PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal'da 6 yolcu!

Eren Yetis
23-12-2008, 21:13
Fenerbahçe’den sonra gelen Galatasaray yenilgisinin yankıları Beşiktaş camiasında büyük tepki görürken, karşılaşmadan hemen sonra operasyon sinyali veren teknik direktör Mustafa Denizli yolcuları belirledi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe maçında Cisse’nin Galatasaray karşılaşmasında da Delgado’nun kırmızı kart görmesine ve sahaya sürdüğü oyuncuların hayal kırıklığı yaratmasına hayli sinirlenen deneyimli teknik adam 6 futbolcuyla yollarını ayıracak. Bu futbolcuların içerisinde, sezon başında büyük umutlarla Gençlerbirliği’nden büyük umutlarla transfer edilen ve şu ana kadar yalnızca Türkiye Kupası’nda bir maç ve 7 dakika forma giyen Tuna Üzümcü ilk sırada geliyor.

HEPSİNİN NEDENİ VAR

Mustafa Denizli’nin gözden çıkardığı diğer isim ise istikrarsız grafik çizemeyen Ali Tandoğan. Sürekli sakatlanan ve formsuz Gökhan Zan da üçüncü isim. Beşiktaş’taki operasyondan yerli futbolcular kadar yabancılar da nasibini aldı. Yunanistan’dan transfer edilen ve şu ana kadar doğru dürüst forma giyemeyen Seriç, Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart gören ve kırılgan futboluyla takıma bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan Cisse ve sözleşmesine zam yaptırdıktan sonra “yan gelip yatan” Bobo da gönderilecek yabancı futbolcular.

Yönetim birkaç gün içerisinde bu futbolcuların menajerleriyle masaya oturup, oyuncularına kulüp bulmalarını isteyecek. Beşiktaş yönetimi, bu 6 futbolcuyu yapılacak transferlerde takas olarak da kullanmayı düşünüyor

kaynak:maraton.com.tr

İnan Ceylan
23-12-2008, 21:36
boboyu satmak salaklıktır.adam oynatılmadı ki yan gelip yatmasın

Serkan Balcı
24-12-2008, 22:30
bobo hariç diğerleri için düşüncem gönderilmelidir.

bir de tuna üzümcü kardeşimize biraz şans verilebilir diye düşünüyorum.
tuna yı oynadığı takımdan daha büyük hedefleri olan bir takıma transfer ediyorsun ve oynama şansı bulamıyor.o yüzden üzgünüm büyük camiaların çarkları arasında belki de kaybolup gidecek bu yüzden onun adına giderse üzülürüm.

Mustafa Tunaoğlu
25-12-2008, 20:38
bobo,cisse ve tuna kalmalı dıye düşünüyorum...