PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nefes alıyoruz, Akciğerimizsin Fabian Ernst!

Mustafa Fatih
21-02-2009, 16:10
Nefes alıyoruz, Akciğerimizsin Fabian Ernst!
Geldiğinden beri futbolunun üstüne koymaya devam eden,

Orta sahada gelen atakları durdurmakla beraber, ayağa sağlam oynayarak topun takımda kalmasını
sağlayan,

Sahada basmadık yer bırakmayıp, topun olduğu yerde biten,

Transferinden sonra bazı medya maymunları tarafından çıkan çatlak sesleri, her 90 dakika sonunda
bir bir makatlarına sokan,

Son olarak antep maçının gizili kahramanlarından Alman panzerini yürekten kutlarım!

Federico Giunti den sonra nefes almaya başladım ben, helal olsun, devamı gelsin.

---forza---

Ercan Kartal
21-02-2009, 16:36
her hafta kaleye direkt sutu var iyi decakiyor 3. de olur umarim. yeterince pas alamiyor bu da yeni olmasindan kaynakli herhalde

Mustafa Fatih
21-02-2009, 17:44
çok büyük transfer olmuş çook size yakışmadı be demirören

Ertan Eylem
21-02-2009, 22:50
çok büyük transfer olmuş çook size yakışmadı be demirören

40 yanlışın içinde 1 doğru da olsun artık.

Hakan Kirezci
21-02-2009, 23:46
Bu Ernst'in en büyük numarası basit oynamak, öyle gözlemledim. Bizim savunma ile forvetlerin arasındaki orta saha hep savunmacı orta saha adamlarıydı. Cisse,Uğur,oynatılırsa Sivok vd. Bunları aşabilecek tek alternatif Tigana zamanında orada denenen Serdar Kurtuluş olacaktı ama vazgeçildi.

Fabian ise savunmacı ortasaha olmasına karşın ileri çıkıp pas yapmaktan, gerek görürse şut atmaktan çekinmiyor. Böylelikle ne oluyor başımızla kıçımız arasında bir omurga oluşturuyor ki başımız ayrı kıçımız ayrı oynamasın, ikisi birbirine bağlanıp koordineli hareket etsin. Benzetmeler için özür dilerim ama gözümde canlanan imgeler aynen böyle.

Fabian ön liberodan bozma bir on numara gibi oynama belirtileri gösterdi takım kıpırdandı. Oyunu iki yönüyle de layıkıyla oynamayı beceren orjinal bir ortasaha adamı olsa neler olacak düşünün gayrı.

Garo Deliboz
22-02-2009, 01:45
büyük tecrübe,,,enerjisini bilincli bir sekilde kullanan,, bunu90 dakikaya yayip diri kalabilen ve sonucta takimina büyük faydasi dokunan orta saha adami,,,Fabian Ernst ....
cok dikkatle kendisini izliyorum,,,bu hali ile vasat bi görüntü icinde,,,
fazla insiyatif almadan takim icinde fazlada ön plana cikmadan mütevazi sekilde görev adami rolünü uyguluyor,,,,
ama Ernst, bu degil,,,bu kadar degil tabiki,,bekleyin hepberaber görecegiz...
ikinci sinif figüranlarin yildiz olarak anildigi bir futbol cografyasinda Fabian Ernst
süper star olur..

Namik Kartaloglu
22-02-2009, 02:44
büyük tecrübe,,,enerjisini bilincli bir sekilde kullanan,, bunu90 dakikaya yayip diri kalabilen ve sonucta takimina büyük faydasi dokunan orta saha adami,,,Fabian Ernst ....
cok dikkatle kendisini izliyorum,,,bu hali ile vasat bi görüntü icinde,,,
fazla insiyatif almadan takim icinde fazlada ön plana cikmadan mütevazi sekilde görev adami rolünü uyguluyor,,,,
ama Ernst, bu degil,,,bu kadar degil tabiki,,bekleyin hepberaber görecegiz...
ikinci sinif figüranlarin yildiz olarak anildigi bir futbol cografyasinda Fabian Ernst
süper star olur..

Hamburg muhabirimizin yorumlari daha ilk aldigimiz zaman rahatlatmisti beni. simdi de üregime buzlu su serpti. Fabian Ernst iki macta istedigim oyunu zaten oynuyor onu gösterdi. Hamal oyuncu bu tur oyuncular. isleri ikinci planda görunuk ortaligi temizlemek. Linderoth ta o tur bir oyuncu ama ahi gitmis vahi kalmis.

Hamza Uyulgan
24-02-2009, 18:29
tek kelimeyle SÜPER..inşallah demek istemiyorum böyle devam etsin

Ertan Eylem
28-02-2009, 22:16
FABİAN orta sahanın yükünü aldı omzuna gidiyor takımda çift santrafor oynayabiliyor böylelikle.Apploud

Hasan Can
01-03-2009, 02:00
İyi adamda bu adamı orta sahada tek bırakmak olmaz yani yaninda Cisse yada Uğur yada S.Kurtuluş vs.. biri olursa daha verimli olur.Hem ofansif anlamda hemde savunma anlamında katkısı artar.Tek başına ortasaha yı kaldıracak gücü yok gerçi bu sadece onun değil yılların sorunu Beşiktaş'ta daha öncede klberson geçen sene cisse bu sıkıtıyı çekmişlerdi.