PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sence Hangisi ?

Ismail Hakki Demirel
16-02-2009, 22:34
Hiç lafı dallandırıp Budaklandırmaya gerek yok ,

Anketteki Sorular Gayet Açık ve Net...

Saygılar HT.

M.Ilke Bortacina
16-02-2009, 22:41
İsmail burada sanki eksik bişiler var bu yüzden cevaplamama seçeneğiniğindeyim :)

Gönül ister ki 90 lı yıllardaki efsane takımın ruhunu futbolcu arkadaşlara aşılasakta, mücadele hırs ve azim ile kazanılan maçların sonundaki o büyük onuru tekrar yaşayabilsek.. Ben hala 90 lardayım.. Benim Aşkım siyahla beyaza.. Benim Aşkım onurla mücadele edipte kazanana..

Mert Kavak
16-02-2009, 22:45
sahadakiler kartal olsun zaten kazanırlar ama yenilselerde derizki canları sağolsun fakat bi maç iyi oynayıp 3 maç ruhsuz kazanacaklarsa cevap e şıkkı hiç biri

Umit Bayezit
16-02-2009, 22:53
iki şıkkı .oklu değnek olmuş bu ismail

üçüncü bir şık aratır bu anket

aynen hakan abinin 10 tane atmak mı atmamak mı tespitindeki gibi güncel futbol söz konusu olduğunda doğru tespit yapmak zorlaşıyor

sanırım belirleyici olan; BİZ ve tavrımızdan gayri yekünün tavrınada bakmak gerekiyor, buna karar vermek için.

zor bir soru zor bir karar sanırım

anlık durum belirleyici olacak bu soruya verecek cevabı

yönetim istifa.

Ismail Hakki Demirel
16-02-2009, 22:59
Valla ben Beşiktaşımdan , Sadece ve sadece mücadele etmesini istiyorum, 5-0 da geride olsalar, rakiple mücadele ederken gözlerinde o hırsı görmek istiyorum :D

Serkan Balcı
16-02-2009, 23:02
İsmail gözlerinde o hırs ve mücadele varsa eğer 5-0 geriye düşmezler.haydi olsun 2 veya 3 .

Murat Aru
16-02-2009, 23:21
iyi oyun iyi mücadele ister istemez zaten başarıyı getirir.
eee bizimde isteğimiz o değil mi?

Ama sadece iyi oyun iyi sonuç mu?
Hayır!!!

İyi yönetilen bir kulüp, geleneklerinden geçmişe bakabilen bir kulüp, Akıllı futbolcu vs vs vs...

Bencede bu anket eksik.

Yoksa ben mi eksiğim :)

Furkan Celik
16-02-2009, 23:24
İyi oynayıp iyi mücadele edersen 9 maç kazanırsın 1 maç kaybedersin, kötü oynayıp az mücadele edersen 5 maç kazanırsın 4 maç kaybedersin, yendiğin takımlar küçük anadolu takımları, kaybettiğin takımlar iyi top oynayan takımlar olur..

Sinan Gün
17-02-2009, 20:06
Artık iyi futbolmuş,mücadeleymiş umrumda değil bunlar.Kıçımızla gol atalım ama artık şampiyon olalım!

Cem Ozel
18-02-2009, 08:14
formasının hakkını veren futbolcular, Beşiktaşlı durusuna sahip yönetim taraftar. Şerefinle oynayıp hakkınla kazanan bir takım. isteğim budur.

Onur Sarısoy
18-02-2009, 14:34
iyi oynayıp kazanamamak kadar acıveren başka bişi yok bana
o yüzden kötü oynayıp kazanalım!!!!!

Vedat Benakay
18-02-2009, 20:39
ıyı oyun ıyı mucadele ama yıllardırda basarıya ac kaldık eeee ne olacak sımdı