PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergen Abine Sor İstersen Serdar Özkan

Ertan Eylem
19-02-2009, 22:28
Denilebilirki Nihat Kahveci den sonra A Takımda forma şansı yakalayıp yıldızı parlamaya aday futbolcu Serdar Özkan olmuştur.Fakat Serdar Özkan bu şansı ne ölçüde kullanabilmekte-kullanmaktadır??? işte can alıcı nokta bu.

Beşiktaş ın son yirmi yıllık tarihi içinde en yetenekli adam kim diye sorulsa bir çoğumuz Sergen deriz.Fakat bu yeteneği en kötü kullanan kim dersek yine aynı cevabı veririz.Nedeni bellidir Sergen efendi efendi futbol oynayıp inanılmaz yeteneğini geliştireceğine at-it peşinde koşmuş-koşturmuştur.Kendi doğal yetenekleri ile ön plana çıkmaya çalışacağına futbol içi ve dışı Beşiktaşlılık geleneğine ters ilişkilere girmiştir.Sonuç ta kaybeden Segen Yalçın ın kendisi olmuştur en doğalından.

Şimdi Serdar Özkan da da yeteneğine ihanet eder bir hal görülmektedir.Bu kardeşimiz aklını ve yüreğini futbola vererek kendinden beklenen oyunculuk performansını maalesef gösterememektedir.

Bak Serdar Kardeşim bu ülkede asgari ücretle yaşamını idame etme zorunda olan insanlar, işsiz , evsiz , çaresiz birçok insan varken sadece topculuk yeteneği ile adamakıllı paralar alıyorsunuz gözümüzde yok alın güle güle de harcayın...ama hiç olmazsa yaptığınız işin hakkını verin taşıdığınız o kutsal formaya layık olun be birader.

Beşiktaşlılık duruşu nedir öğretilmedi mi Sizlere? en azından çok saygı duyduğum Mehmet Ekşi-Necdet Ergün Hocalar anlatmadı mı??? Gerçi derler ya insanın içinde olacak diye.

Serdar Özkan Kardeşim yeteneğin tartışılmaz ama bu gidişle kendine saygın ve adamlığın tartışılır hale gelmeye başlarki bunun sonuçlarını en iyi Sergen Abi ne sorarak öğrenebilirsin.

Yol yakınken , vakit çok geçmeden Beşiktaşımız a layık bir kimlik-kişilikle karşımıza çık ,altyapıdan gelen son nesil bir kardeşimiz olarak Bizler de gurur duyalım Seninle...

Deniz Özdemir
19-02-2009, 23:50
serdar'ın yetenekli olduğunu, yüreğiyle oynadığında neler yapacağını hepimiz biliyoruz ama ne yazık ki kendisi bunun farkında değil diye düşünüyorum...umarım sonu sergen gibi olmaz..onu da nihat g,b, çok daha iyi yerlerde görürüz..

Samet Sevim
20-02-2009, 01:10
Benim düşüncem Beşiktaş ' a yakışmadığı bu kadar genç bir futbolcunun hangi takımda olduğu bilinci hala kafasında değilse bırakalım Batuhan gibi başka takımlarda oynasın hem Beşiktaş formasının değerini anlasın hemde kendini biraz daha geliştirsin .

Çünkü her konuda gerilemeye devam ediyor ..

Mustafa Fatih
20-02-2009, 01:35
başka bir takıma giderse bir daha bırak beşiktaş'a kendine bile gelemez

Ercan Kartal
20-02-2009, 18:02
butun ikili mucadelelerde cok zayif , kisaboylu olmanin dezavantajini yasiyor yere dusuncede hakemden beklenti icine giriyor hem tribunleri hemde kendini kandiriyor .

Cem Ozel
21-02-2009, 12:16
çok güzel başlamıştı beşiktaşta oysa. burak faciasından sonra serdar'ında sönüp gitmesi kendine olduğu kadar beşiktaşada zarar. Bir problemi varda ilgilenilmiyormu bilemem ama söylendiği gibi adam akıllı paralar alıyor ve Kutsal beşiktaş formasını giyiyorsun, bu formanın hakkını ver.

Mustafa Fatih
21-02-2009, 13:08
diğerlerine göre iyi para almıyor abi ama allahtan almıyor

Cem Ozel
21-02-2009, 15:22
ben sorunun aldıklara para ve problemlerle ilgili olduğunu sanmıyorum. Sadece Serdar değil genç yetenek diye adlandırılan isimler 18'i geçip A takıma çıktıkları zaman o ilgiyi kaldıramıyorlar. ne oldum delisi oluyorlar. kendi sonlarını bu şekilde hazırladıklarını düşünüyorum. çözümü gene altyapıda bitiyor. taktik, idmanların dışında geleceğe hazırlamak adına yeterli psikolojik ve diğer yardımları alamıyorlar.

Hakan Kirezci
21-02-2009, 15:51
Biz ona kısaca Serpil Hamdi Tüzün diyoruz işte.

Mustafa Fatih
21-02-2009, 15:56

bir tane daha yok mu bu adamdan

Cem Ozel
21-02-2009, 16:12
Serpil Hamdi Tüzün = özkaynak düzeni

Aslında yapılacak iş zor değil. onun açtığı bu yolu devam ettirmek, layıkıyla devam ettirmek. sorun bunu öngörebilen idareci...

Ertan Eylem
21-02-2009, 22:56
Serpil Hamdi Tüzün = özkaynak düzeni

Aslında yapılacak iş zor değil. onun açtığı bu yolu devam ettirmek, layıkıyla devam ettirmek. sorun bunu öngörebilen idareci...

Cem Kardeşim Altyapı da çok iyi niyetli , birikimli insanlar var ama açıkçası Ben de anlamıyorum bu çocuklar nasıl bu kadar temelsiz yetişiyorlar sosyo- psikolojik açıdan.

Cem Ozel
22-02-2009, 14:12
Cem Kardeşim Altyapı da çok iyi niyetli , birikimli insanlar var ama açıkçası Ben de anlamıyorum bu çocuklar nasıl bu kadar temelsiz yetişiyorlar sosyo- psikolojik açıdan.

Aslında tam olarak bilmiyorum ama olduğunuda sanmıyorum. Altyapıda tamamen futbol üzerine yatiştiriyorlar ama ilerisi için gençlere psikolojik destek vererek yarına hazırlandığını düşünmüyorum, yada kültürel olarak bu gençlerin ayda bir sinemaya, tiyatroya, müze gezilerine vs gibi etkinliklere götürüldüğünüde sanmıyorum. Futbolun dışında aslında çocukluktan başlayarak sosyal aktivitelerin içine sokularak bu çocukların eğitilmesi gerekliliğine inanıyorum. cebine harçlık verilip 18 yaşında gerçekten büyük rakamlara imza attıktan sonra kaçınılmaz olarak ne oldum delisi olup bu yükü kaldıramıyorlar. zaten insan faktörüde içinde olduğu için serpil hamdi bey bunu altyapı değil özkaynak düzeni olarak adlandırmıştı. ihtiyacımız olanda bu.

bunun yapılmasıda çok zor olmasa gerek, ama yapılmamasını bende anlamıyorum. Sanırım Klubun geleceğini düşünmek, başarılı olmasını düşünmekten başka hesapların içine giriliyorsa bu görünmez oluyor. başka açıklaması yok

Murat Ödemiş
22-02-2009, 21:20
serdar özkan kesinlikle yetenekli bi oyuncu yani şöle anlatayım eğer birileri bu adama topu ayağında fazla tutma şöle şöle oyna demiyorsa..yok dedikleri halde ben böleyim deyip oynuyorsa hemen kulubede tutup yıl sonu satmak lazım....ama benim gördüğüm yetenekli hırslı bir oyuncu ..bi eksiklik var bunu giderecek teknik veya mental destek varmı onuda bilmiyorum ..

Ertan Eylem
24-02-2009, 00:30

Serpil Hamdi Tüzün Hoca Futbolumuzun yüzakı , hocaların hocası adamların en hasıdır Sevgili Hakan Abi ama maalesef O na da gereken vefasızlık fazlası ile yapıldı.Hoca hem sosyal, hem psikolojik hemde teknk yönden komple adamlar yetiştirdi(sergen ve sinan hariç)ellerinden öpülecek adam gibi adamdır Serpil Hamdi Hoca...

Birol Erkul
24-02-2009, 09:33
özkandan bi cacık olmaz...

Cagdas Sezgin
26-02-2009, 02:21
Beşiktaş değil futbol oynayacak kapasitesi yok.
Ne zaman kafa topuna çıkıp topu almış?
Hangi ikili mücadelede omuz omuza mücadele etmiş?
Ne zaman rakibe çalım atıp olumlu pas vermiş?
Adam bunların hiçbirini yapamıyor.Ama Beşiktaşta oynuyor.
Şaşıyorum!

Ufuk Biyik
13-03-2009, 13:29
Bal vermeyen arı misali didiniyor

Oysa ne cok isterdik nihat gibi bizi gururlandırmasını

Ertan Eylem
16-03-2009, 22:12
Gördün mü Serdar 35 lik Yusuf Deden den utanman gerekmez mi?