PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tji'kuzu' Kartal mı oluyor?

Mustafa Fatih
24-01-2009, 00:19
Tji'kuzu' Kartal mı oluyor?

Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tjikuzu'yu transfer etmek üzere olduğu öne sürüldü !..
HTSPOR.com'un haberine göre iki kulüp bu transfer için el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacağı iddia edilirken, Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric'i İBB'ye vereceği belirtildi. Haberde, Seric'in ve Tjikuzu'nun toplamda 900.000 Euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric'in sezon sonuna kadar alacağı parayı da Beşiktaş ödeyeceği belirtildi.

İBB'DEN YALANLAMA
İddialarla ilgili görüştüğümüz İBB'li yetkililer iddiaları yalanlarken; kulislerde bu transferin gerçekleşebileceği öne sürülüyor.

Mustafa Fatih
24-01-2009, 00:20
çok çok iyi olur bence

Olcay Baytaş
24-01-2009, 01:11
beşiktaş ankaraspordan özer hurmacı ibb den tijikuzu yu alsa ikinci yarı maç kaybetmez ama yönetim bazılarına parayı bol keseden dağıtıyor bazılarınında yüzüne bakmıyor...gözlerinin önünde gökhan gönül ü göremediler.mehmet topal ı göremediler...bizde batuhan a serdar kurtuluşa bel bağlamışız..NERDESİN BE SEBA...

Mursel Coskun
26-01-2009, 21:36
Tijikuzu benim uzun zamandır takip ettiğim ve oyun yapısını sevdiğim bir futbolcu.Gerçi Cissenin gitmesine karşıyım.Gitmez bu saatten sonra ama giderse alınabilecek ucuz maliyetle tek futbolcu bence o dur.Sol kanata hiç futbolcu aramıyoruz o da ayrı bir durum bence.Tüm yerlerde 2-3 futbolcu var ama sol kanat hep İbrahim üzülmeze emanet.

Emre Ersoydan
27-01-2009, 09:21
cısseyı gordukten sonra bu adam termınator gıbı gelıyor bana.kesınlıkle doğru tercih olur.