PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bak Mustafa Denizli...

Hakan Kirezci
15-02-2009, 22:23
Bildiğin gibi bizim alameti farikamız kartaldır.
Evet, senin de tahmin ettiğin gibi kartal bir kuştur ama nasıl bir kuş?
Şöyle bir kuş ulan!...
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3819.jpg (http://www.plus80.com)

Peki senin sahaya çıkardığın şeyin adına ne deniyor dersin?
Bak bu aşağıdaki şey senin takımın. Bir bakalım yukardakine ne kadar benziyor sonra birlikte üzerinden geçelim.
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3827.jpg (http://www.plus80.com)

Eğer sana kartal diye bunu yutturmuşlarsa onu bilemem ama madem ki buna inanmışsın gel birlikte doğrusunu öğrenelim.
Benden sonra tekrar et;
Bu kartal sandığım şeyin adı penguendir.
Neymiş?
PEN-GU-EN...
penguen ulan pengueeen!...

Şimdi sakin olalım ve arada ne fark var onlara bakalım Mustafa'm Denizli'm...

Kartal dediğimizin kanatları vardır. Vardır ki koca vücudunu rahatlıkla kaldırsın ve onu istediği yere istediği süratte kolaylıkla taşıyabilsin. Avının üzerine gerçek bir alıcı gibi çökebilsin.
Nasıl birşey mi?
Aha böyle birşey.
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3912.jpg (http://www.plus80.com)

Peki senin kuşunun kanatları böyle birşey mi Mustafa'm?
Bakalım mı birlikte?
Hadi bakalım.
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3918.jpg (http://www.plus80.com)

Aradaki farkı görebiliyor musun?
Umalım ki görüyorsundur. Yoksa neden senin kuş bir türlü uçamıyor sana başka nasıl anlatılır bilemedim.

Neyse geçelim diğer hususlara:
Bak şimdi kartalın rakibini ilk korkutan ve bizim adına orta saha da dediğimiz temel silahlarından biri pençeleridir. Onlar ise böyle birşeydir. İyi bak. Aşağıda...
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3856.jpg (http://www.plus80.com)

Şunlar değildir yani;
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3870.jpg (http://www.plus80.com)

Şimdi gelelim asıl son darbeyi indirecek olan silahlarına yani? Forvet dediğimiz yere. Sen bunları bir tane sanabilirsin ama aslında aşağıda göründüğü gibidir.
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3885.jpg (http://www.plus80.com)

Kartal dediğin işte bunları kullanır son darbeyi indirmek için. Oysa senin kuşunda neler var bir bakalım;
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/15/3895.jpg (http://www.plus80.com)

Eğer sen bunlara kartal gagası diyorsan ben sana söyleyeyim Mustafa'm Denizli'm, sen bunlarla maydanoz fidesi bile dikemezsin.

Şimdi sen eve git, dersini bir iyice çalış ve bir daha çık bakalım er meydanına ki ne menem bir hocaymışsın bir de öyle görelim. Ha olmuyor, anlayamadım diyorsan kendine bir sandal al git Çeşme'de balık tut gayrı. Çeşmenin kopezi, sardalyesi meşhurdur. Senin pengueninle ancak onları avlayabilirsin ben sana söyleyeyim hemşo.

Berk Gökmen
15-02-2009, 22:25
abi bin kere söylesekte anlamıyorlar.

Mustafa Fatih
15-02-2009, 22:32
konya'daki maçta ve ilk yarı sahaya sürdüğü kadro ile yıllarca top oynansa gol atılmaz 88.dakikada sanki öndeymiş gibi vakit geçiriyormuş gibi Erkan'ı oyuna alıyor ben bunu küfür gibi algıladım sanki bu adam bana küfür etti 30 bin taraftara küfür etti yahu 88. dakikada giren adam ne yapar oyunu mu değiştirir yada ayağına top mu gelir. bu dakikalarda yapılan değişiklikler vakit geçirmek içindir

KORKAK MUSTAFA

Olcay Baytaş
15-02-2009, 23:33
Mustafa Denizli İlk 10 a Sok Bizi ..!!

Ismail Hakki Demirel
15-02-2009, 23:58
Mustafa Denizli Kanser Ettin Sen Bizi...

M.Ilke Bortacina
16-02-2009, 08:40
İnönüde Tek Forvetle kimi kandırıyoruz mustafa hocam ? Tek kale maç oynamak yetmez.. Futbolun amacıdır gol atmak !

Murat Aru
16-02-2009, 09:21
Dün akşam teknik adam sorunu vardı.

Serdar Özkan'ın bu dağınıklığına rağmen hala kadroda kendine yer bulabiliyorsa.

Safak Batman
16-02-2009, 09:37
“Söylenecek çok şey yok. Maçın bütününde çok büyük bir baskı yaptık. Trabzonspor uzun süredir böyle bir baskıyla karşılaşmamıştır diye tahmin ediyorum. İlk yarıda da çok fazla etkili olamadık. Trabzonspor’un daha önceki haftalarda oynadığı maçları izlemiştik. Takımımla bugün iftihar ettim. Neticede oyun planlamamız son hareketler ve son paslarla değer kazanıyor. Bu takıma bugün 2 puan kaybettiği için üzülecek bir halimiz yok. Şampiyonluk yarışı Beşiktaşsız olmayacak. Köprünün altından çok sular geçecek. Olmayınca olmuyor.

Bir takımın hırsı, kazanma arzusu ve futbola dair ne varsa herşey yapıldı. Takım olarak Trabzon defansının cansiperhane bir savunması vardı. Benim takımım böyle devam ettiği müddetçe ben gelecek günlere umutla bakarım.

Beşiktaş’ın sahaya yayılışı zaman zaman Bobo’nun kulübede olmasını gerektiriyor. Bugün kanattaki futbolcularım istediğim seviyeye gelemedi bugün. Üretkenliğimizde bir şey kaybetmedik. Devamlılığı olan bir kulübemiz var. Ekrem ve Holosko’nun olmaması bizi bugün alternatifler konusunda sıkıntıya düşürdü. Delgado şu anda fizik kapasite olarak 45 dakikayı bitirecek kapasitede değil ama bütün riskleri göze alarak başlamam doğru olmazdı.

Özellikle bu maç için Trabzonspor’un Fenerbahçe maçındaki haline çalışmıştık. Orada rakibinden çok üstündü. Trabzonspor çıktığı zaman tehlikeli olacak bir takım. Bir tek defansın arasına atılacak toptan korkmuyorduk. Maçtaki tek pozisyon hatası buydu.”

demiş Sayın Denizli...

Safak Batman
16-02-2009, 09:53
http://www.halkintakimi.com

Demir Han
16-02-2009, 10:03
İlk yarıyı seyredemedim ama ikinci yarı için konuşursak
Yerinde değişiklikler ile takım kendini toparladı.Ben Denizli'nin korkak olduğu yorumuna katılamıyorum arkadaşlar.Ertuğrul varken niye bu kadar tepkili değildik.Gerçi Hakan Bey o zaman da benimle aynı fikirde idi ama o zamanlar ES ye adam gibi adam diyenler şimdi MD ye korkak diyemezler...

Bence dün güzel bir maç seyrettik.ES için hep muhaliftim Nobre'ye de muhalifim MD nin tek hatası bence onda ısrar etmesi.O bir golcü değil ve olamaz.Bu takımın golcüsü daha iyisi alınana kadar BOBO dur.

Ben dün akşam 2.yarıdaki takımı çok beğendim uzun zamandır bu kadar güzel bir maç seyretmemiştim.

Neyzen Ünal
16-02-2009, 11:13
denizli ilk geldiğinde ne kadarda sevinmiştim.takım artık hücum oynar diye.çünkü beni yanılgıya düşüren tv de yorumculuk yaptığında bizim için söyledikleri olmuştu.

kahretsin benide aldatmış.ne hale geldik.

hakan ustam antep maçından sonra ben canlı bir kartal götürüp gözünün içine sokmayı düşünüyorum.sanırım başka türlü anlamayacak.

Ercan Kartal
16-02-2009, 11:29
arkadaslar ben size katilamiyorum belkide yeterince futbol bilgim olmadigindandir. dunku macta futbolcularin bir kanat takip ucmadiklari kaldi ,trabzon galibiyet icin gelseydi 5 yer giderdi.

Hasan Can
16-02-2009, 11:33
Cesaret,Cesaret daha fazla Cesaret hocaaaa

Eren Yetis
16-02-2009, 11:45
Evet 90 dakika boyunca yarı sahamıza kapandık seni korkak Mustafa seni.

Umit Bayezit
16-02-2009, 12:29
netçede şampiyonluk bu maçları almaktan geçiyor sayın hoca

yönetim istifa.

Abdulkerim Cakmak
16-02-2009, 13:06
Evet 90 dakika boyunca yarı sahamıza kapandık seni korkak Mustafa seni.
farklı maç mı izledik hocam yahu..nasıl yarı sahamızda haps olduk ya adamlar bir kere geldi golü attı biz bütün maç boyunca rakip kaledeydik..

Deniz Akkuş
16-02-2009, 13:07
belkide kartalımın oynadığı en iyi maçlardaydı.. güzel ataklar malesef golle sonuçlanamadı.. oyunun kötü kahramanları benim gözümde gökhan ve ibrahim toramandır... nobre dün gol atacak vuruşlara denk gelemedi çünkü kale bölgesine düzgün toplar gelmedi kanımca... hocanın belki suçu bilemiyorum ama çorapören 2010 dan sonrada kalırsa işte ozaman kartalıma ne olacak düşünmek bile istemiyorum....

YÖNETİM İSTİFA

Samet Şaher
16-02-2009, 13:22
2'li forvete geçmezsen bundan sonra da sözüm yok sana. antep maçına da tek forvet çık,ve sonra yapıcağan açıklama da "26.haftayı bekleyin,BEŞİKTAŞ'ın gücünü o zaman görüceksiniz!" olucaktır.

Cem Ozel
16-02-2009, 14:07
serdar özkan dayanılacak gibi değil. futbolcular dün iyiydi. anlaşılmayan tek şey tek forvetle sahaya çıkmamız. hocamız belirtmiş sistemde zaman zaman bobo yedek kalabilir diye ama zaman zaman kavramı benimki ile farklı sanırım. hele birkerede 11 de görebilsek bobo'yu

Hakan Kirezci
16-02-2009, 14:34
Komedi filmlerinde sık kullanılan bir trüktür; Yanyana dizilenlere sorulur gönüllüler bir adım öne çıksın diye. Bir kişi haricinde herkes bir adım geri gider o gariban da bir bakar ki gönüllü oluvermiş.

Sivas ve Trabzon'un ilk ikide durmalarını ben böyle görüyorum. Bu performanslarıyla 3.4.5.lik kavgası vermeleri gereken bu başaltı takımlarının şampiyonluk potasında kalmalarının tek nedeni şampiyonluk adaylarının birer adım geri çekilmelerinden başka birşey değil.

Bizim dün gece Trabzon'u oyun olarak ezmemiz olması gerekendi. Meselemiz Trabzon'dan daha iyi olmamız ya da olmamamız değil. Biliyoruz ki Beşiktaş şu haliyle iki tane Trabzon eder ve üstüne de UEFA mücadelesi veren bir üçüncü takım artar ama durum niye böyle.

Maç topiğinde, maç öncesi şöyle demişim;
"Ellemeyin hayatı devinmeye devam etsin. Sessiz zurna bir yerde öyle bir zırt der ki orada tüm parlak tüyler dökülür, zırhlar delinir ve herkes çırılçıplak kalır. Bakalım çıplak elle dövüş nasıl olacak onu görelim pazar günü.
İnönü'de..
Tavus kuşuna karşı."

Karşımızdaki sadece kuyruğunu açmış bir tavus kuşuydu bunu hepimiz gördük. Kafese tıkarsan açamaz kuyruğunu ve biz onu dün gece o kafese soktuk işte. Peki bizim derdimiz nerede başladı?

Mustafa Denizli'den bağımsız olarak kanatlarımız yok bunu artık biliyoruz. Bunun sorumlusu transfer politikasıyla tamamen yönetim ve akıldaneleridir eyvallah. O zaman sana ne yapmak düşüyor Mustafa Denizli?

Kanatların yoksa pençelerini kullan, gaganı kullan. Sen ne yaptın dün gece?
Kartal pençesi olmaktan çok manikürlü evkadını parmaklarına benzeyen yusuf'u oyun kurucu sanmakla, solbek olarak alınan Tello'yu sağaçıkta tutmakla (maç içerisinde içe kaçan Tello'ya sürekli sağa çıkması için seslendi durdu adam), elleri cepte ıslık çala çala volta atarak top oynayan Cisse'yle kartalın pençelerini törpüleyip kesersen;

Seni korkutacağı gafletine düşerek çift santraforla sahaya çıkan rakibine karşı asıl çengeli takacak olan üst gaganı (Bobo) yanında oturtup, rakibini alt çene Nobre'yle gıdıklayarak öldüreceğini sanarsan en fazla bu kadar korkuturdun ama öldüremedin işte. Suratına çizik bile yedin.

Çıplak elle dövüş dedik sana ama sen kuvvetli olan tek kolumuzu arkaya bağlayıp öyle saldın bizi ringe.

Bugün uluslararası piyasaya çıkıp santrafor arıyorum diye dolanmaya kalksan sana Bobo'yu satmazlar. Satsalar da isteyecekleri parayı sen veremezsin. Ve bu adam senin futbolcun şu anda. Ne kadar ilginç değil mi? Sen Bobo gibi dünya piyasasında geçerliliği olan kadrondaki tek adamı demirle sahile sonra Mehmet Yıldız gibi traktörler kendini santrafor sansın orta yerde. (Kusura bakma Mehmet kardeş). Komşunun tavuğu kaz karısı kız görünür demiş atalarımız. Doğru demişler demek.

Korkak diyemiyorum Denizli'ye değil çünkü. Yetersiz diyebilir miyim? Sonuna kadar derim ve diyorum da;
Ertuğrul Sağlam'da iyi bir adam ve Beşiktaş'lıydı ona da dedim. Sen de iyi bir adam ve Beşiktaşlısın ama sana da diyorum Mustafa Denizli.
Yetersizsin kardeşim.

Bu bir suç değil elbette ama bir büyük eksikliktir ve biz daha iyisini hakediyoruz.

Birkaç isime bağlı olarak top oynatmaya çalışan adamlar hocaysa Türkiye'de 30 milyon hoca var. Elindeki malzemeyi birbirine bağlayarak ordan oraya ulaştırmayı başarmaksa hocalık bu ülkede hoca moca yok maalesef. Bu senin suçun değil dediğim gibi ama;
Dün gece gördün tribünleri değil mi?
Biz de bu cezayı haketmedik be hocam!
Gel yanımıza sen de anlayacaksın yemin ederim.

Namik Kartaloglu
16-02-2009, 18:17
serdar özkan dayanılacak gibi değil. futbolcular dün iyiydi. anlaşılmayan tek şey tek forvetle sahaya çıkmamız. hocamız belirtmiş sistemde zaman zaman bobo yedek kalabilir diye ama zaman zaman kavramı benimki ile farklı sanırım. hele birkerede 11 de görebilsek bobo'yu

Turkiyede zaten zaman kavraminin nasil isledigini anlamis degilim. Bes dk icinde ordayim dendimi demektir ki 1 saat alacak gelmesi. Mustafa Denizlinin zaman zaman Bobo yedek kalabilir dediginden de Bobo tum ikinci devre toplamda iki veya uc defa oynayacaktir. Eger Besiktasim dunku beraberlikte sorumlu arayacaksa adresini de N.Demir tesislerindeki odasini vermesi lazim.

M.Ilke Bortacina
16-02-2009, 19:35
arkadaslar ben size katilamiyorum belkide yeterince futbol bilgim olmadigindandir. dunku macta futbolcularin bir kanat takip ucmadiklari kaldi ,trabzon galibiyet icin gelseydi 5 yer giderdi.

Ercan bey,

Bizim ortaya konan mücadeleye veya karşı takımı ezdiğimize lafımız zaten olmadı ki.. amma velakin, rakip takım bize çift forvet çıkıyorsa kendi taraftarımızın önünde defansını sağlam kazığa bağlayıp, kontra atakları kesecek oyuncuları koyacak ve 2 forveti hatta (abartı demeyin) 3 forveti dayayacaksın rakip takımın defansına, bak o zaman 5 oluyormuydu olmuyormuydu.. emin olun son dönem gördüğüm en istekli beşiktaşı dün akşam çıplak gözle izledim ama yazık ki sistem kurbanı olup çok fazla puanlar kaybediyoruz..

Sene başında söylemiştim, hakan abim baya beni eleştirmişti.. eğer sistem tam takır oturursa bu takım çok iş yapar diye.. hiç olmadığım kadarda umutluyum demiştim ancak arada öyle bir engabe yaşadık ki, yine neticesi sistemsizlikten gelen hüsran.. haybeye giden onca puana yazık.. hemde çok yazık..

Bu yüzden bence Mustafa Hoca bundan sonra bu takımı her maç Çift Forvet çıkarmalı ki, takım seneye iş yapbilsin.. Seneye diyorum çünkü hiç kusura bakmayın ama bu sene şampiyonluk çok zor.. içimden gelmesede söylüyorum.. çok fazlası ile zor...

(bir kerede olumsuz bakalım belki şampiyon oluruz :) kim bilir... )

Hakan Kirezci
16-02-2009, 20:13
İlke, bizim seninle anlaşamadığımız nokta 3-5-2 muhabbeti üzerineydi yanılmıyorsam. Takımın senelerdir klasik kanat oyuncuları yok. Hala Münch, Swerisson, Kör Tuğrul, (ve dahi) Sinan Engin, Şekerbegoviç ve hatta Seba'nın askerlik arkadaşı diye dalga geçilen (benim için postacı) Walsh...

Var mı bunların yakınına yaklaşan. Durum buyken 3-5-2...
Şimdi ne oynamaya çalışıyor arkadaş? 4-3-3. O yüzden tek santrafor çıkıyor. İyi de bizim efsane 4-3-3 ümüzün ilerideki üçlüsü kimlerdi?
Metin-Ali-Feyyaz. yani 11-9-7 numaralar.

İsimlerde değilim. Yıldız mıldız hiç anlamam. Ronaldinho nerede şimdi? Buyurun yıldız işte. İş yapan eksik parçalar lazım. Bunları da artık bilmeyen kalmadı ki takımın doğru dürüst işleyecek kanat adamları senelerdir yok ve kimse de bunu umursamıyor iyi mi.

Bu haliyle çift santrafor ve 4-4-2 bu takımın klasiğidir. Trabzon maçının 2. yarısı yani. Gordon Milne'e selam olsun. Alim olmaya gerek yok.

Mustafa Denizli sistem adamı değildir. Onun işi tek tek birkaç adam ve diğerleridir. Bu hepimizin yapabileceği bir hocalık türü. Bunun dışında bilmediklerimiz (antrenman teknikleri, strateji planlaması vs.) tahsille mümkündür. Hepimiz Mustafa Denizli olabiliriz ama kaçımız teknik direktör olabiliriz?

Deniz Akkuş
16-02-2009, 20:15
sonrada bobo neden dökülüyo,holsko neden böle deniyor.. sen bu adamları oynatmazsan nasıl onlardan penformans beklersin.. bide erkan diye bir oyuncu aldık ama son 2-3 dkk alınıyo oyuna bunuda hiç anlamış değilim son dkklarda oyuna giren oyuncu ne yapabilir yada yapabildiki telloyu alıp erkanı sahaya sürüyorsun.. beşiktaş aşkımızı kullanan bu adamlar göz göre göre bizi kanser ettirmek için uğraşıyorlar...

YÖNETİM TOPUNUZ İSTİFA...!

Ekin Zaza Karatas
16-02-2009, 22:08
ne kadar asist yapmis olsada bence Tello rezaletti...Bobo ve Delgado oyuna girince maci hareketlendi.Bence ilk yarida oyuna baslamalari lazimdi Serdar Ozkan zaten kayip.

Eren Yetis
16-02-2009, 23:25
farklı maç mı izledik hocam yahu..nasıl yarı sahamızda haps olduk ya adamlar bir kere geldi golü attı biz bütün maç boyunca rakip kaledeydik..

Arkadaşım ironi yaptım ben zaten.

Emre Yüksel
16-02-2009, 23:40
sen Hiç Gözlerinde Korku Olan Kartal Gördün Mü ?

Gursel Metin
17-02-2009, 02:50
Ben onu bunu bilmem Beşiktaş böyle oynayınca çok keyifleniyorum.Kaybettiğimiz fb. ve gs. maçlarındanda keyif almıştım.Herkez keyif almıştı yanlış hatırlamıyorsam.O kaybettiğimiz iki maçta da ,dünkü maçtada korkak bir futbol oynadığımızı hiç düşünmüyorum.Bu keyif almakla galibiyet arasında ters bir ilişki olabilir.:)

Sorun santrafor sayısını cesaret veya korkaklık olarak nitelendirmekte galiba.Gelin düşünelim;

Trabzonu değerlendirirken adamlar deplasmanda bile çift forvet oynuyor diyoruz, hem de bir kere geldiler o da gol oldu diyoruz?
Biz ise ilk yarı tek ikinci yarı çift forvetle 90 dk. tek kale oynadık diyoruz.90 dakika tek kale oynuyoruz ve korkak oynamış oluyoruz,nasıl oluyor bu yahu.
Adamlar deplasmanda çift forvet oynuyor(cesarete bak)ama tek pozisyonları var o da gol.

Aynı şey gs. ve fb. maçlarındada sözkonusuydu.Hepimizde ve bütün basında ortak görüş bizim daha iyi oynadığımız,hemde eksik oynamamıza rağmen daha iyi oynadığımızdı.Biz yine aynısını yapmıştık tek forvet,korkaklık vs....

Bobonun sahada Serdar ın kulübede oymasına bende katılıyorum ama sorun başka yerde olabilirmi acaba diye de düşünüyorum.Hep Cisse ye,Üzülmez e,genelde defansa ve orta sahaya kızıyoruz,tepki hep onlara ama son gol vuruşlarından hiç konuşmuyoruz.
Bu takım ortalamanın üstünde gol pozisyonuna giriyor ve hatta kaleye en fazla şut çeken takım aynı zamanda.Keza en fazla korner atan ama kornerden 2(pazar 2 oldu)gol atan bir takım.

Bu sayılan istatistikler eğer doğru ise takımın ölümcül sorunu forvetin sayısı yada sistemin ne olduğundan çok, iyi gol vuruşu yapan oyuncu eksikliğidir.Bu eksiklik sadece forvetin değil orta saha oyuncularınında eksikliğidir.

Futbolun teknik yönünden pek anlamam ama bu eksiklik bu seviyedeki topçulara öğretilecek şeymidir,bu hoca işimidir bilmiyorum.
Capello yada Morinho gelse bu oyuncu yapısından daha ne çıkar onuda bilmiyorum.Bugünün futbolunda her iki kanatta da kanat oyuncusu yoksa o takım en iyi bu kadar olur.
Onu da pazar izledik tek eksik goldü valla.

Hep böyle oynasınlar,hep berabere kalsınlar, taaa ki demirören gidene kadar.
Apploud Apploud Apploud

Gursel Metin
17-02-2009, 03:05
Hakan abi çok güzel iki kanat koymuşsun ama vallahi yok billahi yok Münch ten beri kanat yok bu kartalda.Ha yok ta olanıda sol kanadı sağa,sağ kanadı sola koyup ters uçuruyor bu adam bizi diyorsan onda hemfikirim:)

Senelerdir bu takımda ahanda bu adam sol kanat,yanındaki de sağ açık diyeceğimiz oyuncu yok.Onun yerine stoper sağ beki,solbek sağ açığı,forvet arkası sol açığı,önlibero kanadı şeklinde patenti bizde olan yeni pozisyonlar yarattık.
Kanatsız iyi takım olunmaz,hocayı sen seç yine olmaz.Şampiyon olunur ama adam olunmaz.:) :)

Mustafa Saribas
17-02-2009, 11:41
4 lü defans yapan takıma karşı tek forvet çıkmak korkaklıktır, başka hiçbirşey değil.
2 forvet çıksaydık dağıtır atardık Trabzonu. Benim derdim Serdar, Zapo, Tello değil, sistem yanlış. Denizli bilmiyor mu bunun böyle olduğunu ? Senden benden iyi biliyor o kesin.
Ertuğrul Sağlam da takımı tek forvetle oynatıyordu. Tek forvetin anlamı şudur: Ben gol yemeyeyim, şansım varsa 1 bilemedin 2 gol atarım olur biter.

Yani tek forvet çok kuvvetli takımlara karşı deplasmanda oynanır. Maçı kilitlersin bu şekilde, Manchester, Liverpool a tek forvet oynanır. Ama Konya'ya, Antalya'ya hele hele 3 puan almak zorunda olduğun ve zayıf bir Trabzon'a tek forvet oynanmaz.

Nobre'nin ilk yarıdaki halini gördük, yanında bir kişi daha olsa nasıl olurdu acaba ?

Hem Ertuğrul Sağlam hem Denizli takımı tek forvet oynatıyorlar, ellerinde forvet varken. Benim aklıma tek ihtimal geliyor, Y.D.

Y.D. bastırıyor olabilir tek forvet için. Düşünsenizde 2 forvet çıkıp Trabzondan 3-4 gol yediğimizi İnönüde, zaten taraftar baskı altında, fitilli ateşler, yıkılırdı pazar günü stat istifa diye.

Hakan Kirezci
17-02-2009, 12:10
Önce kavramlarda anlaşalım sıkıntı olmasın. Ben tek forvet çift forvet demiyorum. Trabzon karşısında Tello,Nobre,Yusuf ve Serdar Özkan'la takım dört forvet oyuncusuyla oynadı. Bu bir tercih olabilir. MAF dönemi tek santraforlu 4-3-3 tür. Yani solaçık-sağaçık ve tek santrafor. Mustafa Denizli'de buna benzer birşeyler yapmak istemesine karşın elinde MAF yok. Kanatların yok kısacası. Gürsel'in söylediği doğru ama ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Kanatların olmaması Denizli'nin değil transferi yapanın hatasıdır ama elindeki malzeme buysa kanatların yeterliymiş gibi oynayamazsın. Oynarsın ama aksı kırık otomobil gibi gürler gürler bir adım gidemezsin. Bu durumda şut atmayı becerebilen ortasahanın önüne çift santrafordan sözediyorum ben. Klasik 4-4-2 yani. Bu durumda da şut atmayı asla denemeyen (beceremeyen?) Yusuf'un yeri asla ilk 11 olmaz. Elinde şut atan orta saha oyuncularından (pençelerin) enaz iki tanesini Bobo ve Nobre'nin arkasındaki dörtlüye koymak zorundasın. Bunu her aklıbaşında futbol adamı görüyor ve söylüyor. Eminim Denizli'de görüyor ama ego denilen şey yok mu işte bizim sorunumuz asıl bu sanki.

Mustafa Saribas
17-02-2009, 13:26
Yok Hakan abi, benim mesajım senin mesajına yazılmış bir cevap değil, o apayrı, tek başına, sadece benim düşüncelerim şeklinde.

Ertan Eylem
17-02-2009, 20:27
Sevgili Hakan Hocam Denizli nin iyi bir motivasyon ustası olduğu öteden beri bilinir.Adamlığından da şüphe etmediğim ender spor adamlarındandır; tarikat, mafya , iktidar ilişkileri ile alakası olmaz.Bu adam yönü açısından Benim sempati yanım ağır basar.

Teknik işlerde ise şunu açıkça ifade etmek gerekirse bu kadro yapısı kanat organizasyonuna olanak tanımıyor.Ve fakatbazı maçlarda (T.S örneği) zayıfta olsa kanat bindirmeleri yapmak zorundasınızdır.Bu hem rakibin orta sahasını kaıştırma hemde karambol yaratma adına zorunluluktur.SANIRIM DENİZLİ DE BU İKİLEM İÇERİSİNDE bir tarafta yetersiz kadro yapısı bir yanda da taktiksel zorunluluk,ama Sana Yusuf konusunda katılmamak olanaksız Hoca da bu nu hemen görüp müdahale etti zaten.

Sevgili Hakan Hocam Ertuğrul a gösterilen sabır ve desteği DENİLİ de fazlası ile haketmiyor mu???sevgi ve saygılar.

Hakan Kirezci
17-02-2009, 20:44
Ertan'cım zaten yapacak birşeyimiz yok. Sabır da göstereceğiz anlayışta sadece hocanın (elinde olmamasına karşın) penguen kanatlarıyla çırpınacağına savaşçı bir ortasaha ve iki santraforla vurucu gücünü optimize etmesinden başkaca bir talebim yok şahsen. Bu sene öyle böyle gidecek. 3. lük 4. lük puanıyla güdük bir şampiyon çıkaracağı belli oldu bu sezonun. Bakma sen Sivas'ın Trabzon'un gerinmelerine, hedef yaklaştıkça telaş tepeleri iyice sardı. Laf ola bir şampiyonluk bile kucağımıza düşebilir bu sene. Hafif bir silkinme yetecek o kadar zayıf dengeler var. Önümüzdeki sezon öyle aman aman değil, standartlara uygun top oynayacak bir takım kurup haddiyle mütenasip mücadele edebilecek bir takım beklemek hakkımız değil mi? Şimdi de eldeki malzemeyi olacak şekilde kullansın yeter. 200 e yakın kornere 2 korner golü, tek maçta 50 üzeri verimsiz orta... Olmuyor işte, zorlama yahu artık.

Bunların dışında tüm dedikerine katılırım ve de kişisel olarak hem tanışıklığım hem de sevgim vardır Mustafa hocaya. Ancak bizim meselemiz Beşiktaş be hocam.

Onur Sarısoy
18-02-2009, 14:38
beşiktaşa yapılan en büyük kötülüktür mustafa denizli

Hakan Kirezci
18-02-2009, 18:33
Ahanda buyurun...

"Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, Gaziantepspor maçında Nobre ve Bobo'yu çift forvet oynatacağı, Delgado'ya ise Yusuf Şimşek'in yerine şans vereceği öğrenildi.

Denizli'nin daha önce "Nobre ve Bobo'yu oyun sistemimde aynı anda oynatmam zor" demesine rağmen, Trabzonspor maçında Bobo'nun performansından son derecede memnun kaldığı ve oyun şeklini değiştirdiği; iki Brezilyalı forveti Gaziantepspor deplasmanında aynı anda oynatacağı belirtildi.

Denizli'nin, Beşiktaş'ın yeni oyun kurgusunda Yusuf'un yerine Delgado'ya görev vereceği, Cisse'ye de yedek kulübesinin göründüğü ifade edildi. Buna göre orta alan Serdar Özkan, Delgado, Ernst ve Tello şeklinde oluşacak."

Ne demişiz?
Bobo-Nobre birlikte oynat demişiz.

Ne demişiz?
Cisse artık el cepte volta atmanın adı oldu piyasada çek kenara demişiz.

Ne demişiz?
Savaşçı, şut atan dörtlü orta saha kullan demişiz.

Peki biz (o pek bir alay edildiği üzere) teknik direktör müyüz?
Haşa...

Neyiz peki?
Gören göz, düşünen akıl ve konu Beşiktaş olduğu zaman sıfır egoymuşuz.

Akin Akoglan
18-02-2009, 19:41
fb maçından bu yana ligde 2 golü birarada göremedik 2 golü birarada gördüğümüz gs maçındada 4 tane yedik bir dönem gördüğümüz kırmızılarda cabası

hoca hayal dünyasındaki fantazilerini gerçek hayata taşımaya çalişiyor fakat pek başarılı olduğu söylenemez yusuf-delgado ya yüklediği görevler elmadan armut yapma çabası bu iki oyuncudan basmasını koşmasını basmadık alan bırakmamalarını bekliyor ki az veya çok oyuncularda buna uymaya çalişiyor fakat elmalar armut tadı vermiyor

tek forvetle çıkıldığındada serdar özkanı zaman zaman holoskoyu zaman zaman tello yu sağ ve sol kanatlarda forvetmiş gibi lanse edip tek forvetle oynamıyorum savunması yapıyor tello ve holoskoda bazı bazı tutsada serdar özkanda tutmuyor tutmadıkçada inadı tutyor hocanın

bobo yı gerçek oynatmama sebebi sistemi değil kontenjan sıkıntısı çünkü cisse dışında sakatlık ve ceza olmadıkça kesmeye kıyabileceği bi elemanı yok ki cisse yide enteresan biçimde 11de başlattı

sene başından bu yana uyum gösteren sivok-zapoyu kesip birinden birinin yerine zanı montelemesi ayrı

mustafa hocanın mantalitesi pozitif fakat oyuncu seçimleri uygun değil ertuğrul hocanın ise doğru yerde doğru oyuncuları oynatmasına rağmen anlayışı negatif
ikisinin birarada bulunabileceği bir hocayı mustafa hoca kaptanlığında daha çok bekleyeceğiz tarih tekerrür edecek kör topal fb maçına geleceğiz ondan sonrası tufan yine yeter demirören ve yine sabote etmeyin uefa ya gidelim

balık baştan kokar...

Soner Aytar
18-02-2009, 19:44
Arkadaşlar tamam Mustafa Denizliyi eleştirecek noktalar var.Ama biraz fazla adamın üzerine gidiyoruz.Bu hafta bence herşey belli olacak, eğer Antep maçında Beşiktaş aynı performansı gösteremezse o zaman TS maçının tesadüfi bir güzel oyun olduğu anlaşılacaktır.

Ertan Eylem
28-02-2009, 22:13
Bu soğuk suratlı, soğuk kanlı, gösterişsiz futbol işçisi FABİAN olmasa Denizli nasıl çift santrafora dönerdi acaba???

Birol Erkul
02-03-2009, 17:01
şu tek hücumcu olayı çok komik ya...sanki Türkiye'deki takımların hücum oyuncuları Torres,Adebayor,Drogba,Berbatov'da tekli forvet oynuyoruz...ulan adamlar tekli oynuyor ama arkada lampardı var ballackı var gerrardı var kuytu var ronaldosu var giggs i var alonsosu var...