-12-2008, 21:09
Kazandık ama tehlike sinyalleri coştu artık. Tek sevindiğim Ekrem de yükselen grafik. Her geçen hafta daha da gelişiyor ve pozisyona giriyor. Bırakmıyor maçı, pes etmiyor.
Namik Kartaloglu
13-12-2008, 21:16
Delgado cok istekli oynadi birseyler yapmak istiyordu. Top bizi sevmemisti yoksa maci ilk yari bitiriyorduk.Oyuncularimizin hepsi iyi oynadi ama macin yildizi benim gözumde Ekrem DAG di. Önceki haftalarda kritikler yazilmisti ama son uc haftadir en iyilerimizden biri. Besiktasin maclarini seyrederken Kucuk Emrah filimleri seyreder gibi acilari cekmek aliskanligimiz var. Biz her macta jilet kullanmak zorundayiz:D
Ismail Hakki Demirel
13-12-2008, 21:37
ehhh işte futbol ve 3 puan,
kötü hakem (dengesizdi ne yaptığını bilmiyordu her iki taraf içinde belli bir standartı yoktu)
iyi tribünler (özellikle her maçta olduğu gibi kapalı)
ve yine olduğu gibi her maçın en güzel anı dk.85 ve
yumruklar havaya,,, ve Gündoğdu Hep Uyandık !!!!
son olarakta maçtan sonra kapalı tribünün takımı çağırdıktan sonra
"cimbomu yenmeden inönüye gelmeyin" demeleri umarım takıma pozitif etki yaratır.
Hakan Kirezci
13-12-2008, 21:46
...son olarakta maçtan sonra kapalı tribünün takımı çağırdıktan sonra
"cimbomu yenmeden inönüye gelmeyin" demeleri umarım takıma pozitif etki yaratır.
İsmail'ciğim... Böyle bir talimatın pozitif etkisi olacağı konusunda senin kadar iyimser olamıyorum vallahi. Belki "GS maçını kafanıza takmayın, bizi utandırmayacak hatta gururlandıracak bir oyun oynayın yeter; skoru boşverin"
mealinde bir kredi açılsa daha bir olumlu etki yaratma şansı olurdu sanki. Şimdi yenemezlerse gelemeyecekler mi İnönü'ye yani?..
Neyse, onların da pek taktıklarını sanmıyorum ya haybeye konuşuyoruz burda işte. Adımız taraftar ne yapalım.
Ertan Eylem
13-12-2008, 22:05
Ben maç hakkında yorum yapmak istemiyorum niye mi? maçı izleyemedimde ondan:)
Mert Kavak
13-12-2008, 22:06
gs maçında bukadar kaçırmazlar umarım
BEŞİKTAŞIM OLEEEYYY:):):)
Hakan Kirezci
13-12-2008, 22:31
Ben izledim. Bu kadar dikine oynayıp da tehlikeli olmasına karşın bu kadar kolay gol kaçıran ve bir o kadar da kalesinde tehlike gören bir takımın işi Galatasaray karşısında nice olur ben cevabından korkuyorum. İlke'ye sormak lazım o daha inançlı benden.
Takım gerçekten çok tehlikeli bir takım ancak bir acemilik, bir amatörlük var ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Hocaya da kızamıyorum çünkü ilk yarının 4-0 ya da 5-0 bitmemesi bir acaip iş oldu. Bu da ikinci yarıya kendine güvensizlik olarak yansıdı gibi geldi bana. Umarım ben bu işten hiç birşey anlamıyorumdur.
Namik Kartaloglu
13-12-2008, 22:56
Simdi La Liga zamani. Barca-Real Mardin oynayacak.
Uğurcan Erdem
13-12-2008, 23:07
Demeki birdaha maçtan önce maç hakkında konuşmayacakmışım :)
Takım ilk yarı çok güzeldi. Lanet top bitürlü girmedi. Delgado istekliydi çok güzel ara paslar verdi ama yinede gerektiği kadar verimli değildi. Nobre çok şansızdı ama kredisi bendede çok var. Taraftar son maçların en iyisiydi. Hatta sezonun en iyi performansı sergilendi taraftar açısından.
Şimdi El Classico Zamanı. Maç Başladı...
Forza BARCA..!
Metin Yalçınkaya
13-12-2008, 23:08
Takım iyi niyetle mücadele etti.Ekrem için gerçekten ayrı bir paragraf açmak lazım iyi mücadele ediyor,nerde görev verilirse en iyisini yapmaya çalışıyor.Sağda solda sol bekte yani görev adamı olduğunu belli etti.Umarım bu mücadelesinin hakkını alır.Gelecek hafta için ise ümitlimiyiz sorusu benim açımdan muamma ama yinede teşekkürler KARTALIM...
Sinan Gün
13-12-2008, 23:14
Şu ankaragücünün karşısına 5 dakkalığına galatasarayı koy.Maç 5-0 olur
Deniz Akkuş
14-12-2008, 02:47
arkadaşlar... taraftar her hangi sosyal msj veren pankart falan açtımı acaba... beşiktaşlılığımız ortaya koyacak herhangi bir pankart
M.Ilke Bortacina
14-12-2008, 12:26
ilginç bir maçtı.. özellikle ilk yarı bu kadar çok gol kaçıran takım herhalde dünya üzerinde yoktur.. kaçırdığımız gollerden sonra takım iyice demorileze oldu rakip takımda "nasılsa bunlar golleri kaçırıyorlar" dercesine üzerimize gelmeye başladı.. hatta son 10 dakika direkten dönen topları ile ömrümüzden ömür gitti diyebiliriz.. önümüzü görebilmemiz açısından ölüm kalım denilen cimbom maçına çıkacağız.. açıkçası hakan abimin tersine cimbom maçı için pekte ümitli değilim.. ama eğer yenersek sadece cimbomu yenmiş olmak haricinde üzerimizdeki negatif elektiriğide atmış olacağız.. aslında isteseler öyle bir yenerler ki.. demek ki işlerine gelmiyor.. şunuda söylemek gerekli eğer son iki maçtaki gibi oynarsak, acıyı ve gerçek bir arada söylemek gerekirse 5 i yer geliriz.. acaba maç başlığını ben mi açsam belki uğurlu gelir :)
Akin Akoglan
14-12-2008, 12:41
ilk yarı takım iyidi ne yazıkki nobre gününde değildi ilk yarıyı kurtardı dün ama sanki ikinci yarıda geri vitese taktı zaman zaman kıpırdansada rölantide gitti maç.bu futbol bu orta saha yapısıyla gs ye karşı dişarda galip gelmememiz oldukça zor ag nün defans arkasına atabildiği topların bir çoğu tehlike oldu beni tek umutlandıran gs ninde iyi olmayışı eksikleri var
Hakan Kirezci
14-12-2008, 12:43
İlkeeee, İlke... (Burada işaret parmağımı sana doğru sallıyorum)
Konuşturma beni şimdi. Açtırma kayıtları.
M.Ilke Bortacina
14-12-2008, 13:08
İlkeeee, İlke... (Burada işaret parmağımı sana doğru sallıyorum)
Konuşturma beni şimdi. Açtırma kayıtları.
abi haklısın ama o zaman daha iyi bir birliktelik var zannediyordum.. hazırlık maçları falan çok iyi oynuyorlardı.. lige iyi girdiler.. en azından paslaşmayı daha bir iyi yaptılar.. he birde şu var.. çok gol kaçırıyoruz.. ama amaç gol atmak olduğuna göre kaçırmayacaksın.. kaçırırsan o zaman oynadığın güzel futbolunda bir amacı kalmaz.. açıkçası bu futbolla biz cimbomu biraz zor yeneriz..
Murat Ödemiş
14-12-2008, 13:16
neyse kazandık ve barcelona da kazandı
Hakan Kirezci
14-12-2008, 13:22
Zaten benim sisteme dair endişelerim de aynı gerekçelerle oluşmuştu. 3-5-2 gibi, çok özel bir kadron yoksa, çılgınca bir ofansif sistemde kolay gol yersin (yiyoruz zaten) ama çok gol atman gerekir çünkü sistem sana bu olanağı tanıyor; işte biz onu yapamıyoruz. Yapamazsın da çünkü burada sorun orta sahanın hücumcu niteliklerinin olması ve forvetini iyi desteklemesi gerekir ancak aynı zamanda da savunmana iyi destek vermesi de gerekir. Nerde bizde öyle orta saha?
2 tane stoperin önünde zavallı bir ön liberoyu çaresiz bırakıp adamı oyundan attırıyoruz. Çatır çatır golleri yiyoruz. Bol pozisyon buluyoruz ama golleri kaçıran forvetinin hemen ardında ikinci müdahaleyi yapacak orta sahan yok. Kocaeli maçında hesap tuttu ama Ankaragücü maçı 8-9 olacakken 1-1 bitiyordu.
Sistemin gol yeme kısmını becerdik. Galatasaray maçında daha iyi bile beceririz ama atma kısmı ne olacak onu ben bilmiyorum. Korkarım Denizli'de bilmiyor.
Bildiğim birşey var ama. Galatasaray maçına 6 savunmacı 3 orta saha ve tek santraforla çıkacağız.
Akin Akoglan
14-12-2008, 13:25
Galatasaray maçına 6 savunmacı 3 orta saha ve tek santraforla çıkacağız.
yanlıs_! facia olur abi
Can Topal
14-12-2008, 16:29
Takım ilk yarı cok gol kacırdı , fark olmaması imkansız oldu ..
Tribünse tarihinin en kötü macını cıkardı sanırım , cok kopukluk vardı ! Sinan abiyle yeni acık da izledim macı bende yine de hersey için cok sağol İsstanbul ve Beşiktasım :)
M.Ilke Bortacina
14-12-2008, 17:11
Zaten benim sisteme dair endişelerim de aynı gerekçelerle oluşmuştu. 3-5-2 gibi, çok özel bir kadron yoksa, çılgınca bir ofansif sistemde kolay gol yersin (yiyoruz zaten) ama çok gol atman gerekir çünkü sistem sana bu olanağı tanıyor; işte biz onu yapamıyoruz. Yapamazsın da çünkü burada sorun orta sahanın hücumcu niteliklerinin olması ve forvetini iyi desteklemesi gerekir ancak aynı zamanda da savunmana iyi destek vermesi de gerekir. Nerde bizde öyle orta saha?
2 tane stoperin önünde zavallı bir ön liberoyu çaresiz bırakıp adamı oyundan attırıyoruz. Çatır çatır golleri yiyoruz. Bol pozisyon buluyoruz ama golleri kaçıran forvetinin hemen ardında ikinci müdahaleyi yapacak orta sahan yok. Kocaeli maçında hesap tuttu ama Ankaragücü maçı 8-9 olacakken 1-1 bitiyordu.
Sistemin gol yeme kısmını becerdik. Galatasaray maçında daha iyi bile beceririz ama atma kısmı ne olacak onu ben bilmiyorum. Korkarım Denizli'de bilmiyor.
Bildiğim birşey var ama. Galatasaray maçına 6 savunmacı 3 orta saha ve tek santraforla çıkacağız.
bir alex olsaydı iyi olurdu dimi abi.. yanlış anlamayın alex tarzında bir futbolcudan bahsediyorum..
Mustafa Tunaoğlu
14-12-2008, 17:25
bence delgado fena degildi hatta diger haftalara gore daha iyi buldum inanilmaz sansiz bir gece oldu nobre yerine baskalari kacirsaydi kizardim ama nobrenin kredisi var bende. serdar ozkan degisikligi cok iyi buldum gonderilcek olan seric hic siritmadi takimda bir kac mac daha sans verilmeli bence ali tandogan bir seyler yapmaya calisiyor ama en azinda hakemle oynamayi birakti bu yasta bunu asmak kolay degil , tek anlamadigim gokhan zan neden ve nicin oynuyor bu takimda
genel olarak ben keyif aldim sondakikalar zor gecti ama olsun ne yapalim bizim takimda kanserojen var , izlerken kanser oluyorsun
nobrenin mi kredisi var.siz maçları nasıl izliyorsunuz arkadaşlar.nobre oynadığı ve kaçırdığı sürece etmediyimi bırakmıyorum.bize hiç yakışmayan bir oyuncu.ama sizi kandırmasınıda biliyor helal olsun...
Mustafa Tunaoğlu
14-12-2008, 17:33
BOBO ya ikinci sınıf futbolcu muamelesi yapıyorlar ya bu takım adam olmaz diyorum başka da bir şey demiyorum.ben olsam beş dakika daha durmam giderim.bakalım sonra kimi getirıyorlar...muhtemelen
nartalo,
francesko,
hengen
maldarasanu,
morınho,
kjaer,
mc donald,
viet,
jun,
dıatta,
seriç,
hıguaın,
schıldenfıeld,
zayer,
wılson.... gibi fiyasko futbolcular alırız .BOBO bizim neyimize.DİMİ....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.