Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Özkan 'Aile içi şiddete maruz kaldım'
Mustafa Fatih
15-12-2008, 21:22
'Aile içi şiddete maruz kaldım'
Beşiktaş’ın genç yıldızı, "Aile ocağımızda, aile içi şiddete maruz kaldım. Bu nefrete karşı bile ailemi çok seviyorum
Beşiktaş'ın genç yıldızı, "Aile ocağımızda, aile içi şiddete maruz kaldım. Bu nefrete karşı bile ailemi çok seviyorum. Nedense, bu camiada fatura hep yüreklerini ortaya koyanlara çıkarılıyor" diye sert çıktı.
ANKARAGÜCÜ galibiyeti Beşiktaş'ta kara bulutları dağıtıp, yüzleri güldürürken kahrolan bir kişi vardı, o da Serdar Özkan. İnönü Stadı'ndaki mücadelede oyundan alınırken tribünlerin bir bölümünün kendisine tepki göstermesi üzerine büyük üzüntü yaşayan genç oyuncu, "Aile ocağımızda, aile içi şiddete maruz kaldım" diye isyan etti.
Bütün gece ağladığını ve tepkileri haketmediğini ifade eden Serdar Özkan, "Sergen Yalçın ve Nihat Kahveci'yi örnek alıyorum. Ben de onlar gibi bu kulübün alt yapısından yetiştim. İnönü Stadı bizim aile ocağımız. Ama her maç aile içi şiddete maruz kalıyorum. O tribünlerdeki taraftarları aile büyükleri gibi kabul ediyorum. Büyükleri babam, küçükleri kardeşim gibi görüyorum. Ama maç sırasında sahada bir tek eleştirilen ve küfür edilen oyuncu hep ben oluyorum. Bu durum beni kahrediyor. Alt yapıda bizi yetiştiren yönetici Halim Aydın, hocalarımız Mehmet Ekşi, Necdet Ergün, Metin Uzun ve Gürsoy Yalçın bizlere aile kavramını öğrettiklerinden, kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum" dedi.
Hakkını veririm
Sakat sakat mücadele ettiği dönemlerde hiç sesini çıkarmadığını da sözlerine ekleyen Serdar Özkan, şöyle devam etti:
"Acaba tek suçum alt yapıdan yetişmek mi diye düşünüyorum? İçimdeki forma aşkı her şeyin önünde geliyor. Hırsımdan sabaha kadar ağladım. Galatasaray'da, Fenerbahçe'de, Trabzonspor'da, Bursaspor'da ve diğer kulüplerimizde alt yapıdan yetişen oyunculara nasıl ilgi gösteriliyor. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Çünkü, biz bu ailenin çalışan çocuklarıyız. Sahaya çıktığımızda formamızın hakkını vermek için terimizin son damlasına kadar rakip takımın oyuncularından yediğimiz tekmelere rağmen savaşıyoruz. Ben böylesi nefrete karşı bile ailemi çok seviyorum. Ama yüreğimdeki sıkıntı kabardı. Nedense, Beşiktaş'ta fatura hep yüreklerini ortaya koyanlara çıkarılıyor."
Aramızda işi olmaz
Serdar Özkan'a ise takım içinden destek geldi. Arkadaşları adına konuşan Nobre, tepkilere anlam veremediklerini belirterek, "Taraftarlarımızdan rica ediyoruz. Bu tür tepkileri bıraksınlar. Her oyuncu sahaya kazanmak ve formasının hakkını vermek için çıkar. Aksini düşünen oyuncunun zaten aramızda işi olmaz, olamaz. Beşiktaş taraftarları değerlerine sahip çıkmalı. Geçen yıllarda da aynı sorunları yaşadık. Bizleri sahada motive eden en büyük etken taraftar desteğidir. En ufak moral bozukluğunda oyuncunun kimyası bozuluyor. Serdar Özkan'ın Beşiktaş için yapacağı çok şey var. Bu unutulmamalı. Böylesi değerler kolay kazanılmaz" diye konuştu.
İsmail Er
M.Ilke Bortacina
15-12-2008, 22:04
o zaman biraz kafasını kaldırarak futbolunu oynasın.. benim bildiğim futbol erkek oyunudur.. serdar özkanda toptan kaçan kız misali gibi oynuyor.. hiç kusura bakmasın ama örnek alacaksa birazda messiyi örnek alsın.. adamın ayağına yediği tekmelere rağmen yapılan her türlü faule rağmen oynadığı futbolu hem rakibe hemde taraftarına kabul ettirebiliyor.. örnek alacaksan böylesini al..
Mustafa Fatih
15-12-2008, 22:09
ah serdar ah ibrahim akın gibi parladın onun gibi sönmek üzeresin
Ertan Eylem
15-12-2008, 22:21
o zaman biraz kafasını kaldırarak futbolunu oynasın.. benim bildiğim futbol erkek oyunudur.. serdar özkanda toptan kaçan kız misali gibi oynuyor.. hiç kusura bakmasın ama örnek alacaksa birazda messiyi örnek alsın.. adamın ayağına yediği tekmelere rağmen yapılan her türlü faule rağmen oynadığı futbolu hem rakibe hemde taraftarına kabul ettirebiliyor.. örnek alacaksan böylesini al..
Futbol Erkek oyunudur tamamda bazen bayanların maçını izliyorum kafalarını tekmeye uzatıyolar valla:) eski fenerli oğuz dan da daha sağlam yürüyolar kırıtmadan:D
M.Ilke Bortacina
16-12-2008, 11:53
Futbol Erkek oyunudur tamamda bazen bayanların maçını izliyorum kafalarını tekmeye uzatıyolar valla:) eski fenerli oğuz dan da daha sağlam yürüyolar kırıtmadan:D
Valla ertan abi çok doğru söylüyorsun :D geçenlerde bende izledim içlerindeki amatör ruhu sahaya daha iyi yansıtıyorlar.. En azından topu kaptırdıklarında hemen peşine düşüp geri almak içim mücadele ediyorlar :D
Sinan Gün
16-12-2008, 17:34
Aynen katılıyorum.Zten top oynamıyor,oynadığını da hekeme oynuyo zaten
Ben kafasına esince oynayacak topçu istemiyorum bu takımda yaw
Cüneyt Saltan
16-12-2008, 17:49
bizlerde biraz suçlu değilmiyiz ama. çok insanüstü şeyler beklemiyormuyuz sizcede. hemde amator ruhtan bahsederek.. sonra sahanın ortasında yığılıp kalan bedenler birazda bizim şehvetimizin eseri değilmi ?
Hakan Kirezci
16-12-2008, 17:49
Çocuğa haksızlık etmeyin arkadaşlar. Teknik eleştirilerinizin tümüne katılıyorum ama elimizdeki nadir öz Beşiktaş'lılardan birisi Serdar. Bir parça krediyi hakediyor.
Kullandığı "Aile içi şiddet" kavramı bile bunun belirgin bir kanıtı değil midir sizce yav?
Mustafa Tunaoğlu
16-12-2008, 19:19
arkadaşlar NOBREYİ daha çok seviyor heralde...ölümüne toraman.ölümüne serdar özkan,ölümüne batuhan,ölümüne aydın...
Akin Akoglan
16-12-2008, 19:31
ah serdar ah ibrahim akın gibi parladın onun gibi sönmek üzeresin
aynen katılıyorum mustafa serdar özkanda ibrahim akın,burak yılmazlaşma sürecine girdi.delgadoyuda serdar özkanıda yuhalamak bence yanlış serdarın yada delgadonun olası bi maççevirme veya yıldızı parlaması halınde alkıslanacaklar alkıslandığı zaman dün yuhalıyordunuz bugun alkıslıyorsunuz derse ne diyecek bu yuhalayanlar acaba
M.Ilke Bortacina
16-12-2008, 19:44
Valla ben, Beşiktaş formasını giyen herkesi severim.. özellikle terinin son damlasına kadar o formayı ıslatıyorsa.. ancak gelvelakim benim gözüme hitap etmeyen ve formanın hakkını sonuna kadar vermeyen beşiktaşlıyı beşiktaşlı olarak görüyorum daha doğrusu göremiyorum.. ben tribünde sesimin son teli kopana kadar desteklemeye çalışıyorsam.. o da sahada aynısını yapacak.. ayakları kopana kadar oynayacak arkadaş..
size bal gibi bir örnek verdim.. messi diye bir adam 16-17 yaşında barcelonada oynuyor.. profosyonel bir şekilde takımının en büyük yükünü sırtlıyor.. ama bunu yaparken kendini geliştiriyor.. dahada iyi olabilmek için sınırlarını zorluyor.. geçen real madrid - barca maçını seyreden varsa adamın bir ayaklarını kırmadıkları kaldı ama adam asla yılmadı 92 de golu çaktı.. eee bu messi adam oluyorda, nihatımız adam oluyorda, tuncay adam oluyorda bu serdar, batuhan mı adam olamıyor ? birileri nobreye taş atarken şöle bir düşünsün adam son sezondur her maç beşiktaş' ın formasını sırtından çıkarmamak adına canını dişine takıyor.. hadi onu sevmiyorsunuz.. ekrem' e ne diceksiniz ? mustafa denizli açıklama yapıyor "ekremi geldiğimde düşünmüyordum" diye ama adam mustafa denizlinin ne dediğini takmadan forma için bir taraflarını yırtıyor.. top çalıyor.. top kaybedip topun peşinden koşuyor.. saçını sakalını uzatacağına adam antremanlarda deli danalar gibi koşuyor.. son 3 maçtır yeri doldurulamaz bir adam haline geliyor.. serdar efendi 3 senedir bu formayı giyipte abilerinden hiç mi bişi öğrenmiyor ? bana beşiktaşta kendini geliştiren adam lazım.. gelişimini bitirmiş gerileyen adam değil..
Serdar beşiktaş formasının kıymetini bilmezse beşiktaşlıda onun kıymetini bilmez..
Ben tribünde onların başarısı için bişiler yapmaya çalışıyorsam.. onlarda adam gibi oynasınlar.. yada bu işi bıraksınlar..
saygılar..
Mustafa Fatih
16-12-2008, 20:20
arkadaşlar NOBREYİ daha çok seviyor heralde...ölümüne toraman.ölümüne serdar özkan,ölümüne batuhan,ölümüne aydın...
nobre konusunda yada bir başka konuda mustafa tunaoğluyla tartışılamayacağını düşünüyorum çünkü bu arkadaşımızın kendi doğruları var ve bu doğrular hiç bir şekilde değişmeyecek doğrular
nobre bu takımda şampiyonluğu en çok isteyen futbolcudur toraman serdar özkan batuhan gibi futbolcular gibi sadece istemekle değil bu isteğinin hakkını verecek şekilde çalışan bir emektar...
Ismail Hakki Demirel
16-12-2008, 20:25
özkaynaktan yetişen futbolcunun değeri her zaman ayrıdır , apayrıdır, ama ekmeğini yediği klübün, başarısı için ter döken sahada mücadele eden, bu takımın rengini önemsemeksizin, aldığı paranın karşılığını vermek için hırsıyla , onuruyla mücadele eden, bir Marcio Nobre'yi alkışlamak ve saygı duymak gerektiği kanaatindeyim, Mustafa arkadaşımız çok yükleniyor Nobre'ye...
http://img53.imageshack.us/img53/9378/asffdei0.jpg
Erdal Taşdemir
17-12-2008, 00:43
"Alkışlamamak" da bir tepkidir. "Susmak" da bir tepkidir. "Sırt çevirmek" de öyle. Burası inönü. 15 yıllık hasrete rağmen tıklım tıklım taraftarı ile meşhur, gelenekler, değerler ve kocaman bir tarihi köşede duruyor. Beton bir çınar, koskoca bir çınar ıslık sesleri ile inliyor. Siyah beyaz ihtişamlı forma ve içinde xxxxx adlı bir halktan çocuk. Islıklanmaya devam ediyor hala.
Ufuk Saygin
18-12-2008, 00:47
en azından taraftarda ilerleme var diye düşünüyorum: maç içinde serdar oynarken ıslıklanmadı organize bi şekilde,oyuncu değişikliği sırasında tepki gösterildi..Bu tepki olayı daha değişik bir biçimde olmalı,bu şekilde gerçekten çok moral bozucu,bunlar sonuçta çocukluktan beşiktaşlı..Ama(aması var) serdar özkan'ın dönüp bin kez kendine bakması lazım, genç futbolcular kaleye şut çekince, 2 adam geçince deli gibi alkışlayan/destekleyen bu insanlar bana neden bu şekilde tepki verdi? diye..Ama(bir ama daha) nerdee ilk yarı bitti..
Ertan Eylem
23-12-2008, 13:49
Serdar ın en büyük sorunu kişiliğinin oluşmamış- oturmamış olması sorunu ah Kulakların çınlasın Hamdi Serpil Tüzün Hocam ahhhh...
Ozkan Agtas
23-12-2008, 16:29
artik hersey birbirine karismaya basladi,taraftar olarak futbolculardan cok fazla birsey istemiyoruz,yetenekleri kisitli olabilir,bu bir noktaya kadar kabul edilebilir bir sey,ama 1,2 macta iyi oynayip kendinde varolan yetenegi gosterdikten sonra,sezonun buyuk bir bolumunde hic birsey yapmiyorsan,o zaman taraftarin tepkisi devreye girer,eger bu tepki futbolcunun isine gelmiyor miz mizlaniyorsa,ilerler gider baska bir takmda miz mizlik yapar.....biz bu futbolculardan,ziya doganlarin,riza calimbaylarin,ulvilerin..v.b...gozlerindeki o kartal gozlerini gormek istiyoruz...sacma sapan alinmalar iclenmeler degil!
Hakan Kirezci
23-12-2008, 16:51
Enaz Arda kadar yetenekli ve bizler kadar Beşiktaş'lı olduğuna inanıyorum. Tüm eleştiriler haklıdır ama yine de ip henüz kopmamışken desteğimizi esirgememe taraftarıyım. Ha olmazsa olmaz ne yapalım.
Tuncer Çınar
25-12-2008, 20:54
Topu ayagına her aldıgında calımı dusunen ve bu dusundugunu bır turlu yapamayan,orta yapmak ıcın cızgıye kadar ınen fakat o ortayı yapamayan,penaltı almak ıcın kendını yerlere atan,kız tavlamak ıcın saclarını uzatıp jöle süren,hakemı kandırmak ıcın kucuk emrahı oynayan,onun bu yaptıklarına kızan taraftar ıcın aile ocagımda aile içi siddete maruz kaldım diyen,besıktas formasının hiç yakısmadıgı bir karakter.
Seni hiç sevmedim serdar özkan
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.