Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluk Gitti Bari Şampiyonlar Ligine Gidin
Mustafa Ozyurt
25-02-2007, 15:30
Dünkü maç için söylenecek çok şey olsa da, susuyorum.
2-0'dan 3-2'ye maç nasıl geldi, anlayamıyorum.
Hedef 3 maçta en az 7 puan derken iki maçı üstüste kaybetmek nasıl bir inançsızlıktır, inanamıyorum.
Bu noktada hem Tigana hem de futbolcuların kendilerini affettirebilecekleri tek şey kalıyor geriye.
Şampiyonlar Ligi.
Şampiyonluk gitti Bari Şampiyonlar Ligine gidin.
Ne yapın edin, geseyi yenin, kalan maçlarda da ne yaparsanız yapın, Şampiyonlar Ligine gidin.
İnanç Önce Taraftardan Başlar denmişti bu forumda daha önceleri, unutmuştuk ki futbolcularda da devam etmeli bu inanç.
Şimdi aklanma, yeniden umut verme zamanı bizlere.
Şampiyonlar Ligine Gidin, kendinizi biraz da olsa affettirin bize.
Utku Gursoy
25-02-2007, 15:34
bunlar ümraniyeden stada zor gıdıyolar şampiyonlar ligene nasıl gıdecekler
Ahmet Ayyıldırım
25-02-2007, 15:54
bence ' şampiyonluk gitti ' demek şu aşamada çok erken !
hepimizde biliyoruzki bu sene hiçbir takım iyi futbol oynamıyor..yine Beşiktaş bunların içinde iyi oynuyor diye adlandırılan tek takımdı.(2.yarı itibariyle)
aksam fb yenılırse yine şampiyonluk gitti diyecekmisiniz ?
Burak Güven
25-02-2007, 15:56
Abicim fark 8. kaldı 11 maç, nasıl yakalayacaksın bu inançsızlarla? Bi abimizin dediği gibi, halı sahada bile 7 dakikada 3 gol yenmez ayıptır...
Ahmet Ayyıldırım
25-02-2007, 16:10
Abicim fark 8. kaldı 11 maç, nasıl yakalayacaksın bu inançsızlarla?
adamlar kendi inançsızlarıyla bize 8 puan fark yaptıysa bizdekilere inançsız demek haksızlık olur !
sadece akşamı beklemek istiyorum fazla konuşmak istemiyorum..:(
bakalım bizim (inançsızlara) inanç ışıgı dogacakmı..?
Ozan Doğan
25-02-2007, 17:31
ben bu takımdan bu sene şampiyonluk beklemedim zaten. çünkü yeni takımdı ve gençleştirme operasyonu yapılmıştı. o yüzden bu sene 2. veya 3. olalım seneye kimse tutamaz diyordum. ve sorun tsye yenilmek değil sorun bu şekilde yenilmek. koskoca Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 önde kapatıyor ve müthiş bir avantajın var. sonra 2. yarı başlıyor 7dakikada 3 gol yiyorsun. asıl sorun burda. yani 3-1 2-0 3-0 yenilselerdi bu kadar koymazdı bana. oynadıkları oyunda ortada ilk yarıyı 2-0 önde kapattın ama yine kötü oyun vardı. goller dışında tek atak var delgado hanımefendinin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kaçırışı. yani bu takım bu haliyle şampiyonlar ligine gitmesin zaten. gitse ne yazar. sadece gelen parayla porçların %1lik kısmı kapanır o kadar. başkana teşekkürler bu maçada gitmediği için. neye yararsın sen!!!
Burak Güven
25-02-2007, 18:15
Öyle deme ozanım eşinin doğum günü İngilterede olması gerekiyodu...
İşte bahsettiğim bu; Başkan inanmıyor, direktör inanmıyor, futbolcu inanmıyor, bi tek biz inanıyoruz, olmuyor abi olmuyor 3 senedir sadece taraftarın inancı yetmiyor işte, artık bizlerinde at gözlüğünü çıkarması lazım, sürekli sabırla olmuyor bu işler, birilerini besledikçe her defasında gözümüz oyuluyor, ben çok sıkıldım, ne oldu geçen sene içinde diyoduk bu sene geçti seneye, bu sene öyle diyoru, bu sene bitti seneye, seneyede mi diyeceğiz ya bu senede oılmadı ne yapalım? Birazcık öz eleştiri zamanı değilmi sizce?
Ozan Doğan
25-02-2007, 18:30
he o zaman özür dilerim sayın demirören. çok önemli bir işmiş valla. lan ben ailemi bırakıp trabzona otobüsle gitmeyi göze alıyorum orada ne olacağımız belli değil bu adam her maç başka yerde. geldiğin gibi git be. yok geldiğin gibi gidersen çok bekleriz yarın git... yanındada ne kadar ruhsuz varsa onlarıda götür.
Burak Güven
25-02-2007, 19:17
http://img512.imageshack.us/img512/1031/3333339wi0zxbv4.jpg (http://imageshack.us)
Diren Eren Bolat
25-02-2007, 19:29
Oda Dogru
Birde
Gittik Diyelim Sonra?
Bu Futbolla Bu Kadroyla Bu Bakiyle Bu Runjele Bu Toraman İle Bu Defansla Bu Yönetimle Bu Teknik Heyetle mi ?
Takım iyi Teknik Yönetim İyi!
Bu Sonuclar Ne ?
Takım Kötü Teknik Yönetim İyi!
O Zaman Takımı İyileştireceksin?
Takım İyi Teknik Heyet Kötü!
Körmüsün 8dk da 3 Gol Yiyorsun!
Sonra O Pek Sayın Basın Sözcümüz Sahayı Öyle İzliyor ki Tribunden Atılanlar Görmüyor
Çıkıyor Ezildik Diyor!
Aziz Yıldırım Kadar Olamadınız mı ?
Adam gs Maçından Çıkıyor Maç İle Yorum Bile Yapmadan
Küfüv Ediliyov Duymuyovmusunuz Diyor
Yönetim NE ki Takım NE Olsun Takım NE ki Sonuclar NE Olsun
Serkan Balcı
25-02-2007, 20:53
ya ne diyelim fener yenildi
ama HAYDİ KARTALIM BİR UMT DAHA VER BİZE yen şu cimbomu
M.Duru Can
25-02-2007, 20:56
adamlar kendi inançsızlarıyla bize 8 puan fark yaptıysa bizdekilere inançsız demek haksızlık olur !
sadece akşamı beklemek istiyorum fazla konuşmak istemiyorum..:(
bakalım bizim (inançsızlara) inanç ışıgı dogacakmı..?
Gelde kahrolma arkadaş
3 hafta be 3 hafta
Yazıktır.
Diren Eren Bolat
25-02-2007, 20:56
OFF Offf Sıyırma Oldum Artık
Kafayı Sıyırdım
Pazartesi Umutlan Pazara .. :(
Yeter Ya..
Fikret Arul
25-02-2007, 21:05
Benim, Daha fazla destek olmaktan baska yapabileceğim bişey yok..
Sizin var mı ?
Özer Özçetin
25-02-2007, 21:08
Eğer şampiyon olamayacaksak Avrupa macerasının hiç birini istemiyorum 4 .olmak daha iyidir,Beşiktaşa şampiyonluktan başka hiç bir taç yakışmaz
Özer Özçetin
25-02-2007, 21:10
Beşiktaşın şampiyonluğundan başka hiç bir derece bize yakışmaz Avrupa Macerası falan istemiyorum,tek taç şampiyonluk tacıdır.
M.Duru Can
25-02-2007, 21:17
Benim, Daha fazla destek olmaktan baska yapabileceğim bişey yok..
Sizin var mı ?
Elbette yok
Olamazda.
Fakat kahrolmamak el de değilki yahu.
Safak Batman
25-02-2007, 21:26
bünyemiz o kadar alıştı ki bu kahrolma denen şeye. beyazı yaşadığımız günlerde şaşırıp kalıyoruz
Serenat Tutaklı
25-02-2007, 21:26
Bugün annem soruyor ne bu keyifsizlik diye.5 buçuk yaşındaki yeğenim benden önce atlıyor yanıt veriyor:Kartal yüzünden babaanne....
Bir şey istemiyorum ne şampiyonluk ne kupalar...Ama bu ruhsuzluğu da istemiyorum!
Ulas Bozkurt
25-02-2007, 21:34
Birakin Şampiyonlar ligini..
Besiktas:36
Kayseri:35
Genclerbirliği:34
Bursa:33
ilk 5'e girelim yeter.
Diren Eren Bolat
25-02-2007, 21:52
Bursa Kayseri ve Gencler İle Dısarda Oynuyoruz Bilginize...
Alaattin Çam
25-02-2007, 22:10
susmalardayım
biz işimize bakalım büyük proje geliyor
yakında
Demir Han
25-02-2007, 22:16
:)
"Şampiyonluk olmadı bari şampiyonlar lig olsun "
Hade leyn! diyorum
Bu takım oraya gitse ilk turda elenir zaten Umutlanıp utanmayalım...
Burak Güven
25-02-2007, 22:21
Iki gundur saskinliktan sapsala donmus durumdayim.saban miyim yoksa tosun pasa mi ? bu kadar sacmalik hakikaten bir cok Besiktasli gibi benimde denge mi bozdu.evimde lig tv varken ben shalke macini izledim shalkenin tek atakta gol yemesine sasirdim,cocuk yasta bir kaleciyi gecememelerine sasirdim,fener maci 1-0 diye duyunca yine acmadim lig tvyi cunku bu skorada cok sasirdim,tam mac bitmek uzeredir gol sesi cikmadi bir acayim derken mahallede elektrikler gitti yine sasirdim.anlayacaginiz asiri bir saskinlik icindeyim.biz sampiyon olabilirmiyiz acaba bir daha sasirmak istiyorum.CILDIRT BENI SASIRT BENI KARTALIMMMMMMMM
"alıntıdır"
Burak Güven
25-02-2007, 22:26
:)
"Şampiyonluk olmadı bari şampiyonlar lig olsun "
Hade leyn! diyorum
Bu takım oraya gitse ilk turda elenir zaten Umutlanıp utanmayalım...
Bu takım dediğin BEŞİKTAŞ be abi... tamam futbolculara hepimiz kızgınız ama hiç birimiz BEŞİKTAŞIMIZA böyle bir sıfat takabilirmiyiz? :(
Ahmet Ayyıldırım
25-02-2007, 22:34
bizim inançsızlarımız onların inançsızlarını döver..:)
saldır KARTALIM...
Gurkan Kadik
25-02-2007, 22:40
dertleri Zincir Yaptik Birbirine Ekliyoruz. Cimbom Sana Koymak Için Ge Li Yo Ruz.
Ulas Bozkurt
25-02-2007, 22:41
Benim fikrim Şampiyonlar ligine gerek yok..
0 Çeker bu takim..
Ahmet Ayyıldırım
25-02-2007, 22:52
Benim fikrim Şampiyonlar ligine gerek yok..
0 Çeker bu takim..
bu kadar acımasız olmaya gerek varmı ?
şampiyon olamasak bile şampiyonlar ligine insallah katılacagız ve bikaç takviye ile gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz...
Ömer Bekin
26-02-2007, 01:57
Arkadaşlar takım inançsızsa biz İNADINA inançlı olmalıyız.Bizim için önemli olan şampiyonlar ligi mi?,şampiyonluk mu? Bizim için önemli olan aşkımız değilmidir arkadaşlar ve aşk karşılıksız değilmidir çoğu zaman?
Herşey fasa fiso önemli olan siyah-beyaz asil renklerimiz...
Kemal Kıcır
26-02-2007, 03:18
Cumartesi maçı seyredemedim çalıştığım yerin yemeğindeydik ama içimden bir ses biraz temkinli ol diyordu.Hani abdala malum olurmuş derler;:( ama sanki sonuç için erken der gibi.Daha sonra üzücü haberi aldım.Bu tür durumlar da bende bir iyimserlik olur.Yani şu anda öldük bittik demek istemiyorum ama bilirimki bir yükseliş için dibe vurmak gerekli.Bu durumunda takım ne yükselişte ne de dipte şuan daha matematiksel olarak iddası var.Ama şunu biliyorumki yönetim ve bizler daha soğuk kanlı olmalıyız.Mesala Runje vakası...İki arada bir derede bir hale düştük...Kimseyi hedef tahtasına oturtmamalıyız ancak köyün göründüğü durumlarda.Klavuzuda beklememek gerekir.Nasıl Tigananın arkasında linç edilmesine karşı net olarak durduysak gitmesi gerekenlerin arkasında da net bir tutum geliştire bilmek gerek...
Runje gitmeli...
Vedat Hamzacelebioglu
26-02-2007, 03:38
Bir şey istemiyorum ne şampiyonluk ne kupalar...Ama bu ruhsuzluğu da istemiyorum!
Canım yanıyor.
Ne şampiyonluk,ne şampiyonlar ligi.Umurumda bile değil,sevgili Serenat'ın dediği gibi.
Sana da bir sözüm olsun Serenat.Kendini üzmene değmez!..Endüstriyel futbol,(var olduğu sürece) ne sana ne bana ne de herhangi bir insanımıza İDDİA'nın dışında bir yararı olmayacaktır(pardon yetmişlik rakı hariç).Bunu unutmamalı.
Ülkemiz siyaseti bile dışarıya bağımlı hale gelerek bizler yönetiliyorsak,"iddia oyunlarının" da ardı arkası kesilmeyecektir.
Belki İspanya'yı,İngiltere'yi ya da Almanya'yı vs.alabilirsiniz.
Ama Beşiktaş'ı size vermeyeceğiz.
Gürhan Oğuz
26-02-2007, 08:49
bizler inandık......
geliyoruz.......
terketmedi sevdan beni....
............. devam eder gider
ama şu alttaki satırlar bir, yaşam biziçimidir bir duruştur, bu satırlarda her şey vardır inanmak, gelmek, savaşmak.....
sen hiç gözlerinde korku olan kartal gördünmü.....
gözlerinizde aç kartalın kısık bakışları olacak hedefinizi bileceksiniz başka yolunuz yok
serenat içim yanıyor demiş doğru demiş
içimiz yanıyor
Erkan Özberk
26-02-2007, 09:40
o kartal gözünü futbolcularda görmemek üzüyor insanı
Utku Temiz
26-02-2007, 10:11
Bu lig her türlü sürprize ve sonuca açık bence. Şampiyon olmamız da şampiyonlar ligi de , uefaya bile gidememek mümkün. En iyi olasılıktan en kötü olasılığa kadar. Herşey futbolculara bağlı. Onlar inanırsa olur. Biz inansak da inanmasak da kendimizi yırtsak da farketmez. Dilerim biraz olsun inanırlar.
Berkant Tutaklı
26-02-2007, 11:34
Endüstriyel futbol anlayışı içinde şampiyonluğun fazla bir önemi kalmadı bence.Tabiki şampiyon olmak çok güzel ancak şu an 2. sırada olan hatta bazı ülkelerde 3. olan takımlar bile aynı kategoride yarışıyorlar.Böyle bir durumda şampiyon olmanın kağıt üzerinde bir formaliteden ileri gidemiyeceğinin kanıtı.Şöyle bir soruda bu konuda cevap olabilir.Lig 2.si olmuş takımımız ş.liginde fianle yaklaşmış nasıl düşünürdük?keşke şampiyon olup elensemi daha iyi olurdu yoksa 2. olup böyle bir seri yakalaması mı ?
Sermet Halil
26-02-2007, 11:58
Bu hafta cimboma yenilirsek 2.lig bile tehlikeye girer. Ama bu hafta takıma inancım tam, üst üste 2 mağlubiyet onlara güzel bir uyarı, akıllanmışlardır diye düşünüyorum. Aslında hiç bir şey bitmiş değil. Biz ilk 4 haftadaki oyunumuzla yine potaya yaklaşırız. Göreceğiz!!!
Berk Halil Lişesivdin
26-02-2007, 12:50
" bu nasıl dünya böyle / sevgiden geçilirmi "
tam denk düştü herhalde kafam binbir pare top atışıyla dağılmış formu okurken anadolunun sesinden bu türkü çalıyor birazdaha alıyor beni benden oturduğum yerde kendimi çimcikliyorum bütün bunlar bir rüya olsa diyorum.. tamam abartmayalım.. yenildik oyle böyle bir yenilgi değildi benim izlediğim trabzon maçı basabas bir yenilgiydi ne attığımız goller sevindirebildi bizi nede -ki ortadaydı- oynadığımız futbol maçı isteyen trabzondu ve aldı helali hoş olsun demekten başka bi lafım yok isteyen alır!!! şampiyonluktan vazgectik gozu avrupaya diktik "gerçekçi ol imkazısı iste" güzel bir laftır ama davulun seside uzaktan hoş gelir "inanın çocuklar..." gerisini yazamadım ben sahada inanan tek bir adam göremedim KARAKARTALIM adına.. "sen gözünde korku olan KARTAL gördünmü" ben gördüm her maç öncesi kendi gözlerimde gördüm ama daha acısı sen sahada " gözünde inanç olan bir KARTAL gördünmü!!? "
haftaya kapalıdayız gs maçında ordayız " bu sevda bitmez!!! " bu sevda adamı yakar... küllerimizden yaratamıyorsak kendimizi yanmanında bir faydası yok!!!
METİN ALİ FEYYAZ KOYSUN
BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
Erdem Gazi
26-02-2007, 12:54
bu hafta gs nin puan kaybetmesi ile başlayan süreç kartalımızn da puan kaybetmesi ile devam etti.eğer fb yenseydi puan farkı baya artacak ve lig neredeyse kopacaktı ama olmadı fb de rakipleri gibi puan kaybına uğradı.benim aklıma maç biter bitmez acaba!!! sorusu geldi.yoksa bu maçın sonucu önceden tayin edilmiş miydi.eğer fb maçı alsaydı yayıncı kuruluşa olan ilgi azalacak insanlar maçlara gitmeyi bırakacakdı burdan kastım futbol maçlarını sosyal aktivite hafta sonu için bir aktivite olarak görenlerdir bence bunların sayısı az değildir.bence bunlar futbolu endüstriyleştirmek istiyenlerin oyunu.futbol üstünden rant sağlayanlarınn oyunu.
Safa Şenyıldız
26-02-2007, 13:11
Valla 3 büyükler böyel mükemmel (!) oynarken daha çok komplo teorisi kurarız. Dün akşam fenerin kaybetmesi için, bi akşam önce bizim, cuma da gsnin kazanamaması için oyunlar oynanmasına gerek yoktu. Zaten onlar kaybetmeye hazır, kimsenin kendini yormasına gerek yok.
Kemal Kara
26-02-2007, 15:30
bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ
Vedat Hamzacelebioglu
26-02-2007, 16:04
bu hafta gs nin puan kaybetmesi ile başlayan süreç kartalımızn da puan kaybetmesi ile devam etti.eğer fb yenseydi puan farkı baya artacak ve lig neredeyse kopacaktı ama olmadı fb de rakipleri gibi puan kaybına uğradı.benim aklıma maç biter bitmez acaba!!! sorusu geldi.yoksa bu maçın sonucu önceden tayin edilmiş miydi.eğer fb maçı alsaydı yayıncı kuruluşa olan ilgi azalacak insanlar maçlara gitmeyi bırakacakdı burdan kastım futbol maçlarını sosyal aktivite hafta sonu için bir aktivite olarak görenlerdir bence bunların sayısı az değildir.bence bunlar futbolu endüstriyleştirmek istiyenlerin oyunu.futbol üstünden rant sağlayanlarınn oyunu.
Sevgili Erdem,yazdıkların sistemin getirdiğinin bir boyutu.
Ya diğer boyutu ne?
Hırant Dink'in ölümünden sonra Trabzon Kent'i ve insanının içinde bulunduğu ortamdan çıkarılması ve Kent'e yönelik olumsuz düşüncelerin silinmesi gerekiyordu.Tüm düşünceleri spora odaklamak kadar normal bir düşünce olamazdı.Ve öyle de oldu.Bu Cumhuriyet'in ilk kurulan kulübü üzerinde oynandı oyunlar.
Ne oldu da devre arasında da Ersen Martin ya da diğerleri elini kolunu sallaya sallaya defansımızı aştılar? Evet ne oldu?
Peki, Fenerbahçe maçı sonucuna ne diyeceksiniz?Onu da Erdem yazmış zaten.
Valla 3 büyükler böyel mükemmel (!) oynarken daha çok komplo teorisi kurarız. Dün akşam fenerin kaybetmesi için, bi akşam önce bizim, cuma da gsnin kazanamaması için oyunlar oynanmasına gerek yoktu. Zaten onlar kaybetmeye hazır, kimsenin kendini yormasına gerek yok.
Sevgili Safa,tüm yazdıklarımdan sorumluyum.Bu düşüncelerim ne burada ne dışarıda hiç bir arkadaşımı da bağlamaz.Komplo teorisine ihtiyaç duyduğumu da sanmıyorrum.Olan biten bunlar.
Bir örnek vereyim.İlk yarıyı 11 puan önde kapamış bir Beşiktaş, ne oldu da şampiyonluğu kaybetti? Hatta şampiyonluğu kaybettiği gibi en az bir o kadar da puan farkıyla gerilere düştü!
Tarbzon maçını, futbolcularımızın korkusu olarak yorumlamak bence hata olur.
Sistemin içine sponsorları da koyalım ki, onlara haksızlık etmeyelim!
Hala komplo teorisi olduğunu düşünüyorsan buna da saygım sonsuz.Üzerime alındım bağışla.
Ahmet Ayyıldırım
26-02-2007, 16:26
uzaktan ama çok umutlu GELİYORUZ...
Serdo Yeşil
26-02-2007, 16:41
O zaten senin ve bizlerin şampiyonu
yukarıda yazılan onca yazıyı okudum bazılarını hiç anlamıyorum özellikle şu 2. ligi kabullenmiş olanlar o bile zor 2. ligin şampiyonlar ligi için iyi olacagını düşünenler var
fb,gs bunların şampiyonluklarında bunların sokaklarda asılacak bayrakları altında koca 3 ay unutulmayacak bir gerçeklikle yaşamak istemiyorum ben 27 yaşındayım belki böyle bir sezon birdaha göremeyiz bu kötü sezondada bu takım şampiyon olamıyorsa ne zaman olacak evet sevdigim renklerin altında her semtte her mahallede onun gölgesi altında gururlanarak yürümek istiyorum buda taraftarın en dogal hakkı artık sadece fb galibiyetlerini aylarca konuşup tatmin olmak çogumuzu doyurmuyor bunun sürekliligi olması için !!!! dediginin çenesinin kapanması için sana dil uzatıp kötü söz etmemesi için bu sen bu şampiyonluk şart
Burak Güven
26-02-2007, 17:39
Yönetimden İlginç Tepki:
İdareciler, teknik direktör Jean Tigana’ya müdahale etme kararı aldı.
Sert tepki gösterdiler
Konyaspor deplasmanından sonra Trabzon’da alınan ağır yenilgi Siyah-Beyazlı camiayı sallarken, Beşiktaş Yönetimi ayağa kalktı. 2-0 öne geçen takımın sahadan 3-2 yenik ayrılmasına inanamayan yöneticilerin hedefinde Tigana vardı... Bugüne kadar Fransız teknik adamın teknik açıdan işine karışmayan yetkililer, olaya müdahale etme kararı aldı. Tecrübeli hocaya en sert tepkiyi ‘Böyle maç verilmez’ diyen Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu verdi.
Trabzon’da her şey belli oldu
Soğancıoğlu, “Artık yönetim olarak Tigana’ya müdahale edeceğiz. Tamam... Çıkarsın, oynarsın, mücadele edersin, yenilirsin ve ‘Futbol bu’ der, yenilgiyi geride bırakırız. Ancak Trabzonspor karşısında Jean Tigana’nın ne kadar büyük bir eksiklik içinde olduğunu gördük. Böyle maç kaybedilmez. Trabzonspor ikinci yarıya Ersen ile başlıyor. Burada yapılacak iş belli, Koray savunmaya çekilecek, taze kan Burak sağ kanada alınacak. Bakalım 3 gol yiyor musun!” dedi.
‘Bu forma ilk ikiye oynar’
Tigana’nın oyuncularıyla sorunları olduğunu söyleyen Soğancıoğlu, “Kleberson bu maç oynamazsa hangi maçta oynayacak, bir hiç uğruna harcandı, gitti... Ayrıca İbrahim Akın takımdan dışlandı, aynı dolap Burak’ın da başına gelmek üzere... Saha kenarından oyunu görüp müdahale edemiyorsan, sana müdahale edilir. Beşiktaş’ın forması her zaman ilk ikiye oynar. Hoca da bunun üstüne biraz koyup, takımı şampiyon yapamıyorsa, camia ayaklanır” ifadesini kullandı.
‘Yoldan geçen adam kazanırdı’
Basına, “Şampiyonluk yarışını kovalayacağız” diyen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ise yönetim içinde, “Yoldan geçen biri takımın başında olsa, maçı kaybetmezdik. Bu takımı o kurdu, bir dediği iki yapılmamış. Tigana’nın suçu başka yerlerde araması canımı çok sıkıyor. Ancak sakin olun” dedi. Genel Sekreter Kenan Öner ise, “Biz dahil, takımdaki herkesin şapkasını önüne koyup, düşünme zamanı geldi. Kangren neredeyse, kesip atmalıyız” yanıtını verdi.
Umut Tutun
26-02-2007, 17:58
hayırdır Kemalim...bizim bilmediğimiz şeyler biliyorsun gibi.,
kısa,net,ve iddialı koymuşsun mevzuyu.
Vedat Hamzacelebioglu
26-02-2007, 18:26
Tabi tabi...Yine birilerinin başı isteniyor.Hedefte yine Tigana var.
Koskoca bir ilk yarıda Beşiktaş'ın oynadığı oyunu,mücadelesini hepimiz biliyoruz Sayın Kolot.
Kangrenin nerede olduğunu da aslında hepimiz biliyoruz.Adını neden ağzımıza almıyoruz Sayın Kolot.Siz söyleyemiyorsanız ya da yazamıyorsanız ben size yazayım o zaman;
Bu kangrenin adı, Endüstirel Futbol.Hadi keselim o zaman bu kangreni.Hep birlikte Berşiktaş'ı bu sistemin içinden çıkarıp alalım.
Şahsen sizlerden şampiyonluk ya da şampiyonlar ligi istemiyorum (bunu isteyen arkadaşlarım varsa da saygı duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum).
Sporu özellikle de içinde popüler olan futbolu kullanarak,insanların gönül bağı ile bağlandıkları ve toplumsal birlikteliği, aşkları, zevkleri ve duyguları kullanılarak hem de kendi paraları ile üzerlerinde oyunlar oynanması doğru mu Sayın Kolot?
İki hafta öncesine kadar bu takımın sahada oynadığı oyun ve verdiği mücadele ile Sevgili Özer'in dediği gibi bizlere"Gordon geri döndü" başlığını attıran Tigana değil miydi?
Tabi canım,sistemin devam etmesi ve gündemi ve ortamı soğutmak için birilerinin "kangren" adı altında kafasının kesilmesi lazım.
Yoksa Tigana'yı göndermekle yarınlarda Beşiktaş'ın o onur dolu mücadelesini izlemeyi mi hayal ediyoruz.Şayet sözümü ettiğim o insan üstü onur dolu mücadele gelecekse gönderelim Tigana'yı.
Son Barikat diye bağırıyoruz...
Şeref Bey Stadyumu diye bağırıyoruz...
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan diye bağırıyoruz...
Sorumluluk diye bağırıyoruz...
Kangren bulundu: Jean Tigana. Sen neymişsin bee, Jean Tigana!
Önce kendi içimizdeki kangreni söküp atalım Sayın Kolot.
Özer Özçetin
26-02-2007, 18:36
Veadt abi,endüstriyel futbol sayesinde koltuklara gelenler asla o imparatorluğu sarsacak adımları atmaz,ne pahasına olursa olsun rahatlarını bozmazlar.
Safa Şenyıldız
26-02-2007, 18:41
Ben futbolda herşey temiz demedim ki. Ama 3 büyüklerin kötü oynadıkları zamanda kaybettikleri puanlarda sürekli bişeyler ararsak o zaman maçları izlerken niye heyecanlanıyorsunuz? Nasılsa herşey belli. Herşeyin altına 101. yıkdaki gibi birşey arayacaksanız, takip etmenin anlamı yok ki. Ben ikinci devre hiçbir maçımızı izlemedim bile (Denizli maçında staddaydım, ama arkadaşımı getirmek için) Başkan'ın "Biz de nasıl şampiyon olunacağını öğrendik." sözünden sonra. Eğer ki futbolu sadece para idare ediyor diye düşünüyorsanız, tavsiyem benim gibi yapın. Böyle çok rahat oluyor stressiz stressiz...
Erdem Gazi
26-02-2007, 19:28
sefa abi tabi ki her takım kaybetmeye hazır,her takım yenilmez armada değil.ama günümüzde onlarca kişi bazı şeyleri öyle güzel kullanıolar ki bunun üstünden kendilerine rant sağlıyolar bunlardan biri de futbol.hatta bunlardan biride tribünde oluşan taraftar grupları.ee hal böyle olunca benim aklıma acaba sorusu geldi acaba yine bir oyun dönüyor mu?yine birileri futbolu kullanıyor mu?bence kullanıyor abi,ligin bitmesine daha haftalar varken birileri bu ligin kopmasına seyirci kalamazdı çünkü lig çoğu şeyi ile onların pazar alanı eğer lig haftalar kala koparsa bazıları ceblerini dolduramayacakdı.bu nedenle bazı oyunlar oynanıyor.
Ozan Doğan
26-02-2007, 21:04
Burak kardeşim bizim yönetim başka bişey bilmiyor. ya tiganaya tepki gösterir yada bir yazar bozuntusu hakaret eder Beşiktaşıma o yönetim o lafları değilde başkanlarına tüpçü denmesini hakaretten sayar onları kınar. gelsin bizim beleştepede kınasınlarda rezil olmasınlar elaleme. o bizim başkanımız değil yönetimdekilerin başkanı. zaten o Beşiktaşımın başkanı olamaz. olsaydı kürek takımına spor olsun diye girmek isteğimizi "bizde amatör spor yapılmıyor siz gs veya fbninkine gidin" diyecek delikanlı olmazdı. evet kulübümüzün paraları böyle adamlara gidiyor. konuşsana demirören doğru değilmi!!! ayıp be gidin artık ya... daha fazla küçülmeyin.
Vedat Hamzacelebioglu
26-02-2007, 21:49
Veadt abi,endüstriyel futbol sayesinde koltuklara gelenler asla o imparatorluğu sarsacak adımları atmaz,ne pahasına olursa olsun rahatlarını bozmazlar.
Sevgili Özer,İstanbul'da bir araya geldiğimiz günü hatırlıyor musun?O günkü bir konuşmamda sistemle anladığı dilden konuşabiliriz demiştim; "biz Beşiktaşlılar,gücümüz yettiğince Borsa'dan Beşiktaş hissesi alalım.Hiç olmazsa mevcut durumun yüzde 10 unu bile olsa satın alabilirsek biz halkın kulüp üzerinde söz sahibi olabileceğini,her kim ne kadar hisse almışsa bunları daha sonra bir araya getirerek Beşiktaş'a karşılıksız olarak bağışlaması gerektiğini" dile getirmiştim.
Yardımınla iki değerli Beşiktaşlıya ulaşıp Şeref Bey Stadyumu hakkında görüş alış verişinde bulunurken, Beşiktaş'ın Halka Arz'ının "arz" edilişini de böylece öğrenmiştim.Sevgili Özer, üzülmemek elde mi?
Herşeyi normal şartlarda düşünerek bu fikirleri dile getirmiştim. Bu düşüncemin hatalı olduğunu o zaman anladım ve sizlerden çok özür diliyorum.
Yukarıda yazdıklarında çok haklısın.Demek ki,yazılarımızla da olsa bu sisteme çomak sokacağız.
Beşiktaş'ı halka indirip sevdirmek için kendi sağlığını hiçe sayarak canını vermiş Şeref Bey...Aldığı eleştrilerle "bu taraftar beni istemiyorsa futbolu bırakırım" diyen Baba Hakkı...Ve daha niceleri...Nerde kaldı itibarımız?
Nasıl olsa "can", sokakta peynir ekmek gibi satılıyor! Alınıyor,veriliyor...
Bundan böyle her hafta "Sayısal Loto" da oynacağım.Belki bir yanlışlık olur da tutar.
Ben futbolda herşey temiz demedim ki. Ama 3 büyüklerin kötü oynadıkları zamanda kaybettikleri puanlarda sürekli bişeyler ararsak o zaman maçları izlerken niye heyecanlanıyorsunuz? Nasılsa herşey belli. Herşeyin altına 101. yıkdaki gibi birşey arayacaksanız, takip etmenin anlamı yok ki. Ben ikinci devre hiçbir maçımızı izlemedim bile (Denizli maçında staddaydım, ama arkadaşımı getirmek için) Başkan'ın "Biz de nasıl şampiyon olunacağını öğrendik." sözünden sonra. Eğer ki futbolu sadece para idare ediyor diye düşünüyorsanız, tavsiyem benim gibi yapın. Böyle çok rahat oluyor stressiz stressiz...
Sporda ani hareketler göze batmaz sevgili Safa.Amacım Trabzonspor maçının kaybedilişine değil, özüne dikkat çekmekti. Futbol bu,normal şartlar altında kaybedebilirsinde.Ama öyle olduğunu düşünmediğim için bunu vurguladım.
Bir örnek vereyim sana;geçmişte Doğu'daki olayları göz önüne getirelim.Halkı spora teşvik amacıyla Diyarbakırspor ikinci ligden alınıp birinci lige çıkartılmadı mı? Ne için yapıldı bu? Bunları unuttuk mu?
Keşke dediğin gibi olsa sevgili Safa.
Beşiktaş üzerine oyunlar oynanmasını hazmedemiyorum.İsyanım bunun için.
Beşiktaş, bir can pahasına var edildi.Kimin için peki? Beşiktaş'ın maçını izlerken nasıl heyacanlanmayayım Safa?
Maç günü ister istemez strese giriyorum.Stressiz olmayı çok isterdim ama malesef bunu beceremiyorum.Umarım düşüncelerimle canını sıkmamışımdır.
Özer Özçetin
26-02-2007, 22:06
Ülkemizin ekonomik tablosu kulüplerde ayna gibi kendini gösteriyor,her kulüp sıkıntıda ve hepsi cilalı laflarla cilalı görüntülerle onlardan beslenen yanlı medya tarafından arz ediliyor kamuya ve kamu da ona inanıyor,önce takımlar çok güçlü lig garanti Avrupa bu yıl tamam deniyor taraftar buna ilafsız inanıyor,ardından mali kongreler gelip geçiyor süsleme tablolar,ürün satış hedefleri vs,öne sürülüyor hurra destek.Takım dökülünce elli tane sebep öne sürülüyor.
Tamam zorda olan zorda ,bizi ilgilendiren Beşiktaş,seninle doyamadığım sohbetlerden dolayı ben şahsınıza teşekkür ederim ayrıca.Biz Beşiktaşı bu darboğazdan bu yalan rüzgarından,sahte ışıklı cilalı dünyadan nasıl sıyırırız bunun tablosunu,fizibiletesini yapabilirmiyiz,yapsak bu planı projeyi sistem izin verirmi,bunları sorgulamak lazım.Tamam sahadaki salondaki oyuncular emeğini beynini birleştirip yansıtsın müsabakaya bu zaten görevleri ve aldıkları paranın karşılığı.Ama bu ters bakiyeli bilanço ne kadar daha böyle sürer ki,sonuç Liverpol gibi mi olacak,hani Avrupadan herşey bize daha sonra geliyor ya,sıra bizimkilerdemi geliyor.Üretim olmadıktan sonra,hep alla bu iş yürümezki,hep al,hiç satma veya kendi ağacından meyve alama,bu gidere hangi bütçe dayanırki,çözümün birinci olmaz ayağı bu,ikinci ve en önemli ayağı ise hiç bir şeyi satmamak,ne plaza,ne isim ,ne tesis.
Çözümün ana damarı şu anda açıklyamayacağım bir arkadaşla hazırladığımız bir projede.Açıklama yapmak için ön görüşme yaptığımız yöneticimizden yanıt bekliyoruz,bu hafta uygın bir zamanda buluşacağız,oradan gelecek olumlu veya olumsuz tepkiye göre açıklama yapacağım.Ama yanıt ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım.Kulübün kurtuluşu bana göre bu projede,olumlu yaklaşılırsa kazanan camia olacak,ama sonunda tüm kulüpler o yola girecek,önemli olan ilk adımı Beşiktaşımım atması.
Önder Mutlu
26-02-2007, 22:14
geçen seneyi düşünün gs nin şampiyon olacagını kımse söylemiyordu ama oldu umudumuzu yitirmeyelim .....
Kemal Kara
26-02-2007, 22:18
hayırdır Kemalim...bizim bilmediğimiz şeyler biliyorsun gibi.,
kısa,net,ve iddialı koymuşsun mevzuyu.
içimden geldi be Umut:)
gerçi ''umut bütün kötülüklerin anasıdır'' diyor Nietzsche ama
Safa Şenyıldız
26-02-2007, 22:24
Ben de heyecanlanılmasın demiyorum ki. Hatta heyecananılması için elimizden geleni yapalım, başkan saçma sapan konuşmasın, maçlar önceden belirlenmesin, daha doğru bir ifadeyle belirlenemesin diyorum. Dün akşamki fener maçının önceden belirlenmiş olabileceğiyle ilgili bir yazıya itiraz ettim ben. Oyunlar oynanmıyor, demiyorum; ama şu anda oyunların oynanmasının hiçbir anlamı yok benim için. Önemli olan hakkımızın yenmemesi ve şu anda hiçbir takımın hiçbir şey hak ettiğini düşünmüyorum. (Bunu genel olarak yapılan yorumlara göre söylüyorum. Maçları izlemediğim için kendim yorum yapacak durumda değilim.) Takımlar bu kadar kötüyken kendi halimize bakmadan oynanan oyunlardan bahsetmk bize yakışmıyor. Onu fener medyası yapıyor, onlara benzemeyelim.
Vedat Hamzacelebioglu
26-02-2007, 22:36
Ben de heyecanlanılmasın demiyorum ki. Hatta heyecananılması için elimizden geleni yapalım, başkan saçma sapan konuşmasın, maçlar önceden belirlenmesin, daha doğru bir ifadeyle belirlenemesin diyorum. Dün akşamki fener maçının önceden belirlenmiş olabileceğiyle ilgili bir yazıya itiraz ettim ben. Oyunlar oynanmıyor, demiyorum; ama şu anda oyunların oynanmasının hiçbir anlamı yok benim için. Önemli olan hakkımızın yenmemesi ve şu anda hiçbir takımın hiçbir şey hak ettiğini düşünmüyorum. (Bunu genel olarak yapılan yorumlara göre söylüyorum. Maçları izlemediğim için kendim yorum yapacak durumda değilim.) Takımlar bu kadar kötüyken kendi halimize bakmadan oynanan oyunlardan bahsetmk bize yakışmıyor. Onu fener medyası yapıyor, onlara benzemeyelim.
Neyse.Dilerim haklı çıkarsın.Medyatik bir tarafı yok bu düşüncelerimin.Ama sizinle şöyle birraya gelip özellikle de bu konu hakkında görüş alış verişinde bulunmak isterdim Safa.Kısmet artık.
Şunu da belirtmemde yarar var; bu hafta sonundan itibaren büyük bir olasılıkla yaklaşık 2 ya da 3 ay gibi bir süre aranızda olamayabilirim.Emeklilikten sonra yeni bir işe başlıyorum.Sonra ama buradan ama biraraya gelerek yine görüşürüz arkadaşlar.
Serenat Tutaklı
26-02-2007, 22:49
Adamım Kolot yine beni hayal kırıklığına uğratmayarak,döktürmüş.Bosque, Real başındayken,"bu takımı herkes şampiyon yapar" diyen sivri zekalılar vardı.Bosque'den sonra o rüya takıma Beckham da eklenmişti.Sonuç??Böyle çok bilmişler her daim var.Sen geç Tigana'nın yerine Kolot:cool:
Özer Özçetin
26-02-2007, 23:34
Vedat abi öncelikle yeni işin ikinci emekliliğe kadar sürsün ,ayrıca yazılarından fikirlerinden ince düşüncelerinden bizleri mahrum etme
İsmail Şahin
27-02-2007, 00:02
2.lige düşelim...
çok ciddiyim
stad harbi taraftarlarla dolar o zaman
diğer takım taraftarları gibi sadece başarıya, şampiyonluklara dayanan bir sevda yanlısı olmak bize yakışmaz
en azından bana yakışmaz
Beşiktaştan şampiyonluk beklenmez, istenmez
yeri geldiğinde Beşiktaş zorla alır o şampiyonluğu
100.yıl ders olmadı mı hala bize ?
şampiyon olduk ne oldu
o şampiyonluğun kutlamalarında serdar bilgiliyi görünce içinize siniyor mu ?
bu sevdanın yaşattıkları birer birer ders oldu bana
anladım ki ;
Beşiktaş uğrunda koşulur, ölünür
körü körüne sevilir
takım diyip geçemezsin buna
hiç maça gitmemiş bir Beşiktaşlı bile televizyondan izlediği ilk maçta ağlar
dışardan bakan en namussuz rakip takım taraftarını bile bin kez düşündürür
adını koyamazsın
anlatamazsın kimseye bunu
aptal aptal dinler sadece
ta ki kapalı da ilk maçını izleyene kadar...
bırakın şampiyonluğu, şampiyonlar ligini
2.lige düşelim...
ansızın öyle bir sevdimki seni
24 sene geçti
birer birer ezdim herşeyi
birer birer sildim herkesi
bir senden vazgeçemedim...
Özer Özçetin
27-02-2007, 00:10
İsmail bu saatte yazdıklarım kafa ütüleme falan sayılır ama yazayım bari duramıyorum,Beşiktaş şu anki potansiyeli gücü taraftarı ile Avrupada şampiyonlukları hakediyor,ama bulunduğu yapı,içindeki işleyiş düzeni ve ait olduğu sistem bunu engelliyor,biliyorlarki Beşiktaş Avrupa başarılarına ayak basarsa iş kopar.Önemli olan sistem nasıl değişecek iş orada,şu an kulübün bakışı öz ve üvey taraftar,öz taraftarlar konfor üveyler eziyet içinde,diğerleride kıyısında köşesinde işin.Önce bu sistem değişmeli içimizde ardından Ülkedeki sistem bunu hazedip kökten değişecek zaten,biraz daha sabır...
İsmail Şahin
27-02-2007, 00:20
abi sorunlar çok
şampiyonluk bir seneyi kurtarır sadece
ama 104 yıllık çınar da bir senede devrilir
bunları gördük ve yaşadık...
bugün buradan şampiyonluk alsak
ve bunu hakemlerle federasyonla kazansak
kaç kişi çıkıp diyecek ki
"ben bu şampiyonluğu kabul etmiyorum" diye...
içerde ve dışarda
bir şekilde değişen çok şey var
değerlerin duruşların yerlerinde yeller esiyor
yinede tutunmak güzel şey...
yeni zamanda eskiyi hatırlamak
eskiyi yaşamasak bile saygı duymak
yetiyor...
Vedat Hamzacelebioglu
27-02-2007, 02:30
Vedat abi öncelikle yeni işin ikinci emekliliğe kadar sürsün ,ayrıca yazılarından fikirlerinden ince düşüncelerinden bizleri mahrum etme
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Yoğun bir çalışma ortamında konuları takip edemeyebilirim.Her şeyden önce burada ve şairlerde sizlerle birlikte birarada bulunmaktan büyük keyif aldım.Yine görüşürüz.
Arda Can
27-02-2007, 23:09
isterimki senden isterim ki, inancıma aşık,zindanıma ışık olasın...
Ozan Doğan
28-02-2007, 08:34
İsso kardeşim bende şampiyonluk meraklısı değilim. oynanan oyun kutsal formamıza yakışmıyor. yani benim şikayetim o ruhsuzların bizim için kutsal olan o siyah-beyaz formayı giymeleridir. yoksa adam gibi oynasınlar canımı yesinler. 100. yılda gençler bizi 4-3 yendiğinde takım kötümüydü? o zaman yenildik ama yenilgiye rağmen hep böyle oynayın canımızı verelim demedikmi? yani adam gibi oynasınlar küme düşsünler şikayet edersem namerdim.
Gürhan Oğuz
28-02-2007, 09:09
arkadaşlar ama yönetim yeni bir rol üstlendi
onlarda artık suçlayan maymunları oynuyorlar
çok konuşup çok iş yaptık felsefesi var bu yönetimdede
Erkan Özberk
28-02-2007, 10:43
yönetim en ufak bir sorunda tiganayı basının önüne atıyor.
peki kendi hatalarının hesabını nasıl verecekler
Erhan Çetinbağ
28-02-2007, 11:50
Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Serdar Bilgili ve yönetiminin göreve geldiği ilk gün zaten geri sayım başlamıştı. Dönüşen ve dönüşerek çok büyük bir kulüp olan Beşiktaş! Kim en büyük olmak istiyor ki! Sadece Beşiktaş olarak kalsaydık!
Medya ve bu yeni yönetim tarzının işbirliğine karşı “İnadına Tigana” demeye devam edeceğim.
Yola hiç şampiyonluk için çıkmadım. Avrupa da umurumda değil.
Aklımda bir tek sen, fikrimde bir tek sen, ne fark eder kartal, sen her gün yenilsen…
Emre Tetik
03-03-2007, 10:47
Fenerbahce bu haliyle sampiyon olursa cok yazik olur gercekten bu seneye
Biz inancimizi kaybetmeyelim yeter..
İskender Kalafat
12-04-2007, 15:16
Dünkü maç için söylenecek çok şey olsa da, susuyorum.
2-0'dan 3-2'ye maç nasıl geldi, anlayamıyorum.
Hedef 3 maçta en az 7 puan derken iki maçı üstüste kaybetmek nasıl bir inançsızlıktır, inanamıyorum.
Bu noktada hem Tigana hem de futbolcuların kendilerini affettirebilecekleri tek şey kalıyor geriye.
Şampiyonlar Ligi.
Şampiyonluk gitti Bari Şampiyonlar Ligine gidin.
Ne yapın edin, geseyi yenin, kalan maçlarda da ne yaparsanız yapın, Şampiyonlar Ligine gidin.
İnanç Önce Taraftardan Başlar denmişti bu forumda daha önceleri, unutmuştuk ki futbolcularda da devam etmeli bu inanç.
Şimdi aklanma, yeniden umut verme zamanı bizlere.
Şampiyonlar Ligine Gidin, kendinizi biraz da olsa affettirin bize.
Abicim fark 8. kaldı 11 maç, nasıl yakalayacaksın bu inançsızlarla? Bi abimizin dediği gibi, halı sahada bile 7 dakikada 3 gol yenmez ayıptır...
Birakin Şampiyonlar ligini..
Besiktas:36
Kayseri:35
Genclerbirliği:34
Bursa:33
ilk 5'e girelim yeter.
demek ki neymiş? çok erken konuşmamak lazımmış...
Burak Güven
12-04-2007, 17:33
Bu işler duygu işidir ve o anki üzüntüyle söylenmiştir..
Ozan Doğan
12-04-2007, 19:42
duygu artı o anki durumun göstergesidir. o maç tekrar aynı şekilde sonuçlansın yine aynı ayzıları yazarım ben. yani büyük takım 2-0 lık skordan 2-3 maçlup olmamalı. artı o haliyle şampiyonlar ligine gitsede bişey olmazdı. şimdi durum farklı. o zamanki BEŞİKTAŞ ile şimdiki BEŞİKTAŞ arasında çok fark var. gerçi şimdide eksikler var şampiyonlar ligi için bu da unutulmamalı. neyse geçmişte kaldı umarım tekrarlanmaz.
İsmail Şahin
12-04-2007, 21:44
gerek yok böyle şeylere
kimse kimsenin Beşiktaşlılığından şüphe etmesin
eğer kendi Beşiktaşlılığıyla sorunu olan varsa
zaten o kendi içini yer bitirir...
Serkan Kurt
12-04-2007, 21:51
o sözler o zaman ki şartlar ve duygular içerisinde söylenmiştir kabulumdür...ama birde o sözlere bakıyorum afedersiniz ama gerçek beşiktaşlılara yakışmayacak sözler...puan farkı 8 iken ilk 5 e bile girmemizi bile zor görenler,sanki biz beşiktaş değilmişizde kayseri,bursa deplasmanlarını sorun haline getirenler,bırakın şampiyonlar ligini ümraniyeden stada gitmeyi bile çok görenler vs.vs.vs.
bütün bunlar yaşanırken kemal kara'nın "bu sene şampiyon beşiktaş" mesajını anımsatmak isterim...
ve şimdi 7 hafta kaldı ve puan farkı 4...
ve biz şampiyon olucağız.Buna gerçek bir beşiktaşlılar olarak inanalım...
Mustafa Ozyurt
12-04-2007, 22:45
Yakalandık:o
Kapak oldu bize:) :)
Olsun kapak gelsin de Beşiktaş'tan gelsin.
Keşke tüm kapaklar böyle mutluluk verici olsa.
Faruk Bilgen
13-04-2007, 01:36
Beni bilimle anla iki gözüm, felsefeyle anla, Ve tarihle yargıla...
Alaattin Çam
13-04-2007, 01:42
"Düşün TARANTA-BABU!
insan oğlunun yüreği
kafası
kolu
yedi kat yerin altından
çekip çıkarıp
öyle ateş gözlü çelik allahlar yaratmış ki
kara toprağı bir yumrukta yere serebilir,
yılda bir veren nar
bin verebilir.
Ve dünya öyle büyük,
öyle güzel
öyle sonsuz ki deniz kıyıları
her gece hepimiz
yan yana uzanıp yaldızlı kumlara
yıldızlı suların
türküsünü dinleyebiliriz...
Yaşamak ne güzel şey
TARANTA-BABU
yaşamak ne güzel şey...
Anlıyarak bir usta kitap gibi
bir sevda şarkısı gibi duyup
bir çocuk gibi şaşarak
YAŞAMAK... " N. H. Ran
Vedat Hamzacelebioglu
13-04-2007, 04:03
"Düşün TARANTA-BABU!
insan oğlunun yüreği
kafası
kolu
yedi kat yerin altından
çekip çıkarıp
öyle ateş gözlü çelik allahlar yaratmış ki
kara toprağı bir yumrukta yere serebilir,
yılda bir veren nar
bin verebilir.
Ve dünya öyle büyük,
öyle güzel
öyle sonsuz ki deniz kıyıları
her gece hepimiz
yan yana uzanıp yaldızlı kumlara
yıldızlı suların
türküsünü dinleyebiliriz...
Yaşamak ne güzel şey
TARANTA-BABU
yaşamak ne güzel şey...
Anlıyarak bir usta kitap gibi
bir sevda şarkısı gibi duyup
bir çocuk gibi şaşarak
YAŞAMAK... " N. H. Ran
Şimdi; Nazım Hkmetin bu sözlerini aktaran Alaattin'e cevap olarak ben ne yazayım!
Hiç kimse Trabzon'daki 3-2 lik maçı bana ömrümün sonuna kadar unutturamaz.Hissettiklerimi bir ben, bir de Allah biliyor...Düşüncelerimi de aktardım zaten.Ömrüm yeterse, belki bir yirmi yıl sonra bunun cevabını duyabilir ya da görebilirim...Maç sonucu aklıma geldikçe inanın bana, bir yumrukta dağları yıkacak güçte olduğumu söyleyebilirim.
Unutmayacağım...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.