Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayıp denen bir şey var
Özer Özçetin
04-03-2007, 22:00
Sahada rezil olmuş farktan kurtulmuş bir takım yine bildik bize yabancı olmayan kendilerine has tezgahlara başladı,hala akılları masa başı oyunlarda.
Neymiş efendim esame listesindeki adam yerine başkası oynamış,olamazmo tam sahaya çıkarken adamın kusar,ishal olur,lifi atar,maç başlamamışki bu oyuncu değişikliği sayılmazki.
Yazıklar olsun,ayıp denen bir şey var,gücünüz yetmiyorsa bu ligi sürüklemeye ve Karakartalın gölgesi uykularınızı kaçırıyorsa,bırakın ligi gidin.
Eğer Ulusoy federasyonu sırf yaranmak için fenere bu maçı tekrar ettirse veya 3 puan verirse dyecek kelime bulamam onlara destek verenlere hesap sorarım
M.Duru Can
04-03-2007, 22:04
Cidden ayıp.
Sayın Üründül çok doğru söyledi.Bilmem izledinizmi ?
Aziz'in gözlerinde korku vardı.
Yavaş yavaş kıpırdanmaya başladılar.
Devamı gelir umarım :)
Umut Şen
04-03-2007, 22:11
çamura yatmak buna denir galibaa zorla bir puan aldılar utanmasalar hükmen galibiyet istiycekler bakalım ne olacak bu maçın sonucu yuh diyorum artık !!!!liğin alasıı bu yaa
Kemal Kara
04-03-2007, 22:19
tekrar edilirse yenilirler bu defa.bence tekrar edilsin..ve hemen şimdi:D
Turgut Kenan Çatalkaya
04-03-2007, 22:25
Evet haberi duydum ve kahkahalara boğuldum :) Ya bu nasıl bir çirkefliktir ? Takımın yetersizliğini bırakmış adamlar nelerle uğraşıyorlar.Ama malum isteselerde daha asil davranamazlar ki... Kemal'e katılıyorum 3 puanı kaçırdı sivasspor,tekrarlansında alsınlar hakettikleri 3 puanı :)
Alaattin Çam
04-03-2007, 22:26
Hakem hatası yüzünden tekrar edilen maç geldi aklıma...
Al san ülke futbolunun ahvali, başarı nerelerde aranıyor! Bunlarla mı kalkınacak ülke futbolu...
güzide aziz çevir gazı yanmasın!
Özer Özçetin
04-03-2007, 22:29
101.yılımızı ve ardından en az 2 yılımızı daha kahrettirdiler bize,bu kez tezgah sökmemeli,camia olarak kenetlenmeli,gerekirse federasyon aksi bir karar alırsa en şiddetli protestoyu yapmalıyız,yeter artık bıktık ayak oyunlarından.
BJK TV acilen bu konuda bir forum yapmalı,Beşiktaş dergisi yayın yapmalı,yönetim açıklama yapmalı.
Nerdesin benim biricik dergim Forza BEŞİKTAŞ
Kemal Agül
04-03-2007, 22:37
Bu maç tekrar edilirse veya hükmen galib sayılırsa fb bizim yapacağımız en doğru karar ligten çekilmektir bu kadar emek niye
Namik Kartaloglu
04-03-2007, 22:54
Caykur Rize spor macinda ki yeniden oynama ve haksiz bir galibiyet ve calinmis ucuncu yildiz i dusundugumde bunlar ne zaman onurlariyla yasayacaklar sorusunu sormadan gecemiyorum. Simdi Sivasspor un basina patlamaya calisilan azize senaryolu ezilmislerin ikinci bölumunu seyrediyoruz. Sorum Fenerli dusunen taraftarlara; Siz bu filmi seyretmekten bikmadinizmi?
Mustafa Ozyurt
04-03-2007, 22:55
Bu şekip mosturoğlu denen herif bir de geçen sene futbol federasyonu başkanvekilyidi.
Yazıklar olsun
Gökhan Gürses
04-03-2007, 22:58
100. yıl arsızlarından bahsediyorsanız bu pek te ayıp bir hareket olmaz onlar için. hatta onlara göre ayıp diye birşey yoktur. şike vardır, teşvik vardır, fedarasyon vardır sırtlarını dayadıkları.
M.Duru Can
04-03-2007, 23:00
Hakem tarafından böyle bir itirazın geldiği yalanlanmış.
Hangisi doğru :(
Burak Sığırcı
04-03-2007, 23:02
klasik fenerbahçe oyunları bunlar.rezil olsan da suçu başkasına atacaksın,gündem değişecek,yırtacaksın eleştirilerden.
adam utanmadan "itiraz ettiğimize göre iddialıyız" diyor bir de.kınama başlığına yönlendiriyorum sizi.
Cihan Güngör
04-03-2007, 23:10
(Sağol Burak) :rolleyes:
Özer Özçetin
04-03-2007, 23:31
Yöneticilerimiz asla böyle bir tezgaha izin vermeyeceğiz diyor,2004 yılında olduğu gibi bu kez sökmeyecek bu oyunlar.
Camia olarak teyakkuz halindeyiz...
Erkan Özberk
04-03-2007, 23:32
işin cılkı çıktı ama artık.bu kez oyunu bozmak lazım
Arda Can
04-03-2007, 23:42
hakem iddaaları yalanlıyor..sivasspor yöneticileri volkan ballı'nın esameyi imzaladığını ve değişiklikten haberi olduğunu söylüyor..bakalım ne olacak..
ama bu federasyona da güven olmaz..
Muhittin Saban
04-03-2007, 23:59
Arkadaş bu işin başrolünde kim var? Tabi ki Şefik beyefendi!
Bu noktada çoğunuzun bildiği bir bilgiyi tekrar hatırlatma istiyorum; Cem Papilla’yı A klasmanına çok kısa bir sürede yani jet hızıyla çıkaranlar kimlerdi? Tabi ki Fenerli olan Bursaspor başkanı Levent Kızıl ile yine şu an Fener yönetiminin en çok konuşanlarından olan Şefik Mostralıoğlu..! Buraya dikkat; Fenerli Şefik Mostralıoğlu, Papilla’nın 1.Ligde maç almaya başlamasına ön ayak olduğu dönemde o zamanki Futbol federasyonunda görevliydi…! Ekürisi de Bursaspor başkanı Levent Kızıl’dı..! Bilmem anlatabiliyormuyum. Yani adamlar bizim önümüzü kesmek için her yol mübahtır seçeneğini çok iyi kullandılar.
Papilla denen satılık düdüğü acilen 1. lig hakemi yaparak üstümüze saldılar. Sonrası malum! Papilla nasıl kırardı ki Şefik Mosturalıoğlu'nu? İnsan fakülteden sınıf arkadaşını hiç kırar mı!!!
.
Özenç Kurt
05-03-2007, 00:04
Şu dönemde aiziz yıldırımın istifa YALANI ve POLİTİKASI işe yaramıyacağından
bu şeklde bir sunni gündem yaratılmakta...
değişmeyen tek şey değişim değil aziz yıldırım politikalarıdır arkadaş
Mesut Sarıtaş
05-03-2007, 00:13
Bence bunların hepsi yeni bir oyunun parçaları.
Güçleri yetmeyince arıza çıkartıyorlar. B J K uyanık ve de ayık olmalı bunlara göz yummamalıdır...
Alem biter ortam biter çarşı bitmez...
Safak Batman
05-03-2007, 00:32
yuh artık.bir takım yöneticisi nasıl olurda kendini bu kadar alçaltır.
yazıklar olsun.
Uğraş Polat Şahin
05-03-2007, 00:46
Amaçları hep bellide..hangi yola başvuracaklarını şaşırdılar artık..iyice sapıttılar..
Bu nedir??Yenselerdi sesleri çıkacakmıydı?fener yenseydide,sonuç iptal edilmeye çalışılsaydı ne olurdu..?otur oturduğun yere,komik iddalar,önümüzü kesmeye çalışıyor bunlar diye bütün medyada ki satılmış kalemleriyle beraber kabadayılıklarını yapıyor olacaklardı..Yarın bakalım herkes suspus gene,iptal edilmeli diyenler bile olacak utanmadan..!zaten bakıyorlar tepki yok,dahada güç alıyorlar..
Çabalarının boşa cıkacağını umuyorum..Aksi bir durumda yapılması gereken neyse yapmalıyız,en etkileyici şekilde tepkimizi koymalıyız..Bu kadarda göz göregöre şerefsizlik yapılmaz..Yeter artık..!
Safa Şenyıldız
05-03-2007, 02:13
İlgilenmiyorum, diyorum; ama bunları görünce de dayanamıyorum. :mad:
Adnan Gur
05-03-2007, 02:22
Fener in doğal hali sahada yapamadığını masa başında halledecek. Bunu niye ilginç karşılıyorsunuz ki.... Yıllardır böylee.....( Bunların hakkından İ.Mansız Nouma gelir)
Gürhan Oğuz
05-03-2007, 08:46
akşam lig tv yi seyrederken güldüm
erman konuşuyor
şansal ne zaman fener kötü gitse bunlar bir bahane bulup gündemi değiştiriyor diye
tam sırada zati şahane özaydınlı arayıp başlıyor saldırmaya
palavra .palavra, palavra,,,,
adamların işi bu, ya azize bir şeyler olur bir takımın şampiyonluğu güme gider yada,gündem değiştirmek için saldırırlar
durun daha yeni başladılar su üstünde döğüşmeye...!
Berkant Tutaklı
05-03-2007, 09:01
Şaşırılacak birşey yok...Ellerinden gelen tüm rezillikleri masaya yatırmak zorundalar...Yeni bir reklam var bugünlerde moda oldu herkesin ağzında hani... YERSEN!!!;)
Cihad Erbek
05-03-2007, 09:52
adamlarda başarı için her yol mübah!!
Güneş Çetiner
05-03-2007, 11:17
Yazık ki ne yazık..100. yıllarında şu hallerini tartışacaklarına neden medet umuyorlar
Ümit Kurt
05-03-2007, 11:39
k.çları zora gelince kuyruğuna basılmış it gibi sağa sola saldırıyorlar... :mad:
!!!!siniz !!!!, !!!! doğdunuz !!!! öleceksiniz...
Huseyin Kurt
05-03-2007, 11:57
yaa bu kadar emek hırsızlığı olmaz karşı takımın emeğini düşün bii .... volkan ballı denen adi adam zatn listenin altına imza atmış onaylanmış daha nasl itiraz edioki.... harbidende kıbırdanmalar başladı bu azizde... ama bu sefer DUR!!!!!!
Umut Şen
05-03-2007, 13:16
Selim soydan bile Fener boşuna ümitlenmesin diyor kendisi zamanında bu işi yapan kişi olarak söylüyor yerine giren oyuncu yedek kadrodaysa sahaya çıkana kadar değiştirebilir diyor , ancak şöyle bir durum var arkadaşlar ulusoy hükümeti pardon pardon yanlış yazdım ulusoy federasyonu bu civcivlere yaranmak için iki dakika da yönetmelik falan çıkartır bu olur yanii ne de olsa sözde kavgalılar yaa barışacaklar hadi hayırlısı
Berk Sezenler
05-03-2007, 16:11
Ha ha ha:D :D
Komik değil mi?
Sen bizi güldürdün allahta seni (1 kere de olsa)güldürsün fener.
Göz göre göre eriyor,bitiyorsunuz.Zavallılaşıyor,dileniyor,yalva rıyorsunuz.
Hoşuma gidiyor sizi böyle görmek.
Hep yalvar tam yalvar.
A.Tugan Çetin
05-03-2007, 16:55
Acıyorum sadece,dalga geçmek için kullandığımız kelimeleri insana zorla söyletiyorlar...
Zavallı Fener beter ol beter!..
Umut Şen
05-03-2007, 19:36
berko yeni sloganı bulmuş bunu hemen msn inme kopyalıycam izninle hep yalvar tam yalvar bu dur abi feneri o kadar güzel anlatıyor ki
Gürhan Oğuz
05-03-2007, 20:18
hep yalvar, tam yalvar.!
bana esin kaynağı oldu .
harika pankart olur bundan
Serdo Yeşil
06-03-2007, 08:56
yuh artık.bir takım yöneticisi nasıl olurda kendini bu kadar alçaltır.
yazıklar olsun.
Bir alçaga böylesine bir hitam onun haklılıgını savunurcasına şaşırdım şafak batman
Safak Batman
06-03-2007, 11:34
Bir alçaga böylesine bir hitam onun haklılıgını savunurcasına şaşırdım şafak batman
şaşırman şaşırtıcı serdo yeşil.
bizde biliriz şeye şey demeyi lakin derdimiz kullandığımız dil ile ilgilidir.
derdimiz halkın takımıdır.
Ufuk Saygin
06-03-2007, 15:55
!!!! yönetimi güldürmeye devam ediyor..şu durumda beşiktaş olsaydı kalkıp bilmem ne listesinde şunun yerine bu girmiş,banane banene hükmen galibiz diye açıklama yapsalardı ben kahrımdan hayata mağlup olurdum..bu kadar komik bi duruma düşülebilir mi? ben fenerbahçeliler için utandım valla,yazıktır,peşinden koştuğunuz şeye bakın,alçalmayın lan,alın ben verdim size 3 puan hadi git,zırlama...
Umut Şen
06-03-2007, 17:27
Esamesine selam söyledğimin feneri bundan bilmem kaç sene önce alex i tekrar maçında oynatırken nerdeydi bu soyadını bile yazamadığım şekip isimli fenerli yönetici neymiş federasyon da asbaşkanlık yapmış falan ee belli zaten dümenleri iyi biliyor
Umut Tutun
06-03-2007, 18:43
abi, ayıp denen şey sana var, bana var, bize var...
herkesten de herşeyi beklemeyelim lütfen.
Piraye Oğuz
06-03-2007, 19:13
napcaklar adamlar her yerde itiraz yaşam biçimleri olmuş bunların
dokunmayın garibe,
Vedat Hamzacelebioglu
06-03-2007, 20:12
Bildiğim kadarıyla futbol, sahada oynanırdı! 68*105 de spor aktivitesi yetmedi tabi! Hem de nasıl ayıp?
Futbol Federasyonu Fair Play'i bakın nasıl tanımlıyor;
FAİR PLAY TANIMI :
Madde 5 – Futbol oyununu dürüstlük içinde oynama, rakibine sportmence davranma düşüncesinden hareketle, müsabakalara katılan kulüpler, oyuncular, hakemler, teknik yönetici, öğretici ve eğiticiler ve seyircilerin:
a– Oyun ve yarışma kurallarına riayet etmeleri,
b– Karşı takım oyuncularına, maçı yönetenlere, maçla ilgili diğer görevlilere, seyircilere, basın ve yayın temsilcilerine sportmence davranmaları ve bu konuda her türlü çabayı harcamaları,
c– Maçlara katılan herkesin, maçtan önce, maç sırasında ve maç sonrasında, maçın sonucuna ve maçı yönetenlerin verdiği kararlara saygılı davranmaları,
Fair play hareketleridir.
Tüm bunlar saha içine dahil olan davranışlardır.
Yapılmak istenenin, saha içinde olanlarla hiç bir ilgisi yok.
Oyunu, saha dışına taşıyıp devam ettirmeye çalışmak, Fair Play'e aykırıdır. Sizi, Fair Play'e davet ediyorum Şekip Mosturoğlu.
Bu hareket kastidir ve cezası direkt Kırmızı Kart'tır.
Hande Eroğlu
07-03-2007, 00:57
bu kadar aciz kalmak fb gibi bir takıma yakışmıyor maçda sivas gerçekden ıyıydı galıbıyet ona yakışıyordu ama maçda başka bişi ilgimi çektı gs derbısınden ist dan evıme pazar gunu geldım ben fb maçıda ben gelır gelmez başladı o kadar maç izledım sahada yada tv de demırören maç izlerken o kadar tepkısız ve soğuk kanlıkı bence tam bır yönetıcı imajı ama bir de yıldırımı izledım neredeyse maçı ayakda izledı o kadar sıkıntılıydıkı anlatamam düyorsunuz kı büyük camia yız büyük başkan bu korku neden ben onu anlayamadım
yoksa şampıyonluk kupası oyuncağı nızı bjk elınızden alacak diye mı bu korkunuz?
Deniz Can
07-03-2007, 11:23
Ar, utanc aninda kanin vucutta dolasimi ile hissedilendir. Bu utanci hissetmeyenler icin 'ar damari catlamis' derler. Bunlar ayip nedir bilmezler, ar damarlari catlamis bir kere.. kansizliga gebeler artik.
Ertan Eylem
01-04-2007, 22:29
Sahada rezil olmuş farktan kurtulmuş bir takım yine bildik bize yabancı olmayan kendilerine has tezgahlara başladı,hala akılları masa başı oyunlarda.
Neymiş efendim esame listesindeki adam yerine başkası oynamış,olamazmo tam sahaya çıkarken adamın kusar,ishal olur,lifi atar,maç başlamamışki bu oyuncu değişikliği sayılmazki.
Yazıklar olsun,ayıp denen bir şey var,gücünüz yetmiyorsa bu ligi sürüklemeye ve Karakartalın gölgesi uykularınızı kaçırıyorsa,bırakın ligi gidin.
Eğer Ulusoy federasyonu sırf yaranmak için fenere bu maçı tekrar ettirse veya 3 puan verirse dyecek kelime bulamam onlara destek verenlere hesap sorarım
Sevgili Dostlar bu adamlar içn ayıp diye bir kavram ne zaman olduki.Hertürlü rezilliği yaparlar hiç bir şey yokmuş gibi davranırlar.
Bunlarda insanlığın esamesi kalmamış
Onur Sarısoy
02-04-2007, 14:50
bu takımın varlığı hata
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.