PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası | V.Manisa BEŞİKTAŞ | 28.02.06 | Saat:20.00

Diren Eren Bolat
25-02-2007, 21:31
Beşiktaşımıza Başarılar
Yarı Finali Görürüz İnşallah.

Safa Şenyıldız
25-02-2007, 21:43
Gördük bile. Yorum yapmaya değmeyecek gereksiz bir maç olacak işte.

Demir Han
25-02-2007, 22:13
Ne halleri varsa onu görsünler beni bu kupayı alsalarda mutlu edemezler....

Burak Güven
25-02-2007, 22:23
Demir Han arkadaşım tamam bizde eleştiri yapıyoruz, şu anda bide şoklardayız ama, yazdığın her yorum sence biraz aşırı değilmi? "kullanılan cümleler anlamında"?

Birkan Bürüngüz
25-02-2007, 23:21
evet forumda sürekli sadece bu tarz mesajlar atarak bir katkıda bulunamazsınız.
amacınız kininizi nefretinizi kusmak, egonuzu tatmin etmekse size göre başka yerler var,oralara alalım sizi.

Ahmet Ayyıldırım
25-02-2007, 23:27
bu sene hepimiz de biliyoruzki bize kolay maç yok !
4-0 lık avantajımız bile olsa kendi adıma tedirginim.
çok rahat çıkacagımız maç inşallah strese dönüşmez ve Beşiktaşımız bize güzel bir tur sevinci yaşatır...

Erkan Özberk
25-02-2007, 23:31
sayın jean tigana. lütfen genç oyuncuları oynat. beşiktaş son zamanlarda 1 tane bile altyapıdan a takıma kalıcı oyuncu yetiştiremedi. ilk maçtaki farklı galibiyet bir işe yarasın.

Doğan Yaşat
26-02-2007, 10:44
Genç oyuncuları görmek, taraftara göstermek ve turla beraber derby maçı öncesi moral kazanmak için çok önemli bir maç. Ayrıca Beşiktaşımızın sıralamada yeri ne olursa olsun, hatta hangi branşta olursa olsun her maçı önemlidir bence. Mağlubiyetler kader değildir. Ben şimdiden özledim Beşiktaşımı. Tigana umarım görmek istediğimizi gösterir bize bu maçta!

Gürhan Oğuz
26-02-2007, 10:54
Ne halleri varsa onu görsünler beni bu kupayı alsalarda mutlu edemezler....

hani diyoruz savinmek için sevmedik diye
yoksa laf olsun diyemi insanın aklına bir soru geliyor
elbette kupayıda alsınlar hatta ligide alsınlar
bizim için bu kavramlar başarıdır
diğeri aslolansa BEŞİKTAŞ sevgisidir demi demirhan sen biraz kırılmışsın

hani bir türkü vardır ya

yıkılma bunları gördüğün zaman
yüreğin kırılıp incinme sakın
nice selden sonra kumdan öteye
kardeşin duymaz el oğlu duyar

Gürhan Oğuz
26-02-2007, 10:56
bu arada yazacağımıda unutmuşum
turu atladık önemli olan takımın kendini bulmasıdır
manisadan gelecek bir galibiyette kötü olmaz bence çok iyi bir moral motivasyon olur

Fikret Arul
26-02-2007, 12:35
Haftasonu İçin As oyuncuların oynamaması, İyi olacak.. Tabi Bu maç Hazırlık maçı kıvamında geçeceği için tahminen, hafta içi Antrenmanı olabilir..
Yine de sakatlık vs. olması, takım açısından kapatılamayacak açıklara sebep olabileceğinden, temkinli olması lazım Hocamızın..

Utku Gursoy
26-02-2007, 17:46
bence cıkıp kendılerıne bıraz saygıları varsa manisa maçından başlıyarak her maç ölene kadar savaşmaları lazım yok öyle yan gelip yatmak bu mac istanbulda olsa bız maca gıtmıycekmıydık trıbunde gene kendımızı yırtmıtcakmıydık onlarda artık bızım trıbunde savastıgımız kadar sahada savaşmak zorundalar

Ozan Doğan
26-02-2007, 20:51
Haftasonu İçin As oyuncuların oynamaması, İyi olacak.. Tabi Bu maç Hazırlık maçı kıvamında geçeceği için tahminen, hafta içi Antrenmanı olabilir..
Yine de sakatlık vs. olması, takım açısından kapatılamayacak açıklara sebep olabileceğinden, temkinli olması lazım Hocamızın..

olurmu be fiko tam tersi hepsi oynamalı ki dahada alışmalılar birbirlerine. sakatlıktan korkmadan oynamalılar. Atatürk kupasında paf takımla yenmiştik gsyi. yine yeneriz ama önemli olan yenmek değil ruhlu futbolculardan oluşan kadroyla kazanmak. bütün oyuncular oynasın ruhsuzlar hariç... sakatlıktan korkan bizden değildir. Gökhan gibi ölümüne oynamalılar...

Özer Özçetin
26-02-2007, 20:59
Ölümüne falan oynamaya gerek yok,her maçta inansınlar önce yenmeye,korkmasınlar hiç bir rakipten,beyinlerini emeğe eklesinler.Akılsızca şuursuzca saldırmak ,bal yapmayan arının boşa kürek çekmesine benzer,yenecek kadar oynasınlar yeter.

Hani eski bir bestemiz vardı,

Şampiyon olacak kadar
kupayı alacak kadar
fenere[cim boma]....... kadar
bastır Beşiktaş.

Arda Can
26-02-2007, 21:03
isterimki senden isterim ki, inancıma aşık,zindanıma ışık olasın...

Ozan Doğan
26-02-2007, 21:09

Ölümüne falan oynamaya gerek yok,her maçta inansınlar önce yenmeye,korkmasınlar hiç bir rakipten,beyinlerini emeğe eklesinler.Akılsızca şuursuzca saldırmak ,bal yapmayan arının boşa kürek çekmesine benzer,yenecek kadar oynasınlar yeter.

Hani eski bir bestemiz vardı,

Şampiyon olacak kadar
kupayı alacak kadar
fenere[cim boma]....... kadar
bastır Beşiktaş.

ölümüne derken Beşiktaş gibi oynamalarını kastettim abi. ölümüne oynayan adam korkmaz rakipten. ölümüne oynayan adam kazanır herşeye rağmen. şu anda öyle oynayan bir iki kişi var diğerleri Beşiktaşımı temsil etmiyor. bir kaç maç ruhlarını sahaya koydular mest olduk hepimiz. tamam dedik artık herşey düzeldi dedik ama kendimizi kandırmışız. o takım 2-0 dan 7 dakikada yediği 3 golle maç vermezdi Beşiktaşımda vermezdi zaten. zaten tsye yenilen takım Beşiktaşım değildi. o kutsal formayı giymişler ama gözükmeyenler vardı o sahada...

Özer Özçetin
26-02-2007, 21:17
Ozanım hep böyle kaybediyoruz işte,yalandan yere sağa sola koşan adamlarla yola çıkmanın sonucu bu işte,sen BÜYÜK BEŞİKTAŞSIN.Rakip senden korkacak,bu takımda hep oyun bozan adamlar olsa veya Nobre gibi sadece rakip defansa basan adamlar olsa Beşiktaş nasıl bal yapacak o zaman,Şifo gibi bel kıracak golü koyacak kramponlar lazım sana,Metin gibi sağı harmanlayacak,Feyyaz gibi soldan ortadan girecek kibarca,Alivari faul yapmadan ağları sarsacak,Amokachi gibi kelebek gibi uçup arı gibi sokacak ,Pascal gibi attığı gollerle rakibi çıldırtacak beyinler gerekli bu takıma.Büyük takım böyle olunuyor ve yaratılan efsane unutulmuyor.
1 ,2 , 3 gol yetmez......

Ozan Doğan
26-02-2007, 21:51
abicim ikimizde hemen hemen aynı şeyleri diyoruz kanımca :) akılsız adam ölümüne oynayamaz. akıllı olan adam ölümüne oynarsa vay o rakibin haline. sadece saldırıp aklını kullanmayan adam iyi niyetli ama faydasız olur. sonuçta kim gelirse gelsin ruhlu olsun o sahada ruhuyla oynasın yeter. kendi ruhu değil Kartal ruhu ile oynasın. benim istediğim bu.

Rıza Aslan
26-02-2007, 22:06
Bu oyuncularımızın ,

''' gerçek Beşiktaşlı ruhuyla oynayan
önceki oyuncularımızın ruhlarını kendilerine adepte etmek
için ruh çağırma toplantılarımı düzenlesek ''''
ruhları konusunda oldukça umutsuzum .böylede devam edecek gibi.

Bu taraftarı gören bir oyuncuda nasıl o ruha bürünmez bunuda anlamıyorum
demekki bir şey hissetmiyorlar.
Göründükleri gibiler..

" Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,
ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.''

M.Celaleddin..

Sinan Dedeli
27-02-2007, 00:27
beşiktaşım yine seninleyiz. hayatımın en beyaz en siyah anılarında da sen varsın. bu kupayı bizim için al kartalım.

Serdo Yeşil
27-02-2007, 08:37
beşiktaşım yine seninleyiz. hayatımın en beyaz en siyah anılarında da sen varsın. bu kupayı bizim için al kartalım.

Kupanın ismini koy sinan kardeş

Ben bu sene bütün caddelerde bütün sokaklarda Beşiktaş bayragı altında yürümek ona selam vererek yürümek istiyorum şampiyonluk kupasını istiyoruz

Serenat Tutaklı
27-02-2007, 19:15
Manisa'nın cezası yüzünden maç seyircisiz.

Volkan Karabacak
27-02-2007, 20:34
benim için çok üzücü bir haber oldu açıkçası :(

Ufuk Saygin
27-02-2007, 20:55
valla bizim topçular trabon maçından sonra akıllanmadılarsa vay halimize,yani turu geçeriz ama haftalardır kazanamayan bi takıma yenilebiliriz ki buda 3 maçta 3 mağlubiyet hafta sonu içinde moral bozukluğu olur,tabi bi ihtimal.belkide coşku dolu bi futbol oynarlar hem hafta içi,hem hafta sonu..ne desem bilemedim :) bekleyip görücez artık..

Hande Eroğlu
27-02-2007, 21:35
bjk başarılar dılıyorum

Serkan Balcı
27-02-2007, 23:16
arkadaşlar bütün konuları okumaya çalışıyorum.
sanırsam herkes tedirgin ,herkes rahatsız (oynanan futbol, yönetim,cola turka,delbosgue tazminat,en son muhammed olayı) bence biraz eleştirmek lazım yönetimi de, ama abicim ortamı germeye gerek yok diyeeceğim de hataların üzerini kapatmak yeni facialara neden olabilir.

kupa yı alırız cimbom da yeneriz şampiyonda oluruz ama beşiktaş ın temel taşlarını sallamadan HALKIN TAKIMI olarak olmalı bunlar.

Kemal Kara
27-02-2007, 23:38
ibrahim akın yine kadroda yok:mad:
iyi ki Eto bizde değildi paf a yollamıştı onu tigana

Berk Sezenler
28-02-2007, 02:35
Yenilin...Ama ağlatmayın yeter!

Gürhan Oğuz
28-02-2007, 09:24
sorun tur yada galibiyet değil
sahaya çıkan futbolcuların kendi kimlikleri ile sahaya çıkmalarıdır bu maçı alırız ve turu geçeriz benim endişem yok bu konuda
bu kadar karamsar ve umutsuz olmayalım

Cihan Güngör
28-02-2007, 09:38
Umarım Galatasaray maçı öncesi kimse sakatlanmaz (!).

Erkan Özberk
28-02-2007, 10:38
kadroda yedek ağırlıklı olacakmış. mustafa doğan, fahri, m. sedef gibi oyuncular ilk 11'de başlayacakmış...

Erhan Çetinbağ
28-02-2007, 11:53
Önce sahada birbirini tamamlayan 11 adamla takım olarak maça başlayalım ve sonra sakatsız bu maçı bitirelim, önümüze bakalım.

Güzel günler göreceğiz...

Fikret Arul
28-02-2007, 13:19
Mustafa, Göster kendini .. Gir ilk 11'e..
Toparlasan Toparlasan sen Toparlarsın şu defansı ..

Burak Güven
28-02-2007, 13:20
Şu maçta gençlerimize şans vermek varken İbrahim Akın gibi bir değerin İStanbul da bırakılmasına bir anlam veremedim. İlk maçın rahatlığı, skor avantajı, seyircisiz oynanacak olması, takımların kasmayacak olması, maç üzerindeki bütün heyecanı alıp götürmüş vaziyette, antreman niteliğinde gençlerimizi görebileceğimiz!!! bir maç olmasını umuyorum..

Gidişhat bu senede kupanın bize geleceğini gösteriyor haydi hayırlısı...

Sinan Dedeli
28-02-2007, 18:30
ibrahim olayında tigana biraz haklı bence. antremanlarda fazla umursamıyormuş. bi de geçen yarıdaki kırmızı kart olayları yüzünden araları iyi değil sanırım hala. bugun yedeklerin oynaması daha iyi olur bence de. onların kendine güveni gelsin. delgado da yedek kalsın biraz aklını başına alsın.

Burak Güven
28-02-2007, 20:52
İlk yarı 1-0 dakika 35 Holosko, bir deplasman klasiği daha...

Ferhat Talan
28-02-2007, 20:56
dısarıda macı ızlıyordum ... sıkıldım geldim ...umarım sakatlık olmaz....

seyirci yok futbol yok Beşiktaş hiç yok

ikinci yarı da birşey olacaga benzemiyor maçı kaybederiz gibi duruyor

ama şundan eminimki kupa bizim olacak

fb bi 24 sene daha beklesin

Namik Kartaloglu
28-02-2007, 20:58
Deplasman fobilerimiz devam ediyor!

Burak Güven
28-02-2007, 20:59
Gerçi bu maçta kasmak, zorlamak adeleleri hiç akıl karı değil fakat anlayamadığım nokta!!! galatasaray İstanbulda biz Manisada oynadığımız ve iki takım cumartesi karşılaşacağı halde bizi neden çarşambaya attılar da Galatasaray salı oynadı? ikisini aynı gün oynat o zaman, şimi bu futbolcular bugün yolculuktanmı gelsin, yarın apar topar antremanmı yapsın ne olsun? Bana hiç mantıklı gelmedi haydi hayırlısı...

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:03
Gene mi gol yedik ya!!! Neyse allahtan turu geçmiştik.

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:12
2-0 olmuş. Noluyo ya?!!!

Namik Kartaloglu
28-02-2007, 21:19
Ben bu filmi seyretmistim!

Fikret Arul
28-02-2007, 21:23
Manisaspor 10 kişi kaldı.. Bobonun Nefis kafa vuruşunda Çizgiden Rakibin KAptanı topu elle çıkardı, Penaltının yanında Birde rakibimiz eksik kaldı..
Ancak Ricardinho'nun penaltısını kaleci çıkartınca skor değişmedi..

Ozan Doğan
28-02-2007, 21:24
rico penaltı kaçırdı. gole giden topu elle kesti manisa kaptanı 10 kişi kaldılar

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:24
Fiko canlı yayına başlamış :D

Fikret Arul
28-02-2007, 21:28
Manisa Çok sertleşti.. !
Her ikili pozisyonda Oyuncularımız yerde kalıyolar..
Rico Çıkıyor Mehmet sedef oyunda..

Ozan Doğan
28-02-2007, 21:30
bizimkilerde canlı eziyete başladı

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:30
Fiko spikerlik parası alıyo musun forumdan? Hak ettin. :)

Fikret Arul
28-02-2007, 21:33
:) Gönül işi gönül ..

Bu arada Penaltıdan Sonra Net pozisyonlar yakalamaya basladık..
Yediğimiz 2. golde toramanın Uyuşukluğunun payı büyüktü..

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:35
Uyuşturucu mu almış acaba? Öyle bi gözlemin var mı? Gözlerde kızarma falan görebildin mi? :D

Fikret Arul
28-02-2007, 21:37
Bakma şansım olmadı, artık pozisyonları izlerken bakacağız :D

İkili konusmalara girmeyelim forumda.. :D

Fikret Arul
28-02-2007, 21:44
Nobre Sakatlandı.. Sol bacağını Sardılar..
Çıkar be kardeşim Şu adamı!
of ulan off

Umarım ciddi değildir..

Fikret Arul
28-02-2007, 21:50
Maç Biter dostluk kalır :)

2-0

Beşiktaşımıza Yarı Finalde Başarılar..

Safa Şenyıldız
28-02-2007, 21:52
Bu maçta bile sakat verdik ya helal olsun. :(
Neyse Fiko'ya canlı bağlantılar için şükranlarımızı sunuyoruz. :D Yarı finalde takımımıza başarılar...

Burak Güven
28-02-2007, 21:53
Nobre korkuttu ama, umarım bişey yoktur, gerçi geri döndü oyuna ama sekiyodu aman aman :mad:

Ama bu deplasman fobisi ile biz bu ligi çıkaramayız malesef, hep aynı terane...

Ahmet Ayyıldırım
28-02-2007, 21:56
rakip oyuncuların bize karşı yaptıkları çirkefliklere artık tahammülüm kalmadı !
bu insan azmanlarına birileri dur demeli..:mad:

nobre ulaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

Namik Kartaloglu
28-02-2007, 21:59
Finali !!!!lerle oynayalim, bu yilin eglencesi, hazir lokma:)

Ferhat Talan
28-02-2007, 22:11
futbol komada ...yaşasın Beşiktaş ....

Fikret Arul
28-02-2007, 22:22
Nobrenin "Darbe" kaynaklı sakatlığından son bilgiler geldi..
Derbiden oynayıp Oynamayacağı yarın belli olacakmış, Oynaması muhtemel ancak Bir şey söylemek için Erken demiş Ayhan Optur..

Of of

Erkan Özberk
28-02-2007, 22:25
kaldığımız yerden çile çekmeye devam

Ahmet Ayyıldırım
28-02-2007, 22:26
bütün iştahım kaçtı..
sadece beşiktaş :(

Burak Güven
28-02-2007, 22:28
Nobrenin sol üst adelesinde ödem oluşmuş, sonuç yarın çekilecek mrdan sonra belli olacak, oynayıp oynamayacağı yarın ki mr a bağlı, çok keyif bozucu bi haber :(

İsmail Şahin
28-02-2007, 22:36
riconun penaltı kaçırması bile
4-0 lık ilk maçın rahatlığı altında top oynadığımızı gösteriyor...

Ahmet Ayyıldırım
28-02-2007, 22:52
riconun penaltı kaçırması bile
4-0 lık ilk maçın rahatlığı altında top oynadığımızı gösteriyor...

yazıklar olsun o zman 2-0 üstüne yatanlara...

Ulas Bozkurt
28-02-2007, 22:53
Hayat ne garip vapurLar feLan..

Serenat Tutaklı
28-02-2007, 23:14
Benim maça gidemeyeceğimi öğrenen federasyon maçı seyircisiz oynatma kararı aldı.Keşke tvde de göstermeseymiş de kimseler acı çekmeseymiş.Maçı izleyemedim,en son ne zaman maç izlememiştim hatırlamıyorum.Maç boyunca Berk sağolsun msjları ile beni de acıya ortak etti.

Gecenin finali Berk'in attığı son mesaj:"Bitti çok şükür"

Bunu da söylettin ve hissettirdin ya bize Beşiktaşım...canın sağolsun

Özer Özçetin
28-02-2007, 23:29
Yarı final geldi ama ya gsnin belalısı Nobre gittiyse

Cem Ozel
01-03-2007, 00:07
Umarım Nobre oynayabilir.. :(

Ahmet Ayyıldırım
01-03-2007, 00:09
...

Erhan Çetinbağ
01-03-2007, 14:00
İzlemedim, dinlemedim, yorumum yok...
Ama İbrahim Kaş 90 dakika oynamış yeni öğrendim.
Sevindim ama tura değil, neyleyim fortisi.