PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Galatasaray(PAF) 03/03/07 13.30 Fulya

MUHTAR
01-03-2007, 14:06
Paflarımız için çok önemli bir maç.İlk maçta 6-0 gibi farklı bir skorla yenilmiştik.Yanlarında olduğumuzu gösterme zamanı.Özkaynak diyorsak,desteğimizi de vermeliyiz.Fulya'da,semtte...O kendine has kokusu ile buluşalım..

3 Mart 2007 13.30 Fulya

Safa Şenyıldız
01-03-2007, 14:12
İyi ya. Yavru Kartallara destek zamanı. Cumartesi önce Fulya'ya, sonra Şairler'e...

Ulas Bozkurt
01-03-2007, 14:19
Keske Vefa Stadinda oynansa paf maclari..Trübün acisindanda cok deste oluyor..

Can Durukan
01-03-2007, 15:38
"vefa" stadı ilk kez adına bu denli uygun bir iş yapmış olurdu..hentbol salonu ismi içinde düşünülebilir..colaturka olacağına vefa bozası olsun ana sponsorumuz..birilerine bişeler hatırlatır belki..hem pankart açarız "vefa sadece boza değildir!" diye..güzel olurdu be..

Umut Tutun
01-03-2007, 16:19
arkadaşlar programları buna göre yapıyoruz. Safa'nın dediği gibi, oradan şairlere geçiyoruz.

gs maçına gelemeyen istanbuldaki arkadaşlar, sizler de buraya, bir kişi dahi eksik bırakmayalım imkan varsa...

sağolsun kulüpten, duyuru olmayan bir ortamdan, kulaktan alındı bu saat bilgisi.
değişmelere açık da olsa, şu an saati bu kabul ederek,Fulya'da olalım.
hep dediğimiz gibi, bu şansı kaçırmamak için:

Beşiktaş'ı Beşiktaş'ta Beşiktaş'la yaşamak için...

Rasim Bektaş
01-03-2007, 18:44
http://img411.imageshack.us/img411/1130/pafjd2.jpg

Serenat Tutaklı
01-03-2007, 20:44
Ruh,mücadele görmek istiyorum diyenler...Buyrunuz..

Ali Mandacı
01-03-2007, 21:04
BİR UMUDUM SENDE ANLIYOR MUSUN ? pankartı ile oradayız...:cool:

Halil Gurel
01-03-2007, 21:40
İş'ten erken kaçabilirsek oradayız, olamazsak şairlerdeyiz. Paf takım güzel gidiyor, mutlaka kazanacaktır genç kartallar.

Safa Şenyıldız
02-03-2007, 14:00
12'de Akatlar'da voleybol erkek takımının maçı var. Önce Akatlar'a ordan Fulya'ya ordan da Şairler'e. Programı değiştirdim. :D

Anıl Tanrıyar
02-03-2007, 14:37
biz ankaradan gelicez...fulyaya da gıdıp kartallarımızı desteklıcez...

Gürhan Oğuz
02-03-2007, 14:38
paflarımız geleceğimiz yenersek lideriz hadin kolay gele

safa benim yerime bağırcanmı
tamam anlaştık
ben çok bağırırım vekaletim sende :rolleyes:

Safa Şenyıldız
02-03-2007, 14:46
Tamam Gürkan Hocam. Senin için çok bağırcam. gsli çocuklara küfür de edeyim mi senin yerine? :D

Gürhan Oğuz
02-03-2007, 14:53
hayır küfür yok
bizimde çocuklarımız var demi
sizlere nasıl edilmesini istemiyorsam onlarada biz etmeyelim,
bizim TAŞIMIZ ağır olsun

Safa Şenyıldız
02-03-2007, 14:57
Tabiiki hocam. Ayıp ediyosun, hiç küfreder miyim? Sonuna kadar BEŞİKTAŞ'ım benim, biricik sevgilim...
Diğerleri zerre kadar ilgilendirmiyor beni ki küfredeyim...

Burak Güven
02-03-2007, 16:24
Zaten Fulya'da çalışıyorum, camdan baktığımda saha karşımda, işten çıkamazsam karşılıklı siyah beyaz çekeriz, eğer kaçabilirsem oradayım...

Can Durukan
02-03-2007, 17:18
daha cazip teklifler alıyorum açıkcası paf maçıya eş zamanlı ama yine de gelesim var..gelirim büyük ihtimal..cazip teklifler yalan da olabilir değil mi..:)görüşürz..

A.Tugan Çetin
02-03-2007, 21:29
Yarın 12:30-13:00 arası Kazan yanındayız...

Ali Mandacı
02-03-2007, 21:37
Tugan belirtmiş:D yarın saat 12.30 13.00arası kazandibinde toplanıyoruz saat 13.30 Paf takımımızı desteklemek için fulyadayız maçın ardından şairlere geciyoruz...maçın önemi ve yönetimin kapılardaki eziyetinide dikkate alarak en geç 17.00 şairlerde çıkarak saat 17.30 da tirübünlerdeki yerimizi alacağız herkes hesabını planını programını buna göre yapsın...:cool:

Ferhat Talan
02-03-2007, 21:40
oradayım ....paf maçı ne oluyor ( şeytan taşlama :D) çok heyacanlıyım çokkkk

Can Durukan
02-03-2007, 21:42
herkesin bizim gibi düşünüp erken hareket edeceği kanısındayım..dakikaların pek önemi yok ama 17:30da stada girilmesini 18:00de girilmesinden daha sakıncalı buluyorum..yine de yarın belli olur herşey..görüşürz..

Safa Şenyıldız
02-03-2007, 21:48
Şairler'den sonra nereye gidiyosunuz, anlamadım. Yoksa bi program var da benim mi haberim yok?

Can Durukan
02-03-2007, 21:58
yok başkan ne programı iki dolanıp gelcez..otur otur uyuşuyo insan..

Birkan Bürüngüz
02-03-2007, 23:12
başkan derken can? :P

evet stada erken gitmemiz daha önemli geç gidelim diyen olursa şairlerde kalsın kardeşim alla alla :D

Umut Şen
03-03-2007, 13:11
ya kardeşim işimiz var saat 17 30 da şairlerde kimseyi bulamazsam var yaaaa bi tane bira içemeden stada gidersem var yaaaaaaa :mad: :mad:

Umut Şen
03-03-2007, 13:50
skor şu an da 2-2

Umut Şen
03-03-2007, 14:46
2-3 maç bitti PAF lar maalesef mağlup oldu..

Deniz Can
03-03-2007, 16:25
Puan farki altiya cikti ama sonuna kadar kovalanacak bir mucadeleye sahne PAF ligi.

Arkadaslarimizin gostermis oldugu ilgi ve destek ile Halkin Takimi her zaman Off-lamadan Puf-lamadan PAF'in yaninda oldugunu bir kez daha gosterdi.

Can Durukan
03-03-2007, 23:58
klüp aracalığıyla mehmet sedef e bir mail ya da mektup ulaştırılabilir mi?bence lazım..görmedim ama duyduklarım yetti..

Safak Batman
04-03-2007, 01:00
beklediğimden daha iyiydi paf takımı
abileri gibi basit defans hataları yaptılar.
ilk devre 2-0 geride kapattıkları maçı 2-2 ye getirmeyi başardılar ama uyduruktan verilen bir penaltıyla 3-2 yenilmekten kurtulamadılar.

Burak Sığırcı
04-03-2007, 11:02
mehmet sedef anlaşılan yedirememiş paf'a dönmeyi.golü attıktan sonra tribünlere koşacaksın ama maçtan sonra takım tribüne çağrılınca kaptanlığını yaptığın arkadaşlarını soyunma odasına kaçırmaya çalışacaksın.

yaptığı tek kelimeyle terbiyesizliktir.gelenek diyoruz,beşiktaşlılık diyoruz lakin bunlarla mı olacak bu iş?bir daha forma verilmesin bu terbiyesize.mehmet sedef diye biri yoktur benim için artık.

Bahadır Ahıska
05-03-2007, 11:36
mehmet sedef gerçekten beşiktaş değerleriyle yakışmayacak bir davranış yaptı. sonuçta oraya gelen seyirci yenilmiş takımı moral olsun diye herşeye rağmen bağrına basmaya razıysa sen de buna karşılık vereceksin!

ama endüstriyel kültür - profesyonellik - ümraniye hattında bu geleneğin kaybı en büyük kaybımız, yoksa puan kayıplarının telafisi daha kolay.

Umut Şen
05-03-2007, 12:04
Fulyanın havasını henüz soluyamamış kendisi demek ki bize de başarılar sana mehmet sedef demek düşer

Serenat Tutaklı
05-03-2007, 12:11
PAF maçının olduğu dakikalarda öyle güzel bir hava vardı ki İstanbul'da.Güneş açmış,yakmaya başlamıştı.Beyaz formalarının içindeki gençleri takip eden,tezahurat eden bir grup vardı.Havanın o güzelliğine rağmen umutlarını desteklemeye gelmişlerdi.2-0 mağlup durumda iken bile takımına desteğini kesmeyen,geleceğine umutla sarılan bir topluluk.2.yarı ile birlikte atılan 2 gol eşitliği sağlamış,takım kaptanı da attığı golden sonra seyircilere "hadi" dercesine sevinmişti.Takımımız 3.golü yemiş ama taraftar yine "ne farkeder Kartal sen her gün yenilsen" aşkı ile bağlı olduğu için desteğini kesmemşti.Maç sonunda da takımı tribünlere çağırmak ne kadar da hoştu halbuki.Ama takımın kaptanı Beşiktaşlılık değerlerini taşımayan biri olunca ve de taraftarlar bunla yüzleşince o güzel güneşli hava yerini rüzgara bıraktı.Tribünün sesine kulak vermeyen,bu sese kulak vermek isteyen arkadaşlarını yönlendirerek gitmeyen diyen,bizleri çileden çıkaran bir kaptan.O formanın içinde birden çirkinleşen kaptan.Mehmet Sedef hakkında artık olumlu bir şey söylemem mümkün değil benim için.İsterse dünya yıldızı olsun birkaç sene içinde.Bu formayı giymemesi temennim.Ağır olduğunu düşünenler olabilir,saygım var.Ancak kendimi işin içine katınca şunu düşünmeden edemiyorum.İzmir'den kalkıp gidiyorum Beşiktaşım için PAF takımının mücadelesini de heyecanla izliyorum.Ama kendini paşa sanan Sedef efendi 2 adım atmaktan aciz.Çıkar o formayı Sedef!

Erhan Çetinbağ
05-03-2007, 14:25
Sedef'tir, Beşiktaşımızın çocuğudur. Umudumdur. Kızamam.
Biraz insan psikolojisi derim. Henüz daha yeni babasını kaybetmiş, bir de üstüne geçen sezon korakor mücadele ettiği ezeli rakibininin paflarıyla karşılaşınca, aklından yüreğinden neler geçti kim bilir! Muhtemelen üzerinde epey yorgunluk vardı ama vücudunda değil ruhunda.
Sedef'tir kızamam. Umudumda kal umurumda ol Sedef.

Umut Tutun
05-03-2007, 15:15
Beşiktaş taraftarı olarak maçta gereken tepkiyi gayet ölçülü şekilde gösterdik arkadaşlar. burada her açıdan yükü kaldıran yine biz olacağız elbette.
Mehmet'e hatasını anlaması için Beşiktaşlı terbiyemize uygun bir hatırlatma idi bizimkisi. şimdi sonrasında bunu anlaması için zaman hakkı da tanıyacak olan varsa o da yine biziz.
her koşulu, her durumu düşünmek gibi bir derdimiz de olmalı; sonuçta PAF takımından bahsediyoruz, yeni bir sıkıntı yaşamış genç bir kardeşimizden bahsediyoruz.
şimdiden öğrenmeliler ki bazen hata yapabilirler ve uyarıyı alırlar.sonrasında takip etmek de bize düşer. bundan sonrasını takipçilik süresi olarak tanımlayalım. biz böyle bakmaktan ziyade, aynı sıcaklığı koruyup esaslı bir gündem yapmışız sanki.
ileride böyle örnekler çok yaşayacağızdır nesiller boyu. sonrasındaki tavırlarımızın da adını koyalım ve her durumda nasıl tepki vermemiz gerektiğini de bilsin her nesil.

konuyu şu an için bu denli bir sıcaklık ve çapta sunmasa idik daha iyi olurdu.

şu an A takımda yer alabilip, Beşiktaş'tan yetişen şu yaşı ile tek insandır Sedef. bir açıklaması olabilir ya da hatalıdır. ama Beşiktaşlı terbiyesi ile bunu telafi etme konusunda kararlı da olabilir, buna da inanmak isteyelim önce.