Orijinalini görmek için tıklayınız : Darbe hazırlığı...
Hakan Kirezci
03-02-2009, 20:30
Radyosporun böyle bir haberi var ama ciddiyeti tartışılır bildiğimiz üzere. Yine de aklımızın bir yanında dursun bakalım diye kopyaladım haberi.
Beşiktaş'ta mali genel kurula 10 gün kala sürpriz bir gelişme yaşandı... Siyah beyazlı camianın önde gelen isimleri Başkan Yıldırım Demirören'e karşı biraraya gelecek.
Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Affan Keçeci, Fikret Orman, Mehmet Kazancı, Erol Kaynar, Hikmet Çetin ve Süleyman Seba Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelecek.
Beşiktaş'ın kötü gidişine dur demek isteyen Türkiye'nin ve Siyah-beyazlı ekibin önde gelen isimlerinin Tuncay Özilhan'a başkanlık yolu açmak için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz yıllarda da Beşiktaş başkanlığı için adı geçen Tuncay Özilhan'ın kulüp başkanı olması için strateji belirleneceği ve Yıldırım Demirören'in başkanlıktan indirilmesinin görüşüleceği öğrenildi.
Radyospor
Murat Aru
03-02-2009, 20:37
Yıl 2010'a gelmiş.
Fulya bitmiş, Beşiktaş bitmiş, Atı alan 55 Milyon Doları takmış.
Pamuk Prensesi Beyaz atlı prensi öpmüş, Kurba Kermit gebermiş.
Yani atı alan üsküdarı geçmiş.
Günaydıııınnnnnnnnn...
Reklam kokan hareketler bunlar.
Para babalarının değil HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ.
Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelineceğine Beşiktaş semtinde bir açık forum yapılsın.
Onlarda biliyoki saraylardaki davete HALK çağrılmaz Çünkü hiçbir halk saraylara sığmaz.
Al bunu vur öbürüne ses çıkmazsa bir daha dene...
Murat Aru
03-02-2009, 20:39
Yıl 2010'a gelmiş.
Günaydıııınnnnnnnnn...
Bunlar olurken toplantıya katılacak bu ağalar neredeydi Sibiryaya seferemi çıkmışlardı?!? Döndülerde manzara karşısında biryerlerimi kaşındı?!?
Ismail Hakki Demirel
03-02-2009, 20:45
Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Affan Keçeci, Fikret Orman, Mehmet Kazancı, Erol Kaynar, Hikmet Çetin ve Süleyman Seba
60 milyon dolar çıkarabilirler mi ? ? ?
Taş filan mı düştü, ne olduda ne değiştide yerinizden kıpırdama ihtiyacı hissetiler acaba !!!
Namik Kartaloglu
03-02-2009, 21:01
Bence Neyzen abinin o ufleme buflemesinin sonucu bu.
Emre Ersoydan
03-02-2009, 21:01
ne ıyıyse o olsun.bunca dert arasında bırde beşiktaş'ım çıkıyo ya şöle.oooff ooff
Mustafa Fatih
03-02-2009, 21:36
bence yalan kere yalan beklenen istenilen buydu ama yalan!
Demir Han
03-02-2009, 23:10
Seba Başkan orada ise sonuç iyi olacaktır diye umuyorum
Hem Ülker'den hem de YD den kurtulmamız lazım.Özilhan bence doğru seçim...
İzleyelim görelim bence en sağlıklı ve rasyonel başkan adayı.Diğerleri gibi değil
Eren Yetis
04-02-2009, 01:25
Toplantıya katılan isimler çok ağır isimler(keçeci ve bilgili hariç)Rahmi Koç destekli Nevzat Demir destekli bir yönetimle Beşiktaş'ın önünde kimse duramaz.
Umit Bayezit
04-02-2009, 02:09
benim için BEŞİKTAŞ bitmiştir diyen serdarmı bu bilgili!!! olan...
yönetim istifa.
Furkan Celik
04-02-2009, 02:16
Haber büyük ihtimal yalan yanlış, süleyman sebanın bu işlerle uğraşacağını sanmıyorum...Listede de tek güvendiğim adam nevzat demirdir..
Para babaları darbe yapcağına, biz devrim yapalım daha iyi...
Mustafa Fatih
04-02-2009, 02:28
Haber büyük ihtimal yalan yanlış, süleyman sebanın bu işlerle uğraşacağını sanmıyorum...Listede de tek güvendiğim adam nevzat demirdir..
...
Neyzen Ünal
04-02-2009, 03:12
ne diyelim haydi bakalım.bu arada namığım beni olaya neden karıştırıyorsun.eylem olsa yaparım ama böyle tırıvırı işler beni bozar.ama bi gün kafam atarsa öyle bir nefes veririmki akaretlerden taaaaa onları k.ırak a yollarım.attırmasınlar ülen kafamı.:D :D
Safak Batman
04-02-2009, 09:15
tencere dibin kara senin ki benden kara
Cem Ozel
04-02-2009, 11:47
haydi buradan yakalım. haber yalan diyeceğim ama yapılanlar ne hale getirdi ise neyin yalan neyin doğru olduğunu ayırt edemiyorum.
Sinan Kara
04-02-2009, 12:09
2010 un başkan adayı belli.bunların hepsi yalan dolan.beşiktaş yolda biraz düzgün yürüse basın çıkar,bişr element uydurur...bilgili,keçeci,bu adamlar beşiktaş'ın kapısının önünden geçmesin...
biraz sabır...
2010 a ne kaldı...
Ethem Kelmendi
04-02-2009, 13:25
en sonunda olacağı bu zaten
Vedat Benakay
04-02-2009, 15:22
toplantıyı sairlerdeyapalım.bir el atın olayada
Serhat Ovayolu
04-02-2009, 15:48
Genç kartallar rahatsız
Ercan Kartal
04-02-2009, 18:00
benim adayim altinsay ama aday degil :)
Ercan Kartal
04-02-2009, 18:02
Genç kartallar rahatsız
fon'da hasan mutlucan duyar gibiyim
Hakan Kirezci
04-02-2009, 18:11
fon'da hasan mutlucan duyar gibiyim
Bizde Neyzen var gerek yok Hasan amcaya...
Murat Ödemiş
04-02-2009, 18:55
ibrahim altınsayın başkan olacağı yok
biri rica etsek buraya arasıra bir uğrasa bişiler yazsa veya veya halkıntakımı dergisine yazsa ..ben bugün radikalde okudum ama yine mail adresi bulamadım...
Akin Akoglan
04-02-2009, 20:22
ne kadar kalburüstü Beşiktaşlı yada Beşiktaşlı geçinen varsa yazmıslar isimleri yanyana haber diye kaktırıyorlar
Hakan Kirezci
04-02-2009, 20:30
Haber doğru, olacakmış toplantı. Yalandır değildiri boşverin gayrı da sonucunda ne çıkacak onu bekleyelim.
Ertan Eylem
04-02-2009, 23:12
Sorun şu ana kadar bu yönetime ciddi altrnatif çıkmaması idi.Seba Başkan ın da içinde bulunacağı alternatif bir oluşum her halukarda gecikmişte olsa sevindirici.
Fırat Gürgan
04-02-2009, 23:24
Haber doğru veya değil orasını bilemem fakat bu isimler bir araya gelip bir aday çıkarmayı düşünüyorlarsa, çıkacak adayın bu isimlerden biri olmayacağını tahmin ediyorum. Büyük ihitimal bu kişilerin destekledikleri ve üzerinde uzlaştıkları kişi aday gösterilir. Ha tabi geçen seçimlerde olduğu gibi birilerinin devreye girmesiyle aday gösterilmezse bilemem.
Hamza Uyulgan
04-02-2009, 23:40
bu gidişat böyle devam etmez artık birilerinin içindeki BEŞİKTAŞ'lılık ortaya cıkmalı.... yeter demirören
Gursel Metin
05-02-2009, 03:05
İnsaf arkadaşler yıllardır muhalefet yok deyip duruyorsunuz,bir toplantı yapalım dediler onun kaşı bunun gözü demediğinizi bırakmadınız.
Sadece burada değil bütün forumlarda aynı tavır, o bunu yaptı,bu şunu demişti,yok efes maçında bizi almadı fenere bütün salonu verdi...Devam edilsin o zaman aynı yönetimle, şikayet etmeyin demirörenden bundan sonra.
Forumlara şöyle bir göz attıktan sonra, ben olsam iptal ederdim o toplantıyı Beşiktaşa herşey müstehak diye.
Gursel Metin
05-02-2009, 03:42
Yıl 2010'a gelmiş.
Günaydıııınnnnnnnnn...
Reklam kokan hareketler bunlar.
Para babalarının değil HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ.
Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelineceğine Beşiktaş semtinde bir açık forum yapılsın.
Onlarda biliyoki saraylardaki davete HALK çağrılmaz Çünkü hiçbir halk saraylara sığmaz.
Al bunu vur öbürüne ses çıkmazsa bir daha dene...
Beşiktaş halkın takımı da,halk yetkiyi o dediğin para babalarına vermedi mi Murat.Asıl halk üzerine düşeni yapmayarak geç kaldı.Kendi sarayında işini yapmadı ki başkalarının sarayında işi ne.
Kongre kongre diye tutturanlar,biz bilmeyiz kongre bilir diyenler kimlerdi ve ne yaptılar.O saydıkların olurken kendi içimizden olanlar bile olanlara katkı sağlamadılar mı?
Bu toplantıdan birşey çıkarmı bilmem ama bildiğim birşey var.Kongreye kadar her muhalif hareket,adı başkanlık için geçen herkez yoğun bir karalama kampanyasına maruz kalacak basındaki kalemşörler tarafından ve tabiki gözün gözü görmediği internetten.
Umutsuz olunmuyor işte,en azından bu çabalara köstek olunmaması gerektiğini düşünüyorum naçizene.
Yoksa onun kaşı bunun gözü dersek kendi içimizden bile Beşiktaşa layık başkan adayı bulmakta zorlanırız gibi geliyor bu devirde.Devir kötü devir:)
Birol Erkul
05-02-2009, 10:41
ibrahim altınsayın başkan olacağı yok
biri rica etsek buraya arasıra bir uğrasa bişiler yazsa veya veya halkıntakımı dergisine yazsa ..ben bugün radikalde okudum ama yine mail adresi bulamadım...
ben son umut olarak eşine 2-3 mail attım nezaketen bi cevap bile yazmadı...
Birol Erkul
05-02-2009, 10:46
toplantı şairlerde yapılsın diyen arkadaşlar rüyalar aleminde zannedersem...bizde bu tribün oldukça hiçbir şey olmaz...adam akıllı 2 bağırma yok...2 maç üstüste istifaya çağırma yok..yapılan onca rezilliğe ses çıkarma yok..statta istifa diye bağırana gider yapma var....geçmişte kazandan stada yürüyüş tertip eden abiler bugün sorulduğunda nedense şimdi o konuları açmayalım vs gibi cevaplar veriyorlar...bunca rezilliği nasıl mideleri kaldırıyor anlayamıyorum....geçmişte sizler kapalı kavgasını adamın biri gelsin camianın bütün değerlerini yıksın diyemi verdiniz....şundan emin olunki en düşman fenerli ve gayseli şu ses çıkartmadığınız çorapörenin verdiği zararları 100 yılda veremezdi Beşiktaş'a....ama başkan denen adam çıksa bugün deseki kapalının 2 direği arasına loca yapıcam kapalıyı numaralı yapıcam işte o zaman ne tepkiler gösterirsiniz...
Olcay Baytaş
05-02-2009, 12:47
toplantı şairlerde yapılsın diyen arkadaşlar rüyalar aleminde zannedersem...bizde bu tribün oldukça hiçbir şey olmaz...adam akıllı 2 bağırma yok...2 maç üstüste istifaya çağırma yok..yapılan onca rezilliğe ses çıkarma yok..statta istifa diye bağırana gider yapma var....geçmişte kazandan stada yürüyüş tertip eden abiler bugün sorulduğunda nedense şimdi o konuları açmayalım vs gibi cevaplar veriyorlar...bunca rezilliği nasıl mideleri kaldırıyor anlayamıyorum....geçmişte sizler kapalı kavgasını adamın biri gelsin camianın bütün değerlerini yıksın diyemi verdiniz....şundan emin olunki en düşman fenerli ve gayseli şu ses çıkartmadığınız çorapörenin verdiği zararları 100 yılda veremezdi Beşiktaş'a....ama başkan denen adam çıksa bugün deseki kapalının 2 direği arasına loca yapıcam kapalıyı numaralı yapıcam işte o zaman ne tepkiler gösterirsiniz...
Demirörene Defalarca istifa diye bağırdık...Ama Oturup Sakin Düşünmek Gerekir.Demirören giderse Beşiktaş Başkansız kalıcak işte ozaman rezaletin ta kendisi olucak.Koskoca beşiktaş a Başkan Adayı çıkmıyor..Yok yani şuan da yok Tuncay Özilhan ında Bu İşe Yüreği Yok...Eger bu Olay Gerçekleşirse Bu Sorunları Düzelticek Tek kişi Sebe ve Nevzat Demir dir...
Birol Erkul
05-02-2009, 13:27
Demirörene Defalarca istifa diye bağırdık...Ama Oturup Sakin Düşünmek Gerekir.Demirören giderse Beşiktaş Başkansız kalıcak işte ozaman rezaletin ta kendisi olucak.Koskoca beşiktaş a Başkan Adayı çıkmıyor..Yok yani şuan da yok Tuncay Özilhan ında Bu İşe Yüreği Yok...Eger bu Olay Gerçekleşirse Bu Sorunları Düzelticek Tek kişi Sebe ve Nevzat Demir dir...
demirören gidince Bjk başkansız kalacak...duyduğum en güzel cümleydi bu arkadaşım...sen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün....demirören dediğin adam recep ivedik'teki karaambar kamyon şöförleri derneğine bile başkanlık yapamaz....
Mustafa Fatih
05-02-2009, 20:12
Beşiktaş'ta camianın merakla beklediği toplantı ertelendi. Süleyman Seba, Rahmi Koç, Hikmet Çetin, Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Affan Keçeci, Fikret Orman, Cemil Kazancı, Erol Kaynar gibi Beşiktaş'ın en önde gelen isimlerinin buluşacağı toplantı basında yer alan haberler üzerine ileri bir tarihe ertelendi
Yemekli toplantıya katılacak kişilerin ortak yazılı açıklamasında, ''Tüm Beşiktaşlılık duygularımızla düzenlediğimiz bir öğle yemeğinin yakışık olmayan noktalara çekiliyor olması, hepimizi derinden üzmüştür. Çok saygın Beşiktaşlılar'ın bulunacağı bir ortamda, aslı olmayan söylentiler, toplantının amacını farklı yönlere taşımaya başlamıştır. Bu sebepten dolayı toplantıyı ileri bir tarihe ertelediğimizi saygılarımızla duyururuz'' denildi.
Yazılı açıklamada Hikmet Çetin, Serdar Bilgili, Tuncay Özilhan, Yalçın Sabancı, Ömer Sabancı, Mehmet Kazancı, Recep Yazıcı, Zafer Yıldırım, Cengiz Kaptanoğlu, Nevzat Demir, Hasan Arat, Fikret Orman, Erol Kaynar, Affan Keçeci ve Hüsnü Güreli'nin adları yer aldı.
lig tv
Ercan Kartal
05-02-2009, 20:23
Bizde Neyzen var gerek yok Hasan amcaya...
hakan abi neyzen abimiz caliyorsa darbe olmaz, olsa olsa devrim olur :)
Umut Keskin
06-02-2009, 01:38
beşiktaşın değerleri ayaklar altına alındı biz ise sadece bakmakla yetınıorz artık neyi beklıorz anlamıorm bağarmamk içn demrörenle gelcek 1 tk şampiyonlgu bıle istemıorm artık eğer gelcek olan o 1 şampiyonlk b adamn hiç gitmemesı anlamına gelr içimden sesszce demirören yeteerr demekle yetınıorm ne yazıkkı beşiktaş halkın takımı değil bazı çıkarcılarn sayesnde demirörenn takımı oldu
Berk Gökmen
06-02-2009, 18:24
abi beni bildiğim kadarıyla nevzat demir tamamiyle bıraktı beşiktaşla uğraşmayı çünkü kendisi kanser tedavisiyle uğraşıyor.
Serhat Ovayolu
06-02-2009, 18:49
toplantı iptal olmuş son bir duyuma göre
Cem Ozel
06-02-2009, 19:00
bunu medyaya sızdıran başkanmıydı?
Demir Han
07-02-2009, 14:36
Hiçbir haber çıkmadı ne oldu ki acaba ?
Onur Özgen
08-02-2009, 02:25
Bir grup rantçı gider, bir grup rantçı gelir...
Akin Akoglan
08-02-2009, 02:28
balon şişti şişti söndü birdaha şişmesi uzun zaman alır
Engin Karayün
08-02-2009, 13:10
hayırlısı olur inş ama beşiktaşımızın kayıp 5 yılına birilerinin çıkıp dur demesi lazım simsiyah günlerden bembeyaz umutlara..
Hakan Kirezci
08-02-2009, 14:04
Sona yaklaştıkça (Atıf Keçeci)
Beşiktaş Kulübü camia olarak önemli günler geçiriyor. Yanlış yönetilme hususunda fikir birliği içerisinde olanlar, gruplar halinde toplanarak neler yapılması gerektiğini görüşüyorlar. Üzerinde durulan en önemli konulardan birisi dernek gelirlerinin 2013 yılına kadar kullanılmış olması.
Bunun yanı sıra Zapo, Sivok ve Fabian Ernst'in 12 milyon Euro'luk, yani 25 milyon TL (25 trilyon) ödemelerinin de uzun vadeye yayılması. Yani göreve gelecek herhangi bir yönetim hiçbir ana gelir kalemi olmaksızın hem cari harcamaları karşılayacak, hem de borç ödeyecek. Bu pozisyonun oluşturulmasının altında Başkan Yıldırım Demirören'in, "Kulübü ödenmesi çok zor bir şekilde borçlandır, kimse talip olmasın." düşüncesi yatıyor.
Futbol AŞ'nin son bilançosundaki öz sermayenin kritik bir hal alması da başka bir endişe kaynağı. Bunlar ve eşdeğer diğer yaptırımlarla kulübün geleceğine dönük yönetim tarzının artık büyük kitlelerde konuşulması, "Beşiktaş camiası uyandı." şeklinde yorumlanıyor. Dikkat çeken bir diğer husus da Fulya Projesi'nin hayata geçirilme işinin kongreden 3 gün öncesine denk getirilmesi. Bu konuda çok şeyler belgelenerek konuşuldu ve şimdi adli mercilere taşınmış durumda. Açılış programının saat olarak alışılmışın dışında 18.00 olarak tespit ve ilan edilmesi de ışıklı gösteriler yapılmasına olanak sağlamak için. Tam bir şark kurnazlığı...
"Yıllık 14 milyon TL gelir sağlanacak." deniliyor. Yaptıkları anlaşmalardaki belirttikleri rakamları alt alta topladığımızda bu sayıyı yakalayamıyoruz. Kulübün geliri aşağı yukarı 70 milyon TL, gideri ise 65 milyon TL civarında, toplam borç 140 milyon TL.
Borcun bankalara olan önemli bölümü döviz bazında. Başkanın da verdiği borcu, dolar olarak hesap ettiğini son divan toplantısında Denetleme Kurulu başkanının kürsüden yaptığı konuşma ile öğrenmiş bulunuyoruz. Çok iyi niyetle düşünüp gelir gideri karşılar desek de borç, kur ve faiz masrafı ile daima yükselecek. Hiçbir şey olmasa Fulya geliri 10 yıl sonunda ancak borcu kapatmaya yetecek.
Kısacası bu anlayış ve uygulama ile Beşiktaş'taki sıkıntı biteceğe benzemiyor. Çare, yeni kaynaklar bulmak. Sponsorluk olayının devreye girmesi, tüm ana kalemler sahibini bulduğundan çok zor. Voleybol, tenis, briç gibi sporlara ilgi gösterilmediğini biliyoruz.
Bu durum, kulüp ileri gelenlerinin de gündeminde olduğu için bir araya gelip konuyu masaya yatırmak düşüncesi hasıl oldu. Yemekli toplantıda görüş alışverişinde bulunma istekleri ise son anda ileri bir tarihe ertelendi. Bu isimler, ülkemiz ekonomisinin amiral gemilerinin sahipleri. Hepsi birbirinden değerli işadamı. Başkan Yıldırım Demirören'in bu toplantı katılımcıları için, "Bazıları reklam peşinde şimdiden TV'lerde gözüküyorlar." şeklindeki gerçek dışı ve olayı yıpratmaya dönük açıklamaları, kabul edilemez bulunmuştur. Bir gazetedeki ticari rekabete dönük haber yorumu da yakışıksız olmuştur. Bu toplantıya katılacak isimlerin hangisinin reklama ihtiyacı vardır, öncelikle bunu değerlendirmek gerekir!
Ne mutlu ki bu Beşiktaşlıların anlayışları, karşılarındakilerle çok farklı ve medenice. Bu hareket Beşiktaşlılar için geleceğe dönük kaygıları bertaraf etme hususunda çok yararlı olmuştur. Toplantı ertelenmiştir; ama düşünce bu tepkilerden sonra daha anlamlı bir güç kazanmıştır. Gelecek günlerin umudu olmaya başladığını; yerden zirveye doğru yükselen bir trend halini hep birlikte izleyeceğiz. Şu andaki zihniyet, "Bu toplantıların takım iyi giderken yapılması yanlış." diyor. Ancak Ankara'da tertiplenen ve iştirak edene Konya maçı seyahati vaatli promosyon ekli toplantılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ne kadar tutarsız olduğuna son örnektir. Beşiktaş camiası 15 Şubat Mali ve İdari Kongresi'nde önemli bir imtihandan geçecektir.
Neyzen Ünal
12-02-2009, 17:49
yeter artık yeteeeeeeeeeeerrrr....
demir(ören) den korkan trene binmesin.
Neyzen Ünal
12-02-2009, 17:52
yeter artık yeter be.
demir(ören) den korkan trene binmesin.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.