PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 18. Hafta Beşiktaş (1)-Antalyaspor (0) 01-Şubat-09 20:00

Eren Yetis
28-01-2009, 23:28
Beşiktaşımıza başarılar.

Uğurcan Erdem
28-01-2009, 23:32
Serinin 2. maçı 3-4 olur...

Suleyman Korkmaz
29-01-2009, 00:59
kupa maçı kadar kolay olmaz bence neyse 1-0 olsun bizim olsun

Ismail Hakki Demirel
29-01-2009, 08:01
akacak kan damarda durmaz !

Uğurcan Erdem
29-01-2009, 12:21
Görücez bakalım delikanlı(!) antalya taraftarını...
İnönü'ye gelmek taş atıp kaçmaya benzemez !!!

Serkan Balcı
29-01-2009, 22:53
Hepimiz o kadar gerginiz ki ,her şey üzerimize geliyor.takım iyi oynamıyor.Yönetim zaten öyle basın olmuş kolpa ,ama bence artık biraz sağduyulu olmamız lazım.öncelikle stadda küfür etmeye son vermeliyiz, tabiki kavga ve olaylarada.

Bu oyunu kirlitenlere karşı temiz olanı sunmalıyız.

Suleyman Korkmaz
30-01-2009, 01:23
saha kapanmasın yeter. sonuç süpriz olmaz umarım

Emre Ersoydan
30-01-2009, 10:39
para cezası geldı sadece.1o sanıye kufure ceza vercek serefsızler.

hee maç mı
.
.
.
.
.

.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Neyzen Ünal
30-01-2009, 19:37
denizlispor maçı gibi zor bir maç olacak.inanın futbol adına hiç bir şey oynamıyoruz.ne olacak bu işin sonu.

Serkan Balcı
31-01-2009, 22:35
pazar akşamı saat 20.00 de maç mı olur.

başladılar yine baltalamaya ama yine sakin olmak lazım.

Vedat Benakay
31-01-2009, 22:53
dedıgım gıbı ılk defa eskı acıkta dostlarla beraber oolacagım...aman dıkkat planlar programlar Ts macı ıcın...cok ınce hesaplar var onun ıcın sakın olmamız gerekır..

Ekin Zaza Karatas
01-02-2009, 00:37
Ilk defa bu kadar kendimden eminim 100% aliriz bu maci...antalya taraftari korksun bizden.

Furkan Celik
01-02-2009, 11:32
İlk lig maçındaki olaylardan sonra kupa maçında 2 tane antalyalı gelmişti...

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 17:25
Yine ölü gibiyiz...

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 17:38
JWZV0yRPvSU

Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim...

zVVl1OlZ3Tw

Kendimize gelelim azcık !!!

Bu arada videolar bende gözükmüyor.. Sizde de gözükmüyorsa söyleyin düzeltmeye çalışıyım...

YouTube videolarını koyarken video adresindeki = işaretinden sonraki bölümü koymanız gerekiyor arkadaşlar yoksa görünmüyor.
Örnek: http://www.youtube.com/watch?v=zVVl1OlZ3Tw

Google video için adresin tamamı gerekiyor.

İhtiyar Heyeti

Mustafa Beler
01-02-2009, 17:54
evet kardeş bnde de gözükmüyor.antalya maçı zor olacak ama kazanmak zorundayız artık bu taraftarın kaybedilcek 1 puana bile tahammülü yok

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 18:45
Gaziantepspor kadiköyde Fenerbahceyle alay ediyor:D tek kalle oynuyorlar. Fenerbahce seyircisi islik tezahuratlariyla destekliyor fenerbahceyi.

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 18:58
1-1 bitti Fenerbahce maçı..
Fenerbahce beraberliği hiç ama hiç haketmedi.
Gaziantep azcık becerikli olsa 3-1 falan biterdi büyük ihtimalle...

Serkan Balcı
01-02-2009, 18:59
ben stada doğru yola çıkıyorum.
hayde rasgele.

Garo Deliboz
01-02-2009, 19:10
Murat ceylan...teknik ve dinamik ,iyi bir orta saha ,,bravo

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 19:21
Stad dolacak gibi şimdiden kalabalık olmuş..

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 19:23
Bobo yok yine!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!

Garo Deliboz
01-02-2009, 19:40
Fabian Ernst hayirli olsun ,,,8 milyon dolar,2,5 yil icin ,,yarin demirörenle beraber istanbuldalar...
kaynak...Ömer güvenc...
dogru ise ,,,cok cok iyi cok.

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 20:27
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.r17882f92f1edc16548987369bd9121699db586 8d.swf?channel=live24_6

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 20:34
Goooollllllllllllllllllllllllllllllll

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 20:35
Tello tello telloooooooooo

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 21:02
Rezalet oynuyoruz. Golden önceki Bobooo Bobooo sesleri de kesildi.
Yusuf Delgado'dan kat kat daha kötü...
Serdar Özkan'la Cisse'yi konuşmayacağım.. O kadar kötüüler ki !
Ne oynadığımız belli değil yine...

Bobooo.... Boboo.....

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 21:31
I.Toromanin attigi gol ofsayt diye iptal olmustu ama simdiki göruntude nizami bir gol du.

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 21:59
1-0 oldu ama BIZIM oldu.

Uğurcan Erdem
01-02-2009, 22:02
1-0 oldu ama BIZIM oldu.

..

Mustafa Fatih
01-02-2009, 22:14
I.Toromanin attigi gol ofsayt diye iptal olmustu ama simdiki göruntude nizami bir gol du.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&t=1&hid=52060

ibrahim toraman mı Gol mü şu habere bakın ben yanlış mı görüyorum yahu önce antalyalının eline çarpıyor rüştü konuşuluyor

Ekin Zaza Karatas
01-02-2009, 23:16
taraftari da begenmedim oyunuda begenmedim 2.yari da biraz iyi oynadilar ekrem dag ve yusufu begendim holosko cok sahsi oynadi o cocuguda kusturduler Bobo super bir futbolcu oldugunu kanitladi kornerden gelen topa kafasiyla vurusu superdi ama ne yazikki gol olmadi...Babam ilk yari cok sinirlendi o et kafa bile(E.S i kastediyor)Mustafa Denizliden daha iyi dedi...

Namik Kartaloglu
01-02-2009, 23:20
http://img523.imageshack.us/img523/6/tellogolsevincivn0.jpg

Sevinci de hakkiyla yapabilen oyuncu.

Ekin Zaza Karatas
01-02-2009, 23:22
ama attigi gol superdi harbiden bravo Tello

Ekin Zaza Karatas
01-02-2009, 23:23
jeneriklik bir gol dogru yazdim heralde :D

Akin Akoglan
01-02-2009, 23:26
bu maçtan aklımda kalan tello nun korner atmaktan yorulması ve o muhteşem golü.sayısız fırsata giriyoruz çok cömertçe harcıyoruz a.gücü maçından beri bu şekilde pozisyon var gol yok yada az.bundan sonra kazanalım yeter iyi futbol aramıyorum artık

Garo Deliboz
01-02-2009, 23:41
güzel olan üc puan,ve tellonun harika füzesi,,,birde, ekrem dag gibi büyük kazanc, sol taraf harika oldu,,bu gün birdaga görüldü sag tarafimiz sifir,toramanda ,kurtulusta burada verimli olamiyorlar...

Eren Yetis
02-02-2009, 00:30
Ömere yazık oldu Tello 2 tane aynı golden attı ömere bir sezon içinde :D İbrahimin golü çok nizamiydi vermedi kolpa hakem

Gokhan Gurgan
02-02-2009, 00:46
16 haftalık aradan sonra; zirveye doğru göz attığımız da görüyoruz ki potadaki takımlardan en karlı olanı hiç kuşkusuz Beşiktaş. İlk yarının son maçlarında ligin üst sıralarındaki takımlar birbiriyle çakışmıştı. Bu hafta ise Sivasspor ve F.bahçe'nin puan kaybetmesi sonucunda siyah-beyazlı ekip bir anda zirveye ortak oldu ve önümüzdeki hafta içeride karşılacağı lig lideri Trabzonspor'dan üç puan alırsa, seriye bağlaması muhtemel. Muhtemel diyoruz diyoruz. Çünkü biliyoruz ki Beşiktaş acayip bir takım ve en ufak bir olayı galeyana götürmede yönetim-futbolcu-taraftar (taraftar çok daha günahsız tabii ki) üçgeninde eşi benzeri yoktur.

Trabzonspor maçı dahil, Dolmabahçe'de üç kez üst üste lig maçı oynamak, fikstür avantajını kullanmak, her zaman kısmet değildir. Hoş, Beşiktaş ister içeride, ister dışarıda olsun ki, hiç farketmez her haliyle Beşiktaş'tır... her zaman kazanmak zorundadır. Uçak dışında hiç bir vasıtanın İstanbul'a ulaştırmakta katlanamayacağı, üşengeç bir Denizlispor karşısında son dakikaları kan-ter içinde geçirmek durumunda kalan Karakartal, ne vakit iki-üç hatta dört-beş-altı farkı yakalamanın havasını değil; mecburiyetini anlayacak? merak ediyorum.

Dün akşam oynanan Antalyaspor maçının minimum düzeyde muhasebesi yapılacaksa, Antalya'da alınan 0-2'lik galibiyeti hatırlamak yeterlidir. Patlamaya hazır bomba Bobo; deplasmanda sırtladı bu takımı. Antalya'yı az-çok tanırız, sezonun açılış maçında 2 farklı üstünlüğünü son 15 dakika koruyamayarak mağlup olan da bu Antalya. Türkiye kupasına kendi evinde sahip çıkamayan da bu Antalya! Şimdi de İnönü'ye geldiler. İnanıyorum ki, üçüncü kez yenilmekten öte, "fark yemeyelim" psikolojisi hakimdir, kırmızı-beyazlılarda...

Maça başlarken sahaya çıkan kadroda Nobre dışında gol atma becerisi olan bir tane oyuncu gösterin bana. Antalyaspor'un kırmızısı olayım, siz de aklanın. Pek tabii yeri geldiğinde ilk 11'de Nobre'yi tek görmeye razıyım. Ancak... Issız adam Cisse'nin, piyongo çalımın piri S.Özkan'ın, köşeye sıkıştırılmış Tello ve Ekrem Dağ'ın hatta yumuşak huylu esetetik Yusuf'un, evet işte bu adamlarının gole doğru doludizgin gitmesi, yaz tatiline hazırlanan Antalyaspor'a bile sıcak bir zemin hazırlamaktadır.

İlk yarım saatte emniyet görevlisi Cisse'nin, sakin sanatçı Yusuf'a top aktarması,Tello'nun hür demokrat misali, her yere yetişme çabası bile bir yere kadardır. Aynı zamanda Sivok'un orta alanda, bilhassa Antalyaspor akınlarında orta alanı savunmadan başlayarak toparlaması, Gökhan Zan faciasını engelledi, engelledi de, Antalyaspor akınlarında içeride kuru kalabalık yaratan Beşiktaş savunması, ceza alanı dışında bitirmeli işi. O top taşınır, taşınır, sen içeride ne kadar çok olursan ol, top gelir ve kale duvarına yıkabilir. Ama seker, ama çarpar. Görüyoruz ki, Beşiktaş defansı hala daha birebir adam almada ve top karşılamada pişmemiş. Nasıl ki, yeniçağ futbolu tabirlerinden, "bırakın oyunu gol bile savunmadan çıkıyor" söylemi yerinde bir eleştiridir, bende bu yorumu çok haklı bulurum ve ısrarla şunu eklemek isterim. "İyi bir savunma da hücum presten, ayağa basan orta sahadan, inşaa edilir." Mesela orta alanda görev yapan ön libero lakaplı savunmacıları birbirine bağlarsan, bu işte ilk adımı atmış olursun. Bunu F.bahçe yaptı ve Avrupa'da sempati duyuldu F.bahçe'ye. Çok iyi bir Aurello, düz oyuncu Selçuk'u bile amale yaptı...

Beşiktaş'ta fizik gücü yüksek bir Cisse var ki, arı gibi çalışan Uğur İncaman'la çöpçü balığı gibi orta alanı temizler. Gel gelelim, ikisini bir arada kullanmak ne Ertuğrul Sağlam'ın ne de Mustafa Denizli'nin aklına geldi. Oysa böyle olsa, hem savunma nefes alacak, hem oyun kurulacak, orta sahada hakimiyet sağlanıp, Delgado, Yusuf gibi futbolcular sesini duyaracak, kanat manat derken gol atacak karakartal, uçacak o zaman, kanatlanacak.

Tello ile bulunan golün sevabı sadece Tello'nundur. Emin olun ilk yarıda dualarla aranacak golü, Telli Baba vazifesi gören Tello atmıştır. Tüm sevabı ona yazılmalıdır. Günahı ise kimsenin boynuna yazılmamalı. Beşiktaş'lı özlemişti bu tür gol görmeyi.

Her zaman iddialı bir şekilde üstünde durduğum değişmezlerim vardır. Futbol değişkendir.Örnek: Hep aynı yürürüz, doğrudur fakat attığımız adımlar santimi santimine aynı ölçüde değildir. Ama yürüyüş tarzımız hep aynıdır. Anadolu takım dediğimiz takımlarımıza, hele ki kendi evinde çabuk bir gol bulursan genel manada o takımın 1 puan ümidini çimlere gömer gibi olursun. Beşiktaş, Antalya maçında siyah beyazlı formasını ne zaman göstermye başladı? Cevabı basittir aslında. Tello bir vurdu, pir vurdu. Sonrasında sol kanat ağırlıklı olmak üzere, çalışkan Nobre'nin sıçrayışlarını da ekleyelim tabi. Sonuca bakacak olursak, ardı ardına, şutlar çekildi, kanatlardan ortalar yağdı, hızlandı takım. Serbest vuruş kullandı. Durdurulması zordu nitekim.

Galibiyet cepte gözüyle başlanılan ikinci yarıdaki hırs; oyuncuların performansından anlaşıldı. Çok eleştirilen Yusuf'a incelersek, belki de ömrü billah böyle koşmamıştır. O Yusuf ki, yolladığı harikulade pasların karşılığını alamadı. Bu arada Holosko kendine gelsin artık! Holosko'nun kendine gelememesinin çözümü de var ayrıca. Savunma yaran Bobo'nun, sahalara geri dönmesi bu düğümün açılması olabilir. Bir de son vuruşların beceriksizliği konulu bir toplantı düzenlense iyi olacak. Defalarca gol bulma girişimi güzel bir vaka. Lakin o ataklar n'çindir? Gol bulmak içindir. 1-0'lık riskli skorda bu kadar cömert olunmaz.

Bir farklı sonucun senaryosunu koklar olduk, onu iyi tanıyoruz. Son 15 dakikası gel-gitlerle geçen bir gerilim filmidir. Fark yapacak Beşiktaş, şunu öğrenmelisin. "Elini çabuk tut, bulduğunu at." Yoksa zirvenin kenarına atılır, ayılır, bayılırsın. Altı senedir bayılmadın mı? Unutmayalım bayılmak da uyku misali ölümün yarısıdır.

(İnönü trübünleri, Beşiktaş'ın taraftara en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde takımını ateşliyemiyor. Zaman zaman sürekli atak yapan, yüklenen Beşiktaş'ına karşı, zevk'i sefa şarkılar söylüyor ve aynı rutinlikte. Oyunun nabzı bu şekilde tutulamaz. Ve son zamanlarında genlerine işleyen, agresiflik bir kaç oyuncunun tribünlere oynamasıyla ayyuka çıkıyor. Ceremesini de cezalar ödeyerek çekmeye tahammül kalmadı. Haftaya Trabzonspor maçı var. Öyle ya da böyle İnönü'den altı puan çıktı. Üçte üçü hesapta tutarak, tüm hataları, huzur için unutma zamandır. Dolmabahçe'ye yoğunluk yakışır. Maçın şekline göre, futbolcuların kanını hareketlendirmek yaraşır, cefakar Beşiktaş taraftarına. Daha tempolu bestelerle, radikal çıkışlarla etkileşim sağlanmalıdır. Umarım bu esası Trabzonspor maçında izlemek nasip olur.)

Deniz Akkuş
02-02-2009, 01:16
sevgili gökhan yazın için tşk ediyorum güzel bir analiz bencede... bu arada maçı malesef radyodan dinleye bildim... ve sipikerin anlaattığından eleştirdiğimiz yusufun çok özveride olduğudur... genel olarak son 15 dkk ya kadar beşiktaşın oyuna asıldığını ama git gide yorulduğunu düşündüm.. böyle oluncada antalya sporun bir kaç tehlikeli pozisyonunu atlattık.. rüştünün bence biraz daha dikkatli olması gerekiyro.. riskli çıkışları ilerde kaybımıza sebep olabilir... ve hala anlamış değilim bobo'yu neden hala yedek tutuyoruz... oynamayan,oynatılmayan bir futbolcunun ilerde bize katkısı ne olacaktır çok merak ediyorum... mustafa hoca eleştirmenken söyle olmalı böyle olmalı derken şimdi neden kendiside aynı hataya düşmektedir anlamış değilim... herşeye rağmen 3 puan almak güzeldi.. gecenin kahramanı hiç şüpesiz tello'dur.. sahada zanın yerine zaponun olmasını çok isterdim..
maç dışında dikkatimi en çok çeken malesefki taraftardı.. ne oldu bu muhteşem taraftara ne oldu?... taraftar kültürünün mimarisi bu taraftar nerede?.. son zamanlarda hep aynı tezahuratlar.. kartal gol gol, şampiyon olacağız bu sene... evet çok sevdiğim tezahuratlar ama sanki popülerliğin vermiş olduğu bir boş verme,koyverme mevcut... artık nasılki futbolcuların giydikleri formanın hakkını vermek zorundaysataraftarında silkinip kendilerine gelme zamanıdır.. eğer bunun için çarşının çarşının yaratıcıları etkiliyse artık onlarında elini taşın altına koyup yapılacak ne varsa yapmaları gerekir.. bir fb, bir gs den ne farkı kaldı tribünlerin allah aşkına... başkanımızın kıvırmaları yetmiyormuş gibi şimdide tribünlerimize laf etmeye başladılar.. bittiniz,tükendiniz nerde o eski asaletiniz falan filan... arkadaşlar artık kendimize gelelim beşiktaşın beşiktaştan başaka dostu yok bunu biliyorsak kenetlenip gerçekten konuşan eski tribünlerimizi yeniden yeşertelim... yeşertmeliyiz

Uğurcan Erdem
02-02-2009, 01:39
Bu arada eklemeyi unutmuşum;
Taraftar da çok kötüydü !
Ne kadar yüksek bağırılsada ses boğuk geldi hep ya da kimse bağarmadı...

Deniz Akkuş
02-02-2009, 01:45
uğurcan amaç sadece bağırmak olmamalı.. yada ses çıkarmak için bağırmakta.. amaç hem oyuncuları hemde oyunu daha ateşlemek olmalı bunun için öncelikle biz en iyisiyiz bağırırız desibel kırarızdan çok bir şeyleri haykırıan bir tribüne ihtiyaç vardır.. ve bunun içinde acilen kollar sıvanmalıdır.. ski günlerdeki gibi tekisel ama zarar vermeyen bir tribün özlemindeyiz..

Uğurcan Erdem
02-02-2009, 01:53
abla bağırmaktan kastım takıma destek, hucüma çıkarken takımı ateşleyecek şeyler rakip takım ataktayken baskı, hakeme baskıydı...

Mustafa Tunaoğlu
02-02-2009, 11:48
arkadaşlar mustafa denizlinin ne yaptığını anlayan biri varsa lütfen bana da anlatsın.çünkü ben anlamıyorum...daha üç gün önce aynı takımı deplasmanda 2-0 yeniyoruz rakip bu sefer 3 eksik oyuncuyla kendi sahamıza geliyor ama biz üç gün önce tek kale oynayıp pozisyon bile vermediğimiz takım karşısında farklı bir kadro anlayışıyla sahaya çıkıyoruz ve hücümda saçma sapan hareketler yapıyoruz.en olumlu hareket tello nun kişisel becerisiyle attığı gol.

Mustafa Tunaoğlu
02-02-2009, 11:51
bu arada nobre son 5 lig maçında gol atamıyor.yine 11 de.bobo haftaya ilk 11 de oynasın ve gol atamasın hemen fatura bobo ya kesiliyor.hoş bobo gol atıncada oynatılmamaya başladı...dün rıdvan dilmen dalga geçercesine bir şey söyledi ama haklıydı.bobo ve holosko yedek.beşiktaşın ilk 11 de başlayan forveti nasıl oyuncuysa artık...ANLAYANA

Mustafa Tunaoğlu
02-02-2009, 11:55
GÜNDOĞDU SÖYLENDİMİ...???...tribünlerdede üzülerek söylüyorum yavaş yavaş kopmalar başladı dün bu kendini iyice belli etti.tezahüratlarda senkron kaymaları,kimse kimseyi dinlememeye başladı ve en çok beni sinir eden şey de hiç pankart bayrak geçirmememiz.eskişehir maçındaki bayraklar nerde.italya liginden biraz feyz alalım yahu...

Uğurcan Erdem
02-02-2009, 13:32
GÜNDOĞDU SÖYLENDİMİ...???...tribünlerdede üzülerek söylüyorum yavaş yavaş kopmalar başladı dün bu kendini iyice belli etti.tezahüratlarda senkron kaymaları,kimse kimseyi dinlememeye başladı ve en çok beni sinir eden şey de hiç pankart bayrak geçirmememiz.eskişehir maçındaki bayraklar nerde.italya liginden biraz feyz alalım yahu...

Haklısın çok kötü olmaya başladık.
Ama tek iyi yanı Gündoğduydu en güzel, hep birlikte o söylendi...

İnan Ceylan
02-02-2009, 15:33
ilk kez kapalıdan maç izledim.çık mutluyum :D

yeni açık almış başını gidiyor kapalı tezahürata başladığında onlarda başlıyor.kapalıdada sadece alenin arkası bağırdı benim gördüğüm onlar gaz verince diğerleride bağırmaya başladı.

en güzeli eski açıkla kapalının yanının yaptığı kartal gol gol tezahüratıydı :D

İnan Ceylan
02-02-2009, 15:41
ha bide beşiktaş doksan artılarda oyuncu değiştiriyor.zaman geçiriyor..hemde antalyaspor karşısında.ne günlere düşürdün bizi demirören ya..

Berk Gökmen
02-02-2009, 15:48
Bu arada eklemeyi unutmuşum;
Taraftar da çok kötüydü !
Ne kadar yüksek bağırılsada ses boğuk geldi hep ya da kimse bağarmadı...

abi tribünlerde bir bütünlük yokki sesin boğuk gelmesi normal kapalı ayrı bağırıyor yeni açık farklı eski açık farklı.Yeni açığın amigoları bu maçta gördüğüm kadarıyla çok kötüydü bağırası olan insanın bile bağırmamasını sağlıyorlar ayrıca yeni açıkta bile bütünlük yok en üst farklı bağırıyor antipati farklı.

Berk Gökmen
02-02-2009, 15:49
Haklısın çok kötü olmaya başladık.
Ama tek iyi yanı Gündoğduydu en güzel, hep birlikte o söylendi...

abi gündoğdu söylenirken gol pozisyonu olmuştu galiba o yüzden yarım kaldı.

Can Topal
02-02-2009, 16:14
http://img209.imageshack.us/img209/8852/bde3f7afb8f65ffe165303eiv7.jpg[/img]
http://img165.imageshack.us/img165/5916/bec4e7a7734fc4ef6440c65hf5.jpg

Can Topal
02-02-2009, 16:15
http://img209.imageshack.us/img209/8852/bde3f7afb8f65ffe165303eiv7.jpg

Uğurcan Erdem
02-02-2009, 20:08
abi gündoğdu söylenirken gol pozisyonu olmuştu galiba o yüzden yarım kaldı.

Yinede baya güçlüydü ama..

İnan Ceylan
03-02-2009, 02:02
kapalının önünde ki mikrofonlar kaldırılmış ses ondan boğuk geliyormuş..öyle deniyor yani :)

Eren Yetis
03-02-2009, 13:19
onu fenerliler diyo mikrofon olayı falan yok