Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağışa Davet (ACELE)
yumurtakafa yılmaz
18-03-2009, 18:46
Değerli KARTAL yürekli dostlarım bildiğiniz üzere sizin göndermiş olduğunuz malzemeler ile Van ilinde birçok köylüye ve öğrenciye yardımlarda bulunduk.
Daha önce, kampanyamızı Van ilinde tamamladığımızı ve Nisan ayından itibaren de Mardin için çalışmalara başlayacağımızı ifade etmiştik.
Ancak; yardım kampanyalarımızı öğrenen Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Ayvalıbağ köyünde öğretmenlik yapan Seda KARTAL Forza dan bana özel mesaj atarak çocukları (öğrencileri) için yardım talebinde bulundu.
http://img7.imageshack.us/img7/2691/sl370768h.jpg
Görüldüğü üzere Seda öğretmenimizin okutmaya çalıştığı öğrencilerin kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerine ihtiyacı var. Ailelerin ise bunu karşılayacak maddi gücü bulunmamaktadır.
Kriz münasabetiyle hepimizin durumu ortada, doğrudur fakat durumu daha iyi olanlar biraz kendilerini zorlarsa hem bir hayır etmiş olacak hem de camiamızın büyüklüğünü bir kez daha dosta düşmana gösterecek.
http://img7.imageshack.us/img7/9122/sl370773y.jpg
Bu çocukların mahfuz kaderini değiştirelim açın KARTAL KANATLARINIZI...
Pervari de sadece UPS ve PTT kargo bulunmaktadır. Herhangi bir anlaşmamız maalesef yok.
İhtiyaç duyulan malzemeler.
1. defter
2. kalem
3. kalemtraş, silgi
4.hikaye kitapları (İlkokul çocukları için)
5. ayakkabı
6. çorap
7. kışlık kıyafetler.
ADRES:
Seda BOL
Ayvalıbağ Köyü İlköğretim Okulu/Pervari/SİİRT
http://img7.imageshack.us/img7/1218/sl370900.jpg
Seda öğretmenimizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmayalım... lütfen
Ismail Hakki Demirel
18-03-2009, 20:09
Abi herkes müferitmi yollayacak yoksa nasıl olcak ?
Umit Bayezit
18-03-2009, 20:12
en kısa zamanda dost elimiz uzanacaktır kardeşlerimize
tüm samimiyetimizle...
yumurtakafa yılmaz
18-03-2009, 20:25
"Abi herkes müferitmi yollayacak yoksa nasıl olcak ?"
her ikiside olabilir.
gönderilerin koli olarak bildirilmesini ayrıca buradan duyurmamız gerekiyor.
bilginize. her-keş
Özgür Öge
18-03-2009, 20:35
Öğretmen kardeşimiz önceki yıllarda aktif olarak tribündeydi,en kısa zamanda pervarideki kardeşlerimize dost elimizi uzatalım.
Furkan Celik
18-03-2009, 21:01
İstanbuldan yardım gondericekler, yardımları bi araya toplayıp göndersek ?
Ayrıca kargo olayının çok pahalı olacağı kanısındayım, ücret hakkında bilgisi olanvarsa, bilgilendirirse sevinirim..
Umit Bayezit
18-03-2009, 21:03
en uygunu ptt kargo
Safak Batman
18-03-2009, 21:41
http://www.halkintakimi.com/sevda.jpg (http://www.halkintakimi.com)
http://www.halkintakimi.com/sevda.htm
Neyzen Ünal
18-03-2009, 22:05
kardeşlerim elimden ne gelirse yapmaya ben hazırım.ama az ama çok kabul edin lütfen.
Mert Kavak
18-03-2009, 22:14
elimizden geleni ardımıza koymayacaz...
Ismail Hakki Demirel
18-03-2009, 22:21
Ankara'dan da gereken destek verilecektir.
Furkan Celik
18-03-2009, 22:40
İstanbul'da sarıyer bölgesinde 1 posta yardım topluyorum...Çevremdeki herkesten birşeyker istiyeceğim...
Umarım yararlı olur...
Cem Ozel
19-03-2009, 09:05
Ümit irtibatta olalım. Fabrikadan alabildiğim desteği almaya çalışacağım beraber topluca yollayalım.
Ismail Hakki Demirel
19-03-2009, 09:49
İş yerinde arkadaşlarıma mail attım. Ordanda destek çıkabilir diye umuyorum.
Ismail Hakki Demirel
19-03-2009, 11:31
Bi sorum olcak, Bu öğrenci kardeşlerimiz Kaçıncı sınıfa gidiyor?
Oguzhan Dogan
19-03-2009, 14:42
Bizde istanbul hacıosmandan sarıyer bölgesindeki arkadaşlarla yardım yollamaya çalışacağız
Furkan Celik
19-03-2009, 23:51
Tam olarak kaç çocuk var?..Sayısına göre atkı, bere, eldiven takımı göndermek istiyoruz...
Sarıyer civarı iyi bir yardım topluyoruz...
Furkan Celik
21-03-2009, 18:02
Forzadan...Seda hocamızın yazısı
öncelikle hepinize çok teşekkürler...Beşiktaş taraftarı olduğum için bir kez daha gurur duydum.. yardımlarınıza da çok sevindim..
haftaiçi köyde olduğum için internete giremiyorum sadece haftasonları girebiliyorum o yüzden size biraz geç cevap verebildim..
öğrencilerim oldukça masum,saf ve temizler bir o kadar da yardıma muhtaçlar..
biz öğretmenler olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz ama bu yeterli olmuyor tabi. bu yüzden sizden gelecek yardımlar hem maddi hem manevi olarak öğrencilerimi çok mutlu edecek..
okulum siirtin pervari ilçesinde iki dağ arasında ulaşımı oldukça zor olan bir köy okulu. daha ilçeyi bile görmeyen bir çok şeyden habersiz öğrencilerim var.. okulumuzun mevcudu 150.. ilköğretim 1,2,3,4 ve 5. sınıflar var. kıyafet ve ayakkabı gönderecek arkadaşlar 7-11 yaş arasındaki çocuklar için gönderebilirler ama yaşlarına göre biraz daha küçük görünüyorlar..
kargoyu direk pttden de alabilirim ancak haftasonları geldiğim için ilçeye kapalı oluyor. ama pttden gönderilen kargolar adrese teslim oluyor bu konuda ptt güvenilir. pervariye gelen her koli elime ulaşır burada herkes birbirini tanıyor çünkü..
adres olarak;
Seda BOL
Ayvalıbağ İlköğretim Okulu/Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Pervari/SİİRT yazmanız yeterli...
öğrencilerim adına hepinize çok teşekkür ederim...
Ozdal Ozdemir
27-03-2009, 12:18
Ev arkadaşlarımın katkıları ve yan taraftaki bakkal amcanın sponsorluğunda bişiler toplayıp geçenlerde kargoya vermiştik, netten baktım bugün ulaşmış kendilerine.
Tebrikler Seda hoca...
Bu arada fiyatı en uygun olan kargo ptt kargo.
Furkan Celik
29-03-2009, 12:21
Ben birkaç koli hazırladım, bu hafta içi vereceğim kargoya...
Yalnız seda ablamız 150 mevcudun olduğunu söyledi ve bana göre yardımları çok düzensiz yapıyoruz..150 beşiktaşlı arkadaş bulsak her biri oradaki bir çocuğun kıyafetini, çantasını, kalemini, silgisini, ayakkabısını alsa çok daha düzenli olurdu...
yumurtakafa yılmaz
30-03-2009, 18:03
Sinan TEMUR arkadaşımızın göndermiş olduğu 1 adet koli Seda öğretmenimize ulaşmıştır.
Furkan Celik
02-04-2009, 16:32
Kırtasiye malzemesi;
9 adet küçük kuru boya
5 adet pastel boya
2 kutu ataç
84 adet kalem
45 adet kırmızı kalem
7 büyük 10 küçük silgi
12 çizgili 12 kareli defter
4 küçük 10 büyük resim defteri
Giysi
4 bayan kazak
1 atkı
2 erkek kazak
2 erkek swit
1 erkek pantolon
38 numara 1 bot bi spor ayakkabı ( umarım birilerine uyar )
1 lisanslı beşiktaş switi
Gönderildi, umarım ihtiyacı olanların eline ulaşır...
Umit Bayezit
04-04-2009, 13:45
dergimize daimi katkı sunan uluslararası satranç hakemi Aykut İlker METE'ninde görev yaptığı İZMİT TURGUT REİS İ.Ö.O. öğrencilerinin sınıf öğretmenleri NEZİHE hanım önderliğinde hazırladıkları 3 koliyi dün teslim aldım
pazartesi kargoya veriyorum
genç kardeşlerimiz bolca sevgide koydular kolilerinin içine
şayet biliniyorsa seda öğretmenimizin telefon yada email bilgilerini istiyorlar
halkın takımı ve kampanyada emeği olan herkesede teşekkürlerini selamlarını iletmemi istediler
bilgilerinize...
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/4/2110.jpg (http://www.plus80.com/)
Namik Kartaloglu
04-04-2009, 13:48
isindim, cok isindim coculklarin ve ögretmenlerinin mutevazi resmini görunce
yumurtakafa yılmaz
20-04-2009, 20:43
Yurt dışında yaşayan Süleyman DOĞRU arkadaşımızın göndermek istediği malzemeler Ümit BAYEZİT arkadaşımız aracılığı ile Seda öğretmenimize ulaşmıştır.
Aydın ALTINTAŞ arkadaşımızın göndermiş olduğu 2 koli ulaşmıştır.
Bodrum dan Ergin DEMİR (ÇENE) dostumuzun gönderdiği 7 koli ulaşmış durumda.
İzmit den Seda Öğretmenimizin meslekdaşı Nezihe öğretmenimiz ve öğrencilerinin gönderdiği 3 koli ulaşmıştır.
arkadaşlar yardım kampanyamıza ilişkin göstermiş olduğunuz yoğun ilgi başta Seda öğretmenimizi vede çocuklarımızı çok sevindirmiştir.
BEŞİKTAŞ taraftarı olarak göstermiş olduğumuz sosyal duyarlılıklarımızın sözde olmadığını ve insan olmanın vermiş olduğu dayanışma ruhunun en ince ayrıntısına kadar yaşanmaya çalışıldığını bir kez daha dosta düşmana gösterdik.
bizler gücümüz yettiğince bu tür çalışmalar devam edeceğiz. önümüzdeki günlerde kan bağışına ilişkin bir çalışmamız ve Mardin de yaşayan çocuklara ilişkin bir çağrımız olacak. şayet mutabakata varabilirsek başka bir bağış kampanyası daha olacak gözünüz bizde olsun.
şimdilik Siirt pervari deki kampanyamızı bitirmiş bulunuyoruz.
göstermiş olduğunuz duyarlılık için yardımda bulunsun yada bulunmasın (ki aklından geçirip yardımcı olamayacak durumda olanlarımızda vardır) herkese teşekkür ediyorum.
NOT: 23 NİSAN 2009 tarihinde gönderilen malzemelerin dağıtımı yapılacaktır. Seda öğretmenimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çocuklarımız adına hafta sonunda ayrıca bir bilgilendirme yapacaktır.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.