PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat Doğruyu Söyle !!!

Ismail Hakki Demirel
14-02-2009, 18:01
Gs Başkanı Adnan Polat Geçen haftaiçi konuşmasının satır aralarında şunları söylemişti.

"Biz hakemlerde adil bir maç yönetsinler istiyoruz, kayseri maçında ilk yarı bizi ikinci yarı kayseriyi katletdi" (aşağı yukarı böyle konuştu)

Buyur o zaman sayın Adnan Polat. Antalyaspor'un verilmeyen buz gibi Golü !!! Ne diyorsun buna !!! Sonra çok merak ediyorum Baros'un pozisyon sana görede sarı kartı gerektirmezmi ? Geçen hafta konuşurken hakemlerin samimiyetinden bahsediyordun. bende senin samimiyetinin merak ediyorum.

http://img18.imageshack.us/img18/179/94721716mp0.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/7870/90142672jq3.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/5228/99722881ba2.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/6687/96973348li3.jpg

Eren Yıldırım
14-02-2009, 18:19
SöLeMeSkİ :D

Murat Aru
14-02-2009, 18:59
Aaaa GS yenil miş.

Cem Ozel
14-02-2009, 19:04
:) yenildiler.

Mustafa Fatih
14-02-2009, 20:16
maçı canlı izleyenler dikkat ettiyse çok mükemmel bir görüntü yakalarlar.
Nonda şutu çekiyor top tribüne gidiyor nondanın üzüntüsünü gösterirken aynı karede olan bir seyirci malum bir hareket yapıyordu keşke bulabilmem de buraya koysam o görüntüyü :) çok güzeldi :)

Serkan Balcı
14-02-2009, 20:55
Buraya yazmak doğrumudur bilmem ama başlık açacak halimiz yok.

Bügün oynanan maçta Dakika 60 da maç 7-0 oldu.
dedim 10 gidiyor diye.neyse ki pilleri 60 dakikalık mış.

Sanırsam rekor hala bizde 10-0 la.

Mustafa Fatih
14-02-2009, 21:10
Buraya yazmak doğrumudur bilmem ama başlık açacak halimiz yok.

Bügün oynanan maçta Dakika 60 da maç 7-0 oldu.
dedim 10 gidiyor diye.neyse ki pilleri 60 dakikalık mış.

Sanırsam rekor hala bizde 10-0 la.

evet bende korktum ****lerden

Hakan Kirezci
14-02-2009, 21:29
10-0 lık skor bizim anlayışımızda utanç verici bir skor olmalıdır diye düşünüyorum. Gücün yetse bile yeterli skora ulaştıktan sonra zorlanmamalı. Rakibine saygı bunu gerektirir. Gücünün yettiğini ezmek, aşağılayıcı bir tavır içerisinde olmak bize yakışmaz. O yüzden A.D.Spora'a karşı alınan o 10-0 benim için gurur verici değil unutulması gereken bir sonuçtur.

Eğer bugün Fenerbahçe becerebilseydi 11-0 yapar mıydı?
Kesinlikle yapardı.

Ismail Hakki Demirel
14-02-2009, 21:50
10-0 lık skor bizim anlayışımızda utanç verici bir skor olmalıdır diye düşünüyorum. Gücün yetse bile yeterli skora ulaştıktan sonra zorlanmamalı. Rakibine saygı bunu gerektirir. Gücünün yettiğini ezmek, aşağılayıcı bir tavır içerisinde olmak bize yakışmaz. O yüzden A.D.Spora'a karşı alınan o 10-0 benim için gurur verici değil unutulması gereken bir sonuçtur.

Kesinlikle yapardı.

Babamda bundan bahsediyordu abi maçı izlerken, sövüp duruyordu fener'e

Mustafa Fatih
14-02-2009, 22:10

zamanın da beşiktaş'a sövmemiştir inşallah:)

Ismail Hakki Demirel
14-02-2009, 22:20
Bilmem mustafa kızmış olabilir, ama diyor ulan zaten yeniyorsun adamlar zaten küme düşüyor fazla gol atınca çok puanmı yazıyorlar... gibi sersenişlerde bulunuyor :)

Furkan Celik
14-02-2009, 22:43

Kesinlikle yapardı.

Sinan engin gibi konuşuyorsunuz sizde..Bende tam tersi düşünüyorum oyunu dassağa almıcaksın adam gibi oynayıp gollerini atıcaksın...

Hakan Kirezci
14-02-2009, 22:56
Beşiktaşı tutmak kolay elbette de Beşiktaşlı olmak işte bu yüzden çok zordur.
İkisi arasındaki farkı anlamak ise haysiyetli bir tahsil ister.

Hasan Can
14-02-2009, 23:11
Endüstriyel futbola karşı olmak birazda böyle bişey.
Liverpool tarafarı saygı duyduğum bi kaç taraftar topluluğundan biri idi.Yılardır şampiyon olmamalarına rağmen takımlarına olan desteği ile onlarında Endüstriyel futbola karşı bi duruşu olduğunu sanıyordum.Takii Bizim malum liverpool maçına kadar maçtan sonrada forumlarında bazıları ''Ben para veriyorum gol izlemek için ''diyerek alınan skora seviniyorlardı.İşte o zaman benim gözümde bittiler.Bencede böyle skorlar gurur duyulacak bişey değil.

Hasan Can
14-02-2009, 23:13
Bu arada konuya gelrisek Şifo geçmiş yılların intikamını aldı helal şifom.

Ertan Eylem
14-02-2009, 23:14
Futbolumuzda şikenin baş mimarlarından ünlü sabık adnan efendi, tipik bir ****lilik kültürü sergilemekte, kendine müslüman olmaya devam etmekte....

Mustafa Fatih
14-02-2009, 23:49
Beşiktaşı tutmak kolay elbette de Beşiktaşlı olmak işte bu yüzden çok zordur.
İkisi arasındaki farkı anlamak ise haysiyetli bir tahsil ister.

Apploud Apploud Apploud

Sinan Kara
15-02-2009, 00:15
hakem sayesinde yenildiler:) polat çıkar açıklama yapar,sonrada eşzamanlı bir yürüyüş yaparlar gene...

zaten bu aralar canı sıkılan yürüyüşe çıkıyor:) :)

Namik Kartaloglu
15-02-2009, 00:43
hakem sayesinde yenildiler:) polat çıkar açıklama yapar,sonrada eşzamanlı bir yürüyüş yaparlar gene...

zaten bu aralar canı sıkılan yürüyüşe çıkıyor:) :)

Ve sinan Gazetenin biri de "isin suyunu cikardilar" basligi atar. Oysaki Besiktasin Haklilik yani Diger rakiplerinin Galatasaray ve Fenerbahcenin yaptigi gibi emek hirsizligi degildi. Gercekten Bobo muz haksiz atilmis, Tellomuzun Golu hic yoktan gecersiz sayilmis, Rustu topa elle dokunmamis, Nobre golu elle atmamistiVSVS milan barosun yaptigi elle gol atma ceza sahasinda tir carpmis numarasina yatma gibi. Bence bu aralar yuruyuse cikanlar da hendilerini magdurlar yerine koyup timsah gözyaslari akitip kefeni kurtarma derdinde.

Uğurcan Erdem
15-02-2009, 10:27
Antalya`nın buz gibi golü verilmedi maçta kural hatası var diyip maçın tekrarını isterlerse şaşırmasın kimse...

Mustafa Fatih
15-02-2009, 15:52
yahu ilk yarı görmediniz mi tita taç atarken çizgiye bastı ama hakem taçı tekrarlatmadı burada kural hatası var! kesinlikle maç tekrarlanmalı :D :D :D

Safak Batman
16-02-2009, 10:04

Kesinlikle yapardı.

10-0'lık maç Samiyen'deydi ve ben de gitme şansı bulmuştum.
ard arda gelen golleri izlerken tüm tribün kendimizden geçmiştik.ama şimdi oturup düşününce Hakan abiye hak vermemek elde değil.Evet futbol şova dayalı bir spor ve temel amaçlarından biri de gol ama rakibi rencide edecek kadar olmamalı.Bencede "Gücünün yettiğini ezmek, aşağılayıcı bir tavır içerisinde olmak bize yakışmaz."
Luce' yi hatırlayın.

Birol Erkul
16-02-2009, 15:21

Kesinlikle yapardı.

fenri o şekilde bulsan 10 tane atma imkanın olsa atar mısın atmaz mısın Hakan ?

Berk Gökmen
16-02-2009, 15:37
abi bence 10 tane gol atmak karşı takım futbolcularını aşağılyormuş gibi olur sonuçta onlarda işini yapıyorlar.Endüstriyel futbola karşıyız diyoruz ama sizce 10 gol atmak bununla bağdaşıyor mu?

Hakan Kirezci
16-02-2009, 17:00
Bana inanır mısın inanmaz mısın bilemiyorum ama fikrimi söyleyeyim madem sordun.
Herhangi bir takım senden çok ama çok güçsüzse 10 tane 20 tane atmak beni mutlu etmez. Eğer bu takım Fenerbahçe, Galatasaray gibi bir takımsa 10-0 yerine 4-0 ya da 5-0 lık bir skor çok daha memnun eder. İşin etik tarafını bir kenara bıraksak bile üç büyük takım birbirinden 8-10 yiyecek takımlar değildir. Böyle bir skor ancak çok ama çok ekstrem bir durumu ifade eder ki gerçek bir güç dengesini yansıtmaktan öte karşındaki takımın çok özel bir durumda olduğunu gösterir. Oysa 4-0 yenersen karşı tarafın tüm direnmesine karşı sen onu kanırtarak devirmişsin demektir.

Liverpool'dan 8 tane yiyen bir takım onu 2 hafta önce yenmiş olabilir miydi? İnönü'de müthiş oynadık ve şansımızda yardım etti. Orada ise biz tam anlamıyla çöktük. Liverpool'dan 8 yiyen takım normal bir Beşiktaş değildi. 4-0 yenilseydik çok utanırdım ama 8-0 benim için mazereti olan bir skordu.

Hedefimiz rakibi ezmek değil üstünlük sağlamak olmalı. Bunu da eşit koşullarda sağlayabiliyorsak o zaman gücümüzün tadına gerçekten varabiliriz.3 ya da 4 farkı yakaladıktan sonra averaj gibi bir sorunumuz yoksa, rakibinin içine düştüğü umutsuz durumdan zevk alarak kuduz gibi saldırmak değil saygı göstermek Beşiktaşlı duruşudur.

Biz böyle öğrendik en azından ve bizden sonrakilere aktarmak boynumuzun borcudur. Öğrenmek ya da kabul etmek ise ihtiyaridir (yani tercihinize kalmış)

Gursel Metin
17-02-2009, 03:11
Bana inanır mısın inanmaz mısın bilemiyorum ama fikrimi söyleyeyim madem sordun.
Herhangi bir takım senden çok ama çok güçsüzse 10 tane 20 tane atmak beni mutlu etmez. Eğer bu takım Fenerbahçe, Galatasaray gibi bir takımsa 10-0 yerine 4-0 ya da 5-0 lık bir skor çok daha memnun eder. İşin etik tarafını bir kenara bıraksak bile üç büyük takım birbirinden 8-10 yiyecek takımlar değildir. Böyle bir skor ancak çok ama çok ekstrem bir durumu ifade eder ki gerçek bir güç dengesini yansıtmaktan öte karşındaki takımın çok özel bir durumda olduğunu gösterir. Oysa 4-0 yenersen karşı tarafın tüm direnmesine karşı sen onu kanırtarak devirmişsin demektir.

Liverpool'dan 8 tane yiyen bir takım onu 2 hafta önce yenmiş olabilir miydi? İnönü'de müthiş oynadık ve şansımızda yardım etti. Orada ise biz tam anlamıyla çöktük. Liverpool'dan 8 yiyen takım normal bir Beşiktaş değildi. 4-0 yenilseydik çok utanırdım ama 8-0 benim için mazereti olan bir skordu.

Hedefimiz rakibi ezmek değil üstünlük sağlamak olmalı. Bunu da eşit koşullarda sağlayabiliyorsak o zaman gücümüzün tadına gerçekten varabiliriz.3 ya da 4 farkı yakaladıktan sonra averaj gibi bir sorunumuz yoksa, rakibinin içine düştüğü umutsuz durumdan zevk alarak kuduz gibi saldırmak değil saygı göstermek Beşiktaşlı duruşudur.

Biz böyle öğrendik en azından ve bizden sonrakilere aktarmak boynumuzun borcudur. Öğrenmek ya da kabul etmek ise ihtiyaridir (yani tercihinize kalmış)

10-0 lık galibiyet 8-0 lık yenilgiden daha çok utandırmıştır beni.

Mustafa Fatih
17-02-2009, 23:01

Hakan abinin düşüncelerine inanıyorum daha önce tam zıttını düşünsemde şimdi düşünüyorumda 10-0lık galibiyet bizim için kara lekedir aslında daha öncede düşündüğüm bazı konularda ne kadar yanlış olduğumu bana gösterdi senden çok şey öğreneceğim Hakan abi çoooook

İnan Ceylan
18-02-2009, 02:38

kazım kanat'ın kitabında bunla ilgili metin ali ve feyyazın sözleri vardı.5 sıfırdan sonra bile bile kaçırmışlar golleri.fener bizim rakibimizdir rezil edemezdik demişler sonrada..yaşım yetmiyor ama kazım kanat öyle diyordu yani