Orijinalini görmek için tıklayınız : Süleyman Seba Için...
Neyzen Ünal
12-02-2009, 16:48
arkadaşlar.
dün fulya açılışındaydım.bazı dostlar bana kırılmış.neyzenin ne işi vardı diye.
ama arkadaşlar ben oraya sadece ve sadece SÜLEYMAN SEBA BAŞKAN için gittim.aşçıbaşı konuşurkende sinirlerim gerildi.ve arkadaşlardan müsaade isteyerek.salondan ayrıldım.
bu böyle bilinsin.
gitmeden öncede hakan kirezci ile konuştum.aslında yapacak başka bir şey vardı.ama beraber gittiğimiz arkadaşlara ayıp olmasın diye biraz efendi takıldım.
anlayın gerisini yani.
Hakan Kirezci
12-02-2009, 17:21
Fenerbahçe, Galatasaray başkanlarının konuk olarak davet edildiği açılış törenine asli unsur olan, evsahibi olan, MALSAHİBİ olan Beşiktaş taraftarının katılmaması gerektiğini düşünebilmek nasıl bir gaflettir benim sınırlı aklım almadı maalesef. Gelip geçici icra heyetleriyle (yönetimler yani) kalıcı Beşiktaşlılık değerlerini birbirine karıştırmak büyük yanlışlıktır. Süleyman Seba'nın onur konuğu olduğu yerde Beşiktaş taraftarı herzaman evsahibidir. Sizleri bilmem ama oraya giderek en azından şahsımı da temsil ettiğine inandığım Neyzen kardeşime teşekkür ederim meydanı boş bırakmadığı için.
Neyzen Ünal
12-02-2009, 17:33
hakan hocam sağolasın.bu meydan asla boş kalmayacak.işin ucu nereye varırsa varsın artık.fazla yazamayacağım ruh halimi sen çok iyi biliyorsun.
Cem Ozel
12-02-2009, 20:15
biz bizi biliyoruz abi. hakan abinin dediği gibi orada konuk değil ev sahibiyiz.
Deniz Akkuş
12-02-2009, 20:17
neyzen abicim helal sana yaff... pazar görüşürüz seviyoruz seni neyzen abi.. neyzen abi :) :)
Sinan Kara
12-02-2009, 21:35
orada sadece senin bulunman bile yeterli neyzen abi:)
Ertan Eylem
14-02-2009, 23:20
Seba Başkanı genel duruşu ile seviyorum.Velakin Metin-Ali-Feyyaz ve hatta Rıza ya sahip çıkmaması,ilk başkanlık döneminde çakıcı ile olan diyaloğu nedeni ile ise kırgınlığımı ifade etmek isterim.
Bütün eksiklikleri bile şu kirlenmiş futbol batağı-endüstrisi içinde saygın bir yer edinmesine engel olamıyor.
Hangimiz ne kadar mükemmelizki dedim ya eksiklikleri fazlalarının yavrusu kadar bile değil.Saygıyı hakediyorsun Büyük Başkan!!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.