PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex :"beŞİktaŞ'a Gİderİm"

Mustafa Fatih
13-12-2008, 12:05
"BEŞİKTAŞ'A GİDERİM"

13 Aralık 2008 Cumartesi * 09:42

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Beşiktaşımıza mı geliyor?

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Beşiktaşımıza mı geliyor? Hürriyet Gazetesi'nin 13 Aralık tarihli baskısında çıkan habere göre sarı lacivertli takımın 5 yıldır formasını giyen ve iki şampiyonluk yaşadıktan sonra kaptanlığa kadar yükselen Brezilyalı yıldızın kulübümüze yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Futbol yaşamını sarı lacivertli forma altında noktalamak istediğini her fırsatta dile getiren ancak bugüne kadar yönetimden transfer görüşmesi için beklediği çağrıyı alamayan Alex’in eski takım arkadaşı Nobre gibi takımımıza transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Nobre aracı oldu

Ailece görüştüğü Nobre’nin Beşiktaşımız adına Alex’i ikna etmek için çaba harcadığı, buna karşılık sambacının, "Ben profesyonelim. Şu aşamada öncelikli olarak Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Eğer kulübüm bana teklif getirmezse, Beşiktaş’a gidebilirim" dediği vurgulandı. İlk üç sezon yılda 2.5 milyon Euro’ya oynayan, son iki sezon kazancını 3.5 milyon Euro’ya çıkaran Brezilyalı yıldızın ortaya atılan şok transfer iddiası bomba etkisi yarattı. Alex’e dayalı futbol sistemi ile 5 yıldır mücadele eden Fenerbahçe’nin futbol anlayışı olarak köklü değişime gitmesi gerektiğini savunan bazı yöneticilerin, transfer görüşmesini oyalama taktiğine dönüştürmek istediği bildirildi.

Güney Amerikalı futbolcuların menajerliğini yapan Juan Figer ile sık sık durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçe yönetiminin Alex’in gerçek menajerliğini yapan ve bir haftadır İstanbul’da bulunan Christian Butcher ile henüz bir görüşme talebinde bulunmaması da kafaları karıştırdı. İki hafta sonra tatile çıkacak olan Alex, geleceğine yönelik kararları verebilmek için yönetimden haber bekliyor.

Bir çok Avrupa kulübünden de teklif alan Brezilyalı oyuncunun, Beşiktaşımızdan istediği parayı alabileceği ve Türkiye’yi çok sevdiği için Fenerbahçe’den ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü vurgulandı. Alex’in Beşiktaş’a göz kırpmasının Fenerbahçe cephesinde nasıl bir tepki uyandıracağı ve Nobre olayından sonra Beşiktaş’ın yıldızı Tümer’i renklerine bağlayan, ardından Rüştü Reçber’i ezeli rakibine kaptıran sarı lacivertlilerin kaptanlarına karşı önümüzdeki günlerde sergileyeceği tutum merakla bekleniyor.

F.BAHÇE’DEN BEŞİKTAŞIMIZA GELENLER

Tayfun Korkut

Mustafa Doğan

Ali Güneş

Murat Şahin

Mehmet Yozgatlı

Rüştü Reçber

Mert Nobre

Fahri Tatan

Tayfur Havutçu

Ahmet YıldırımKaynak: Hürriyet

kolpa habermi değil mi bilmiyorum yeter diyorum artık fenerliler gelmesin bu takıma
hem alex bitti sadece ölüsü kaldı...

Zaza Karatas
13-12-2008, 12:12
bo yonetimden beklerim boyle bi olayi ...

hatta bu yonetim alpayi bile geri cagirsa sasirmam

Uğurcan Erdem
13-12-2008, 12:16
aziz yıldırım gelsin aragones gelsin...
hatta kadronun hepsini fenerbbahçeli yapalım en iyisi o.
şuan 10 adam geldi bi nobre faydalı oldu...
bu arada kolpa haber.

Ertan Eylem
13-12-2008, 12:37
bence aziz yıldırım menejer, ali şen başkan sinan engin genel kaptan ziya şengül basın sözcüsü,selçuk yula masör,eski kova yaşar kaleci antrenörü, ömer çavuşoğlu son model mixer olarak gelmeli...

Ertan Eylem
13-12-2008, 12:43
"BEŞİKTAŞ'A GİDERİM"

13 Aralık 2008 Cumartesi * 09:42

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Beşiktaşımıza mı geliyor?

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Beşiktaşımıza mı geliyor? Hürriyet Gazetesi'nin 13 Aralık tarihli baskısında çıkan habere göre sarı lacivertli takımın 5 yıldır formasını giyen ve iki şampiyonluk yaşadıktan sonra kaptanlığa kadar yükselen Brezilyalı yıldızın kulübümüze yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Futbol yaşamını sarı lacivertli forma altında noktalamak istediğini her fırsatta dile getiren ancak bugüne kadar yönetimden transfer görüşmesi için beklediği çağrıyı alamayan Alex’in eski takım arkadaşı Nobre gibi takımımıza transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Nobre aracı oldu

Ailece görüştüğü Nobre’nin Beşiktaşımız adına Alex’i ikna etmek için çaba harcadığı, buna karşılık sambacının, "Ben profesyonelim. Şu aşamada öncelikli olarak Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Eğer kulübüm bana teklif getirmezse, Beşiktaş’a gidebilirim" dediği vurgulandı. İlk üç sezon yılda 2.5 milyon Euro’ya oynayan, son iki sezon kazancını 3.5 milyon Euro’ya çıkaran Brezilyalı yıldızın ortaya atılan şok transfer iddiası bomba etkisi yarattı. Alex’e dayalı futbol sistemi ile 5 yıldır mücadele eden Fenerbahçe’nin futbol anlayışı olarak köklü değişime gitmesi gerektiğini savunan bazı yöneticilerin, transfer görüşmesini oyalama taktiğine dönüştürmek istediği bildirildi.

Güney Amerikalı futbolcuların menajerliğini yapan Juan Figer ile sık sık durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçe yönetiminin Alex’in gerçek menajerliğini yapan ve bir haftadır İstanbul’da bulunan Christian Butcher ile henüz bir görüşme talebinde bulunmaması da kafaları karıştırdı. İki hafta sonra tatile çıkacak olan Alex, geleceğine yönelik kararları verebilmek için yönetimden haber bekliyor.

Bir çok Avrupa kulübünden de teklif alan Brezilyalı oyuncunun, Beşiktaşımızdan istediği parayı alabileceği ve Türkiye’yi çok sevdiği için Fenerbahçe’den ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü vurgulandı. Alex’in Beşiktaş’a göz kırpmasının Fenerbahçe cephesinde nasıl bir tepki uyandıracağı ve Nobre olayından sonra Beşiktaş’ın yıldızı Tümer’i renklerine bağlayan, ardından Rüştü Reçber’i ezeli rakibine kaptıran sarı lacivertlilerin kaptanlarına karşı önümüzdeki günlerde sergileyeceği tutum merakla bekleniyor.

F.BAHÇE’DEN BEŞİKTAŞIMIZA GELENLER

Tayfun Korkut

Mustafa Doğan

Ali Güneş

Murat Şahin

Mehmet Yozgatlı

Rüştü Reçber

Mert Nobre

Fahri Tatan

Tayfur Havutçu

Ahmet YıldırımKaynak: Hürriyet

kolpa habermi değil mi bilmiyorum yeter diyorum artık fenerliler gelmesin bu takıma
hem alex bitti sadece ölüsü kaldı...

Tayfun Korkut ve Mustafa Doğan fenerli oldukları için değil demokrat oldukları için tırpan yediler, başarılı olmamaları için gerekenler yapıldı.

Namik Kartaloglu
13-12-2008, 14:43
Tayfun Korkut ve Mustafa Doğan fenerli oldukları için değil demokrat oldukları için tırpan yediler, başarılı olmamaları için gerekenler yapıldı. Baki de o sebepten tirpan yiyenlerdendi.

Cüneyt Saltan
13-12-2008, 19:57
bugün gazetelerde ve televizyonda duydum. doğruluğundan emin değilim.

Mustafa Fatih
13-12-2008, 21:38
bu konu niye buraya taşındı anlamadım

Mert Kavak
13-12-2008, 22:29
şu tüpçü ****ye yönetici olsada bizde kurtulsak

Yankı Aydın
13-12-2008, 22:47
umarım doğru değildir

Cem Ozel
14-12-2008, 20:15
yok biz almayalım diyecem ama yönetimden herşey beklenir. haberin sonunda FB'den gelenler kısmını anlayabilmiş değilim gayette gereksiz. neye ulaşmak istiyorlar!!!

Hakan Kirezci
14-12-2008, 20:47
Benim bildiğim Ahmet Yıldırım İstanbulspor ve Galatasaray'dan sonra sanırım 2001 de bize GS' den geldi ve 4 sene bizde oynadı. Bizden Ankaraspor, Malatya ve en son Adana'da halen oynuyor olması Lazım değil mi? Fenerbahçe nereden çıkmış?

Mustafa Fatih
14-12-2008, 20:59
Benim bildiğim Ahmet Yıldırım İstanbulspor ve Galatasaray'dan sonra sanırım 2001 de bize GS' den geldi ve 4 sene bizde oynadı. Bizden Ankaraspor, Malatya ve en son Adana'da halen oynuyor olması Lazım değil mi? Fenerbahçe nereden çıkmış?

yoksa ahmet yıldırım haberi yapan mı ?

Hakan Kirezci
14-12-2008, 21:13
O zaman Kaynağı doğru yere yazacaksın.
Kaynak:Ahmet Yıldırım-Hürriyet... gibi
Ahmet Yıldırım Kaynak:Hürriyet dediğinde böyle oluyor.
Mustafa Tamam mı Fatih'ciğim.

Mustafa Fatih
14-12-2008, 21:24
O zaman Kaynağı doğru yere yazacaksın.
Kaynak:Ahmet Yıldırım-Hürriyet... gibi
Ahmet Yıldırım Kaynak:Hürriyet dediğinde böyle oluyor.
Mustafa Tamam mı Fatih'ciğim.

abi ben sadece tahmin yaptım,
haberi aynen kopyala yapıştır yaptım ben

Hakan Kirezci
14-12-2008, 21:33
Tamam Fatih, doğruymuş. Hürriyet'te bir haberciymiş Ahmet Yıldırım.
Hata haberi oraya yazanda ama yine de hata işte.