Orijinalini görmek için tıklayınız : Ronaldo ve Biz
Demir Han
27-03-2009, 13:15
Merhaba
Milliyet'te Ronaldo için atak olduğumuz yazıyor.Eğer doğru ise enteresan..içi geçmiş oyuncular peşinde koşuyoruz hala.Ben gerçek olduğuna inanmıyorum.Bu konuyu sadece eski taslar peşinde koşma konusundaki fikrimi açıklamak için yazdım.
Bizim parlamaya aday gen yıldızları bulmamız lazım Bobo gibi.Yahu aklım almıyor şu Fransız takımları 18-20 yaşlarında harika oyuncular buluyorlar.Bunları biz niye bulamıyor ve menejerlerin oyuncağı oluyoruz.Biz zengin bir ülke değiliz iyi araştırmalari gerekir.Ucuza iyi genç yetenek alıp gerekirse de satalım.
Aslında hep yazıyorum alt yapı diye..bu kadar genç nüfuslu bir ülkede bir Ronaldo bulamamak bizim ayıbımızdır.İthal etmeye alışmış tembel bir ülkenin ayıbı.
Umit Bayezit
27-03-2009, 13:35
önce bir dayın olmalı futbol oynayacaksan
yada dayıların eline su dökecek yeteneğin olmalı ve varsa bu istanbulda ikamet edebilecek ve antrenmanlara vs. gidip gelebilecek maddi imkanın olaması gerekiyor
yada muazzam bir yeteneğin olmalı ki
sonrasında trilyonluk köle olabilesin...
Cem Ozel
27-03-2009, 16:36
lige ra verildi yazacak birşey olmayınca bu tip transfer haberleri süslemeye başlar spor sayfalarını. yarında eto'o fenere çok yakın diye haber çıkar. lig başlayınca da biter
Ertan Eylem
27-03-2009, 17:16
Belkide Cristiano Ronaldo dur canım.
Hakan Kirezci
27-03-2009, 17:36
Zaten Saviola'yı alıyormuşuz. Haber ciddi ha ben sallamadım onlar salladı.
Akin Akoglan
27-03-2009, 18:04
lige ra verildi yazacak birşey olmayınca bu tip transfer haberleri süslemeye başlar spor sayfalarını. yarında eto'o fenere çok yakın diye haber çıkar. lig başlayınca da biter
aynı şeyleri yazmak için girmiştim bende benden çok yaşıyacan
Namik Kartaloglu
27-03-2009, 18:47
Demir Han gecen sene yine böyle bir dedikoduya maruz kalmistik. Murat Aru da inrernetteki vitaminlerden yararlanip bize benden daha yagli göbekli resimleri olan Ronaldonun plaj sefasini eklemisti. Ben sunu tavsiye ederim gazetelerin spor sayfalarini sadece gulmeye ihtiyaciniz oldugu zaman acin! ciddi "gazeteci" olmadiklarindan ciddi yazilari da bulamazsiniz. Ciddi haber mi ariyorsunuz? Biz cok daha ciddisini yaziyoruz ve amatör halimizle ustelik.
Ulaş Benakay
29-03-2009, 11:26
ben eğer doğruysa bu transfere çok olumlu bakıyorumm tamam biraz yaşlı olabilir ama dunganın ' kapımız ona her zaman açık yeterki eski performasını göstersin' sözünde den sonra baya hareketlendi teknik güçlü ve ünlü beşiktaşımıza hem ün kazandırır hemde kanatlandırır diye düşünüyorum
Berk Gökmen
29-03-2009, 13:11
galiba zago önermiş ronaldoyu ama genç yetenekler varken ronaldo gibi kişilerin alınması bizi 10 sene geriye götürecektir.
Namik Kartaloglu
29-03-2009, 14:31
ben eğer doğruysa bu transfere çok olumlu bakıyorumm tamam biraz yaşlı olabilir ama dunganın ' kapımız ona her zaman açık yeterki eski performasını göstersin' sözünde den sonra baya hareketlendi teknik güçlü ve ünlü beşiktaşımıza hem ün kazandırır hemde kanatlandırır diye düşünüyorum
Hadi len ordan! Önce babanla konus böyle konulari. Bak baban nasil guler lafina, nedenmi? Besiktasin baska une daha ihtiyaci varmi der. Besiktasin kanatlari yeterince kuvvetli degilmi der. Dunga bizim en forumda futbolcumuz BOBO yu bile cagirmiyor, ne keramet cikar o adamdan der. Der ha der!
Bana da danistigin zaman bende babanin ayni dediklerini derim ve ardindan da Hadi len ordan derim.
Vedat Benakay
29-03-2009, 21:03
Namik hocam babasiyla konustu uzulmus lan lafina...dedim oglum namik hocan saka yapmistir..
Namik Kartaloglu
29-03-2009, 21:23
Öyle ciddi ciddi deseydim len degil de o zaman LAN kullanirdim. yok baban da demis ya sakayapmistim. Yanaklarindan öperim.
Vedat Benakay
30-03-2009, 08:26
genclik be hocam....zaten cevabi alinca ronaldoyu bana sormadi :)))
Ufuk Biyik
30-03-2009, 16:06
Merhaba
Milliyet'te Ronaldo için atak olduğumuz yazıyor.Eğer doğru ise enteresan..içi geçmiş oyuncular peşinde koşuyoruz hala.Ben gerçek olduğuna inanmıyorum.Bu konuyu sadece eski taslar peşinde koşma konusundaki fikrimi açıklamak için yazdım.
Bizim parlamaya aday gen yıldızları bulmamız lazım Bobo gibi.Yahu aklım almıyor şu Fransız takımları 18-20 yaşlarında harika oyuncular buluyorlar.Bunları biz niye bulamıyor ve menejerlerin oyuncağı oluyoruz.Biz zengin bir ülke değiliz iyi araştırmalari gerekir.Ucuza iyi genç yetenek alıp gerekirse de satalım.
Aslında hep yazıyorum alt yapı diye..bu kadar genç nüfuslu bir ülkede bir Ronaldo bulamamak bizim ayıbımızdır.İthal etmeye alışmış tembel bir ülkenin ayıbı.
Fransız takımlarının bulması çok normal çünki sömürdüğü devletlerden buluyor. Futbol siyasetin hiç uazğında değil ta içinde aslında.
Ertan Eylem
30-03-2009, 19:03
Sağa sola staja gönderdiğimiz gençler bile bir çoğundan daha iyidir.Mehmet Sedef-Batuhan-Emre Özkan alt yapıda da kaliteli gençler var önemli olan tecrübe ve kalite iyi harmanlansın.
Gursel Metin
30-03-2009, 22:41
genclik be hocam....zaten cevabi alinca ronaldoyu bana sormadi :)))
Vedat abi birde Romario yu sorsana bakalım ne diyecek,daha futbolu bırakalı çok olmadı iki üç ayda kendine gelir:D :D
Namik Kartaloglu
31-03-2009, 00:36
Vedat abi birde Romario yu sorsana bakalım ne diyecek,daha futbolu bırakalı çok olmadı iki üç ayda kendine gelir:D :D
Heyt, Ulasima karisani keserim haaa, Baba ordaysa Amcalarda burda ona göre..
Vedat Benakay
02-04-2009, 08:41
sagol size emanet zaten Hocam
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.