Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL.25.Hafta:Sivasspor - Beşiktaş (21-03-09 19:00)
Ismail Hakki Demirel
14-03-2009, 21:54
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/sivasspor_k.gifhttp://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/besiktas_k.gif
http://img19.imageshack.us/img19/3975/kapakr.jpg
Çok Sağlam Geliyoruz ...
Ismail Hakki Demirel
14-03-2009, 21:55
bu 4.maç başlığım haydeee bununda devamı mutluluk olsun...
Osman Diler
14-03-2009, 21:57
şampiyon olacağız beşiktaşım bu seneeeee
Sezen Gunduzalp
14-03-2009, 21:57
Uğurun devam etsin İsmail.
Maçtan once ilk yazım
Bol Şans Kartalımmmm
biri beni gözetliyor !_nanik_!
Hakan Kirezci
14-03-2009, 22:02
....sonce ....
Sonra ve önce ortalaması güzel bir sentez.
Ufuk Biyik
14-03-2009, 23:00
adım adım zafere
Eren Yetis
14-03-2009, 23:43
Beşiktaşımıza başarılar.
Eren Yıldırım
14-03-2009, 23:48
StADDa oLaCz İnŞ bu sEfErDe YeNİp LidErLiğE OtuRcAz..! baslığıda nede olsa ismail acmıs güvenimz tam :P
Tumay Dogan
14-03-2009, 23:50
Fabian Ernst...taraftar mest!
Olcay Baytaş
15-03-2009, 00:18
Bu Sene Daha Derin Kazdık Mezarınızı...!
Hakan Kirezci
15-03-2009, 00:25
Bu senehttp://i0903.hizliresim.com/2009/3/15/122.gif (http://www.hizliresim.com)Şampiyonhttp://i0903.hizliresim.com/2009/3/15/129.gif (http://www.hizliresim.com)olacak sanırım.
Ulan espriyi bunların logoya dikkat edince anladım iyi mi. Bari görsele taşıyayım cümleyi de benim gibiler de kolayca anlasın.
Sezen Gunduzalp
15-03-2009, 00:27
Süper :D :D :D
Buket Yıldız
15-03-2009, 00:30
bende yeni çaktım:D
Deniz Özdemir
15-03-2009, 00:30
çok iyi olmuş Hakan abi:)
korktuğum bir maç..artık her maç zor bizim için o yüzden her maç öncesi tedirginlik yaşamaya başladım..seriyi devam ettirelim..şampiyonluk için haydi bastır KARTAL'ım..
uçurumlara düşmeden tut elimizi,ŞAMPİYON ol BEŞİKTAŞ'ım mesud et bizi...
Hakan Kirezci
15-03-2009, 00:33
O "Seve Seve" demek arkadaşlar aklınızı kötü çalıştırmayın.
Sivas maçından G.Birliği maçı kadar dahi çekinmiyorum Deniz. Zor maç olacak doğru da kimin için zor onu haftaya dünya alem görecek.
Ismail Hakki Demirel
15-03-2009, 00:38
Hakan abim süpersin :)
Şuna eminimki sivasspor maçı sezonun en tatlı maçlarından olcak
Deniz Özdemir
15-03-2009, 00:49
Hakan abi bizde zaten seve seve diye anlamıştık:D maç için söylediklerinin gerçekleşmesini can-ı gönülden istiyorum Hakan abi
Murat Ödemiş
15-03-2009, 01:25
ismail hakkı seviyoruz seni ....artık ruh halimiz şu..tamam ya ismail açmışsa alırız :)
Murat Aru
15-03-2009, 02:34
Ha tamam İsmail açmış başlığı....
Sivasın bu olaydan haberi var mı acaba?
Mert Kavak
15-03-2009, 02:48
bu sene bu takım ... şampiyon ulan!!!!
Ismail Hakki Demirel
15-03-2009, 08:28
ismail hakkı seviyoruz seni ....artık ruh halimiz şu..tamam ya ismail açmışsa alırız :)
Ha tamam İsmail açmış başlığı....
Sivasın bu olaydan haberi var mı acaba?
Bi şanstır açtığım başlığı kaybetmiyoruz.Umarım sezon sonuna kadar kaybetmeyiz ben başlık açarım bol bol :) :)
Bülent uygun duysa nopost aldırtır bana :)
Ekin Zaza Karatas
15-03-2009, 11:40
sivas kendi sahasinda iyi oynuyo saha tarla gibi alismislar gelen takim ayak uyduramiyo sahaya ama Besiktasimiza guvenim sonsuz bu maci alip liderlige oturucaz ve bir daha da birakmiycaz :) Sampiyon olalim bu sene!!!!
0-2 diyorum.
Ercan Kartal
15-03-2009, 13:37
sivas kendi sahasinda rezil edicez , ayni seyi kocaeli yada hacettepe icin diyemezdim
Umit Bayezit
15-03-2009, 14:24
kupa Bizim Lig Bizim Rakip Yok Sayın Abim...
Hakan Kirezci
15-03-2009, 15:39
Sivaslılar dış dünyaya kapatmışlar kendilerini. Bütün futbolcuları tesislerde kampa almışlar. Ziyaretçi ve gazeteci yasağı konmuş.
Bu baskıyı kaldırmaları zor. Aşırı motivasyonun ayakları nasıl kilitlediğini çok gördük. Fenerbahçe maçından önce Feneri devredışı bırakmaya geliyoruz gibisindan laflar etmişlerdi. Hesap etmedikleri şey, büyük takım refleksi içindeki futbolcularda değil üzerlerindeki formadadır. Acı öğrendiler ve bu kez yoğurdu üflüyorlar ama bu kadar sert üflersen o yoğurt ya sulanır ya da tabaktan uçar gider. Bir bakmışın ki elde boş tabak kalakalmışsın.
Kolay av olacak kartalım için kolay.
Evdeki derbilere bakalım biz bu maçı hesaba katmayınız.
Olcay Baytaş
15-03-2009, 15:51
Herkes galibiyeti garantiymiş görüyor.Polyanna olmamak lazım,bende kazanabileceğimize inanıyorum ama bu kadar kolay bi maç değil.Sivasın 2 yıldır yaptıkları ortada.İş artık taraftardan,yönetimden ve teknik trektörden geçti,tek iş futbolcularda onlar şampiyonluğa inanıyorlarsa alırlar bu maçı ama para için oynuyorlarsa sivasta hezimete uğrar geliriz.1-0 olsun bizim olsun.
Bülent uyguna bi pankart yapalım diyorum... ;) ;)
Hakan Kirezci
15-03-2009, 16:20
Bu Polyanna modası da Forza'dan bulaştı dilimize sanırım. Gamlı Baykuş olmaktan iyidir Polyanna olmak Olcay. Ayrıca para için oynamanın bir yolu da başarılı olmaya çalışmaktır. Asıl bir çuval pirinci bırakıp içindeki küçücük taşla uğraşmak yanlış iş. Bülent Uygun dediğin bir garip Orhan Veli. Koskoca Beşiktaş taraftarının bir insanla uğraşması demek ona rütbe vermesi demektir. Bu bir payedir. Herkese nasip olmaz.
Boş işleri bırakıp Beşiktaş tahsil etmeye devam. Daha öğrenecek çook şey gidilecek uzuun yollar var.
Olcay Baytaş
16-03-2009, 02:56
Bi yerde haklısın abi ama beşiktaş ta forma için oynuyan futbolcu sayısı çok az.Nobre gol atıyor formayı öpüyor ama imzaya gelince 5 katı para istiyor.Gazsarayda emre aşık ise boş mukaveleye imza atıyor,bu nasıl bir çelişkidir?Para için oynanan futbol biryere kadardır ama ruh asla bitmez bunu sen benden daha iyi bilirsin abi metin,ali,feyyazlardan.!
M.Ilke Bortacina
16-03-2009, 10:24
Gel velakim düğümün çözüleceği maçtır sivas maçı.. açıkçası konuşmak gerekirse bu sene ne fenerden ne cimbomdan nede bir başka takımdan hiç çekinmedim sivastan çekindiğim kadar.. adamlar acaip bir defans anlayışına sahipler.. valla bana göre futbol adına verdikleri hiç bir görsellik yok.. attıkları goller ise, ya duran toptan oluşan karamboller yada kontra atağa bağlı goller.. ama buna rağmen biz bu katı savunmalı takımı, m.denizlinin bazı maçlardaki sorunlu taktiksel anlayışına rağmen, yeneceğimizi düşünüyorum..
Veeee İçimden şu geçiyor.. Bülent Uygun şerefsizine inat olsun diye deplasmanda 8 atalım..
Namik Kartaloglu
16-03-2009, 18:47
Mac öncesi ender yazim var mac basliklarinda. Ilke nin bahsettigi konu aklima geldi de demek zorundayim, gecenlerde dusunmustum. Piyangodan para ciksaydi da gidip futbolculara prim olarak verseydim; alin bu paralar sizin, ama bir sartla... Bulent Uygunun takimina dokuz tane atarsaniz.
Bu olayi daha önce gundeme getirmis olsaydin Ilke, Kampanya acardik.
Eren Yıldırım
16-03-2009, 18:53
8 yetmes 9 olsun :D sora sado mazo imagination bülent uyguna :D
Uğurcan Erdem
16-03-2009, 20:12
Alnımız Ak Gözümüz Kara
Emin Adımlarla Şampiyonluğa...
M.Ilke Bortacina
16-03-2009, 21:34
Namık abi.. bilseydim daha önce belirtirdim abi :)
Suleyman Korkmaz
16-03-2009, 23:21
kütüğümüzde sivas yazsada kalbimize kazınmış beşiktaş sevdası valla ben yorum yapmıyorum ne zaman yeneriz desem ya beraberlik yada mağlubiyet o yüzden yorum yok gönlümden geçen 0-4
Tumay Dogan
17-03-2009, 09:13
aşağıdaki yorumu yapacak cesareti kendinde gören bir teknik direktöre en güzel cevabı futbolcular sahada verecektir ve bu lafları yedirecektir!
Avrupa’da hangi kupaya katılırsak, ona göre transferler yapacağız. Bu UEFA da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz...”
Cem Ozel
17-03-2009, 10:58
umarım 8 veya 6 olur.
Demir Han
17-03-2009, 16:04
Ben de açıkçası Kartal için zor maç olacağına inanmıyorum.
Ama kritik maç yenersek çok büyük avantaj sağlarız.Kaza sonuç beraberlik olmalı
Bu arada Hakan Hocam sen iyice moda girmişssin....bizi de sokacaksın bu havaya az kaldı.... :)
Hakan Kirezci
17-03-2009, 16:42
Takımın kendine güveniyle birlikte benim de onlara güvenim geldi Demir Han...
Bir de hoca bu tür maçları rahat oynayan bir hoca bu yüzden 1-0 galip başlıyoruz maça.
Ben inançlıyım siz de inanın.
Demir Han
17-03-2009, 18:56
Benim inancım tam.
Artık zincirleri kırma vakti geçen sene kaçanı yakalamanın vakti hem de eze eze
Bu ivme ile bu takım daha çok yol gider
Ercan Kartal
17-03-2009, 22:08
bu noktadan sonra medyada hergun besiktas hakkinda cikacak sacma sapan haberlere sinirlenmeyin
Mert Kavak
17-03-2009, 22:16
bu sene dertlere son vereceğiz güzel günler göreceğiz benim inancım tam maçı rahat alırız
şampiyon BEŞİKTAŞ
Tumay Dogan
18-03-2009, 12:40
sanki böle geçen senelerdeki gibi oyun başında holosko 2 tane atıp rahatlatcak gibi geliyo :)
Ismail Hakki Demirel
18-03-2009, 15:15
19.00 Sivasspor-Beşiktaş: Mustafa Kamil Abitoğlu
Hayırlısı !!!
Ercan Kartal
18-03-2009, 16:50
pek hayirli degil
Samet Şaher
18-03-2009, 19:03
8 yer misin yemez misin ?.. hadi bakalım KARTAL'ım ..
Özgür Öge
18-03-2009, 19:59
92-93 sezonu sonunda gs ankaragücünü 8-0 yenip şampiyon olduğu gece gs takımının şampiyonluk kutlama gecesinde bu o.ç'da vardı(o sezon kocaeli forması giyiyordu),gs'ye transfer olduğum için gururluyum şeklinde demeçler vermişti gece boyunca.Ertesi gün üç beş kuruş fazla verdiği için fb'ye transfer oldu.Tam onun karakterine yakışan bir açıklama olmuş.
Safak Batman
19-03-2009, 17:54
Beşiktaş'ın uçağı Sivas'a inemedi!
Cumartesi günü Sivasspor ile Sivas'ta oynayacakları maç için Sivas'a gelen Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Kayseri'ye yönlendirildi...
İSTANBUL
19.03.2009 16:27:13
Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Cumartesi günü Sivasspor ile Sivas'ta oynayacakları maç için Sivas'a gelen Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Kayseri'ye yönlendirildi.
21 Mart Cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, futbolcularının hava şartlarına uyum sağlaması için bugün Sivas'a gelmek üzere İstanbul'dan ayrıldı. Beşiktaş kafilesini taşıyan uçağın, Sivas'taki olumsuz hava şartları nedeniyle Kayseri'ye yönlendirildiği ve oradan otobüsle kente gelecekleri belirtildi.
İSMAİL GÜNEŞ - SİVAS
Ismail Hakki Demirel
19-03-2009, 18:00
SİYAH-BEYAZLILAR OTOBÜS İLE SİVAS'A HAREKET ETTİ
Bu açıklamanın ardından kafile otobüslere binerken, yolluk olarak yiyecek-içecek ve meyve temin edildi. Yöneticiler ise takımla beraber otobüse binmeyerek minübüsle yola devam ediyor.
hurriyet.com.tr
Mert Kavak
19-03-2009, 19:58
havadan olmadı karadan olmadı bacadan şampiyonluk için geliyoruz!!!!
kimse heveslenmesin bu sene bu takım ... şampiyon!!!
Tumay Dogan
20-03-2009, 12:28
sivasın gelişmiş hava savunma sistemini gözönünde bulunduran teknik ekip,
sivas savaş alanına çıkartmayı karadan yapmış...
Alman panzeri çıkabilir.....ERNEST!!!!
Akin Akoglan
20-03-2009, 21:44
başarılar BEŞİKTAŞ ım umutlandırıp 'yine' utandırmayın
Ismail Hakki Demirel
20-03-2009, 22:03
fbde yenildi süper oldu :)
Ismail Hakki Demirel
21-03-2009, 14:56
Beşiktaşım Geliyor Çalsın davulla sazlar,
Alemin kralına feda olsun bu canlar,
Ne fener ne cimcombom nede hamsi trabzon,
Senin için ölmeye yemin ettik şampiyon :)
http://img4.imageshack.us/img4/6728/752234biglandscape.jpg
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 17:45
http://www.justin.tv/matchstationcom
Uğurcan Erdem
21-03-2009, 17:55
ulan denizli övmeye gelmiyosun yine yusuf yaa
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 18:58
http://www.turkiyep2p.com/ buranin yayini daha net.
Buket Yıldız
21-03-2009, 19:32
Bu sefer harbiden fena GE-Lİ-YO-RUZ! (:
Murat Aru
21-03-2009, 19:37
Bobo Sivok ilk gözüme çarpanlar. Güzel oynuyorlar.
Murat Aru
21-03-2009, 19:38
Birde Toramanın yüzükdeki emekci tavrı beni çok etkiliyor.
Sezen Gunduzalp
21-03-2009, 19:52
Birde Toramanın yüzükdeki emekci tavrı beni çok etkiliyor.
bu_!
Ayrıca Zapoyu begenmedi ve Telloyu
bir de çok kopuk oynuyoruz yahu :(
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 20:02
45 dk dan sadece 5 dogru duzgun seyredebildim.
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 20:14
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Tellooooo
Murat Aru
21-03-2009, 20:15
Bu maç 2-1 biter biz alırız diyecektim ama gol oldu hehe.
Benden önce davrandı Beşiktaşım :)
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 20:15
1-1 olduk
Murat Ödemiş
21-03-2009, 20:55
yediğimiz gol'e biri yorum yapsın bi zahmet
Namik Kartaloglu
21-03-2009, 20:56
vay be 1-1 bitti. Kesin aliriz diyordum cok uzuldum...
Sezen Gunduzalp
21-03-2009, 20:58
Basit bir gol yedik.
Abicim son haftalarda ki gibi bir oyun yoktu maçın hakkı bir bir di gibi :S
Furkan Celik
21-03-2009, 21:12
Hatayı ilk başta yaptık, kadro yanlıştı...
Tabi bunu beraberlik aldığımız için söylemiyorum, böyle zorlu deplasmanlarda nobre gibi mucadeleci adam ilk 11'de olmalı..Ayrıca yusuf 90 dk oynayacak bir futbolcu değil..deldago ile başlayıp 70 ten sonra yusuf'u alsak daha etkili olurdu...
Neyse artık önümüzdeki maçları kazandıkmı şampiyonuz...!
Murat Ödemiş
21-03-2009, 21:24
ismail hakkı demirel ..senin başlığı ben açtım kazandık uğurun bitti sıranı başka arkadaşa devretmen lazım sanırım :))
Sinan Arin
21-03-2009, 21:37
Denizli delgado'yu oyuna aldıktan sonra takımda bi gerileme oldu. Ben Yusuf'u çok beğendim. Delgado oyuna girdi hiç birşey yapmadan maçı tamamladı. Onun yerine nobre'yi oyuna soksa belki maç daha farklı olabilirdi. ilk sekizdeki takımları yenemezsek bu takım nasıl şampiyon olacak anlamış değilim..
Tumay Dogan
21-03-2009, 22:34
kornerden gelen top 3 sivaslının eline değiyor hakem bakıyo
ulan illa birinin elle servis açıp diğerinin smaçmı yapması lazım penaltı olması için
bizim karşımıza gelen takımın oyuncusu değsen kendini yere atıyo...ya ne kancık takımmış bu sivas be...1 golle havaya girdiler haftayada nal toplarlar..
Fabian Ernst yeni gözdem adam buldozer gibi ...çok sağlam...
bi Ernst forması almak şart oldu :)
Tumay Dogan
21-03-2009, 22:44
bi de şu delgoda olayı var ki...nası bi yönetim başarısızlığıdır bu ya
adama 2 milyon veriyosun...üstüne üstlük kılını kıpırdatmıyo..yetmezmiş gibi bi de gofretçilerden peşin 6 milyon verip bonservisini alıyosunuz...diğer insan müsvettelerine verdiğimiz tazminatları da saymıyorum..
tribünde olan biz...tv karşısında...kahve köşerinden eziyeti çeken biz..
fermanda bizim sokaklarda bizim diye kaşkolu boyna dolayıp formayı sırta geçirip gırtlağı patlatanda biz...cebindeki son parayı bilete veren de biz...
bırakında biz yönetelim şu takımı ya!!!!!!!!!!!! taraftar temsilcisi olmayan yönetim olmaz olsun ya....
bi de çıkıp pişkin pişkin çıkıyo birilerinin babası; yok taraftar ne kadar para toplarsa bizde o kadar hibe etcez demeler....ulan evi barkı tası tarağı donu satıp o parayı yüzünüze çarpmak vardı ama!!!!!!!!
neyse ya....inadına AŞK...inadına devrimci tribünler....inadına BEŞİKTAŞ!
Ismail Hakki Demirel
21-03-2009, 23:11
ismail hakkı demirel ..senin başlığı ben açtım kazandık uğurun bitti sıranı başka arkadaşa devretmen lazım sanırım :))
kartalım yenseydide başlık eksik olsaydı abi :(
Ankara'da arkadaşlarımızla toplanmışız ht'de güzel bir akşam, ama berabere kalıyoruz :(
Necdet Bulut
21-03-2009, 23:18
yenseydik moral bakımdan cok ayrı bır hava yakalardık olmadı neyapalım canları sağolsun, tek üzüntüm bülent uygun a olaflarını yediremedık
Demir Han
21-03-2009, 23:42
Maça bakılınca sonuç normal.Aslında 0-0 olmalı idi.
Holosko hayal kırıklığı yarattı bende.Nobre çok daha önce girmeli idi.
Toraman ve Tello yürekten oynadılar.Yusuf tahminimden iyi oynadı ve golde payı büyük Delgado onun yaptığını asla yapamazdı.
Yenilen golde Toraman tek hatasını yaptı geç kaldı dönmekte.Ekrem ise M.Erdoğan gibi adam tarafından ezildi resmen.Ernst ise başarılı ama çok katkılı değildi ondan daha fazlasını beklerdim..... vs vs vs
Neyse tesellimiz TS ve FB nin kaybı.Bunun dışında kaybolmuş birşey yok.Yarış tam gaz devam ediyor.İnanç tam olmalı...doğru yoldayız.O BülenT Uygun varya...bence psikolojik olarak sorunlu biri olduğuna iki hafta önceki yaptıkları ortaya koydu.Ağır psikolojik baskı altında bunun yansımalarını da göreceğiz daha, ama sorunlu biri o kesin.İçinde bastırılmış duyguların etkisi altında o yüzden dediklerine kulak asmıyorum....onu kendi haline bırakıyorum...
Haydi kartallar...yol kısaldı az kaldı
Eren Yetis
21-03-2009, 23:44
Tam Noberenin maçıydı fakat oynamadı.Olsun beraberlikde fena sonuç değil.Ligdeki en iyi takım biziz,sene sonu da ipi biz göğüsleyeceğiz.
Fırat Gürgan
22-03-2009, 13:14
Sivastan daha yeni dönebildik. Birde liderliği alıp gelseydik mükemmel olurdu. Mustafa Denizli ne zaman her maç farklı kadro çıkarma huyundan vazgeçecek merak ediyorum. Nobre şu maçtada oynamayacaksa hangi maçta oynayacak, hemde performansının üst seviyede olduğu şu zamanlarda. Ne diyeyim kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle çıktık. Kötü sonuç değil ama kazanmak varken 1 puan ile yetinmek biraz üzdü. Bu arada Sivasın ilerleyen haftalarda puan yada puanlar kaybedeceğini düşünüyorum, oynadıkları oyunla mutlaka ki puan kaybedecekleridir. Önemli olan bizim temkinli ve istekli olmamız.
Murat Aru
22-03-2009, 13:29
Sanırım şampiyonlukta ilk iki sıraları Beşiktaşla paylaşıyor olmalarından dolayı baya bir küfür ettiler. Tribünlerininde sesi ancak küfür ederken çıktı.
Fırat hoşgeldiniz bu sırada.
Mert Kavak
22-03-2009, 17:19
bu takım bizi kalpten götürmeden şampiyon olmayacak :)
Namik Kartaloglu
22-03-2009, 19:58
Sanırım şampiyonlukta ilk iki sıraları Beşiktaşla paylaşıyor olmalarından dolayı baya bir küfür ettiler. Tribünlerininde sesi ancak küfür ederken çıktı.
Fırat hoşgeldiniz bu sırada.
Ve Hakan Sukur de TRT3 te cok iyi bir taraftarlari var kufur yok takimlarini destekledi... herkese örnek olsun bla bla bla dedi.
Fırat Gürgan
22-03-2009, 23:49
Ve Hakan Sukur de TRT3 te cok iyi bir taraftarlari var kufur yok takimlarini destekledi... herkese örnek olsun bla bla bla dedi.
Abi zaten yorumculara kalsa tek küfür eden bizim taraftarımız. Adamlar küfürle kalsa iyi, maçtan sonra sürekli yabancı madde attılar bize doğru, sürekli tahrik ettiler. Ona rağmen herkes sağduyulu davranmaya çalıştı .
Bu arada hoşbulduk Murat abi sağol.
Tamgaç Keçe
23-03-2009, 00:16
herkes bıze gelınce aslan kesılıyor.bu mucadeleyı fb macında neden gostermedı sıvas?hakemlerın karsı oldugu gıbı takımlarda karsı bız,ama herseye ragmen sampıyon olcaz,galıba mustafa denızlının dedıgı olcak ve bız 26.ncı haftada lıderlıge oturcaz hıc kalkmamak uzere........
M.Ilke Bortacina
23-03-2009, 08:22
herkes bıze gelınce aslan kesılıyor.bu mucadeleyı fb macında neden gostermedı sıvas?hakemlerın karsı oldugu gıbı takımlarda karsı bız,ama herseye ragmen sampıyon olcaz,galıba mustafa denızlının dedıgı olcak ve bız 26.ncı haftada lıderlıge oturcaz hıc kalkmamak uzere........
haklısın tağmaç ancak şöyle bir durum var.. Şu an için Türkiyede pozitif futbol oynayan tek takım olma özelliğini taşıyoruz.. hem ofansta hem defansta... sivas maçına değinmek gerekirse emin ol sivas bize top oynatmamak adına herşeyi yaptı.. bülent uygun denen şeref yoksunu maç boyunca takımını uzun top ile kontra atağa kaldırmaya çalıştı.. e ne oldu ? biz yinede o sahaya rağmen rakibin kücük takım fobisini geliştirmesine rağmen oynadıkları sistemsiz futbola rağmen yinede elimiz boş dönmedik.. bencede 2 haftaya kalmaz liderliği alırız ancak kayseri ve kocaeli maçı çok önemli.. kayseri prestij kocaeli ise ligte kalabilme maçına çıkıyor.. umarım kazasız belasız atlatırız..
Akin Akoglan
23-03-2009, 12:20
oyuncuların mücadelelerine hırslarına diyecek bir şey yok fakat hoca yine fb maçındaki gibi kadroyu negatif anlamda mızıkladı alıp götüren takım bozulmamalıydı
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.