Orijinalini görmek için tıklayınız : ernst BEŞİKTAŞ'ta
Emre Ersoydan
30-01-2009, 16:12
Beşiktaş Fabian Ernst ile anlaştı !.. Beşiktaş ara transfer döneminde ısrarla kadrosna katmak istediği Alman orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Schalke 04 ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş, bu transferde mutlu sona ulaştı...
ayrıntılar az sonra
kaynak=haber3
ıns doğrudur cok sevındım...son derece sağlam ve SİNİRLİ BİR YAPIDA HIRSLI FUTBOLCU...
takıma cok yarar ssağlar.tabı kı bekleyıp gorucez ne durumda transfer
Ismail Hakki Demirel
30-01-2009, 16:28
ntvsporda son dakika geçti haberi
Uğurcan Erdem
30-01-2009, 16:28
orta sahanın neresinde oynuyor ?
Cihan Bulut
30-01-2009, 17:32
gerçekse süper topçu..
Ercan Kartal
30-01-2009, 17:50
izleyen biri varsa anlatsin biraz, gazete kupuru olmasin
Ismail Hakki Demirel
30-01-2009, 17:52
valla öyle izlediğim bir oyuncu değil ama yorumlara bakılırsa hırslı istekli bir ortasaha oyuncusuymuş,balon olmaz umarım
Birol Erkul
30-01-2009, 18:08
batışımız yakındır...
Uğurcan Erdem
30-01-2009, 18:27
ön liberoymuş..
herkes süper topçu falan diyor..
Garo Deliboz
30-01-2009, 18:36
Arkadaslar. sakin ileri geri konusmayin, lutfen...
gercekten ,,Fabian Ernst alinmis ise mukkemmel ... ben idda ediyorum.Ernst bizi kesinlikle sampiyonluga goturur.0n senedir takip ettigim ve bu onsene icinde devamli alman liginin en iyi orta sahasi arasinda olmustur...
son avrupa sampiyonasinda sakatligi yuzunden milli takima cagrilmadi..
oyunun iki yonunude oynayabilen mukemmel sutlar cikaran ,inanin gatusodan daha agrasif ve teknigi ilede cok daha iyi oyun kurabilen, LIDER ozeligi bulunan
savasci bir kisilik ...dilerim bu transfer balon degildir...
Akin Akoglan
30-01-2009, 18:41
tamam basın kolpa ama bu kadar yaygara koptuysa transfer gerçektir herhalde basın hep bir ağızdan kolpa yapacak kadar düşmemiştir :)
o bölgedeki mevcut oyunculardan çok daha yararlı olacağını düşünüyorum muhtemelen cisse kalacak seric gidecek bakalım hoca o bölgede(ön libero deniliyor genelde) hangi varyasyonla kimi veya kimleri oynatacak.oyuncunun faydasını görmeden iyi kötü kariyerli kariyersiz ne desek boş
Özgür Öge
30-01-2009, 19:52
Sivok-Ernst ikilisi ile ortasahada diğer şampiyonluk adaylarının hepsine üstünlük sağlarız.
Adam defansif önlibero ama klasik defansın önünde kullanılan tipte bir oyuncu değil.Ofansif açıdan bir Guinti olmasada bize katkısı olacak düzeyde bir oyuncu.
Namik Kartaloglu
30-01-2009, 20:10
Ve Seric gönderildi!
Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Anthony Seric ile yollarını ayırdı.
Siyah beyazlı takımda bu sezon başında Yunanistan'ın Panathinaikos takımından transfer olan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Seric'le yapılan görüşmeler sonucu yollar ayrıldı. Seric ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında yapılan son görüşme sonrası Hırvat futbolcunun mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.
30.01.2009
Kaynak : DHA
Namik Kartaloglu
30-01-2009, 20:12
BEŞİKTAŞ ERNST İLE ANLAŞTI!
Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı.
FABİAN ERNST KİMDİR?
30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu.
Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor.
30.01.2009
Kaynak : DHA
Akin Akoglan
30-01-2009, 20:16
kim yedek kalacak? :)
Emre Yüksel
30-01-2009, 20:27
Evet kim yedek kalacak ? Gene yıllarca emek vermiş birisi kenara çekilmez inşalalh.
Uğurcan Erdem
30-01-2009, 20:37
Cisse kalır heralde..
Mert Kavak
30-01-2009, 21:03
Cisse kalır heralde..
sözleşmesi uzatılmayacakmış tv lerde öyle diyodu
Uğurcan Erdem
30-01-2009, 21:52
kalır derken klübedem bahsetmiştim :)
Mustafa Tunaoğlu
30-01-2009, 22:07
ernst iyi oyuncudur...
Berk Gökmen
30-01-2009, 23:12
inşallah haber doğrudur.
Necdet Bulut
30-01-2009, 23:43
ERNESTo che guevara :=)
şimdilik ismi güzel diyebiliriz sanırım,,,
Eren Yetis
31-01-2009, 00:17
Hayırlı olsun iyi topçu.4 tane sessiz harf yan yana Ernst ilginç :D
Namik Kartaloglu
31-01-2009, 00:18
Google de izledim Salke 04 da oynarken Ze roberto, messi, eto´o kurany, drogba ya karsi da oynamis. Bize geldi yaa simdi seyredin manzarayi Maymunlar yazar artik ucuncu dörduncu hatta amatör takim oyuncusu diye. Fenerbahce iki tane 16-17 yasinda iki genc aldi Paf takimlarini guclendirmek icin cocuklari Yildiz yapmisti Maymunlar:D
Pardon Kurany le beraber oynamis olacakti
Yusuf Ozguler
31-01-2009, 01:11
ERNESTo che guevara :=)
şimdilik ismi güzel diyebiliriz sanırım,,,
banada ismi che yi andırdı ama bu nasıl okunuyo ernst 4 tane sessiz harf yanyana =)
Garo Deliboz
31-01-2009, 01:50
Ernst, almanca karsiligi birseyi önemsememek,ciddiyet ,ciddiye almak...
herhalde Demirörenin dört senedir unutup simdi aklina gelen olmali...ERNST;; ciddiyet...
Garo Deliboz
31-01-2009, 01:54
Pardon,, onemsememek degil,,,önemsemek olacak...
Serkan Balcı
31-01-2009, 02:10
hayırlı olsun diyelim.
Garo abi önce merhaba, malum almanyada yaşıyorsun belki bilginiz vardır oyüzden soruyorum.
önce shalke neden bıraktı ernst'i
birde benim çok önemsediğim bir konu ernst teknik manada değilde çok koşan bir oyuncumudur yani mücadele yönü nasıldır.bunları merak ettim.
Garo Deliboz
31-01-2009, 03:10
Merhaba Serkan,Ernstin pozisyonunda oynayan hollandali Engela var SCHALKE nin teknikdirektör ve ekibi de tümü ile hollandali bu sene bütün maclarda ikisi yanyana oynadilar,sakatlik ve kart cezasi olmadigi zamanlarda,,,,yanliz Ernst bu sezon fazla kart gördü yanilmiyorsam daha 1 veya iki mac cezasi olmali son gördügü kirmizi karttan dolayi dört mac ceza almisti...taraftar kesinlikle Ernstin kalmasini istiyor...youtubede 22 ocakta konulmus video var, ernst schalkeli taraftarlara bir panelde, besiktasa gitmeyecegini haberlerin asilsiz oldugunu birsenelik sözlesmesi oldugunu söylüyor.,,schalkenin satmak istemesi,bonservisinden para kazanma amacli politikasi olabilir,idda ediyorum almanyanin en iyi futbol oynayan takimi benim icin su anda Schalkedir, defans ve kanat adamlari dahil pozitif, ofansif futbol felsefesinin isledigi bir takimin orta sahadaki beyni Ernstir,,, defans ve hucum arasindaki bagi schalke de Ernst kurmakta, bunuda mükemmel yapar. tipik ön libero degildir.. gatuso tarzi rakibin üstüne basarak rakibi yildirarak ortasahanin bütün alanlarinda etkisini gösterir hucuma yönelik de özelikleri mükemmeldir,,,söyle dersem daha iyi tipik bir fenerli Apiyah sitili,,, Ernst, bremende oynarken B.München alacakti, fakat Schalke büyük para vererek Ernsti Bayernin elinden almistir,palavradan topcu degildir,dilerim gelir hepberaber görürüz,
Emre Ersoydan
31-01-2009, 11:12
tartısmasız mukemmel bır on lıbero.hırslı futbolcuları hep sevmısızdır.ernst bıze ilaç olur dıye dusunuyorum.ilk basmaları mukemmel,kolay kolay yıkılmıyor,rakıbı ypratıyor.kesınlıkle almalıyız
Neyzen Ünal
31-01-2009, 12:04
ernst çok sıkı futbolcudur.ben izledm tvde ara sıra maçları tatlı swert ve agresif bir yapıdadır.
fakat dikkat ettiğim bir konu herkez ernst in transferini konuşuyor.SERİÇ hangi şartlarda gitti.kimse bundan bizi haberdar etmiyor.sadece 2 satır yazı karşılıklı feshedildi sözleşme diye.adam bas bas bağırıyordu sezon sonuna kadal olan alacaklarımı almadan gitmem diye.nasıl olduda bir kaç günde ani dönüş yaptı.
acaba giderken cebine jilatin kağıdımı koydular yada akide şekerimi?
yazık paralarımıza.bakın görün bir kaç ay sonrada seriçle mahkemelik oluruz.
Mustafa Fatih
31-01-2009, 13:52
ernst çok sıkı futbolcudur.ben izledm tvde ara sıra maçları tatlı swert ve agresif bir yapıdadır.
fakat dikkat ettiğim bir konu herkez ernst in transferini konuşuyor.SERİÇ hangi şartlarda gitti.kimse bundan bizi haberdar etmiyor.sadece 2 satır yazı karşılıklı feshedildi sözleşme diye.adam bas bas bağırıyordu sezon sonuna kadal olan alacaklarımı almadan gitmem diye.nasıl olduda bir kaç günde ani dönüş yaptı.
acaba giderken cebine jilatin kağıdımı koydular yada akide şekerimi?
yazık paralarımıza.bakın görün bir kaç ay sonrada seriçle mahkemelik oluruz.
seriç'e parasını vereceğini söyleyip gönderdiler bence, ernst transferide YALAN! seriç takımdan ayrıldı diye borsaya haber gönderiyorlar aradan 5 dakika geçmeden ernst ile anlaştık deniliyor bence tamamen yalan bu taransfer harika bir transfer olur demirörene yakışmaz...
inşallah yanılırım...
inşallah yanılırım...
Mustafa Fatih
31-01-2009, 21:44
seriç'e parasını vereceğini söyleyip gönderdiler bence, ernst transferide YALAN! seriç takımdan ayrıldı diye borsaya haber gönderiyorlar aradan 5 dakika geçmeden ernst ile anlaştık deniliyor bence tamamen yalan bu taransfer harika bir transfer olur demirörene yakışmaz...
inşallah yanılırım...
inşallah yanılırım...
Kenan Öner'den transfer açıklaması
Kulübümüzün Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı futbolcu transferi konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi.
Kulübümüzün Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı futbolcu transferi konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi.
Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün bugün yapılan olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının yabancı futbolcu transferiyle ilgili sorularını yanıtladı.
''Transfer konusunda henüz netleşmiş bir şey yok'' diyen Öner, Fabian Ernst ile anlaşıp anlaşmadıkları sorusuna ise, ''Görüşmeler var. Ernst ile birlikte birkaç oyuncu daha var görüştüğümüz. Ancak daha süremiz var. Netleşince açıklarız. Transfer bitmeden konuşmamız doğru olmaz'' diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı
YAVAŞ YAVAŞ KIVIRMAYA BAŞLADIK
Garo Deliboz
31-01-2009, 21:49
Ernst i alamazlar,yazik ,yine sacma sapan birisini bulup getiriler bu is bilmez beceriksizler...
Emre Ersoydan
31-01-2009, 22:45
sızın gıbı yönetimin beee.at ortaya sonra tepkıye gore acıklama yap.ooof oofff
İsmet Hakan Kara
01-02-2009, 19:39
Kesinleşmiş sanırım ..
SporX'den ;
Fabian Ernst Beşiktaş'ta!
Beşiktaş, Schalke 04 forması giyen orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaştı. İki yıl için Fabian Ernst'e verilecek paranın 8 milyon euro olduğu öğrenildi.
Ayrıntılar Az Sonra...
http://www.sporx.com/futbol/superlig/142320/
Garo Deliboz
01-02-2009, 19:45
biraz önce ömer güvenc canli yayinda Fabian Ernstin Demirörenle yarin istanbulda olacagini belirti,
cok cok iyi cokk..mükemmel bir transfer,,
Mustafa Fatih
01-02-2009, 22:17
transfer harika inşallah para mevzusu açılmaz basın ernst'in başını inşallah para ile yemez...
Barış Ulusoy
02-02-2009, 10:41
Gelirse gerçekten çok iyi olur insallah gelir..
Deniz Akkuş
02-02-2009, 10:48
dün maç esnasında radyodaki spikerin dediğine göre maç başlamadan yarım saat önce ernst ile imza atıldığını söyledi
Emre Ersoydan
02-02-2009, 10:50
orta sahada cısseden sonra bu adamı ızleyın ve onlıbero nasıl olur gorun.gattusonun alman versıyonu
Neyzen Ünal
02-02-2009, 11:43
Apploud sinirlerine hakim olursa çok iyi.sinirlerine hakim olursa diyorum.çünkü bizim hakemlerin maça nasıl hakim olduklarını henüz bilmiyor.laf aramızda en az iki kırmızısı garanti.)))))) :D :D :D :D :D :D :D :D
Birol Erkul
02-02-2009, 12:40
25 senedir olduğu gibi Süreyya abi gene yedek bence...:)
Eren Yetis
02-02-2009, 13:09
Yeni Transferimiz Fabian Ernst Bugün 15:45 saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında Taraftarlarımız Tarafından Karşılanacaktır.
ForzaBeşiktaş Ailesinin bireyleri olarak sizleri orada görmek isteriz.
HOŞGELDİN PANZER
14.30 Saatinde İnönü Stadyumundan Otobüs Kalkacaktır.
(Forzadan alıntı)
Güzel bir karşılama yapılcak heralde,ama ben karşılama yapılan futbolcuların hep başarısız olduğunu düşünüyorum inşallah yanılırım.Hoş geldin Fabian
Namik Kartaloglu
02-02-2009, 17:24
biraz önce ömer güvenc canli yayinda Fabian Ernstin Demirörenle yarin istanbulda olacagini belirti,
cok cok iyi cokk..mükemmel bir transfer,,
En iyi yorumu HT ajansi Almanya/Hamburg muhabirimizden aliriz sanirim. Oyuncuyu aldik, o kismi kesin oldu bugun. Simsiki tasgibi, simsiki tasgibi mi? o önemli.
Özgür Öge
02-02-2009, 17:50
Beşiktaş Kulübü, Alman futbolcu Fabian Ernst ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını ve 2,5 yıllık resmi sözleşmenin imzalandığını resmen duyurdu. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ve kulübü ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Schalke 04 Kulübü'ne bonservis bedeli olarak 2 taksitte toplam 3 milyon avro ödeneceği, futbolcuya da 2,5 yıllık sürede toplam 5.5 milyon avro verileceği açıklandı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen yazıda şöyle denildi: ''Fabian Ernst'in transferi için, Alman Schalke 04 Kulübü'ne, sözleşme fesih bedeli olarak 15.10.2009'da 1.500.000 avro, 15.02.2010'da 1.500.000 avro ödenecektir. Futbolcunun kendisi ile 2008-2009 sezonu için 5 x 100.000 avro, 2009-2010 sezonu için 10 x 200.000 avro ve 25.09.2009'da 1.000.000 avro, 2010-2011 sezonu için 10 x 200.000 avro ücret karşılığında 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.''
-FABIAN ERNST-
30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Ernst, futbola Hannover 96 takımında başladı. 1998'den 2000 yılına kadar Bundesliga ekiplerinden Hamburger SV'de top koşturan orta saha oyuncusu, bu ekibin formasıyla 48 maçta yer aldı. 2001-2002 sezonunda Werder Bremen'e transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, burada 152 maça çıktı ve 11 gol attı. 2002 yılında Alman Milli Takımı'na davet edilen Ernst, Kuveyt maçıyla ilk kez Almanya formasını giydi ve toplam 24 kez milli oldu. 2005 yılında Schalke 04'e transfer olan tecrübeli futbolcu, bu takımın formasıyla 122 maçta forma giydi. Ernst, 1.83 boyunda ve 80 kilo ağırlığında.
-İNTERNET SİTESİNE MESAJLAR YAĞDI-
Fabian Ernst'in internet sitesine de bugün adeta mesaj yağdı. Alman futbolcuya Beşiktaş ve Schalke taraftarları, internet sitesi aracılığıyla yeni takımında başarılar diledi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Ernst'e, internet sitesinden ''Hoşgeldin'' derken, BJK İnönü Stadı'nın atmosferinden bahsettiler.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Mert Kavak
02-02-2009, 19:20
Beşiktaş'ın, Almanya'nın FC Schalke 04 takımından transfer ettiği futbolcu Fabian Ernst, İstanbul'a geldi.
Alman futbolcu, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve kulüp genel sekreteri Kenan Öner ile birlikte, özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na indi. Ernst, burada bir grup siyah-beyazlı taraftar tarafından karşılandı ve omuzlara alındı.
Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst İstanbul'a geldi.
Ernst, burada yaptığı kısa açıklamada, ''2 hafta önce bir transfer önerisi aldım ve hiç düşünmeden karar verdim. Büyük bir camiaya geliyorum. Beşiktaş taraftarlarının da ne denli büyük olduğunu biliyorum'' dedi.
Atatürk Havalimanı'ndan kalacağı otele giden Ernst, yarın sağlık kontrolünden geçecek.
Hasan Can
02-02-2009, 21:06
Hadi hayırlı olsun,umarım Beşiktaş'ımızda faydası olur.Kariyerli iyi bir oyuncu başırılı olacağını düşünüyorum.
Tekrar hayırlı olsun..
Ismail Hakki Demirel
02-02-2009, 21:17
http://img515.imageshack.us/img515/346/medyaphpgg7.jpg
Garo Deliboz
02-02-2009, 23:46
En iyi yorumu HT ajansi Almanya/Hamburg muhabirimizden aliriz sanirim. Oyuncuyu aldik, o kismi kesin oldu bugun. Simsiki tasgibi, simsiki tasgibi mi? o önemli.
namik arkadasim halkintakimi muhabirligine layik görülmek acaip güzel bu_!
ERNST cok siki hemde cok dik,,, doberman ve sansal delik desik olacak !_music_! bunu buraya yaziyorum,,,,Neyzel arkadasin tesbitide cok dogru,,hakemler art niyetli olursa bende iki kirmizi karti garanti görüyorum:D :D :D :D
saka bir yana adam tam bir lider yapida etrafini aynen pozitif yönde etkiler.
atom karinca Riza gibi,,,, aynen onunla birlikte bütün takim savasci kimlige bürünecek,dünki macta SIVOK Tek basina saga sola top nerdeyse oraya saldirip baski yapmaktaydi tek basina ,,,,simdi Ernstle birlikte herkes bu kimlige bürünecek ...
GÜZEL GÜNLER GÖRECEGIZ GÜNESLI GÜNLER...
saglicakla...
Emre Ersoydan
03-02-2009, 13:04
http://img515.imageshack.us/img515/346/medyaphpgg7.jpg
haaayyytt.tıpınden falan alman olduğu nerden belli...saldır ernst :)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.