Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaragücü - Beşiktaş 11 Mart Pazar 15:00
İhtiyar Heyeti
04-03-2007, 12:29
Yoğun maç maratonunun Son Virajında, Deplasmanda Ankaragücü'ne Konuk oluyoruz..
Deplasman Fobisi diye birşey yoktur..
Haydi Bastır Şanlı Kartalım!...
Nasuh Pirinc
05-03-2007, 14:06
taraftar gidecekmi gitmiyecekmi bilmiyorum ama Beşiktaşım ankaradan zaferle döner
Gökhan Gürses
05-03-2007, 14:13
ihtiyar heyetinin açtığı 2 maç başlığındada kazandık. bu maçı da kazanacağız.
Umut Şen
05-03-2007, 19:38
bundan sonra bütün başlıkları ihtiyarımız heyetimiz açsın uğurlu geliyo bugünlerde uğura amma inanır oldum ya gökhan la sero yüzünden sarı lacivert renkleri biz çok severiz deplasmanda patlıyacağımız hafta bu hafta olsa gerek
Gürhan Oğuz
05-03-2007, 20:25
bu deplasman gelibiyetine çok ihtiyacımız
futbolcularımızda bunu bilincinde olurlarsa aşamıcağımız engel yok bizim için
Ulaş Pekgüzel
05-03-2007, 21:02
batıl inançlı gökhan:D maşşalah kazancaz :D bende gündüz maçlarımızı kazanamadığımızı düşünüyorum .,ağzımı hayra açiym di mi :o :D
Ersan Üngüder
05-03-2007, 22:30
Ankara daki maç deplasman havasında geçmeyeceğinden rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum.
Maçın gündüz oynanacak olması da deplasman şansızlığımızı kırmamız açısından bize uğur getirir umarım...
Ozan Doğan
05-03-2007, 23:21
yolculuk için daha ne bekleniyor bundan daha iyi şartlar olmaz heralde. pazar günü çok büyük bir aksilik çıkmazsa ankaradayız. kazanacağız inş.
İskender Kalafat
06-03-2007, 00:29
deplasmanda da kazanabileceğimize önce oyuncularımızın inanması gerekiyo. işte bunun için çok güzel bi fırsat. haydi kartalım yine umutlandırdın, yine utandırma. özer abinin dediği gibi; bu kez olacak!
Güneş Çetiner
06-03-2007, 09:38
Umarım ki kartallarımız artık silkelenirler.Bol şans...
Erkan Özberk
06-03-2007, 11:18
artık seriye bağlarız işallah. bu sene çoğu kez hayal kırıklığına uğradım, umudum kırıldı fakat "bir umudum yine de sende"
Bahadır Ahıska
06-03-2007, 12:22
büyük bir aksilik olmazsa zaten olacak olan bir engürü seyahatini maç dönemine getirmek suretiyle maça intikal edeceğim. umarız "umut" kazanır.
Berk Halil Lişesivdin
06-03-2007, 12:54
bekleriz :D
Murat Ödemiş
06-03-2007, 12:59
şaire sormuşlar ankaranın neyi güzel .....cevap "istanbula dönüşü".........
gideriz ankaraya ve en güzelinden döneriz
artı öle deplesman fobisi saçmalığı olmaz ..futbolcular sonraki maçı yani inönüde oynanacak maçtaki taraftarın çoşkusunu düşünürlerse fobi mobi kalmaz .....hissederek oynasınlar yener geliriz hemde çok kolay ....
beşiktaşlı taraftar pazar günü sahada futbolcusunun hislerine bakacak bu çok önemli bunun farkında olmaları lazım .....
ne demiş vedat okyar " beşiktaş taraftarı futbolcusunun sahada ne yaptığına bakmaz neler hissettiğine bakar " işte beşiktaş taraftarına filozofik bir bakış ......hissedin ve en iyi şekilde dönün ve unutmayınki
beşiktaş bizim allahımızdır ...
Can Durukan
06-03-2007, 15:37
gidelim..ankara ya gidelim..
Burak Güven
06-03-2007, 16:38
Bilet fiyatlarının ve ne şekilde gidleceği konusunda bilgiler bekliyoruz, pazartesi günü çalışıyor olsakta, maçın pazar 15:00' te olması, bütün engelleri ortadan kaldırıyor, Halkın Takımından gelecek arkadaşlar, birlikte bi plan yapalım öyle gidelim, çünkü kesin gideceklerin arasındayım. Tabi çok büyük aksilik çıkmadığı takdirde, kısmet işi bu...
Anıl Tanrıyar
06-03-2007, 19:20
arkadaşlar ben ankaradan yazıyorum...lutfen kesın bı bılgı verırmısınız gelıcekmısınız? yalnız bırakmayalım takımımızı ozellıkle bursAnkaraya karşı
Özer Özçetin
06-03-2007, 20:03
ankaragücü yönetimi bize sadece kale arkası tribünün ayırmış.Adamlara bak ya,kendilerini ne zannediyorlar,yıllardır stad her maçımızda tam ortadan ikiye bölündü,biz hep doldurduk hatta taştık,onların bölümleri boş kaldı.
bursadan takviye alacakları kesinleşmiş oluyor böylece..
Emre Tetik
06-03-2007, 20:59
Istanbul'dan gidis olacaktir bence
Ayrica sadece kale arkasini vermeleri cok kotu olmus
Safak Batman
06-03-2007, 22:11
Yumuşak doku zedelenmesi!
Beşiktaş'ın bu akşam yapılan antrenmanında sol kasığına darbe alan İbrahim Akın'da, yumuşak doku zedelenmesi tespit edildi.
Antrenman maçında aldığı darbe sonrasında çalışmayı yarıda bırakan İbrahim Akın'ın tedavisine hemen başlandığı ve bu futbolcuyla ilgili kararın bir kaç günlük tedavi sürecinden sonra verileceği açıklandı.
06.03.2007
Kaynak : AA
Hande Eroğlu
07-03-2007, 00:51
şuankı en büyük temennım beşiktaşım ank dan galibiyet ile dönmesı
yenı çıkarılan bu deplasman fobisi (bana göre deplesman korkusu yada taraftarsız kalma) bir anca atlatılır ve şampiyonluk yarışında güzel ve emın adımlar atılır
Burak Güven
07-03-2007, 11:14
Biletlerle ilglili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı bekliyoruz...
Burak Güven
07-03-2007, 11:32
Bu arada bugünkü haberlere bakınca, Celal Kolot sizcede çok fazla olmuyor mu?
Buyursun geçsin takımın başına o zaman Tigana vs vs, ne gerek varki bunlara...
Erkan Özberk
07-03-2007, 11:33
Evet DElgado ile ilgili açıklamasından sonra Tigana'dan sonra Demirören de kendisine karşı tavır almış
Burhan Gümüş
07-03-2007, 11:54
deplasman fobisi diye bir şey yok...
iki ankara deplasmanından da 3 er puanla dönecek kartalım...
Bahadır Ahıska
07-03-2007, 12:05
şimdilik görünen beşiktaş taraftarlarına sadece saatli kale arkası verilecek gibi. ama onlar dolduramaz kalan kısmı o da kesin. yani değil bursa ötükenden destek alsalar yine dolduramazlar. sadece kendilerince hapsetme hesabı yapmışlar. umarım sorunsuz ve puan kaybının yaşanmadığı bir deplasman olur.
Ozan Doğan
07-03-2007, 13:23
6000 bilet ayırmışlar. gidiş daha belli değil ama...
Bahadır Ahıska
07-03-2007, 15:07
benim bilet alınmış durumda. özlemişim ankara'da maç izlemeyi be. :)
92-93 sezonunda
iki takım şampiyonluk yolunda
hatırlayın ne oldu Ankara'da
8-0'ı unutma....
unutmaya ve unutturmaya hiç niyetimiz yok...
Gürhan Oğuz
07-03-2007, 15:52
81-82 sezonu
ankaragücü itmeyle lige çıkarılmıştı
maç ankarada dorde miliç başımızda
serdarlı,nejdetli,mehmet ekşili boralı kadromuzla maça çıktık yağışlı bir hava
ve yağmur gibi sağnak bir beşiktaş var sahada
ikinci yarının başı, sağ taraftan nejdet kendine has çalımlarla girdi sağ ayağının üstüyle topu havalandırdı 18 yayının oralarda bir yerden bora yükseldi sert bir kafa vuruşru ile topu ağlara bıraktı.
aynı yerden beş dakika sonra nejdet bir öncekinin benzeri bir orta daha yaptı yine aynı noktaya yakın bir yerden bora topu ağlara bıraktı...
ne olduysa ondan sonra oldu
ben yer bulamadığım için kendi tarafımızdan değil ankara seyircisinin içinde maç seyretmek zorunda kalmıştım..
işte ikinci golden sonra kendimi beşiktaş tarafında buldum çok güzel bir dayak yemiştim ama değmişti
o yıl şampiyon olmuştuk ..
Erhan Gocmen
07-03-2007, 16:09
inanın cocuklar inanın,
bu sene iki kupayı da bu taraftar icin kaldırın!!!
bizler inandik, siz de inanin kampanyasini yeniden baslatalim.
sampiyonluga bu derece yaklasmisken bir motivason tazelemesine ihtiyac var
kanimca.
Burak Güven
07-03-2007, 16:35
benim bilet alınmış durumda. özlemişim ankara'da maç izlemeyi be. :)
92-93 sezonunda
iki takım şampiyonluk yolunda
hatırlayın ne oldu Ankara'da
8-0'ı unutma....
unutmaya ve unutturmaya hiç niyetimiz yok...
Senin bilet nasıl alındı abi? Ne şekilde ulaştın? :rolleyes:
Cihan Güngör
07-03-2007, 16:52
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
Yardımcıları: Cemal Gemici ve Selçuk Kaya
4. Hakem: Çetin Sarıgül.
Umut Şen
07-03-2007, 16:55
Cincondan hesap soruldu sıra rengi bozuk başka bir takıma geldi
Cihan Güngör
07-03-2007, 16:55
Ankaragücü, pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün sabah antrenmanında Beşiktaş maçının taktiği üzerinde çalışan sarı-lacivertiler, öğleden sonra da Türk Telekom Lig A takımlarından Türk Telekomspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Sabah antrenmana katılan futbolcuların oynamadığı maçta genç bir ekiple mücadele eden Ankaragücü, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan karşılaşmada, sarı-lacivertlilerin golünü Mehmet atarken, konuk ekip Türk Telekomspor'un gollerini Serdar Sinik kaydetti.
(AA)
Bahadır Ahıska
07-03-2007, 17:20
Senin bilet nasıl alındı abi? Ne şekilde ulaştın? :rolleyes:
ankara'daki arkadaşlar aldılar... zaten gidecektim ankaraya denk geldi yani.
aslında ankara benim için deplasman değil kendi saham sayılır :cool:
Fikret Arul
07-03-2007, 17:23
Bahadır abi bilet fiyatları konusunda biraz bilgilendirebilir misin ?
Demir Han
07-03-2007, 17:35
Merhaba,
Ligi anlamak mümkün değil bu bağlamda Beşiktaş'ı da anlamak mümkün değil.
İnanılmaz şekilde Beşiktaş şampiyonluğa ortak edildi...
Takım olarak defans zaafiyeti devam ediyor ne yazık ki ve bu defans ile bu takımın heran yarıştan kopma riski var.Bazıları bu bile mucize diyebilirler ama unutmasınlar ki bu durum bize rakiplerimizin bir hediyesidir.
Deplasmandaki küçük maçlar çok büyük ihtimal ile şampiyonu belirleyecek.
Bu da Beşiktaş'ın yumuşak karnı.Deplasmanda bu mantıkla oynamak kesinlikle bize kazandırmaz.Delgado kesinlikle 60. dk sonrası bir adam olmalı deplasmanlarda.Rico kadar yaratıcı olmadığı kesin onu yorulana kadar oyunda tutmalı ve risk edilecek ise 60 dan sonra da oyunda tutulmalı.
Ofsayt taktiği ise Beşiktaş gibi bir takım için tam bir utançtır.Adam gibi kaya gibi bir defans ile sarkık oynamak gerekir.Defans acilen bu son haftalara daha motive hazırlanmalı ve extra çalıştırılmalı birbirleri ezberletilmeli.Bu konuda çok büyük zaaflar var.
Mustafa Doğan takıma bir şekile monte edilmeli
Hepinize İyi Günler
Burak Güven
07-03-2007, 17:50
Merhaba,
Hepinize İyi Günler
Demir Han arkadaşım kusura bakma ama yazdığın her yazı ve yorumlarda bir olumsuzluk, sürekli eleştiri ve provokasyon kokan tarzda duygu seziyorum, bu tabi kendi kişisel fikrim ama rahatsız olduğumu dile getimekten kaçınmak istemedim.
Bahadır Ahıska
07-03-2007, 18:03
fiko dost! biletler henüz piyasaya çıkmamış. ankarada arkadaşlar çıkar çıkmaz alacaklar benim adıma da ama fiyatın 20 YTL üzerinde olmayacağı tahmininde bulunuyorlar. ankaragücünü umarız son anda sayıyı birkaç binle sınırlandırmaz. bazen tribünlerin boş kalması pahasına az tutuyorlar sayıyı.
Fikret Arul
07-03-2007, 22:27
bugun gazetede okudum, 25 YTL olarak yazıyordu..
Resmen bir açıklama varmı bilmiyorum..
bu Arada birileri diyor 6.000 ayrılmış, birileri diyor sadece kale arkası..
o kale arkasının 6,000 kapasiteli olması bana pek akla yatkın gelmedi, eğer değil ise kim doğru söylüyor..
Saatli'yimi verecekler sadece yoksa yarı yarıyamı acaba..
Mert Can
07-03-2007, 22:44
bu macı kazanıp deplasman fobimizi yeneceğiz..
Simsek Burak
08-03-2007, 00:05
insallah alicaz bu maci...koridorgücünü yenmek farz oldu....
İskender Kalafat
08-03-2007, 00:25
Merhaba,
Takım olarak defans zaafiyeti devam ediyor ne yazık ki ve bu defans ile bu takımın heran yarıştan kopma riski var.Bazıları bu bile mucize diyebilirler ama unutmasınlar ki bu durum bize rakiplerimizin bir hediyesidir.
beşiktaş şampiyonluğa ortak falan edilmedi kendi ortak oldu. bu durum rakiplerin hediyesidir demek at gözlüğüyle bakmaktan başka bişey değildir. rakiplerin bu durumu da bizden onlara hediyedir. bizden 6 puan önde olan fener şampiyonluğu bizden daha fazla hakeden bi futbol mu oynamaktadır? bu kadar kötü futbola ve puan kaybına rağmen hala 6 puan öndeler, bu, adeta bizim onlara hediyemiz değil de nedir? beşiktaşın iyi futbol oynadığını söylemiyorum ama eğer ortada bir hediye etme durumu varsa kimse beşiktaşa birşey hediye etmemiştir, takımlar her hafta karşılıklı birbirlerine jestler yapmaktadırlar. düşünmeden, sadece beşiktaşı eleştirmek adına yazmak bize ne katar bilmiyorum.
Piraye Oğuz
08-03-2007, 10:24
:confused:
Eyup Kaymaz
08-03-2007, 10:40
"Ligi anlamak mümkün değil bu bağlamda Beşiktaş'ı da anlamak mümkün değil.
İnanılmaz şekilde Beşiktaş şampiyonluğa ortak edildi..."
yukarıdaki cümle bana aşağıdaki alıntıyı vermeme neden oluyor. birileri güçlü benim kazanırım diyor ve kendi taraftarımız bile artık buna inanıyor.
dün malum takımın malum başkanı diyor ki!!!
-2000-2007 arası türk futbol kirlidir
-ama sizinde bu dönemde 3 şampiyonluğunuz ve ikincilikleriniz var
-bizim şampiyonluklarımız temizdir.
-nasıl olur?
-olur diyor çünkü ortega'yı, anelka'yı, x'i, y'yi, z'yi biz almıştık ve dolayısı ile bizim şampiyonluklarımız normaldir, olamadıklarımız ise kirlidir.
---------------------
geçeceksin bunları
senden güçlü bulunmazsa, senden yürekli muhakkak çıkacaktır.
Erhan Çetinbağ
08-03-2007, 11:15
"Deplasman fobisi diye bir şey yoktur"
Hadi olsa olsa korku diyelim adına. Ama korkuyu da üstüne üstüne giderek yenebilirsin.
"Haydi kartalım yürü üstüne üstüne..."
"Sen hiç gözünde korku olan kartal gördün mü?"
Varol Özdemir
08-03-2007, 11:37
Arkadaşlar Ankaragücü maçının biletleri biletixte satışa çıkmıştır.Yalnızca saatli kale arkasının biletleri vardır.Fiatı 33.50 Ytl.
Bahadır Ahıska
08-03-2007, 11:48
evet biletim alınmış durumda.
fiyat da tam yakışır düzeydeymiş.
Anıl Tanrıyar
08-03-2007, 11:58
bıletler stadda 30 ytl ama mac gunu kalacagını sanmıyorum..bıletıx den alınması en ıyısı...6 bın kısılık yer vermısler
Burak Güven
08-03-2007, 12:57
Ankaragücü'nün bu yaptığına kalleşlikten başka birşey demiyorum, inanılmaz derecede uçuk fiyat belirlemişler....
A.Tugan Çetin
08-03-2007, 13:42
Bu maçı kazanıp deplasmanlarda da artık bir "Kartal" olacağız !..
Bizim için kupaları kaldırsana Kara Kartal !..
Demir Han
08-03-2007, 16:31
Merhaba Dostlar,
Özellikle de Burak ve İskender..
Her zaman olduğu gibi düşündüklerimi yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim.
Büyük hayaller aşılayıp kendimize sonra üzülmek benim tarzım değil.Ben işimi kış tutanlardanım.Sevgili İskender düşünmeden yazdığıma da katılmıyorum ama her ikinize de katılmasam da saygı duyuorum.
Beşiktaş hakkında olumlu tek düşüncem iki genç futbolcunun varlığı açıkçası.Onlar da Bobo ve Serdar.Dikkat edin onlar kötü ise yada ağır markaj yerlerse oyun da bizden gidiyor.
Ben bu yılın başından beri bu defans için hep kara tablo çizdim buna kaleci de dahil.Bugün ise değişen birşey yok yine aynı.
G.Güleç,İbrahim Akın ve Burak'ta eleştrilerimde idi bakın üçü de hala bir düzenli oynayabilen oyuncular değiller..
Bütün bunlar böyle iken evet ben Trabzon kazalarına kendimi hazır tutuyorum.Çünkü takım en rahat maçta bile değişik bir tablo karşımıza çıkarabiliyor.Ve altını çiziyorum Serdar,Bobo,Rico ve Koray dörtlüsünden çoğunluğu kötü oynadığı maçları kazanmamız zor.Orta sahası basan hızlı pas yapıp araya pasla ile oynayan takımlar (Trabzon gibi) bizi yenerler,
Ben hem [B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B] hem de !!!!bahceyi bizden daha oturmuş ve toparlanmaları daha muhtemel gördüğüm için bizi de ortak ettiler diyorum.Gerets'in kadro seçimi de buna eklenebilir ve bu fikrimin arkasındayım.
Umarım Ankaragücü'nü net bir skorla yener deplasman fobisini üzerimizden atarız.Rico ve delgado yukarıda belirttiğim biçimde oynatılmalı düşüncem hala aynıdır
İyi Kalın
Demir Han
08-03-2007, 16:40
Merhaba Eyüp,
Son üç haftada trabzon yanilgisi gs galibiyeti fener'in beraberlği vs. vs. inanılmaz derken bunu kastetmiştim.Diğer yazdıklarının benim düşüncelerim ile alakası olmadığının altını çizmek isterim
İyi kalın
Huseyin Kurt
08-03-2007, 17:31
o gün ankaradayım eylem var :D stadın önünden başlıyor... orda bulursam sizi bişeyler yaparım... bursalılarda kesin gelirler .... Kartalın deplasmandada uçma zamanı geldi .....
Bahadır Ahıska
08-03-2007, 17:43
sahi ya o gün hem eylem var hem de maç var.
beşiktaşımız ve sağlık emekçilerimiz hakettiğini alsın o gün...
buradan geleceklerle ankara'da görüşmek üzere...
Onur Belci
09-03-2007, 11:48
insallah yenip sampiyonluk sansımızı devamettırızzz.insallah hersey ıyı giderken bı aksılık cıkmaz..
Muhittin Saban
09-03-2007, 14:45
Bu sabah radyoda canlı yayına bağlanan genç bir taraftar şöyle demişti
"Bıraktık işi gücü,geliyoruz bekle bizi Ankaragücü"
Hoş değil mi? Şiddet içermeyen, yermeyen, aşağılamayan, küçük görmeyen vs.... Evet çok sade, insancıl ve "endüstrel(leş)memiş" bir slogan.
Şimdi biraz yorum;
Hatırlarsanız geçen yarı oynanacak olan Ankaragücü -fener maçı Ankaragücü'nün cezalı olması sebebi ile başka bir stad ta oynandı. Bu stad seçimini de federasyon Ankara takımına bırakmıştı. Peki Cemal Aydın ne yaptı? Fenerbahçe'liliğinin dayanılmaz ağırlığı ile daha çok fener seyircisi gelsin ve hasılat çok fazla olsun diye İzmir Atatürk stadını istedi.
Oysa; tüm Türkiye biliyordu ki, Bursaspor ile Ankaragücü takımı kanka yani bunlara kısaca "kankarabursa" da diyebiliriz işte bu iki kulüp ve taraftarları birbirlerine her zaman destek olma ayaklarda kol geziyorlar(dı). "Ayak" diyorum çünkü Yani o maçı Ankaraspor gayet de büyük bir seyirci desteği ile Bursa Atatürk stadında oynayabilirdi. Kaldı ki puana da ihtiyacı olduğu bir hafta oynayacaktı.İşte o gün Bursa'nın maçı da yoktu orada!
Ama Cemal Aydın'ın bu dostluk muhabbeti ile işi olmadığı için Fenerlilik-zenginlik ikizleşmesinin ağır basması ile yapacağını yaptı.
Sonra ne oldu?
Tabi ki İzmir'de Aziz'in korumaları Cemal Aydın'ın ve yöneticilerinin canına okudular.Hepimiz duyduk gördük.Kısaca "1.Yanlış Yönde Kuantum Sıçraması" böylece gerçekleşmiş olmuştu!
Ortada "Başkan ancak böyle olur" edaları ile dolaşan ve bu özellik ile basın tarafından etiketlenmeye çalışılan o Cemal Aydın, bu hafta sonunda ki maç için Beşiktaş taraftarına her zamanki ve alışılageldik olanın dışında az bilet "vereceğim" diyerek ve bilet fiyatlarını normalden fazla tutarak yani bir nevi aklınca "Gıcıklık" yaparak (Tabi kimlerin telkini ile diye düşünmüyor da değil insan!) "2. olarak Yanlış Yönde Kuantum Sıçraması" yapmaktadır.
Valla kendi bilir. Aklın sıra İnönü'de ki olaya karşılık olarak misilleme yapıyor.
Umut ediyorum ki Cemal Aydın, maç sonunda o stad içinde başı öne eğik ayrılırken öngördüğü sayının onlarca katı fazlası tribünde yerini alacak olan Beşiktaş taraftarından güzel bir uğurlama sloganı ile yollanır.
Bunu canı gönülden istiyorum...
Ben bu adama en az Aziz Yıldırım kadar gıcığım, "ortak bir yanları" mı var acaba ne!
Çekirge misali Cemal "Bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde...." ama bizler 3.sünde ne olacak göreceğiz. Zaten bu zat-ın çekirgeliğinde iş yok!
.
Burak Sığırcı
09-03-2007, 15:54
bunlar vız gelir tırıs gider.tribünde üç-beş bin eksik olmuşuz hiç fark etmez.
sahaya çıkan beşiktaş forması hepsine yeter...
Serenat Tutaklı
09-03-2007, 16:35
Yeni bir gelişme ya da sadece Ankaragücü'ne has bir davranış değil bu.Bu ne ilk ne de sonuncusu olacak.Ankaraspor da bilet fiyatlarını her daim yüksek tutar Bjk geldiğinde.100.yılımızdaki Gençler deplasmanında Cavcav'ın bilet fiyatlarını hala unutmadık.Bunca çirkinliğe rağmen galip gelmek daha keyifli!
Cem Ozel
09-03-2007, 16:39
maçı kazanacağız. şüphem yok. Dediğin gibi onların yanlış yönde yaptığı bu kuantum sıçraması, Beşiktaş'ımı daha bir tanrısal yapacaktır. Gerisini Aziz ve uşakları düşünsün.
Serdo Yeşil
09-03-2007, 16:49
Çekirge misali Cemal "Bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde...." ama bizler 3.sünde ne olacak göreceğiz. Zaten bu zat-ın çekirgeliğinde iş yok!
Demir Han
09-03-2007, 18:04
Milliyet'ten alıntıdır
"Beşiktaş'ın bu sezon en istkrarlı oyuncularından biri olan ve Siyah Beyazlı takımın Süper Lig'te oynadığı 23 maçın 17'sinde sahaya ilk 11'de çıkan Serdar Kurtuluş'a yedek külübesinin yolu gözüktü.
Genç oyuncu pazar günü oynanacak Ankaragücü maçında teknik direktör Jean Tigana'nın tek ön libero ile oynama düşüncesi üzerine maça kenarda başlayacak. Serdar bu sezon sadece Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Denizlispor maçına takımının formasını giymemişti. Fransız teknik adam Serdar'ın yerine orta sahanın ortasında Matias Delgado'ya görev verecek. Son haftalarda sağ kanatta görev yapan ve gösterdiği performansla eleştirilere hedef olan Delgado'nun yerine ise Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürecek.
Karşılaşmada Beşiktaş'ın tek ön liberosu görevini ise Koray Avcı üstlenecek. Fransız teknik adam yaptığı bu değişiklikle hem 150 gündür deplasmanda 3 puan ile dönemeyen takımına 3 puan kazandırmaya çalışacak, hem de ligin 8. haftasından bu yana düzenli olarak ilk 11'de forma giyen Serdar Kurtuluşu dinlendirmiş olacak.
Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Vedran Runje , Mustafa Doğan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Burak Yılmaz, Matias Emilio Delgado, Ricardinho, Mert Nobre, Bobo"
Yine bir deneme....çıkacak en son adam kadrodan çıkıyor
Bence Baki yerine Koray olmalı idi :(
Gokhan Elci
09-03-2007, 20:02
yoldaslar bursa ankara gençlerbırlıgı ve ankaraspor dahıl hepsı bıze karsı kenetlenmıs durumda daha 2 gun once sakaryada kavga olmasın dsıenler bunları yapıor!!! ısallah besıktasım alnının akıyla çıkar!! ısallah kutsal ıttıfaklarıda yıkıcaz!!!
Simsek Burak
09-03-2007, 21:16
yoldaslar bursa ankara gençlerbırlıgı ve ankaraspor dahıl hepsı bıze karsı kenetlenmis
merhaba gökhan,
istedikleri kadar kenetlensinler, ne yaparlarsa yapsinlar, bizi baglamaz onlarin kenetlenmesi....Zaten genclerbirligi ve ankarasporun taraftari yok, ki onun icin böyle bir kenetlenme zaten söz konusu degil zaten
ALAYINA GIDER ;)
Erdem Can
10-03-2007, 00:37
Ankaragücü ile Beşiktaş 73 kez karşı karşıya geldiler. Ankaragücü 6 kez, Beşiktaş 48 kez sahadan galip ayrılmış, 19 karşılaşmada beraberlikle sona ermiş.
BEŞİKTAŞ:48
MKE ANKARAGÜCÜ:6
Berabere:19
İskender Kalafat
10-03-2007, 08:11
Beşiktaş'ın yarın Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Siyah-Beyazlı taraftarlar, "saatli tribün" olarak adlandırılan kale arkası tribününden maçı 30 YTL ödeyerek izleyebilecek. Ankaragücü taraftarlarınca "Gecekondu" olarak adlandırılan diğer kale arkası tribünlerin giriş ücreti 5, kapalı ve maraton tribünü biletleri ise 10 YTL olarak açıklandı.
FANATİK
ayıp ulan!!! :mad:
Ferhat Onay
10-03-2007, 08:17
Işallah Bu Sefer Yenecez Hadi Besiktas Goster Kendini
Ferhat Onay
10-03-2007, 08:19
Beşiktaş'ın yarın Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Siyah-Beyazlı taraftarlar, "saatli tribün" olarak adlandırılan kale arkası tribününden maçı 30 YTL ödeyerek izleyebilecek. Ankaragücü taraftarlarınca "Gecekondu" olarak adlandırılan diğer kale arkası tribünlerin giriş ücreti 5, kapalı ve maraton tribünü biletleri ise 10 YTL olarak açıklandı.
FANATİK
WALLAHİ AYIP KINIYORUM ankaragücünü
Gürhan Oğuz
10-03-2007, 08:25
boş verin teorileri türkiye bize karşı
onlar ürür bizim kervanımız yürür...!
saatler kaldı maça orda stadta bulunucak arkadaşlar dikkatli olsunlar gerisini takım sahada halleder..
Onur Belci
10-03-2007, 13:48
Ankaragücü Hazırlıkları Tamamlandı
10.03.2007 13:06
Futbol Takımımız, yarın Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını taktik ağırlıklı idmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışma yaklaşık 1 saat sürdü. İdmana tedavisi süren Gökhan Zan dışındaki tüm oyuncularımız katıldı.
Teknik Direktörümüz Jean Tigana, antrenman sonrasında 19 kişilik Ankaragücü kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor.
"Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, İbrahim Kaş, Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, Fahri Tatan, Mehmet Sedef, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Bobo"
Takımımız, saat 16.00'da Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Ankara'ya gidecek.
Ferhat Talan
10-03-2007, 14:30
FANATİK
yuhhhhhh :mad:
ayıp ya insan utanır biraz nasıl bir zihniyet bu ...
kenan evrenin 1.lige çıkardığı bu koridorgucunu yenmek şart oldu
çıldırt bizi delirt bizi kartalım
bu stadı başlarına yıkalım
Serenat Tutaklı
10-03-2007, 14:39
Ayıp ayıp olmasına da ilk değil arkadaşlar,hep böyle değil miydi?Ankaraspor'u de es geçmeyelim lütfen:)
A.Tugan Çetin
10-03-2007, 15:15
Uzun bi aradan sonra deplasman maçımızı hep beraber izlesek güzel olmaz mı?
Bir organizasyon düzenlesek tam süper olur...
:cool: Bekliyoruz...
Can Durukan
10-03-2007, 16:18
MAÇA GİDEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN İSTANBUL ORGANİZASYONUDUR!
KATILIM KEYFİDİR..
saat 14:00 dan itibaren ivedilikle kazandibinde buluşulur..yakın civarda bir kahvehaneye gidilir..ya da kitlenin istek ve tercihleri doğrultusunda tophane,taksim,kazan,okyanus gibi alternatifler de gündeme alınabilir..yeter ki yanyana maç seyredelim..güzel vakit geçirelim..görüşmek dileğiyle..
Ali Mandacı
11-03-2007, 02:10
Uygundur Beraber izleyelim maçı :cool:
Berk Sezenler
11-03-2007, 02:11
Cumartesi günleri oynanan bir deplasman maçının organizasyonunda buluşmak dileğiyle...
A.Tugan Çetin
11-03-2007, 02:16
Arkadaşlar yarın 14:00 kazandibindeyiz maçı birlikte Semt'te izliyeceğiz..
Arda Can
11-03-2007, 02:44
venceremoss...!!!;)
Metin Yalçınkaya
11-03-2007, 09:17
bence öyle emin konuşmak için erken maç saatini bekleyip ve tigananın nasıl bir beşiktaş çıkaracağına bir bakıp öyle konuşmamız lazım ama yinede ne olursa olsun çıkacak kadronun bu ankaragücünü yenmesi şarttır....
Namik Kartaloglu
11-03-2007, 10:30
Adam gibi oynayin ve yeninde!
Garo Deliboz
11-03-2007, 12:44
Umudumuz ve hayallerimiz icin Kartalim...Serefinle,Hakkinla !!!gücüne koy Kartalim...
Serkan Balcı
11-03-2007, 13:02
haydi be yeter artık boz şu ABLUKAYI da gel.
Ahmet Ayyıldırım
11-03-2007, 13:17
saldır kartalım...
Burak Sığırcı
11-03-2007, 13:25
Başkent birbirine girdi!
DHA 13:15
Ankaragücü - Beşiktaş maçı öncesi gergin anlar yaşandı. 19 Mayıs Stadı'nın çevresinde yaşanan taşlı sopalı saldırıda yaralananlar oldu. Birbirlerine saldıran taraftarlar bir anda ortamı gererken, polis erken önlem alarak iki takımın taraftarlarının sıcak temasını ve olayların büyümesini önledi.
Stad çevresindeki gerginlik sonrası polis çok sayıda taraftarı göz altına alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bazı Beşiktaşlı taraftarların alkollü oldukları gözlenirken, Ankaragücü-Beşiktaş maçı olmasına rağmen Bursa'dan Bursaspor taraftarlarının gelmesi de dikkat çekti. Bursa'dan 3 otobüs dolusu Bursasspor taraftarı Ankaragücü'nü destek için gelirken, Bursaspor taraftarlarını getiren 3 otobüste yapılan aramalarda bir çok kesici ve delici aletler bulundu. Bunun üzerine otobüsler ve taraftarlar şehre sokulmadan geri gönderildi ancak; buna rağmen bir çok Bursaspor taraftarı Ankara'ya geldi ve stad çevresinde görüldü.
milliyet
Hasan Soykan
11-03-2007, 14:32
Başkent sokaklarında köpekler havlamaya çakalar ulumaya başladı .Mazallah bu olaylar inönü civarında vuku bulmuş olsaydı satılıkbasınımızın yaptığı yaygarayı şimdiden hayal edebiliyorum.ama o basınımız trabzondaki bjk maçındaki olayları fb nin kadıköydeki alkmaar maçında stad içinde ateşli silahlarla 2 kişinin yaralanmasınıgörmezden geliyor.Ondan sonrada satılmış basın diyince köpürüyorlar.bekleyip görelim bakalım.....
Namik Kartaloglu
11-03-2007, 15:41
RadyoD spikerinin yorumuna bakilirsa Ankaragucu tek kalle oynuyor:( durum 0-0 insallah ceviririz!
Serkan Balcı
11-03-2007, 15:45
bjk tv de radyo yayını var ama spiker beşiktaş ımıızn tek bir atağı olmadığını söylüyor.
Serkan Balcı
11-03-2007, 16:08
devre arasında olaylar olmuş bizler evdeyiz ama umarım beşiktaş lı dostlara bir şey olmaz serefsizler saldırıyor
Serdar Özen
11-03-2007, 16:09
ankara da neler oluyor beşiktaşım hadi tribündeki olaylara rağmen al bu maçı
Serdar Özen
11-03-2007, 16:11
ben de maçı evde dinliyorum bursalılar varmış tribünlerde...
Erdem Gazi
11-03-2007, 16:29
takım kötü gidiyor artık yenersek herhalde bir karambolden atılan şans gölü ile yeneriz bu arada yine ankaragücü yine olay!!!
Serkan Balcı
11-03-2007, 16:45
uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffff
Namik Kartaloglu
11-03-2007, 16:46
Goooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllll
Yusuf Helvaci
11-03-2007, 16:46
gooooooooooooooooolllllllll
delgado dk.84
:D :D :D
Garo Deliboz
11-03-2007, 16:48
Delgadoooooooooooo.
Serkan Balcı
11-03-2007, 16:50
kalp atışlarım yine hızlandı damaklarım kurudu nedir bu işkence serefsizler iyi zemin hazırladı ama kıracacağız bu zinciri haydi 3 dakika 1..2.....3.....
Erdem Gazi
11-03-2007, 16:51
84 de gol gelmişş ohh beee
ankarayı del(di)gado!!!
Yusuf Helvaci
11-03-2007, 16:53
maç bitiminde çok sapıtacak bu burkaralılar...
Serkan Balcı
11-03-2007, 16:55
kova RUNJE yi bile panter yaptınız teşekkürler ÇARŞI ya
runje runje runje
Namik Kartaloglu
11-03-2007, 16:56
ve bitti. HT kutlu olsun hepimize. Deplasman gibi bir fobimiz yok
Ahmet Ayyıldırım
11-03-2007, 16:57
şampiyon beşiktaaaaaaaş !!!
Umut Şen
11-03-2007, 16:59
Maç hakkında bi fikrim yok izlemedim çünkü ama ne olursa olsun 3 puanı almak güzel şey bi de deplasman da almak buna ayrı bir anlam katıyor hele hele darbecinin takımını yenmek daha büyük bir zevk veee çok muhterem bursanın kankası nı yenmek te ya bu ankara gücünü yenmek oldukça zevkli bir olaymış :D yabancılar gol attıkça sevincim daha da artıyor hadi delgado artık senin başlangıcın bu maç olsun
Ersan Üngüder
11-03-2007, 17:03
bu gol şampiyonluk getirecek.çok önemli bir galibiyet.
sedat denen adam maç sonrası sahanın ortasında yıkıldı,şampiyonluğu kaçırmış gibi...
bursa-ankara hepiniz ...... anladınız siz onu.
Garo Deliboz
11-03-2007, 17:03
sari lacivert kolpalarrr alayinizaaa giderrrrr...umutlartmizi büyüterek geliyoruzzzzz...runje ve bakiye öncelikli bütün takimin mücadelesine alkislar... gökyüzü kartalindir...
Demir Han
11-03-2007, 17:09
Merhaba
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki galibiyet güzel şey.
84 Dk boyunca aslında pek de iyi bir tablo çizmedik ama kötü oynarken de kazanmak lazım..biraz da şans bize gülsün artık
Bu arada defans yine alarm veriyor...
Neyse alına galibiyet hepimize hayırlı olsun şampiyonluk çok da uzak değil ama önümizdeki seneyi düşünürsek defansa çare lazım
Serkan Balcı
11-03-2007, 17:13
dostlar bu arada olayları gösteren tv kanalı varmı şu anda
Muhittin Saban
11-03-2007, 17:17
Ankaragücü mezrası ve tarlasında ki maçın hakkı kimin di derseniz, bende Beşiktaş'ın dı derim. Ancak Beşiktaş bu maçı hak etti mi derseniz ben de bazı oyuncuları hariç etmedi derim.
Maçın Beşiktaş adına adamları çok kısıtlıydı bana göre,
Runje, Baki, Delgado, Koray, Mustafave birazcık da Bo.......?
Öncelikle Runje'nin kalede bir abi gibi güven veren duruşu futbolcuları olumlu yönde etkilemeye başlamış.
Baki ikinci yarıda yaptığı çok önemli bir hatası(Kafa ile geriye verdiği pas) dışında çok istekli ve inançlı oynadı. Artık o da aklını oynadığı futbola vermeye başlamış. Farkındamısınız Baki top ayağındayken artık olumlu ve görerek isabetli paslar ile hücuma sokmaya başlamış takımı. Tıpkı b,ir zamanlar Ulvi'nin yaptığı gibi.
Delgado ilk defa Deplasmanda "ben de oynamak istiyorum" der gibiydi. Çok istekli ve kendinden çok şey katmaya çabaladı.
KOray ise çok top çaldı ve istekli olduğunu belli etti. Farklı bir oyuncu bu çocuk..
Mustafa ise defansa güven getirmiş Runje ile birlikte. Artık ofsayt taktiği daha rahat ve bilnçli kuruluyor.
Bobo'nun aklında geçen haftaki maçı kalmış. İlk yarı çok hırpaladı rakip defansı ama ikinci yarı ne olduysa gol pası haricinde çok isteksizdi.
Rico sanki "Çıtkırıldım" Pinokyo gibi ikinci yarı hiç yoktu. nedir bu isteksizlik anlayamıyorum. Toplara hiç girmiyor hiç. Yazık verilen paraya.
Nobre bildiğimiz Nobre; bal yapmayan arı gibi, pır pır dolaşıyor.
Sonuçta; beşiktaş sahada ki görüntüsü ile kesinlikle Şampiyon olmayı isteyen bir takım görüntüsü vermiyor. Olursa da bu büyük bir nimettir.İnanın taraftar sahada futbolculardan daha çok inanmış mücadele etmeye ve Şampiyonluğa.
Ankaragücü ve taraftarları mı? Çaresiz ve zavallılardı aynı zamanda tezahürat hırsızlıklarını icra ettiler. Boşverin gitsin.
3 Puan cepte ve fener diken üstünde gerisi boş....
.
Serkan Balcı
11-03-2007, 17:20
şunuda söylemek istiyorum:
öncelikle maça giden ankara da bulunan beşiktaş lılara selam ve saygılarımla selamlıyorum .
bu taraftar şampiyonluğu gerçekten hak ediyor.yaralanan kanlarını atıkan dostlara geçmiş olsun .tüm ankara daki taraftarlara selamlıyorum
Umut Şen
11-03-2007, 17:21
kova RUNJE yi bile panter yaptınız teşekkürler ÇARŞI ya
runje runje runje
bu yorumu ciddiye alalım mı yoksa espri falan mı yaptın kova runje ne demek
Serkan Balcı
11-03-2007, 17:24
ya bunu yazarken düşündüm ama gerçekten çok hatalı goller yedi ve bizi üzdü ama ona verilen destek şimdi onu panter yaptı
Serenat Tutaklı
11-03-2007, 17:24
Öyle bir galibiyet ki üstümden yük kalktı.Sanki takımın tüm sorumluluğu benim üzerimdeymiş gibi.Maçta iyi değildik ancak daha önemli şeyler var zaten.Tribündeki karmaşa.Bizlerin kimi deplasmana gitmesini engelleyen zihniyet, Bursa-Ankara'nınmide bulandırıcı işbirlikçiliğine göz yumuyor.Devre arasında taraftarımız zor durumda kalıyor.Hatta öyle bir görüntü var ki zor tutuyorum kendimi.Bir taraftar başı kan içinde ambulansa alınıyor,şeref tribünündeki Kemal Unakıtan,Mehmet Ali Şahin taraftarın bu haline bakıp,gülüyor.Nerden bu kadar eminsin diyenlere şöyle diyim:Olay tam önlerinde oluyor,ve dudaklarından ne dedikleri çok net anlaşılıyor.Kemal Unakıtan gülere,ambulansdan çıkıyor hala diyor çirkin suratı ile.Bu sırada bizim başkanımız ne yapıyor??Yanlarında oturuyor öylece!!
Bir başka nokta da sahanın hali.Devre arasında patates topladılar sahadan.verim yüksekmiş.Başkent diye yırtınıyorsunuz,üstelik 3 takımsınız.Bir başka sitad daha yok.Herkesi buraya muhtac ediyorsunuz.Oyuncularımızdan fire vermememiz güzel bir gelişme.
Deplasmanda zor analr yaşarken,öyle güzel oldu ki bu galibiyet.92-93 sezonunun başrolündeki 2 takımı peşpeşe yenmek de ayrı bir keyif.
İtinayla Ahlak Dersi Verilir!!
Serenat Tutaklı
11-03-2007, 17:26
ya bunu yazarken düşündüm ama gerçekten çok hatalı goller yedi ve bizi üzdü ama ona verilen destek şimdi onu panter yaptı
O golleri tek başına yemedi Runje!Bugün peşpeşe çıkardığı 2 pozisyondan biri gol olsa idi yazık ihale yine Runje'ye kalacaktı!
Serkan Balcı
11-03-2007, 17:28
evet oda doğru ama runje ye artık güvenmiz sonsuzdur
Ahmet Ayyıldırım
11-03-2007, 17:29
bu sahada bu futbol yine de iyidir..takımı eleştirmiyorum çünkü hepsi elinden geleni yaptı başta runje ve baki olmak üzere..
eleştirmeyi bırakalım.fb bu futbolla devam ederse bizim zaferimiz kaçınılmazdır !
gün bizim günümüz...
Serkan Balcı
11-03-2007, 17:32
sarı lacivert hep bizi uğurlu geliyor buda onlardan birisi darısı.....f............
Namik Kartaloglu
11-03-2007, 17:40
Ankara 19 Mayis stadi Uc takim icin yeterli degil. 24 mac sonunda bu durum artik kanitlanmistir,stad savas alanina dönmus ve o savas alaninda teknige dayali oyunculari olan besiktas futbol oynamaya calisti.
19 mayis stadinda fazlalik olan Bursa patentli Ankaragucunun olmamasi gerekiyor! ikinci lig sana yakisir Ankaragucu. O sahada 90 dk. ayakta durdugunuz icin iki takimi da alkislamak gerekir bence( sezarin hakkini sezara verirsek).
Ilk yari itibariyle takimimizda defans anlayisi agir basti ve hic bir atagimiz yoktu, uc tehlikeli pozisyonu kallemizde devlesen Runje soyunma odasina basi dik gitmemizi sagladi. Soyunma odasinda Yerden paslarlarla bu sahada oynanmayacagini anlayan Tigana havadan toplarla etkili olmamizi sagladi,Serdar degisikligiyle zaaflarimizi da bitirmis olduk.
84. dakikaya kadar ciliz ataklarimizla gecen maci akilli oyunla Delgado bobo asisinde gerceklestirdi.
Bu mac icin; öp te basina koy demekten baska birsey dememek gerekiyordu aslinda. Bizde öpup basimiza koyalim!
Birkan Bürüngüz
11-03-2007, 17:40
kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı ve kazandık
ben artık futbola bakmamaya başladım madem futbol oynamadan şampiyon olunuyor bizde olalım artık.
bu arada artık gerçekten yetti bu emniyetin yaptıkları, beşiktaşlıların önüne çevik kuvveti yığıyorsun ama adamlar nerdeyse sahaya giricek öyle uzaktan izliyorsun.
üstüste 2 maç kazanmak çok güzeldi, ge-li-yo-ruz dedik duymuyor musunuz!
Ersan Üngüder
11-03-2007, 17:42
ankaranın girişinde ve maça girişte de eziyet edenin...
birde başkanları çıkmış zırvalıyor.yok sanki harbe gelmişler yok ankarada kimsenin burnu kanamazmış...gördük hepberaber...sana sormazlar mı cemal efendi bursanın ne işi var tribününüzde diye...
arıca daha önce çok yer veriyorlar bundan sonra sadece kale arkasını rakip takıma vereceklermiş...bizim maçımızla başlıyor herşey...peki kendi taraftarına 5 ytl sattığın kale arkası tribünü biletlerini bize niye 30 ytl ye satıyorsun cemal efendi...
erciyes le rize de kazandı...bakacaz bundan sonra dayanışmanıza..umarım elele kümeye gidersiniz....
Cem Ozel
11-03-2007, 17:44
Bu galibiyet cok iyi oldu. bi ara Canın saolsun kartal demeye hazırlanıyordumki delgado bir anda coşturdu. Olaylara gelince Bizim tribunlere coplarla müdaale eden polis Ankaragüclülere neden hoşgörü ile yaklaştı. anlamak imkansız (mı acaba).
Murat Aru
11-03-2007, 17:48
Umut'u aradım Şuanda Keyiflerinin yerinde oldugunu, sorun olmadıgını Sıtatdan çıkarılmayı beklediklerini söylüyor.
Emirhan Abininde Selamı var.
Nasuh Pirinc
11-03-2007, 17:49
makus talihimizi yıktık,devirdik
sampiyonlugun habercisi olsun bu galibiyet
Ersan Üngüder
11-03-2007, 17:52
Bende Sefayla konuştum.sorun olmadığını sadece çıkmayı beklediklerini söyledi....
Arda Can
11-03-2007, 17:57
deplasman a giden bütük beşiktaşlılara selam olsun diyoru..
bu zor maçta 3 puanı almak çok önemliydi..1-0 olsun bizim olsun diyordum oldu nihayet..artık bundan sonra daha da sesli GELİYORUZZZZ...
Cihan Güngör
11-03-2007, 18:01
İTÜ deplasmanında radyo başında destekledik takımımızı :) Uzun zaman olmuş spikerin anlattığıyla hayale dalıp beyninde maçı oynamak. Kazandık mutluyuz, deneye devam :)
Burak Sığırcı
11-03-2007, 18:17
ilk devre rezil bir futbol(futbol demek bile zor),ikinci yarı yorulan rakibe karşı kurulan üstünlük,runje'nin harika kurtarışları,bobo'nun nefis pası ve delgado'nun nihayet gelen golü.bir de ömrümden giden bir sene...
Umut Şen
11-03-2007, 18:21
Maç öncesinde yaşanan olaylar maç sonuna da taşındı. Maç sonunda yaşanan olaylarda 108 kişi gözaltına alındı, 63 yarılı var, çok sayıda kişi biber gazından etkilendi. Biber gazından etkilenenler arasında basın mensuplarıda var.
buyrun ankara meydan muharebesine yaaa bunlara ne söylenir herkesin aklına gelen ilk şey tabiikii
Serkan Kurt
11-03-2007, 18:29
beşiktaşııııııım oleeeeeeeeeeeeey....
Ahmet Ayyıldırım
11-03-2007, 18:31
Maç sonrası gerginlik!
Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan konuk ekip Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.
Ankaragücü taraftarları, karşılaşma sonrası taş ve sopalarla polise saldırdı. Polis ekipleri, havaya ateş ederek ve biber gazı sıkarak taraftarları dağıtmaya çalıştı. Stat çevresinin savaş alanına döndüğü olaylarda çok sayıda araç hasar gördü. Olaylarda bazı polis ve taraftarlar da yaralandı.
kartalhaber
Burak Sığırcı
11-03-2007, 18:40
anlaşılan bursankara -köpeklerin- kardeşliği "bir umudum sende anlıyor musun?" pankartını yanlış algılamış(zaten doğru algı beklemek hata).
siz biraz daha çatışın polisle belki bir puan alabilirsiniz.:p bu arada biz de önümüzdeki maçlara bakalım.:D
Gökhan Gürses
11-03-2007, 19:22
iyi oynayıpta kazanamamaktansa kötü oynayıp kazanmaya daha çok ihtiyacımız vardı. önümüze bakalım.
bursa ve ankaragüçlüleri daha çok ağlatacağız.
Can Durukan
11-03-2007, 19:58
bizimle birlikte olup,beşiktaş maçını izleme eziyetine katlanan tüm dostlara teşekkürler..bazen iyi ki kombinem var diyorum..bütün sezon bu beşiktaş ı tvden takip etmek ruh sağlığımın bozulmasına neden olurdu..
neyse ki bir şanssızlık devri kapandı bu galibiyetle..umarım devamı gelir..
runje en iyi performansını gösterdi bu maçta..helal olsun..delgado gol atmasına rağmen bir şey yapmadı..ülker in fabrikalarından birinde asgari ücretle gece bekçiliği yapmasını hala ve ısrarla öneriyorum..futbol hiç bir seviyede bu kadar savruk oynanmaz..kanser olduk..burak içinse daha erken diyesim geliyor..yabancı değil enazından..ve çok genç..
baki mi..istatistiklere göre maçın en çok top kazanan oyuncusu..bana göre ajax ın altyapısına hatır gönül işi sonucu sokulmuş top oynamaktan bihaber adamın biri..ama takımdaki en iyi niyetli,en kişilikli de o bi yönden bakarsan..
galibiyet iyi geldi,döküldüm..eyvallah beşiktaş ım bi deplasman galibiyeti gösterdğin için..
Erkan Özberk
11-03-2007, 20:36
sporda güvenlik yasasında değişiklik diyor bakan bey. biraz ciddi olun be. kandırmaya çalışmayın kimseyi.gördük güvenlik yasanızı...
Yusuf Helvaci
11-03-2007, 21:25
550 kişi gözaltına alınmış... Korkuyorum bu kolpacıların suçları da bizim üstümüze kalacak diye... Ankaragücü Beşiktaş maçında yaşanan "saha olayları" nedeniyle bilmem kaç bin yetele para cezasına çarptırılan Beşiktaş üstüste aldığı cezalar sonucunda 1 maç saha kapatma cezası almıştır tarzı bir haber , her an ajanslara düşecekmiş hissine kapılıyorum... Göz göre göre paranoyak oldum artık...
Dayan Kartalım...
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun,öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde,dışarda,derste,sırada,
Yürü üstüne üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının,fesatçının,hayının...
Dayan kitap ile,
Dayan iş ile,
Tırnak ile,diş ile,
Umut ile,sevda ile,düş ile,
Dayan rüsva etme beni...
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 21:28
arkadaslar mactaydım...1.30 saat beklettıler bızı cıkısta hıc bır sorun cıkmadı...devre arasında bıraz stada zarar verdık o kadar....cok dalga gectık eglencelıydı hele golu attıgımızda muthıs oldu...
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 21:30
hıc bır besıktaslı kardesımız ankaragucluler tarafından zarara ugramamıstır belırtılır...
Ulaş Pekgüzel
11-03-2007, 21:38
sağol anıll bu haberin gayet net ve açıktı...
hiç onlarla uğraşmaya değmez hedeflerimiz büüyük ;)
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 21:46
aynen abı hıc bıse olmadı zararları yok ıstanbuldan gelen arkadaslarımızı 3 saat sehır gırısınde beklettıler ezıyet yaptılar maca gırerken turnıkelerı acmadılar kafalarına gore yıldırmaya calıstılar...ÇARŞI BİTMEZ
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 22:13
arkadaslar ıstanbul grubuna bırılerıne ulasabılırmısınız goz altına alınmıs 500 arkadasımız oyle dıyo trt 2 aslı varmı ogrenebılırsenız ve cvp atarsanız sevınırız
Şenel Kızıldaş
11-03-2007, 22:34
anıl bu cevabı vermek istemezdim ama haber kolpa değil :( şimdi arkadaşımı aradım çok samimi olduğum yanlarına gidiyor ordan beni arayacak..
Simsek Burak
11-03-2007, 22:34
arkadaslar ıstanbul grubuna bırılerıne ulasabılırmısınız goz altına alınmıs 500 arkadasımız oyle dıyo trt 2 aslı varmı ogrenebılırsenız ve cvp atarsanız sevınırız
yok abicim dogru degil, ben maca giden kuzenimle görüstüm...az sayida taraftarimizi göz altina almislar, ama onlarida her an salabilirlermis....
Yusuf Helvaci
11-03-2007, 22:42
Şu anda ankara emn. müdürü açıklıyor ntv de.
179 burkaralı gözaltına alınmış , 100 kardeşimizde gözaltına alınmış.
Yazıklar olsun diyorum. 100 tane Beşiktaşlı kardeşimizi gözaltına aldıracak ne olay oldu anlamış değilim...
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 22:47
ya bız son derece normal dısarı cıktık demek kı otobuslere gıderken bıseyler oldu ondan haberımız yok otobuslere kadar eslık ettık ıstanbullulara ama uzgunuz:(
Serenat Tutaklı
11-03-2007, 22:53
Arkadaşlar ile konuştum.Ama keyifleri yerlerinde.Polis iyi davranıyormuş.İfadeler alınmaya başlanmış daha sonra serbest bırakılacaklarmış.Soranlara teşekkür ederler, selamları var.
Özgür Ergün
11-03-2007, 22:55
Arkadaşlar ile görüştük durumları ve keyifleri yerinde :) makara sağlammış :) sabaha istanbulda olurlar!
Olayın özeti;
Maçtan çıkılırken resmi güçlerle sürtüşme yaşanıyor o gerginlikte polis bir kısım arkadaşı göz altına alıyor..
Durum bundan ibaret, ifadeler alındıktan sonra herkesi bırakacaklar... buda bir kaç saati bulabilirniş..!
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 22:56
bı olay mı olmusta goz altı yapmıslar hersey normaldı mac cıkısında dagıldıgımızda
Erkan Özberk
11-03-2007, 22:58
-Biz Beşiktaşız,kimsenin ayağına gitmeyiz,GELMEK İSTEYEN BİZİM AYAĞIMIZA GELİR"Alen Abi" (seviyoruz seni) :)
Gözaltındaki arkadaşlara selam olsun.Bol makaralar;) :p
Yusuf Helvaci
11-03-2007, 22:59
Söyledigine göre polis müdürünün, kameralardan tespit ettikleri Beşiktaşlıları sporda şidddet yasasına muhalefetten göz altına almışlar... Bakan da çaktı zaten maç sonu yorumu "pazar olmasına rağmen bugün meclise yürürlükteki yasanın ağırlaştırılmasına (cezaların artırılmasına) ilişkin öneri sundum" diyerek...
İlk ağırlaştırılmış cezayı bize yazarlarsa hiç şaşırmayacağım... Sinema gibi 100 kişi tespit etmişler kameralarla bizden... :mad: Nasıl bir oyunun içindeyiz... Yönetim hala CAS üyesine ihtarname çekmekle meşgul... :mad: Nasıl kafası basmıyor gelecek alicengiz oyunlarına... Bu nasıl bir gözbağıdır... İnsin artık gözlerindeki bağlar... Bir çift Kartal bakışlı yönetici bu karşı cephenin cümlesini oturtabilecekken biryerlerinin üzerine hala yüzlerini dönemediler çıkarlarımıza...:mad:
Ersan Üngüder
11-03-2007, 23:03
Göz altına alınan arkadaşlarımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum...
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 23:03
yav kamerada 100 kısıyı nasıl tespıt etmısler herkesı aynı cıkardılar kapılardan alsalar benıde alırlardı anlamıyorum vallahı onune gelenlerı almıslar heralde maksat goz boyama ıste bız tedbırlerı alıyoruz falan fılan demeye getırıyolar...yoksa yanı ımkansız o kısılerı tespıt etmelerı o anda cunku toplu cıkıs yaptık staddan dedıgım gıbı yoksa benıde alırlardı goruntulerden maksat goz boyama
Şenel Kızıldaş
11-03-2007, 23:07
şimdi ankara ile konuştum gayet iyiler merak edilecek bir durum yokmuş birazdanm yola çıkarız dediler gelişmeleri ileticem :D
ohhhhhhh be......
Burak Sığırcı
11-03-2007, 23:10
Söyledigine göre polis müdürünün, kameralardan tespit ettikleri Beşiktaşlıları sporda şidddet yasasına muhalefetten göz altına almışlar...
şu yasa bir de malum takıma uygulansa.gs-ts maçında yardımcı hakeme "bıçak" hediye edeni bulacaklar mı merak ediyorum.(cevap:tabii ki "bulamayacaklar".)
Anıl Tanrıyar
11-03-2007, 23:12
aman oyle olsun kardeslerımıze gecmıs olsun dılerız..4 nesıldır ankaralıyım ama bu ankaraguclu ınsanlardan nefret edıyorum ankarayı kotulestırıyolar guzelım baskente yakısmıyolar...bu guzel sehırı kırletıyorlar
Gökhan Gürses
11-03-2007, 23:16
haftaya fener-bursa-ankaragücü taraftarları yanyana maç izlesinler. dostluk mesajı versinler. beşiktaş taraftarı potansiyel suçlu muamelesi görmeye devam etsin.
Serenat Tutaklı
11-03-2007, 23:21
PAF takımımız 0-0 berabere kalmış
Rıza Aslan
11-03-2007, 23:27
saat 23.24 te istanbul gurubuyla telefon görüşmesi yaptım.(oğlumla)
Göz altına alınanlar olmuş (istanbul gurubundan)
Otobüsler şun itibariyla Düzcede.. geliyorlar..
Utku Temiz
11-03-2007, 23:56
İlk yarıdaki futbol tüm umutlarımı yıkarken, 2. yarıda birazcık oynayıp gelen 3 puanla gene umutlandım. Valla hala şampiyon oluruz bu sene deyip gaza gelemiyorum, ama şampiyonluk hayal de diyemiyorum. Çok dengesiz takımız. Feneri de seyrettim. Onlar bence bizden beter. Niye olmasın futbolcular da inanırsa şampiyon oluruz yaw.
Cihan Güngör
12-03-2007, 00:15
Tribünden geldiğini söyleyen yöneticilerimiz, sizin gibileri taraftarların hakkını savunurken de, görmek isteriz.
Cihan Güngör
12-03-2007, 00:41
Habertürk'ün sayfasındaki İHA görüntüleri:
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=14284&k_A=haberturk
Bu da Mynet'teki İHA görüntüleri:
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=A0109917&date=11Mart2007&video=mms%3A%2F%2Fhaberav%2Emynet%2Ecom%2Fhv%2Fagu cu%5Fbjk65%2Ewmv
Ulaş Pekgüzel
12-03-2007, 01:10
başkent istanbul .
Serkan Karaca
12-03-2007, 02:02
beşiktaşlı olabilmek için peygamber sabrı gerektiğini bir kez daha anladım bu maçta.ve gerçekten delgado atamıycak sandım .pek uzun bir kaç saniyeydi.ama bir üç puan ancak bu kadar gerekli olabilirdi.
bu ankaragüçlüler ne ilginç şeyler yahu.atlı polislerin atlarına taş atıyor adamlar.fesupanallah.güler misin ağlar mısın...?
Burak Güven
12-03-2007, 08:10
Saat 3 itibariyle Ankara'dan gelmiş bulunmaktayız, Cumartesi gecesi 3 te çıktığımız yolculukta yaşadığımız sıkıntılar, 11 saate yakın süren yolculuk, 3 saat Ankara girişinde bekletilmemiz, maçın 15. dakikasında içeri girebilmemis, devre arasında yaşanan, bazı kertenkelelerin kendini birşey sanarak saldırmaya çalışması ve cevabı en iyi şekilde almaları, maçtan sonra yaşanan çile, aramızdan bir kaç arkadaş, gece gözetim altına alındılar, telefonla görüşmemde iyi olduklarını, gerekli işlemlerin yapılıp saat 3 sularında salınacakları ve otobüsle İstanbula yollancaklarını öğrendik, maç hakkında çok fazla yorum yazamayacağım, kötü oyun güzel galibiyet, fakat çıkan olayları izlediğimizde bunları Beşiktaş'a mal etmek isteyenler bu kez hiç bir şekilde kanıtlayamayacaklar, çünkü olayların İstanbuldan giden taraftarla uzaktan yakından alakası yoktur, Tamamen ittifakın kendi içindeki sorumsuz ve şerefsizce kadın kız çocuk demeden saldırarak ortaya çıkmasıdır.
Bir deplasmandan daha galibiyetle dönmenin yorucu huzuru içindeyim, teşekkürler BEŞİKTAŞIM....
Gürhan Oğuz
12-03-2007, 08:40
göz altınan alınan arkadaşlarla konuştum ista nbul yolundalar geçmiş olsun
Burak Güven
12-03-2007, 08:55
Aynen Gürhan abim bende görüştüm az önce yoldalarmış, işkence dolu bir hafta sonu oldu, biz 3 te eve gelirken gece onların henüz çıkış işlemleri yapılıyordu, sağsağlim bir gelsinler de tek dileğimiz o.
Gürhan Oğuz
12-03-2007, 08:57
dün gece arkadaşlar yaptığımız sayısız görüşmeler sonunda adli tıptan alınan raporlar sonrası, ifadeleri alınıp serbest bırakılacakları açıklandı ve öylede oldu
şu anda yoldalar
maçı ladık ama şunuda gördük tatangaların yaptığı çağrıya dünyada herkes uyar ve gönülden destek verir
bu spor adına atılan iyimser ve yapıcı bir adımdır desteklerim sonuna kadarda savunurum
bir tek şu unutulmamalı bu yanaşma ve darbe takımları ve yandaşları olanları bu katogoriye hiç koymamıştım haklı olduğumuda gördüm
ankara- bursa- fener bunlardan spor ve taraftarlık adına ne dost olur nede post
onlar adına utanç duymaktan başka yapacak bir şey yok...
galibiyet güzel ve anlamlı oldu yolumuzdaki
en büyük iki engelden biri idi ve aştık
Varol Özdemir
12-03-2007, 09:03
Ankara'da oğlumla beraber bir daha maçlara gitmeme kararı aldım.Hem bizim büyüklüğümüzden faydalanıp bilet fiatlarını yükselterek para kazanmalarını engellemek hemde eğitimsiz ankara polisinin davranışlarından uzak kalmak için....Olacak şey değil adamlar telsizden sanki emir gelsede şunları coplasak,bağırsak v.s. gibi eylemler içerisinde .Üzüntü duyuyorum vergilerimizle oluşan bir teşkilatın acilen hiç vakit geçirmeden rehabilitasyona tabi tutulmaları gerektiği inancındayım.
Oğlum 5 yaşlarında sormuştu polisin görevi nedir bende insanların güvenliğini korumakla sorumlu olduklarını anlatmaya çalışmıştım.Şimdi 7 yaşında maçta bana şu soruyu soruyor.Babacığım polis insanların güvenliğini cop kullanarak mı sağlıyor ? Cevab vermedim.Nasılsa büyüdüğünde üniversiteye gittiğinde kendisi daha iyi analiz edecektir.
Burak Güven
12-03-2007, 09:04
Bu arada açıklama getirmek istiyorum dün çıkan olaylarda birebir şahit olduğumdan İstanbuldan giden biz taraftarların hiçbir şekilde suçu yoktur daha doğrusu Beşiktaşlı hiçbir kardeşimizin suçu yoktur, gözü dönmüş ankara emniyeti bizleri her zamanki gibi düşman görmüş ve o şekilde davranmış, Maçtan sonra göz altına alınma sebebide çıkış kapısının yarısının açık olması ve taraftar sıkıştığından diğer kapıyıda açmaya çalışmasındandır, bu sırada çıkan kargaşada emniyet güç kullanmış, kendini savunmak isteyen ezilme korkusu yaşayan arkadaşlarımız gözaltına alınmıştır, diyebileceğim sadece yazıklar olsun, bizler gavuruz ya bizler Türk değiliz ya, vurun anasını satıyım bide siz vurun. Maça birlikte gittiğim arkadaşlarla geri dönememek birazda kahretti ama eldende gelebilecek bir şey yoktu, Bu arada Emirhan, Umut ve Bahadır abilerim sizler iyimisiniz en son sizlerle de koptuk?
Ümit Kurt
12-03-2007, 09:30
öncelikle bütün arkadaşlara geçmiş olsun...
bu tür olaylar yaşanacağı kesindi:mad: , tatangaların başlattığı dostluk çağrısını üç güzide takımımızın taraftarları:rolleyes: kendilerine uyarlayıp bütün pisliklerini dışarı çıkartarak cümle aleme nasıl birlik beraberlik içinde olduklarını gösterdiler:D
bu hafta fb bursa maçı var İstanbul'un güzelliği onları kendinden geçirir ve aşklarını tazelerler vatana millete hayırlı olsun
Berkant Tutaklı
12-03-2007, 09:40
Valla maç hakkında yorum yapmak pek doğru değil.Futbolculara ne kadar patates toplamayı öğrettiysen okadar toplayabildiler tarlada.
Önemli olan maçta ve maçtan sonra olanlar.Özellikle basının bize karşı almış olduğu toplu; suçlu beşiktaş havasını bekliyordum ama bu kadarda olacağını düşünmüyordum...Birtek Güntekin ONAY dürüst bir şekilde olaya yorumunu yaptı.Rıdvanın o an ki suratını görenler mutlaka vardır.Kapak oturtulmuş şişe gibi oldu...TRT1 sunucusunu ve mehmet demirkol denen şahısların bizlere karşı olan kayıtsızlıkları tuzu biberiydi zaten.Tigana'nın basın açıklamasından sonra verdikleri tepki "BUNDAN BİZE NE?"kişisel meselesinin maçla bir alakası yokmuş ta falan filan.Sevindiricidir ki taraftarlarımız hemen mailleri ile onlara sizi ilgilendirmiye bilir fakat bizim umurumuzda ve inadına Tigana yazılarıyla bir şişe kapak olayını tekrarladılar...Ama hala Beşiktaşa ceza veripte maçı izmire alınırsa verdiğin cezanın bir anlamı yok diyebilecek kadar taraflı olan ve korkunun ecele faydası yok diyebileceğim rıdvan bu yorumlarına devam etti.Şuan bunları yazarken hatırladıklarım oldukça sinirlenmeye başlıyorum ve klavyemin sürçmesinden korktuğum için şimdilik bu kadar.İnşallah hiçbir beşiktaşlı arkadaşımız gözaltına alındıklarında sorun yaşamamış ve gelecekte önlerine çıkabilecek bir lekeyle karşılaşmazlar...
Olaylara karışan bütün herkese geçmiş olsun...
İskender Kalafat
12-03-2007, 10:03
izleyemediğim maç için bi yorum yapamayacağım. olayları izledim televizyonda. sanırım durumu en iyi özetleyen görüntü kameralara karşı konuşan iki üç tipin üzerlerinde ankaragücü montları boyunlarında ise bursaspor atkıları olmasıydı. telegol denen dünyanın en zırva "sipor" programının zırva "fitbol" yorumcularından biri olan adnan aybaba ise son zamanlarda garip işler yapıyo. geçtiğimiz haftalarda papilaya üstünde kırmızı kart gösterdiği beş oyuncunun ismi olan formayı "beşiktaş taraftarının size hediyesi var" diyerek vermişti. dün gece de bu olayları yine beşiktaşa yıkmaya çalışan diğer yorumculara olayların aylardır planlandığını, beşiktaş taraftarının hiçbir suçu olmadığını, tam aksine mağdur olan taraf olduğunu, ankaragücü kulübüne olaylardan dolayı ağır cezalar verilmesi gerektiğini açıkça belirtmiştir. (normalde ziya şengül höt hüt bişeyler derdi, bu da he abi haklısın der, ağız değiştirirdi. allah allah) cemal aydın da maçtan sonra ankaragücü taraftarına teşekkür etti tam oldu. bu arada ziya şengül demişken, adam deplasman fikstür avantajının fenerde olduğunu iddia etti dün yav. serhat, adnan falan fener bursaya, kayseriye, antepe, inönüye, sami yene gidecek nasıl olur deyince bi beş saniye sessiz bekledi, sonra ben bu şiddet olayları hakkında bıdı bıdı bıdı demeye başladı. hayallerde mi yaşıyor bazı amcalar nedir?
Cihan Güngör
12-03-2007, 10:35
Beşiktaş maçı sonrası gözaltı isyanı
ANKARA (İHA) - Beşiktaş'ın 1-0 yendiği Ankaragücü maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan küçük çocuklar, ifadeleri alınmak üzere karakola getirildi. Bu sırada karakolun önüne gelen aileler çocuklarının sabaha kadar otobüs içinde bekletilmelerine isyan etti.
Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası çıkan olaylarda gözaltına alınan küçük yaştaki çocuklar, ifadelerinin alınması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çevik Kuvvet eşliğinde otobüslerle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen çocuk taraftarların saatlerce Çocuk Şube Müdürlüğü'nün önünde otobüs içerisinde nöbetçi savcıyı beklemesi, taraftar yakınlarını isyan ettirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nün önüne gelen taraftarların aileleri, çocuklarının Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tadilat olduğu için saatlerdir otobüsün içinde bekletildiğini ve hem kendilerinin hem de çocuklarının mağdur durumda olduklarını söylerken, "Benim çocuğum yarın okula gidecek, sabaha kadar karakolda mı bekleyecek?" dedi. Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'a da tepkilerini dile getiren taraftar, yakınları çocuklarının suçsuz olduklarını serbest bırakılmasını istediklerini kaydetti. Aileler saatlerdir karakol önünde beklediklerini, çocuklarının okullarında kendilerinin ise işyerlerinde sıkıntı yaşacaklarını söyledi. Otobüs içinde bekletilen taraftarlar ifadeleri alınmak üzere karakola ikişer sıra halinde alındı.
Mynet - 12.03.2007 09:14
Gürhan Oğuz
12-03-2007, 10:38
şu anda sefa ve fikoyla telefonal görüştüm istanbula girmişler
ve gişelerede giriş için bekliyorlar kendileri yorgın ve aç olduklarını söylediler ama iylermiş merak edilecek birşeyleri yok
gözümüz aydın şimdilik
Umut Tutun
12-03-2007, 12:33
herkes iyi arkadaşlar.
birilerinin ne yapacağını biliyor ve hazırlıklı idik zaten, beklediğimiz ucuzlukta saldırmışlar sokaktaki insanlara.
ama baştan sona çekilen esas eziyet taraftar arası bir konu değildir:
konunun adı resmi güçlerdir. bize yolu kapattıran da odur,
"mukavemet" denen şeye neden olan da...
Burak Güven
12-03-2007, 14:55
Aynen öyle umut abicim....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.