PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribünlerdeki şiddet 32. Gün’de tartışılıyor...01 MART sa:00:00

Murat Aru
28-02-2007, 13:25
32. Gün
Tribünlerdeki şiddet 32. Gün’de tartışılıyor...

Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın hazırladıkları 32. Gün’de bu hafta Türk futbolunda tribünlerde yaşanan ve ardı arkası kesilmeyen olayların perde arkası ekranlara geliyor.
Tribünlerdeki şiddetin sebebi rant kavgası mı, mafya hesaplaşması mı? Tribünlere bıçak ve silah nasıl girebiliyor?
Aynı takımın taraftarları nasıl ve neden farklı gruplara bölünüyor? İstanbul’dan Anadolu’ya pek çok takımın tribün liderleri ve taraftar grupları 32. Gün stüdyosunda biraraya geliyor. Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan, Çarşı, Trabzon Taraftar Birliği, Tatangalar, Karşıyaka Çarşı grupları tribünlerde uzlaşmanın ilk adımını 32. Gün’de atıyor. Sakın kaçırmayın!

http://www.kanald.com.tr/tv/32gun/

Ahmet Ayyıldırım
28-02-2007, 14:02
32.günde esen dostluk rüzgarlarının 32 gün sürmesi dileğiyle..:)

Sefa Gülhani Çavuş
28-02-2007, 15:11
bizde gidelim nasıl katılıcaz...ben gitmek istiyorum...

Ulas Bozkurt
28-02-2007, 16:30
Kesinlikle katilinmamali..

Burak Güven
28-02-2007, 16:47
bizde gidelim nasıl katılıcaz...ben gitmek istiyorum...

Sefa kafanmı güzel gene gecenin 12 sinde ne yapacan gidip, hadi gittin nasıl döncen, rakı sofrası mı sandın orayı:D

Otur anam izle evinde sıcak sıcak...

Eda Neriman Yılmaz
28-02-2007, 17:21
ben anlamadım şimdi??? çarşının dışında bide karşıyaka çarşı mı katılcak yoksa karşıyaka spor kulubu taraftarları kendilerini çarşı olarak mı tanıtıyor? eger durum birinci cumlemdeki gibiyse madem çarşı gidiyor niye birde karşıyaka çarşı adı altında giden bir grup var. durumun ikinci cumledeki gibi oldugunu düsünmek bile istemiyorum :D

Bahadır Ahıska
28-02-2007, 17:36
madem tribün önderleri katılıyor, ali mandacı da katılıyor mu?? :)

o varsa izlerim, izletirim..

Cem Ozel
28-02-2007, 17:39
Kesinlikle katilinmamali..

Abartmaya gerek yok değilmi??

Ulas Bozkurt
28-02-2007, 17:42
ben anlamadım şimdi??? çarşının dışında bide karşıyaka çarşı mı katılcak yoksa karşıyaka spor kulubu taraftarları kendilerini çarşı olarak mı tanıtıyor? eger durum birinci cumlemdeki gibiyse madem çarşı gidiyor niye birde karşıyaka çarşı adı altında giden bir grup var. durumun ikinci cumledeki gibi oldugunu düsünmek bile istemiyorum :D

Karsiyaka'nin semtinde kendisine özgü bir carsisi vardir..Taraftar grubunun adida Carsi olmasi normaldir..Popülarite bakimindan yanımızdan gecemezler..Ancak özentilik yada taklitcilik yoktur burda gerçekten Karşiyaka diyince akla önce Kordon sonra Çarşisi gelir..Çarşisinin gelmeside taraftarindan değil semtindendir..

İsmail Şahin
28-02-2007, 21:38
tamam işte
bu işi çözse çözse mehmet ali birand çözer
artık tribünlerde kavga ve şiddet olmayacak
herkes mehmet abinin lafını dinleyecek...

Cihan Güngör
28-02-2007, 21:41
Geçen seneki 32. gün aklıma geldi :D hahaha :D

Burak Güven
28-02-2007, 21:46
Çocuklar inanın inanın çocuklar... :D

İsmail Şahin
28-02-2007, 21:50
cihanım
mehmet ali birand seni sorarsa ne diyelim :D

Ferhat Talan
28-02-2007, 21:58
m. ali birandı görünce aklıma çok acayip şeyler geliyor.

siyasi dalkavukluğunu bir yana bırakırsak diger konulardada dengesizin teki

Cihan Güngör
28-02-2007, 21:59
valla tanımıyorum de ismail :D

Serenat Tutaklı
28-02-2007, 22:18
Karsiyaka'nin semtinde kendisine özgü bir carsisi vardir..Taraftar grubunun adida Carsi olmasi normaldir..Popülarite bakimindan yanımızdan gecemezler..Ancak özentilik yada taklitcilik yoktur burda gerçekten Karşiyaka diyince akla önce Kordon sonra Çarşisi gelir..Çarşisinin gelmeside taraftarindan değil semtindendir..

Evet taklitçilik yoktur da Karşıyaka diyince akla nasıl Kordon geliyor ilk onu anlamadım??

Ulas Bozkurt
28-02-2007, 22:27
Evet taklitçilik yoktur da Karşıyaka diyince akla nasıl Kordon geliyor ilk onu anlamadım??

bana kordon ve faytonlar geliyor..yada ben alsancaği karşiyakayla kariştiriyorum yada felan fiLan..

Serenat Tutaklı
28-02-2007, 22:28
Alsancak'la karıştırıyorsun evet

Samet Halil
28-02-2007, 22:33
bana göre de alsancak ile karışıtırıyorsun. Zaten doğup büyüdüğüm yer Karşıyaka olduğu için biliyorum. Orada da maclara gitmeden önce Karşıyaka Çarşısında buluşulur ve oradan vapurla alsanğa geçilir.

Ama Beşiktaş Çarşısı ile kıyaslanamaz.....

Murat Yıldırım
01-03-2007, 19:22
Merhabalar,
Yeni bir üyesiyim forumun. Aktif olarak aranıza katılmadan önce bir süre daha izlemeyi düşünüyordum ama yukarıdaki konu ile ilgili bazı bilgileri aktarmanın (İzmir'den bir Beşiktaşlı olarak) yararlı olacağını düşündüm.
Karşıyaka, İzmir'in en büyük taraftar grubuna sahip iki takımından birisidir. Diğeri ise Göztepe. Karşıyaka da ,Göztepe de deniz kıyısında semtlerdir ama Kodron denince İzmir'de sadece Alsancak kordonu anlaşılır. Bu semtin takımı ise Altay'dır.Taraftarı az ama idari ve mali bünyesi en kuvvetli takımıdır Altay İzmir'in. göztepe ve Karşıyaka taraftarı arasındaki rekabetin çapı, bu derbinin de dünyanin en önemli derbileri sıralamasına girmesine imkan verecek kadar büyüktür.İki taraftar grubu arasındaki rekabet son derce serttir ve asla biraraya gelemeyecekleri kadar da keskindir. Sanırım dünyada ilk defa bir 2. lig maçında 70 bin taraftarı bir araya toplayan da bu iki kluptür.Karşıyaka, idari yapı olarak bir "ilçe" olsa da aslında tam anlamıyla bir semt kimliğine sahiptir. Aynı Beşiktaş'ımız gibi bir çarşısı vardır ve çarşı esnafı klübüne kıskançlıkla bağlıdır ve sahip çıkar. 20 yıl kadar önce Çarşı esnafı aralarından seçtikleri bir temsilciyi Yönetim Kurulu'na sokmuştur. Hem Göztepe ve hem de Karşıyaka taraftarı,bu konuda yapılacak sosyolik bir araştırmada başlık olabilecek kadar kayda değer özellikler sahiptirler.

Ulas Bozkurt
01-03-2007, 19:53
tamam kariştirdik işte üstüme gelmeyin :)

Nasuh Pirinc
02-03-2007, 12:58
cok sacma bi program oldu ilk reklamdan sonra tvyi kapattım zaten.. tsliler ha bire laf sokmaya calıstı..aykut olayına daha fazla yer verirler diye dusundum malesef beklentilerimi karsılamadı...ayrıca bizden kimsenin katılmamasınada sevindim

Serdar Dağlı
14-03-2007, 13:12
Tribünde şiddete Mehmet Ali Brand Mi Son Verecek çok Komik Adam Reyting Peşinde Işte Bariz çarşi Bu Programa Katilmayarak En Güzelini Yapti Katilanlari Gördük Sefa Diye Bi Herif Cikti Adam üst üste 3 Cümle Kuramadi Konuşmaktan Aciz Alparslan çikti Sosyal Içerikli Msj. Vermeye çalişiyo Ama Nafile Söylediklerine Kendiside Inanmadi Komik Bi Programdi Tribünde şiddete Ve çifte Standartta Son Vermek Için Kulup Başkanlari Toplanmali Ve Ortak Kararlari Basin önünde Almalaridir Ve Kesinlikle Aziz Futboldan Elini Ayagini Cekmelidir Yoksa Eli Ayagi Futbolun Altinda Kalacak!!!!

Serdar Dağlı
14-03-2007, 13:13
:mad: :mad: :mad: :Tribünde şiddete Mehmet Ali Brand Mi Son Verecek çok Komik Adam Reyting Peşinde Işte Bariz çarşi Bu Programa Katilmayarak En Güzelini Yapti Katilanlari Gördük Sefa Diye Bi Herif Cikti Adam üst üste 3 Cümle Kuramadi Konuşmaktan Aciz Alparslan çikti Sosyal Içerikli Msj. Vermeye çalişiyo Ama Nafile Söylediklerine Kendiside Inanmadi Komik Bi Programdi Tribünde şiddete Ve çifte Standartta Son Vermek Için Kulup Başkanlari Toplanmali Ve Ortak Kararlari Basin önünde Almalaridir Ve Kesinlikle Aziz Futboldan Elini Ayagini Cekmelidir Yoksa Eli Ayagi Futbolun Altinda Kalacak!!!!