PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klübe Mail Fax (Aydın Karabulut için, Tepki Değil İstek)

Ismail Hakki Demirel
09-01-2009, 11:03
Merhabalar,

Öncelikle söze nerden nasıl başlanır bilemem, ama şunu belirtmek istiyorum,
Ben Halkın içinden biriyim ve Beşiktaşlıyım, seyirci değil taraftarım ve bu çerçevede Beşiktaşlı olarak değerlerimiz, armamız, formamız, logomuz herşeyin önünde gelmektedir, yani bizler bazı renkli takım taraftarları gibi teneke sevdalısı değiliz,bizler armayı kovalayan bayrağı değerlerimizden uzaklaşmadan en yukarlara taşımayı kendine destur alan insanlarız.

Son dönemde Beşiktaşımız üzerine oynanan oyunlar , yönetimin yanlışları, hakem hataları vs...

Bunların hepsini bir kenara bıkarıyorum, benim sizlerden tek ama tek isteğim, geleceğimiz olarak baktığımız ilerde Beşiktaş’ımıza çok büyük faydalar sağlayacak olan AYDIN KARABULUT’u ne olur Bursaspor’a kiralıkda olsa vermeyin, bu yıl forma şansı bulamayacaksa başka bir Takıma kiralayın ama bu takım Bursaspor olmamalı, maçlarında sürekli bize küfreden ana avrat bırakmayan ve bizi düşman belleyen bir takımın formasını giymemeli, düşünsenize AYDIN KARABULUT’un Beşiktaş Terbiyesi alması gerekirken Bursaspor Edepsizliği kazanmasını hazmedebilcekmisiniz?
Bizler Hazmedemeyiz ve bunun karşısında olcağımızı saygı ile bildiriyorum ve deyimi yerindeyse size el açıyorum

Ne olur AYDIN’lığımızı Bursaspor’a kiralamayın... !!!

Saygılarımla

İsmail Hakkı Demirel

Klübümüz İletişim Bilgileri
Telefon: +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT)
Faks : +90 (212) 258 81 94
mail : bilgi@besiktasjk.com.tr

Arkadaşlar ben yönetime bu maili attım, imkanı olanlar fax'da geçebilir, Hem fikir olduğumuzu düşündüğüm bir konuyu sizlerle paylaştım...

Durma Beşiktaşlı Değerlerine Sahip çık,
Onlar Seni Terketmeden !!!

Berk Gökmen
09-01-2009, 12:02
yusuf için aydını buraspora veriyosak sonumuz hayır olsun.

Eren Yetis
09-01-2009, 14:07
Yusufu almak günü kurtarmak,Aydını satmak geleceği satmaktır.

Ugur Yılgın
09-01-2009, 15:11
şerefsizler istifa edin düşmanımızı kalkındırıyorsunuz yeter lan yeter

Burhan Gümüş
09-01-2009, 15:52
Ben beşiktaşlıyım diye gelip beşiktaş a fenerlilerden daha çok zarar verdiler.Demirören,Denizli ve de yönetimde olup ismini zikretmek istemediğ bir sürü zatı muhterem.
Yeter artık "DEFOLUN"
BEŞİKTAŞ ULAN...

Berk Gökmen
09-01-2009, 16:11
fenerliler bile bize bu kadar zarar vermedi.

Murat Ödemiş
09-01-2009, 18:52
sergen'mi yusuf'mu ..aynı yaştalar sergen ondan daha iyi hemde beleş

harbiden çok acil gitmen gerekiyor demirören

Ismail Hakki Demirel
09-01-2009, 21:29
BU ADAMLARA NE YAPARSAK YAPALIM BOŞ BUNU ANLAMIŞ OLDUK NE BAŞLATIRSAK BAŞLATALIM BOŞ...

YAZIKLAR OLSUN, ALTYAPIMIZDAN YETİŞMİŞ BİR İSME BURSASPOR FORMASINI GİYMEYİ LAYIK GÖREN YÖNETİM BENİM İÇİN SAVUNULCAK HİÇBİR YERİ KALMAMIŞTIR,

BU ZAMANA KADAR HEP DEMİRÖREN'E DEĞİL SADECE BAŞKANLIK MAKAMINA SAYGIMDAM DOLAYI EFENDİLİK YAPIYORDUK AMA BİTTİ ARTIK...

İSTİLA ETME, İSTİFA ET...

ARTIK BEŞİKTAŞIN GÜNÜNÜ DEĞİL, GELECEĞİNİ KURTAR, GÜNÜ ZATEN SATTIN BARİ GELECEĞİ SATMAYACAKTIN AMA ARTIK BUNUDA YAPTIN YAAAAA

YAZIKLAR OLSUNN......

not:muhtardan ricam ilk msjımı silsin ve bunu koysun düzenleyemiyorum

Uğurcan Erdem
11-01-2009, 19:20
Beşiktaş'ın Yusuf'a karşılık Bursa'ya verdiği Aydın rest çekti ve "Bursa'ya asla gitmem. İsterseniz beni satın" dedi. Trabzon hemen devreye girdi.

Beşiktaş'ın Bursa'ya Yusuf karşılığında verdiği Aydın rest çekti. Bursa'nın anlaşma önerisini reddeden Aydın "Bana kimse bu satıştan bahsetmedi" dedi. Yöneticilerin baskılarına da direnen Aydın "Bursa'da asla oynam, isterseniz beni başka takıma satın. Ama Bursa'ya gitmiyorum" diye konuştu.

Bu durumda Beşiktaş'ın sorunu Bursa kulübüne başka bir
futbolcu ya da para vererek çözmesi bekleniyor. Bu gelişmelerden sonra Ersun Yanal'ın Aydın ile görüşerek kendisini istediğini söylediği öğrenildi. Trabzon'un bütün hatlarıyla Aydın'ı almak için devreye girdiği ve temas kurduğu belirtildi.

SABAH

Milyonlarca Beşiktaş'lı arkanda..!

Berk Gökmen
11-01-2009, 19:44
aydın gitme ve beşiktaşta kal.okadar çok istiyolarsa yusufu almak aydının yerine para versinler.