Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 16.Hafta Galatasaray (4) - Beşiktaş (2) 21.12.2008 saat: 19:00 AliSamiyen
Galatasaray -Beşiktaş
21 Ara 2008-19:00
http://img383.imageshack.us/img383/4980/gshv0.jpg
Baris Yaman
15-12-2008, 13:34
Bağırta bağırta çatır çatır yenelim başka da birşey istemiyorum.
Sinan Gün
15-12-2008, 14:50
Allah yardımcımız olsun.
İnşaallah biletler inönüden çıkmaz.Alacağımı pek sanmıyorum ama deneyeceğim
Ethem Kelmendi
15-12-2008, 15:07
Allah yardımcımız olsun.
İnşaallah biletler inönüden çıkmaz.Alacağımı pek sanmıyorum ama deneyeceğim
inşallah sinan kardeşim bu sefer çok büyük çile çekmeden alırız biletletleri...
bu arada emanetime ii bak!_nanik_!
Akin Akoglan
15-12-2008, 19:01
bu sezon hiçbirşey beklemediğim bi maç beraberlik alsak razıyım mustafa hocanın marjinal seçimlerine hazırlanın 6-3-1 gibi hatta hakemlerin hayal güçlerine hakim olamayıp tuhaf kart penaltı faul çalmalarına dahi hazırlıklı olalım
Mert Kavak
15-12-2008, 19:10
sahaya çıkanlar bizim kadar inanırsa maç bizim
Buket Yıldız
15-12-2008, 22:16
nedense içimdeki ses extra bir polyannacılıkla maçı alıcaz diyo :)
M.Ilke Bortacina
15-12-2008, 22:57
aman yaaaa.. stresse girmekten her yanıma ağrılar girdi.. ne olacaksa olsun beee... ölüm yok sonunda.. yensekte BEŞİKTAŞ' lıyız.. yenilsekte..
Saldır BEŞİKTAŞ' ım :)
Özgür Öge
15-12-2008, 23:03
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir galibiyet alacağız.
Mustafa Fatih
15-12-2008, 23:49
ibrahim toraman kırmızı kart görecek içime doğdu
Sinan Kara
16-12-2008, 00:09
maçın yıldızı ya ekrem ya da rüştüdür...
Serkan Balcı
16-12-2008, 00:24
maç hakkında konuşmak güzel ama ,şartlar yeni bir facia yı (hakem ve taktik)getirmesse önümüze bu maçı alırız gibi geliyor bana.
İyiyi güzeli düşünelim ki; güzel olan bizim olsun.
Suleyman Korkmaz
16-12-2008, 00:39
bu takım gs yı yenemez. şimdiden yeneriz havasına girmeyin benden söylemesi nedeni ise fb maçına kadar dörtlü defans oynuyorduk ne kadarda basında üçlü defans oynatıyor deselerde fb maçında ne yaptı?denizli gökhan zan ı sağa sivok,u cisse,nin yanına aldı.daha ortada oynattı.gökhan,nın oynadığı tüm maçlarda beşiktaş büyük açıklar ve kontra ataklar yedi kademe hatası yaptı.sanıyorum bu maçtada oynayacak ve saç baş yolduracak bize. son dönemlerde toraman çok basit hatalar yapar oldu.gelelim orta sahaya kimle alıcaz maçı?cisse,delgado,holosko,serdar özkan,hepsi formsuz geriye iki üç kişi kalıyor ekrem,nobre,tello üç kişiylede samiyende maç alamazsın.beraberlik olursa çok iyi umarım yanılırım
Barış Şahinler
16-12-2008, 09:10
Teknik Taktik açıdan GS'yi daha önde görmekte mantık açısından bir sorun yok bence.
Ama sahaya herzaman kazanmak için çıkmak zorunda olan Beşiktaş bu maçı almak zorunda!
Garip bir şekilde hissettiğim his ise bu maçı alacağız!
Hamza Uyulgan
16-12-2008, 12:00
hakemin ön plana cıkmadığı,maçtan sonra günlerce hakemin konuşulmadığı bir maç olsun BEŞİKTAŞ'ım kazansın...şerefsiz gs
Eren Tuncer
16-12-2008, 16:19
carsamba (yarın) gs ninkiler cıkıyo perşembe cıkabilir biletler..
Sinan Gün
16-12-2008, 18:56
arkadaşlar galatasaray derbisine nerden alıcaz bilet biletiz temi inönüdemi satacaklar
Henüz belli değil.İlk önce il güvenlik toplantısı yapılıyo derbi için kararlar alıınıyo ona göre belli oluyo ne zaman ve nereden çıkacağı.
Perşembe günü çıkma ihtimali düşük.Büyük ihtimal cuma günü çıkar.
İnşaallah bu defa İnönü'den çıkmaz.
Mustafa Tunaoğlu
16-12-2008, 20:16
mustafa denizli açıklamaya yapmış çok pozisyon bulmamıza rağmen gol yollarında sıkıntı çekiyoruz diye,tabiki eğer BOBO gibi bir oyuncuyu oynatmazsan nobre yi oynatırsan daha çok çekersin gol sıkıntısını.
Uğurcan Erdem
16-12-2008, 20:21
mustafa denizli açıklamaya yapmış çok pozisyon bulmamıza rağmen gol yollarında sıkıntı çekiyoruz diye,tabiki eğer BOBO gibi bir oyuncuyu oynatmazsan nobre yi oynatırsan daha çok çekersin gol sıkıntısını.
neden Bobo'yu BOBO diye Nobre'yi nobre diye yazıyorsun ?
Futbolculuğunu beğenmiyebilirsin ama saygısızlık yapma bari...
Akin Akoglan
16-12-2008, 20:26
mustafa nobreye fena sarmış :)
Mustafa Tunaoğlu
16-12-2008, 20:31
neden Bobo'yu BOBO diye Nobre'yi nobre diye yazıyorsun ?
Futbolculuğunu beğenmiyebilirsin ama saygısızlık yapma bari...
istediğim şekilde yazarım...ikincisi fenerdeykende seviyormuydun onu merak ediyorum...
Mustafa Tunaoğlu
16-12-2008, 20:32
mustafa nobreye fena sarmış :)
eskişehir maçında umarımj birlikte oluruz...
Akin Akoglan
16-12-2008, 20:40
eskişehir maçında umarımj birlikte oluruz...
umarım mustafa... benimde beşiktaşta forma giymesinden hoşnut olmadığım oyuncular var hatta birçoğumuzun muhakkak vardır hatta ve hatta beşiktaş başkanından dahi hoşnut olmadığımız aşikar.bence nobre üzerine bu kadar yoğunlaşacağına nobre yi nobreleri beşiktaşa getiren zihniyete yoğunlaşman daha doğru olacaktır.geçmişle tutarlı olmak adına bugün beşiktaş forması giyen bir oyuncuya bu kadar takman yanlış
Mustafa Tunaoğlu
16-12-2008, 20:56
umarım mustafa... benimde beşiktaşta forma giymesinden hoşnut olmadığım oyuncular var hatta birçoğumuzun muhakkak vardır hatta ve hatta beşiktaş başkanından dahi hoşnut olmadığımız aşikar.bence nobre üzerine bu kadar yoğunlaşacağına nobre yi nobreleri beşiktaşa getiren zihniyete yoğunlaşman daha doğru olacaktır.geçmişle tutarlı olmak adına bugün beşiktaş forması giyen bir oyuncuya bu kadar takman yanlış
inönüde fener maçından sonra taraftara forma sallayıp küfür eden mehmet yozgatlıyıda getirdik takıma.ben yine eleştirdim bir baktım bütün kapalı yozgatlı diye inliyor şok oldum...o zaman sabriyide,selçukuda,volkanıda getirelim dimi.sonuçta geldiklerinde beşiktaş forması giyecekler,tuncayıda getirelim bütün yaptıklarını unutalım...
Akin Akoglan
16-12-2008, 21:11
bu adamları kim getiriyor bizlermi getiriyoruz? küfür edenden ziyade ettirene bakmamız lazım.gelenden ziyade getirene bakmak lazım.tayfurda zamanında fb de oynadı ama beşiktaşın efsane isimleri arasına girdi şimdi tayfuruda mı atalım bi kenara
Ismail Hakki Demirel
16-12-2008, 21:19
Bu topic Maç topiği değilmi yahu, bırakın nobresini yönetimi ya, herşeye inat Bu haftasonu görmek istediğimiz Beyaz'lıklarlı bekleyelim bu_!
http://img53.imageshack.us/img53/9378/asffdei0.jpg
M.Ilke Bortacina
16-12-2008, 21:25
burası antifb veya antigs forumu mu ? öylese hemen kaydımızı sildirelim..
Hakan Kirezci
16-12-2008, 21:26
Mustafa kardeşim. Deniz Akkuş'un referansına dayanarak senin çok iyi bir Beşiktaş'lı kardeşimiz olduğuna inanıyorum. Bazı konularda, hatta birçok konuda, birçok kişiyle aynı fikri savunmaman kimseyi rahatsız etmez ama üslubunda biraz zerafet göstermeye çalışman emin ol çok kişiyi hoşnut edecektir. Biraz öfkeli bir kardeşimiz olduğun anlaşılıyor. Kızmazsan birşey söyleyeceğim; ben senin her yazdığını okuduğumda aklıma yedi cücelerin huysuzu geliyor. Seni incitmek ya da dalga geçmek için böyle sığ yöntemler ve ifadeler kullanmayacağımı tahmin edersin diye umuyorum o yüzden rahatlıkla düşüncemi söylüyorum. Ha Neşeli olmanı da beklemiyorum elbette ama biraz çelebi olmanın, çelebice davranmanın da fikirlerini aktarmakta ve savunmakta bir engel olmadığını söyleyebilirim. (Çelebi:terbiyeli ve nazik kimse, görgülü, terbiyeli, olgun, efendi erkek. Birini seç; tercihan tümünü)
Biraz sakin ol ve Nobre'yi sevme canım kardeşim sorun değil. Serdar Özkan'a sahip çıkılmasını savun (ki ben de savunuyorum). Yapıcı olmak gibi bir yükümlülüğün elbetteki yoktur ama kırıcı olmamak, tahrik etmemek gibi bir sorumluluğun var ve sen de lütfen bunun farkına var artık.
Ben, Deniz'in ifade ettiği "İyi Beşiktaş'lı Mustafa Tunaoğlu'nu" tanımak istiyorum şahsen; bunu bizlerden sakınacağını sanmıyorum.
Murat Aru
16-12-2008, 22:39
Of ki Oooof...
Neyse....
Medya ne zaman BJK favori dedi biz yenildik.
Hakem hatası olmasın
Biz bu maçı alıcaz, eminim....
Mustafa Fatih
16-12-2008, 23:10
bende aynen bunu düşünüyorum ve arkadaş eş dosta yenilecez derken (gsli) içimden hep beşiktaş kazanacak diyorum
Uğurcan Erdem
16-12-2008, 23:20
Ben yine susuyorum. Ne zaman maç hakkında konuşmasam kazanıyoruz :)
Mustafa kardeşim. Deniz Akkuş'un referansına
dayanarak senin çok iyi bir Beşiktaş'lı kardeşimiz olduğuna inanıyorum. Bazı konularda, hatta birçok konuda, birçok kişiyle aynı fikri savunmaman kimseyi rahatsız etmez ama üslubunda biraz zerafet göstermeye çalışman emin ol çok kişiyi hoşnut edecektir. Biraz öfkeli bir kardeşimiz olduğun anlaşılıyor. Kızmazsan birşey söyleyeceğim; ben senin her yazdığını okuduğumda aklıma yedi cücelerin huysuzu geliyor. Seni incitmek ya da dalga geçmek için böyle sığ yöntemler ve ifadeler kullanmayacağımı tahmin edersin diye umuyorum o yüzden rahatlıkla düşüncemi söylüyorum. Ha Neşeli olmanı da beklemiyorum elbette ama biraz çelebi olmanın, çelebice davranmanın da fikirlerini aktarmakta ve savunmakta bir engel olmadığını söyleyebilirim. (Çelebi:terbiyeli ve nazik kimse, görgülü, terbiyeli, olgun, efendi erkek. Birini seç; tercihan tümünü)
Biraz sakin ol ve Nobre'yi sevme canım kardeşim sorun değil. Serdar Özkan'a sahip çıkılmasını savun (ki ben de savunuyorum). Yapıcı olmak gibi bir yükümlülüğün elbetteki yoktur ama kırıcı olmamak, tahrik etmemek gibi bir sorumluluğun var ve sen de lütfen bunun farkına var artık.
Ben, Deniz'in ifade ettiği "İyi Beşiktaş'lı Mustafa Tunaoğlu'nu" tanımak istiyorum şahsen; bunu bizlerden sakınacağını sanmıyorum.
Hakan Abi çok güzel demişsin.
Metin Yalçınkaya
16-12-2008, 23:47
Umuyorum ki iyi bir mücadele ile gs yi sahasında yenebilecek güce sahibiz.Karşılıklı değerlendirme yapacak olursak onların artıları olduğu kadar bizim de artılarımız var ki bular bence gs den bir kat daha fazla.hepimizin aklında artık son yıllarda yaşanılan derbi hüsranlıkları olduğu ifadelerden aşikar.Ama bu kötümser korkularla da yaşanılmaz.Hiç olmazsa bizler biraz ümitli olalım ilerisi için.
Mahir Halıcı
17-12-2008, 00:39
Holosko'nun maçı olabilir , ona fırsat verilirse. Ani çıkışlar yapabilirsek topu çok fazla ayaklarda oyalamadan , iddaamız büyük olur. Bunu Ekrem de yapabilir , bu sistem bence Gs'nin canını daha fazla yakıcak , defanslarının aslında çok dengesiz olduğunu düşünüyorum. Önemli olan onların orta sahasını aşmamız ve bizim defansın saçmalamaması.
Deniz Özdemir
17-12-2008, 02:00
ben bu maçtan hiç umutlu değilim maalesef..hiç içimden böyle konuşmak gelmiyor ama gsye şansımız tutmuyor..umarım yanılırım..
Akin Akoglan
17-12-2008, 02:06
umarım umutsuzlar cephesi ters köşe olur bende dahil olmak üzere hani içten içe ters totem yapmıyorda değilim
Hüseyin_Giray
17-12-2008, 11:18
ölümüne saldır kartalım...
1-3 alırız...
Umit Bayezit
17-12-2008, 13:32
şampiyonluk şarkıları söyleyelim sadece...
yönetim sen olma koroda.
Emre Yüksel
17-12-2008, 13:43
Güzel günler göreceğiz , güneşli günler...
Ümit abi onlar müzikten ne anlarlar.
Bunu ($) bile nota sanarlar... :)
Can Topal
17-12-2008, 15:35
Uçurumlara düşmeden tut elimizi..
Eren Yıldırım
17-12-2008, 18:04
ToTeM yApTIm Maca Formayı atkıyı cantaya koyup gidicem giyince kaybedios :) macdan sora sonuc nolursa olsun giyilcek tabe :D
Hakan Kirezci
17-12-2008, 18:18
arkadaşlar galatsaray deplasmanına biletlerimis ne saman çıkıor nerden alıcaz bilen varmı
Biriniz şu Meriç'e yardımcı olsun yoksa bütün forumu donatacak...
Sinan Gün
17-12-2008, 18:35
arkadaşlar galatasaray derbisine nerden alıcaz bilet biletiz temi inönüdemi satacaklar
Ben yardımcı olmuştum ama okumamış heralde.
Bugün galatasaraylılara biletler çıktı ve tükendi.Resmi sitelerinde öyle yazıyo.
Bizimki büyük ihtimal cuma günü çıkar bu zmana kadar söylemediklerine göre
Sinan Gün
17-12-2008, 18:35
Ben yardımcı olmuştum ama okumamış heralde.
Bugün galatasaraylılara biletler çıktı ve tükendi.Resmi sitelerinde öyle yazıyo.
Bizimki büyük ihtimal cuma günü çıkar bu zmana kadar söylemediklerine göre
Nerden çıkacağı konusuna gelince il güvenlik toplantısında belirleniyo bu.
İnşaallah İnönü'de çıkmaz diyeyim.
Uğurcan Erdem
17-12-2008, 19:02
http://video.google.com/videoplay?docid=1919390303750242840&q=besiktas
http://video.google.com/videoplay?docid=1919390303750242840&q=besiktas
Sinan Kara
17-12-2008, 20:42
şampiyon olduk ben tezkere aldım hey gidi günler hey
Meric Serdim
17-12-2008, 21:52
EDİT...
Meriç Serdim.
Can sıkıcı mesajlarına devam ettiğin takdirde Muhtar heyetinin yaptırımları haricinde İhtiyar Heyetinin gerektiğinde ne tür bir üslup kullanacağının çok net bir örneğine özne olacaksın.
İhtiyar Heyeti...
Mustafa Fatih
17-12-2008, 22:02
biri meriçi durdursun :)
ben denedim özel mesaj falan yok durmuyor:)
Umit Bayezit
17-12-2008, 22:06
meriç kardeşim ne yazdın bilmiyorum ama biz bilet satmıyoruz bunu iyi biliyorum
yönetimin bileti hazır.
Mustafa Fatih
17-12-2008, 23:24
meriç kardeşim ne yazdın bilmiyorum ama biz bilet satmıyoruz bunu iyi biliyorum
yönetimin bileti hazır.
:D :D
Ismail Hakki Demirel
17-12-2008, 23:33
uğurcan eklediğin videoyu defalarca izledim, gerek o dönemde sahada oynanan futbolu, gerekse tribün şovları, o ateşi öylesine özlemişimki...
bu maçın son 5 dk.sının full görüntüleri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Ufuk Saygin
18-12-2008, 01:40
Artık samiyende ****'yi yenmenin zamanı gelmiştir..İbrahimin sağ ayağıyla attığı golden beri galibiyet yok sanırsam!!
Deniz Akkuş
18-12-2008, 03:43
f5 kendini sırf paraya satan ve yıldızı sönen t..r **sizi dışında bu görüntüyü izleyince bir hoş oldu yüreği... eskiden sanki futbolcularımız yüreği ile formasının hakkını vererek oynuyorlardı... şimdi bir iki futbolcu dışında hepsi ayakta uyuyor :( :(
Hakan Yılmaz
18-12-2008, 14:21
gs nin kadrosu bizden daha iyi zor yeneriz.
Ismail Hakki Demirel
18-12-2008, 14:29
gs nin kadrosu bizden daha iyi zor yeneriz.
Kadrosu bizden iyi değil, ama bu aralar formdalar ve taktik anlamda iyi işler yapıyorlar, tek tek saymaya hiç gerek yok bireysel olarak baktığımızda çoğu oyuncumuz onlardan üstdüzey, ama bu değil sahada yapılan iş puan kazandırdığından, bu iyi dediğimiz futbolcularımızın maçı koparması gerekecek.
Olgun Şimşek
18-12-2008, 14:30
şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik.
geceleri uyumadan sabahlar ettik.
uçurumlardan düşmeden tut elimizi
ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM MESUT ET BİZİ
ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ
Ercan Kartal
18-12-2008, 15:50
bence yenilcez (yencez dediklerimde hep yenildik)
Akin Akoglan
18-12-2008, 18:32
Denizli'den sürpriz karar
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, pazar günü oynanacak derbi öncesi şaşırtıcı bir karara imza attı ve futbolcularına maça üç gün kala izin verdi.
Hafta başında da oyuncularını dinlendiren Denizli, böylece geldiğinden bu yana ilk kez bir haftada takımına iki gün izin vermiş oldu. Denizli'nin karara gerekçe olarak da "Futbolcularımın dinlenmelerini ve maça daha iyi konsantre olmalarını istiyorum" açıklamasını yaptığı bildirildi. Siyah-Beyazlı takımın hocasının Galatasaray maçında sahaya süreceği onbiri ise belirlediği öğrenildi.
Kalede Rüştü'yü görevlendirecek olan Denizli'nin defansta Ali Tandoğan, Zapotocny, Gökhan, Ekrem; orta sahada Holosko, İbrahim Toraman, Cisse, Tello; önlerinde Delgado, ileride de Nobre'yi oynatacağı bildirildi.
Kaynak:ligtv.com
Eren Yıldırım
18-12-2008, 21:31
Denizli'den sürpriz karar
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, pazar günü oynanacak derbi öncesi şaşırtıcı bir karara imza attı ve futbolcularına maça üç gün kala izin verdi.
Hafta başında da oyuncularını dinlendiren Denizli, böylece geldiğinden bu yana ilk kez bir haftada takımına iki gün izin vermiş oldu. Denizli'nin karara gerekçe olarak da "Futbolcularımın dinlenmelerini ve maça daha iyi konsantre olmalarını istiyorum" açıklamasını yaptığı bildirildi. Siyah-Beyazlı takımın hocasının Galatasaray maçında sahaya süreceği onbiri ise belirlediği öğrenildi.
Kalede Rüştü'yü görevlendirecek olan Denizli'nin defansta Ali Tandoğan, Zapotocny, Gökhan, Ekrem; orta sahada Holosko, İbrahim Toraman, Cisse, Tello; önlerinde Delgado, ileride de Nobre'yi oynatacağı bildirildi.
Kaynak:ligtv.com
bu takımla olmaaaaaaaaaz !_sinir_!
Ozkan Agtas
19-12-2008, 22:55
sol bekte hazir ibrahim uzulmez yokken,o bolgenin oyuncusu seric oynatilabilir,bu tabiki benim kisisel gorusum,denizli butun hafta futbolculariyla beraber,boyle gormusse insallah yaniltir beni!
Ethem Kelmendi
20-12-2008, 18:20
ya maç için toplanma kaçta olacak kazanda???
Safak Batman
20-12-2008, 18:24
http://img147.imageshack.us/img147/8679/13670907cp2.jpg
Ethem Kelmendi
20-12-2008, 18:30
http://img147.imageshack.us/img147/8679/13670907cp2.jpg
süper bir maçtı...
hatta köylü ibo diye dalga geçmişti ****li vedat dalga geçmişti İbrahim Üzülmez'le...
golü de İbrahim Üzülmez attı ve yanına gidip:"Gördün mü köylüyü?" demişti..
bu ona verilebilecek en güzel mesajdıApploud
Hakan Kirezci
20-12-2008, 18:33
Ethem sen Halit Kıvanç'ı bile solladın yahu.
O bile sahada konuşulanları senin kadar net anlatamıyordu valla...
(Dur bir de sırıtan surat koyayım da şaka yaptığım anlaşılsın :) )
Bu sırıtan tipler edebiyat sanatını elegeçirmişler ha... İnsanlar bunları görmeyince söyleneni anlamak için fazla kafa yormuyorlar artık. Şaka yapayım derken çok kişiyi kırdım bugüne kadar. Kullanmayı da sevmiyorum hesapta ama ne yapalım, iletişim için şart oldu galiba artık.
Ethem Kelmendi
20-12-2008, 18:41
Ethem sen Halit Kıvanç'ı bile solladın yahu.
O bile sahada konuşulanları senin kadar net anlatamıyordu valla...
(Dur bir de sırıtan surat koyayım da şaka yaptığım anlaşılsın :) )
Bu sırıtan tipler edebiyat sanatını elegeçirmişler ha... İnsanlar bunları görmeyince söyleneni anlamak için fazla kafa yormuyorlar artık. Şaka yapayım derken çok kişiyi kırdım bugüne kadar. Kullanmayı da sevmiyorum hesapta ama ne yapalım, iletişim için şart oldu galiba artık.
eee ben maçalrı dikkate derek izliyorumbu_!
Ismail Hakki Demirel
20-12-2008, 18:44
Gazetedki başlığın altındaki yazı o günle bu gün arasındaki farkı çok güzel ortaya koyuyor...
"Lucescu'nun sahada canlabaşla savaşan ordusu"
Sanırım başka söze gerek yok. böyle savaşan takım görmeyeli uzun süre oldu
Uğurcan Erdem
21-12-2008, 01:23
uğurcan eklediğin videoyu defalarca izledim, gerek o dönemde sahada oynanan futbolu, gerekse tribün şovları, o ateşi öylesine özlemişimki...
bu maçın son 5 dk.sının full görüntüleri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
http://www.youtube.com/watch?v=AHkCP2wCMYU&feature=related
Azcık aradım ama bunu bulabildim. Biraz daha fazla gözüküyor...
Erdal Taşdemir
21-12-2008, 03:03
Bu sene ki maçları her an kırmızı kart yiycez gerilimi ile izliyorum. Hakemin cisse ye ön yargılı olmadığı, 11 kişi ile mücadele edeceğimiz bir maç olur umarım. Sanki kazanıcaz gibi bir his var içim de.
İnan Ceylan
21-12-2008, 03:31
bu maçı alacağız denizliden sürpriz bekliyorum :)
M.Ilke Bortacina
21-12-2008, 13:06
En büyükmüş galatasarayyy
Şampiyonmuş galatasarayyy
Futbolcu yönetim sahtekar
Şerefsizsin galatasarayyy
Val-la-hi
bu bestede benden olsun :)
Murat Aru
21-12-2008, 13:57
Bu akşam bu işi bitirecegiz...
Fatih Alper Ozen
21-12-2008, 14:05
Bu sene derbiler hep beklenenin tersine bitti.Herkes GS daha formda diyor.Bence yine tersi olucak biz yenicez.Hem de iyi oynayarak yenicez.Tabi hakemler rahat dururlarsa.
Eren Yıldırım
21-12-2008, 16:57
SiYaH uLAn..! bEyAs uLaN..! aLaYıNa gİdEr ULaN iNş uLaN !_gel_!
Ismail Hakki Demirel
21-12-2008, 18:47
delgado bugün gol atıp kendine gelir onun maçı olacak
tahmini skor. gs : 1 BEŞİKTAŞ : 3
Namik Kartaloglu
21-12-2008, 19:22
Goooooolllllllllllllllllllllllll
Namik Kartaloglu
21-12-2008, 19:25
15.dk 2-1 oldu
Ercan Kartal
21-12-2008, 19:59
ilk golu dogru duzgun veremediler mi ?
Namik Kartaloglu
21-12-2008, 20:22
Heryerden anlasiliyor bana kart gösterdin niye simdi göstermiyorsun isareti yapmisti delgado.
Namik Kartaloglu
21-12-2008, 20:25
Yildirim Demirören Galatasarayli olmussssss. Gollerini alkisliyor
Holosko gol atti bu arada.
Namik Kartaloglu
21-12-2008, 20:40
yildirim Demirören Yeterrrrrrrrrrrr!!!!!!!
Uğurcan Erdem
21-12-2008, 21:04
ŞEREFSİZSİN GALATASARAY
TÜRKİYE TARİHİNİN EN ŞEREFSİZ TAKIMISIN GALATASARAY
lincoln FUTBOLCU DEĞİLDİR.
Şerefsİz Federasyon. Şerefsİz Hakem.
Yildirim DemİrÖren Yeeeeeeeeeetttttttteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Murat Ödemiş
21-12-2008, 21:13
delikanlı adam yerinden kalktımı ki kavga için kalkmışsa vurur haaa ondan sonra yermi oda çok önemli değil..ama yerinden kalkacakmış gibi yapıp kükreyip oturmakta delikanlılık değil..
yıldırımdemıroren yeter deyip deyip oturmak sonra sonra sonra bişi yokmuş gibi oturmak ve daha sonra cinconların içinde yineee kükreyip ve büyük ihtimalle haftaya inönüde oturmak harbiden delikanlılık değil...
saçmalıyormuyum bilmiyorum ama .....neyseeeeeee önümüzee bakalım he?
Zaza Karatas
21-12-2008, 21:21
simdi altta yazicaklarimdan dolayi burdaki uyeligim sona ericek....
MUHTAR NOTU :HAKLISIN
Barış Ulusoy
21-12-2008, 21:29
Yeeeteerrr yldrm demirören YEETEERRR
Serkan Balcı
21-12-2008, 21:34
maç hakkında konuşmak güzel ama ,şartlar yeni bir facia yı (hakem ve taktik)getirmesse önümüze bu maçı alırız gibi geliyor bana.
İyiyi güzeli düşünelim ki; güzel olan bizim olsun.
şöyle güzel bir maç seyrettirmediler bize, hakemlerden dert yanmak istemiyorum ama bıktım artık.
Ercan Kartal
21-12-2008, 21:34
Kim ne derse desin bizim topcular kafalrinda yenik ciktilar maca kisisel gayretler maca kurtarmayi yetmedi denizli iyi niyetinin sonuna geldigini acikladi ben hoca icin cok uzuldum psikolojik tedavi ihtiyacim var gibi bir seyler soyledi
Suleyman Kahriman
21-12-2008, 21:42
Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa YILDIRIM Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz
YÖNETİM İSTİFA ! ! !
Metin Yalçınkaya
21-12-2008, 22:00
Ne söylense boş.Hakemler çok delikanlılar bunu bir kez daha gördüm bu akşam.Beşiktaşım maçlarında çaldıkları düdüklerle yılın hakemi seçilmeye uğraşıyorlar.Her hafta aynı senaryo aynı oyunlar.Çok kızgınım ve öfkeliyim. Ve yine söylüyorum YILDIRIM DEMİRÖREN YETER......
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:02
sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıyoruz...brazvo nobre süpersin böyle devam et.sen bizim herşeyimizsin.rüştü sana da bravo çok iyiydin bugün...
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:04
he bu arada ben maçtan önce 5 yeriz demiştim.yanılmışım ama yinede yaklaştım. ama önümüzdeki maçta denizlisporu yenebiliriz.belki...
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:07
Ben yine susuyorum. Ne zaman maç hakkında konuşmasam kazanıyoruz :)
Hakan Abi çok güzel demişsin.
hakan abi sana sordumu ki nasıl güzelmi demişim diye...
Ercan Kartal
21-12-2008, 22:14
takimda huzuru bozan nasil olsa sezon sonu gidicem diyen futbolcular mi var varsa neden oyna bunlar. yorumcuyken konusan mustafa denizli neden banko uzulmez zan'i oynatir cezali degillerse, delgado dak dususun kisisel problemler oldugu soyleniyor kaptanin sorunu cozulmezse takim nasi oynar
falan filan
Uğurcan Erdem
21-12-2008, 22:29
hakan abi sana sordumu ki nasıl güzelmi demişim diye...
Sormasımı lazım ?
Benimde düşüncelerimi güzel şekilde yansıttığı için dedim...
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:31
Sormasımı lazım ?
Benimde düşüncelerimi güzel şekilde yansıttığı için dedim...
işte sorunda bu ya senin düşünceni kimse sormadı...
Onur Özgen
21-12-2008, 22:33
Renklendirilmiş ligde, SİYAH-BEYAZ yaşamaya devam...
Onur Özgen
21-12-2008, 22:36
Arkadaşım senin derdin ne?
Metin Yalçınkaya
21-12-2008, 22:39
he bu arada ben maçtan önce 5 yeriz demiştim.yanılmışım ama yinede yaklaştım. ama önümüzdeki maçta denizlisporu yenebiliriz.belki...
Böyle Beşiktaşlılık olmaz.Senin yazılarında burdaki insanları germeye hakkın yok.Düşüncede özgürlük kavramını iyice rayından çıkartıyorsun.Biraz daha olgun düşünmelisin...
Ali Erken
21-12-2008, 22:39
Maçı Gs numaralı tribünden izledim. Böylece rakiplerimizin taraftarını gözleme fırsatı da oldu.
Şeytan ayrıntıda gizliymiş;
1-Beşiktaş numaralı ile Galatasaray numaralısı arasında dağlar kadar fark var. Beşiktaş klübünün maddi imkanlar açısından Fb ve Gs'yi yakalamasının pek mümkün olmadığını tekrar gördüm. Bir böyle rekabet olmaz. Kaybetmeye mahkumuz.
2-Türkiye'de zengin olmak önemli birşey. Polise diklenen çok adam gördüm bugün. İnönü stadında ise polisten fırça yiyen çok gördüm.
3-Ali Sami Yen yıkılıyor, harabe diyorlar. Bizim güzeller güzeli İnönü'den çok daha iyi bakılıyor. Giriş çıkışı rahat. Tuvaleti temiz. İnsana kıymet verdiğini belli ediyor.
4-Hakemle sürekli oynuyorlar.
Beşiktaş sahada nasıl oynadı;
1-Denizli teşhisi doğru yaptı. Bu futbolcuların bazıları nerede oynadığının farkında değil. Bobo, Holosko, Tello, Cisse, Zapotocny gibi yabancılarımız vaziyeti idare ediyorlar. Ruh yok. Didişme yok. Kavga yok. Holosko efendi müthiş goz..attığı gol göz boyama. Keşke atmasaydı.
2-Delgado hep böyle oynasın helal olsun. Hırs yaptı. Koştu. Atıldı ama olsun. Sorumsuzluk değil onun ki, hakemin şerefsizliği.
3-Serdar Özkan Arda'ya çalım atmayı öğretmiş. Ama Arda çok büyük topçu olmuş. Serdar Özkan kendini bitirmek üzere.
4-Beşiktaş oynadığı büyük maçlarda öne geçemiyor. Skoru tutamıyor. Topa basamıyor. Pas yapamıyor. Beşiktaş telaşlı oynuyor. Bal yapmayan arı gibi. Beklenmedik durumlarla kaşılaştığında ne yapacağını bilmiyor.
5-Büyük takım olma özelliğini kaybetti Beşiktaş demiştim. Bunun sebebi de Yıldırım Demirören'dir. GS tribünü kendisiyle dalga geçerken, hakemler takımını her hafta katlederken aciz kalıyorsun Demirören. BJK'nin büyüklüğünü anlamadın, anlayamıyorsun.
Hakemler;
Hakem düdüğü çalarken 2 saniye düşünüyor. Beşiktaş aleyhine çalarken kafası rahat. Düşünmeden çalıyor. İşte klüp başkanı dediğin adam hakemin o kafasının içine girecek, orasını işleyecek..bu hakem denilen adam senin Beşiktaşının aleyhine karar verirken 2 kere düşünmek zorunda kalacak.
GS ve FB son 10 haftasına lider girdiği bir ligde şampiyonluğu kaybetmez. Beşiktaş kaybeder. Hatta Beşiktaş iyi onadığı maçları da kaybeder. Futbol sadece saha içinde kazanılmıyor lafı bence budur..Klüp başkanın görevi takımının haklarını savunmaktır.
Savunamıyorsan git kardeşim, bi git Demirören, git artık..git git.
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:49
Böyle Beşiktaşlılık olmaz.Senin yazılarında burdaki insanları germeye hakkın yok.Düşüncede özgürlük kavramını iyice rayından çıkartıyorsun.Biraz daha olgun düşünmelisin...
ne yapalım biraz gerçekçi olunca her zaman birilerini karşında bulursun zaten.ne dememi bekliyordunuz.bu oyunla bu hocayla bu hakemlerle gs yi dağıtırızmı demeliydim.ben objektif davranarak gerçekleri yazdım...görünende buydu zaten...ayrıca beşiktaşlılık gerçekleri görmezden gelmek de değildir...
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 22:51
Arkadaşım senin derdin ne?
benim derdim, sizin gibi önümüzdeki maçlara bakarız mantığıyla takım tutanları anlamamak.
Demir Han
21-12-2008, 23:01
Yazık...
Takımı silkelemek lazım.Denizli'nin verdiği mesajlardan bunu alıyorum.
Yabancılarımız son derece sıradan ve takım için oynamıyorlar.
Yerlilerimiz de keza öyle neyse ilk yarı bitti ve bir tek derbi bile kazanamadık.
Bizi yavaş yavaş siliyorlar.
Yönetim gidince ne olacak onu da merak ediyorum....bir gitmeyen onlar kaldı...
Vizyonu misyonu olan bir adam da yok ortada o da silik biri olursa tam anlamı ile 2 büyük kalır bu ligde....
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 23:01
maçın yıldızı ya ekrem ya da rüştüdür...
bence rüştüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Onur Özgen
21-12-2008, 23:06
benim derdim, sizin gibi önümüzdeki maçlara bakarız mantığıyla takım tutanları anlamamak.
Sen buradaki hiç kimseye "Senin düşünceni kimse sormadı!" diyemezsin arkadaşım, haddini bil! O halde buradaki herkes de sana "senin düşünceni sormadık!" deme hakkına sahip olur; ama demeyiz; çünkü haddimizi biliyoruz.
Mustafa Tunaoğlu
21-12-2008, 23:10
Sen buradaki hiç kimseye "Senin düşünceni kimse sormadı!" diyemezsin arkadaşım, haddini bil! O halde buradaki herkes de sana "senin düşünceni sormadık!" deme hakkına sahip olur; ama demeyiz; çünkü haddimizi biliyoruz.
kişisel konuşmalarda derim...hakan abi orda benimle konuşuyor senin fikrini sormuyor..maçla ilgili yaptığım yorumlara karışabilirsin ama yinede cevabını alırsın...
Deniz Özdemir
21-12-2008, 23:31
yenileceğimizi biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim...ahh cüneyt hoca ahh yatacak yerin yok..ayrıca biri şu denizliyi sustursun gerçekten adamı gördükçe miden bulanıyor...
Deniz Akkuş
21-12-2008, 23:33
mustafa daha geçen günkü görüşmemizde haklı olduğunu düşündüğünü savunmanın bir adabı olduğunu dile getirmiştim.. çok özür dileyerek senin savunma değil bire bir ipleri germekten öte değil.. fikirler kavgayla savynulmaz... akıllıca ve mantıklıca olmalı tüm olayı nobre ve rüştüye kesmen sadece takıntından kaynaklı.. biraz daha duyarlı yaklaşmanı diliyorum... ve beni hayal kırklığına uğrattığın için bugünkü yenilgiyle birlikte birkez daha yıkmış oldun teşekkür ederim sana olan güvenimi sarstığın için
Samet Şaher
21-12-2008, 23:52
şansal ve erman "bile" Delgado'nun ve saha içindeki belli başlı skoru etkileyecek ve direk skora etki edicek pozisyonlarda hakemi eleştiriyorsa durum gerçekten vahim.
Sinan Kara
21-12-2008, 23:58
Sustum,gÖzlerİmİ Kapattim,dİnlİyorum,sİzde Duyuyormusunuz!!!
Mert Kavak
22-12-2008, 00:02
sahadaki kartalların hakemide yenmeleri gerektigini ögrendiklerinde maç kazanırız biz hepsine helal olsun iyi oynadılar ŞEREF le oynayınca bu kadar oluyo dünya namert dünyası ben böyle yenilgiyi ŞEREF sayarım
Mert Kavak
22-12-2008, 00:11
unuymuşum onca olup bitenden sonra gs golünü alkışlayan beşiktaş başkanı helal olsun ne migde varmış tüpçüde biz ağlarken alkış tutan başkan.... neyse neyse neyse yazıpta elimi yordugumuma degmez.... allah belanı versin tüpçü
Onur Özgen
22-12-2008, 00:15
O kendisini istifaya davet ederek, ti'ye alan Galatasaray taraftarlarını alkışlamıştır. Bir istifa ederim görürsünüz uyarısı mahiyetinde...
Deniz Akkuş
22-12-2008, 00:18
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=50188 doberman bile delgadoyu anlamış şereften yoksun hakem anlamamış tüh tühhh
Metin Yalçınkaya
22-12-2008, 00:19
Evet bu çok önemli birşey başkan kimi alkışlıyordu.Bana göre gs nin golünü bi havaya zıplamadığı kalmış gibi idi.ooooffff sinir birşey bu.YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRRR
Emre Yüksel
22-12-2008, 00:26
En Büyük Puntolarla ... En İçten Dileklerle , Dualarla !
YÖNETİM İSTİFA
Emre Yüksel
22-12-2008, 00:29
Pılını Pırtını da Al Git !
NE HAKKINIZ VAR ULAN BENİ ÜZMEYE !
KİM VERDİ LAN BU HAKKI SİZE !
SİZ KİMSİNİZ LAN !
HER GÜN KUMBARAMA 3-4 YTL BOZUK PARA KOYARIM
80 YAŞINA GELİNCE BORCUNU ÖDERİM !
YETER Kİ GİT ! GİT ! GİT ! YETER ARTIK ! GİT !
Ozgur Can
22-12-2008, 00:37
boşuna kimse kendini yormasın.burada istifa demeyle yönetim gitcek olsa çoktan giderdi.taraftar olarak bunları hakettik.**** taraftarına teşekkür ediyorum.belki utandırmışlardır bizi
Mert Kavak
22-12-2008, 00:38
yeter ulan yeter hep siyahmı düşecek bize ne zaman beyazı yaşayacağız biz... iddaya giren fenerlisi gs li ankaragüçlüsüne g.. venen varsa girelim dedik yarın nasıl çıkcaz insan içine, yetmezmi bukadar tüpçü git artık git git git gitte şerefimiz kalsın bize
-yarın yine başı dik inadına beşiktaş formamla her şeyden öte ŞEREFİMLE çıkcam yine sokaga-
Erdal Taşdemir
22-12-2008, 00:46
Arkadaşlar, bizim haklı olduğumu gösterecek belgelere ihtiyacımız yok. Ermanların, rıdvanların, çakarların vs.. ne dediği hiç önemli değil. Bunlar çünkü saygı değer kalemler değil.
Hiç derine girmeden var olan en büyük gerçek, karar verirken hakemler söz konusu Beşiktaş olunca hiç tereddüt etmeden ön yargılı davranmalarıdır. Söz konusu galatasaray, fenerbahçe olduğunda 2,3 kez düşündüklerini bizzat görüyoruz.
Bana galatasaraylılar diyor ki "Ama bu fifa nın koyduğu kurallar. Ve asla taviz istemiyor." Yahu bi gidin. Teorik olarak uygulanan kuralların kaçı maçlarda uygulanıyor.
Biz kurallarda standart istiyoruz. Yazılanından değil uygulanından.
Suleyman Korkmaz
22-12-2008, 00:55
bu takım gs yı yenemez. şimdiden yeneriz havasına girmeyin benden söylemesi nedeni ise fb maçına kadar dörtlü defans oynuyorduk ne kadarda basında üçlü defans oynatıyor deselerde fb maçında ne yaptı?denizli gökhan zan ı sağa sivok,u cisse,nin yanına aldı.daha ortada oynattı.gökhan,nın oynadığı tüm maçlarda beşiktaş büyük açıklar ve kontra ataklar yedi kademe hatası yaptı.sanıyorum bu maçtada oynayacak ve saç baş yolduracak bize. son dönemlerde toraman çok basit hatalar yapar oldu.gelelim orta sahaya kimle alıcaz maçı?cisse,delgado,holosko,serdar özkan,hepsi formsuz geriye iki üç kişi kalıyor ekrem,nobre,tello üç kişiylede samiyende maç alamazsın.beraberlik olursa çok iyi umarım yanılırım
benim için bu sonuç süpriz olmadı zaten kesinlikle galip geleceğimizi düşünmemiştim.fakat bir çok forumda yine demirören,ve denizli'ye isyanlar feryat figanlar var.benim anlamadığım bu insanlar inönüde neredeler?veya bugüne gelinmesinde taraftarın suçu yokmu?bundan iki veya üç yıl öncesinden yd yönetiminin beşiktaş'ımıza zararlar verdiğini gözlemlerken neden halen başkan olarak orada oturulmasına izin verildi?burada sadece taraftara sözüm değil herkese kongre üyesine,iş adamına,gazetecisine,futbolcusuna vb bence bu saatten sonra tartışılması gereken konu yd yönetiminin nasıl gönderilmesi gerektiğidir.tek gündem maddesi bu olmalıdır.yoksa hakem,federsayon,teknik direktör,hepsi havada kalan tartışmalardır.
Eren Tuncer
22-12-2008, 01:40
bir takım 2 derbi macını da gereksiz faullerle ( pozisyon icin sarı kart görene ses cıkarmam ) tamamlayamıyorsa, sadece iyi oynasın diye kaptanlık bandı verdigin 10 numaran artistik calımdan başka birşey düsünmeyip gemisini bilerek veya bilmeyerek terkediyorsa, bir takim 10. sıranın üstündeki hicbir takımı yenemiyorsa, hicbir hücüm zenginligi olmayan hatta kaleye 3 sutu olan takımdan 4 gol yiyorsa o takım iyi oynamamıstır. kimse kusura bakmasın hakem falan demesin. ne futbolcular formanın hakkını veriyor ne teknik direktör ne yönetim. "başka beşiktaş yok" yalanını da kimseye yutturmasınlar. başka beşiktaş var hemde cok yakınlarda..
Necdet Bulut
22-12-2008, 02:08
.
Demir Han
22-12-2008, 02:08
Gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın topla ama kazanacaksın..kural budur biz hep böyle şampiyon olduk...
Fatih Alper Ozen
22-12-2008, 10:17
Arkadaşlar,gerçek taraftarlar,kulübümüzü taparcasına sevenler,burdaki tüm Kartallar boşverin.Biz burda kendi kendimize dertleşmeye devam edelim.Anlaşılan bu başarısız ve basiretsiz yönetim taraftarın hiç bir tepkisini takmıyor ve utanmıyor.Karşısına geçip küfür de etsen,defol git de desen bu paraya tapan adamlar yine hiçbirşey olmamış gibi devam ederler.O yüzden benim umudum kalmadı artık.Apploud
Mustafa Tunaoğlu
22-12-2008, 11:59
mustafa daha geçen günkü görüşmemizde haklı olduğunu düşündüğünü savunmanın bir adabı olduğunu dile getirmiştim.. çok özür dileyerek senin savunma değil bire bir ipleri germekten öte değil.. fikirler kavgayla savynulmaz... akıllıca ve mantıklıca olmalı tüm olayı nobre ve rüştüye kesmen sadece takıntından kaynaklı.. biraz daha duyarlı yaklaşmanı diliyorum... ve beni hayal kırklığına uğrattığın için bugünkü yenilgiyle birlikte birkez daha yıkmış oldun teşekkür ederim sana olan güvenimi sarstığın için
deniz lütfen ordaki yazılanları bir daha okurmusun...bazı arkadaşlar devamlı her şeye karışıyorlar.hakan abinin dediklerine hiçbir şey demiyorum ama o arkadaşlarında konuşmaya hadleri olmadığını da düşünüyorum...
Umit Bayezit
22-12-2008, 12:39
bazı arkadaşlar devamlı her şeye karışıyorlar.hakan abinin dediklerine hiçbir şey demiyorum ama o arkadaşlarında konuşmaya hadleri olmadığını da düşünüyorum...
had belirleme makamı oluşturuldu da başınamı sen mi kuruldun mustafa kardeş
benim hareket alanımı söyleyiver de yanlış yapmayalım...
yönetim istifa.
Mustafa Tunaoğlu
22-12-2008, 13:00
had belirleme makamı oluşturuldu da başınamı sen mi kuruldun mustafa kardeş
benim hareket alanımı söyleyiver de yanlış yapmayalım...
yönetim istifa.
ümitçim seninle alakalı bir durum yok.kişisel bir mesele
yumurtakafa yılmaz
22-12-2008, 13:06
başarısızlığın faturasını kendimize-mi kesiyoruz ?
üslup konusunda kendimizi sorgulasak iyi olur. basit kelime oyunları ile birbirimizi üzmenin gereği yok.
mağlubiyetlere kızgınım ama ben yine BEŞİKTAŞ'lı kalacağım.
aksini düşünen arkadaşlar varsa bu fikirlerini açık açık ifade etmelidir -ki olacağınıda zannetmiyorum.
bu nedenle aramızdaki iletişim sorununu bertaraf ederek sükunetle daha yaratıcı şeylere kafa yorsak iyi olacak.
Refik Ciftci
22-12-2008, 13:12
yenildik işte hiç bir yorum yok
Deniz Akkuş
22-12-2008, 14:54
çok sevdiğim ablama biri feysbuktan futboldan ne anlarki tarzında bir yazı yazmış oda cevaben şunu yazmış sizlerle birkaç satırını paylaşmak istedim..
Yesim Dorman 22 Aralık, 14:10'da
Bak... Okşan hanım size durumu şöööle izah edeyim..siyasi bi kişilik olmam hasebiyle futboldan anlamadığım kanaatine varmışsınız.Affetmişiniz siz onu,sayın bayan..
ben Beşiktaşlı bi babanın şeref dolu mirasına sahip siyah-beyaz kızıyım.Allah kimseyi allı dallı renkli takım taraftarları gibi başka bişi çocuğu yapmasın!!!üzüntüm büyük,saklayamam ama biz zafer meraklısı diiliz..o en dibe de vursa bizim gönlümüzün özgür kartalıdır.VİVA BESİKTAS
Baris Yaman
22-12-2008, 15:32
çok sevdiğim ablama biri feysbuktan futboldan ne anlarki tarzında bir yazı yazmış oda cevaben şunu yazmış sizlerle birkaç satırını paylaşmak istedim..
Bak... Okşan hanım size durumu şöööle izah edeyim..siyasi bi kişilik olmam hasebiyle futboldan anlamadığım kanaatine varmışsınız.Affetmişiniz siz onu,sayın bayan..
ben Beşiktaşlı bi babanın şeref dolu mirasına sahip siyah-beyaz kızıyım.Allah kimseyi allı dallı renkli takım taraftarları gibi başka bişi çocuğu yapmasın!!!üzüntüm büyük,saklayamam ama biz zafer meraklısı diiliz..o en dibe de vursa bizim gönlümüzün özgür kartalıdır.VİVA BESİKTAS
Ablaya çook çok selamlar...Apploud Apploud Apploud Apploud bu_!
Hakan Kirezci
22-12-2008, 17:26
Ağır konuşmuş abla...
Tebrikler.
Eda Aydın
22-12-2008, 17:40
İLGİNÇ BİR YAZI
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Denizliye_bu_oyunu_kim_oynuyo r_214642_5&Newsid=214642
Denizli'ye bu oyunu kim oynuyor?
Dikkat ediyor musunuz Beşiktaş Denizli dönemindeki bütün önemli maçlarını 10 kişi tamamlıyor.
Yabancı futbolcular “yanlış anlaşılmalarından dolayı” sürekli kırmızı kart görüyor. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Galatasaray maçlarında bu böyleydi. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi derbi maçlarında çok basit kırmızı kart yedikleri konusunda bütün spor kamuoyu hemfikir. Peki, bunlar tesadüf mü?
İstihbaratta tesadüflere yer yoktur. Bir kere olur, iki kere olur. Ancak üç maçta tesadüf olmaz. Tıpkı mafya jargonunda söylendiği gibi: Bir adamı sabah görürsem es geçerim, öğlen görürsem tesadüf derim, akşam bir daha görürsem çekip vururum!
Beşiktaş’ın 10 kişi tamamladığı maçlardaki üç rakibi de şampiyonluğa oynuyor.
Gelin madde madde gelişmelere bakalım
1. Ertuğrul’u Beşiktaş’a getiren Cemaat’ti.
2. Ertuğrul’un gidişi aynı Cemaat’i çok kızdırdı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı yazı bile yazdı “artık Beşiktaşlı değilim” diye.
3. Mustafa Denizli, İran’a gittiğinde dinci basının hedefi olmuştu. Hiçbir zaman futbolu kitleleri etkilemede önemli bir silah olduğunu düşünen Cemaat tarafından kabul edilmedi. İzmirli ve Cumhuriyet okuru olduğu için dışlandı. Ancak Denizli kendinden ödün vermedi.
4. Ertuğrul gitti ve Mustafa Denizli geldi. Hem de Beşiktaş fırtınalar estirdi, maçlar kazandı. Trabzonspor’u Trabzon’da bile yendi.
5. Ancak Denizli’nin başarıları “birilerini” rahatsız etti. Futbol dünyasını elinde tutmak isteyen Cemaat oligarşisinin ezberini bozdu. Çünkü birinci ligde teknik direktör olmak için birilerinin elini öpmek gerekiyor, Cami’ye gitmek gerekiyor. Zaten takımların pek çoğu da AKP belediyelerinin kontrolünde.
6. Denizli bu norm’un dışına çıkan bir teknik direktördü. Başarılı olup bir de Beşiktaş’ı şampiyon yaparsa sinsice planlanmış bütün strateji yerle bir olurdu.
7. Birileri sanki düğmeye tam da bu noktada bastı.
8. Beşiktaş oyuncuları bir bir kırmızı kart görmeye başladı.
9. Beşiktaş maç kaybeder oldu.
10. Ve Mustafa Denizli zor durumda bırakıldı. Sanki maçları 10 kişi tamamlamamış gibi bütün oklar ona çevrilmeye başlandı.
İşte size 10 maddede manzarayı özetledik.
Şimdi söyle Çarşı Grubu!
Futbol sadece tribünde slogan atmak mıdır?
Bu işler tesadüf müdür?
Çarşı Grubu’nun bütün bunları düşünmesi gerekiyor.
Ey Alen, bunları görmüyor musunuz?
Size karşı oynanan oyunların aynısının Mustafa Denizli’ye oynandığını görmüyor musunuz?
Tesadüflere sadece ahmaklar inanır. Ve onlar mutlaka yok olurlar!
Akin Akoglan
22-12-2008, 18:13
çerçevelettirilip duvara asılacak kapak mahiyetinde bir yazı ablaya selamlar
maçmı?farkmı?ne yazıkki son iki yılda başımıza gelenler tekerrür edecek izlenimi veriyor hakemleriyle derbileriyle kırmızılarıyla verilen/verilmeyen golleriyle tarih tekerrür ediyor her yıl eleştirilen oyuncular hocalar taktikler vs.Başarısızlık insanı ya hırslandırır ya soğutur(pes etme değil veya aşkından vazgeçme değil) bizleri soğutuyor demiröreni hırslandırıyor.insanın hakemler taktik futbolcular antrenör kısacası futbol namına bişey konuşası gelmiyor artık.bizi doğrayan hakemler federasyon vs ne kadar suçluysa onlardan daha çok demirören suçludur.dün yenildik bugün böyle konuşuyoruz manasına gelen bir şey değil her sezon sonu her mağlubiyet sonuda akla gelen bir şey değil.insanın bi saatten sonra kızmaya küfretmeye dahi taakati kalmıyor herkese saygılar
Baris Yaman
22-12-2008, 18:36
İLGİNÇ BİR YAZI
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Denizliye_bu_oyunu_kim_oynuyo r_214642_5&Newsid=214642
Dikkat ediyor musunuz Beşiktaş Denizli dönemindeki bütün önemli maçlarını 10 kişi tamamlıyor.
Yabancı futbolcular “yanlış anlaşılmalarından dolayı” sürekli kırmızı kart görüyor. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Galatasaray maçlarında bu böyleydi. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi derbi maçlarında çok basit kırmızı kart yedikleri konusunda bütün spor kamuoyu hemfikir. Peki, bunlar tesadüf mü?
İstihbaratta tesadüflere yer yoktur. Bir kere olur, iki kere olur. Ancak üç maçta tesadüf olmaz. Tıpkı mafya jargonunda söylendiği gibi: Bir adamı sabah görürsem es geçerim, öğlen görürsem tesadüf derim, akşam bir daha görürsem çekip vururum!
2. Ertuğrul’un gidişi aynı Cemaat’i çok kızdırdı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı yazı bile yazdı “artık Beşiktaşlı değilim” diye.
3. Mustafa Denizli, İran’a gittiğinde dinci basının hedefi olmuştu. Hiçbir zaman futbolu kitleleri etkilemede önemli bir silah olduğunu düşünen Cemaat tarafından kabul edilmedi. İzmirli ve Cumhuriyet okuru olduğu için dışlandı. Ancak Denizli kendinden ödün vermedi.
4. Ertuğrul gitti ve Mustafa Denizli geldi. Hem de Beşiktaş fırtınalar estirdi, maçlar kazandı. Trabzonspor’u Trabzon’da bile yendi.
5. Ancak Denizli’nin başarıları “birilerini” rahatsız etti. Futbol dünyasını elinde tutmak isteyen Cemaat oligarşisinin ezberini bozdu. Çünkü birinci ligde teknik direktör olmak için birilerinin elini öpmek gerekiyor, Cami’ye gitmek gerekiyor. Zaten takımların pek çoğu da AKP belediyelerinin kontrolünde.
6. Denizli bu norm’un dışına çıkan bir teknik direktördü. Başarılı olup bir de Beşiktaş’ı şampiyon yaparsa sinsice planlanmış bütün strateji yerle bir olurdu.
10. Ve Mustafa Denizli zor durumda bırakıldı. Sanki maçları 10 kişi tamamlamamış gibi bütün oklar ona çevrilmeye başlandı.
Şimdi söyle Çarşı Grubu!
Bu işler tesadüf müdür?
Size karşı oynanan oyunların aynısının Mustafa Denizli’ye oynandığını görmüyor musunuz?
Hiç ama hiç şaşırmam. Futbol federasyonu seçimlerinde, futbolcu transferlerinde ABD' de kimlerin kimlere icazet verdiği, kimlerin sponsor olup da beş kuruş faydalarının dokunmadığınını düşünürsek şaşırmak için bir neden göremiyorum kendi adıma...
Uğurcan Erdem
22-12-2008, 20:58
Arkadaşlar ben şeyi sorucaktım;
Maç içinde benim dikkatimi hep çekti sürekli biz atak yaparken bi düdük çaldı tribünden bu yasak değil mi? Ya da bi uyarı gelmesi gerekmez mi ?
Yoksa bana mı öyle geldi ? Yanlış mı duydum düdük sesini ?
Mahir Halıcı
22-12-2008, 23:19
Maç içinde benim dikkatimi hep çekti sürekli biz atak yaparken bi düdük çaldı tribünden bu yasak değil mi? Ya da bi uyarı gelmesi gerekmez mi ?
Evet ben de duydum , sanırım yasak değil. Her düdük sesi duyduğumda ister istemez afallayıp ne oldu yine diye baktım çoğu kez ; bu tarz işlerle uğraşanları hiçbir zaman anlamadım , anlayamıyorum da.
Evet bir sürü sıkıntımız var ; yönetim engeli , defansif hatalar , üstümüze yapışan basiretsizlik, taraftarı üzen oyuncular hatta taraftarın ta kendisi ama bunların hiçbiri Fener derbisinde de yaşandığı gibi bu derbide de Cüneyt Çakır'ın hatalarını meşrulaştırmıyor. Bir derbiden daha o hataların tetiklediği kırılma anından kırılgan ve üzülen olarak çıkan biz oluyoruz.
Özgür Öge
23-12-2008, 11:53
Kapalı sol ön taraftan sürekli düdük çalındı.Bizim tribünden bile çoğu kez hakem düdüğü ile o çalınan düdük karıştı.Bir defasında Holosko kontratakta topla giderken duraksadı.Pazar günü tribüne bizden bir meşale yakılınca giren emniyet güçleri olayla ilgilenmedi bile.
Eren Yetis
23-12-2008, 17:53
Maçta en çok kafama takılan olay o son frikiği neden zapo kullandı hala anlamış değilim.Tellonun o bölgeden golleri vardı.Zapo ne alaka kullandı anlamadım.
Turgut Eren
23-12-2008, 23:52
İLGİNÇ BİR YAZI
Şimdi söyle Çarşı Grubu!
Bu işler tesadüf müdür?
oha diyorum bu köşe yazısına başka bişi demiyorum. yani cemaat mi sarı kart işareti yaptırdı delgadoya. delgadonun ilk sarı kartı bile kırmızı olabilirdi. cemaat mi dedi acaba ugur incemana ceza sahasına yürüye yürüye giren lincolnü penaltıyla durdurmasını. zapo bi ara kendini attırmaya mı çalışıyo acaba dedim ben maçı tvden izlerken. hakem o kadarına cesaret edemedi de kurtuldu. serdar özkan kanadından başlayan bütün ataklarımızı öldürdü. boş laflar bence bunlar. tesadüflere sadece ahmaklar inanır diyor ya yazar, böyle komplo teorisini de bence bi ahmak yazabilirdi ancak.
lafın özü
en büyük taraftar, futbolcular sahtekar..
formanın hakkını mücadele ederek veremeyen futbolcu istemiyorum kendi adıma.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.