Ismail Hakki Demirel
22-01-2009, 20:38
Arkadaşlar ,
Fanzin Yayınının Ankara Ayağı dağıtım işini Mert ve Ben birlikte organize edeceğiz...
Bu bağlamda, Dergiler bana bugün geldi , mert ve ben ikimizde çalıştığımız için ve sabah 8 akşam 6 çalıştığımızdan dolayı Hafta içi dağıtımdan çok gelip bizden alabilirsiniz.
Haftasonları ise 15.30dan sonra uygun olan bi yerde buluşup sizlere ulaştırabiliriz.
İletişim Bilgileri :
İsmail Hakkı Demirel hexagoncw@hotmail.com
Mert Kavak tontonbala@hotmail.com
Mertin iş yeri gölbaşında olduğundan dergiler şuan için bende,
Benim iş yerim ise
Konya Yolu no:199 Balgat
Koluman Mot.Araç. Yerini tam bilmeyenler için, aştiyi geçtikten sonra Kamu İhale kurumunun Karşısında.
Kızılaydan Çiğdem Dolmuşları Arka Caddesinden Geçiyor, Ökköprünün Önünden kalkan Ulus - Balgat Dolmuşları ise tam önünden geçiyor.
Tüm Halkın Takımı Ankara Üyelerine duyurulur,
Duyanlar Duymayanlara Anlatsın...
Saygılar Sevgiyle Kalın...
Fanzin Yayınının Ankara Ayağı dağıtım işini Mert ve Ben birlikte organize edeceğiz...
Bu bağlamda, Dergiler bana bugün geldi , mert ve ben ikimizde çalıştığımız için ve sabah 8 akşam 6 çalıştığımızdan dolayı Hafta içi dağıtımdan çok gelip bizden alabilirsiniz.
Haftasonları ise 15.30dan sonra uygun olan bi yerde buluşup sizlere ulaştırabiliriz.
İletişim Bilgileri :
İsmail Hakkı Demirel hexagoncw@hotmail.com
Mert Kavak tontonbala@hotmail.com
Mertin iş yeri gölbaşında olduğundan dergiler şuan için bende,
Benim iş yerim ise
Konya Yolu no:199 Balgat
Koluman Mot.Araç. Yerini tam bilmeyenler için, aştiyi geçtikten sonra Kamu İhale kurumunun Karşısında.
Kızılaydan Çiğdem Dolmuşları Arka Caddesinden Geçiyor, Ökköprünün Önünden kalkan Ulus - Balgat Dolmuşları ise tam önünden geçiyor.
Tüm Halkın Takımı Ankara Üyelerine duyurulur,
Duyanlar Duymayanlara Anlatsın...
Saygılar Sevgiyle Kalın...